3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fredensborg Kommune

Ressourcepædagog til vores børn med særlige behov

Humlebæk

Vi søger en pædagog til Humlebæk Skole med erfaring inden for specialpædagogik til vores velfungerende ressourcepædagog-team. Vi har Danmarks bedste børn, og nogen af dem har brug for dig til en ekstra hånd i ryggen.

Hvis ovenstående har fanget din interesse, kan du se frem til en velfungerende arbejdsplads på en skole med dejlige elever og engagerede medarbejdere.

Blå Kors Danmark

Pædagog til bo- og behandlingstilbuddet Blå Kors Humlebæk

Er du pædagog, og har du lyst til at indgå i en engageret personalegruppe, hvor du skal bruge dine faglige og personlige kompetencer med mennesker, som er i en social udsat livssituation?

Du vil være kontaktperson for ca. 4 beboere – herunder ansvarlig for udarbejdelse af opholdsplaner i samarbejde med beboerne samt opfølgning på målene.

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor du indgår aktivt i en tværfaglig personalegruppe, som alle er klar på de mangeartede opgaver, som hører hverdagen til på et botilbud.

Fredensborg Kommune

Humlebæk Skole søger 2 pædagoger til vores klub

Humlebæk

Vi søger en pædagog, der kan sætte børn i bevægelse. Vi forestiller os, at du har en stor viden inden for bevægelseslege og aktiviteter. Og hvis du samtidig er vild med at deltage på lige fod med klubbens børn, så er det bestemt en fordel.

Ligeledes søger vi en pædagog, der har kompetencer og færdigheder, indenfor det kreative felt. Det kan være alt, lige fra de klassiske håndværksfaglige færdigheder som; keramik, syning, strikke og hækle, og til tankerne og værktøjerne inden for Makerspace.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV