57 job matcher din søgning 57 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Varmepumpe.tech - afd. af KBC Industri A/S
Salgsmedarbejder søges

Varmepumpe.tech - afd. af KBC Industri A/S, Haslev

Varmepumper er blevet et hit, og vi er et lille firma, der sælger og installerer dem.

Vi søger en medarbejder med følgende kvalifikationer:

 1. Erfaring i arbejde med tilbudsgivning og salg til private.
 2. Teknisk baggrund.
 3. Gode IT-kundskaber.
 4. Flair for markedsføring.

Vi tilbyder:

 1. Fuldtidsjob
 2. En arbejdsplads med få medarbejdere.
 3. Godt arbejdsmiljø.
 4. Alsidigt arbejde.
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Gem
AffaldPlus Weekend- og ferieafløsere til vores genbrugspladser

AffaldPlus

Har du lyst til et job med masser af frisk luft, søde kolleger og god kundekontakt? Så er det måske dig, vi står og mangler som afløser på vores genbrugspladser.

Vi søger i øjeblikket weekend- og ferieafløsere til vores genbrugspladser i team 2 og team 3. Team 2 dækker Vordingborg, Møn, Præstø, Mogenstrup og Holme-Olstrup Genbrugspladser, mens Team 3 dækker Ringsted, Sorø, Dianalund, Haslev og Herlufmagle genbrugspladser.

Som afløser på genbrugspladsen skal du bl.a. løse følgende opgaver:

 • Håndtering af affald og genbrugelige effekter på pladsen, herunder kørsel med diverse maskiner
 • Vejledning og hjælp til kunder
 • Opsøgende aktiviteter på pladsen
ontops ApS Forpagter søges til OK Plus i Haslev

ontops ApS søger for OK Plus A/S

Drømmer du om at være herre i egen butik, drives du af spændende udfordringer, samt en hverdag og indtjening, som du i høj grad selv er med til at præge, så er det nu du skal læse videre!

Butikken har stor spillehal og er pakkeudleveringssted for flere pakkeleverandører, hvilket gør butikken attraktiv ift. både kundestrøm og indtjening for den nye forpagter. Butikken er solidt forankret i lokalmiljøet, med store boligområder tæt på og en del pendlertrafik. Butikken har med den rigtige person et stort potentiale for salg af bl.a. fastfood, bake-off brød, lækker Peter Larsen kaffe, gaveartikler samt konfekture.

Som ny forpagter overtager du en veldrevet butik med et stærkt dansk brand og koncept i ryggen og derudover rig mulighed for selv at byde ind med nye tiltag og ideer.

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Fibia P/S
Medarbejdere til Teknisk Support

Fibia P/S, Haslev

Ønsker du dig en hverdag med opgaver inden for teknik, kommunikation og salg? Vil du være en del af et dygtigt og engageret team, hvor du får mulighed for at udvikle dine kompetencer i et lærerigt og ungt miljø? Så er det dig, vi skal bruge i Fibias Tekniske Support.

Fibia er i rivende udvikling, og vi har derfor brug for ekstra hænder. Vi søger flere dygtige medarbejdere med stærke kommunikative evner, interesse for kunden og flair for IT til både fastansættelse og tidsbegrænsede vikarstillinger.

Du behøver ikke nødvendigvis have erhvervserfaring indenfor IT, men er du familiens ”kloge hoved”, når der skal styr på elektronikken, så er det måske dig, vi søger.

Fibia P/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Faxe Kommune Personalejuridisk konsulent

Faxe Kommune

Kan du få personalejura, samarbejde, faglig udvikling og behov der konstant ændrer sig til at mødes, så er det dig vi søger!

Stillingen er placeret i HR & Lønafdelingen, som organisatorisk er en del af Stab for Organisation & HR. Staben bidrager til drift og udvikling gennem koordination og tværgående indsatser i kommunens øvrige centre.

HR & Lønafdelingen leverer en bred vifte af ydelser, bl.a. løn, udviklingsprocesser, og personalejura. Stillingen som personalejuridisk konsulent er organisatorisk placeret i afdelingens jurateam, som p.t. består af 2 medarbejdere. Vi samarbejder på tværs af opgaver og faggrænser. For at varetage stillingen ser vi gerne, at du har en baggrund som jurist eller personalejuridisk konsulent.

Fibia P/S
Økonomimedarbejder

Fibia P/S, Haslev

Brænder du for at arbejde i en dynamisk økonomiafdeling? Så er denne stilling måske noget for dig.

Fibia søger en dygtig økonomimedarbejder. Med reference til virksomhedens Økonomichef vil du få en vigtig rolle i vores økonomifunktion.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. være:

 • Daglig håndtering af workflow vedrørende kreditorbilag, herunder registrering og kontering af indkomne kreditorfakturaer samt udsendelse til godkendelse.
 • Løbende afstemning af kreditorkontoudtog og håndtering af rykkere fra kreditorer samt vedligeholdelse af kreditorstamdata
 • Løbende assistance og sparring med den øvrige organisation i relation til kreditorworkflow
Fibia P/S
Fibia P/S
Medarbejdere til Teknisk Support

Fibia P/S, Haslev

Ønsker du dig en hverdag med opgaver inden for teknik, kommunikation og salg? Vil du være en del af et dygtigt og engageret team, hvor du får mulighed for at udvikle dine kompetencer i et lærerigt og ungt miljø? Så er det dig, vi skal bruge i Fibias Tekniske Support.

Fibia er i rivende udvikling, og vi har derfor brug for ekstra hænder. Vi søger flere dygtige medarbejdere med stærke kommunikative evner, interesse for kunden og flair for IT til både fastansættelse og tidsbegrænsede vikarstillinger.

Du behøver ikke nødvendigvis have erhvervserfaring indenfor IT, men er du familiens ”kloge hoved”, når der skal styr på elektronikken, så er det måske dig, vi søger.

Fibia P/S
Fibia P/S
Medarbejdere til kundeservice - fuldtidsstillinger

Fibia P/S, Haslev

Ønsker du dig en hverdag med spændende opgaver, og kan du bevare roen og smilet i både med- og modvind?

Fibia er i rivende udvikling, og vores forretning bygger både ud, om og til for tiden. Vi har brug for ekstra hænder, og derfor søger vi Danmarks bedste kunderådgivere til vores Kundeservice. Dine arbejdsopgaver inkluderer bl.a. at:

 • Rådgive kunden i kundens rejse i Fibia, samt i brug og anvendelse af medfølgende udstyr
 • Rådgive eksisterende kunder til de bedste produkter, herunder behovsafdækning samt mersalg
 • Udføre administrative samt øvrige interne opgaver
Fibia P/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
JS World Media A/S Annonsekonsulent bosatt i Danmark eller Sverige søkes til hjemmekontor mot det norske markedet

JS World Media A/S

Drømmer du om å få en skarp utdannelse innen salg og bli en profesjonell selger og samtidig gjøre alt hjemmefra så du får mer fritid?

Som annonseselger er din primære oppgave å skape kontakt med våre kunder via telefon med formål om å selge den mest egnede annonseløsningen. Du blir ansvarlig for egen B2B-pipeline og vil være i daglig dialog med beslutningstagere i det norske næringsliv.

På sikt får du mulighet for å utvikle deg til å bli prosjektansvarlig, der du vil holde kontakten med mediekunden og avslutte prosjektet på en god måte slik at det kan videresendes til vår produksjon.