30 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

30 jobannoncer

Gem
Faxe Kommune

Ny-Vestskolen søger lærer med interesse og flair for inklusion

Haslev

Uddannet lærer med interesse og flair for at være inklusionsvejleder på Nordskovskolen

i forestiller os, at du som inklusionsvejleder bl.a.:

  • bidrager med observation, feedback og sparring til klasseteams
  • kan vejlede og sikre kvalitet i arbejdet med CO-teaching
  • indgår som den del af vores trivselsteam
CLEANROOMS ApS
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
Moment

Frisk ejendomstekniker til virksomhed i Svinninge

Haslev, Svinninge

Leder du efter et job med spændende og vekslende arbejdsopgaver?

Indrykket:
Hentet fra Moment
Gem
Faxe Kommune

Leder af Centerstaben i Center for Social, Sundhed & Pleje

Haslev

Center for Social, Sundhed & Pleje er et veldrevet og fagligt stærkt center. Under centret hører hjemmeplejen, plejehjemmene, sygeplejen, genoptræning, rehabilitering og vores tilbud på det specialiserede voksenområde.

Du vil som leder af centerstaben være direkte leder og få det fulde personalemæssige ansvar for stabens medarbejdere. Det betyder, at du både skal stå for den faglige ledelse og sikre trivsel og det gode arbejdsmiljø.

Gem
Fibia P/S

Netværksarkitekt

Tilst eller Haslev

Fibia søger en erfaren Netværksarkitekt, der vil være med til at præge udviklingen af det fremtidige digitale Danmark samt sikre, at kritisk infrastruktur bygges efter principper og teknologier, der er fremtidssikret.

Stillingen skal medvirke til at sikre den overordnede arkitekturmæssige sammenhæng i Fibia's produktionsnet.

Du får mulighed for at sætte et stort aftryk og tage valg omkring teknologier, leverandører og strategi samt at realisere effekten af de valg, du træffer.

Fibia P/S
Gem
Habitus

HabitusHuset Sølyst åbner flere tilbud nær Faxe Ladeplads – er du den pædagogiske medarbejder, vi er på udkig efter?

Motiveres du af at blive fagligt udfordret? Og brænder du for at fremme udviklingen og trivslen for mennesker med særlige behov? Så er du havnet det rette sted. Vi leder efter dig, der vil være med ved opstarten af vores nye solisttilbud.

Som pædagog hos os bliver du tilknyttet et fast team, hvor I på Gyvelvej arbejder med en 2:1 normering og på Hylledevej arbejder med hhv. 2:1 og 1:1-normering omkring borgeren. Her får du mulighed for at fordybe dig i arbejdet med borgeren og arbejde målrettet med de pædagogiske strategier.

Habitus
UngStrøm Solo
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
UngStrøm Solo
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

Opgaven består i at skabe leads for vores kunder ved at udføre udgående opkald til virksomheder (b2b) og booke møder eller deltagere til seminarer på afvekslende projekter.

Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner, men en god gennemslagskraft og energi er nødvendig for at opnå resultater i jobbet.

Vi tilbyder en fast løn – afhængigt af erfaring og kvalifikationer – samt en provisionsordning. Vi har kantineordning, sodavand og kaffemaskine.

Gem
Krone Kapital A/S

Procesorienteret forretningsudvikler med stort overblik

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du et skarpt øje for forretningsudvikling? Bliver du motiveret af at have indflydelse og sikre effektivt samarbejde? Krone Kapital søger en forretningsudvikler, som skal være bindeled mellem forretning, kunder og IT.Vi har en ambition om at være blandt de mest innovative i leasingbranchen. Derfor har vi brug for en kollega, som kan forbedre vores processer, lede interne projekter og styrke samarbejdet på tværs af vores afdelinger.

I Krone Kapital er vi eksperter i leasing og skræddersyede løsninger. Vi vækster, og i løbet af de seneste 5 år er vores forretning vokset til dobbelt størrelse og udviklingen forsætter.

Krone Kapital A/S
Gem
Krone Kapital A/S

Resultatorienteret salgschef med fokus på samarbejde

Nykøbing M, Aarhus eller remote
Mulighed for hjemmearbejde

Har du blik for mennesker, markedstrends og nye forretningsmuligheder? Interesserer du dig for ny teknologi og hvordan den kan understøtte og strukturere salgsledelsen? Krone Kapital søger en salgschef til Erhvervsleasing, som sammen med resten af ledergruppen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Du bliver en del af et uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø med høj aktivitet, godt humør og masser af muligheder.

Krone Kapital A/S
Gem
Indrykket:
Gem
Andel Holding A/S

Automation Specialist – Bliv vores nye go-to person

Haslev

Har du styr på automation og AI – og følger du med i de nyeste tendenser på området? Kunne du tænke dig at få direkte indflydelse på Andels automatiseringsløsninger?

Du spiller en vigtig rolle i Andels teknologiske omstilling og sidder med ved bordet, hvor det hele sker. Og så kommer du til at arbejde med den nyeste viden på området, så du bliver virkelig toneangivende.

- Kenneth Mølgaard Lykke, afdelingsleder
Andel Holding A/S
Gem
Faxe Kommune

Fastholdelseskonsulent til sygedagpengeområdet

Haslev

Stillingen er placeret i Jobcenterets afdeling Arbejdskraft og Rekruttering - Team Sygedagpenge, hvor du bliver en del af et team med 21 engagerede og dygtige kollegaer, der alle arbejder med sygedagpenge- og jobafklaringsforløb.

Vores kerneopgave er, at sikre, at borgerne får den rette støtte i deres proces mod en tilbagevenden til arbejdsmarkedet.

Vi tilbyder en spændende stilling, hvor du kan være med til at yde en helhedsorienteret indsats for sygemeldte borgere. Afdelingen har konstant fokus på udvikling, og der kommer løbende nye opgaver og ansvar, der gør det spændende at gå på arbejde.

Gem
Nybolig

Ejendomsmægler søges til Nybolig Haslev – en del af 3 Nybolig butikker på Sydsjælland

Haslev

Kunne du tænke dig at udfolde dine salgsevner i en meningsfuld rolle, hvor hvert salg er unikt, og dit hårde arbejde gør en skælsættende forskel for dine kunder?

Så slut dig til en mæglerkæde i vækst og bliv en del af vores helt fantastiske team med i alt 11 kollegaer. Her får du mulighed for at fokusere udelukkende på kommissionering og salg og på at give dine kunder den bedst mulige rådgivning – for et godt bagland står klar til at hjælpe dig.

Nybolig
Gem
Faxe Kommune

Socialrådgiver til Handicapteamet i Center for Børn, Unge og Familier

Haslev

Er du interesseret i at arbejde med borgerinddragelse og tværfagligt samarbejde, der kan bidrage til at skabe forandringer for børn og unge med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, så er det dig, vi mangler i vores team.

Vores opgave er at sikre, at børn og unge med funktionsnedsættelse i alderen fra 0 til 18 år, opnå samme muligheder for personlig udvikling, sundhed og et selvstændigt voksenliv som deres jævnaldrende.

Vi kan bl.a. tilbyde en afdeling med fokus på metodeudvikling og et afvekslende job med mulighed for hjemmearbejde og flextid.

Gem
Faxe Kommune

Familiechef

Haslev

Har du stærke ledelsesmæssige kompetencer, erfaring fra det specialiserede børneområde og drives du af at udvikle og lede en stor organisation fyldt med medarbejdere og ledere, der brænder for at gøre en forskel for børn og unge i udsatte positioner?

Vi søger en engageret og dygtig familiechef til vores samlede familieområde, der er en del af et samlet center med almenområdet og det specialiserede område for Børn, Unge og deres Familier i Faxe Kommune.

Gem
SuperBrugsen

Delikatesseassistent, SuperBrugsen, Haslev

Haslev

Vi søger en ny medarbejder til delikatessen som vil trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en butikskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet.

Opgaver:

  • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
  • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV