52 job matcher din søgning 52 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 52 resultater.
Lundgrens Advokatpartnerselskab
Legal Trainee til Rekonstruktion & Insolvens

Lundgrens Advokatpartnerselskab, Hellerup

Som Legal Trainee bliver du omgivet af specialister og får en spændende og afvekslende hverdag, hvor dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:

 • Udarbejdelse af juridiske notater, hvilket inkluderer forberedelse af materiale og kildesøgning til brug for afdelingens jurister
 • Selvstændig bobehandling som f.eks. debitorinddrivelse, konkurskarantæneundersøgelser samt omstødelsesundersøgelser
 • Praktiske opgaver i forbindelse med besigtigelse af konkursboer
 • Forberede udkast til stævninger, kontrakter med videre
Lundgrens Advokatpartnerselskab
CASA A/S
Praktikanter til Sjælland – foråret 2021

CASA A/S

Som praktikant i CASA får du muligheden for at stille skarpt på din fremtidige karriere som konstruktør eller ingeniør. Du får muligheden for at omsætte teori til praksis. Vi giver dig ansvar og udfordringer, som vil udvikle dig såvel fagligt som personligt.

Som praktikant hos CASA bliver du en del af teamet på en af vores byggepladser. Opgaven består typisk i at følge op på underentreprenørers arbejder, sikre at byggepladsen fungerer ud fra byggepladsplanerne, udarbejdelse af kvalitetssikringsmateriale, mønsterrunderinger, tilsyn og endvidere følge projektledernes dagligdag.

Vores intention i CASA er, at du som praktikant vil opleve et praktikforløb, der er dynamisk, kreativt, sjovt og fleksibelt – og hvor du får lov til at tage et ansvar, hvis vi vurderer, at du er klar til det.

CASA A/S
Sundheds- og ÆldreministerietPraktikant efteråret 2020 til presse- og kommunikationsenheden (genopslag)

Sundheds- og Ældreministeriet, København

Med mulighed for ansættelse som studentermedhjælper 7 timer ugentligt.

Har du en skarp pen og øje for den gode historie? Er du interesseret i at prøve dine teoretiske kompetencer af i en presse- og kommunikationsenhed, hvor vi har en travl og hurtigt omskiftelig hverdag? Så er du måske vores nye praktikant i Presse- og kommunikationsenheden i Sundheds- og Ældreministeriet.

Som vores nye praktikant bliver du en del af en travl og spændende hverdag i en afdeling under Minister- og Ledelsessekretariatet, hvor mange opgaver skal løses i et højt tempo, og ofte har et twist af Corona. Heldigvis er også humøret højt, og vi kan love dig en spændende praktik, hvor du får lov til at prøve kræfter med en bred vifte af discipliner inden for kommunikations- og pressearbejdet i et ministerium.

Academic WorkStuderende søges til spændende IT-praktikplads

Academic Work søger for ABB i Skovlunde

Er du klar til at blive en del af en international anerkendt virksomhed, hvor du får muligheden for at udvikle din viden inden for procesautomation og programmering – så grib muligheden og bliv praktikant i ABB.

Der er tale om en fuldtidspraktik, og det er muligt at blive en del af et praktikforløb på fire til seks måneder alt efter, hvad der passer dig. Det vigtigste er, at du har lysten til at udvikle dine kompetencer inden for programmering og har en masse gåpåmod.

Du tilbydes:

 • Muligheden for at blive en del af en internationalt anerkendt virksomhed
 • En unik chance for at opbygge relevant erfaring
 • Samarbejde med kompetente og ambitiøse kolleger
Eurofins BioPharma Product Testing A/S
Laborantpraktikant til mikrobiologisk laboratorim

Eurofins BioPharma Product Testing A/S, Glostrup

Brænder du for arbejde med mikrobiologiske og pharmaceutiske analyser og er du klar til at blive en del af et dedikeret team? Så har vi den rette praktikplads for dig.

Eurofins

Du kommer til at arbejde med mikrobiologiske og pharmaceutiske analyser. Her vil du komme til at gennemgå et spændende og udviklende praktikforløb, hvor du bliver en del af et team med dygtige kolleger og en virksomhed som er kendetegnet ved, at kvalitet og faglighed er i højsædet i kombination med sund forretningsdrift. Laboratoriet i Glostrup udfører mikrobiologiske analyser af pharmaceutiske produkter for mange danske og en del udenlandske virksomheder. Vi udfører et stort antal forskellige analyser, så hos os er to dage sjældent ens.

MT Højgaard A/S
Ingeniør-, konstruktør- og maskinmesterpraktikanter – Sjælland

MT Højgaard A/S

Hos MT Højgaard tilbyder vi spændende og lærerige praktikpladser inden for flere forskelige studieretninger og interesseområder. Vi vægter højt, at vores praktikanter kommer til at indgå som en del af det daglige team, hvad enten det er på byggepladsen eller på kontoret. Det er vigtigt for os, at vores praktikanter bliver udfordret i løbet af deres praktikophold med relevante og lærerige opgaver.

Vi tilbyder praktikpladser inden for følgende studieretninger:

 • Diplomingeniør
 • Bygningskonstruktør
 • Maskinmester
 • Byggekoordinator- og tekniker
Schneider Electric Danmark A/S
Internship – DCX – web analytics

Schneider Electric Danmark A/S, Ballerup

Drømmer du om et praktikforløb, hvor du kommer i centrum for forandring i en markedsledende global koncern? Så har du chancen hér!

Vi har netop relanceret vores hjemmeside LK.dk, der rummer vores univers for Lauritz Knudsen. Her ønsker vi hjælp til at forstå, om vores opsatte brugerrejser virker – gennem analyse på Googles platform. Vi er i gang med at effektivisere mange af vores processer og arbejdsgange til glæde for vores kunder og vores kolleger, og du vil blive en vigtig del af dette arbejde placeret midt imellem de digitale udfordringer og den forretningsmæssige og organisatoriske virkelighed.

Du vil i det daglige:

 • Formidle de seneste trends fra LK.dk til både ledere og specialister
 • Strukturere, forbinde og analysere data fra forskellige kilder, så du kan skabe værdifuld indsigt i Google Data Studio
Schneider Electric Danmark A/S
Danfilter ApSPraktikant

Danfilter ApS, Farum

Leder du efter en praktikplads, hvor du selv er med til at skræddersy dit forløb efter dine ønsker og dit studie?

Du bliver en del af marketingafdelingen på lige fod med vores andre medarbejdere og deltager i dagligdagens opgaver. Vi leder efter praktikanter, der har et stærk forståelse og gerne erfaring indenfor digital markedsføring, E-commerce og som gerne vil bidrage aktivt til idéudviklingen og vores projekter.

Hos Danfilter kan du have forskellige opgaver i løbet af dit praktikforløb. Vi ønsker at sammensætte forløbet sammen med dig og dine ønsker og mål for din uddannelse. Du kan blandt andet have opgaver indenfor:

 • Webudvikling
 • Grafik
 • E-mail-marketing
Røde Kors Asylafdeling
Kommunikationspraktikant til Røde Kors' asylarbejde

Røde Kors Asylafdeling, Birkerød

Vil du bidrage til at synliggøre asylansøgere og Røde Kors' asylarbejde via produktion af indhold til forskellige platforme?

Røde Kors

Røde Kors asylafdelings hovedkontor søger en praktikant, der, som en del af vores presse- og kommunikationsteam, kan opsnuse og udarbejde de mange gode historier fra Røde Kors' asylcentre og få dem ud på Røde Kors’ hjemmeside, på vores intranet, på sociale medier og til medier i øvrigt.

Røde Kors driver i øjeblikket fem af landets største asylcentre og arbejder for at give asylansøgerne en tryg, meningsfuld og værdig hverdag. Det er en vigtig del af vores arbejde at formidle Røde Kors’ viden om asylansøgerne, deres hverdag og vilkår. Som praktikant bliver du en del af sektionen Strategi og Udvikling.

Røde Kors Asylafdeling
Flügger A/S
Praktikant til Compensation & Benefit teamet

Flügger A/S, Rødovre

Til vores Compensation & Benefit-afdeling, som hører ind under HR, søger vi lige nu en energisk praktikant med stærke formidlingsevner og interesse for analyse og datavalidering.

Du vil indgå i et team med 3 andre kolleger, hvor vores primære opgaver består i databearbejdelse, analyse, rappportering, præsentation og kommunikation af HR-nøgletal samt HR Operations. Vi fokuserer på at skabe et værdifuldt forretningsorienteret HR, der støtter op om Flüggers kulturelle transformation mod en mere proaktiv kultur. Vi arbejder tæt sammen, og vi gør meget brug af hinandens input og gode humør i hverdagen. Det håber vi, at du også vil bidrage til!

Vi tilbyder en tremåneders praktikplads i en afdeling med store ambitioner, højt til loftet og en meget stærk fællesskabsånd.

Flügger A/S
Internship - Marketing
Danmarks letteste regnskabsprogram, Billy, søger en ny praktikant med interesse inden for online markedsføring, med fokus på content marketing og SEO.
Billy, København
The Hub
Internship - Support Team
Interesserer du dig for regnskab og bogføring, og er du vild med at skabe gode kundeoplevelser?
Billy, København
The Hub
Internship - UI Design
We’re looking for a passionate and creative Intern to turn our software into intelligent and easy-to-use products for our customers and shape...
Billy, København
The Hub
UX Research Intern
We’re looking for a creative and analytical Intern to turn our software into intelligent and easy-to-use products to attract and retain customers.
Billy, København
The Hub
Business Analyst intern
Are you looking for an exciting, hands on learning opportunity allowing you to turn theories into practice?
Ganni, København
JobsinCopenhagen
Grafisk praktikant
Go Impact er en virksomhed der arbejder med verdensmålene igennem en kommende online platform.
Go Impact, København
Dansk Dynamit
Praktikant kommunikation med erfaring fra fondssøgning
Go Impact er en ny online platform der arbejder med verdensmålene på tværs af sektorer.
Go Impact, København
Dansk Dynamit
Ulønnet praktikant til SOME
Go Impact er en virksomhed der arbejder med verdensmålene igennem en kommende online platform.
Go Impact, København
Dansk Dynamit
Quality Assurance internship in Medicine Production
Are you looking for an exciting hands-on learning opportunity to supplement your studies?
Novo Nordisk, Bagsværd
Novo Nordisk
Servicevagter til Jobcenter København, Center for Jobindsats
Vil du hjælpe med at skabe sikkerhed og tryghed ved din tilstedeværelse?
Koncernservice og Koncern IT, København
Jobcenter