316 job matcher din søgning 316 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

JN Data A/S
Praktikant til Planning and Control East

JN Data A/S, Roskilde

Vi søger en praktikant til vores afdeling Planning and Control East til forårssemesteret 2022, som har lyst til at opnå erfaring med alle de discipliner der er ved at arbejde på Mainframe - z/OS. Her er det vigtigt at have kendskab til programmering og analyse, og derfor også en stor grad af logisk tænkning og struktureret tilgang til opgaverne.

Som praktikant vil du komme til at arbejde med opgaver, som vil give dig indsigt i afdelingen. Derfor vil opgaverne især være præget af programmering og analyse.

JN Data A/S
Gjensidige Forsikring
Finansbachelor (praktik)

Gjensidige Forsikring, København

Brænder du for den finansielle sektor, og vil du yderligere fordybe dig i forsikringsbranchen? Er du en ildsjæl med lysten, viljen og ikke mindst evnerne til at skabe unikke kundeoplevelser, så har du nu chancen for at have dit praktikophold i 5. semester i Gjensidige Forsikring – Danmarks 5. største forsikringsselskab og et af Nordens allerstørste.

Gjensidige Forsikring

Vi kan tilbyde dig at lære om skadebehandling og kundebetjening på vores helt egen måde – også kaldet Gjensidigeoplevelsen. Dertil kommer, at du får inspiration til dit bachelorprojekt, alt imens du lærer en masse kolleger at kende, har det sjovt hver dag, og eventuelt kan fortsætte i et studenterjob hos os.

Gjensidige Forsikring
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Slagelse - Lær revisorfaget at kende som praktikant i Danmarks bedste rammer

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Hvis du har tænkt på at blive revisor, så har du fra januar 2022 chancen for at prøve det af i praksis som praktikant hos Beierholm. Du får tre måneder i nogle spændende og lærerige rammer, hvor vi tror på dig og dine evner og sørger for, at du får et værdifuldt forspring i din karriere som revisor.

Praktisk erfaring med at planlægge og løse nogle af de vigtige opgaver, som erfarne revisorer også har med at gøre, det er vejen frem i din karriere i forhold til at modne dig som revisor her i Beierholm.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
AGC Biologics A/S
Laborant praktikant med start 1. august 2022

AGC Biologics A/S, Søborg

Vi søger 2 praktikanter med start 1. august 2022 til vores Analytical Development HPLC og ELISA afdelinger i Søborg. Vi tilbyder 1 års praktik i en dynamisk og voksende virksomhed med gode muligheder for at arbejde med en bred og varieret palet af opgaver og udfordringer til gavn for patienter verden over.

Vi forventer du kommer med stor faglig viden fra dine skoleophold, drive og en stor lyst til at lære både på det faglige og personlige plan. Vi forventer at du er ivrig for at lære og har lyst til udvikle dig i en bred analytisk retning.

Vi vil sørge for, at du får en fast praktikvejleder tilknyttet og at du vil blive undervist af et bredt udsnit af vores akademikere med ekspertise i de relevante områder for Jer/dig. Lære noget om CDMO branchen og får indblik i analyse udvikling for rigtig mange forskellige stoffer. I bliver en del af et rigtigt godt socialt sammenhold hos arbejdsfamilien (AD).

AGC Biologics A/S
Lidl Danmark K/SCommunication Intern - Forår 2022

Lidl Danmark K/S, Kolding

Vil du have indblik i, hvordan der arbejdes professionelt med kommunikation i en multinational virksomhed? Så bliv vores nye praktikant!

Du er god til at kommunikere, men du vil gerne blive endnu bedre. Du synes, det er sjovt at arbejde med kommunikation – både på det strategiske plan og i praksis – og du vil gerne have indblik i, hvordan der arbejdes professionelt med kommunikation i en multinational virksomhed med kolleger og butikker i 31 lande på verdensplan.

Som Communication Intern bliver du en del af kommunikationsteamet, der til daglig arbejder med intern og ekstern kommunikation samt CSR. Vores fornemmeste opgave er at kommunikere til forskellige målgrupper, som f.eks. presse, kunder, samarbejdspartnere og ikke mindst vores gode kolleger. Du vil som Communication Intern hos os blive involveret i og få opgaver inden for både intern og ekstern kommunikation – og både på det strategiske plan og i praksis.

Lidl Danmark K/S
Region SjællandPraktikanter til Administrativ Stab, Sjællands Universitetshospital - Skal du være en del af vores næste hold af praktikanter?

Region Sjælland, Køge

Sjællands Universitetshospital (SUH) søger 10 praktikanter til foråret 2022 hos Staben inden for økonomi, statskundskab administration, folkesundhedsvidenskab, juridiske forhold, HR, kommunikation samt det kvalitative.

Region Sjælland

Du bliver en del af et hold af praktikanter, der starter samtidig. Der vil blive fælles aktiviteter såsom fælles introduktion til SUH og Staben, frokostmøder på tværs af praktikantgruppen m.v., samt øvrige sociale arrangementer for jer.

Hos os vil du komme under vejledning af en af vores special- eller chefkonsulenter.

Hos alle enheder vil du få et unikt indblik i sundhedsvæsenet og et tæt samarbejde med de kliniske afdelinger.

Topdanmark
Finansbachelorer praktik 2022

Topdanmark Forsikring og Pension

Har du lyst til at anvende det, du har lært på studiet i praksis, og er du klar til at indlede din karriere i finansbranchen inden for forsikring eller pension? Vil du arbejde et sted, hvor der er plads til at lære, og du bliver anset for at være kollega, selv om du er i praktik? Så er Topdanmarks praktikforløb for finansbachelorer helt sikkert noget for dig.

Du begynder den 1. september 2022, og i løbet af din praktikperiode vil du kunne komme til at prøve kræfter med mange forskellige opgaver indenfor kundeservice, skade, administration og forsikringsteknik afhængigt af dine præferencer.

Topdanmark Forsikring og Pension
DR ByenUniversitetspraktikant til Klog på Sprog

DR Byen, København

DR søger en halvtids-universitetspraktikant til P1s Klog på Sprog fra første uge i januar 2022 til medio juni 2022. Praktikken fordeles på 375-400 timer over perioden efter nærmere aftale.

I P1's Klog på Sprog diskuterer forskere, specialister og entusiastiske sprogbrugere det danske sprog. Hver uge tager redaktionen et emne op, som egner sig til en sproglig gennemlysning. Det kan være dagsaktuelt eller evigt aktuelt. Eksempler kunne være hvilket sprog vi taler under den seksuelle akt, sproget om økonomi, køn, kolonialisme og meget andet.

Praktikanten vil prøve kræfter med idéudvikling, research og optagelse og blive opdagelsesrejsende i DR’s enorme mediearkiv. Der indgår også radio- og tv-redigering i praktikken, så teknisk erfaring fra redigering af lyd og billeder vil komme dig til gode.

BEUMER Group A/S
Internship in Residential Service with a focus on a global asset management

BEUMER Group A/S, Aarhus

Are you studying technology management & marine engineering and looking for an internship for the spring semester of 2022? We are looking for a student who wants to join a key part of our business and work on the rollout of a global asset management system, further developing our digital approach in residential service

Beumer As a bachelor intern in BEUMER Group you will get the opportunity to combine a valuable internship with your bachelor thesis, which you will create the framework for together with your coming manager.

Your base will be in the Residential Service team, which is part of our Customer Support division. Here, your primary focus will be on the rollout of a global asset management system, which is part of our journey from a traditional approach to service and maintenance to a condition-based model based on a digital and data-driven foundation.

BEUMER Group A/S
JN Data A/S
Skarp praktikant med interesse for automation og programmering søges nu!

JN Data A/S, Silkeborg

Skal du i praktik til forårssemesteret 2022? Har du lyst til og mod på at opnå erfaring med automation og programmering? Har du allerede programmeringskompetencer? Ønsker du at omsætte din teoretiske viden til praksis? Er du klar på at få foden indenfor i en stor IT-virksomhed?

Som praktikant i vores team kan du komme til at arbejde med automatisering af administration og konfiguration af infrastruktur. Du vil få indblik i, og prøve kræfter med, hvordan man kan automatisere eksisterende processer. Som en naturlig del af processen, tages hensyn til sikkerhed, test, sporbarhed og skaleringsmuligheder.

JN Data A/S
TREFOR
Maskinmesterpraktikant i TREFOR Vand

TREFOR, Kolding

Læser du til maskinmester, og kunne du tænke dig at beskæftige dig med rent drikkevand i din bachelor-praktikperiode? Hos TREFOR Vand har du mulighed for at arbejde med en bred palet af opgaver, der relaterer sig til rent vand lige fra indvinding over vandbehandling til distribution.

Som maskinmesterpraktikant hos TREFOR Vand er det en forudsætning, at du er nysgerrig, og at du har lyst til at lære. Du vil blive præsenteret for mange forskellige problemstillinger, og du skal være forberedt på, at praktikken vil indeholde både kontorarbejde og tilsynsfunktioner/praktisk arbejde på anlæggene.

TREFOR
Ny Carlsberg Glyptotek
Praktikant til kommunikation, markedsføring og arrangementer på Glyptoteket

Ny Carlsberg Glyptotek, København

Vil du være med til at skabe engagerende kommunikation, kampagner og arrangementer på et af verdens smukkeste museer? Så kan det være, at det er dig vi søger som praktikant i Glyptotekets kommunikations-, markedsførings- og arrangementsafdelingen fra midten af januar 2022.

Som praktikant i kommunikations-, markedsførings- og arrangementsafdelingen får du et bredt indblik i museumsdriften og ikke mindst i udvikling og eksekvering af kampagner og kulturarrangementer. Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. at bidrage til:

 • Research og planlægning af arrangementer
 • Forberede og gennemføre foto shoots og kampagnefilm
 • Udvikle indhold til website, kampagner og sociale medier
 • Håndtering af henvendelser angående fotos og arrangementer
 • Planlægning og eksekvering af publikumsundersøgelser
 • Diverse kommunikationsopgaver
Ny Carlsberg Glyptotek
Praktikant søges til Glyptotekets forskningsbibliotek

Ny Carlsberg Glyptotek, København

Studerende fra uddannelsen Informationsstudier eller Informationsvidenskab og Kulturformidling søges til et praktikforløb i forbindelse med overgang til nyt bibliotekssystem.

Biblioteket på Ny Carlsberg Glyptotek søger en praktikant til en praktikplads for foråret 2022. Der er tale om et forløb på ca. fire måneder i løbet af forårssemestret, hvor du enten vil arbejde 15 eller 30 timer om ugen sammen med bibliotekaren i forbindelse med overgang til nyt bibliotekssystem Reindex, som er et af de førende bibliotekssystemer i Danmark. Projektet vil inkludere bl.a. tilretning af tidsskriftsadministration, opretning af biblioteksbrugere og igangsætning af fjernlån registrering. Er du interesseret i databaser og bibliotekssystemer, og synes du kunst og historie er interessant, så er denne praktikplads lige noget for dig.

Dignity – Dansk Institut mod Tortur
Talent Programme

Dignity – Dansk Institut mod Tortur, Copenhagen

Are you looking for a unique opportunity to contribute to the global fight against torture and organized violence as part of your study programme? Are you driven by a desire to learn and to put knowledge to work? Do you have a documented interest related to DIGNITY’s field of work and a strong academic record? If so, DIGNITY’s Talent Programme might be for you.

DIGNITY’s Talent Programme is a programme specially designed for ambitious senior-level students seeking an internship opportunity as part of their academic programme or planning to write a master’s thesis in the field of torture or related topics.

As a DIGNITY Talent you will have the opportunity to develop and contribute to knowledge production and the making of a better world together with other DIGNITY Talents and under the qualified supervision and mentorship of experienced DIGNITY staff.

Dignity – Dansk Institut mod Tortur
Vestforbrænding
Maskinmester-praktikanter

Vestforbrænding, Glostrup

Skal du og din studiemakker i bachelorpraktik som maskinmester, og leder I efter et praktiksted med højt til loftet og spændende udfordringer? Så er det nu, I skal søge bachelorpraktik hos Vestforbrænding.

Vi leder efter et team på to praktikanter, der kan være med til at løse forskelligartede opgaver på Danmarks største affaldsbaserede kraftvarmeværk.

I bliver en del af produktionsafdelingen, som består af en vedligeholdsafdeling og en driftsafdeling og i alt 90 medarbejdere. Vi tilrettelægger praktikforløbet i samarbejde med jer og med udgangspunkt i, at I skal lære organisationen og anlægsdriften at kende, så I er klædt godt på til, når I skal skrive jeres bachelorprojekt. Forløbet kunne f.eks. indeholde en tørn med et vagthold, hvor i oplever Vestforbrænding morgen, eftermiddag og nat, eller et par uger i hver af produktionens afdelinger.

Vestforbrænding
Netcompany
Netcompany Operations søger skarpe elever!

Netcompany, København

Læser du til Datatekniker, og brænder du for at arbejde med IT-support og -drift, Linux, Windows, Oracle, Azure eller VmWare? Så har vi den rigtige stilling for dig! Vi søger i øjeblikket skarpe elever til Netcompany Operations, der har 1-2 år tilbage af deres uddannelse og ønsker at bruge deres faglige viden i praksis.

Som Operations Elev vil du indgå i et af vores mange teams på lige fod med dine kollegaer i teamet. Du vil bl.a. kunne arbejde med Linux, Windows, Oracle, Azure eller VmWare-opgaver, som dækker over alt fra håndtering af alarmer og fejl i systemer til gennemførsel af forandringer på tværs af løsninger. Opgaverne kan derudover omhandle vedligeholdelse af dokumentation, rapportering, drift mv.

Visma Dinero ApS
Financial controller- eller finansbachelor-praktikant

Visma Dinero ApS, København

Måske larmer og blinker dit bullshit-filter, når vi påstår, at vi har Danmarks bedste praktiksted. Det er fair nok.

Men hvis du læser til financial controller eller en finansbachelor og skal i praktik i 2021, så brug lige fem minutter på det her opslag. Så skal vi nok fortælle, hvorfor du skal søge praktik hos os – og det skal du – fordi vi har Danmarks bedste praktiksted.

Men lad os først lige fortælle, hvad du skal lave som praktikant. Du bliver nemlig en af vores allervigtigste medarbejdere (ja, bullshit-alarmen er gul nu – vi ved det godt). Men du kommer sammen med dine nærmeste kolleger til at være vores ansigt udadtil. Det bliver dig, som vores brugere kommer til at møde på chatten, når de har regnskabsspørgsmål – og det er dig, der i samarbejde med dine nærmeste kolleger skal løse deres regnskabsproblemer.

Visma Dinero ApS
Medarbejderne
Praktikant foråret 2022

Medarbejderne, Hobro

Har du interesse i HR og Rekruttering og midt i en videregående uddannelse, hvor du søger praktikplads, så kig her.

Har du, som en del af din videregående uddannelse, lyst til at få indblik i vikarassistance og rekruttering? Har du lyst til at blive en del af en hektisk hverdag samt et super team-work?

Hvis ja, så er du måske vores fremtidige praktikant. Vi søger både til vores kontor i Hobro og til vores kontor i Aalborg.

Som praktikant hos Medarbejderne ApS lever vi efter devisen – jo mere du byder ind med, jo mere ansvar får du! Du vil efter en kort oplæring få hands-on på mange af de tænkelige og utænkelige arbejdsopgaver, der er en del af hverdagen i et vikar- og rekrutteringsbureau.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omhandle følgende:

 • Kundekontakt
 • Kandidatkontakt
 • HR-administration
 • Telefonscreening af kandidater
Visma Dinero ApS
Performance Marketing Praktikant

Visma Dinero ApS, København

Kunne du tænke dig at kickstarte din karriere indenfor digital marketing, med særlig fokus på søgemaskineoptimering, Google Ads og affiliate marketing?

Vi søger løbende performance marketing-praktikanter til disse områder. Du vil indgå i marketingteamet, der består af digitale specialister, content eksperter og dygtige grafikere.

Med Dinero som praktikplads, vil du blive en del af et forløb, hvor du nemt kan påvirke, hvilken retning du ønsker at dykke mest ned i, men samtidig også få en bredere forståelse for flere områder af online marketing.

Visma Dinero ApS
LEO Pharma
Maskinmesterpraktikant til API Maintenance, Ventilation eller Utility

LEO Pharma, Ballerup

Er du interesseret i vedligehold af produktionsudstyr, teknik og tekniske komponenter, og skal i værkstedspraktik i forbindelse med maskinmesteruddannelsen? Så søger vi løbende praktikanter i vores vedligeholdelsesafdelinger.

Vi har efterhånden haft en del praktikanter igennem forløbet, og begge parter har været glade for perioderne.

LeoPharma

Som praktikant hos os vil dine primære arbejdsopgaver være at bistå vores reparatør- og smedeteam med følgende opgaver:

 • Deltage i planlagte- og uplanlagte vedligeholdelsesopgaver
 • Gennemgang af PID tegninger og styklister
 • Gennemgang af anlægsmapper
LEO Pharma