83 job matcher din søgning 83 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 83 resultater.
DeloitteSpændende og udfordrende praktikforløb for Financial Bachelorer

Deloitte, Aalborg

Har du talent for tal, og er du hurtig til at regne den ud? Deloitte søger dygtige og ambitiøse Financial Bachelorer til et spændende og udfordrende praktikforløb i efteråret 2021 (august til januar) i Danmarks største revisions- og rådgivningsfirma. Som praktikant i vores Outsourcing-afdeling vil du indgå som kollega i betjeningen af en bred vifte af virksomheder. Fra dag ét vil du indgå i flere forskellige teams, hvor du løser opgaver, møder kunder og får sparring fra erfarne kolleger.

Din hverdag vil bestå af opgaver, der spænder bredt og blandt andet omfatter:

 • Analyse og forståelse af virksomhedens regnskab, herunder hele økonomifunktionen og styring af denne.
 • Mundtlig og skriftlig kommunikation.
 • Være en del af årsafslutningen i samarbejde med et erfarent Outsourcingsteam, herunder afstemning af diverse regnskabsposter for at sikre, at årsregnskabet er retvisende.
Indrykket: 
NEXT Uddannelse KøbenhavnSkriftligt stærk studentermedhjælper til NEXT Kommunikation & Markedsføring

NEXT Uddannelse København, Valby

Brænder du for kommunikation? Kan du lide at skrive? Og vil du være med til at sætte fokus på uddannelser gennem skarp, målrettet og vedkommende kommunikation? Så skynd dig at sende en ansøgning.

Kommunikationsafdelingen er en ambitiøs enhed. Vi arbejder for at rekruttere og engagere de uddannelsessøgende med oplysende informations- og markedsføringsarbejde. Vi har ansvaret for at sætte NEXT og vores uddannelser på landkortet med offensivt pressearbejde. Og endelig står vi for at binde organisationen sammen med skarp intern kommunikation.

Vi har brug for dig, som ikke er bange for at tage ansvar. Som studentermedhjælper kommer især dine skriftlige evner i spil. Vi har nemlig brug for hjælp med at skrive alt fra den gode interne historie til den information, som vores samarbejdspartnere lige står og mangler.

MT Højgaard A/S
Ingeniør- og konstruktørpraktikanter - Nordatlanten

MT Højgaard A/S

Skal du i praktik til efterårs semestret 2020 – og har du lyst til at blive udsendt til enten Færøerne eller Grønland i 100 arbejdsdage, så læs mere her.

Som praktikant i vores Division Nordatlanten i MT Højgaard A/S vil du blive tilknyttet et af vores spændende projekter enten på Færøerne eller i Grønland. Du vil indgå i byggeteamet, og du vil have din daglige gang på byggepladsen. Du får et indblik i de mange forskellige varierede opgaver, der foregår på en byggeplads, og du vil få ansvar fra første dag.

Dine primære arbejdsopgaver som praktikant bliver:

 • Byggeledelse i forbindelse med vores egenproduktion
 • Planlægning og styring af tid og økonomi
 • Kvalitetsstyring og dokumenthåndtering
Indrykket: 
Maersk Container Industry (MCI)
Internship in Electronics and Embedded Software

Maersk Container Industry (MCI), Tinglev

You will be working with systems that contain contactors, transformers, power-measuring units, phase detectors, oxygen, temperature, pressure sensors, heaters, vacuum pumps, motors, fervency converters and more. It is an exciting mix of hardware and software that works together in balance to create the best environment inside MCI reefers.

Together with our engineers, you will be guided step by step through this project, ensuring that you gain valuable state-of-the-art knowledge within electronics and software and preparing the ground for your future career.

To qualify for this internship position, it is a requirement that you are currently living in Denmark and are enrolled at a Danish University, studying at Bachelor’s or Master's degree within the field of electronics, embedded software and/or hardware.

Gribskov Kommune
Praktikant til praktikophold inden for områderne natur, vand og vej

Gribskov Kommune

SLING praktik i Gribskov Kommune 2020/21 - sammensæt dit praktikophold indenfor områderne natur, vand og vej.

Som praktikant hos os vil du i høj grad selv være med til at sammensætte dit praktikophold. Vi tænker os et praktikophold, som består af et skelet af selvstændigt arbejde med ca. 5-10 længerevarende projekter eller sager. Derudover vil der være en række opgaver og projekter, som løses i samarbejde med medarbejdere og ledere i centrene, mødeaktivitet, samt tilsyns- og registreringsopgaver i marken.

Vi vil indlede praktikopholdet med at komme rundt til de forskellige arbejdsområder i teamet. Du vil i den forbindelse få lejlighed til at stifte bekendtskab med hele organisationen, dens værdier og opgaver. Du vil særligt blive introduceret til de arbejdsområder, som samarbejder om praktikopholdet dvs. natur, vand og vej.

Gribskov Kommune
Indrykket: 
BR LegetøjBR marketingpraktikant

BR Legetøj, Brabrand

Mangler du en praktikplads på dit næste semester? Så søger vi lige nu en ny legekammerat til BR Marketing i Salling Group til efteråret 2021.

Som praktikant i BR Marketing bliver du en vigtig del af teamet, som er ansvarlig for al marketing af BR, herunder grafisk udtryk, kommunikation på alle platforme og i butikkerne samt events. Med andre ord er vi ”BR legekammerater” – og står for at skabe masser af leg både i BR kommunikationen og butikkerne!

Mere specifikt kommer du som praktikant til at sidde i BR marketing, hvor du vil få ansvaret for en række konkrete opgaver. Det vil både blive opgaver af koordinerende og kreativ karakter.

CASA A/S
Praktikanter til Fyn og Jylland - Efterår 2021

CASA A/S

Hvad laver en praktikant i CASA?

Som praktikant hos CASA bliver du en del af teamet på en af vores byggepladser. Opgaven består typisk i at følge op på underentreprenørers arbejder, sikre at byggepladsen fungerer ud fra byggepladsplanerne, udarbejdelse af kvalitetssikringsmateriale, mønsterrunderinger, tilsyn og endvidere følge projektledernes dagligdag. Vores intension i CASA er, at du som praktikant vil opleve et praktikforløb, der er dynamisk, kreativt, sjovt og fleksibelt – og hvor du får lov at tage et ansvar, hvis vi vurderer, at du er klar til det.

Om dig

 • Du læser til bygningskonstruktør
 • Du kan dansk i tale og på skrift
 • Du evner godt købmandskab
 • Du har gå-på-mod og godt humør
 • Du har solide problemløsningskompetencer
CASA A/S
Indrykket: 
Spar Nord Bank A/SFinansøkonomer til praktik i 2022

Spar Nord Bank A/S

Søger du en spændende og udfordrende praktikplads, hvor du får lov at prøve dig selv af som rådgiver og samtidig bliver tilknyttet kompetente og nærværende mentorer? Hvis ja, så er en praktikplads i Spar Nord lige noget for dig!

I Spar Nord tilbyder vi et målrettet, nærværende og ambitiøst praktikforløb i en af vores afdelinger, hvor du får mulighed for at få praktisk erfaring med alle aspekter af rollen som privatrådgiver.

I løbet af praktikforløbet får du mulighed for at følge flere forskellige af bankens dygtige rådgivere, hvor du blandt andet vil få kendskab til rådgivning inden for privatøkonomi, som dækker bolig, forsikring og investering. Herudover vil du have daglig kontakt med bankens private kunder.

Spar Nord Bank A/S
Indrykket: 
ALSTOM Transport Danmark A/SDigital Transformation IT Intern

ALSTOM Transport Danmark A/S, Copenhagen

Denmark has set an ambitious and radical goal – to upgrade the totality of its mainline network. Alstom is there to set their ambition to life and has started the implementation of the state-of-the-art ERTMS level 2 baseline 3 signalling technology, to the trackside and onboard the fleets. This technology is stable and secure, and it will drastically improve the passenger experience by reducing the number of delays and increasing transport capacity.

We are currently looking for a Digital Transformation IT Intern as a member of the Installation Design Team in Copenhagen, Denmark.

Main tasks and responsibilities:

 • To digitalize the Punch List
 • To digitalize the installation procedure and installation control report
 • To define the needs and the layout of digital work instructions
Indrykket: 
Topdanmark
Finansbachelorer i praktik 2021

Topdanmark Forsikring og Pension, Ballerup

Har du lyst til at anvende det, du har lært på studiet i praksis, og er du klar til at indlede din karriere i finansbranchen inden for forsikring eller pension?

Du begynder den 1. september 2021, og i løbet af din praktikperiode vil du kunne komme til at prøve kræfter med mange forskellige opgaver indenfor kundeservice, administration og forsikringsteknik afhængigt af dine præferencer.

Som praktikant hos Topdanmark vil du indgå i et introduktionsforløb på lige vilkår med vores øvrige nyansatte medarbejdere. Du får et godt indblik i, hvordan en stor forsikringsvirksomhed er sammensat, og hvordan arbejdet er organiseret hos os.

Topdanmark Forsikring og Pension
Indrykket: 

 XL-BYG,
PRAKTIKANTER TIL LOKALT ONLINE BYGGEMARKED, XL-BYG VORUPGRUPPEN

XL-BYG, Randers

Vores lokale online byggemarked – BygXtra søger nogle dygtige praktikanter, som er:

Kreative med gode skriftlige formuleringsevner og interesse for: e-commerce, multimediedesign, onlinemarkedsføring, tekstforfatning, mm.

BygXtra søger praktikanter inden for kommunikation og multimediedesign til optimering og videreudvikling af en af Danmarks hurtigst voksende online byggemarked, BygXtra.dk. Du vil indgå i et ungt men erfarent team, hvor du vil blive nøgleperson ved udvikling af nye tiltag og optimering af vores webshop.

Vorupgruppen har hovedkontor i Randers, hvorfra BygXtra.dk drives samt 10 XL-BYG butikker. Du vil derfor hovedsageligt skulle arbejde i Randers med mulighed for hjemmeopgaver. Praktikforløbet passer vi ind efter dine studier, men som udgangspunkt med en varighed på 3-4 måneder med ca. 30 timer om ugen.

XL-BYG
Indrykket: 
BO-VEST
Praktikant til ledelsessekretariatet i BO-VEST

BO-VEST, Glostrup

Kan du fortælle gode historier om byudvikling, bæredygtighed og helt almindelige mennesker og deres hjem? Har du lyst til at prøve kræfter med – eller måske få endnu mere erfaring med – podcasting og andet indhold til sociale medier og nyhedsbreve?

Er du interesseret i byudvikling, bæredygtighed – og gode historier om helt almindelige mennesker og deres hjem? Og ønsker du dig en praktik, hvor du får ansvar for dit eget projekt?

Så er du måske vores nye praktikant. Vi leder nemlig efter en praktikant, som har lyst til at prøve kræfter med teorierne i praksis i et praktikophold i vores kommunikationsteam på 3-6 måneder. Det er vigtigt for os, at du får noget ud af din praktik. Vi gør os umage for at planlægge din praktikperiode sammen med dig, så både dine opgaver, din arbejdstid og praktikkens varighed passer til dine studier.

BO-VEST
Indrykket: 
MT Højgaard A/S
Ingeniør-, konstruktør- og maskinmesterpraktikanter – Sjælland

MT Højgaard A/S

Hos MT Højgaard tilbyder vi spændende og lærerige praktikpladser inden for flere forskelige studieretninger og interesseområder. Vi vægter højt, at vores praktikanter kommer til at indgå som en del af det daglige team, hvad enten det er på byggepladsen eller på kontoret. Det er vigtigt for os, at vores praktikanter bliver udfordret i løbet af deres praktikophold med relevante og lærerige opgaver.

Vi tilbyder praktikpladser inden for følgende studieretninger:

 • Diplomingeniør
 • Bygningskonstruktør
 • Maskinmester
 • Byggekoordinator- og tekniker
Indrykket: 
MT Højgaard A/S
Ingeniør-, konstruktør- og maskinmesterpraktikanter - Fyn & Jylland

MT Højgaard A/S

Hos MT Højgaard tilbyder vi spændende og lærerige praktikpladser inden for flere forskelige studieretninger og interesseområder.

Vi vægter højt, at vores praktikanter kommer til at indgå som en del af det daglige team, hvad enten det er på byggepladsen eller på kontoret. Det er vigtigt for os, at vores praktikanter bliver udfordret i løbet af deres praktikophold med relevante og lærerige opgaver.

Vi tilbyder praktikpladser inden for følgende studieretninger:

 • Diplomingeniør
 • Bygningskonstruktør
 • Maskinmester
 • Byggekoordinator- og tekniker
Indrykket: 
Terma A/S
Intern, Supply Chain & Quality Management

Terma A/S, Lystrup

Do you want to work in an international high-tech company, operating within highly specialized areas like aerospace, defense industry, security and space?

As an intern at Terma you will be part of a company with a lot of engaged, knowledgeable and international employees, where Continuous Improvement and Performance Management is a driving factor for the culture in the department and the daily work.

You will be working closely together with SCQM colleagues in developing, implementing and follow up on processes and activities. You will become an active partner working with our SCQM strategy and improving our processes with responsibility for own tasks. Supply Chain & Quality Management consist of multiple different departments striving towards the same overall end goal. To support the growth of Terma.

Terma A/S
Indrykket: 
Brdr. K. Hansen
Ingeniørpraktikant

Brdr. K. Hansen, København

Danmarks dyreste skole – skal du være en del af holdet?

Som praktikant i BKH Beton, bliver du en del af et hold bestående af dygtige håndværkere, som skal bygge Arenakvarterets skole. Skolen, som kommer til at ligge centralt i Ørestaden, bliver nabo til Royal Arena. Når den slår dørene op i begyndelsen af 2023, bliver bydelen også beriget med en ny svømmehal, en idrætshal og et stort byrum.

BKH Beton er specialist i in situ-beton, og tilbyder dig derfor et praktikophold med gode læringsmuligheder indenfor jord, beton og kloak i en organisation, hvor den enkelte får et stort ansvar. Hos os er du tæt på beslutningerne og har mulighed for at blive hørt.

Brdr. K. Hansen
Nobia Denmark A/S
Praktikant

Nobia Denmark A/S, Ølgod

HTH er en del af Nobia Danmark A/S, der indgår i den svenske koncern Nobia AB. Nobia AB er én af Europas ledende køkkenproducenter med 20 stærke køkkenbrands. HTH er repræsenteret i det meste af Norden (Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island og Færøerne) gennem ca. 120 butikker og har mere end 2200 ansatte.

Hos HTH er vi førende indenfor e-learning i vores branche og har i dag vores e-learningsplatform School of Excellence (SOE). En stor del af din praktik vil foregå med at analysere SOE og ud fra dette, designe det optimale læringsflow og samtidig re-designe hele HTHs onboarding af nye medarbejdere. Du vil blive sat ind i den tekniske del af at bygge læringen op i vores system og du vil, med din viden, kunne bidrage til, hvordan man bedst muligt sikre forankring af vores læring ude i butikkerne.

Nobia Denmark A/S
Indrykket: 
FMC Corporation
EMEA Procurement Internship

FMC Corporation, Hørsholm

Are you ready to tackle a steep learning curve as you dive into the field of procurement and put the theory you’ve learned to the test? And would you like to take on a full-time internship of approximately 6 months?

This is your chance to join a great team on equal footing with experienced colleagues in an international setting. As intern in FMC, you’ll gain deep insight into our value chain and get involved in a variety of tasks as you hone your skills in stakeholder management, sourcing and not least Excel and data management.

As an intern, you will learn the principles of procurement and work with everything from developing sourcing strategies and develop category maturity to execution of sourcing projects. FMC believes that this internship will provide the intern with a solid foundation of knowledge and experience to anchor a future career within Procurement or Supply Chain Management.

FMC Corporation
Indrykket: 
AGC Biologics A/S
Intern for Human Ressources

AGC Biologics A/S, Søborg

Are you a MSc. Merc. student or a MSc. Soc. HRM student, looking for your upcoming Internship? If so, feel free to review this opening in HR at AGC Biologics Copenhagen. Our company is continuing it's growths journey, and we want to give a skilled student the opportunity to join us in these exiting times.

The tasks that we would involve you in would depend on your experience and interest. In general, you would get a good overall understanding of HR in a global company. Before you start, we will have selected one or two projects that you would take the lead on together with the colleague in charge of the area. One project could be, to revitalize our internal web. Since the company has grown rapidly for the past years, there are some real improvements to make in this area.

AGC Biologics A/S
Spar Nord Bank A/SInternship til Large Corporates

Spar Nord Bank A/S, Aalborg

Min praktikperiode og efterfølgende job i Storkunde-afdelingen har komplementeret mine studier med praktisk finansiel erfaring og givet mig fremragende kompetencer til tiden efter endt studie”. Jesper Michael Gravesen, cand.merc. økonomistyring, Erhvervsrådgiver, Spar Nord Storkunde.

Du vil assistere vores kundechefer i deres daglige arbejde og finde anvendelse af din økonomisk og finansiel teori i praksis, samt få et stort kendskab til de finansielle markeder. Du vil opbygge faglig relevant erfaring, der vil gøre dig rustet til en karriere inden for den finansielle verden.

Spar Nord Bank A/S
Indrykket: