31 job matcher din søgning 31 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 31 resultater.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Aarstiderne
Erfaren chef for marketing og e-commerce

Aarstiderne, Humlebæk

Vi leder efter en strategisk tænkende og dedikeret chef for et af de mest centrale områder i Aarstiderne. Først og fremmest leder vi efter dig, som er dygtig til at lede og kan motivere din afdeling til at stræbe efter at sætte barren højt for markedsføring og e-commerce i branchen.

Du har evnen til at spotte det næste nye inden for valg af markedsføringskanaler, og er ikke bange for at byde ind med nye metoder, som kan tage Aarstidernes marketing og e-commerce til det næste niveau. Man skal tydeligt kunne mærke dit smittende og positive salgsdrive, som er krydret med en stærk passion for at udbrede fremtidens grønne måltider og salg af fødevarer på nettet.

Udover din kreativitet og evne til at lede, forventer vi også, at du går til opgaven med ærgerrighed og dedikation. Har du den sammensætning af kvalifikationer, kan du være med til at løfte en af Danmarks mest udfordrende markedsføringsopgaver.

Fredensborg Kommune
Pædagoger søges til Børnehuset Solvang både til vuggestue og børnehave

Fredensborg Kommune, Humlebæk

Da to af vores dygtige medarbejdere går på henholdsvis barsel og efterløn, søger vi dig, der har lyst til at være en del af et stærkt fællesskab i vores skønne lille børnehus med 24 vuggestuebørn og 35 børnehavebørn.

Vi hører hjemme i et charmerende gammelt rødt hus i et dejligt område tæt på Sletten Havn og Lave skov, centralt i Humlebæk.

Vi vægter et åbent og ærligt forældresamarbejde og har en engageret forældregruppe, der deltager og involverer sig i sociale arrangementer og i hverdagens trivsel for både børn og medarbejdere.

Aarstiderne
Medarbejdere til Aarstidernes Ringeteam

Aarstiderne, Humlebæk

Vi søger et nyt hold medarbejdere i Aarstidernes outbound-afdeling, Ringeteamet (Krogerup Avlsgaard).

Du vil skulle arbejde i vores marketingsafdeling, hvor du kommer til at indgå i et stort team, på over 20 medarbejdere.

På ringeteamet arbejder vi med salg, kommunikation og kundeloyalitet. Jobbet består i, at ringe til Aarstidernes nuværende kunder og med forskellige formål.

Du vil få tildelt flere opgaver, hvor du både skal kunne genaktivere gamle kunder og foretaget ’i love you’ calls. Herudover skal du kunne hjælpe kunderne med praktiske spørgsmål omkring betaling, bestilling og levering. Til sidst skal du lære, at guide kunderne i vores sortiment og stå for rådgivning, vejledning og mersalg.

Jobindex A/S
Servicetekniker – København

Jobindex A/S søger for Bramidan

Vi har forrygende travlt, da vi har fået en ny stor kunde, og søger derfor atter en ny skarp servicetekniker til udvidelsen af teamet

Har du forstand på el og automation – og vil du:

 • Køre ud hjemmefra i egen servicebil – en VW Transporter, som er fuldt udstyret med den nyeste teknologi og DSG-gear?
 • Selv planlægge dine opgaver ud fra månedens pulje – og prioritere akutjobs?
 • Være en del af et stærkt netværk, som står klar, hvis du har brug for hjælp?

Så bliv servicetekniker hos Bramidan.

Du bruger størstedelen af tiden på reparationsopgaver (både akutte og planlagte), mens der også vil være noget service samt nogle installationsopgaver.

Du bliver en del af en gruppe af 17 erfarne teknikere, og du vil især få kontakt til kollegerne i team Øst. Vi har et super godt supportnetværk, og du kan altid ringe til vores supporter, som sidder klar til at hjælpe.

Jobindex A/S
Grundfos A/S
Senior Process Expert, Execution & Flow Processes

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to play a key role in our Group Supply Chain Excellence function as Senior Process Expert within material flow processes?

Grundfos The Execution & Flow team process area covers the material flow processes of inbound, Warehousing, Internal production logistic and outbound.

Your role as Senior Process Expert will cover deep process knowledge of how Grundfos is executing these best practices processes and how to transfer this knowledge into continuous improvements with a global perspective.

Grundfos A/S
Fredensborg Kommune
Genopslag - Vi søger to lærere til nyetableret DSA-tilbud

Fredensborg Kommune, Humlebæk

Humlebæk Skole søger to lærere til nyetableret DSA-tilbud for sent ankomne elever

Fredensborg Kommune er ved at etablere et modtageklassetilbud til sent ankomne ikke-dansktalende elever (14-17 år) beliggende på Humlebæk Skole. Tilbuddet starter op d. 1. maj 2021.

Ønsker du/I at blive en del af et tværfagligt og helhedsorienteret tilbud, hvor indsatsen er at få udviklet elevernes danskkundskaber bedst muligt, samt understøtte en god integrering i det danske samfund, er det måske dig/jer, vi lige står og mangler. I får endvidere mulighed for at sætte jeres eget fingeraftryk på tilbuddet og være med til at gøre det sejlklar.

ECCO Sko A/S
Marketing Effectiveness Specialist

ECCO Sko A/S, Tønder or Amsterdam

It’s time. Hygge, innovation, @eccoshoes and performance analytics.

If you are passionate about growth marketing, performance data, analysis and insights, then this could be your dream move.

We’d love to get to know you if you...

 • Like the idea of embracing Scandinavian style, sustainability, innovation and marketing in ECCO’s team in Denmark or in the Netherlands
 • Are focused on marketing measurement and attribution covering key areas of ROI or ROAS; acquisition cost and consumer lifetime value
 • Use data and reporting to accurately inform multiple stakeholders and recommend campaign investments, changes, and increases
ECCO Sko A/S
Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Fredensborg Kommune
Ernæringsassistent til Fredensborg Ældremad

Fredensborg Kommune

Dygtige ernæringsassistenter til fast stilling samt barselsvikariat søges til Fredensborg Ældremad.

Lystholm Madservice, som er et køkken under Fredensborg Ældremad - søger faglært medarbejder. Er du ernæringsassistent med erfaring indenfor ældremad (gerne køleproduktion), så har du nu mulighed for at søge en ny spændende stilling i et ambitiøst køkken.

Hos Lystholm madservice leverer vi den varme mad og biret til kommunens plejehjem samt mad til pensionister, der er visiteret til madordning hjemme. Maden leveres som kølemad. Vores mad tager udgangspunkt i ny og klassisk kogekunst, hvor kvalitet og gode råvarer er nøgleordene, og vores mål er at bruge minimum 60% økologi.

Til et af vores køkkener i Humlebæk søges desuden en ernæringsassistent til et barselsvikariat. Vikariatet er på 6 mdr., med mulighed for forlængelse. I Humlebæk tilberedes alle måltider til plejehjemmets beboere og vi har her varmholdt produktion.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Domea.dkBygherreleder til Servicecenter Humlebæk

Domea.dk

Har du erfaring med bygherreledelse? Brænder du for at planlægge og koordinere renoverings- og byggesager i den almene sektor? Har du lyst til hands-on projektledelse? Er du god til at kommunikere og samarbejde med forskellige interessenter?

Som bygherreleder i Humlebæk Boligselskab er du loyal overfor selskabet og de erklærede mål, vi har i form af Mission, Vision og Værdier. Du får du en bred kontaktflade til afdelingsbestyrelser, kolleger i Domea.dk og forskellige interessenter og samarbejdspartnere.

Du får ansvaret for planlægning af den beboerdemokratiske proces i renoverings- eller byggesager, udarbejdelse af kommunikationsplaner til relevante interessenter, ligesom du står for at lande store renoveringsprojekter fra idégrundlag til færdig-planlagt projekt.

Indkøbsansvarlig til nyopstartet Sportswear Brand

Seven52 Project X, Humlebæk

Er du en skarp købmand og branchekendt inden for Sportwear og Outdoor-branchen? Har du lyst til at få det overordnede ansvar for indkøbsstrategi, økonomi og CSR - og vil du være med til at:

 • Forhandle leverandøraftaler, priser, følge op på leverancer og reklamationer mv.
 • Sikre vækst – at udarbejde indkøbsstrategi og have et godt økonomisk overblik
 • Koordinering, booking og opfølgning af vare hjemtransportopgaver – herunder afskibning og levering af alle varer når hjem til tiden

VI TILBYDER DIG

 • At blive en del af en nystartet designvirksomhed, der går en rigtig spændende rejse i møde
 • Medindflydelse i udviklingen af Brandet som indkøbsansvarlig
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Aarstiderne
Dygtig kok

Aarstiderne, Humlebæk

Vil du arbejde i et 100 % økologisk køkken hos en af Danmarks grønneste virksomheder?

Vi søger en dygtig kok til en tidsbegrænset deltidsstilling i Aarstiderne med arbejdsopgaver på Krogerup Avlsgaard i Humlebæk (foreløbig 6 måneder med mulighed for forlængelse).

Der er tale som en kokkestilling i vores køkken under afdelingen; Aarstiderne LIVE, hvor du sammen med vores andre dygtige kokke har adgang til nogle af jordens bedste råvarer. Sammen vil I komme til at stå for at supportere vores caféer (To Go) og videreformidle vores budskab om mad, når I møder vores gæster.

JELD-WEN Danmark A/S
Quality Documentation and Supplier Quality Manager

JELD-WEN Danmark A/S

Join one of the world's leading suppliers of windows and doors in a key role as a Quality Documentation and Supplier Quality Manager. You will be part of the European Quality team, where you have a pivotal impact on supplier quality and quality documentation on a European scale.

As Quality Documentation and Supplier Quality Manager, your responsibility entails implementing and maintaining the quality documentation system and supplier quality program, two crucial pillars of JELD-WEN's European quality road map. The scope of the role is to oversee the quality documentation policies and procedures in the JELD-WEN organisation in Europe, whilst leading continuous improvement initiatives to improve supplier quality.

You will drive the creation and implementation of best practice quality vision, policies, processes and procedures to improve operational performance across our JELD-WEN organisations in Europe.

JELD-WEN Danmark A/S
ZiboCare A/SMålrettet produktspecialist med fokus på at skabe resultater

ZiboCare A/S

Vil du være med til at gøre en forskel for borgere, patienter og sundhedspersonale i kommuner og på sygehuse, gennem salg og uddannelse? Ønsker du at kombinere din sundhedsfaglige uddannelse med salg af tryksårsforebyggende og sanses-timulerende hjælpemidler i en innovativ virksomhed? Så se her!

Vi søger en erfaren produktspecialist til salg af tryksårs-forebyggende og sansestimulerende produkter i Region Nordjylland og dele af Region Midtjylland. Som vores nye produktspecialist skal du stå for undervisning og uddannelsesprogrammer. Den uddannelsesansvarlige del af stillingen vægter lige så højt som produktspecialistrol-len. Stillingen vil bl.a. indbefatte:

 • Formulering af salgsstrategi
 • Opsøgende salgsarbejde
 • Vedligeholdelse af kundedatabase og salgsstyring i CRM