53 job matcher din søgning 53 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Genitor ApS To erfarne konsulenter/direktionssekretærer til direktionssekretariatet

Genitor ApS søger for Faxe Kommune i Haslev

Motiveres du af at arbejde helt tæt på topledelsen i en nøgleposition med fokus på at understøtte de politiske prioriteringer? Kan du sikre en god sammenhæng i ledelseskæden?

Du vil få en unik mulighed for at præge stillingens indhold, som breder sig over en opgaveportefølje med stor variation.

Det er ønsket, at vores nye kolleger samlet løser opgaver inden for sekretærfunktionen, direktions- og byrådsbetjening, koordinering, facilitering af strategi­udvikling, analyser, implementering og beslutnings­grundlag.

Faxe Kommune tilbyder i øvrigt gode muligheder for at tilrettelægge en fleksibel arbejdsdag og -uge.

PRONOR IndustriTeknik as Servicetekniker – Industritekniske anlæg

PRONOR IndustriTeknik as, Haslev

Servicetekniker indenfor industritekniske opgaver til PRONORs afdeling i Haslev

PRONOR IndustriTeknik as søger engageret og udadvendt servicetekniker til fastansættelse i vores Haslev afdeling. Du kommer både til at arbejde på vores værksted og køre ud og løse opgaver hos vores kunder. Opgaverne vil spænde bredt indenfor elektromekaniske reparationsopgaver som: elmotorer, gear, og pumper. Du får reference til servicelederen i Haslev.

Du har en bred teknisk baggrund inden for fejlsøgning, reparation og vedligehold af industritekniske anlæg.

  • Har erfaring som udekørende servicetekniker
  • Har erfaring med service/reparation og fejlsøgning i industritekniske anlæg
  • Har erfaring med reparation af elmotorer, gear og pumper
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
HEJ Gruppen
Økonomi- og regnskabsmedarbejder

HEJ Gruppen, Haslev

HEJ Gruppen søger en økonomi- og regnskabsmedarbejder til en spændende stilling i hjertet af Finansfunktionen.

Helt konkret skal du sammen med dine kollegaer sikre implementering af struktur og processer og styre den daglige bogføring. Samtidig skal du være indstillet på at agere back up for dine kollegaer ved ferie, sygdom osv.

Vi tilbyder en spændende og alsidig hverdag hos en af markedets største leverandører af lastbiler, varevogne og trailere. En god løn der matcher kvalifikationer. Frihed under ansvar i et uformelt arbejdsmiljø.

HEJ Gruppen
Faxe Kommune Kulturformidler med særlig interesse for undervisning og litteraturformidling

Faxe Kommune, Haslev

Vi søger en ny kollega med særlig interesse for undervisning og formidling af bibliotekets mange tilbud.

Hos os lægger vi vægt på at tale om litteratur på arbejdspladsen og hele tiden dele vores viden om og begejstring for gode kulturoplevelser på kryds og tværs i organisationen til glæde for både kolleger og borgere.

Konkret skal du arbejde med litteraturformidling i biblioteksrummet i samtale med borgerne, planlægge og afvikle undervisningsforløb samt formidle litteratur på skrift. Og du skal selvfølgelig have masser af bøger i hænderne og hjælpe med at tilpasse og vedligeholde materialesamlingen, så den altid fremstår attraktiv og aktuel.

BeGreen
Optimeringsparat og udviklingsorienteret Junior Controller

BeGreen, Haslev

Er du nyuddannet med et par års erfaring fra et revisionshus eller regnskabsfunktion? Og kunne du tænke dig at blive en del af et team i en hurtigt voksende virksomhed, der arbejder målrettet på at gøre Danmark grønnere? Så læs yderligere om jobbet som Junior Controller hos BeGreen ApS i Haslev.

Som Junior Controller hos BeGreen bliver du en del af et økonomiteam på 8 medarbejdere. Teamet er ansvarlig for både den interne månedlige rapportering til direktionen og bestyrelsen, den interne kvartalsvise rapportering til vores ejere Equinor, den eksterne rapportering samt de månedlige økonomiske rapporteringer til investorer af de opførte solcelleparker.

BeGreen
Fonden For Ledestjernens Botilbud Er du den stjerne, vi leder efter?!

Fonden For Ledestjernens Botilbud, Haslev

Ledestjernen botilbud har stor søgning af unge, og vi søger derfor endnu en helt særlig stjernepædagog, med pionérånd, stor drivkraft, tårnhøj faglighed og stor erfaring med både vores målgruppe og døgnarbejdet.

Botilbuddets overordnede målsætning, og formålet med botilbuddets eksistens, er at skabe en hjemlig ramme, der sikrer, at vi vha. helhedstænkning, inddragelse og ungefællesskab, formår at skabe det mest meningsfulde liv muligt, for hver enkelt ung.

Vi er en stærk og udviklingsorienteret lille personalegruppe med gåpåmod og solide kompetencer, og vi søger nu flere stjernepædagoger til tiltrædelse hurtigst muligt.

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

  • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
  • Artificial Intelligence og Machine Learning
  • ASP.NET Web Application med C#
  • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
Fibia P/S
Teknisk supporter – til Danmarks bedste kundesupport

Fibia P/S, Haslev

Ønsker du en hverdag med opgaver inden for teknik, kommunikation og salg? Vil du være en del af et dygtigt og engageret team, hvor du får mulighed for at udvikle dine kompetencer i et lærerigt og ungt miljø? Så er det dig, vi skal bruge i Fibias Tekniske Support

Fibia er i rivende udvikling, og vi har derfor brug for ekstra hænder. Vi søger flere dygtige medarbejdere med stærke kommunikative evner, interesse for kunden og flair for IT til fastansættelse på fuld tid.

Du behøver ikke nødvendigvis have erhvervserfaring inden for IT, men er du familiens ”kloge hoved”, når der skal styr på elektronikken, så er det måske dig, vi søger.

Fibia P/S
Faxe Kommune Frisk og udviklingsorienteret kulturkonsulent 

Faxe Kommune, Haslev

Vi søger en frisk og udadvendt kulturkonsulent, der har lyst og energi til både udviklingsopgaver og forankring af velfungerende tilbud og aktiviteter. I det hele taget tænker vi, du har en positiv og imødekommende tilgang til frivillige og foreninger.

Faxe Kommune har et bredt udbud af kulturelle tilbud. Både på kulturområdet og på de øvrige forenings-/fritidsaktiviteter. Her har vi mange engagerede ildsjæle, der bidrager til udvikling af aktiviteter til glæde og inspiration for mange - børn, unge og voksne.

Du skal bidrage aktivt til koordinering på tværs af ildsjæle/ aktører/ foreninger indbyrdes, mellem dem og kommunen, herunder også kommunens egne aktiviteter og institutioner.

Faxe Kommune Banebryderne søger to nye kollegaer til Værestederne i Haslev og Faxe 

Faxe Kommune

Kunne du tænke dig at hjælpe mennesker i udsatte positioner i Faxe Kommune, og trives du med at have mange bolde i luften, og at ikke to dage er ens?

Værestederne er uvisiterede, så du ved aldrig, hvem der kommer ind ad døren, eller hvad dagen kan bringe. Det sætter høje krav til faglighed, refleksion og kendskab til dig selv. Du skal kunne arbejde selvstændigt, men du er ikke alene. Du skal kunne danne et overblik, når tingene går stærkt. Du skal kunne deltage i samarbejdet, den faglige sparring og supervision med dine kollegaer for derved at skabe et godt arbejdsmiljø, som også skaber de bedste betingelser for værestedernes brugere. 

Andel Holding A/S
Lager- og logistikoperatørlærling søges til energikoncern i Haslev

Andel Holding A/S

Er du vores nye lærling, der trives med at have styr på store mængder af varenumre og have det skarpe overblik?

Så venter dig gode forbindelser, godt fællesskab og grundig faglighed i Andel. Vi prioriterer energi i alle former og forbindelser. Den, som vi giver til hinanden. Den, vi producerer. Den, vi leverer. Det kan du blive en del af.

I Andel har vi fokus på dig og din udvikling. Vi har dine karrieredrømme på agendaen og lader dig være en del af den digitale transformation, som vi befinder os i. Du vil være en del af et andelsselskab, der hver dag arbejder på at skabe en grøn fremtid for alle.

Lyder det som noget, du kan melde JA til?

Andel Holding A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
EUC Nordvestsjælland Vi mangler (endnu) en lærepladskonsulent til vores online uddannelser. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Bliv en del af Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution og landets største udbyder af online merkantile grundforløb. Som lærepladskonsulent bliver du en del af et stærkt team, der arbejder målrettet med at bygge bro mellem onlineelever, undervisere og lærepladser.

Primære opgaver bliver bl.a.:

  • Sikre høj overgang fra grundforløb til hovedforløb.
  • Optimere elevernes lærepladssøgning på grundforløbet.
  • Opsøgende indsats på elever som ønsker lærepladssøgning, både under og efter grundforløbet.

Vi tilbyder et spændende arbejde i spændingsfeltet mellem uddannelse og erhvervsliv. Selvstændigt arbejde, hvor du samarbejder med mange forskellige kollegaer.

Andel Holding A/S
Automation tech lead – bliv vores nye go-to person

Andel Holding A/S, Haslev

Har du en solid teknisk forståelse inden for RPA? Og kunne du tænke dig at få direkte indflydelse på Andels automatiseringsløsninger?

Her får du stor frihed til at løse en bred vifte af opgaver som vores automatiseringsekspert. Så slut dig til vores fantastiske team og få gode kolleger og en bred berøringsflade ud i organisationen.

Andel Holding A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor.dk Psykolog

Hejdoktor.dk

Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje.

Vi søger psykologer, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau. Vi leder efter psykologer der interesserer sig for telepsykologi, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde indenfor psykologien i en uortodoks og unik kontekst.

Alt hvad du behøver for at arbejde hos Hejdoktor er en computer, et webcam og en internetforbindelse. Arbejdet vil foregå fra eget hjem eller kontor og du planlægger i stor udstrækning selv dine vagter.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV