26 job matcher din søgning 26 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Hejdoktor Speciallæge i almen medicin

Hejdoktor

Hejdoktor er Danmarks største udbyder af online sundhedsydelser. Vi søger speciallæger i almen medicin, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau.

Vi leder efter kandidater, der interesserer sig for telemedicin, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde inden for medicin i en uortodoks og unik kontekst, hvor plejen rækker ud til patienterne.

Hejdoktor tilbyder en fleksibel stilling, hvor du kan arbejde både fra hjemmet, klinikken eller kontoret.

Gem
betterpeople A/S Sales Manager Europe, Jackson Family Wines

betterpeople A/S søger for Jackson Family Wines

Bliv en del af et globalt vinimperium, hvor du vil spille en afgørende rolle for distribution og salg til det centraleuropæiske marked. Som Sales Manager indtræder du i en selvstændig rolle, i et internationalt salgsteam, hvor du med din forretningsforståelse, indgående kendskab til vinbranchen og relationsskabende evner, udvikler og udbygger kundeporteføljen.

Du vil udvikle og udbygge din eksisterende kundeportefølje, blandt andet via deltagelse i messer og præsentation af sortiment til vinsmagninger, samt gennem aktivitetsplanlægning, der fordrer øget salg hos den enkelte kunde. I den forbindelse vil du kunne forvente omkring 40-50 rejsedage om året.

Gem
KRUNIKA Inside Sales Manager – Danmark

KRUNIKA søger for Parador GmbH & Co. KG

Motiveres du af ansvar under stor frihed, struktur og kontor i eget hus? Så kan dit drømmejob være lige her.

Vi tilbyder et spændende job i en ekspansiv virksomhed. Du tilbydes gode medarbejderforhold, høj tillid og stor frihed til at tage ansvar.

Som Inside Sales Manager bliver det dit ansvar at større vores nationale eksterne salgsteam med ordrehåndtering og generel kundeservice. Du har en aktiv del i det opfølgende salgsarbejde.

Humlebæk Lille Skole Pædagogisk medarbejder til deltidsstilling

Humlebæk Lille Skole

Vi søger en venlig, pædagogisk kompetent person til eftermiddagstimer i vores lille hyggelige SFO. Derudover vil der være timer i skoletiden som ressourceperson for de børn, der har brug for lidt ekstra støtte i hverdagen.

Det falder dig naturligt at være i øjenhøjde med børnene , og du brænder for pædagogik og det gode børneliv.

Vi tilbyder et godt kollegialt sammenhold, hvor både det faglige og det sociale fylder i vores daglige samvær.

Else Mariehjemmet
Laver du festmad også til hverdag? Så er det dig, vi mangler!

Else Mariehjemmet, Humlebæk

Plejehjemmet Else Marie er det hyggeligste og måske smukkeste private plejehjem med 29 beboere med behov for pleje og omsorg hele døgnet. Vi arbejder ud fra værdierne: Værdighed, rummelighed, tillid, hjemlige rammer og fællesskab. Vi er beliggende i dejlige rammer i Humlebæk med udsigt over Øresund.

Beboerne er vant til rigtig god mad, som syner og dufter godt. Vi dyrker ønskemad og ved, at maden er livskvalitet. Vi laver mad fra bunden og er ikke bange for at bruge smør og fløde, og samtidig går vi højt op i, at maden præsenteres indbydende.

Vi søger en ernæringsassistent pr. 1. august til en fast stilling på 30 timer om ugen med arbejde hver 3. weekend og helligdagsarbejde efter aftale.

Else Mariehjemmet
Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere. Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrér dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrér din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Superprof
Coloplast A/S
Senior Manager - Compensation and Benefits - Maternity cover

Coloplast A/S, Humlebæk

We’re looking for an analytical profile to join our global Compensation and Benefits team for a fixed period of 12 months so to cover a maternity leave.

In partnership with the Senior C&B Manager, in addition to varying stakeholders across People and Culture and the business, this position holds responsibility to the employee population on the below Compensation and Benefits areas:

 • manage Coloplast’s Stock Options program and annual program grant
 • job evaluation, salary setting and benchmarking
 • playing a leading role in strategic C&B projects
Coloplast A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Coloplast A/S
Agile Project Manager in new PMO function

Coloplast A/S, Humlebæk

As Agile Project Manager you will manage the PMO function and will be working in a matrix organization.

Managing the PMO, you will be involved in a large variety of tasks, grouped into the following main areas:

 • Own and execute on various program administrative tasks in relation to program operations and the Agile Delivery function
 • Mature and operate a PMO function that supports program operations

To help us operate and mature the program, you need have a passion for “working smarter” - setting up smart tools and lean processes, and enjoy program administrative tasks as well.

Coloplast A/S
Coloplast A/S
Senior Scientist for Pre-clinical evidence creation within urology

Coloplast A/S, Humlebæk

Every good product rest on countless hours of research and testing. For that, we need you. Your ability to gather knowledge and subsequently advise and instruct will make our medical devices help our users the best way possible.

This is your opportunity to do cutting-edge laboratory testing and make a real difference for the people with intimate health care needs through superior products.

Coloplast A/S
Coloplast A/S
QA Project Manager – ensure high-quality health care products

Coloplast A/S, Humlebæk

Do you want to ensure quality products for people with intimate health care needs? And would you like to play a hand in the development of new innovative products?

Then grab this opportunity to make your QA experience count as you work with products from initial idea all the way to market introduction.

Coloplast A/S
Gem
World Medico ApS
Vi søger Danmarks bedste sælgere til opsøgende telefonsalg

World Medico ApS

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset samt en god internetforbindelse

Er du passioneret omkring telemarketing, personlig udvikling og god kundeservice? Kan du skabe gode resultater via mundtlig kommunikation på telefonen?

Vi søger 6-10 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler. Du bliver en del af et team men arbejder hjemmefra. Derfor kræver det, at du har egen velfungerende PC samt headset.

Du opbygger din egen kundedatabase, og du får selvfølgelig træning i produkterne, så du er klædt godt på.

World Medico ApS
Coloplast A/S
Design Control Specialist – ensure safe, high-quality products

Coloplast A/S, Humlebæk

Want a job in a project office – with time and room to immerse yourself in risk and quality assessment alongside specialists?

Take up a core function in ensuring safe and well-performing products that make a difference for people with intimate health care needs all around the world.

Taking ownership of the design control process, you get to combine your specialist knowledge with project coordination. Each project presents unique tasks and questions,” says Per Videbæk, Head of Quality Support.

Coloplast A/S
Gem
seca services gmbh Sælger – Danmark (fjernarbejde)

seca services gmbh

Har du en brændende interesse for stærke brands? Elsker du at vække kundernes begejstring for produkter? Så vil vi gerne lære dig at kende!

Er du sælger med en passion for at vækste virksomheder? seca er en førende udbyder af medicinsk-diagnostiske løsninger, og lige nu søger vi en dedikeret salgschef til vores Nordics-team, der vil få base på sit hjemmekontor. I denne funktion vil du få til ansvar at administrere og udvide vores kundebase i Danmark samt identificere og indfri nye forretningsmuligheder. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores marketing-, produktstyrings- og Nordic-team om at udvikle og gennemføre salgsstrategier, der driver omsætningsvækst.

Aarstiderne Nye medarbejdere til Outbound & Field Marketing

Aarstiderne, Humlebæk

Jobbet til dig der har et højt drive og et stærkt servicegen.

I Outbound arbejder vi med telefonisk salg, kommunikation og kundeloyalitet. Her vil dine arbejdsopgaver bestå i bl.a. at genaktivere tidligere kunder samt rådgive i Aarstidernes sortiment.

Vi søger dig, som har et naturligt talent for at tale med nye mennesker. Du er nysgerrig og udadvendt – god til at stille spørgsmål og lytte til kunderne.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV