111 job matcher din søgning 111 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hjemmearbejdsplads
Gem
Voxmeter A/S
Deltidsjob som interviewer

Voxmeter A/S

Få arbejde hos Voxmeter, hvor du frit kan vælge dine vagter

Bliv ansat som hjemmeinterviewer hos Voxmeter, et af landets førende analyseinstitutter.
Voxmeters interviewkorps udgør fundamentet i en bred vifte af samfunds- og markedsanalyser.

Som ansat hos Voxmeter vil du komme til at bidrage til en seriøs arbejdskultur båret af høj, faglig stolthed og et team bestående af indlevende medarbejdere. Kort fortalt vil jobbet bestå i at gennemføre interviews hjemmefra gennem vores online interviewsystem. Det handler ALDRIG om salg, men udelukkende om at gennemføre interview, som vores interviewsystem guider dig igennem.

Voxmeter A/S
Gem
MentorDanmark
Et vellønnet og meningsfuldt studiejob – MentorDanmark søger lektiehjælpere i hele landet

MentorDanmark

Er du studerende, gymnasieelev eller har sabbatår? Så har vi verdens fedeste job til dig. Som lektiehjælper hos MentorDanmark underviser du i dine yndlingsfag, glæder en ung og får samtidig et vellønnet job!

Som mentor får du et meget meningsfuldt arbejde, hvor du hjælper børn og unge til større faglighed og selvtillid. Du bliver ikke blot en lektiehjælper, men en mentor og rollemodel, som skaber motivation og lyst til læring hos børn og unge, der har det svært fagligt.

Som mentor får du adgang til vores interne uddannelse og mikrokurser, så du får udviklet dine kompetencer og pædagogiske evner. Du bliver samtidig en del af et stort, landsdækkende fællesskab af andre mentorer, der også brænder for at lære fra sig. Vi laver løbende sociale aktiviteter, så du kan møde dine kollegaer. Læs mere om løn, og hvad jobbet kræver, i linket.

MentorDanmark
Auctim
Selvstændig salgskonsulent til stort, internationalt onlineauktionshus

Auctim

Drømmer du om en uafhængig hverdag, hvor du kan udfolde dit salgsgen og selv planlægge din tid?

Du bestemmer selv, hvor meget og hvor lidt, du ønsker at arbejde. Så der er muligheder, både hvis du ønsker at arbejde med salgsarbejdet for Auctim på fuldtid, men også hvis du er på udkig efter en mulighed til at supplere din indtjening. Du kører ud fra din hjemmeadresse. Din bopæl er derfor underordnet, da vi har potentielle kunder spredt over hele landet.

Klar til en selvstændig stilling? Læs mere om jobbet her!

Auctim
Netto 1. assistent - Hjallerup

Netto

Hvad slår en passioneret servicehaj, der lige hurtigt viser dig vej til ugens spottilbud? Ikke ret meget, hvis du spørger os. Og hvis du er enig, så er denne stilling måske noget for dig.

Som 1. assistent finder man dig nemlig overalt i butikken. Her er det dit ansvar, at varehylderne spiller, og at butikken ser præsentabel ud. Der er aldrig to dage, der er ens, og vi regner med dig – ligesom at du altid kan regne med os.

Helt kort så skal du

 • altid levere den bedste kundeservice
 • ekspedere kunder ved kassen
 • trimme hylder og fylde varer op
PWT Group A/S
Studiemedhjælper til vores IT-afdeling

PWT Group A/S, Aalborg

PWT Group er et førende nordisk brand-house, der leverer kvalitetsprodukter inden for herremode, fra og gennem en række stærke brands, herunder Tøjeksperten, Wagner, Lindbergh, Bison, Junk de Luxe, Morgan & Jacks Sportswear Intl.

Vores brands sælges hos 700 uafhængige forhandlere i over 30 lande samt koncernens egne to retail-kæder og onlinekanaler. Har du et ønske om at supplere dine studier med et spændende studiejob? Så er stillingen hos PWT GROUP med sikkerhed noget for dig.

Vi søger nu en dygtig studiemedhjælper til vores IT-afdeling. Du vil blive ansat i vores IT-afdeling på vores hovedkontor i Aalborg, hvor dit fokusområde vil være systemudvikling og vedligeholdelse af vores IT-systemer i samarbejde med tre dygtige kollegaer.

Støvring Gymnasium Deltidsansat kantinemedhjælper

Støvring Gymnasium

Støvring Gymnasium søger en kantinemedhjælper, der kan arbejde ca. 15 timer om ugen, og som har lyst til at være med til at sørge for, at vores ca. 500 elever og 65 ansatte kan købe god mad hver dag.

Vi søger en serviceminded og imødekommende person, der kan lide unge mennesker, og som har interesse for madlavning.

Vi kan tilbyde et job på en rigtig god arbejdsplads med skønne elever og gode kolleger. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores to dygtige kantinemedarbejdere.

Dine arbejdsopgaver består i at hjælpe til med at lave mad, vaske op og holde køkkenet rent og ryddeligt. Du skal bl.a. hjælpe til med:

 • At klargøre salatbaren, smøre sandwich og lave varm mad
 • At ekspedere elever og personale
 • At stille varer på plads
Telenor
Salgskonsulenter til Telenors butikker i Aalborg (fuldtid/deltid)

Telenor

Vi ved ikke præcis, hvor du er i dit liv, men vi forestiller os, at du enten søger et job ved siden af studiet, som kan gavne dig på den lange bane, eller at du søger et meningsfuldt fuldtidsjob med mulighed for at skabe en spændende og lærerig salgskarriere.

I Telenor ønsker vi at levere de bedste oplevelser til vores kunder hver eneste dag. Som salgskonsulent er du sammen med dit team på gulvet for at rådgive kunder og hjælpe dem med at finde den bedste af vores mange løsninger. Du afdækker kundens behov og finder frem til lige netop den løsning, som den enkelte kunde drager mest fordel af.

Telenor
Cryos International – Denmark ApS Studentermedhjælper til laboratorie i sædbank

Cryos International – Denmark ApS, Aalborg

Har du lyst til at være med til at opfylde drømmen om et barn for par og singler over hele verden? Og kunne du tænke dig et studiejob med dedikerede kollegaer i et dynamisk miljø med højt humør? Så står vi og mangler dig.

Vi oplever et øget arbejdspres, og er derfor på udkig efter en studentermedhjælper til vores laboratorium i Aalborg. Som Studentermedhjælper i Cryos’ laboratorie, vil du blive en del af vores laboratorieteam i Aalborg, hvor du i samarbejde med teamet vil komme til at arbejde med analysering, bearbejdning og nedfrysning af sædprøver.

Vi tilbyder:

 • Et meningsfuldt studiejob, hvor du er med til at gøre en forskel
 • Relevant laboratorieerfaring i en kvalitetsfokuseret virksomhed i stærk vækst
 • En arbejdsplads med en uformel omgangstone og højt humør
Netto Butiksassistent under 18 år - Aalborg SV

Netto

Hvad slår en butiksassistent, der har godt humør og ikke er bange for at tage fat? Ikke ret meget, hvis du spørger os. Og hvis du er enig, så er denne stilling måske noget for dig.

Som butiksassistent kan vores kunder møde dig rundt omkring i hele butikken. Måske møder de dig ved slikhylderne, hvor du er ved at sætte varer på plads. Eller måske finder de dig ved kassen, hvor du scanner varer ind og yder førsteklasses service.

Helt kort så skal du

 • betjene kunder ved kassen med et smil
 • fylde op og trimme hylderne
 • stå for oprydning og lettere rengøring
Gem
GoTutor Bliv lektiehjælper hos GoTutor – et unikt studiejob eller deltidsjob

GoTutor

Lektiehjælpere søges i hele landet

GoTutor tilbyder lektiehjælp i alle fag på folkeskole- og gymnasieniveau, hvor undervisningen foregår i hjemmet eller online.

GoTutor tilbyder:

 • Startløn på 135-145 kr. i timen
 • Tjen op til 170 kr. i timen over tid
 • Reference til at styrke dit CV
 • Uddannelse som lektiehjælper
 • Adgang til materialer og opgaver

Som lektiehjælper er det din opgave at undervise eleven samt skabe motivation og skoleglæde. Din arbejdstid vil være fordelt over eftermiddage, aftener og weekender.

GoTutors elever er i alderen 7-19 år. Den enkelte underviser angiver i sin ansøgning, i hvilke fag og på hvilke alderstrin han/hun kan og vil undervise.

GoTutors lektiehjælpere er studerende på universiteter såsom KU, DTU, AU og SDU samt læreruddannelsen, men GoTutor ansætter også unge, der går på gymnasiet eller holder sabbatår, samt ældre, erfarne lærere.

Old Irish Pub A/S
Bartendere og runner søges til Old Irish Pub

Old Irish Pub A/S, København, Odense, Randers, Kolding og Aalborg

Har du den rette indstilling, let til smil og et godt humør, og ønsker du at have det sjovt på dit arbejde med både kollegaer og kunder? Så har du chancen nu. Til vores pubber søger vi bartendere, der brænder for at give en god service.

Erfaring er ikke en nødvendighed, men hvis du elsker at arbejde med mennesker og brænder for at yde en god service med et smil på læben, er vi glade.

For at sikre os, at du kommer til at lave drinks af højeste kvalitet til vores kunder, kommer du i fuld bartendertræning helt gratis hos os. Her kommer du til at lære, hvordan du laver cocktails af høj standard.

Old Irish Pub A/S
DKE Management ApS
Spændende og udfordrende studiejob med skarp økonomisk controlling & styring af ejendomsdrift

DKE Management ApS, Aalborg

Vil du have et fagligt, kompetencegivende og udviklende studiejob?

Vi søger en nysgerrig studerende til vor økonomiafdeling med fokus på ejendomme. Dine opgaver bliver målrettet at identificere afvigelser, finde besparelser og eksekvere effektivt på dem. Det vil ske i nært samarbejde med driftsafdelinger og ledelse.

Du er vedholdende og tager naturligt ansvar. Du næres ved at levere resultater fremfor forklaringer. Du finder det selvfølgeligt at videreudvikle og standardisere rapporter og effektivisere processer. Vi forventer ikke du har erfaring, så vi skal nok sørge for en grundig oplæring. Du kommer til at lære meget og skabe resultater.

DKE Management ApS
Hjemmearbejdsplads
Gem
Hjerteforeningen Distancefundraisere der kan sende hjertevarme gennem telefonen - kun hjemmearbejde

Hjerteforeningen

Leder du efter et (studie)job, hvor du kan bruge dine talegaver, og hvor du selv kan vælge dine arbejdstider? Et job, hvor du samtidig lærer noget, og hvor din indsats virkelig betyder noget? Et job, hvor du arbejder hjemmefra under trygge rammer samtidig med at være virtuelt omgivet af gode kollegaer og et stærkt team, og hvor der bliver lyttet til dine ideer og input? Så har du det job, lige her.

Skal vi kunne tilbyde råd og vejledning, støtte forskning i verdensklasse og påvirke politikerne positivt skal vi have medlemmer, der føler, at deres bidrag giver mening – og det er her, at du kommer ind i billedet. Som fundraiser skal du:

 • Deltage på et skræddersyet virtuelle uddannelsesforløb, hvor du lærer om alt fra mindset og stemmeføring til spørgeteknikker og storytelling
 • Ringe ud og hverve nye medlemmer
 • Ringe til eksisterende medlemmer med nye tilbud/alternative medlemskaber
Redmark
2 studentermedhjælpere

Redmark, Aalborg

Ønsker du at kickstarte din karriere i revisionsbranchen? Vil du smage på livet, som revisor, mens du færdiggør din cand.merc.aud.?

Du vil i jobbet, som studentermedhjælper hos Redmark, få praktisk erfaring parallelt med, at du tilegner dig teoretisk viden på dit studie.

Hos Redmark søger vi lige nu 2 studentermedhjælpere til vores kontor i Aalborg. Her får du muligheden for at arbejde med spændende opgaver, der giver dig smag på livet, som revisor og forbereder dig til en fuldtidsstilling hos Redmark. Du får en afvekslende hverdag fyldt med spændende udfordringer og faglige problemstillinger, med rig mulighed for at koble teori fra studiet til praksis på jobbet.

Redmark
Powerjobsøgerne Økonomi- og regnskabsmedarbejder (15t Flexjob)

Powerjobsøgerne

Har du erfaring med bogholderi og økonomistyring? Og har du et digitalt mindset? Kan du lide at arbejde bredt inden for økonomi? Så har vi jobbet til dig.

Stillingen er meget alsidig og med mange forskellige opgaver inden for økonomi og regnskab. Du refererer i det daglige til vores sekretariatschef.

Du bliver en del af sekretariatet, et meget dedikeret team af medarbejdere, der sidder med hvert sit ansvarsområde, men som arbejder meget sammen og trækker i samme retning.

Der hersker en positiv ånd og en god teamspirit. Samtidig kan alle godt lide at fordybe sig i egne opgaver.

Primære arbejdsopgaver

 • Fakturering
 • Bogføring
 • Måneds og årsafslutning
Restaurant Jægerspris ApS
VI SØGER TIMELØNNET TJENER

Restaurant Jægerspris ApS, Aalborg

Restaurant Jægerspris, beliggende i Aalborg Golfklub, blot fem km. udenfor Aalborg centrum, søger personale. Vi laver frokost- og aftenservering, mad ud af huset, selskaber, møder og konferencer.

Respekten for den gode smag samt et nærværende, imødekommende og venligt personale er, for os, en drivende kraft. Vi bestræber os på en hyggelig og uformel stemning, hvor både gæster og personale føler sig godt tilpas.

Har du lyst til at være en del af vores team? Er du ambitiøs og initiativrig? Udviser du stort engagement og fleksibilitet i dit arbejde? Har du sans for organisering og detaljer? Så tror vi på, du er lige præcis den kollega, vi står og mangler.

Om du kan arbejde fuldtid, deltid eller bare nogle timer om ugen er underordnet. Det er ikke et krav, men en fordel hvis du tidligere har været i servicebranchen.

Restaurant Jægerspris ApS
IT Minds ApS HR-konsulent (deltids barselsvikariat)

IT Minds ApS, Aalborg

Er du motiveret for at arbejde deltid med HR, herunder rekruttering af IT-profiler i stærk opbakning af en række fede Employer Branding-aktiviteter?

Så er det nu, du skal spidse øre og følge med, for vi er lige nu på udkig efter en barselsvikar til en HR-konsulentstilling i Aalborg på ca. 20-25 timer/ugen. Barselsvikariatet er af 1 års varighed og med forventet opstart 1. november.

Det er dig, der udadtil bliver IT Minds’ ansigt, når du får ansvaret for at være med til at vækste vores dygtige team af Software Developers og samtidig sørge for, at de får den bedst mulige opstart. I perioder vil du bruge størstedelen af din tid på rekruttering, hvor du i andre perioder vil have primært fokus på on- og offboarding samt Employer Branding tiltag. I gennemsnit vil dit rekrutteringsarbejde fylde 70% af din rolle.

Dagrofa Foodservice
Medarbejder søges til Dagrofa Foodservice butik i Hjørring

Dagrofa Foodservice

Dagrofa Foodservice Hjørring søger lige nu en medarbejder til butikken. Vi har med catering og Foodservice kunder at gøre og du vil i din rolle opnå en tæt relation og et godt kendskab til vores kunder og produkter.

Som kollega i Dagrofa Foodservice Hjørring kommer du til at tage del i de mange og forskelligartede opgaver, der er en del af vores hverdag – med alt fra varebestilling, opfyldning, kunde- og kassebetjening. Så tøv endelig ikke med at sende os en ansøgning, hvis du er over 18 år og har interesse i at få erfaring inden for salgs området, eventuelt holder sabbatår eller lignende.

Vi glæder os til at byde vores nye kollega velkommen og kan blandt andet tilbyde:

 • Et herligt job i et godt arbejdsmiljø med spændende opgaver
 • At blive en del af et team med engagerede kolleger
 • En grundig oplæring i alle relevante arbejdsopgaver
Dagrofa Foodservice
Gem
GoTutor
Bliv privat lektiehjælper – et unikt studiejob eller deltidsjob

GoTutor

Hjælp elever i folkeskolen og på gymnasiet!

GoTutor udbyder lektiehjælp i alle fag på folkeskole- og gymnasieniveau, hvor undervisningen foregår i hjemmet hos eleven eller online.

Som lektiehjælper er det din opgave at undervise eleven samt skabe motivation og skoleglæde. Din arbejdstid vil typisk være fordelt over eftermiddage, aftener og weekender.

GoTutor tilbyder:

GoTutor
 • Startløn på 135-145 kr. i timen
 • Tjen op til 170 kr. i timen over tid
 • Reference til at styrke dit CV
 • Uddannelse som lektiehjælper
 • Adgang til bøger og ekstraopgaver

GoTutors lektiehjælpere er studerende på universiteter såsom KU, DTU, AU og SDU samt læreruddannelsen, men GoTutor ansætter også unge, der går på gymnasiet eller holder sabbatår, samt ældre, erfarne lærere.

GoTutors elever er i alderen 7-19 år. Den enkelte underviser angiver i sin ansøgning, i hvilke fag og på hvilke alderstrin han/hun kan og vil undervise.

GoTutor
PROSA, Forbundet af It-professionelle
Studenterkonsulent til studiestedsarbejde i Aalborg for it-fagforeningen PROSA

PROSA, Forbundet af It-professionelle

Er du vores nye studentermedarbejder?

PROSA søger en ny studentermedarbejder til arbejdet med hvervning, arrangementer og strategiske samarbejder på studiestederne i Aalborg.

Vi tilbyder et job med stor selvbestemmelse, frihed til at planlægge arbejdet og ansvar for egne opgaver. At være organizer hos os betyder, at du får lov at tænke ud af boksen og forfølge dine egne ideer.

Du vil få erfaring med:

 • Synliggørelse af PROSA gennem arrangementer og oplæg
 • Medlemshvervning igennem direkte kontakt med de studerende på universitetet
 • Præsentationsteknik og formidling

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV