275 jobannoncer matcher din søgning 275 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Salling Group

Praktikanter til indkøb: Sport & Energy, Salling Group efterår 2024

Brabrand

Drømmer du om en dynamisk og udfordrende praktikplads, der åbner døren til spændende muligheder inden for retail? Vil du være en del af en globalt anerkendt virksomhed, der sætter kvalitet og kreativitet i højsædet? Nu har du chancen for at blive en del af Indkøbsafdelingen hos Salling Group og tage det første skridt i din professionelle karriere!

Som vores praktikant vil du få din daglige gang på hovedkontoret i Aarhus, hvor passionerede og dygtige kolleger skaber rammerne for fremtidens indkøbsoplevelser. Du vil blive en del af Commercial Nearfood, hvor 35 engagerede fagfolk arbejder sammen i fire forskellige teams: Personal Care, Homecare, Health & Hygiene samt Wine & Spirits.

HusCompagniet A/S

Kommunikations- og contentpraktikant til efterårssemestret 2024

Virum

Har du lyst til at kommunikere til og inspirere danskere, der drømmer om at bygge nyt? Vil du være med til at producere indhold til sociale medier, hjemmeside, nyhedsbreve og generelt prøve kræfter med kommunikationsopgaver i en stor, børsnoteret virksomhed? Så har vi praktikstillingen til dig!

Vi tilbyder en sjov og varieret hverdag i et lille, men effektivt marketingteam, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og hvor vi både hjælper hinanden og griner sammen.

Uddannelses- og Forskningsministeriet

Uddannelses- og Forskningsstyrelsen søger dygtig studerende til projektorienteret forløb

København Ø

I Center for Videregående Uddannelser i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen søger vi en studerende, der i forbindelse med studie skal i projektorienteret forløb, som en del af en videregående uddannelse.

I det projektorienterede forløb hos os vil du have mulighed for at afprøve dine akademiske evner i praksis, få indblik i arbejdet i en styrelse samt tilegne dig erfaring fra et ministerium.

Vi tilbyder et forløb med fokus på ministeriets arbejde med at fastholde internationale studerende og dimittender i Danmark.

Uddannelses- og Forskningsministeriet
Gem
BASF A/S

QC Laborant - Laborantpraktikant

Ballerup

Som laborantpraktikant vil du indgå i et team af engagerede og dygtige kolleger, der varetager kvalitetskontrol af råvarer, mellemprodukter og færdigvarer, analyse af holdbarhedsforsøg, samt analyse af prøver fra vores R&D-afdeling.

Du vil få en alsidig oplæring i kemiske analyser. Analyserne udføres under anvendelse af interne instrukser. Det anvendte udstyr er primært HPLC og spektrofotometre, men også Mastersizer, ICP-MS, GC og andet udstyr. Der arbejdes efter GMP og med et højt kvalitetsniveau.

BASF A/S
Tryg Forsikring A/S

Vi søger to marketingpraktikanter som ønsker en stejl læringskurve

Ballerup

Skal du i praktik gennem dit studie efter sommerferien? Har du lyst til at arbejde med kampagner på tværs af partnere, være en del af eksekvering af dette års Knæk Cancer-indsamling i Tryg?

Som praktikant hos os, vil du få kompetencer indenfor koordinering og eksekvering af events og kampagner, få stærkere stakeholder management-færdigheder, og mulighed for at udarbejde med mindre marketingkampagner.

Tryg Forsikring A/S
Esbjerg Kommune

AC-praktikant til Økonomiafdelingen

Esbjerg

Er økonomistyring, data, Business Intelligence og analyser noget der interesserer dig lidt mere end de fleste? Er du god til det? Vil du afprøve og udvikle dine kompetencer i virkeligheden? Og vil du vide mere om, hvordan man arbejder i en politisk styret organisation?

Du vil både få selvstændige arbejdsopgaver, og opgaver som skal løses i samarbejde med afdelingens medarbejdere. Eksempler på arbejdsopgaver kan være:

 • Databehandling og udarbejdelse af rapporter i kommunens ledelsesinformationssystem
 • Udarbejdelse af analyser, baggrundsnotater, indstillinger, referater og notater/ rapporter
Esbjerg Kommune

Studerende til Natur & Byrum

Esbjerg

"Rask må det gå" er Esbjergs motto og Natur & Byrum i Esbjerg Kommune har brug for en skov- og landskabsingeniør studerende til at bidrage i en rivende udvikling.

Vi søger en studerende til en praktikplads med arbejdsopgaver inden for arealdrift af kommunes skove med relateret forvaltning, driftsplanlægning, myndighedsopgaver og tilsynsopgaver.

Nogle af dine primære opgaver er registrering og en opdatering af eksisterende skovkort i GIS programmet Skovkortet.dk. Derudover ligger der en stor opgave i at udarbejde nye driftsplaner for hele naturområdet i Marbæk, i forbindelse med en ny fredning.

Esbjerg Kommune

Usædvanligt team søger usædvanlig praktikant, Kultur & Projekt

Esbjerg

Kultur & Projekt tager sig af tværgående udviklingsopgaver på tværs af hele den kommunale forvaltning. Vores fokus er på opgaver der på en eller anden måde befinder sig i feltet omkring kultur og dannelse.

Netop fordi vi er et team som fokuserer på udviklingsopgaver, så ved vi aldrig helt hvad morgendagen bringer. Men typisk vil du hos os kunne blive involveret i:

 • Projektstyring
 • Kreative processer
 • Brugerinvolvering
Esbjerg Kommune

Kom i praktik i Sekretariatet i Borger & Arbejdsmarked

Esbjerg

Praktikforløbet tilpasses dine behov og planlægges efter universitets retningslinjer herunder placering af praktikken samt ugentligt arbejdstid.

Afhængig af din faglige baggrund, ønsker og interesser kan du i praktikperioden arbejde med flere af bl.a. de nedenstående arbejdsopgaver.

 • Udføre analyser og evalueringer
 • Indsamle information
 • Arbejde med opdatering og udvikling af hjemmesider og vejledninger
Esbjerg Kommune

Analytisk og alsidig praktikant til Fællessekretariatet Green Skills

Esbjerg

Har du lyst til at arbejde med den grønne omstilling via tværsektorielt samarbejde? Kan du begå dig i mange forskellige organisationer og netværk? Har du lyst til at få erfaring i spændingsfeltet mellem beskæftigelses- og uddannelsesområdet?

Så kom og bring din teoretiske viden i spil og vær med til at understøtte at virksomhederne i bl.a. energisektoren får kvalificeret arbejdskraft til den grønne omstilling.

Vi kan tilbyde dig et udviklende praktikantforløb i efteråret 2024, hvor du både får udfordret og udviklet dine AC-kompetencer.

Esbjerg Kommune

Studerende til praktikforløb i Børn & Kultur

Esbjerg

Er du universitetsstuderende på udkig efter et praktiksted, hvor du kan afprøve dine færdigheder i en kommunal forvaltning?

Vi tilbyder et praktikforløb, hvor du

 • får viden og erfaring med de generelle opgaver som løses i en forvaltning, som laver politisk betjening og leder en politisk styret organisation på kultur og børneområdet.
 • kan prøve dine færdigheder i praksis i ledelsesunderstøttelse, projekt- og driftsopgaver.
Gem
Domea.dk

Prøv dig selv af i virkeligheden! - bliv studiepraktikant i den boligsociale helhedsplan i Svendborg

Vil du prøve dig selv af i en organisation, hvor socialt engagement, kommunikation og udvikling går hånd i hånd? Dagene er ikke ens, kontaktfladerne mange, og der er frihed til at arbejdet målrettet med dine faglige interesser.

Du får erfaring indenfor:

 • Kommunikation, både én-til-én og til en bredere målgruppe
 • Koordinator-rollen i et netværk der er skabt for at understøtte alle beboere i at øge deres livschancer
 • Kulturmødet i praksis, på tværs af køn, alder og etnicitet.
Alm. Brand Group

Praktikant i Mødebooking - August 2024

Aarhus N

Har du mod på og lyst til at være en del af en afdeling bestående af mødekonsulenter i Aarhus, hvor udvikling og et socialt arbejdsmiljø er i højsædet?

Så tilbyder vi lige nu en spændende mulighed, hvor du som praktikant blandt andet er med til at forme afdelingens kultur og sætte standarden for vores høje performance.

Alm. Brand Group
Alm. Brand Group

Praktikant, der brænder for at arbejde i forsikringsbranchen

Odense M

Har du mod på og lyst til at være en del af en afdeling bestående af mødekonsulenter i Odense, hvor udvikling og et socialt arbejdsmiljø er i højsædet?

Så tilbyder vi lige nu en spændende mulighed, hvor du som praktikant blandt andet er med til at forme afdelingens kultur og sætte standarden for vores høje performance.

Alm. Brand Group
Koppers Denmark ApS

Vil du være laborant?

Nyborg

Hvornår skal jeg være klar?

 • 1. februar 2025 skal du være klar til praktikforløb på laborantuddannelsen

Vi udfører grundig kvalitetskontrol af både rå- og færdigvarer og hjælper udviklingsafdelingen med at teste nye produkter.

Vi bruger forskellige softwareprogrammer til styring af resultatformidling og apparater, som vi har rigtig mange af, bl.a. WD XRF, ICP, HPLC & GC (alle med autosamplere), og vi laver mange forskellige analyser.

Vores praktikanter får lov til at prøve DET HELE!

Gem
ABB A/S

Udviklingsorienteret praktikant med fokus på software

Middelfart

Er du godt i gang med din uddannelse som fx ingeniør, datamatiker, IT-teknolog eller lignende, så har vi et rigtig godt tilbud til dig – hvis du altså vil være med til at sætte standarden for fremtidens IT-systemløsninger inden for automation.

Din rolle hos ABB vil dels være i vores digitale team, hvor du vil specificere, programmere, dokumentere og teste grænseflader mellem ABB-standardprodukter og tredjepartsprodukter, og dels i det mere traditionelle procesautomatiseringsfællesskab.

Gem
ABB A/S

Praktikant – automationsløsninger på komplekse procesanlæg

Middelfart

Dit praktikforløb bliver med fokus på automationsløsninger på store anlæg – SCADA-systemer i Windows-miljøer. Systemerne bruges til at styre industriel produktion af bl.a. medicin og til distribution af alt fra elektricitet til naturgas.

I ABB har vi et klart mål om at udbrede diversitet og inklusion, både når det gælder køn, LGBTQ+, handikap, etnicitet og alder. Sammen er vi startet på en rejse, hvor vi allesammen både individuelt og sammen hylder og hilser individuelle forskelle velkommen.

FORCE Technology

Enthusiastic Technical Sales Intern

Do you want to help create a more sustainable future through pioneering technology and do you have an interest in sales within the realm of cutting-edge technology?

You will be integrated into our organization and collaborate closely with core teams in each strategic market area. This includes engaging with business development managers, dedicated marketing project managers, and cross-functional teams.

FORCE Technology
Det Kgl. Bibliotek

Praktikant til musikproduktion i Den Sorte Diamants Kulturafdeling

København K

Det Kgl. Biblioteks Musikteam søger en praktikant, der har lyst til at prøve kræfter med arbejdet omkring produktion af koncerter i Den Sorte Diamant.

I praktikken/det projektorienterede forløb vil du få indsigt i og hands-on erfaring med de mange aspekter, der knytter sig til planlægning, formidling og afvikling af koncerter primært inden for klassisk musik og jazz.

Af konkrete opgaver i praktikforløbet kan nævnes:

 • Deltagelse i produktion og afvikling af koncerter.
 • Udarbejdelse af produktionsplaner, indhentelse af sceneplaner, tech riders m.m.
 • Udarbejdelse af produktionsplaner, indhentelse af sceneplaner, tech riders m.m.
Det Kgl. Bibliotek
Danmarks Naturfredningsforening

To praktikanter til digital kommunikation

København Ø

Vil du være med til at skabe grøn forandring med stærkt digitalt indhold, som engagerer til handling?  

Natur, miljø og klima står højt på danskernes dagsorden. I Danmarks Naturfredningsforening favner vi den brede grønne dagsorden og arbejder for løsninger, der kan skabe reel forandring for natur, klima og drikkevand. For der er brug for løsninger og handlekraft for at skabe et samfund i balance, mens de grønne kriser buldrer derudaf. 

Derfor søger vi nu to praktikanter, som kan være med til at give vores indhold på digitale kanaler endnu mere gennemslagskraft.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV