43 job matcher din søgning 43 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fredensborg Kommune
Aftenvagt til Øresundshjemmet 28 timer social- og sundhedshjælper eller -assistent

Fredensborg Kommune

Har du og din kollega lyst til at arbejde I en lille enhed med seks beboere, hvor der primært bor mennesker som har en demensdiagnose og andre kognitive vanskeligheder?

Vi arbejder efter et "leve-bo"-princip og tager udgangspunkt i en personcentreret tilgang, som betyder vi skaber hverdagen sammen med de mennesker som bor hos os og vi forsøger at skabe mening og indhold i livet sammen.

Vi er på nuværende tidspunkt i gang med et forløb med Demensrejseholdet fra Sundhedsstyrelsen. Forløbet starter medio februar og slutter i udgangen af juni måned. Demensrejseholdet skal bidrage til læring omkring personcenteret omsorg samt nedbringelse af antipsykotisk medicin.

Hjemmearbejdsplads
Sport Import GmbHSALES SPECIALIST (M/F/D) FOR DENMARK (B2B) SALES REPRESENTATIVE

Sport Import GmbH

Sport Import GmbH – THE distribution company for MTB, Road, Triathlon and BMX. Bikes have been our passion since 1982 and we share this passion with more than 3500 bike dealers across Europe, our customers. After focusing on Germany, Luxemburg and Austria, Sport Import is now expanding into new markets like Belgium, the Netherlands, Croatia, Slovenia, Poland and Denmark.

At the earliest date possible we are looking for a Sales Specialist (m/f/d) for Denmark (B2B) Sales Representative

Our Offer:

 • A versatile job in the B2B bike business
 • Co-worker training on the job
 • Working in a company that´s industry-leading when it comes to digital transformation

Your Responsibilities:

 • Drive sales with existing customers
 • Acquisitions of new customers and establishing a trusted relationship
 • Develop brand awareness on shop floors
Else Mariehjemmet
Vi søger verdens bedste social- og sundhedshjælper til nattevagt

Else Mariehjemmet, Humlebæk

Stillingen er på 28 timer ugentligt, 4 vagter i ulige uge og 3 vagter i lige uge, med start 1. juli 2021

Else Mariehjemmet er et unikt privat, non-profit plejehjem under Fonden Mariehjemmene. Vi har 29 beboere med behov for pleje og omsorg hele døgnet. Vi er beliggende i Humlebæk med udsigt over Øresund og gåafstand til indkøbsmuligheder og stationen. Else Mariehjemmet er et herskabeligt gammelt hus med smukke stuer og dejlige boliger. Vi lægger vægt på at skabe et trygt og hjemligt miljø uden institutionspræg i et åbent og respektfuldt samarbejde med beboere og deres pårørende.

Den enkelte borgers livshistorie, ressourcer og behov er udgangspunktet for den individuelle omsorg og pleje vi tilbyder. Vi lægger vægt på personcentreret omsorg og fysisk træning. Relationen skaber vi gennem stjernestunder, gode oplevelser og nærvær.

Else Mariehjemmet
Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Aarstiderne
Aarstiderne søger medarbejdere til Kundeservice

Aarstiderne, Humlebæk

Er du usædvanligt serviceminded og vil du arbejde i Aarstiderne sammen med en lang række fagligt dygtige og engagerede kollegaer?

Vi leder løbende efter dedikerede kollegaer til vores kundeservice – Samtalerne. I Samtalerne hjælper vi kunder, der har brug for en hånd, vi tryller problemer om til løsninger, og vi går gerne dén ekstra mil for at give en ekstraordinær service – faktisk vandt vi (bl.a.) prisen som Danmarks Bedste Kundeservice i 2020!

Hen over sommeren siger vi farvel til et par af vores kære kollegaer grundet studiestart, hvorfor vi søger nye kollegaer, som er flittige, hurtige og kompetente, når det kommer til kontorets mangfoldige discipliner, og særligt til at tale i telefon. Vi søger jer, der er berømte for at tage ansvar, og for at være de sødeste, rareste og mest holdspillende kollegaer. Stillingerne er tidsbegrænsede til 1 år, enten til 1. august eller 1. september 2022.

Fredensborg Kommune
Farmakonom

Fredensborg Kommune, Humlebæk

Skovgården i Humlebæk søger dig der vil være med til at sætte dit præg på denne nye og vigtige funktion

Skovgården i Humlebæk er et nyopført center som består af Rehabiliteringsafsnit, Plejeafsnit, Ambulant træning, Café og Sundhedscenter/lægehus. Vi tog huset i brug september 2020 og nyder dagligt de smukke og moderne rammer, vi har fået.

Skovgården Rehabilitering er en arbejdsplads, hvor der er brug for en; hvor faglighed, omsorg og respekt er kerneværdier, hvor dine kompetencer bliver sat i spil - et sted hvor man aktivt vælger samarbejde, faglighed og læring sammen med kollegaer, borger og pårørende til.

Fredensborg Kommune
Sygeplejerske

Fredensborg Kommune, Humlebæk

Vil du indgå i tværfagligt samarbejde omkring multisyge borgere? Og har du det bedst, når du har den helt tætte borgerkontakt, og du kan mærke, at det er afgørende, at du går på arbejde?

Du kommer til at håndtere mange forskellige og komplekse sygdomsforløb. Og du vil helt sikkert få stor indflydelse og udvikle din faglighed sammen med os,” fortæller din nye kollega Sygeplejerske Nikoline

Din arbejdsplads bliver vores nye pleje- og rehabiliteringscenter Skovgården i Humlebæk. Her bliver du tilknyttet vores afdeling for midlertidige pladser og rehabilitering med 26 pladser, hvor af de 2 er akutpladser . Vi forventer at udvide til 40 pladser i løbet af de næste år.

Skovgården Rehabilitering er en arbejdsplads, hvor der er brug for en, hvor omsorg og respekt er en kerneværdi, hvor ens faglige interesser bliver sat i spil - et sted hvor man aktivt vælger samarbejde, faglighed og læring sammen med kollegaer, borger og pårørende til.

Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Blå Kors Danmark
Botilbud søger køkkenleder med hjerte for sund mad

Blå Kors Danmark

Blå Kors Humlebæk er et bo-og behandlingstilbud med en tværfaglig personalegruppe og med plads til 28 beboere. Beboergruppen er voksne mennesker, som har misbrug, psykiske og sociale problemer – fx hjemløshed.

Som vores nye medarbejder skal du have lyst til at lave sund og varieret kost. Derudover skal du indgå i den tværfaglige personalegruppe og indgå i samspil med botilbuddets beboere.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:

 • Økonomi-og indkøbsansvarlig ift. kostbudget og køkken
 • Ansvar for tilrettelæggelse af sund og varieret kost samt diæter efter individuelle behov
 • Produktion af madlavning
 • Give kost-og diætvejledning
Blå Kors Danmark
Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Seven52 Management ApS
Bogholder søges til hastigt vækstende virksomhed

Seven52 Management ApS, Humlebæk

Er du kvalitetsbevidst og i stand til at levere professionel og værdiskabende sparring? Er du flittig, systematisk og struktureret og har et godt humør? Så er du måske vores nye kollega.

Hos Seven52 Management servicerer og bistår vi vores datterselskaber med alt hvad der vedrører økonomi fra A til Z. Vi indgår som et væsentligt og centralt element i koordinering på tværs af alle selskaberne for at få økonomien til at spille. Selskaberne arbejder med alt fra renovering af huse, snedkerhåndværk, hestetrailere og meget mere.

Hos Seven52 Management tilbyder vi et interessant og alsidigt job i et spændende multihus med mange facetter. Et job hvor du har indflydelse og kan påvirke udviklingen.

RFX + Care International A/SAlsidig bogholder/blæksprutte til Administrationsafdeling

RFX + Care International A/S, Humlebæk

RFX CARE producerer og sælger et større udvalg af brands eller private label forbrugsvarer indenfor Refleks og Health Care.

Du har erfaring med at arbejde i en lille organisation, hvor vi i den danske afdeling er 12 medarbejdere.

Arbejdsopgaverne er bl.a.

 • Bogføring, fakturering og offentlige indberetninger
 • Diverse afstemninger
 • Assistere med administration af ejendomme
 • Klargøre materiale til perioderapporter
 • Kontordrift
 • Momsafregning
Hjemmearbejdsplads
Amesto AccountHouse
Remote lønkonsulent

Amesto AccountHouse

Helt ærligt. Det er lige meget, hvor du bor.

Hos Amesto AccountHouse A/S er vi betroede samarbejdspartnere for virksomheder i alle størrelser og typer. Vi håndterer alt lige fra regnskab og økonomi til HR og lønadministration, og vi er kendte for et højt kvalitetsniveau, fleksibilitet og kompetent rådgivning.

Vi søger netop nu nye kolleger, der har lyst til at blive en del af vores professionelle team med arbejdssted hjemme fra den private adresse. Det er lige meget, hvor du bor, hvis bare du brænder for at levere professionelle resultater til tiden; ligesom os!

Du kommer til at administrere lønnen for din egen portefølje af både danske og internationale kunder. Udover lønadministrationen bliver du også en tæt og betroet sparringspartner, som kan vejlede og rådgive om regler ift. overenskomst, sygedagpenge, barsel m.m.

Amesto AccountHouse
Hjemmearbejdsplads
Norva24 Danmark A/S
Strategisk salgskonsulent - Danmark

Norva24 Danmark A/S

Vil du være en del vores team og den vækstrejse, vi er på? Er du en vinder og brænder du for at opbygge stærke relationer samtidig med du etablerer og videreudvikler samarbejdet med store & landsdækkende virksomheder?

Skal emner som:

Opsøgende salg til nye storkunder – helhedsløsninger/servicekoncepter – strategiske samarbejdsaftaler – forhandling/kontraktudarbejdelse – landsdækkende kunder – arbejdsglæde – godt kollegaskab… og meget mere!

kendetegne din hverdag?

Du får en strategisk nøgleposition i virksomheden – og hele Danmark som arbejdsplads - med direkte reference til salgs- og marketingdirektøren og vil i tæt samarbejde med dine kompetente kollegaer, drive virksomhedens strategiske salg til store og landsdækkende kunder samtidig med, at du løbende afstemmer kundens forventninger internt i organisationen.

Hjemmearbejdsplads
DNS nordic IncVi søger mødebookere til vores kontor på Filippinerne, eller du kan vælge, at arbejde remotely hvorend du befinder dig i verden

DNS nordic Inc

Er du komfortabel på telefonen enten i komforten af dit eget hjem eller under varmere himmelstrøg på Filippinerne, så har vi stillingen til dig.

Du vil arbejde mandag til fredag fra klokken 08-16.00 CET, dog om fredagen kun til klokken 15.00 CET.

Hvis du arbejder på vores kontor på Filippinerne, så tilbyder vi følgende:

 • God oplæring og godt sammenhold
 • Høj grundløn
 • Refundering af flybillet
 • Bolig
 • Arbejdsvisum
 • Sygesikring