728 job matcher din søgning 728 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Progressive A/S
Studentermedarbejdere til Servicedesk

Progressive A/S, Herlev

Drømmer du om et relevant studiejob, hvor du kan blive en del af et velfungerende it-konsulenthus? Og har du allerede god erfaring med IT (primært Microsoft) og vil gerne blive endnu dygtigere? Så kunne du måske blive vores næste Studentermedhjælper til vores ServiceDesk!

For at understøtte vores spændende vækstrejse har vi brug for dig, som kan træde til i vores ServiceDesk, primært på de tidspunkter, hvor vores fuldtidsmedarbejdere har fri. Din fornemste opgave vil være at servicere vores mange forskellige kunder med deres IT-udfordringer, primært på Microsoft. Du kan forvente at arbejde primært med at:

 • Besvare kundehenvendelser både via telefonen og mail
 • Reagere på alarmer, der kan opstå i forbindelse med overvågning af både kunders og Progressives infrastruktur
Progressive A/S
A-X-L Ejendomsservice ApS Leder du efter et stabilt og fleksibelt job?

A-X-L Ejendomsservice ApS, København

A-X-L Ejendomsservice søger nye dygtige kollegaer til vores fantastiske team af professionelle rengøringsassistenter til vores ejendomme i København.

Vi tilbyder

 • Et stabilt job på 10/15 timer om ugen, eller mere efter ønske, mandag-fredag (fri i weekenden)
 • Fleksible timer mellem 7:00-19:00
 • Startlønnen er min. 140 kr. i timen (eller løn efter kvalifikationer) + feriepenge

Dine opgaver inkluderer:

 • Trappevask
 • Hovedrengøring af trappeopgange
 • Rengøring af vaskerum og tørrerum

Click here to read the English version

#jobsforukraine

NEYE A/S
NEYE søger fleksible og engagerede juleassistancer til vores webshop i Greve

NEYE A/S

Du har masser af energi, gode samarbejdsevner og har lysten til at arbejde på lager/webshop. Du skal kunne arbejde både formiddag og/eller eftermiddag i hverdage og weekender op til jul.

Dine primære arbejdsopgaver:

Jobbet består i at hjælpe til i vores webshop med primært pluk og pak samt fakturering af de mange varer, der dagligt sendes ud til vores kunder. Der er ca. 35 medarbejdere på vores lager/webshop, og der hersker derfor en energisk omgangstone, så du vil aldrig kede dig.

NEYE A/S
DGI Byen
Livredder

DGI Byen, København

Vandkulturhuset er en del af Sportsafdelingen i DGI Byen, og vores fornemmeste opgave er, udover at have fokus på svømmehallen og dens gæster at sikre alle vores gæster i Sportsafdelingen en god oplevelse, hvad enten de skal spille badminton, skal i svømmehallen eller skal til foreningsidræt.

Livreddere til fuldtid- og deltidsansættelse (minimum 80 timer). Vandkulturhuset holder åbent de fleste af årets dage, og arbejdet bliver tilrettelagt efter en turnusplan – primært i hverdagene, men også i weekender og på helligdage.

DGI Byen
DM
Er du vores nye kampagnemedarbejder?

DM, Frederiksberg

DM søger engagerede og velformulerede studerende, som vil være med til at hverve nye medlemmer samt øge tilfredsheden og loyaliteten hos vores eksisterende medlemmer.

Som kampagnemedarbejder vil en af dine primære opgaver være at sælge medlemskaber til DM. Derudover får du blandt andet også til opgave at ringe til eksisterende medlemmer og spørge ind til deres arbejdsliv og til, hvordan vi bedst muligt hjælper dem i deres medlemskab.

Vi klæder alle vores kampagnemedarbejdere godt på til opgaven gennem intensiv træning og oplæring.

DM
Gem
StudentConsulting Danmark ApS Er du vores nye lagervikar?

StudentConsulting Danmark ApS søger for kunde

Vi søger lagermedarbejdere til flere af vores spændende kunder. Ønsker du et fleksibelt arbejde, hvor der tages hensyn til dine andre forpligtelser, og hvor du selv kan få indflydelse på din vagtplan? Vi søger både vikarer på deltid og fuldtid!

Vi søger fleksible og arbejdsomme medarbejdere til vores forskellige kunder på Sjælland. Du vil blive ansat som vikar gennem StudentConsulting, hvor du får mulighed for at varetage forskellige lagerfunktioner.

Arbejdet kan eksempelvis indebære:

 • Pluk og pak (pick to voice)
 • Manuel omrokering af gods
 • Pakning af varer ved en pakkestation
Indrykket:
DEAS
Studentermedhjælper til vores IT-afdeling 10-12 timer i ugen

DEAS, Frederiksberg

Vi søger 2 friske studentermedhjælpere til vores IT-afdeling. Så har du flair for teknik og lyst til et selvstændigt praktisk arbejde, så læs videre her; måske er du en af vores nye kollegaer.

I det her job behøver du ikke at studere IT. Det betyder til gengæld noget for os, at du er serviceminded og har lyst til at arbejde i et dynamisk arbejdsmiljø med fart over feltet.

Opgaverne er ikke direkte IT-relaterede, og vi garanterer, at du vil få en grundig oplæring i opgaverne.

DEAS
Tryg Forsikring A/S
Studentermedhjælper til Trygs retshjælpsafdelingen

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Hos Tryg tager vi ansvar for trygheden. Både for kolleger, kunder og samfund. Tryghed skaber nemlig ikke sig selv. Og netop nu leder vi efter en ny kollega til vores skadesafdeling der behandler retshjælp.

Som studentermedhjælper i Trygs retshjælpsafdeling vil du blive en del af en afdeling med et godt arbejdsmiljø udsprunget af en uformel omgangstone og et respektfuldt samarbejde med plads til den enkelte.

Dit primære arbejdsområde vil være anlæggelse af retshjælpssager, som vil give dig et interessant indblik i en bred vifte af civilretslige sager. Herudover består arbejdet i at supportere afdelingens jurister/specialister i diverse ad hoc-opgaver.

Tryg Forsikring A/S
Samfundsfagsnyt Forlags-Fond Kommunikationsmedarbejder (deltid)

Samfundsfagsnyt Forlags-Fond, København

Vi søger en kommunikationsmedarbejder til at skrive nyhedsbreve, stå for kommunikation på sociale medieplatforme og planlægge kampagner, herunder fysiske og virtuelle events. Forlagets formål er at hjælpe gymnasielærere med at lave god undervisning, og din opgave bliver at gøre underviserne opmærksomme på, hvordan vi kan hjælpe med det i praksis.

En del af arbejdsfunktionen vil bestå i planlægning af og deltagelse i kurser, messer og andre begivenheder, hvor forlaget er repræsenteret.

Stillingen opslås som en halvtidsstilling og kan eventuelt kombineres med et deltidsjob som underviser. På sigt kan der blive tale om en fuldtidsstilling.

Danmarks Tekniske Universitet Deltidsansættelse til udvikling af akustisk setup

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Vi søger en engageret medarbejder til udvikling af nye måleopstillinger.

Jobbet indebærer programmering i matlab, opbygning af målesystemer, udførelse af målinger og dokumentation.

Vi søger en deltidsansat som har interesse for og erfaring med opbygning af akustiske målesystemer, og som ikke mindst har gode IT-kompetencer og blik for at anvende IT-understøttelse mest muligt. Du skal være serviceminded, vant til at arbejde selvstændigt, være stærk på detaljen og desuden have virkelig gode engelsk kompetencer, da al dokumentationer på engelsk. Du er formentlig i gang med en relevant videregående uddannelse på bachelorniveau, 2. år.

Storm Group
Motiveret student assistent til vores content team

Storm Group, København

Storm Group

Ligger din fremtid indenfor kommunikation, content produktion eller måske digital markedsføring og SoMe? Og søger du pt. et relevant studiejob? Så er du havnet det rigtige sted!

Vi søger nu en student assistant til at bistå vores content enhed der leverer content til i øjeblikket hele fire virksomheder. Der bliver produceret RIGTIGT meget indhold, så det er vigtigt for os at du trives i et miljø med fart over feltet.

Arbejdsopgaver

 • Opsætning af ugentligt nyhedsmateriale.
 • CMS-kendskab - sideopsætninger i Wordpress med øje for æstetik og detaljer
 • Grafiske opgaver - banneropsætninger og flyer-materiale m.m.
Storm Group
Ballerup Kommune Tilkaldevikarer til helhedstilbuddet Stokholtbuen – dag, aften og nat

Ballerup Kommune, Herlev

Vi vil gerne invitere nye kolleger med om bord, på rejsen til at blive Danmarks bedste tilbud til målgruppen.

Stokholtbuen er et helhedstilbud i rivende udvikling, hvor 36 borgere bor og har deres hverdag. På Stokholtbuen er der både bo-enheder og solistenheder, tilpasset den enkelte borgers behov og forudsætninger.

Flere borgere på Stokholtbuen har støtte 1:1 i deres vågne timer.

På Stokholtbuen ønsker vi, at alle medarbejdere får muligheden for at udvikle sig fagligt. Vi ønsker at alle får muligheden for at bruge deres særlige evner og kompetencer, til gavn for borgeren og for hverdagen her.

Som vikar arbejder du både i dagtjenester (ca. 07.00-15.00) og aftentjenester (ca. 15.00-23.00) hverdage og weekender. Der er mulighed for tjeneste fordelt på hele døgnet, og du kan specifikt søge på kun nattetjenester, hvis du er interesseret i det.

Beskæftigelsesministeriet
Student til HR og rekruttering

Beskæftigelsesministeriet, København

Har du interesse for HR og lyst til at blive klogere på, hvordan man arbejder med HR i en politisk drevet organisation? Vil du være med til at hjælpe os med at rekruttere de dygtigste medarbejdere?

Se video om Beskæftigelsesministeriet som arbejdsplads

Vi har brug for en student, som kan hjælpe os med forskellige HR-opgaver. Du bliver en del af rekrutteringsteamet, som ud over dig, består af to fuldmægtige og en faglig leder.

Du vil i stillingen få en bred indsigt i, hvordan man bedriver HR i en stor organisation, og du vil særligt blive klogere på rekrutteringsprocessen fra A-Z. Som Koncern HR har vi en bred berøringsflade med hele ministeriet og det politiske arbejde, som du derfor også vil få en fornemmelse af.

MAN Energy Solutions
Studentermedhjælper til en teknisk afdeling

MAN Energy Solutions, København

Er du studerende på Bachelor- eller kandidatniveau og finder du det interessant at kombinerer struktur og teknisk viden med fokus på at det kommer kunderne til gode, så er der en ledig stilling i vores afdeling. Vi sørger lige nu en studentermedhjælper med flair for IT og med kompetencer indenfor økonomi og statistik.

MAN

Din hovedopgaver vil omfatte:

 • Registrering og udfyldning af stamdata i forhold til teknisk korrespondance
 • Lave forbedringer i den daglig tekniske korrespondance (forbedre e-mail/ticket flow)
 • Præsentere data visuelt (Power BI)
MAN Energy Solutions
Bolig- og Planstyrelsen En til to juridiske studentermedhjælpere

Bolig- og Planstyrelsen, København

Er du jurastuderende med interesse for arbejdet i en politisk ledet organisation, og ønsker du at få relevant erhvervserfaring sideløbende med dit studie?

Som vores nye student skal du bl.a. bistå i arbejdet med behandling af ansøgninger og tilsyn efter sommerhusloven, vejledning af borgere, virksomheder, kommuner og lovfortolkning.

Du vil blive en del af et stærkt fagligt miljø, hvor samspillet mellem forskellige fagligheder sikrer høj kvalitet i opgaveløsningen. Vi løser ofte vores opgaver på tværs af forskellige ministerier og i samarbejde med eksterne interessenter, så du vil få mulighed for at opbygge et godt netværk inden for ministerierne og branchen.

Du får mulighed for at arbejde tæt på de politiske beslutningsprocesser, der har betydning for den fysiske planlægning i Danmark, såvel som erfaring med konkret sagsbehandling og administration.

Erhvervsministeriet
Studenter til arbejdet med erhvervsudvikling og fremtidens styrkepositioner

Erhvervsministeriet, København

Er du en fagligt stærk samfundsfaglig studerende, og har du lyst til at arbejde med fremtidens erhvervspolitik? Har du lyst til at komme tæt på arbejdet i regeringens maskinrum? Har du inte­resse for dataanalyse, lettere sagsbehandling og formidling af data, analyser og politik?

Så søg job som student i Erhvervs­ministe­riets afdeling for erhvervsudvikling og erhvervsfremme.

Som student vil du indgå i det løbende arbejde med at løse afdelingens opgaver, herunder bidrage med lettere sagsbehandling. Du vil også skulle bruge en del af din tid på data- og analysearbejde i form af dataudtræk fra Danmarks Statistik, assistere med databehandling samt hjælpe med udarbejdelse af analysenotater i forbindelse med belysning af rammevilkårene i dansk erhvervsliv.

Gem
GoTutor – en del af Egmont Private lektiehjælpere søges til elever i København, Frederiksberg og Nordsjælland

GoTutor – en del af Egmont

GoTutor søger lektiehjælpere i postnumrene 1000-2999

GoTutor tilbyder lektiehjælp i alle fag på folkeskole- og gymnasieniveau, hvor undervisningen foregår i hjemmet eller online.

Vi tilbyder:

 • Startløn på 135-145 kr. i timen
 • Tjen op til 170 kr. i timen over tid
 • Reference til at styrke dit CV
 • Uddannelse som lektiehjælper
 • Adgang til materialer og opgaver

Som lektiehjælper er det din opgave at undervise eleven samt skabe motivation og skoleglæde. Din arbejdstid vil være fordelt over eftermiddage, aftener og weekender.

GoTutors elever er i alderen 7-19 år. Den enkelte underviser angiver i sin ansøgning, i hvilke fag og på hvilke alderstrin han/hun kan og vil undervise.

GoTutors lektiehjælpere er studerende på uddannelsessteder såsom KU, DTU, CBS, KP og RUC samt læreruddannelsen, men GoTutor ansætter også unge, der går på gymnasiet eller holder sabbatår, samt ældre, erfarne lærere.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Proaktiv studentermedhjælper med interesse for projektledelse

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, Ballerup

Er du nysgerrig på et job i fremtidens projektsamfund? Så er her muligheden for at arbejde på en spændende og alsidig arbejdsplads med opgaver, der har stor betydning for Danmarks sikkerhed både nationalt og internationalt.

Vi søger en studentermedhjælper til at bistå projektlederen og sektionslederen med projektrelaterede opgaver, så vi kan anvende vores tid mest effektivt og gøre vores projekter endnu bedre!

Sektionen for projektledelse består af ca. 35 projektledere, som arbejder med en bred vifte af materielprojekter, it-projekter og forretningsudviklingsprojekter. Projekterne spænder bredt fra anskaffelser af en ny type militært materiel, som f.eks. våben og køretøjer til udvikling og implementering af nye IT-systemer.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Kejserindens Gryder A/S
Medarbejder

Kejserindens Gryder A/S, Albertslund

To read this job ad in English please click the title!

Hos Kejserindens Gryder har vi travlt, og derfor søger vi en motiveret medarbejder til et fuldtidsjob i vores convinience team. Her skal du kunne bistå med ordremodtagelse, opbakning og pakning af produkter.

Dine kvalifikationer:

 • Du kan indgå i et dynamisk team med fart over feltet
 • Du er engageret, motiveret og passioneret
 • Du har overblik

Vagterne vil variere og der vil også være weekendarbejde.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Voxmeter A/S
Deltidsjob som interviewer

Voxmeter A/S

Få arbejde hos Voxmeter, hvor du frit kan vælge dine vagter

Bliv ansat som hjemmeinterviewer hos Voxmeter, et af landets førende analyseinstitutter.
Voxmeters interviewkorps udgør fundamentet i en bred vifte af samfunds- og markedsanalyser.

Som ansat hos Voxmeter vil du komme til at bidrage til en seriøs arbejdskultur båret af høj, faglig stolthed og et team bestående af indlevende medarbejdere. Kort fortalt vil jobbet bestå i at gennemføre interviews hjemmefra gennem vores online interviewsystem. Det handler ALDRIG om salg, men udelukkende om at gennemføre interview, som vores interviewsystem guider dig igennem.

Voxmeter A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV