7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Redmark
Har du revisor DNA?

Redmark, Aalborg, Aarhus og København

Kickstart din karriere - bliv praktikant hos Redmark

Vi tilbyder praktikpladser til et nyt hold af studerende i perioden januar til marts/april.

Vi har allerede fra din første mødedag ambitioner på dine vegne. Vi har sat mål for din læring i praktikperioden gennem en uddannelsesplan, som skal sikre, at du er så godt klædt på som muligt til, når du fortsætter som trainee. Du starter dit praktikforløb med et 3 dages introforløb, hvor du sammen med de andre praktikanter bliver introduceret til Redmarks systemer, processer og kultur.

Som praktikant bliver du hurtigt en del af Redmark. Du får praktisk erfaring i en travl hverdag, hvor du lærer at omsætte studiets teori til praksis. Du bliver tilknyttet en personlig coach, som støtter op om din faglige og personlige udvikling fra dag et.

Redmark
TelenorPraktik: Business Management & Proposition

Telenor, København eller Aalborg

Leder du efter en spændende praktikplads, hvor du kommer helt tæt på udarbejdelsen af produktporteføljen i en stor, international organisation? Er du dygtig til databehandling og grundig, når du analyserer informationer? Og er du en teamplayer uden lige, der altid sikrer et højt kvalitetsniveau i dit arbejde? Så er du måske vores nye praktikant!

” Som nyansat praktikant i Telenor bed jeg særligt mærke i den varme velkomst, som jeg fik hos hver og en. Man følte sig hurtigt som en del af noget større” - Marie, Praktikant i Telenor

Vi skal sikre at produktporteføljen skaber værdi for både kunderne og forretningen I Business Management & Proposition har vi P&L ansvaret for mobilprodukter målrettet Telenors privatkundesegment. Vi står for design og udarbejdelse af produktporteføljen samtidig med, at vi har end-to-end ansvar for optimering og vedligeholdelse af vores mobilprodukter.

BILA A/S
Kommunikationspraktikant/studiejob

BILA A/S, Nykøbing Mors

Er du i gang med en bachelor- eller kandidatuddannelse indenfor kommunikation? Brænder du for at bruge din knivskarpe pen i en innovativ vækstvirksomhed?

Du får en selvstændig rolle med en meget bred kontaktflade, hvor du i samarbejde med vores forskellige salgs- og serviceenheder opsnuser de mest relevante emner. Desuden skal du være med til at udarbejde og aktivere vores employer branding-indsats, så vi får en skarpere profil, der præcist afspejler, hvem vi er, og hvordan BILA er som arbejdsplads.

Har du overskuddet, interessen og kompetencerne til at påtage dig yderligere opgaver, har vi en række andre spændende kommunikationsopgaver, som du med fordel kan bidrage til. Det kunne være content til eksempelvis SoMe, hjemmesider, nyhedsmails, marketingmateriale mv.

BILA A/S
Kemp & Lauritzen A/S
PRAKTIKPLADS, EL-INSTALLATØR

Kemp & Lauritzen A/S

Kan du omsætte din teoretiske viden til idéer og løsninger i praksis?

Hos Kemp & Lauritzen er du en del af en specifik afdeling eller projekt igennem hele praktikperioden.

Kemp & Lauritzen

Det er din mulighed for at afprøve teori i praksis og samarbejde med os, om en praksisnær problemstilling, inden du færdiggør din uddannelse med det afsluttende eksamensprojekt.

Hos Kemp & Lauritzen kan du bl.a. være med til følgende spændende arbejdsopgaver:

  • Analyser, dokumentation og kvalitetssikring - herunder fagligt tilsyn
  • Ledelses- og kommunikative opgaver
  • Beregning og dimensionering af forsyningsanlæg
Kemp & Lauritzen A/S
Laborantpraktikanter - Kemiteknologi
Ved Institut for Kemi og Bioteknologi, Sektion for Kemiteknologi, på Aalborg Universitet Esbjerg er to uddannelsesstillinger som...
Aalborg Universitet, Esbjerg, Aalborg
Aalborg Universitet
Indrykket: 
Praktik inden for salg og marketing
Vil du i praktik inden for salg og marketing?
Logimatic, Aalborg SV
Logimatic
Indrykket: 
AC-praktikant
Vi søger en AC-praktikant til at indgå som en del af afdelingen Planlægning og Økonomi.
Hjørring Kommune, Hjørring
Hjørring Kommune
Indrykket: