33 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

33 jobannoncer

Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Bygma

Pladsmedarbejder

Haslev

Se video om Bygma som arbejdsplads

Vi søger en pladsmedarbejder til Bygma Haslev, hvor kunderne primært er professionelle håndværkere.

Din opgave bliver at tage imod vores kunder. Du servicerer kunderne og hjælper dem med at finde varerne og læsse bilerne. Du noterer ordrerne elektronisk og sørger for, at vi altid har varer på lageret – de rigtige varer på det rigtige sted!

Bygma
Gem
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Hjemmearbejdsplads

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

Gem
Faxe Kommune

Pædagog eller pædagogmedhjælper til Specialskolens SFO

Haslev

Har du ønsker om at arbejde med pædagogisk motivation, skabe et aktivt og varieret SFO-tilbud samt sikre forudsigelige strukturer for elever med særlige udfordringer?

Så har vi en meningsgivende pædagogstilling på Specialskolen, hvor timerne kan fordeles på 4 dage/uge eller på 5 dage/uge enten som deltids- eller som fuldtidsstilling.

Vi tilbyder et mangesidet job med indflydelse på den pædagogiske udvikling i samspil med dygtige og nysgerrige samt imødekommende kolleger - som er klar på at hjælpe og gerne vil udvikle i fællesskab.

Gem
Andel Holding A/S

Optimer og opsæt indkøbsprocesser som vores nye SAP S/4HANA P2P-applikationskonsulent

Svinninge, Virum, Haslev eller Ballerup

Du bliver budt velkommen i IT og Digital Innovation, hvor du bliver en del af et SAP-team med erfarne SAP-applikationskonsulenter. Vi arbejder tæt sammen med vores øvrige SAP-teams inden for Udvikling, Integrationer, Fiori og Autorisationer.

Vi har et rart arbejdsmiljø, hvor vi sætter en ære i sparring, videndeling – og i at hjælpe hinanden. Vi har et stærkt fagligt fokus, og arbejder målrettet både individuelt og i fællesskab. Vores fundament er en tryg hverdag og tillidsfulde relationer.

Jørn Ulrik Andresen, afdelingsleder
Andel Holding A/S
Randstad A/S søger for Faxe Kommune
Gem
Randstad A/S

Administrationsmedarbejder

Haslev

Er du en skarp administrativ medarbejder med en god tilpasningsevne? Og har du erfaring med offentlig forvaltning og sagsbehandling?

En del af din arbejdsdag vil gå ud på at afdække, hvad indgående henvendelser drejer sig om, og vurdere, hvilke der skal stilles videre til sagsbehandlingen. Visse opkald er akutte, og andre haster mindre, hvorfor du skal være indstillet på at prioritere dine arbejdsopgaver.

Gem
Faxe Kommune

Ny-Vestskolen i Haslev søger lærere til mellemtrin og udskoling

Er du uddannet lærer med gode relationelle og klasseledelseskompetencer samt fagligt overskud?

Så søger Ny-Vestskolen engagerede lærere, som først og fremmest er dygtige klasseledere, og som er gode til at skabe positive relationer til elever, forældre, kolleger og ledelse.

Vi tror på, at elever trives og lærer bedst, når læreren trives. Så nu har du en unik mulighed for at blive en vigtig del af en skole med gode undervisningsfaciliteter, et solidt elevgrundlag, dygtige kolleger og professionel kapital.

Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
Faxe Kommune

Socialrådgiver / socialformidler til det specialiserede voksenområde

Haslev

Vi er et dynamisk og udadvendt team, med plads til alle. Vi har fokus på den enkeltes styrker og muligheden for udvikling af disse. Faglig sparring er en helt naturlig del af teamets dynamik. Lige nu er vi ved at implementere VUM 2.0, så du vil være en medspiller i forhold til denne implementering.

Du får et spændende arbejde med borgere, der har kognitive funktionsnedsættelser. Vi arbejder inden for servicelovens paragraffer §§ 85, 96, 97, 98, 102, 103, 104, 105/85, 107, 108 109, 110. Vi arbejder ofte i teams af 2 rådgivere ved sager med en stor kompleksitet, eksempelvis på BPA-området.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Regnskabsspecialist til vores faglige udviklingsafdeling

Hele landet

Brug din viden om og indsigt i årsregnskabsloven til at gøre Danmarks førende SMV-revisorer og vores værktøjer endnu bedre.

Som regnskabsspecialist i Beierholm skal du hjælpe med at styrke og videreudvikle det regnskabsfaglige område til gavn for kollegaer og kunder.

Du bliver en del af et team med kompetente og fagligt stærke kollegaer, som servicerer, rådgiver og underviser revisorer inden for regnskab, revision, bæredygtighed, selskabsret m.v.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Gem
Revisor1 ApS

Sælger for vores bogføringsydelse – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Hjemmearbejdsplads

Vi søger lige nu flere sælgere til at være del af vores team for at håndtere de mange henvendelser vi får fra potentielle nye kunder. Der er intet cold-sale involveret, potentielle nye kunder henvender sig til os gennem vores hjemmeside, Facebook eller lignende.

Revisor1 er profitabel og 100% ejet af ejerlederen. Medarbejderne trives, og du slipper for corporate bullshit, endeløse møder og et giftigt arbejdsmiljø.

Gem
Moment

Motiveret truckfører til Andel Holding Haslev

Ballerup, Faxe Ladeplads, Haslev, Herlufmagle, Holmegaard, Hårlev, Karise, Rønnede, Tappernøje

Til Andel Holding i Haslev søger vi en frisk truckfører, da de er midt i et lagerflyt.

Indrykket:
Hentet fra Moment
Gem
Moment

Vikariat til trælast

Haslev

Vi søger en medarbejder der er frisk på en arbejdsdag fyldt med forskellige arbejdsopgaver.

Indrykket:
Hentet fra Moment
Gem

Kontorassistent til barselsvikariat i Center for Ejendomme

Haslev

Har du lyst til at begive dig ud i en spændende hverdag, hvor hver dag ikke er den samme?

Indrykket:
Gem

Visitator

Haslev

Vi søger en visitator 32-37 timer om ugen til en fast stilling.

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV