7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 7 af 7 resultater.
Sydbank
Udfordrende praktikforløb for finansbachelorer

Sydbank

Er du klar til et fedt praktikforløb med en hverdag fyldt med alsidige opgaver? Sydbank tilbyder et socialt og fagligt læringsmiljø, hvor du kan få luft under vingerne.

Det særlige ved et praktikforløb i Sydbank er, at du vil være med i hverdagens opgaver i en erhvervsafdeling, en privatafdeling og en private banking afdeling – herunder det lokale investeringscenter. Det giver dig et bredt fagligt fundament og et indblik, som muliggør, at du kan træffe det helt rigtige valg for din videre karrierevej.

Under praktikforløbet vil du få indblik i Sydbanks arbejdsområder, som bl.a. omfatter rådgivning af erhvervs- og privatkunder. Dette vil ske i tæt samarbejde med dine kolleger og din mentor, som du får tilknyttet i hele praktikperioden.

Som finansbachelor har du mulighed for at komme i praktik i en privatfilial, som kunderådgiver- lokal erhverv eller i en erhvervsafdeling, som erhvervsrådgiver.

Sydbank
CASA A/S
Praktikanter til Fyn og Jylland – Forår 2021

CASA A/S

Din fremtid Som praktikant i CASA får du muligheden for at stille skarpt på din fremtidige karriere som Bygningskonstruktør. Du får muligheden for at omsætte teori til praksis. Vi giver dig ansvar og udfordringer, som vil udvikle dig både fagligt og personligt.

Som praktikant hos CASA bliver du en del af teamet på en af vores byggepladser. Opgaven består typisk i at følge op på underentreprenørers arbejder, sikre at byggepladsen fungerer ud fra byggepladsplanerne, udarbejdelse af kvalitetssikringsmateriale, mønsterrunderinger, tilsyn og endvidere følge projektledernes dagligdag.

Vores intension i CASA er, at du som praktikant vil opleve et praktikforløb, der er dynamisk, kreativt, sjovt og fleksibelt – og hvor du får lov at tage et ansvar, hvis vi vurderer, at du er klar til det.

CASA A/S
MT Højgaard A/S
Ingeniør-, konstruktør- og maskinmesterpraktikanter - Fyn & Jylland

MT Højgaard A/S

Hos MT Højgaard tilbyder vi spændende og lærerige praktikpladser inden for flere forskelige studieretninger og interesseområder.

Vi vægter højt, at vores praktikanter kommer til at indgå som en del af det daglige team, hvad enten det er på byggepladsen eller på kontoret. Det er vigtigt for os, at vores praktikanter bliver udfordret i løbet af deres praktikophold med relevante og lærerige opgaver.

Vi tilbyder praktikpladser inden for følgende studieretninger:

  • Diplomingeniør
  • Bygningskonstruktør
  • Maskinmester
  • Byggekoordinator- og tekniker
Adgangskursus maskinmester - Læs om adgangskravene her
Når du har bestået adgangskurset, fritages du for værkstedsforløbet på 1.-3. semester og kan starte direkte på maskinmesteruddannelsens 4. semester.
Aarhus Maskinmesterskole, Aarhus C
Aarhus Maskinmesterskole
1 hoveduddannelsesforløb i Kirurgi genopslås 2. halvår 2020 Nord
Ubesatte forløb vil kunne komme i genopslag.
Viborg
Sundhedsjobs.dk
Junior Product Developer Internship
Want to become one of the e-commerce heroes of the future?
Trendhim ApS, Horsens
Jobcenter
Salg og marketing praktikant
Er du en ambitiøs og målrettet studerende i Århus området, brænder for marketing og salg?
FestmusikNu, Aarhus
The Hub