47 job matcher din søgning 47 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Aarstiderne
Nye medarbejdere til vores Ringeteam

Aarstiderne, Humlebæk

Du vil blive en del af et team på 15 medarbejdere, som både varetager opgaver på telefonen og fysisk. I Ringeteamet arbejder vi med salg, kommunikation og kundeloyalitet. Jobbet er alsidigt, og du vil få tildelt flere opgaver i form af fysisk salg på egne lokationer, markeder og messer, genaktivering af tidligere kunder samt rådgivning og vejledning af kunder i vores sortiment.

Vi søger først og fremmest dig, som rigtig godt kan lide at tale med kunder, og som har lyst til at være en del af et friskt og energisk team. Du er udadvendt og har let ved at tale med mennesker, du ikke kender i forvejen – du er måske ligefrem kendt for at kunne tale med mange forskellige personligheder – og du er god til at stille spørgsmål og lytte til kunderne.

Du har flair for salg og finder det naturligt. Du er ikke bange for at jonglere mellem flere opgaver, og du kan håndtere kunder både gennem telefonen og i det fysiske møde.

Fredensborg Kommune
Skovgården Plejecenter søger en social- og sundhedsassistent til primært at varetage praktikvejlederopgaven

Fredensborg Kommune, Humlebæk

Vi på Skovgården vil gerne være med til at uddanne kommende social og sundhedselever. Derfor søger vi en uddannet praktikvejleder, der brænder for sit fag og for arbejdet med uddannelse af social- og sundhedselever – både unge og voksne med forskellige baggrund og kultur.

Stillingen er på 32-37 timer ugentligt med weekendvagt hver 4. weekend, samt enkelte helligdage. Du vil hovedsageligt arbejde som praktikvejleder, men ved sygdom og ferie vil du komme til at indgå i den daglige arbejdsgang med beboerne.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Anzet A/S Inside Sales med teknisk flair til Toptronic A/S

Anzet A/S søger for TOPTRONIC A/S i Humlebæk

Vil du være en del af en familieejet virksomhed, hvor der er fart på, og du får lov til at sætte dit præg på arbejdsopgaverne sammen med et velfungerende team, der med humor og godt samarbejde løser de daglige arbejdsopgaver.

Din baggrund er ikke så vigtig, men det er vigtigt, at du kan tegne i et eller flere tegneprogrammer, da det vil være en stor del af din hverdag. Du kan være teknisk tegner, ingeniør eller sælger med flair for teknik. Det vigtige er, at du vil kunne tage del i alt PTA-arbejde og at du er udadvendt.

Dine arbejdsopgaver:

 • Tilbudsregning (efter oplæring)
 • Oprettelse af styklister i ERP
 • Oprettelse af tegninger og skærefiler til produktion
 • Lettere teknisk dialog med kunder
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Fredensborg Kommune
SSH'er og andre sundhedsfaglige søges

Fredensborg Kommune, Humlebæk

Hvis du bliver vores nye kollega her på Øresundshjemmet, vil du blive en del af en personalegruppe der prioriterer det sociale sammenhold højt og har et stærkt fagligt niveau. Du vil få stor indflydelse på din egen arbejdsdag og vi har forståelse for behovet for balance mellem privat- og arbejdsliv. Du vil få gode kollegaer med humoristisk sans og din arbejdsdag vil tage udgangspunkt i et fast team, hvor du sammen med to kollegaer har ansvaret for 10 beboere.

Det er vigtigt for os at du biddrager til at skabe et godt hjem for beboerne, hvor livskvalitet og stjernestunder er en del af hverdagen. Du skal arbejde fokuseret med personcentreret omsorg, med udgangspunkt i beboernes livshistorier og du skal være omsorgsfuld og omhyggelig.

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Fredensborg Kommune
Klinikassistent deltid

Fredensborg Kommune, Kokkedal og Humlebæk

Tandplejen i Fredensborg Kommune søger klinikassistent pr. 1. august 2022 til vores teams i Kokkedal og Humlebæk.

Stillingen er en fast stilling og har en arbejdstid på 30 timer om ugen, 41 uger om året, svarende til en ansættelsesbrøk på 27,3/30.

Vi er 24 ansatte, fordelt på to tandklinikker, så vi kan tilbyde et stort fagligt netværk med sparring og udvikling både på klinikken og på tværs i tandplejen. Vi lægger vægt på kvalitet og godt arbejdsmiljø.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
Louisiana Museum of Modern Art
Lønmedarbejder

Louisiana Museum of Modern Art, Humlebæk

Er du som en fisk i vandet i krydsfeltet mellem at holde styr på data og orden i processer og samtidig have en stor kontaktflade til kolleger i løbet af din arbejdsdag? Skaber du værdi gennem effektiv lønafvikling, og har du gode idéer at byde ind med, så vi kan optimere lønområdet endnu mere?

Vi leder lige nu efter en erfaren kollega, som har den løn-administrative faglighed i top og lysten til at blive en del af et stærkt og engageret hold, der leverer HR til kolleger, der er lige så forskellige som vores gæster, i en organisation, der hele tiden er i bevægelse. Vi gør hele tiden noget nyt, noget andet, noget mere.

Louisiana Museum of Modern Art
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Fredensborg Kommune
Langebjergskolen søger en tysk- og dansklærer

Fredensborg Kommune, Humlebæk

På Langebjergskolen har vi en vision om at skabe en skole, som vores elever ikke vil hjem fra. Vi vil skabe en skole, som vi er stolte af, og som vi selv gerne vil komme i hver dag - en skole, som giver vores elever mod på livet, lyst til at lære mere, og oplevelsen af at vokse og udvikle sig igennem hele deres skolegang.

Vores pædagogiske praksis er funderet i en projektbaseret tilgang til læring, hvor vores elever fordyber sig i autentiske problemer med kreativitet og innovation indlejret som kompetencer parallelt med deres fagfaglige undervisning. Vi arbejder i organisk sammenhængende perioder.

Vi søger en inspirerende lærer som er levende optaget af skolens kerneopgave og tror på, at du bedst kan lykkes, når du er en del af et lærende fællesskab. Du skal være lige komfortabel i sparring med dygtige kolleger, som i samarbejdet med forældre omkring den enkelte elevs trivsel, udvikling og læring.

Fredensborg Kommune
Skovgården søger sundhedsfagligt personale til dagvagt og aftenvagt

Fredensborg Kommune, Humlebæk

Har du lyst til at være en del at et plejecenter, hvor der er arbejdes med faglighed, kvalitet og forebyggelse. Så se her.

Som sundhedsfagligt personale på Skovgården, skal du støtte og motivere beboerne i deres daglige gøremål, og være med til at skabe en meningsfuld hverdag i samarbejde med beboerne og dine kollegaer. Du kommer til at indgå i et team med forskellige faggrupper, bestående af social- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistenter, sygeplejerske og uuddannet.

Vi har et godt samarbejde, hvor vi vægter at have en god kommunikation, hvor der også er plads til humor. Vi er fleksible og hjælper hinanden. Vi giver plads til hinandens faglighed, så du har mulighed for at bruge dine kompetencer, samt at udvikle dem.

Skovgården Plejecenter består af 30 boliger fordelt på 2 hyggelige afdelinger. Her er en rolig atmosfære, men alligevel masser af liv og aktiviteter.