162 job matcher din søgning 162 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 162 resultater.
MT Højgaard A/S
Ingeniør, Konstruktør- og Maskinmesterpraktikanter - Sjælland

MT Højgaard A/S

Hos MT Højgaard tilbyder vi spændende og lærerige praktikpladser inden for flere forskelige studieretninger og interesseområder. Vi vægter højt, at vores praktikanter kommer til at indgå som en del af det daglige team, hvad enten det er på byggepladsen eller på kontoret. Det er vigtigt for os, at vores praktikanter bliver udfordret i løbet af deres praktikophold med relevante og lærerige opgaver.

Vi tilbyder praktikpladser inden for følgende studieretninger:

 • Diplomingeniør
 • Bygningskonstruktør
 • Maskinmester
 • Byggekoordinator- & tekniker
Saint-Gobain Distribution Denmark A/SPraktikant til Kategori team indenfor Varme & Klima

Saint-Gobain Distribution Denmark A/S, Brøndby

Er du skarp til at arbejde med produktdata og produktdokumentation, og ønsker du at udvikle dine kompetencer inden for product management? Som praktikant hos Saint-Gobain Distribution Denmark, kommer du til at arbejde tæt sammen med branchens dygtigste i et miljø med mulighed for personlig og faglig udvikling.

I din praktikperiode hos SGDD vil du indgå i kategoriteamet indenfor Varme & Klima samt Egne varemærker og her deltage i det administrative arbejde i en større Kategori og Indkøbs funktion. Du vil opnå kendskab til afdelingens tværgående processer, metoder og driftsopgaver. Som praktikant vil du få kontaktflader internt og eksternt i forbindelse med produktdataindhentning, databearbejdning og udarbejdelse af produktdokumentation.

Din læringsproces er vigtig for os, hvorfor du tilknyttes en mentor, som vil følge dig og dit projekt under hele forløbet.

Philip Morris
Digital Engagement Internship

Philip Morris

Are you interested in Digital Engagement? Do you thrive in a diverse work environment where the days never look the same? Philip Morris International has taken a bold step in changing the tobacco industry as we know it today.

Digital engagement with our customers is a key component of the success of IQOS and the digital team in Copenhagen is now looking for a motivated Digital Engagement Intern that can help us in reaching our dream.

We offer a great career start within a multinational organization, necessary trainings for you to succeed in the role, a competitive salary (time based), lunch and expect the job to be up to 20 hours per week.

Willis Towers Watson
Praktikant

Willis Towers Watson, Nærum

Få foden indenfor hos Danmarks største forsikringsmægler

Willis Towers Watson søger 3 praktikanter til vores kontor i Nærum, så her er en mulighed, du ikke bør gå glip af, hvis du interesserer dig for den finansielle verden og gerne vil gøre karriere inden for området.

Som praktikant hos Willis Towers Watson er du med til at supportere vores skadeorganisation, der yder uvildig rådgivning til små og store erhvervskunder. Sideløbende med opgaverne på nationalt plan er vi også del af en stor international virksomhed, der opererer på den globale scene for forsikring og pension.

Willis Towers Watson
CHRISTA'S Fine Tribal & Modern Art GallerySoMe-praktikant til galleri i indre København

CHRISTA'S Fine Tribal & Modern Art Gallery

Kunne du tænke dig at arbejde på Skandinaviens førende galleri for stammekunst og moderne kunst, hvor du vil have ansvaret for vores tilstedeværelse på Sociale Medier. Vi søger lige nu en SoMe-praktikant, der kan løfte vores indsats på de sociale medier til et højere niveau.

Du vil som vores nye SoMe-praktikant sidde med det overordnede ansvar for vores tilstedeværelse på sociale medier. Du vil indgå som en aktiv del af et team med dine egne ansvarsområder i tæt samarbejde med både galleriets daglige leder og galleriets ejere. Det indebærer bl.a. følgende arbejdsopgaver:

 • Koordinere kampagner på tværs af SoMe-kanaler
 • Skabe content og blogposts til sociale medier
 • Kontakte tidligere kunder med henblik på at skabe interesse om galleriets ”new acquisitions”
DannerVirksomhedspraktikant til styrket dataindsamling

Danner, København

I Danner arbejder vi hele tiden for at styrke dataindsamling fra vores aktiviteter. Indsamling og analyse af data skaber et afgørende vidensgrundlag for vores arbejde. Dette gælder for vores fortalervirksomhed, kommunikation, udviklingen af nye initiativer og til kvalificering af vores nuværende indsatser.

I takt med, at Danners aktiviteter vokser gør mængden af data det samme. Derfor har vi brug for at øge systematikken i vores indsamling af data og tage nye programmer i brug, der bedre kan håndtere datamængden, så vi hurtigt og nemt kan lave relevante analyser.

Vi leder efter en virksomhedspraktikant, der:

 • Har stærke metodiske kompetencer på det kvantitative område.
 • Er erfaren bruger i statistikprogrammet STATA og i Excel.
 • Er hurtig til at skabe overblik i både større og mindre datasæt.
Dragør KommuneEr du skarp til dataindsamling og koordinering?

Dragør Kommune

Vi søger en skarp, selvstændig studentermedhjælper/praktikant, der evner hurtigt at træde ind i en organisation og ikke er bange for at stå med selvstændigt ansvar.

Vi søger en studentermedhjælper på cirka 13 timer ugentligt eller en praktikant i en periode på cirka seks måneder. Du kan både være i gang med din uddannelse eller lige være blevet færdiguddannet. Uanset hvad, tilbyder vi dig en god mulighed for at få praktisk projekterfaring med dine egne ansvarsområder.

Dine opgaver bliver blandt andet

 • kvalitativ og kvantitativ dataindsamling såsom surveys, fokusgruppeinterview, brugerrejser og indsamling af data
 • koordinering/tidsplan
 • kalenderaftaler med mere
Vestas Wind Systems A/S
Digital Marketing Internship

Vestas Wind Systems A/S, Copenhagen

Are you studying a master’s degree and would like a full-time (4-6 months) internship within Digital Marketing? If you are looking for an exciting and challenging internship with excellent opportunities for professional and personal development in an inspiring environment, come join us and help make a difference!

As an Intern in the department, your primary areas of responsibility are to:

 • Support the management of the digital marketing tools
 • Work with the team to ensure content is updated on schedule throughout our digital channels
 • Manage the backend of digital marketing tools
Vestas Wind Systems A/S
VellivFinansbachelorer

Velliv, Ballerup

Velliv leder efter målrettede finansbachelorer til praktikforløb fra august 2020 til januar 2021.

I Velliv tilbyder vi dig et spændende praktikforløb, hvor du får mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt. Du bliver lært op i Vellivs produkter og får ansvar for egne opgaver. Du bliver en del af et inspirerende team, hvor du kan mærke vores værdier, og du afprøver en travl hverdag med forskellige typer af opgaver.

Kundecenteret er en del af Vellivs salgsorganisation. Her rådgiver vi vores kunder om stort og småt, og vi er ofte de første, kunden taler med. Det sætter et højt niveau til vores faglige kompetencer, og vores omsorg for at give kunderne den bedste oplevelse. Dialogen foregår enten via telefon eller pr. mail.

Agilent Technologies Denmark
Laborantpraktikant til Antibody and Probe production

Agilent Technologies Denmark, Glostrup

Er du en knivskarp laborantstuderende, og har du lyst til en praktikplads inden for kræft-diagnostik?

Dako er en del af Agilent, og på vores forsknings- og produktionsanlæg i Glostrup har vi rivende travlt. Hospitaler og laboratorier rundt omkring i verden bruger vores testkits til diagnosticering af cancer.

Vi tilbyder nu en praktikplads til en laborantstuderende, i Antibody & Probe Production, nærmere bestemt i afdelingen for konjugering af antistoffer. Du bliver som praktikant en del af en afdeling med cirka 20 medarbejdere, der fungerer rigtigt godt socialt, og der samtidigt er er et højt fagligt niveau.

Agilent Technologies Denmark
NCC Danmark
Praktikanter til NCC, Renovering, Storkøbenhavn, Efterår 2020

NCC Danmark

Er du ingeniør- eller konstruktørstuderende, og vil du have et udfordrende og udviklende praktikforløb, hvor du både assisterer dygtige entrepriseledere og driver dine egne projekter?

NCC Danmark

”Jeg fik en varm velkomst, og mine kolleger er super hjælpsomme. De vil gerne lære fra sig, og de vil hellere end gerne inddrage mig i møder og samtaler. Her er ingen dumme spørgsmål, og du kan være med til stort set alt. Det, synes jeg, er megafedt,” fortæller 28-årige Mikkel, der er konstruktørstuderende og praktikant hos NCC.

NCC Danmark
CASA A/S
Praktikanter til Sjælland - efteråret 2020

CASA A/S

Din fremtid: Som praktikant i CASA får du muligheden for at stille skarpt på din fremtidige karriere som konstruktør eller ingeniør. Du får muligheden for at omsætte teori til praksis. Vi giver dig ansvar og udfordringer, som vil udvikle dig såvel fagligt som personligt.

Som praktikant hos CASA bliver du en del af teamet på en af vores byggepladser. Opgaven består typisk i at følge op på underentreprenørers arbejder, sikre at byggepladsen fungerer ud fra byggepladsplanerne, udarbejdelse af kvalitetssikringsmateriale, mønsterrunderinger, tilsyn og endvidere følge projektledernes dagligdag. Vores intension i CASA er, at du som praktikant vil opleve et praktikforløb, der er dynamisk, kreativt, sjovt og fleksibelt – og hvor du får lov at tage et ansvar, hvis vi vurderer, at du er klar til det.

CASA A/S
Lidl Danmark K/SAnalytic Communication Intern, efterår 2020

Lidl Danmark K/S, Køge

Har du lyst til at arbejde med kommunikation og analyse heraf i Europas største detailkæde? Og brænder du for at arbejde med kommunikation samtidig med at du udvikler og udfolder dine kompetencer, så tager vi imod dig med åbne arme!

Til vores regionskontor i Køge søger vi en kommunikationspraktikant til at analysere vores interne kommunikation. Med flere end 65 butikker i Region Øst prioriterer vi den interne kommunikation og videndelingen blandt afdelingerne højt. Som praktikant i Lidl skal du analysere vores interne kommunikation på kryds og tværs af alle afdelinger i regionen. Hvilket blandt andet inkluderer butikker, salgsafdelingen, administrationen, personaleadministrationen, Supply Chain og lager.

Vi tilbyder

 • En spændende og udfordrende mulighed for at afprøve dine kompetencer i en stor international virksomhed
 • Et uformelt og socialt arbejdsmiljø med både faglig sparring og motiverede kolleger
Lidl Danmark K/S
Gjensidige Forsikring
Finansbachelor (praktik)

Gjensidige Forsikring, København

Brænder du for den finansielle sektor, og vil du fordybe dig yderligere i forsikringsbranchen? Er du en ildsjæl med lysten, viljen og ikke mindst evnerne til at skabe unikke kundeoplevelser, så har du nu chancen for at have dit praktikophold i 5. semester i Gjensidige Forsikring – Danmarks 5. største forsikringsselskab og et af Nordens allerstørste.

Gjensidige Forsikring

Vi kan tilbyde dig at lære om skadebehandling og kundebetjening på vores helt egen måde – også kaldet Gjensidigeoplevelsen. Dertil kommer, at du får inspiration til dit bachelorprojekt, alt imens du lærer en masse kolleger at kende, har det sjovt hver dag, og eventuelt kan fortsætte i et studenterjob hos os.

Du kommer til at indgå i én af vores skadeafdelinger med dygtige og entusiastiske skadebehandlere i alle aldre, som alle vil tage godt imod dig. Vi løfter i flok i vores travle hverdag, og du bliver klogere på, hvordan en stor forsikringskoncern arbejder.

Gjensidige Forsikring
Sydbank
Engagerede finansøkonomer til praktik januar 2021

Sydbank

Sydbank søger engagerede finansøkonomer til praktik januar 2021

Du kan søge praktikplads over hele landet, og når du søger, skal du være opmærksom på den geografiske placering i praktikperioden. Du har også mulighed for at komme i praktik i vores online afdeling - Direkte Ung - som ligger i Sydbanks hovedsæde i Aabenraa.

Efter praktikforløbet er der mulighed for et 1-årigt traineeforløb, hvor du vil være tilknyttet privatområdet i et af vores kundevendte områder eller i Direkte Ung.

I trainee-forløbet får du tilknyttet en mentor, der sammen med dig og din nærmeste leder skal sikre et optimalt trainee-forløb. Du vil samtidig følge bankens uddannelsesforløb for trainees og privatrådgivere.

Sydbank
Behandlingsskolerne ApS
Studentermedhjælpere til regnskabsafdelingen

Behandlingsskolerne ApS, Vanløse

Har du flair for tal og en naturlig interesse i arbejdet omkring økonomisystemer, bogføring, arkivering m.v.? Overvejer du eventuelt at videreuddanne dig i den retning – måske er du allerede godt på vej?

Behandlingsskolerne

Vi er en regnskabsafdeling med tre fuldtidsansatte, beliggende på Linde Allé i Vanløse - og vi har brug for dig! Behandlingsskolerne er en privat organisation, der arbejder med børn, unge og voksne med særlige behov. Vi er Danmarks største privatorganisation inden for specialområdet med i alt 15 forskellige tilbud til vores målgrupper.

En stor del af dine kommende arbejdsopgaver vil være rutineprægede, og du skal motiveres af at blive en del af et team, der arbejder professionelt med at levere fejlfrie regnskaber. Vi sætter dig naturligvis ind i, hvordan vi arbejder.

Behandlingsskolerne ApS
Scandic Hotel A/S
INTERNSHIP AP Degree in Service, Hospitality and Tourism Management, Scandic Kødbyen

Scandic Hotel A/S, Copenhagen

Are you able to smile with your eyes, juggle several different tasks simultaneously, and be at the center of the action at the hotel? If so, we believe you are our new AP Degree in Service, Hospitality and Tourism Management intern at Scandic Kødbyen. Scandic Hotel A/S

We know you are bright and able to act efficiently and appropriately, when the situation calls for it. We also know that you are full of energy, and that your positive attitude will rub off on our guests and everyone you work with. You have a sixth sense for great service and always ask our guests if you can help with anything, before they ask themselves. We look forward to welcoming you to our team. We believe in you.

Who are you

 • You are studying to become a service economist
 • You have experience from the service industry
 • You have a positive attitude
Scandic Hotel A/S
Spar Nord Bank A/SFinansøkonomer til praktik i foråret 2021

Spar Nord Bank A/S

Søger du en spændende og udfordrende praktikplads, hvor du får lov at prøve dig selv af som rådgiver og samtidig bliver tilknyttet kompetente og nærværende mentorer?

Som praktikant i Spar Nord vil du få en konkret praktikplan fra dag ét, og du vil blive tilknyttet en mentor i hele praktikforløbet. Din mentor vil give dig feedback og lytte til dine ønsker, så I sammen får tilrettelagt det mest optimale praktikforløb for dig.

Praktikken starter i januar 2021 og har en varighed på 3 måneder. Hvis du er den rette kandidat for Spar Nord, venter der, efter praktikken, et spændende traineeforløb og en stilling som rådgiver.

Spar Nord Bank A/S
Haldor Topsøe A/S
Maskinmester-praktikant til Building Maintenance

Haldor Topsøe A/S, Kgs. Lyngby

Vi tilbyder et praktikophold med stort ansvar og egne opgaver i vores Building Maintenance afdeling, som er en afdeling under Facility Management. Her kan du prøve livet som maskinmester i industrien, da vi er ansvarlige for drift og vedligehold af 89.000 m3 bygningsmasse herunder R&D, kontorområder og laboratoriefaciliteter med tilhørende tekniske installationer. Af tekniske anlæg og installationer kan nævnes: HVAC, CTS/BMS, VVS, brandsikkerhed, elforsyning herunder UPS og nødstrømsanlæg, energioptimering, sikring (ADK, AIA, TVO) m.m.

Du bliver en del af vores afdeling, på lige fod med resten af gruppen, med mange fagrelevante opgaver. Vi har fokus på at være proaktive på bygningsvedligehold, og derfor spiller forebyggende drift og vedligehold en vigtig rolle. Vi er fem medarbejdere i afdelingen, primært maskinmestre og teknikere.

Danske BankFinansøkonomer til praktik som personlig rådgiver i filial eller Danske Direkte (Sjælland), Banking Denmark

Danske Bank

Har du lysten og viljen til at skabe gode kundeoplevelser? Og vil du være med til at skabe fremtidens bank?

Fra din første dag i praktik bliver du en del af en dynamisk arbejdsplads med gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt. Du bliver kastet ud i en række spændende udfordringer men altid med god støtte og support fra dit team og den vejleder, som du får tilknyttet under hele forløbet.

Som praktikant i Danske Bank får du mulighed for:

 • at arbejde med spændende finansielle problemstillinger inden for f.eks. finansiering, bolig og forsikring.
 • at bruge din viden til at hjælpe vores kunder med at træffe de beslutninger, der giver dem økonomisk tryghed i hverdagen