943 job matcher din søgning 943 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Holmegårdsparken
Holmegårdsparken søger medarbejdere til fast hver 3. weekend

Holmegårdsparken, Charlottenlund

Har du lyst til at give beboerne en tryg og meningsfyldt tilværelse og være med til at skabe vores mission om ’Det gode liv i Holmegårdsparken’?

Søger du studierelevant arbejde, så vil Holmegårdsparken være det helt rigtige sted for dig. Her kan du lære om helhedspleje, få mulighed for at omsætte din viden til praksis og øge dine kompetencer. Den viden du får på studiet kan du få lov til at udvikle og bruge med det samme og vi er meget åbne overfor den nyeste viden og tanken om at vi alle kan lære af hinanden.

En arbejdsdag på Holmegårdsparken er meget uforudsigelig, men dine primære opgaver vil være personlig pleje, praktisk hjælp, kommunikation både med pårørende, beboere og kolleger, omsorg og koordinering og strukturering af egne arbejdsopgaver.

Holmegårdsparken
CPH Privathospital A/SErfaren operationssygeplejerske

CPH Privathospital A/S, Farum

På CPH Privathospital har vi travlt på den gode måde, og søger derfor 1 erfaren operationssygeplejerske snarest muligt.

Operationsgangen arbejder tæt sammen med både anæstesi, opvågning og ambulatorie og består af et team med 15 kompetente, specialiserede og engagerede sygeplejersker. Vi arbejder ugens 5 hverdage, flere dage på 3 lejer dagligt, 2 dage om ugen til kl. 18, som vi skiftes til at dække.

CPH Privathospital tilbyder:

 • En arbejdsplads med en god og sund kultur, hvor der er højt til loftet
 • En spændende og travl arbejdsplads med mange faglige udfordringer
 • Introduktionsprogram tilpasset dine kompetencer
NettoSalgsassistent - Greve

Netto

Leder du efter et fleksibelt arbejde, hvor du får masser af ansvar, oplæring og karrieremuligheder? Så har vi netop åbnet op for en plads i teamet. Bliver du vores nye kollega?

Som salgsassistent er du med til at sikre, at dine kunder har en god oplevelse, og at butikken er flot og præsentabel. Du får også ansvaret for dit eget område – fx frugt- og grøntafdelingen. Som salgsassistent kan dagene være meget varierede. Det er bl.a. dig, der:

 • betjener kunder ved kassen
 • fylder op og trimmer hylderne
 • hjælper med oprydning

Samarbejde og fællesskab er nogle af de ting, der gør kulturen i Netto til noget helt specielt, og selv når der er drøn på i butikken, har vi hinandens rygge. Det er noget af det, der gør det sjovt at møde på arbejde, og som er med til at bygge venskaber.

Avis Budget Denmark A/S
Rental Sales Agent

Avis Budget Denmark A/S, Albertslund

Er du god til at arbejde selvstændigt og altid have kunden i fokus, selv de dage hvor det går ekstra stærkt? Så er det dig, vi søger!

Vi udlejer ikke blot biler. Vi ændrer den måde, folk bevæger sig på. På tværs af vores verdensberømte mærker – Avis, Budget, Zipcar og Apex – fører vi vejen for den globale mobilitetsindustri med 11.000 lejekontorer i 180 lande.

Der er tale om tre deltidsstillinger på minimum 8 timer pr. uge (evt. mulighed for flere timer i højsæson), fordelt på hverdage og weekender i tidsrummet kl. 6.30-17.30. Jobbet er meget selvstændigt og kræver en person, som er proaktiv og ikke er bange for at tage beslutninger. Som udlejningsassistent har man ansvar for at betjene kunder både pr. telefon, e-mail og personligt.

Avis Budget Denmark A/S
Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
Student til Kommunikation

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane, København

Kunne du tænke dig at fortælle om Metroen og Hovedstadens Letbane og skrive om nogle af Danmarks største byggeprojekter? Skriver du let og fængende og har erfaring med at producere tekst- og evt. videomateriale til sociale medier? Så er du måske vores kommende studentermedhjælp.

Du bliver en del af enheden Kommunikation og Markedsføring, hvor 12 medarbejdere og 2 studenter har ansvar for den interne og eksterne kommunikation i Metroselskabet og Hovedstadens Letbane.

Her kan du prøve dine kommunikationskræfter af i praksis i det team, som blandt andet har ansvaret for kommunikationen på vores digitale platforme.

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
Københavns ErhvervsakademiJURIDISK STUDENTERMEDHJÆLPER TIL HR & KVALITET

Københavns Erhvervsakademi

Vil du bruge juraen i praksis og have et studiejob med sagsbehandling inden for bl.a. uddannelsesjuraen?

Som vores nye studentermedhjælper bliver du en del af KEAs afdeling HR & Kvalitet, hvor du vil løse opgaver inden for juridiske emner i uddannelsesjura og HR.

Du bliver hovedsageligt tilknyttet vores jurist i Kvalitet, som har uddannelsesjuraen som sit hovedområde. Da afdelingen spænder over flere stabsfunktioner, kan du også få opgaver inden for HR-området.

Konkret vil dine opgaver bl.a. omfatte, at:

 • oplyse og forberede klagesager
 • skrive udkast til forvaltningsretlige afgørelser
 • medvirke ved sager om aktindsigt
DeloitteAre you an ambitious student with a heart for people centred consulting? Then apply for a position as Business Analyst in Deloitte Consulting, Human Capital

Deloitte, Copenhagen

We are looking for talented students who are completing their bachelor’s degree in summer 2022 or are currently pursuing a master’s degree. As a Business Analyst, you will work on client projects in close collaboration with experienced consultants as well as on internal projects, which may include business development initiatives.

Your tasks will, among others, include:

 • Preparation of client material and workshops
 • Analyses in collaboration with your project team
 • Fact-finding and general research
Københavns ProfessionshøjskoleStudentermedhjælpere til nordisk projekt og internationalt område

Københavns Professionshøjskole, Campus Carlsberg

Læreruddannelsen på Københavns Professionshøjskole har brug for to studentermedhjælpere til administrativ support, mødeunderstøttelse og kommunikation på dels et nordisk projekt og dels det internationale område.

Som studentermedhjælper skal du understøtte læreruddannelsens internationale koordinator og koordinatoren for et nordisk projekt. Arbejdsopgaverne er skiftende og vil primært være af administrativ karakter.

Opgaverne er fx:

 • udarbejdelse og arkivering af relevante dokumenter i forbindelse med udveksling af lærerstuderende mellem netværkets deltagende institutioner
 • understøttelse af kommunikation og information til det nordiske netværk.
Retail Institute Scandinavia A/SStudentermedhjælper med talent for skriftlig formidling og interesse for detailhandel og forbrugeradfærd søges

Retail Institute Scandinavia A/S, Kgs. Lyngby

Er du en dygtig skribent med et stort vidensbegær, og er du klar til et afvekslende studiejob med masser af spændende opgaver med fokus på detailstrategi, forbrugeradfærd og trends? Så har vi et studiejob til dig!

Dine arbejdsopgaver inkluderer bl.a.:

 • Skrive og opsætte vores daglige nyhedsbrev Retail Watch (Mailchimp)
 • Skrive blogindlæg
 • Assistere med research, case-skrivning, information- og billedsøgning
 • Research opgaver
 • Korrektur- og oversættelsesopgaver

Vi tilbyder et studiejob, hvor du er tæt på dygtige kollegaer. Du skal være indstillet på, at Retail Institute Scandinavia er en virksomhed, hvor der er masser af både store og små opgaver at løse. Til gengæld har vi et uformelt og rart arbejdsmiljø, hvor der ikke langt fra beslutning til handling.

FORCE Technology
Kommunikation og marketing – studentermedhjælper

FORCE Technology, Brøndby

Omsæt dine teoretiske værktøjer til praktisk erfaring med contentkoordinering, -produktion og -distribution til en række digitale platforme. Vi søger en studentermedhjælper 15-20 timer om ugen.

Du kommer til at arbejde i vores kommunikations- og marketingteam på hovedkontoret i Brøndby. Kommunikation og marketing fungerer som in-house bureau. Du bliver en del af vores marketing-support-team, der spiller en kæmpe rolle i at få dagligdagen til at glide.

FORCE Technology
Københavns KommuneStudentermedhjælpere til Park og Byrum i Teknik- og Miljøforvaltningen

Københavns Kommune

Vil du arbejde med udviklingen og anlæg af københavnske gårdhaver, byrum og parker?

Vi søger 1-2 studentermedhjælpere til enheden Park og Byrum i Teknik- og Miljøforvaltningen, hvor du vil være tilknyttet Gårdhaveteamet. Arbejdsopgaverne er skiftende og vil både vedrøre gårdhaver og enhedens andre projekter om udvikling og anlæg af byens parker, pladser og byrum.

Gårdhaveteamet driver projekterne og varetager bygherrerollen fra den indledende borgerdialog til det færdige anlæg. Projekterne strækker sig over mange og forskellige faser, hvor du som studentermedhjælper især skal bistå projektlederne ifm. borgerdialogen, udarbejdelsen af beslutningsoplæg til politikerne mv. Herudover vil der løbende være ad hoc-opgaver.

Social- og ÆldreministerietJurastuderende til Kontoret Familier

Social- og Ældreministeriet, København

Er du interesseret i familieret, og har du lyst til at indgå i en spændende, alsidig og travl hverdag med forskellige arbejdsopgaver på det familieretlige område? Vi har nu en ledig stilling som student i Kontor for Familier.

Du læser jura, og du har mindst to år tilbage af studiet.

Det er vigtigt for os, at du:

 • er god til at strukturere, prioritere og skabe overblik i dit arbejde.
 • er indstillet på at kaste dig over såvel store som små opgaver.
 • arbejder selvstændigt og tager initiativ. Du er ikke bange for at gå til kollegaerne, opsøge opgaverne og tage fat, når du kan se, der er behov for det.
 • er serviceminded og hjælpsom.
TICRAFleksibel og alsidig kontorassistent – deltidsstilling

TICRA, København

Vi søger en person, der får en central rolle på vores kontor i hjertet af København. Det er et meget alsidigt job, hvor det er dig, der kommer til at sikre, at alt fungerer på kontoret.

Jobbet består af praktiske opgaver som at bestille kontorartikler samt modtage gæster, men også af at sørge for, at vores kunder bliver faktureret. Det er et job, hvor du kommer til at sætte dit aftryk på TICRA. Du skal have overblik og skabe struktur i dit daglige arbejde, da opgaverne er meget forskellige.

TICRA har en uformel atmosfære i et internationalt miljø. Vi har gode kollegaer og holder flere sociale arrangementer, som vi skiftes til at arrangere.

Dansk Kabel TVTeknisk supporter, deltid

Dansk Kabel TV, København

Vi søger en teknisk supporter på deltid. Har du motivation til at skulle assistere med at få logget en iPad, der egentlig er en Android tablet, på Wi-Fi? Er du klar til at levere bedre kundeoplevelser og ser det som dit kald? Så bør du læse videre.

Vi mangler det næste medlem til vores hold af supportere, der bidrager vores kunder med de tekniske opgaver. I det daglige vil de indgåendende opkald indeholde mange forskelligartede opgaver/problemer. Lag på Wi-Fi, når der spilles diverse computerspil. Til at assistere med at indstille et tv efter den årlige kanalomlægning. Du ser det som din fornemste opgave at kunne vejlede og assistere kunderne med deres problemer.

Brødrene A & O Johansen A/S
Norsktalende studentassistent med interesse for B2C-handel

Brødrene A & O Johansen A/S, Albertslund eller Aarhus

Leter du etter en deltidsjobb og har du gode norskkunnskaper? - Så er du kanskje vår nye kollega!

Brødrene A & O Johansen

Akkurat nå søker vi en kollega, som skal være med til å sikre, at vår norske onlinebutikk Lampeguru.no alltid viser det riktige produktsortiment og oppdatert stamdata. Vi har kontorer i både Albertslund og Aarhus, så ditt bosted avgjør arbeidsplassen.

Dine hovedoppgaver vil være:

 • Oprettelse av nye varer på nettbutikken Lampeguru.no
 • Optimering av eksisterende produkttekster
 • Skrive nye tekster til våre produkter
Brødrene A & O Johansen A/S
Tryg Forsikring A/S
Vi søger en studentermedhjælper med kommerciel mindset og SoMe skills

Tryg Forsikring A/S, BAllerup

Kan du navigere rundt i de forskellige medier så vores gode historier kommer ud på de rigtige platforme og når flere relevante læsere?

Vi er centralt placeret i Tryg Affinity, hvor vi arbejder tæt på direktøren og hans ledelsesgruppe og hvor vi fungerer som bindeleddet til hele organisationen.

En dag i Affinity’s Management support team er næsten aldrig den samme. Du kan derfor være sikker på, at opgaverne, som er et godt mix af rutine- og alsidige, vil lære dig en masse nyt og være relevant for dit studie. Bl.a. vil du stå for

 • Udforske SoMe og andre kanaler som vil være relevant for vores forretning
 • Markedsresearch omkring produktforsikringer som skal resultere i faste kvartal rapporteringer til ledergruppen
 • Udarbejde interne nyhedsbreve og vedligeholdelse af vores interne hjemmeside
Tryg Forsikring A/S
Fonden Dansk Standard
Bliv studentermedhjælper i Dansk Standard og vær med til at forme fremtidens standarder inden for det elektrotekniske område

Fonden Dansk Standard

Har du lyst til at udvikle dine faglige kompetencer inden for det elektrotekniske område, og er du interesseret i innovation inden for dit fag, så er du måske den studentermedhjælper, vi søger.

Fondendanskstandard

Dansk Standard søger en studerende fra en elektroteknisk uddannelse, der har lyst til og mod på at arbejde med sit fagområde på en ny og spændende måde. Du vil beskæftige dig med opgaver af forskelligartet karakter, dog fortrinsvist med et fagligt præg. Arbejdstiden er cirka 12-15 timer ugentligt og er fleksibel i forhold til studie og eksamensperioder.

Du bliver en del af afdelingen for International Politik og Kursus i Dansk Standard, hvor vi er syv medarbejdere. Afdelingen har til opgave at understøtte Dansk Standard i forhold til vores internationale organisationer samt på en række faglige områder.

Fonden Dansk Standard
LEO Pharma
Digital Engagement Student Assistant

LEO Pharma, Ballerup

Are you our new Digital Engagement Student Assistant in Re-gional Commercial Excellence?

LeoPharma

The Region International & Thrombosis Commercial Excellence team is looking for a new Student Assistant to support the roll-out and continuous improvement of digital engagement solutions.

In this role, you will mainly support the Digital Engagement Managers in the roll-out and maintenance of a range of digital systems, such as websites and marketing automation. You will be supporting the markets on various tasks, such as updating websites and building and localizing email campaigns. Thus, it is important that you are service-minded and have a good technical understanding.

LEO Pharma
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Juridiske studenter til klimatilpasningsopgaver

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Valby

I Konkurrence- & Forbrugerstyrelsens Center for Vand arbejder vi for, at den danske vandsektor effektivt leverer høj miljømæssig kvalitet og forsyningssikkerhed, og at klimatilpasning i Danmark sker samfundsøkonomisk hensigtsmæssigt. Det er politisk besluttet, at Center for Vand skal udmønte og håndhæve ny lovgivning på klimatilpasningsområdet. Vi søger dygtige juridiske studenter til at hjælpe os med at løse de nye opgaver.

Dine opgaver bliver at bistå med sagsbehandling og input til de juridisk bindende afgørelser om klimatilpasning, juridisk rådgivning og korrespondance med vandselskaber og andre opgaver, der fordrer godt kendskab til juridisk analyse og metode. Alt efter dine kvalifikationer vil du også kunne komme til at udarbejde juridiske notater og bidrage til regeludvikling.

Netto1. assistent - Vanløse

Netto

Er du klar til at give fantastiske kundeoplevelser i tæt samarbejde med kolleger, som hjælpes ad og har det sjovt på samme tid?

 • Bliv en del af et helt unikt fællesskab.
 • Skriv god ledererfaring på dit CV.
 • Åbn døren til vores spændende karriereunivers i hele Salling Group.

Som førsteassistent finder man dig overalt i butikken, for du er med til at hjælpe kunder og holde butikken pæn og præsentabel. Det er også dig, vi overlader nøglerne til, så du kan åbne og lukke butikken. Det betyder, at du får dit måske første ledelsesansvar. Du får masser af variation i hverdagen, så du kan udvikle dig, og på en typisk vagt er det dig, der:

 • ekspederer kunder ved kassen
 • fylder op og trimmer hylderne
 • har ansvaret for at lukke butikken de dage, hvor butikschefen ikke er der.