22 job matcher din søgning 22 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vestergaard Konstruktion A/SKommunikationspraktikant med fokus på bæredygtighed og virksomhedskommunikation

Vestergaard Konstruktion A/S, Løgstrup

Hos Vestergaard Konstruktion oplever vi stor vækst og søger en praktikant til implementering af vores nye bæredygtighedsstrategi og kommunikation heraf såvel internt som eksternt. Vestergaard Konstruktion er en del af Vestergaard Group som opfører boliger til både privat og erhverv. I Vestergaard Konstruktion opfører vi primært rækkehuse i Midt- og Østjylland. Vi er placeret i naturskønne omgivelser i Løgstrup i Viborg.

Som vores nye bæredygtighed og kommunikationspraktikant får du en helt unik mulighed for at ligge grundstenene og skabe rammerne for vores kommunikation og markedsføring af Vestergaard Konstruktion herunder vores nye bæredygtighedsstrategi og vores 2025 strategi herunder at kommunikere vores styrker, værdigrundlag, kompetencer og ikke mindst projekter, som fremadrettet vil have et stort fokus på bæredygtighed.

Redmark
Har du revisor DNA?

Redmark, Aalborg, Aarhus og København

Kickstart din karriere - bliv praktikant hos Redmark

Vi tilbyder praktikpladser til et nyt hold af studerende i perioden januar til marts/april.

Vi har allerede fra din første mødedag ambitioner på dine vegne. Vi har sat mål for din læring i praktikperioden gennem en uddannelsesplan, som skal sikre, at du er så godt klædt på som muligt til, når du fortsætter som trainee. Du starter dit praktikforløb med et 3 dages introforløb, hvor du sammen med de andre praktikanter bliver introduceret til Redmarks systemer, processer og kultur.

Som praktikant bliver du hurtigt en del af Redmark. Du får praktisk erfaring i en travl hverdag, hvor du lærer at omsætte studiets teori til praksis. Du bliver tilknyttet en personlig coach, som støtter op om din faglige og personlige udvikling fra dag et.

Redmark
Norlys
Nysgerrig og idérig kommunikatør søges til spændende praktikophold

Norlys, Silkeborg

Brænder du for kommunikation, har du et godt overblik, og kunne du tænke dig at prøve kræfter med både intern og ekstern kommunikation? Så tilbyder vi i Norlys et spændende og lærerigt praktikforløb, hvor du bliver en del af en større virksomhed med mange interessenter og mulighed for et bredt kommunikationsansvar.

Som praktikant vil du få mulighed for at prøve kræfter med bl.a.:

 • At skrive interne nyhedsartikler til vores intranet
 • At deltage i ugentlige møder i afdelingen omkring intern kommunikation og PR
 • At være med i planlægningen af vores interne tv-medie, Norlys Live – lige fra brainstorm af idéer til optagelse af udsendelser ’ude i marken’
Norlys
Løvbjerg Supermarked A/SPraktikant til Løvbjergs Indkøbsafdeling

Løvbjerg Supermarked A/S

Vi søger en selvstændig og kvalitetsbevidst Praktikant, der brænder for at arbejde med indkøb, leverandører og markedsføring.

Dette ulønnede praktikforløb vil være ideelt til dig, der brænder for at få indsigt i en bred palet af indkøbsdiscipliner. og du vil få en høj grad af medbestemmelse ift. opgavernes indhold. Til gengæld forventer vi, at du er ivrig efter at lære og har mod på at kaste dig ud i de daglige problematikker, du vil møde i en indkøbsafdeling.

Arbejdsopgaver

I afdelingen skal vi i løbet af efteråret 2021 arbejde med følgende områder, som vil være oplagt, at du bliver tilknyttet og skriver din eksamensopgave om:

 • Analysearbejde på div. Igangværende projekter
 • Opbygge procedure for løbende vedligehold/oprydning i vores varekartotek
 • Vi er i gang med at undersøge mulighederne for at udbygge online salg, som salgskanal i Løvbjerg
F&H A/S
Praktikanter til indkøb og eCom, efteråret 2021

F&H A/S, Viborg

Søger du en spændende praktikplads til dit semester i efteråret 2021? Er du ambitiøs og målrettet i dit studie? Så er en praktikplads i Viborg måske noget for dig?

Vi søger praktikanter til følgende afdelinger: Indkøb af gastronomiske artikler, indkøb af produkter til brandet VILLA COLLECTION og til vores nye eCommerce-team.

Vi tilbyder et praktikophold fra august til december 2021 i en international virksomhed, hvor indlæringskurven er stejl. Du kommer til at arbejde såvel selvstændigt som i teams. Vi vil til enhver tid gøre vores bedste for, at du får mest muligt ud af din praktikperiode, og vi tilbyder vores sparring og indsigt, både i din afdeling men også på tværs i koncernen, såfremt dette måtte ønskes.

Sidst men ikke mindst – såfremt det er muligt, vil vi bestræbe os på at tilbyde en tidsbegrænset og/eller fast stilling efter praktikperiodens afslutning.

JN Data A/S
Praktikant til projekt i Project Management Office

JN Data A/S, Silkeborg

Vi søger en praktikant, der kunne tænke sig at opnå erfaring med at implementere et nyt Portefølje- og Projektstyringsværktøj i JN Data i Silkeborg.

Du vil indgå som delprojektleder/projektkoordinator og skal bl.a. arbejde med:

 • Migrering fra gammelt til nyt værktøj (planlægning og gennemførelse).
 • Support til nye brugere af systemet, når de skal migrere til det nye system.
 • Projektkoordinator-opgaver (opfølgning, dokumentation mv.).
JN Data A/S
Ørsted
Maskinmester (bachelor-praktikplads)

Ørsted, Grenå

Forestil dig en fremtid, hvor du prøver kræfter med en international virksomhed, der er markedsledende på udvikling og drift af offshore vindprojekter på en af Danmarks største havmølleparker.

I denne rolle vil du blive en del af et dynamisk og teknisk team på 12 medarbejdere med højt humør og en uhøjtidelig omgangstone. Vi sørger for, at du får de nødvendige GWO-certifikater for at kunne komme offshore og deltage i arbejdet på hele sitet.

I jobbet vil du:

Ørsted
 • arbejde med teknisk analyse og fejlfinding
 • gennemgå og godkende arbejdsprocedurer
 • bearbejde HSE-relaterede observationer
 • stå for anlægsovervågning via SCADA-systemer.
Ørsted
BEUMER Group A/S
Mechanical Engineering Internship, Mechanical Integration Logistic - fall 2021

BEUMER Group A/S, Aarhus

Would you like to challenge your mechanical engineering knowledge in global projects and to exchange ideas with competent colleagues across the organisation? And to see the result of your work in the form of automated Logistic systems bringing together electrical engineering, mechanical engineering and software?

Beumer In Mechanical Integration Logistic, we design automated parcel handling systems which are designed to handle a wide range of parcels and to support later cut-off times in a time-sensitive industry.

As our Mechanical Integration intern, you will participate in making the mechanical design, projecting and documentation and assist our mechanical experts with sub-projects as well as day-to-day tasks.

BEUMER Group A/S
KrifaPraktikanter til Kommunikation

Krifa, Aarhus

Vil du være med til at skabe god arbejdslyst og samtidig få forstærket din værktøjskasse med digitale kompetencer?

Krifa er en arbejdslivsbevægelse. Vores mission er at skabe god arbejdslyst for vores medlemmer gennem hele deres arbejdsliv, og vi arbejder målrettet med at skabe arbejdslyst for både medlemmer, samfund og ansatte.

Det stiller store krav til vores kommunikation, hvis vi skal lykkes med vores mission. Vores stærke team på 30 medarbejdere arbejder hver dag på at være så relevante som muligt i alle touch point – fra presse, sociale medier samt egne medier og til ekstern markedsføring på digitale og traditionelle kanaler.

Den digitale kommunikation og digitale services fylder mere og mere, og det vil specielt være her, at vi får brug for din hjælp.

Vestas Wind Systems A/S
Commissioning Supervisor Aspirant

Vestas Wind Systems A/S, Aarhus

Vestas is offering a fantastic new opportunity working on a pre-assembly site or offshore as a Commissioning Supervisor Aspirant. Do you want to be part of the energy industry's global partner on sustainable energy solutions? Are you an intern or a qualified commissioning supervisor aspirant looking to progress your skills and further your career? If so, Vestas may have the opportunity for you!

We are taking in Marine Engineers to fulfill our Commissioning Supervisor pipeline directly from schools. We offer a 4-month internship, while they write their bachelor project, linked to tests we face in our company. Marine Engineers will finish the last 2 months of their degree, then are able to start as an Aspirant for 10 months. Should results be effective during this period, an offer will be made as a Commissioning Supervisor Aspirant.

Vestas Wind Systems A/S
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Lemvig/Thyborøn- Lær revisorfaget at kende som praktikant i Danmarks bedste rammer

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Hvis du har tænkt på at blive revisor, så har du fra januar 2022 chancen for at prøve det af i praksis som praktikant hos Beierholm.

Du får tre måneder i nogle spændende og lærerige rammer, hvor vi tror på dig og dine evner og sørger for, at du får et værdifuldt forspring i din karriere som revisor. Derfor bliver du udfordret og klædt grundigt på af det team, du bliver en naturlig del af, og dine kolleger sørger for, at du kommer godt fra start.

Beierholm er kåret som en af Danmarks bedste arbejdspladser, og der vil være mulighed for at fortsætte som revisortrainee.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Tvilum A/SPraktikant til Tvilums E-Commerce Team

Tvilum A/S, Fårvang

om vores nye praktikant skal du være med til at sætte endnu mere fart på vores E-com rejse.
Afhængig af din erfaring og uddannelse vil nogle af dine opgaver blandt andet være:

 • Vedligeholdelse og opdatering af salgsmateriale
 • Analyse af vækstmuligheder hos kunder samt merchandising af eksisterende sortiment
 • Opdatere salgstal, relevante rapporter og databaser
 • Supportering på produktoprettelser og andre kunde-onboarding opgaver
 • Markedsanalyser og identificering af potentielle leads
Kemp & Lauritzen A/S
PRAKTIKPLADS, EL-INSTALLATØR

Kemp & Lauritzen A/S

Kan du omsætte din teoretiske viden til idéer og løsninger i praksis?

Hos Kemp & Lauritzen er du en del af en specifik afdeling eller projekt igennem hele praktikperioden.

Kemp & Lauritzen

Det er din mulighed for at afprøve teori i praksis og samarbejde med os, om en praksisnær problemstilling, inden du færdiggør din uddannelse med det afsluttende eksamensprojekt.

Hos Kemp & Lauritzen kan du bl.a. være med til følgende spændende arbejdsopgaver:

 • Analyser, dokumentation og kvalitetssikring - herunder fagligt tilsyn
 • Ledelses- og kommunikative opgaver
 • Beregning og dimensionering af forsyningsanlæg
Kemp & Lauritzen A/S
Digital praktikant til SoMe, video og web
Er SoMe, webudvikling og SEO-optimering lige dig?
Verdo, Randers NV
Verdo
Indrykket: 
Praktikant til intern kommunikation, employer branding og events
Verdo er et af Danmarks grønneste energiselskaber, og vi søger nu en kommunikationspraktikant med lyst til at skabe intern kommunikation og employer branding, der gør en forskel!
Verdo, Randers NV
Verdo
Indrykket: 
Energiteknolog praktikant til Energirådgivning, Aarhus
Som praktikant bliver du involveret i mange projekter og kan forvente, at vi forlanger noget af dig.
EL:CON A/S, Aarhus
EL:CON A/S
Indrykket: 
Læs mere ...
Vi har lynende travlt og søger hurtigst muligt to arbejdsmænd til at kunne tage fat på vores værksted ved Aarhus.
SAWO A/S, Tilst
SAWO A/S
Indrykket: 
Gældsmanagere 2022
Brænder du for at yde økonomisk rådgivning?
Den Sociale Retshjælp, Aarhus C
Den Sociale Retshjælp
Indrykket: 
Praktikant
DGI Midtjylland søger en praktikant til at indgå i arbejdet med indsatser for vores seniormålgruppe.
DGI Midtjylland, Silkeborg
DGI Midtjylland
Indrykket: 
Partner Management Intern
Build a segmented email list with relevant leads.
Sleeknote, Aarhus
Sleeknote
Indrykket: