82 job matcher din søgning 82 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 82 resultater.
Midt- og Vestsjællands PolitiStudentermedhjælpere til Central Sags- og Visitationscenter

Midt- og Vestsjællands Politi, Roskilde

Opgaverne vil bestå af kopiering, pakning af sager, lettere journalarbejde i POLSAS (Politiets Sagsstyringssystem), rekvirering af særakter og straffeattester, registrering, forkyndelser, rekvirering og bearbejdning af overvågning og lettere rutinepræget arbejde.

Arbejdet skal understøtte den juridiske og politimæssige administrative sagsbehandling i forbindelse med straffesagers klargøring og behandling af retslige afgørelser.

Du bliver ansat som timelønnet medarbejder og den ugentlige arbejdstid er 15 timer pr. uge. Fordelingen af timerne aftaler vi sammen, men arbejdstiderne vil som udgangspunkt skulle tilrettelægges i hverdage mellem kl. 07.00 og kl. 16.00. Weekendarbejde kan forekomme efter aftale.

Habitus
Faste tilkaldevikarer søges til botilbud for borgere med autismespektrumforstyrrelser

Habitus, Dianalund

Er frihed i dit arbejdsliv vigtigt for dig? Har du lyst til at være en del af Habitus, hvor vi arbejder dedikeret på at yde høj faglig omsorg til vores borgere? Har du et roligt nervesystem og en stærk mentaliseringsevne? Så er du måske vores nye vikar

Vi arbejder ud fra principperne i low arousal og visuel struktureret pædagogik. Vi tror på, at stressminimering og tydelig ensartet struktur, skaber ro og trivsel hos vores beboere.

Vi søger kolleger til en fast gruppe af vikarer, der er introduceret til enkelte borgere og dermed kan være med til at sikre stabilitet i hverdagen. Det vil være med varierende timetal, men med fleksibilitet og fagligt engagement, vil du hurtigt blive en stor og vigtig del af husets hverdag.

Habitus
Region SjællandBirkehuset og Egehuset søger tilkaldevikarer

Region Sjælland, Kalundborg

Søger du et deltidsjob inden for det pædagogiske felt, er du fleksibel, omsorgsfuld, nærværende, praktisk anlagt, og kan håndtere at have travlt ind imellem? Så kan det være det dig vi mangler.

Målgruppen er børn og unge fra 14-26 år, med synsnedsættelse, og dertil yderligere funktionsnedsættelser.

Region Sjælland

Botilbuddene har brug for tilkaldevikarer der:

 • Har mulighed for at arbejde alle tider af døgnet alle årets dage
 • Er energisk og positivt indstillet i samarbejde med erfarne kolleger
 • Er empatisk og interesseret i at tilegne sig viden og kompetencer til gavn for de unge
 • Er indstillet på at hjælpe beboerne på Ege- og Birkehuset med alle daglige gøremål, så som spisning, tøjvask, rengøring, personlig hygiejne m.v
Greve KommuneStudentermedhjælpere til Greve Museum & Mosede Fort

Greve Kommune

Er du vild med museer? Har du talent for at undervise og god til at fortælle historier til børn og unge?

Vil du være det første smil, der møder de besøgende på Mosede Fort?

Arbejdsopgaver som billetsælger på Mosede Fort, Danmark 1914-18:

 • byde velkommen og sikre at gæsterne føler sig velkomne og velinformerede om museet
 • sælge billetter og varer i museumsbutikken
 • videregive oplysninger og feedback fra besøgende til statistik og forbedring

Arbejdsopgaver som underviser på Mosede Fort og Greve Museum:

 • undervise elever fra folkeskolen og ungdomsuddannelserne
 • varetage forløb med grupper fra børnehaver
 • varetage forefaldende museumsarbejde
TelenorSalgskonsulenter til Telenors butikker i Slagelse (deltid)

Telenor

Jeg får et kick af at sælge og tale med så mange forskellige mennesker. Og du får bare det bedste team og masser af muligheder for at gøre karriere, hvis det er det, du vil. Fortæller Deniz Alincak, salgskonsulent

Vi ved ikke præcis, hvor du er i dit liv, men vi forestiller os, at du enten søger et job ved siden af studiet, som kan gavne dig på den lange bane, eller at du søger et meningsfuldt fuldtidsjob med mulighed for at skabe en spændende og lærerig salgskarriere.

I Telenor ønsker vi at levere de bedste oplevelser til vores kunder hver eneste dag. Som salgskonsulent er du sammen med dit team på gulvet for at rådgive kunder og hjælpe dem med at finde den bedste af vores mange løsninger. Du afdækker kundens behov og finder frem til lige netop den løsning, som den enkelte kunde drager mest fordel af.

Banedanmark
Studentermedhjælper til Kunder og Kapacitetsplanlægning

Banedanmark, Ringsted

Har du lyst til at stifte bekendtskab med jernbanen og understøtte samarbejdet med jernbanevirksomhederne samt bistå til at skabe udvikling og værdi for både passager- og godsjernbanevirksomheder?

Du vil blive en del af afdelingens kundeteam, der består af seks medarbejdere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund – herunder vores anden studentermedhjælper, som du vil indgå i et studentermedhjælperteam sammen med. Vores arbejdsopgaver spænder bredt med alt fra den daglige kontakt med jernbanevirksomheder og samarbejdspartnere, projektledelse, deltagelse i møder i europæiske fora, departementale henvendelser, bistå køreplanlæggerne i deres arbejde, ad hoc-opgaver og meget mere. Der er aldrig en kedelig dag på kontoret.

Banedanmark
Garia A/SStudentermedhjælper

Garia A/S, Greve

Garia er i udvikling og søger derfor en studentermedhjælper til at hjælpe os med forskellige praktiske opgaver.

Dine opgaver kan spænde vidt, fra mindre oprydning til finjustering af vores showroom. Derudover er det, hvor der ellers er brug for en hjælpende hånd.

Dine arbejdsopgaver er b.la.:

 • Pakke varer ud og lægge på plads
 • Større og mindre ad hoc-opgaver
 • Sørge for at vores showroom holdes pænt (showroom-biler/tilbehør)

Da vi er en mindre virksomhed, skal du være indstillet på at få opgaver, der ligger udenfor de ovenstående opgaver. Endvidere kan der også forekomme understøttende opgaver for resten af kontoret i Greve.

UNICEF Danmark
Er du vores nye face-to-face Teamleder?

UNICEF Danmark

Vi leder efter to Teamledere der brænder for face-to-face fundraising og ledelse af en alsidig, ungdommelig og international medarbejderstab. Vi søger en Teamleder til vores aftenhold (12-17 timer ugentligt) samt en til vores dagshold (37 timer ugentligt).

Du skal med passion og proaktivitet bidrage til at holde et højt niveau hos vores fundraisere gennem inspirerende, motiverende peptalks, workshops og direkte træning på gaden. Du skal kunne holde overblikket og være i stand til at have ansvaret for et stort hold af fundraisere som arbejder forskellige steder på gaden i og omkring København.

Det er altafgørende, at du kan lide at arbejde på gaden, idet 90 % af dit arbejde vil bestå i at træne, uddanne og motivere vores dygtige promotere. Den resterende tid vil foregå med andre administrative opgaver i forbindelse med driften af vagten og rekruttering af nye promotere.

SøfartsstyrelsenStudentermedarbejder til både udvikling og drift i Skibsregistret

Søfartsstyrelsen, Korsør

Har du lyst til at gøre en forskel og være med til at sikre, at Danmark fortsat er en af verdens førende søfartsnationer?

Vi vil være verdens bedste digitale skibsregister, der er med til at sikre fremtiden for dansk skibsfart.

Du vil som det vigtigste skulle bistå med udvikling af det Digitale Skibsregister i forhold til datakonvertering og overholdelse af lovgivningen i den forbindelse. Men du vil også kunne få opgaver i relation til skibsregistrering, herunder telefonbetjening og mailbesvarelse af kundehenvendelser. Du vil derudover skulle bistå med mindre praktisk opgaver, herunder i forhold til vores håndtering af fysiske dokumenter.

Roskilde Tekniske Skole
Rengøringsassistent til Landbrugsskolen Sjælland i Roskilde

Roskilde Tekniske Skole

På baggrund af sundhedsmyndighedernes krav til ekstra rengøring på skolens område søger vi en rengøringsassistent til en stilling på 20 timer om ugen i en periode på 3 måneder med mulighed for forlængelse.

Du bliver en del af et team, der tager et fælles ansvar for, at vi lever op til myndighedernes krav til rengøring og hygiejne på vores skole. Teamet er præget af imødekommenhed og humor. På skolen kan du forvente respekt om dig, dine kompetencer og arbejdsopgaver.

Dine primære opgaver vil være:

 • Rengøring af undervisningslokaler, kontorer og toiletfaciliteter på vores skole
 • Hovedrengøring på elevværelser efter fraflytning.
Salling GroupStudiejob som statusoptæller - Vanløse - Køge

Salling Group

I Netto fylder sammenhold, engagement og fællesskab rigtig meget, og hos os får du Netto-kulturen ind under huden. Det er følelsen af fællesskab, der gør, at vi er så gode til at få tingene til at lykkes og nå vores mål – men vi er også på vinderholdet, og det giver stolthed og begejstring i jobbet. Vi arbejder hver dag for at give vores kunder en god indkøbsoplevelse og gode kvalitetsvarer til den laveste pris.

Til vores tællehold søger vi medarbejdere på deltid, der om aftenen og natten skal deltage i statusoptælling i Netto-butikker og føtex-varehuse.

Som statusoptæller bliver du en del af et team på fem personer, som effektivt og hurtigt optæller en butik på en aften/nat. Optællingen styres af en holdleder og foregår i samarbejde med butikschefen og vores centrallager.

Habitus
Faste tilkaldevikarer søges til botilbud i Faxe Ladeplads for borgere med autismespektrumforstyrrelser

Habitus

Sætter du pris på frihed og fleksibilitet i dit arbejdsliv? Motiveres du af at skabe udvikling for mennesker med særlige behov? Har du lyst til at arbejde sammen med kolleger med høj faglighed og erfaring indenfor specialområdet? Så læs videre.

Vi har behov for en fast gruppe af vikarer, der kan træde til, når det faste personale er til møder, holder ferier og lignende. Du bliver grundigt introduceret til enkelte borgere og kan dermed være med til at sikre stabilitet og genkendelighed i borgernes hverdag.

Det vil være med varierende timetal, men med fleksibilitet og fagligt engagement, vil du hurtigt blive en stor og vigtig del af husets hverdag.

Habitus
Banedanmark
Studentermedhjælper til Roskilde

Banedanmark

Du bliver en del af Materielstyring, Dokumentation & Teknik, som er en afdeling på Banedanmarks maskinstation i Roskilde. På kontoret i Roskilde er vi et engageret team på omkring 50 dygtige medarbejdere, der arbejder tæt sammen på tværs af alle afdelinger.

Som studentermedhjælper vil du komme til at hjælpe os med forskellige ad hoc-opgaver, bl.a.:

 • Assistere vores Dokumentation & Teknik – team med
  • at indsamle, sortere og arkivere dokumentation for vores køretøjer
  • at hjælpe med at udarbejde tekniske analyser
  • at hjælpe med at udarbejde risikoanalyser.
Banedanmark
Region SjællandTilkaldevikar til døgnafdelingerne på Himmelev behandlingstilbud

Region Sjælland

Himmelevs kerneopgave er at tilpasse miljøer, der skaber udvikling, læring og trivsel for barnet og den unge; individuelt og i fællesskaber.

Vil du være en del af et højt specialiseret tilbud for børn og unge med autisme?

Vi søger tilkaldevikarer til vores døgnafdelinger. Som tilkaldevikar indgår du i den daglige kontakt og samvær med børnene, og løser alle de forskelligartede opgaver, der er på afdelingen, såsom deltage i aktiviteter med børnene, følge den tilrettelagte behandlingsplan, hjælpe med personlig pleje, løse praktiske opgaver, såsom madlavning, rengøring, tøjvask mv., samt arbejde med skriftlig dokumentation i vores journalsystem.

Stevns KommuneSocialrådgiver/socialformidler søges til Det Specialiserede Voksenområde

Stevns Kommune, Hårlev

Kunne du tænke dig at være en del af et godt arbejdsfællesskab og være en del af vores dygtige og engagerede kollegaer samt at sikre god helhedsorienteret og professionel sagsbehandling? Så kan vi tilbyde dig en deltidsstilling som sagsbehandler til det specialiserede voksenområde.

Center Sundhed og Omsorg i Stevns Kommune søger en socialrådgiver/socialformidler Til Myndighed – Voksen Handicap teamet med tiltrædelse snarest. Det er en fast stilling på 20 timer/ugentligt.

Vi har brug for en kollega:

 • som er uddannet socialrådgiver eller socialformidler
 • med viden og erfaring med myndighedsopgaver og voksenudredningsmetoden (VUM)
 • som gerne må have erfaring med målgruppen, botilbud, bostøtte og dagtilbud.
Sjællandske Medier A/S
Er du god til at tale i telefon og kan du sælge – så er det dig, vi har brug for

Sjællandske Medier A/S, Næstved

Vi har et topmoderne webbaseret telemarketingsystem (Hero).

Phonernes opgave er at kontakte potentielle kunder med henblik på tegning af abonnement på Sjællandske. Vi giver produktkendskab og læring i salg. Ringedage og tider er mandag til torsdag fra kl. 15:30 til 19:30 – og vi forventer, at du kan arbejde 2 dage om ugen. Lønnen er provisionsbaseret og giver mulighed for en rigtig god indtjening – men vi giver i opstartsfasen en garanteret timeløn.

Hvis du har erfaring med salg (telemarketing) og kendskab til vores aviser vil det være en fordel – men vi skal nok lære dig op. Du må gerne være nyheds- og samfundsinteresseret – men det vigtigste er, at du er god til at tale i telefon og kan sælge.

Sjællandske Medier A/S
TelenorSalgskonsulenter til Telenor i Holbæk & Roskilde (fuldtid & deltid)

Telenor

I Telenor ønsker vi at levere de bedste oplevelser til vores kunder hver eneste dag. Som salgskonsulent er du sammen med dit team på gulvet for at rådgive kunder og hjælpe dem med at finde den bedste af vores mange løsninger. Du afdækker kundens behov og finder frem til lige netop den løsning, som den enkelte kunde drager mest fordel af.

Karrieretrappen er for dig, der har viljen, talentet og lysten til at styrke dine egne kompetencer og samtidigt sikre, at dine kolleger kan være den bedste version af sig selv. Vi giver dig opgaver, ansvar, lederkurser og uddannelser tilsvarende dit faglige niveau og sørger for, at der hele tiden er plads til, at du udvikler dig personligt såvel som fagligt.

ILVA
Serviceminded deltidssælger

ILVA, Næstved

Kan du se fordelene ved et deltidsjob, hvor du:

 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
 • Bliver en del af Danmarks mest inspirerende og toneangivende boligunivers?
 • Arbejder med de nyeste boligtrends og inspirerer og hjælper kunden med at skabe et personligt hjem?
 • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?

Som deltidssælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor dine vigtigste opgaver er salg og vejledning. Hos ILVA er vi ikke ekspedienter, vi er sælgere, og vi vægter det personlige salg højt. Det betyder, at du som sælger skal ud på gulvet, møde kunderne og hjælpe dem med at finde de rette produkter, der passer til deres behov.

ILVA
Coop365Servicemedarbejder i Coop365

Coop365

Fritidsjob i en travl butik?

Jobbet som servicemedarbejder er en blanding mellem praktiske opgaver i butikken, kassearbejde og kundeservice leveret med et smil.

Du bidrager til at give kunden en god og nem indkøbsoplevelse ved at medvirke til at kunden møder en ren og velopfyldt butik med glade, kundeorienterede medarbejdere.

Du er under 18 år og har afsluttet 9. klasse, kan arbejde nogle timer om ugen, primært eftermiddag, aften og weekend.

Måske har du erfaring med butiksarbejde og ellers har du lyst til at lære det et sted, hvor der er travlt og hvor ingen dage ligner hinanden.

Vi tilbyder:

 • En uformel og dynamisk organisation, hvor de dygtigste hurtigt stiger i graderne - Hos os får du, hvis du kan og vil, lov til at flytte dig
 • Et job hvor din arbejdsindsats hurtigt gør en synlig forskel i butikken
 • Medarbejderbonusordning for dig og din husstand
Just-Eat.dk ApSPart-time drivers in Roskilde who have their own private car

Just-Eat.dk ApS

Are you serviceminded and responsible, and do you love to drive? And most importantly, are you just as crazy about takeaway as we are?

Just Eat is looking for cheerful and welcoming drivers, who wish to deliver food for our restaurants. Is that you?

As a driver for Just Eat, you are representing the organization in the streets of Roskilde - thus safety and considerate driving are of crucial importance. Your task would be to pick up the food and deliver it to our hungry users throughout Roskilde. Your working hours will be in the time span 17.00-21.00 on Friday-Sunday. You will be included in a work schedule with 1-3 shifts per week with a minimum of 4 shifts every month.