124 job matcher din søgning 124 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 124 resultater.
Scandlines
Afløsere til sommeren 2020

Scandlines, Rødby og Gedser

Til vores overfarter fra Rødby og Gedser samt i havnene søger vi

 • Afløsere til butikkerne ombord
 • Afløsere til caféer og restauranter ombord
 • Afløsere til BorderShop
 • Gastronomer

Som sommerafløser i Scandlines får du medansvar for kundernes rejseoplevelse.

Det er helt afgørende for os, at kunderne mærker vores gæstfrihed og bliver mødt af synlige og engagerede medarbejdere. Endvidere skal du medvirke til, at kunderne får en hurtig og professionel ekspedition i kassen.

Scandlines
Scandlines
Gastronom eller faguddannet cater

Scandlines, Rødby og Gedser

Vil du være vores nye kollega, så kom til vores rekrutteringsdag

 • Tirsdag den 10. marts kl. 08.00
 • Tirsdag den 31. marts kl. 08.00

Jobbet er en 20-timers stilling med mulighed for timer op til fuldtid i store dele af året.

Alt efter ansættelsessted består opgaverne hovedsaligt af

 • Opbakning til buffet eller a la carte
 • Tilberedning og opsætning af buffet eller anretning af tallerkener efter ordre
 • Produktion af smørrebrød og sandwich
Scandlines
Vacansoleil Danmark ApSServicemindede sommerafløsere

Vacansoleil Danmark ApS, Næstved

Vi har lynende travlt med bookingerne, for der er mange rejselystne danskere! Derfor søger vi to fleksible, skarpe og servicemindede sommerafløsere til vores salgskontor med tiltrædelse 20.4.2020.

Vi tilbyder en spændende stilling i en international virksomhed med en afvekslende hverdag, hvor vi gør vores bedste for at give vores kunder en fantastisk ferieoplevelse.

Vi kan helt sikkert bruge dig, hvis du er:

 • Engageret
 • Hurtigopfattende
 • God på telefonen

Arbejdsopgaverne vil være at servicere kunder, når de kontakter os på mail, telefon og chat, og fra tid til anden at søge info hos vores hovedkontor på engelsk. Stillingen vil være på 10-15 timer ugentligt, med mulighed for flere timer i højsæsonen.

Charles River Laboratories Copenhagen A/SDyrlægestuderende til præklinisk forskningslaboratorium

Charles River Laboratories Copenhagen A/S, Lille Skensved

Søger du en hverdag der, udover almindeligt staldarbejde, også indeholder opgaver som blodprøvetagning, dosering samt andre spændende opgaver inden for præklinisk forskning, så søger vi en dygtig og engageret dyrlægestuderende til vores team.

Du vil blive en del af det samlede team, og indgå i opgaverne på samme vilkår som de andre. Du bliver lært op i alle processer og procedurer inden du bliver godkendt til at udføre dem.

Dine opgaver vil blandt andet bestå af almindelig pasning og pleje af forsøgsdyr (primært stordyr). Dosering og observering af dyrene. Opsamling og håndtering af prøver/data fra dyrene f.eks. blodprøver, samt rengøring og vedligeholdelse af stalde, laboratorier og udstyr.

VILA
Salgsassistent, Slagelse

VILA

Har du interesse for mode, og ved du, hvad der får kunderne til at komme igen? Brænder du for at sætte service i højsædet hver dag?

Så har du mulighed for at blive en del af et serviceminded salgsteam i vores VILA-butik Slagelse.

VILA er et brand, hvor passionen for oplevelser, trends og feminint design forenes i et dynamisk univers af mode og inspiration. VILAs vision er at være den feminine fashionistas foretrukne modebrand, så for os er det essentielt at give kunden den ideelle shopping-oplevelse hver eneste gang, hun træder ind i en af VILAs butikker.

Som salgsassistent og højre hånd til butikschefen er din primære opgave at give vores kunder den bedste service samt sørge for, at butikken er præsentabel. Sammen med butikschefen har du ansvaret for butikkens drift og dine ansvarsområder inkluderer således alt fra udvikling og ledelse af medarbejdere til lagerbeholdning og salgstal.

Telia DanmarkDeltidsrådgiver

Telia Danmark, Nykøbing Falster

Hos Telia er vi begejstrede for digitalisering! For hvordan vi igennem vores produkter og services er med til at gøre vores kunders hverdag endnu nemmere og mere farverig og samfundet endnu smartere. Vi søger nu en rådgiver til vores seje team i vores butik i Nykøbing Falster.

Så vil du være med til at gøre en forskel for vores kunder? Hjælpe dem med at finde det helt rigtige abonnement, den helt rigtige mobil eller nyeste gadget? Sikre, at de er fri for bøvl og begrænsninger – og fri til at få mest muligt ud af deres digitale liv? Så skal du helt sikkert læse videre!

Vores team i vores Telia butik i Nykøbing Falster består af 4 kollegaer, som sammen hver dag arbejder for at give vores kunde de bedste oplevelser. Vi er engagerede og forsøger hver dag at udfordre og støtte hinanden, så vi kan levere endnu bedre resultater. Din indstilling til udfordringer og dét at komme i mål, er derfor meget vigtigt for os.

TelenorSalgskonsulenter til butikkerne i Næstved

Telenor

Vil du være en del af et fantastisk team med et stærkt sammenhold? Er du klar på at gøre en kæmpe forskel, som Telenors vigtigste medarbejder i #BestRetailEver? Og leder du efter et job, hvor din udvikling starter på din første arbejdsdag? Så er der plads til dig på vores team i Næstved!

Butikkerne er Telenors ansigt udadtil. Bliver du ansat i én af vores 57 butikker rundt om i Danmark, er du vores vigtigste medarbejder. For det er dig vores kunder møder, når de træder ind i butikken med spørgsmål, når de skal guides til det helt rigtige abonnement, eller når de har mistet mobilen og skal vælge en ny i en fart. I vores butikker byder vi kunden på kaffe og sætter en ære i, at vi gennem en god snak finder frem til den bedste løsning. Det er her du er med til at gøre en kæmpe forskel. Hver dag.

Scandlines
Gastronom eller faguddannet cater

Scandlines, Rødby og Gedser

Scandlines søger gastronomer til overfarterne fra Rødby og Gedser.

Vil du være vores nye kollega, så kom til vores rekrutteringsdage

 • Tirsdag den 10. marts kl. 8
 • Tirsdag den 31. marts kl. 8

Jobbet forudsætter, at du

 • Er disponibel i hele højsæsonen fra ca. 1. juli til 15. august
 • Er faguddannet f.eks. gastronom eller cater
 • Kan arbejde på skiftende arbejdstider – også i weekender, ferier, på helligdage og aften
Scandlines
Boligselskabet SjællandIT-studentermedhjælp til IT-support

Boligselskabet Sjælland, Roskilde

Har du et servicegen i dig? og er du i gang med en IT-uddannelse? Så er her muligheden for at opnå erfaring i en lille IT-afdeling, med mange forskellige IT-supportopgaver.

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a.:

 • IT-telefonsupport
 • Håndtering af sager via et struktureret servicedesk-system
 • IT-support til medarbejdere der møder op i IT-afdelingen
 • Servicering af medarbejdere via Walk-outs til medarbejdere
 • Håndtering af IT-teamets fælles mailindbakke

Du skal kende til Microsoft Server-håndtering, SSCM, AD, Exchange, Office365 og generelt besidde bred viden om IT-værktøjer.

For at komme i betragtning til stillingen skal du kunne tale og skrive dansk flydende, og det forventes også at du er i gang med en kortere eller længerevarende IT-uddannelse, f.eks. IT-supporter, datamatiker eller lignende.

Boligselskabet Sjælland
Vordingborg KommuneProjektmedarbejder/studentermedhjælper til projekt Sammenhængende patientforløb

Vordingborg Kommune, Stege

Vil du være med i Danmarks mest spændende udviklingsprojekt, som skal skabe bedre sammenhænge og mere lighed i sundhed for social udsatte og sårbare patienter i den sydlige del af Sjælland?

Broen til Bedre Sundhed søger en medarbejder/studentermedhjælper med interesse for sundhed, trivsel, metode og dataindsamling.

Stillingen er på fem timer pr. uge med mulighed for mere, i takt med at projektet vokser i 2020.

Dine arbejdsopgaver

 • Systematisk indsamling af data via telefoninterview.
 • Indtastning af data fra telefoninterview i database.
 • Deltage i teammøder ca. en gang om måneden.
VurderingsstyrelsenDygtig studentermedhjælper søges til Vurderingsstyrelsens ledelsessekretariat

Vurderingsstyrelsen, Roskilde

Er du studerende og kunne du tænke dig at få praktisk erfaring med ledelsessupport og arbejde med analyse og kommunikation i en virksomhed i udvikling? Så er jobbet som student i Vurderingsstyrelsens ledelsessekretariat i Roskilde noget for dig.

Du vil i samarbejde med kontorets øvrige medarbejdere komme til at arbejde med:

 • Koordination og visitering af sager og bestillinger mellem Skatteministeriets departement, styrelserne på Skatteministeriets område, andre offentlige myndigheder.
 • Bidrag til kontorets og afdelingens analysearbejder og afklaringer af tværgående, strategiske problemstillinger og udarbejde beslutningsoplæg om samme. Det vil derfor være en fordel hvis du har lyst og flair for at arbejde med analyse i f.eks. Excel, R, mv.
 • Hjælp til direktionen med få sagsgange og forberedelse til møder til at køre i en hektisk hverdag.
Vurderingsstyrelsen
TelenorSalgskonsulenter til butikkerne i Roskilde og Holbæk

Telenor

Vil du være en del af et fantastisk team med et stærkt sammenhold? Er du klar på at gøre en kæmpe forskel, som Telenors vigtigste medarbejder i #BestRetailEver? Og leder du efter et job, hvor din udvikling starter på din første arbejdsdag? Så er der plads til dig på vores team i Holbæk & Roskilde!

Butikkerne er Telenors ansigt udadtil. Bliver du ansat i én af vores 57 butikker rundt om i Danmark, er du vores vigtigste medarbejder. For det er dig vores kunder møder, når de træder ind i butikken med spørgsmål, når de skal guides til det helt rigtige abonnement, eller når de har mistet mobilen og skal vælge en ny i en fart. I vores butikker byder vi kunden på kaffe og sætter en ære i, at vi gennem en god snak finder frem til den bedste løsning. Det er her du er med til at gøre en kæmpe forskel. Hver dag.

Lionbridge Global Sourcing Solutions Inc
Independent Contractor

Lionbridge Global Sourcing Solutions Inc

Are you looking for a role that gives you the opportunity to work with one of America’s top 100 most trusted Companies while also increasing your income from the comfort of your home? Then why not join Lionbridge as a part-time Independent Contractor. We are currently recruiting for the role of Online Map Quality Analysts in Denmark.

The position will allow you to work from home on a flexible schedule of up to 20 hours per week completing tasks in a web-based evaluation tool. The tasks will involve determining the relevance and accuracy of information by performing online research and referring to guidelines provided to you.

The Role Will Involve

 • Reading and applying written guidelines on how to evaluate and rate the tasks
 • Please note it is possible you will receive guidelines for multiple task types over the course of the program
Lionbridge Global Sourcing Solutions Inc
F&H A/S
Butiksassistenter - deltid til Kitchen Living Dining - Ringsted Outlet Center

F&H A/S

Brænder du for salg og god service, og vil du med ombord i en spændende virksomhed i rivende vækst? Så skal du læse videre.

Vi har stor succes i vores Kitchen Living Dining butik i Ringsted Outlet. Derfor søger vi to butiksassistenter. Du skal være med til at give kunderne en exceptionel god service, og du får muligheden for at blive en del af et super skarpt team.

Som butiksassistent skal du sørge for, at kunderne får den bedste oplevelse. Kunderne har høje forventninger til vores service. Du skal møde kundernes forventninger og leve op til vores stærke værdisæt, som tager udgangspunkt i kerneværdierne: innovation, kompetence, kvalitet, ordentlighed og engagement.

Habitus
Faste vikarer søges til botilbud for borgere med autismespektrum-forstyrrelser i Køge og Greve

Habitus

Er frihed i dit arbejdsliv vigtigt for dig? Har du lyst til at være en del af Habitus, hvor vi arbejder dedikeret på at yde høj faglig omsorg til vores borgere? Så er du måske vores nye vikar? Vi søger vikarer til vores botilbud - Jernstøbervænget og Rønnebærkæret

Vi arbejder ud fra principperne i low arousal og visuel struktureret pædagogik. Vi tror på, at stressminimering og tydelig ensartet struktur, skaber ro og trivsel hos vores borgere. Vores mål er at maksimere livskvaliteten og minimere mængden af problemskabende adfærd for vores borgere. Din hverdag afhænger meget af hvilke borgere, du bliver tilknyttet.

Vi er opdelt i små dedikerede teams og primært tilknyttet en bestemt beboer. Der er 1-1-normering. Vi arbejder struktureret med udviklingsplaner i et årshjul med møder hver 2. uge. Vi sikrer herigennem en fælles tilgang til borgeren.

Habitus
Region SjællandTilkaldevikarer til boområderne ved Synscenter Refsnæs, Kalundborg

Region Sjælland

Søger du et deltidsjob inden for det pædagogiske felt, og ønsker du at bidrage til børn og unges udvikling og trivsel? - Så er det dig vi mangler!

Region Sjælland

Målgruppen er børn og unge fra 14-26 år, med synsnedsættelse, og dertil yderligere funktionsnedsættelser.

Vi foretrækker ansøgere der:

 • Overvejer uddannelse til pædagog, pædagogisk assistent, social- og sundhedsassistent
 • Har erfaring i arbejde med børn, unge eller voksne
Solrød KommuneMorgenåbner søges til Munkekærskolens SFO

Solrød Kommune

På Munkekærskolens SFO står vi og mangler en morgenåbner i fast stilling med tiltrædelse snarest muligt. Stillingen er på mellem 10-15 timer ugentligt med mulighed for flere timer ved bl.a. ferier.

Munkekærskolens SFO har åbent mandag til fredag kl. 6.45-8.00. Der er indskrevet ca. 300 børn i SFO'en, men de kommer ikke alle om morgenen.

Vi søger en makker til vores nuværende morgenåbner, så I bliver to, der i samarbejde, skal varetage morgenposten.

Du vil skulle møde i tidsrummet kl. 6.30-9.00, hvor du skal åbne SFO´en og stille morgenmad klar.

DSBMedarbejdere til vores team ved Roskilde Station (18,5 timer pr. uge)

DSB

Er du en af vores tre nye kollegaer hos 7-Eleven ved Roskilde Station? Hvis svaret er ja, så skynd dig at sende os en ansøgning.

Som en del af vores team får du en hverdag med gang i den, masser af kundekontakt, mulighed for at passe dine studier og ikke mindst godt kollegaskab.

Mads arbejder deltid i 7-eleven og fortæller om jobbet: ”På en almindelig dag, er der perioder med mange kunder og fart på og perioder, hvor det er mere roligt. Når der ikke er så mange mennesker, sørger vi for at rydde op og fylde varer op – og få talt med hinanden.”

Din ugentlige arbejdstid er ca. 18,5 time pr. uge. Butikken har åbent hele døgnet, og du skal forvente, at dine vagter primært vil være placeret i hverdage samt weekend fra kl. 12:00.

DSB
Telia DanmarkDELTIDSRÅDGIVER TIL TELIAS BUTIK I SLAGELSE

Telia Danmark

Hos Telia er vi begejstrede for digitalisering! For hvordan vi igennem vores produkter og services er med til at gøre vores kunders hverdag endnu nemmere og mere farverig og samfundet endnu smartere. Vi søger nu en rådgiver til vores seje team i vores butik i Slagelse.

Så vil du være med til at gøre en forskel for vores kunder? Hjælpe dem med at finde det helt rigtige abonnement, den helt rigtige mobil eller nyeste gadget? Sikre, at de er fri for bøvl og begrænsninger – og fri til at få mest muligt ud af deres digitale liv? Så skal du helt sikkert læse videre!

Vores team i vores Telia butik i Slagelse består af 5 kollegaer, som sammen hver dag arbejder for at give vores kunder de bedste oplevelser. Vi er engagerede og forsøger hver dag at udfordre og støtte hinanden, så vi kan levere endnu bedre resultater. Din indstilling til udfordringer og dét at komme i mål, er derfor meget vigtigt for os.

Coromatic A/S
Studentermedhjælper, digital marketing

Coromatic A/S, Roskilde

Coromatic sikrer adgang til strøm og datakommunikation til forretningskritiske funktioner. Vi er her 24/7 for vores kunder, for at sikre høj tilgængelighed og produktivitet i produktionsanlæg, for at redde liv, for at sikre uafbrudt strømforsyning, og ved at beskytte miljøet ved energioptimering.

Vi søger en detaljeorienteret og kvalitetsbevidst studerende med gåpåmod, som har mange kreative ideer til hvordan kommunikation kan benyttes både visuelt og skriftligt.

Du har en god forståelse for brugen af sociale medier som kommunikationsplatform, flair for at skrive kundecases og andet content, samt mediemonitorering. Du følger digitale trends på området tæt, og har også erfaring med at lave videoer.

Hvad er dine ansvarsområder?

 • Den daglige drift af sociale medier, herunder LinkedIn og Facebook.
 • Udarbejdelse af kundecases og andre former for content.
 • Mediemonitorering.
Coromatic A/S