516 job matcher din søgning 516 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 516 resultater.
Food NationEr du stærk indenfor analyse og kommunikation? Så er du måske Food Nations nye student?

Food Nation, København

Elsker du internationale analyser og forstår du at omsætte data til knivskarpe kommunikationsmaterialer som kan bruges til branding af fødevareklyngen? Så er du måske Food Nations nye analyse- og kommunikationsstudent.

I Food Nation vil du få god mulighed for at arbejde med informationssamling, analyse til udarbejdelse og kvalitetssikring på en lang række digitale og fysiske materialer.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Udarbejdelse, korrektur og kvalitetssikring af fysiske og digitale materialer, der bruges af Food Nations samarbejdspartnere bl.a. ambassader og virksomheder i både ind- og udland
 • Indsamle information og data fra internationale organisationer som FN, EU, IMF og WTO og omsætte viden til relevante materialer i Food Nations kommunikation og branding af danske fødevareprodukter og -løsninger
Food NationEr du skarp til digital kommunikation? Så er du måske Food Nations nye digitale kommunikationsstudent?

Food Nation, København

Er du knivskarp indenfor digital kommunikation og kan du præsentere præcis formidling på flere platforme, både fysisk og digitalt? Så er du måske en af Food Nations to nye kommunikationsstudenter, der skal hjælpe os med artikel-skrivning, grafisk opsætning og sociale medier.

En stor del af jobbet er også ad hoc-opgaver som en del af det daglige arbejde i teamet og i Food Nations Visitor Centre, så du skal være klar til at give en hånd med til praktisk arbejde.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Udvikling, opdatering og grafisk opsætning af materialer som f.eks. PowerPoint præsentationer, faktaark, publikationer og invitationer (i InDesign)
 • Research og artikelskrivning af nyheder, cases og events til vores hjemmeside (vi arbejder i Wordpress)
Erhvervshus Hovedstaden S/IStudentermedhjælpere indenfor Copywriting hhv. Multimedia

Erhvervshus Hovedstaden S/I, København

Kære studerende. Alle har et ”why”. Kender du dit?

Hvorfor gør du det, du gør? Hvad giver dig energi til at fortsætte? Ren interesse, fornuft, penge, tidsfordriv, eller kærlighed? Nu leder du efter et job, men hvad er det, du vil? Og hvorfor kigger du lige netop her?

I Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden forventer vi ikke, at du ved præcist, hvad du vil. Vi tilbyder dig derimod en slags ’opdagelsesforløb' – ikke et kursus, men et job. Vi garanterer dig, at du kommer langt omkring i marketingverdens discipliner – og kommer langt omkring i dit samarbejde med forskellige mennesketyper fra iværksætterkonsulenter i T-shirt til ledelsesrådgivere, der bruger ord som ’forandringsparathed’ og ’kapacitetsoptimering’.

StudentConsulting Danmark ApSKassemedarbejdere søges til stort varehus i Taastrup

StudentConsulting Danmark ApS søger for kunde

Er du serviceminded, arbejdsom og pligtopfyldende, og søger du et sommerjob? Så har vi jobbet til dig!

Du vil blive ansat som vikar hos StudentConsulting, men have din hverdag i varehuset i Taastrup. Du vi få din vagtplan ca. en uge i forvejen, men der kan også komme vagter med kort varsel til at dække sygdom og travlhed.

Vi søger dig, der kan tiltræde hurtigst muligt og er fri til at arbejde de kommende måneder. Derudover skal du have en ren straffeattest. Hvis du tidligere har haft erfaring med kassebetjening, er det et plus - men ikke et krav. Derudover søger vi dig, der er serviceminded og som kan bidrage med god stemning i et travlt varehus med mange besøgende.

TELMORE A/S
Student søges til kommerciel forretningsudvikling i Telmore

TELMORE A/S, København

Har du flair for tal, forretningsudvikling og lyst til at lære nyt? Så er her en spændende stilling i en af landets førende televirksomheder. Du vil blive en del af Telmores Commercial Management (CM) afdeling, der har ansvaret for Telmores kunder og kommercielle udvikling og -performance.

Som student i Telmores CM-afdeling vil du drive eller assistere opgaver, der sikrer Telmores fortsatte vækst. Dine arbejdsopgaver vil variere meget, men typisk være indenfor nedenstående områder:

 • Projektledelse af kommercielle projekter
 • Styring af go-to-market på produkter, kampagner og salgsinitiativer
 • Forretningsudvikling og optimering af Telmores produktportefølje, herunder analyse, business case og oplæg på nye produkter og deres prissætning
Just-Eat.dk ApSDeltidschauffører til København

Just-Eat.dk ApS

Er du serviceminded og ansvarsfuld, og elsker du at køre bil? Just Eat søger friske og imødekommende chauffører, der har lyst til at udbringe mad for vores restauranter. Kan du derfor med et stort smil svare ja til ovenstående, så læs videre, for så er det lige præcis dig, vi venter på.

Som chauffør hos Just Eat repræsenterer du virksomheden i de Københavnske gader. Vores biler er med Just Eat-logoet meget synlige i bybilledet, hvorfor vi lægger stor vægt på sikkerhed og hensynsfuld kørsel. Din opgave bliver at afhente mad og bringe den hjem til vores sultne brugere i hele København.

At være chauffør hos Just Eat er et fleksibelt og selvstændigt job, med muligheden for at blive en del af et ungt og dynamisk team. Du har således mulighed for, selv at forme jobbet til det du ønsker. Om der skal være hiphop- eller rockkoncert i bilen er helt op til dig.

PFAStudentermedhjælper til aktuariatet i PFA

PFA, København

Brænder du for programmering, og interesserer du dig for matematik? Er du god til at sætte dig ind i problemstillinger og forvandle det komplekse til enkle elementer i programmer og løsninger?

Du skal være med i teamet i Risikoanalyse & Lønsomhed, der er en del af PFA’s Akturiat, hvor vi arbejder med lønsomhed, prissætning, antagelse samt skade- og risikorapportering. Som studentermedhjælper skal du være med til at løse mange forskellige løbende opgaver i teamet. Du skal arbejde ca. 15 timer om ugen, og vi tilpasser arbejdstiden, så den passer med dit studie.

Dine nøgleopgaver bliver at:

 • vedligeholde og udvikle programmer til skade- og risikorapportering i R, SQL og SAS
 • medvirke med driften af programmerne
 • vedligeholde de værktøjer, som vi stiller til rådighed for resten af PFA
Danmarks Tekniske UniversitetStudenterundervisere til studieintroduktion

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Vil du gerne være med til at give DTU’s nye studerende en god start? Er du god til at videreformidle ideer, vigtig viden og interesserer du dig for studieteknik?

I forbindelse med studiestarten for diplomingeniør- og bacheloruddannelsen afholder Studievejledningen på DTU 3 studieintroducerende oplæg på hver studieretning for de nye studerende. Det gør vi for at give de studerende gode råd og tricks til at planlægge deres studier samt teknikker og værktøjer til at få mest muligt ud af læsningen, kurser og eksamenerne.

Derfor søger Studievejledningen ca. 6 DTU-studerende til at undervise i studieintroduktion for nye studerende til efteråret 2020 og foråret 2021.

ALDI DanmarkUngarbejder - Ballerup

ALDI Danmark

Er du under 18 år? Og leder du efter et job, som giver ekstra på bankkontoen og passer godt sammen med skoleskemaet?

Her får du god oplæring og bliver snart verdensmester i kundehåndtering og service.

Du kender helt sikkert ALDI Danmark. Vi var nemlig Danmarks første discountkæde, og nu leder vi efter dig som vores nye holdkammerat.

Som ungarbejder er du en vigtig del af dagligdagen. Du er nemlig med til at give kunderne en god oplevelse, når du sørger for, at butikken spiller og ser lækker ud. Du er også butikkens smilende og imødekommende ansigt udadtil og klar til at tage godt imod kunderne. Du får masser af gode oplevelser, når du:

 • starter med at lære butikken og dine nye kolleger godt at kende
 • betjener kunder ved kassen og hjælper med spørgsmål ude i butikken
 • fylder op og trimmer hylderne og får butikken til at shine, når du gør rent.
OMØ A/S
Projektsupport studenterhjælper hos OMØ A/S – del af Ragn-Sells A/S

OMØ A/S, Rødovre

OMØ A/S er en vækst- og udviklingsorienteret virksomhed, der beskæftiger sig med industriel service af kraftvarmeværker, der omdanner affald til energi. OMØ A/S er en del af Ragn-Sells koncernen, der beskæftiger sig med affald som ressource.

Lige nu søger vi til snarlig tiltrædelse en studenterhjælper, som han hjælpe til med projektplanlægning og administrative projektopgaver.

Der er tale om en spændende stilling, hvor man i en flad organisationskultur vil lære såvel administrative opgaver som at kunne omsætte teoretisk viden til praksis.

Dine væsentligste arbejdsopgaver:

 • Deltage i projekt- og produktionsplanlægning
 • Projektordre behandling
 • Økonomi og timestyring
OMØ A/S
ALDI Danmark1. assistent - Ballerup

ALDI Danmark

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker

Du er typen, som møder glad ind på arbejde og elsker at have det sjovt med dine kolleger samt give kunderne de bedste oplevelser. Derudover forventer vi, at du:

 • er fyldt 18 år – og har du arbejdet i butik før, så er det bestemt en fordel
 • er ansvarsbevidst og lige går en ekstra runde, så butikken altid spiller.
 • kan arbejde 10 timer hver uge
ALDI Danmark1. assistent - Ballerup

ALDI Danmark

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset – såsom om morgenen, aftenen og i weekenderne. Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker

Du er typen, som møder glad ind på arbejde og elsker at have det sjovt med dine kolleger samt give kunderne de bedste oplevelser. Derudover forventer vi, at du:

 • er fyldt 18 år – og har du arbejdet i butik før, så er det bestemt en fordel
 • er ansvarsbevidst og lige går en ekstra runde, så butikken altid spiller.
 • kan arbejde 20 timer hver uge
Ørsted Group Functions
Studentermedhjælper til on-site supportopgaver

Ørsted Group Functions, Virum

Forestil dig en fremtid, hvor du afprøver dine IT-kompetencer i praksis og gør en reel forskel for vores virksomhed.

Ørsted

I denne rolle vil du blive en del af det projekt, der håndterer separationen af Radius, B2C og Citylight fra Ørsted. Ørsted har underskrevet en aftale om at frasælge sin danske eldistributionsforretning Radius Elnet til energikoncernen SEAS-NVE, som blandt andet driver elnettet på Syd- og Vestsjælland samt Lolland og Falster.

Du vil deltage i klargøring og installation af end-user devices og andre ad hoc-opgaver. Stillingen ønskes besat i 1-2 måneder fuldtid henover sommeren med mulighed for forlængelse ind i efteråret.

Ørsted Group Functions
Sekretær/Salgssupporter/PA, evt. deltids- eller studiejob

EAA Telemarketing ApS, Taastrup

Vi tænker at du i starten arbejder på deltid, og senere får mulighed for at arbejde på fuldtid.

Jobbet består i at redigere videoer og indslag, og sende dem videre til grafiker der lægger dem på YouTube. Herudover vil dine opgaver være at:

 • Udsende direct mails, skrive disse og korrigere sammen med vores tekstforfatter.
 • Mødebookning og salg i 1 time om dagen.
 • Skrive rundt i diverse grupper og forums på de sociale medier.
 • Renskrive salgstræningsmanuskripter, samt manuskripter til sælgere.
 • Holde styr på leders projekter og to do-lister.
 • Og en masse andre administrative opgaver.
Carlsberg Group
Student Assistant, Information Security and Risk Management

Carlsberg Group, Copenhagen

As a part of the Information Security Governance, Risk and Compliance team, you will work in a truly global and complex organisation. Our objective is to keep Carlsberg protected in a rapidly evolving threat landscape.

Carlsberg Breweries A/S

As a student assistant in the team you will work with several tasks within the area of governance, communication, change management and information security awareness.

 • Develop and maintain our IT Control Framework, monitor IT security controls, policies, guidelines and maintain technical documentation across the Group
 • Onboard and develop a Phishing simulation platform and run continuous Phishing simulations.
 • Assist in developing and maintaining our Information Security Awareness e-learning program
European Energy A/S
Student Assistant, Asset Management (Part time 10-15 hours a week)

European Energy A/S, Søborg

Would you like an interesting student job that gives you an introduction to operation of renewable energy plants? Does it motivate you to be on the frontline of the renewable energy business? And would you like to assist on operating our renewable projects?

You will be part of our Asset Management Team, who is taking the leading role in the commercial and technical management of our renewable energy projects right from the commencement of commercial operation. One of the team’s main objectives is the optimization of the assets in operation with a focus on cost minimalizing.

You are currently studying a bachelor or master at university level or an equivalent institution within engineering or similar preferable with at least 1 year left before graduation. Full professional proficiency in English. German, Italian, or Polish will be an advantage.

European Energy A/S
EPOS
Student Assistant - SW Test Automation

EPOS, Ballerup

We design and craft premium professional headset- and speakerphone solutions that enable businesses and individuals to enhance their performance and achieve more.

You will become part of the test team with focus on the frameworks that enable automation of new features and continues testing of new and on existing functionalities across our different platforms and projects. Your focus will thus mainly be on:

 • Implementation and sustainment of our test automation frameworks for continues testing within our ecosystem
 • Upstream test activities and ensure automation, fast feedback on embedded- and PC application-software product quality during the development projects
 • Hands-on coding, scripting repeatable test
EPOS
ALDI DanmarkStudentermedhjælper til kundeservice

ALDI Danmark, Albertslund

ALDI Danmark er en del af Europas største dagligvarekæde, og vi har travlt! Derfor opruster vi vores kundeserviceafdeling og søger lige nu en studentermedhjælper, som sammen med teamet på 3 kollegaer skal sikre en positiv dialog med vores kunder i hele landet 15-20 timer ugentligt.

Kan jeg bytte en vare uden bon? Hvornår åbner den nye ALDI i Brønderslev? Hver dag tikker der nye spørgsmål ind på e-mails, telefoner og sociale kanaler. I ALDI har vi altid haft fokus på kundeservice, og som en del af kundeserviceafdelingen vil det derfor blive din fornemmeste opgave at besvare alle henvendelser på professionel og positiv vis.

Lyngby-Taarbæk Kommune
Stud.jur. eller stud.cand.merc.jur. søges til sagsbehandling

Lyngby-Taarbæk Kommune

Har du lyst til at afprøve dig selv og få erfaring med sagsbehandling og indblik i en politisk organisation under dit studie?

Vi har brug for en studentermedhjælper 10-15 timer ugentligt i Center for Udvikling, Plan og Byggesag. Du vil skulle hjælpe med sagsbehandling inden for Byggeloven, Planloven, Offentlighedsloven og Forvaltningsloven.

Du vil blive tilknyttet Byggesagsafdelingen med 15 medarbejdere, men med mulighed for at lære hele centret af kende.

Vi forventer, at du:

 • Har haft forvaltningsret og offentlighedsret, og det er en fordel, at du er på første eller andet år af dit kandidatstudie.
 • Kan tage initiativ og har mod på at få og leve op til et selvstændigt ansvar for egne sager, men med mulighed for at trække på faglig og juridisk ekspertise.
Bang & Olufsen A/S
Student Assistant in Customer Experience

Bang & Olufsen A/S, Kgs. Lyngby

Are you ready to put your business acumen and analytical skills to good use as you gain a unique, first-hand view into the many functions of Bang & Olufsen?

Join our Customer Experience team in Lyngby! Here you will work with UI/UX project management and data visualisation to help us perfect the experience our customers have with our brand and products.

Click here and learn more about the role and what it means to work at Bang & Olufsen.