47 job matcher din søgning 47 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 47 resultater.
Nørgaard & Nedergaard Entreprise ApSTømrere søges

Nørgaard & Nedergaard Entreprise ApS, Haslev

Hos Nørgaard & Nedergaard Entreprise ApS bestræber vi os på altid at være de bedste til det, vi laver, og vi går derfor altid målrettet efter at levere den høje kvalitet og det høje serviceniveau, vi er kendte for hos vores kunder. For den gode kundeoplevelse er altid lig med god omtale og mere arbejde til alle.

Da vi allerede har den gode omtale, søger vi derfor humørfyldte, imødekommende og knaldhamrende dygtige tømrersvende.

Vi er en ung virksomhed med store ambitioner, spændende og alsidige opgaver og med plads til stor frihed under ansvar. Vi udfører alt indenfor renovering og hovedentrepriser i større og mindre form samt serviceopgaver af alle typer. Du skal derfor have lyst til en spændende og afvekslende hverdag.

The Happy BeaversFleksibelt fjernjob: Dansktalende Copywriter/Tekstforfatter/Redaktør

The Happy Beavers

Leder du efter et seriøst, godt betalt job, der kan udføres fra ethvert sted i verden?

Så er vi glade for at byde dig velkommen til THE HAPPY BEAVERS!

Vi er en international digital virksomhed til skabelse af digitalt indhold på flere sprog, der tilbyder oversættelser, tekstforfatning, redigering og korrekturlæsning.

Vi er i øjeblikket på udkig efter en erfaren dansk tekstforfatter/redaktør, som hovedsagelig vil være ansvarlig for at skrive og redigere tekster til forskellige formål.

LyderJohnsen A/S
Headhunter/Partner

LyderJohnsen A/S

National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?

Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en konstruktiv snak om hvordan vi sammen kan skabe endnu stærkere resultater.

Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen, gennem målrettet og konstruktiv sparring, personlig udvikling og samarbejde omkring både salgsprocessen og løsning af kunderelaterede opgaver.

Haslev LægecenterKonsultationssygeplejerske til Sjællands største kompagniskabspraksis

Haslev Lægecenter

Vi søger en sygeplejerske der har bred erfaring i rygsækken fra hospitalsregi eller primærsektor og måske har du specialuddannelsen i borgernær sygepleje.

Du er nysgerrig og opsøgende på nyeste viden omkring dit felt og på baggrund af dette, implementerer og følger du op på igangsatte projekter og tiltag.

Det betyder blandt andet:

 • Selvstændige konsultationer inden for dine kompetencer og medhjælper ved enkelte af lægernes konsultationer.
 • Medansvarlig for vores kronikerbehandling.
 • Tæt samarbejde med kontoret og laboratoriet og dækning af disse funktioner ved ferie/kurser o.a. Oplæring vil selvfølgelig finde sted.
Roche Diagnostics A/SIT Application Specialist/ Team Lead

Roche Diagnostics A/S

Are you passionate about IT products, customer support - and training? Do you want a job with great possibilities for development and have influence on your daily work? Then you might be our new IT Application Specialist/Team Lead.

As an IT application specialist, your tasks will include installation of server / application / network, training and teaching in Roche IT products, troubleshooting and updates of software.

As team lead, you will be coaching team/individuals according to our TEAL organizational principles and ensure the priorities of the team are aligned with our local strategy as well as ensuring frequent alignment and interactions with other parts of the organization.

Roche Diagnostics A/S
Faxe KommuneSygeplejerske til Grøndalscenteret GENOPSLAG

Faxe Kommune, Haslev

Vores nye sygeplejerske har brug for en kollega og vi søger derfor en sygeplejerske mere, der sammen med os medvirker til gode borgerforløb.

Trives du med højt patient-flow og borgerforløb, der kræver et hurtigt sygeplejefagligt overblik og reflekterede indsatser i samarbejde med personalet og koordinering med samarbejdspartere, så er denne stilling måske noget for dig.

Rehabiliteringscenter Grøndal er beliggende midt i Haslev by og modtager borgere fra hele kommunen på de 17 midlertidige pladser.

Personalegruppen på ca. 40 medarbejdere består af forskellige faggrupper, herunder social- og sundhedsassistenter og -hjælpere og ufaglærte. Vi har også praktikforløb for sygeplejestuderende.

Erhvervsakademi SydvestUnderviser til teknologiuddannelserne ONLINE

Erhvervsakademi Sydvest

Erhvervsakademi SydVest er en videninstitution i vækst og med fokus på digital udvikling. Vi søger derfor en underviser til teknologiuddannelsen driftsteknolog, som kan være med til at udvikle et online forløb af uddannelsen. Kan du lære fra dig, bruge dine kompetencer, dit engagement og din erfaring til at gøre studerende på uddannelsen til dygtige medarbejdere, er du måske den, vi søger.

Vi forventer, at du:

 • Har en uddannelse som maskinmester, ingeniør eller lignende
 • Har kendskab til fagområderne maskin-, energi- og procestekniske anlæg med en overordnet viden om bl.a. kvalitetsstyring og miljøforhold
 • Har erhvervserfaring primært inden for offshore- og energibranchen
Faxe KommuneTeamleder i jobrehabiliteringscenteret

Faxe Kommune, Haslev

Vi søger en socialfaglig stærk teamleder som kan understøtte, at vi fortsat skaber gode resultater for og sammen med de borgere vi servicerer.

I Jobrehabiliteringscenteret er der ansat 32 medarbejdere, to faglige koordinatorer og en afdelingsleder. Vi varetager indsatsen for borgere på sygedagpenge, jobafklaringsforløb og ressourceforløb. Der er i afdelingen ansat de faggrupper, der arbejder rundt om borgeren, bl.a. sagsbehandlere, virksomhedskonsulenter, mentorer og ydelsesmedarbejdere. Derudover er rehabiliteringsteamet og pensionsteamet forankret i vores afdeling.

Som teamleder i Jobrehabiliteringscentret er det din opgave at sikre og udvikle den daglige drift. Du har det faglige og personalemæssige ansvar for opgaveløsningen i samarbejde med din afdelingsleder.

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Fibia P/S
Marketingkoordinator

Fibia P/S, Svinninge/Haslev

Vi søger en marketingkoordinator med evnen til at eksekvere i tæt samarbejde med Salg, samt lysten til at være med på rejsen, når vi forbinder Danmark med fremtiden.

Fibia Marketing søger en engageret marketingkoordinator, som både har lyst til at eksekvere opgaver til nye og eksisterende foreningskunder. Opgaverne er mangfoldige og du er med til at sikre konkrete leverancer til salgsafdelingen og foreningssegmentet – fx udarbejdelse af direct mails, bestillingsark, plakater, brochurer, annoncering, landingpages og servicebreve. Herudover vil du være en del af et marketingteam, hvor der kan være opgaver, som understøtter andre dele af forretningen.

Arbejdsopgaver:

 • Sikre effektive kampagner og salgsmaterialer til både nye og eksisterende foreningskunder
 • Planlægge og eksekvere øvrige materialer med salgsafdelingen
 • Oprettelse af landingpages og vedligeholde dem løbende
Fibia P/S
Lagkagehuset
Vil du udvikle dit salgstalent og lære at skabe succesfuld drift?

Lagkagehuset, Bagsværd

Lagkagehuset søger en salgselev (Convenience med kaffeprofil) i Bagsværd. Så nu en fantastisk mulighed for personlig og faglig udvikling.

Lagkagehuset

Har du lyst til at blive en motiverende og inspirerende kollega, og brænder du for at give gæsterne en fantastisk helhedsoplevelse? Som salgselev i Lagkagehuset vil du få en sjov og travl hverdag med en masse læring både i form at praktiske opgaver, og fra dine skoleophold med dine nye kollegaer.

Uddannelsen har speciale i convenience, men med en ny spændende profil, nemlig kaffe. I Lagkagehuset går vi op i kaffen, vi har bønner af højeste kvalitet og uddanner baristaer på alle niveauer, helt op til dem som drømmer om at deltage i danmarksmesterskaberne.

Lagkagehuset
AppenSeeking native Danish speakers to help us improve smart home technology!

Appen

Appen is a global leader in the development of high-quality, human annotated datasets for machine learning and artificial intelligence.

We are collecting training data to improve smart home technology and we need your creativity! This project requires you to put yourself in the shoes of a smart home user, finding different ways of giving voice commands to a smart home assistant in Danish.

HOW IT WORKS:

 • You will be presented with an 'intent' of a user trying to interact with a virtual assistant (e.g. Send message).
 • Each intent has a 'scenario' to give you more context of what the user is trying to accomplish (e.g. You want your assistant to send a text message to someone)
 • You need to provide queries in Danish that would help the user accomplish their intent. (e.g. Send text message to John).
Andel Holding A/S
Samarbejdsorienteret ejendomsservicetekniker

Andel Holding A/S, Haslev

Til vores afdeling Facility Management søger vi en erfaren ejendomsservicetekniker til vores bygningsteam. Teamets primære opgaver er drift, vedligehold og ombygning af de mange bygninger i Andel (det tidligere SEAS-NVE).

Vi er 42 engagerede medarbejdere i Facility Management, hvoraf de 12 arbejder i bygningsteamet.

Arbejdsopgaverne spænder bredt:

Andel Holding A/S
 • Teknisk og økonomisk forsvarlig gennemførelse af drifts- og vedligeholdelsesopgaver
 • Planlægning og gennemførelse af mindre byggeprojekter
 • Tilsyn med håndværkere, entreprenører etc.

SEAS-NVE er blevet Andel. Se mere her.

Andel Holding A/S
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Horsens, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Haslev LægecenterEr du vores nye bioanalytiker til vores laboratorie?

Haslev Lægecenter

Haslev Lægecenter er en stor kompagniskabspraksis beliggende lige midt i Haslev centrum og har 14.000 patienter tilknyttet. Vores praksis er bestående af 9 faste læger, uddannelseslæger, 4 sygeplejersker, 4 lægesekretærer, et hold medicinstuderende og et laboratorie med en bioanalytiker og en SSA som mangler DIG!

Vi søger en bioanalytiker der ved, at blodprøvetagning, undersøgelse af uriner, mikroskopering samt EKG-tagning er kerneydelsen, men også at gode arbejdsfællesskaber skaber trivsel, udvikling og kvalitetsforbedringer. Vi søger en kollega der er åben og arbejdsom, omstillingsparat og klar til nye udfordringer men også sætter en ære i de rutinemæssige opgaver på laboratoriet.

Du får mulighed for at folde dig ud fagligt og menneskeligt i et job, fuld af dynamik og alsidighed. Du bliver del af et hus, hvor vi gør, hvad vi siger, og hvor vi møder hinanden med tillid.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Kom rigtig fra start i karrieren som revisortrainee i de bedste rammer

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Som revisortrainee vil du opleve en høj grad af frihed ledsaget af et stigende ansvar, som vi véd vil udvikle dig til at blive en god revisor.

Praktisk erfaring og uddannelse går hånd-i-hånd, og dét er vejen frem for dig her i Beierholm. Det er vores klare erfaring, at den kombination er den bedste måde at udvikle dine evner på som trainee. Derfor kommer du hurtigt til at løse opgaver for vores kunder, ligesom du bliver oplært internt og gennemfører vores interne, modulopbyggede traineeuddannelse.

Beierholm

Hvad får du som trainee i Beierholm?

 • Et velafprøvet intro- og uddannelsesforløb
 • En erfaren buddy, der får dig godt i gang
 • Udgifter dækket til HD
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab