31 jobannoncer matcher din søgning 31 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Blå Kors Danmark

Pædagog til bo- og behandlingstilbuddet Blå Kors Humlebæk

Humlebæk

Er du pædagog, og har du lyst til at indgå i en engageret personalegruppe, hvor du bruger dine faglige og personlige kompetencer med mennesker, som er i en social udsat livssituation?

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor du indgår aktivt i en tværfaglig personalegruppe og er klar på de mangeartede opgaver, som hører hverdagen til på et botilbud. Undervejs får du faglig sparring, supervision, undervisning og tid til faglig udvikling.

Mindmill Denmark

German speaking B2B meeting planner

Mulighed for hjemmearbejde

Are you passionate about communication and enjoy building new relationships?

Now, you can acquire in-depth telemarketing knowledge and build experience within the area. Your primary responsibility will be to initiate contact and engage in dialogue with some of the largest B2B companies in Denmark and internationally.

As a meeting planner, your role is highly flexible – you decide how many hours you want to work!

Mindmill Denmark
Gem
Red Hat

Telefonværtinder/-værter/-vejledere

Hjemmearbejdsplads

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme, hvornår og hvor meget du vil arbejde?

Vi mangler både flere clairvoyante, synske, tarotlæsere m.fl. til vores spirituelle linjer. Vi søger også telefonværtinder, der ikke er clairvoyante, men som er frisindede og interesserede i at arbejde med underholdning via telefonen til vores voksenlinjer.

Når du er logget ind, bliver kundens opkald automatisk omdirigeret til din telefon fra vores system. Arbejdet kan kombineres med studier, deltidsjob eller andet.

Fredensborg Kommune

Barselsvikar til Tandplejen

Humlebæk og Kokkedal

Vi søger en barselsvikar for klinikassistent, der brænder for at arbejde med børn og unge i et meningsfyldt job med sundhedsfremme og forebyggelse som vision.

Vi servicerer ca. 10.000 børn og unge mellem 0-21 år, ca. 130 borgere i omsorgstandplejen og ca. 20 borgere, der er visiteret til socialtandplejen.

Vi arbejder i teams med en høj grad af selvstændighed, med høj faglig kvalitet og i et samarbejde med alle faggrupper. Vi lægger vægt på et godt psykisk arbejdsmiljø.

Arbejdet vil fortrinsvis være behandling af børn og unge mellem 0-21 år. Arbejdstiden er som udgangspunkt dagligt kl. 7.45-5.15, en enkelt dag om måneden fra kl. 9.45-17.15.

Coloplast A/S

Senior Software Systems Architect

Humlebæk

Do you have a passion for software as a medical device (SaMD), SW systems architecture, Connectivity (BLE), SW design and solving complex problems in this relation? Would you like to work with highly experienced product developers and specialists?

You will play a key role in friendly and ambitious team with colleagues in Humlebæk, and with team members in other locations in Europe. We are striving to make agile development and compliance to medical device regulations go hand-in-hand and are looking for a colleague to become even better.

Claus, Sr. SaMD Product Owner
Coloplast A/S
Bergmann Gruppen A/S

Lager- & værkstedsmedarbejder på deltid/fuldtid

Humlebæk

Du vil være i direkte reference til vores lageransvarlige, og have følgende arbejdsopgaver:

 • Modtage bestillinger på forbrugsvarer og værktøj fra vores folk i marken
 • Småreparationer af værktøj
 • Planlægge rute for vores chauffører

Du vil i samarbejde med vores lager- og værkstedsteam have ansvaret for den daglige drift af lageret, sådan at vi kan servicere vores mange aktive pladser rundt om på Sjælland.

Gem
Superprof

Undervis online og del din interesse!

Hjemmearbejdsplads

Vi leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp og meget mere.

Fordelene:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
Superprof
Bergmann Gruppen A/S

Erfaren bogholder søges

Humlebæk

Vi er en seriøs og kompetent medspiller i alle faser inden for byggeriet. Det betyder, at vi påtager os alle typer opgaver med samme seriøsitet, omhu og påpasselighed uanset størrelse. Skal du være en del af et firma i vækst?

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være følgende:

 • Ansvarlig for lønbogholderiet – vi bruger Bluegarden og Dynamics 365 Business Central samt Mobilplan.
 • Ansøgning og indberetninger af løntilskud/sygedagpenge/barselsgodtgørelse mv.

Vi tilbyder en virksomhed med stor vægt på et godt arbejdsmiljø samt faglig sparring med kompetente kollegaer og samarbejdspartnere.

Fredensborg Kommune

Ernæringsassistent

Humlebæk

Ernæringsassistent til produktionskøkken i daginstitution – Børnehusene Humlebæk.

Kan du tilberede velsmagende og ernæringsrigtige måltider, som understøtter børnenes madmod, og vil du være med til at udvikle nye retter med fokus på økologi og bæredygtighed, så er det dig, vi leder efter.

Ugentlig arbejdstid 35 timer, som kan planlæggelse i tidsrummet mellem kl. 06:30 – 14:30. Vores omgangsform er præget af gensidig respekt, faglig stolthed, arbejdsglæde og ikke mindst humor.

Humlebæk Kirke

Kirkegårdsleder - Genopslag

Har du lyst til at arbejde som kirkegårdsleder på nogle af landets smukkeste kirkegårde, så søger Humlebæk menighedsråd ny kirkegårdsleder.

Du bliver leder for veluddannede, erfarne og engagerede medarbejdere, hvor tonen er sjov og let. I dit nye job er der plads til faglig og personlig udvikling, og vi tilbyder et stærkt arbejdsfællesskab – hvor du får rige muligheder for at tilrettelægge din hverdag og sætte dit præg på stedet. Du er med i marken og samarbejder tæt med resten af dine kollegaer.

Profilpartners søger for Lopolight ApS
Gem
Profilpartners

PTA - og Udviklingsingeniør

Humlebæk

Du fungerer som bindeled mellem R&D og produktionen og kommer derfor til at arbejde med mange forskellige opgaver.

En af dine primære opgave bliver at sikre, at fremstillingen af virksomhedens produkter bliver så selvkørende som muligt og i højeste kvalitet i en fremstillingsproces, der omfatter manuelt komponentmontage, lodning, støbning, limning, montage, programmering og afsluttende tests.

En unik og udviklingsorienteret stilling i en meget dynamisk niche virksomhed, der er på en spændende vækstrejse, og hvor du får god mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Fredensborg Kommune

Pædagoger

Humlebæk

Humlebæk Skole, SFO og Klub søger 2 pædagoger til vores klub.

Vi søger en pædagog, der kan sætte børn i bevægelse. Vi forestiller os, at du har en stor viden inden for bevægelses lege og aktiviteter. Og hvis du samtidig er vild med at deltage på lige fod med klubbens børn, så er det bestemt en fordel.

Ligeledes søger vi en pædagog, der har kompetencer og færdigheder, indenfor det kreative felt. Det kan være alt, lige fra de klassiske håndværksfaglige færdigheder som; keramik, syning, strikke og hækle, og til tankerne og værktøjerne inden for Makerspace.

Louisiana Museum of Modern Art

Medarbejdere til Louisiana Café

Humlebæk

Er du god til at holde overblik, selvom du har travlt? Har du service i blodet, og håndterer du mange mennesker med smil og imødekommenhed?

Du bruger mest tid på:

 • at tage imod bestilling og betaling
 • udlevere service og drikkevarer, samt fylde op til næste hold
 • holde caféen pæn og ren - og gøre bordene klar til næste rykind
 • hjælpe og vejlede vores mange gæster

Du arbejder enten 8 eller 20 timer om ugen i gennemsnit og med mulighed for at tage flere timer.

Louisiana Museum of Modern Art
Louisiana Museum of Modern Art

Floor Manager TIL LOUISIANA CAFÉ – med solid serveringserfaring

Humlebæk

Har du service i blodet, og håndterer du mange mennesker med ansvar, smil og imødekommenhed? Er du god til at holde overblik, når gæsterne strømmer ind?

Louisiana Café råder over små 500 pladser fordelt ude og inde. På dagen bliver restauranten opdelt i mindre områder, hvor du i et af disse områder har overblikket og ansvaret for gæsterne med hjælp fra dine kollegaer.

Dine arbejdsopgaver spænder bredt og består blandt andet af at:

 • Servicere cafeens mange gæster effektivt og med et smil på læben
 • Oplære, vejlede og fordele opgaver til vores yngre kollegaer i Louisiana Café
 • Opstart og nedlukning af restauranten, herunder klargøring og kasseopgørelser
Louisiana Museum of Modern Art
Louisiana Museum of Modern Art

Kok til Louisiana Café

Humlebæk

Da vores ene kok skal på nye eventyr, søger vi en dygtig kok med godt humør, dygtige hænder og skarpe smagsløg til at tage godt over for ham i køkkenteamet i Louisiana Cafe.

Du har erfaring fra køkkener med både høj kvalitet og højt tempo.

Vi har – i al ubeskedenhed – en virkelig attraktiv vagtplan. Du arbejder 37 timer om ugen, og du har sædvanligvis weekendvagt hver 2. weekend, hvor du møder ind kl. 8.00 og har fri allerede kl. 17.15 begge dage.

Louisiana Museum of Modern Art
Aarstiderne

Opskriftsudvikler til Aarstidernes måltidskasser

Humlebæk

Som opskriftsudvikler bliver du en del af et fagligt fællesskab med nogle af Danmarks bedste kokke, indkøbere og produktudviklere. Sammen udfolder I hver uge Aarstidernes grønne madunivers igennem en lang række opskrifter med råvarer fra Aarstidernes dedikerede grøntsagsavlere og producenter. Dine opskrifter bliver således til velsmagende måltider i tusindvis af hverdagskøkkener.

Vi tilbyder et udfordrende arbejde, hvor du:

 • Hver uge sammensætter og gennemskriver opskrifter til Aarstidernes måltidskasser
 • Arbejder i en afdeling med en uformel omgangstone og høje krav til din faglighed
 • Arbejder på en firlænget økologisk gård i Humlebæk sammen med 80 andre dygtige kolleger
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer.

Coloplast A/S

Senior Product Owner, Marketing Automation

Humlebæk

We seek a seasoned Product Owner with a passion for innovation and a vision for the future of marketing automation. This role offers the chance to lead the development of scalable solutions and to make a significant impact in a strategically vital area.

You will be responsible for driving the process from requests from the business to the actual deliverable. This includes being the main point of contact for the business, scoping the technical concept, ensuring necessary integrations and platform enhancements and supporting during the actual development of the flows.

Coloplast A/S
Slagter Lundgaard ApS

Ekspedient med interesse for madens verden

Humlebæk

Hos Slagter Lundgaard arbejder vi passioneret med de bedste råvarer og den gode smag. Vi har travlt og søger en medarbejder med sans mad, smag og mennesker.

Du skal arbejde i vores specialforretning i Humlebæk, med en arbejdstid på min. 25 timer om ugen.

Det siger sig selv, at vi arbejder efter gældende overenskomster, og du kommer til at arbejde sammen med et hold af søde og dybt motiverede kollegaer.

Gem
Webhelp

Kundesupporter for stor streaming klient, hjemmefra!

Hjemmearbejdsplads

Er du en ægte tv-serieafhængig, der elsker at binge-watche? Så er du lige den person, vi leder efter til at arbejde hjemmefra!

Dine fineste opgaver bliver bl.a.:

 • Besvare henvendelser fra abonnenter via telefon, e-mail eller chat
 • Yde teknisk support og løse streaming-relaterede udfordringer
 • Guide seere i brugen af vores app og platform

Vi tilbyder en grundig træning og en god arbejdsplads, hvor teamwork og kreativitet er i fokus.

Webhelp

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV