47 jobannoncer matcher din søgning 47 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
BILA A/S

Praktik i Projektledelse

Nykøbing Mors

Er du den, der altid har styr på detaljerne, uanset om det er den årlige vennetur eller komplekse projekter? Har du en naturlig evne til skabe relationer og synes robotteknologi er spændende?

Du bliver tilknyttet en erfaren mentor og følger samtidig en projektleder på et konkret projekt i en af vores forskellige Units; Wind, Construction, Medical & Pharma, Manufacturing og Metal & Electronic. Her bidrager du aktivt i opgaveløsningen og får mulighed for at anvende din faglige værktøjskasse til at løse opgaverne på egen hånd.

BILA A/S
Gem
EDC Domus

Praktikanter til august 2025

Ejendomsmægler praktikanter søges til EDC Domus i Vejle, Kolding, Fredericia, Børkop, Bredballe og Tørring mf. til 2025.

EDC Domus er Trekantområdets største mæglervirksomhed og er i en rivende udvikling, vi søger derfor praktikanter, som kunne tænke sig et spændende og lærerigt praktikophold med efterfølgende mulighed for at blive trainee i virksomheden efter endt studie/praktiophold.

Gem
Flair

Praktik i en af Danmarks HR-virksomheder indenfor vikar- og rekruttering?

Åbyhøj

Vi søger 3-4 topmotiverede praktikanter med opstart snarest muligt, der har lyst til at arbejde med HR og Rekruttering – og som ønsker at omsætte deres teoretiske og metodiske færdigheder til hands-on-erfaring.

Vi tilbyder specialiserede personaleløsninger i form af fleksible vikarløsninger, projektansættelser, rekrutteringer til faste stillinger og outplacement. Hos os bliver du en del af et stærkt team, hvor fokus er på samarbejde og vidensdeling.

Alm. Brand Group

Praktikant, der brænder for at arbejde i forsikringsbranchen- Januar 2025

Aarhus N

Har du mod på og lyst til at være en del af en afdeling, hvor udvikling og et socialt arbejdsmiljø er i højsædet?

Som praktikant vil du komme med ombord i en stor afdeling bestående af omkring 40 mødekonsulenter og bidrage til den daglige drift. Du vil deltage i relevante møder og hjælpe med et bredt spænd af opgaver. Du kan forvente at skulle hjælpe med optimering af afdelingens drift, dataanalyse, rekruttering af nye medarbejdere og andre ad hoc-opgaver.

Alm. Brand Group
EY
Gem
EY

Praktikant - Rekruttering & Employer Branding

Aarhus C eller Frederiksberg

Vil du være en del af et rekrutteringsteam, der brænder for at tiltrække og ansætte de bedste kandidater til vores forretning?

Så har du nu muligheden for at komme i praktik hos os, hvor du kan få lov til at omsætte din teoretiske viden inden for rekruttering og employer branding i praksis.

Du får muligheden for at få indsigt i spændende og varierende opgaver inden for rekruttering og employer branding aktiviteter i EY Danmark. Du bliver en vigtig del af vores strategiske tilgang til at tiltrække de dygtigste talenter til vores fire forretningsområder: Assurance, Consulting, Tax & Law og Strategy and Transactions.

EY
Siemens A/S

Internship for Digital Industries

Aarhus V

Se video om Siemens A/S som arbejdspladsBrænder du for at arbejde med innovative automationsløsninger til industrien? Så er det dig vi søger som praktikant i Siemens Digital Industries!

Opgaverne kan være:

  • Løsninger til PLC, HMI, Edge Computing, autogenerering og meget mere. Her vil kompetencer inden for PLC-programmering og .NET komme i spil
  • Praktiske tekniske løsninger, der skal afprøves eller mere teoretiske undersøgelser
  • Interne Siemens opgaver eller en opgave som skal laves i samarbejde med en kunde
Siemens A/S
Gem
BAUHAUS

Praktikant til Indkøb

Tilst

Skal du i praktik til næste år? Drømmer du om at arbejde med indkøb, leverandører og markedsføring i en international virksomhed? Er du nysgerrig og serviceminded? Så er du måske vores nye praktikant til vores Indkøbsafdeling i BAUHAUS?

Fra vores Servicecenter i Tilst varetager vi alle opgaver omkring indkøbsprocessen, lige fra sortimentsstyring, vareoprettelse og markedsføring til forhandling af samhandelsaftaler og support til varehusene.

BAUHAUS
Gem
ILVA

Communication Intern hos ILVA til efteråret 2024

Sabro

Har du fået fyldt din rygsæk med den nyeste viden indenfor kommunikation, og er du klar til at komme ud og sætte det hele i spil i en organisation, hvor der er højt til loftet og vi tager ansvar for vores opgaver og for hinanden?

Lyder stillingen som noget for dig og kan du matche ovenstående, tilbyder vi et spændende Internship i en stor og dynamisk bolighus-koncern, hvor tonen er uformel og ambitionerne høje.

ILVA
Gem
Terma A/S

Future engineers, welcome! Launch your career with a Research and Development (R&D) internship for Bachelor students (Diplomingeniør)

Lystrup
  • Kickstart your career in an international high-tech company side-by-side with passionate experts.
  • Experience how we operate within highly specialized areas like the defense industry, aerospace, security, and space.

You will work together with leading experts in a collaborative and nurturing environment, develop cutting-edge solutions that shape the future, and gain hands-on experience in our R&D Organization.

BDO
Gem
BDO

Bliv Business Services & Outsourcing-praktikant hos BDO til 2025 – hele landet

Drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende rådgivnings- og revisionshuse? Vil du supplere din uddannelse med praktisk erfaring fra erhvervslivet?

Hos BDO ser vi praktik som meget mere end bare praktik. Det er et indblik ind i et spændende og udfordrende arbejdsliv, og netop dét er en uvurderlig erfaring at tage med sig i bagagen. Du får praktisk erfaring og en unik mulighed for at lære fra vores ambitiøse og dygtige kolleger.

BDO
BDO
Gem
BDO

Bliv revisorpraktikant hos BDO til 2025 – hele landet

Drømmer du om at blive en del af et af Danmarks førende rådgivnings- og revisionshuse? Vil du supplere din uddannelse med praktisk erfaring fra erhvervslivet?

Hos BDO ser vi praktik som meget mere end bare praktik. Det er et indblik ind i et spændende og udfordrende arbejdsliv, og netop dét er en uvurderlig erfaring at tage med sig i bagagen. Du får praktisk erfaring og en unik mulighed for at lære fra vores ambitiøse og dygtige kolleger.

BDO
Gem
Terma A/S

Internship position Financial systems & RPA

Lystrup

Are you passionate about RPA and Power BI and are you looking for a position that may serve as a starting point for your professional career? Do you want to work in an international high-tech company, operating within highly specialized areas like aerospace, defense industry, security, or space?

Your primary tasks will be to automate manual processes within our Finance department with RPA, develop and validating Power BI reports and ad hoc task.

Gem
Terma A/S

Internship position Finance Operations

Lystrup

Are you passionate about Finance and are you looking for a position that may serve as a starting point for your professional career? Do you want to work in an international high-tech company, operating within highly specialized areas like aerospace, defense industry, security, or space?

Your primary tasks will be to process supplier invoices, proces travel expenses, reconciliations and controlling, and various ad hoc tasks.

JN Data A/S

Praktikant som Process Manager

Silkeborg eller Roskilde

Vil du være med til at forme dokumentationen for Log Management og arbejde inden for et spændende område i IT-sikkerhedsverden?

Fordi vi har ansvar for kritisk it-infrastruktur i størstedelen af landets finansielle sektor, tilstræber vi at have solide processer, procedurer og arbejdsinstruktioner.

Som praktikant vil du deltage i arbejdet med at udforme og opdatere dele af den dokumentation, som netop understøtter arbejdet med kritisk infrastruktur.

JN Data A/S
JN Data A/S

Praktikant til Server Operation

Silkeborg eller Roskilde

Er du i gang med en uddannelse indenfor IT, og ønsker du at afprøve din værktøjskasse i en afdeling, hvor vi drifter IT-infrastrukturen for størstedelen af Danmarks finansielle sektor?

Som praktikant hos os vil vi skræddersy et forløb til dig, hvor du bliver involveret i forskellige opgaver, som udspringer fra drift og udvikling. Opgaverne vil spænde bredt på tværs af vores teams og de forskellige IT-platforme, vi arbejder med.

JN Data A/S
BEUMER Group A/S

Software Engineering Internship, Software Products – fall 2024

Aarhus N

Se video om BEUMER Group A/S som arbejdspladsWould you like to challenge your software knowledge in a global company, to exchange ideas with skilled colleagues and work with cloud-native technologies?

Your tasks could be:

  • Work with Unity to deliver a 3D visualization of live baggage handling systems.
  • Support in bringing CI/CD concepts to life with automated tests for front-end and back-end

You will be part of the team on equal terms with the rest of your colleagues and as such be involved in the development process.

BEUMER Group A/S
Gem
Terma A/S

Intern for Supply Chain & Quality Management

Lystrup

Do you want to work in an international high-tech company, operating within highly specialized areas like aerospace, defense industry, security and space?

You will be part of a company with a lot of engaged, knowledgeable and international employees. Continuous improvement and performance management play pivotal roles in shaping the culture within the department and influencing day-to-day operations.

JN Data A/S

Praktikant til softwareudviklings-kompetencecenter

Silkeborg

Vil du prøve kræfter med softwareudvikling i vores kritiske it-infrastruktur, som drifter Danmarks økonomi? Så er du måske den næste praktikant til vores softwareudviklings-kompetencecenter i Silkeborg.

Du vil indgå i vores centrale softwareudviklingsteam, hvor vi bistår resten af forretningen med softwareudviklingsopgaver.

JN Data A/S
Gem
ILVA

HR Intern hos ILVA til efteråret 2024

Sabro

Har du fået fyldt din rygsæk med al den nye viden indenfor HR og/eller intern kommunikation, og er du klar til at komme ud og sætte det hele i spil i en organisation, hvor trivslen er høj og hvor vi tager ansvar for vores opgaver og for hinanden?

Som Intern i vores HR-team, vil du indgå i den daglige drift på lige fod med dine kolleger. Herudover vil du også få ansvaret for dit/dine egne projekter, som vi definerer sammen.

ILVA
Salling Group

Praktikanter til indkøb: Personal Care samt Health & Hygiene, Salling Group efterår 2024

Brabrand

Drømmer du om en dynamisk og udfordrende praktikplads, der åbner døren til spændende muligheder inden for retail?

For hele teamet gælder det, at vi ikke blot er indkøbere - vi opstøver trends og er eksperter indenfor prissætning. Med passion og skarpt købmandskab stræber vi efter at berige vores kunders hverdag med de bedste produkter til de bedste priser.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV