282 job matcher din søgning 282 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 282 resultater.
Ringkjøbing Landbobank – Nordjyske Bank
Studentermedarbejder til bankens hovedkontor

Ringkjøbing Landbobank – Nordjyske Bank, Ringkøbing

Kunne du tænke dig et studiejob i en af landets stærkeste banker...

Vi søger til bankens hovedkontor engagerede HA-studerende, som har lyst til at prøve kræfter med regnskabsanalyser i praksis. Derudover vil du få kendskab til en bred vifte af andre ad hoc-opgaver inden for det finansielle område.

På bankens hovedkontor i Ringkøbing vil du møde committede medarbejdere, der vil støtte dig i opgaveløsningen – og som samtidig vil give dig udfordrende opgaver.

Vi giver dig en unik mulighed for at koble teoretiske elementer fra din HA-uddannelse med den praktiske hverdag.

Måske er dette studiejob samtidig indgangen til din kommende karriere…

Norlys
Detaljeorienteret studentermedhjælper til HR

Norlys, Silkeborg

Vil du være del af en professionel HR-funktion og få indblik i forskellige HR-opgaver? Og er du proaktiv, fleksibel og kan levere høj kvalitet? Så har vi en spændende mulighed for dig.

Du bliver del af en HR-afdeling med 30 knalddygtige kolleger, som konstant arbejder på at levere det, forretningen har brug for. Du vil have din daglige gang på hovedkontoret i Silkeborg, hvor der vil være rig mulighed for sparring med resten af HR-teamet samt bred kontakt med forretningen.

Du skal varetage en bred vifte af opgaver og vil få ansvar for at følge egne opgaver til dørs. Din HR-værktøjskasse fyldes løbende op, og du vil derfor blive mere og mere selvkørende.

Norlys
Danske Commodities A/S
Student employee for Credit Risk Management

Danske Commodities A/S, Aarhus

Are you looking to get a student job where you can use your economic toolbox and detail-oriented approach to create value? And are you comfortable working with various stakeholders both inside and outside the organisation?

We are looking for a colleague who is studying a relevant university level degree within finance, economics or similar, and who would like a job that entails both monthly reporting, various credit analyses and stakeholder communication.

We Offer:

 • professional and skilled colleagues, who set the bar high
 • great opportunities for individual development
 • flexible working hours
Danske Commodities A/S
Evida
Studentermedhjælper

Evida, Viborg

Vil du booste dit CV? Så bliv studentermedhjælper i Evidas sekretariat.

Evida

Vil du have et godt forspring i erhvervslivet med relevant erhvervserfaring, som også gør sig godt på dit CV, tilbyder Evida nu en enestående mulighed. For lige nu mangler vi en studentermedhjælper til at varetage administrative kontoropgaver inden for sekretariatsbetjening, indkøb, kommunikation og jura.

Som studentermedhjælper i sekretariatet får du en række varierende opgaver. Det kan for eksempel være at:

 • journalisere dokumenter
 • fremsøge dokumentation
 • yde bistand i aktindsigtssager
Evida
Telia DanmarkDeltidsrådgiver

Telia Danmark, Horsens

Hos Telia er vi begejstrede for digitalisering! For hvordan vi igennem vores produkter og services er med til at gøre vores kunders hverdag endnu nemmere og mere farverig og samfundet endnu smartere. Vi søger nu en rådgiver til vores seje team i vores butik i Horsens.

Så vil du være med til at gøre en forskel for vores kunder? Hjælpe dem med at finde det helt rigtige abonnement, den helt rigtige mobil eller nyeste gadget? Sikre, at de er fri for bøvl og begrænsninger – og fri til at få mest muligt ud af deres digitale liv? Så skal du helt sikkert læse videre!

Vores team i vores Telia butik i Horsens Bytorv består af 6 kollegaer, som sammen hver dag arbejder for at give vores kunde de bedste oplevelser. Vi er engagerede og forsøger hver dag at udfordre og støtte hinanden, så vi kan levere endnu bedre resultater. Din indstilling til udfordringer og dét at komme i mål, er derfor meget vigtigt for os.

VELUX A/S
Communications Internship or Student Worker – 15-20 hrs/w

VELUX A/S, Østbirk

Would you like to sharpen your communication skills at an international organisation where you get to explore and share development projects with 11.500 colleagues in more than 40 countries?

You will spend most of your time creating in-house communication, but you will also take part in our employer branding as you develop communications material targeting students engaged with university projects for VELUX.

Velux A/S

Working closely with your colleagues in VELUX Innovation Center (VINC), you will find, select and share information with the rest of the organisation through presentations, video and our intranet. This includes information on development projects and initiatives, new technologies and processes.

VELUX A/S
All NRG A/S
Studentermedhjælper til HR

All NRG A/S, Lystrup

Vil du udvide din videnshorisont samt benytte din teoretiske viden i praksis?

Vi søger en proaktiv, selvstændig og service-minded studentermedhjælper til at assistere HR med en række udfordrende og varierende opgaver på vores hovedkontor i Lystrup. Du vil blive del af et lille team i en international virksomhed, hvor der vil være god mulighed for både personlig og professionel udvikling.

Du kommer til at bidrage på både store og små opgaver og vil få mulighed for at påvirke arbejdsopgaverne efter dine faglige interesser og kompetencer.

Du skal assistere med en række administrative opgaver herunder blandt andet:

 • Vedligeholde HR-data
 • Assistere med udvikling af processer og systemer
 • Assistere ved rekruttering og ansættelse, herunder jobopslag, planlægning af samtaler og onboarding
All NRG A/S
TelenorSalgskonsulenter på deltid til Telenor Horsens

Telenor

Vil du være en del af et fantastisk team med et stærkt sammenhold? Er du klar på at gøre en kæmpe forskel, som Telenors vigtigste medarbejder i #BestRetailEver? Og leder du efter et job, hvor din udvikling starter på din første arbejdsdag? Så er der plads til dig på vores team i Horsens!

Butikkerne er Telenors ansigt udadtil. Bliver du ansat i én af vores 57 butikker rundt om i Danmark, er du vores vigtigste medarbejder. For det er dig vores kunder møder, når de træder ind i butikken med spørgsmål, når de skal guides til det helt rigtige abonnement, eller når de har mistet mobilen og skal vælge en ny i en fart.

I vores butikker byder vi kunden på kaffe og sætter en ære i, at vi gennem en god snak finder frem til den bedste løsning. Det er her du er med til at gøre en kæmpe forskel. Hver dag.

TelenorSalgskonsulenter til butikkerne i Aarhus og Tilst

Telenor

Vil du være en del af et fantastisk team med et stærkt sammenhold? Er du klar på at gøre en kæmpe forskel som Telenors vigtigste medarbejder i #BestRetailEver? Og leder du efter et job, hvor din udvikling starter på din første arbejdsdag? Så er der plads til dig på vores team i Aarhus og Tilst!

Butikkerne er Telenors ansigt udadtil. Bliver du ansat i én af vores 57 butikker rundt om i Danmark, er du vores vigtigste medarbejder. For det er dig, vores kunder møder, når de træder ind i butikken med spørgsmål, når de skal guides til det helt rigtige abonnement, eller når de har mistet mobilen og skal vælge en ny i en fart.

I vores butikker byder vi kunden på kaffe og sætter en ære i, at vi gennem en god snak finder frem til den bedste løsning. Det er her, du er med til at gøre en kæmpe forskel. Hver dag.

ALDI Danmark1. Assistent i ALDI Hornslet

ALDI Danmark

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset – såsom om morgenen, aftenen og i weekenderne.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
SOS International a/s
Søger du et meningsfuldt og udviklende deltidsjob?

SOS International a/s, Aarhus

Vi søger dig, som med empati og fokus på god kundeservice vil hjælpe nødstedte bilister, når de har brug for vejhjælp. Du vil blive del af en teamkultur på vores vagtcentral, hvor vi samarbejder omkring opgaverne og sørger for løbende uddannelse og opkvalificering, så vi til enhver tid er kundernes foretrukne assistancepartner.

Jobbet som Assistance Coordinator hos SOS International består af, at du gennem telefonen hjælper vores kunder videre, når der opstår problemer med bilen. Du indgår i et af vores fire teams, med vores fastansatte medarbejdere på vores vagtcentral.

De opkald du modtager, drejer sig bl.a. om uforudsete driftsstop på bilrejser i Danmark eller resten af Europa. Det kan f.eks. være punkteringer eller motorstop. Du bliver her bindeleddet mellem kunden, og vores reddere på vejene, med fokus på at sikre professionel assistance, og derved få den rigtige hjælp ud til kunden.

SOS International a/s
TelenorSalgskonsulent til butikkerne i Viborg eller Randers (fuldtid & deltid)

Telenor

Vil du være en del af et fantastisk team med et stærkt sammenhold? Er du klar på at gøre en kæmpe forskel, som Telenors vigtigste medarbejder i #BestRetailEver? Og leder du efter et job, hvor din udvikling starter på din første arbejdsdag? Så er der plads til dig på vores team i Viborg eller Randers!

Butikkerne er Telenors ansigt udadtil. Bliver du ansat i én af vores 57 butikker rundt om i Danmark, er du vores vigtigste medarbejder. For det er dig vores kunder møder, når de træder ind i butikken med spørgsmål, når de skal guides til det helt rigtige abonnement, eller når de har mistet mobilen og skal vælge en ny i en fart. I vores butikker byder vi kunden på kaffe og sætter en ære i, at vi gennem en god snak finder frem til den bedste løsning. Det er her du er med til at gøre en kæmpe forskel. Hver dag.

ToldstyrelsenStudentermedhjælper til toldbevillinger, Toldstyrelsen

Toldstyrelsen, Tranbjerg J

Vil du være med til at arbejde med EU-toldkodeksen? Har du lyst til at få dine stærke juridiske og regnskabsmæssige kompetencer i spil? Enhedens opgaver er primært:

Som studentermedhjælper får du mulighed for at bidrage til løsningen af forskellige opgaver. Du får naturligvis en række primære opgaver, men får også mulighed for at byde ind på andre opgaver, som du er særligt motiveret for. Du samarbejder tæt med dine kolleger, så vi sammen leverer opgaveløsning af høj kvalitet.

 • udstedelse og ændringer af toldbevillinger
 • samarbejde med toldmyndighederne i andre EU-lande
 • monitorering af og tilsyn med udstedte bevillinger.

Dine opgaver vil hovedsageligt bestå i monitorering af og tilsyn med AEO-virksomheder (virksomheder, der har bevilling som såkaldt autoriseret økonomisk operatør).

Toldstyrelsen
KRM/ECCOSales Advisor

KRM/ECCO, Aarhus

Er du vild med sko?

Hos ECCO elsker vi sko, og vi gør meget for at sikre, at vore kunder får den bedste rådgivning, når de vælger at besøge vores butikker. Vi klæder os selv godt på med viden om de produkter vi sælger og vi gør meget ud af at agere dygtige Brand Ambassadors.

Vi har ledige stillinger i vores butikker i Aarhus (Ryesgade, Sankt Clemens Stræde og Storcenter Nord) og søger derfor nye kollegaer. Der er tale om deltidsstillinger på mellem 2 -8 timer ugentligt.

Som salgsassistent vil du blive en del af teamet, og vi forventer, at du er motiveret for

 • Kundevejledning og direkte salg
 • Varehåndtering, lageropfyldning og løbende supplering i butikken
ILVA
Fleksibel og serviceminded deltidssælger

ILVA, Holstebro

Kan du se fordelene ved et deltidsjob, hvor du:

 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
 • Bliver en del af Danmarks mest inspirerende og toneangivende boligunivers?
 • Arbejder med de nyeste boligtrends og inspirerer og hjælper kunden med at skabe et personligt hjem?
 • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?

Hos ILVA i Holstebro søger vi netop nu en fleksibel og serviceminded deltidssælger. Arbejdstiden vil være ca. 8 timer om ugen, med vagter primært hver anden weekend.

Som deltidssælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor dine vigtigste opgaver er salg og vejledning. Hos ILVA er vi ikke ekspedienter, vi er sælgere, og vi vægter det personlige salg højt. Det betyder, at du som sælger skal ud på gulvet, møde kunderne og hjælpe dem med at finde de rette produkter, der passer til deres behov.

ILVA
F&H A/S
Kreativ fotooperatør til in house marketing

F&H A/S, Viborg

F&H i Viborg søger en medarbejder til at betjene vores fotoautomat, som skal tage 3.-5.000 packshots om året. Du behøver ikke have en fotomæssig baggrund, men skal have stor flair for at style, arrangere og klargøre produkterne lige fra sengetøj over vinglas til sæbedispensere, så de er klar til foto.

Desuden skal du være vant til at arbejde med computer, have rigtig meget struktur og omhyggelighed i dit arbejde, da alle foto skal registreres korrekt.

Det er klart en fordel, hvis du har en baggrund som dekoratør eller lignende og/eller en form for kreativ baggrund – evt. fra et fotostudie – samt kendskab til PhotoShop. Du vil blive tilknyttet Marketingafdelingen, hvor der sidder 20 meget kreative kollegaer, men du vil også få stor ’kundekontakt’ med alle koncernens brands og medarbejdere.

TelenorSalgskonsulenter til Telenors butikker i Herning

Telenor

Vil du være en del af et passioneret team med et fantastisk sammenhold? Er du klar på at gøre en kæmpe forskel, som Telenors vigtigste medarbejder i #BestRetailEver? Og leder du efter et job, hvor din udvikling starter på din første arbejdsdag? Så er der plads til dig på vores teams i Telenor Herning!

Butikkerne er Telenors ansigt udadtil. Bliver du ansat i én af vores 39 butikker rundt om i Danmark, er du vores vigtigste medarbejder. For det er dig vores kunder møder, når de træder ind i butikken med spørgsmål, når de skal guides til det helt rigtige abonnement, eller når de har mistet mobilen og skal vælge en ny i en fart. I vores butikker byder vi kunden på kaffe og sætter en ære i, at vi gennem en god snak finder frem til den bedste løsning. Det er her du er med til at gøre en kæmpe forskel. Hver dag.

OKFleksibel kundekonsulent til Silkeborg-/Viborgegnen

OK a.m.b.a.

Er du sælger helt ind i hjertet? I OK søger vi en selvkørende og tillidsvækkende kollega, der kan møde vores kunder med et smil og i øjenhøjde.

Din vigtigste opgave bliver at sælge og lave leads på OK’s produkter til private. OK-kortet og vores populære app er omdrejningspunktet, men du vil også skulle sælge og informere om andre produkter: primært el, mobiltelefoni og naturgas. Du har selv dialogen med butikkerne og planlægger dine egne salgsaktiviteter, som primært vil foregå i Coop-relaterede butikker, på messer og ved lokale sponsorevents.

Derudover får du ansvaret for at vedligeholde og udvikle sponsoraftalerne i dit distrikt. I den forbindelse vil der være en del administrativt arbejde i form af planlægning og korrespondancer mellem sponsormodtagerne, det vil sige klubber/foreninger, og OK’s bagland.

Skive CollegeEngageret kollegieassistent til erhvervskollegiet

Skive College

Skive College søger snarest mulig en kollegieassistent til et job fyldt med aktiviteter og samvær med erhvervsskoleelever og kursister i alderen 16-60 år.

Du vil blive en del af en dynamisk og spændende arbejdsplads, hvor der er en uformel omgangstone og gode udviklingsmuligheder, såvel fagligt som personligt. Arbejdsformen er teambaseret, og vi har fokus på at skabe et sundt og konstruktivt arbejdsmiljø.

Som vores nye kollegieassistent får du en stilling, hvor opgaverne er mangeartede, ansvarskrævende og ofte handler om elevernes personlige udfordringer og trivsel. Du evner at udvise rummelighed, samarbejde og konsekvens ved rettidig omhu i jobbet, og du har forståelse for fællesskabets betydning. Du skal være indstillet på at arbejde selvstændigt.

Blå Kors Danmark
Kreativ projektmedarbejder til socialt værested i Aarhus

Blå Kors Danmark

Brænder du for at udvikle socialt arbejde, og er du en kreativ ildsjæl? Blå Kors søger en medarbejder til en 20-timers projektstilling på værestedet Det Blå Sted i Aarhus, som skal stå i spidsen for vores kreative aktiviteter.

Som medarbejder på Det Blå Sted bliver du en del af et værested, hvor dørene altid er åbne for alle. Vi betegner os selv som en slags dagligstue, hvor mennesker som har udfordringer i forhold til hjemløshed, ensomhed, misbrug og/eller psykisk lidelse kan komme og få en snak. Fælles for vores brugere er, at de på forskellig vis er socialt udsatte.

Vi forsøger sammen at skabe trygge omgivelser, hvor alle kan få lov at være dem, de er. Vi vil gerne indgyde håb og hjælpe den enkelte til en tilværelse med øget livskvalitet og livsmestring.

Blå Kors Danmark