481 job matcher din søgning 481 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

FysioDanmark Horsens ApS Psykolog – deltid

FysioDanmark Horsens ApS

Vi søger en dygtig og engageret psykolog med interesse i at arbejde med biopsykosociale problemstillinger. Du vil indgå i et team med fysioterapeuter og jobkonsulent, som arbejder tværfagligt med borgere i jobafklaringsforløb med fokus på forbedring af livskvalitet og arbejdsevne.

Timeantal ca. 5-15 timer ugentligt. Løn efter kvalifikationer.

Vi lægger vægt på, at du har bl.a. følgende kvalifikationer:

 • Uddannet psykolog
 • Gerne erfaring fra lignende job med tværfagligt samarbejde (ikke et krav)
 • Har nemt ved at skabe positive relationer
Hemonto A/S Private Equity analytiker – Studentermedhjælper

Hemonto A/S, Aarhus

Vi er et innovativt og moderne FinTech-selskab, som leverer markedsledende, uafhængig investeringsrapportering. Målgruppen er en eksklusiv kundegruppe, som tæller nogle af landets mest velhavende privatpersoner, virksomheder og fonde.

Du bliver en central del af vores private equity team, som gennemgår både danske og udenlandske private equity forvalteres rapportering for at skabe et samlet overblik over tilsagn, nøgletal mv. Du vil herigennem bl.a. komme til at arbejde med:

 • Private Equity registrering
 • Private Equity rapportering
 • Modellering og udvikling af nye rapporter og analyser indenfor Private Equity
 • Udarbejdelse af interne samt kundevendte ad hoc-opgaver og -analyser
Ikast-Brande Kommune
Rolighedsparken søger ferie-/weekendafløsere og tilkaldevikarer

Ikast-Brande Kommune

Vil du være med til at give vores ældre en skøn hverdag med omsorg, kærlighed og latter? Så er det dig, vi søger.

Vi søger afløsere til at hjælpe os i ferier og weekender og tilkaldevikarer til hverdagene. En kombination af hverdag og weekend er naturligvis også muligt.

Rolighedsparken er et plejecenter beliggende i hjertet af Ikast og rummer 52 plejeboliger. Vi har fokus på det gode hverdagsliv, hvor vi skaber trygge rammer tilegnet den enkelte beboer.

Efter oplæring vil du være med til at hjælpe vores beboere med personlig pleje, at spise, forflytte sig m.m. Derudover er det et aktivt sted, og du vil være med til aktiviteter sammen med beboerne.

Du vil indgå i et team, hvor du er tilknyttet en mindre gruppe beboere, og du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer, hvoraf de fleste er uddannede social- og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere.

Fischer Danmark A/S Studentermedarbejder til marketing

Fischer Danmark A/S, Brabrand

Har du mod på grafisk arbejde, sociale medier og koordineringsopgaver? Og har du interesse for områder som design & æstetik, arkitektur, byggeri og bæredygtighed? Så er det dig, vi leder efter.

Fischer Group søger en studentermedhjælper 10-15 timer/uge til vores Kommunikation & Marketing-afdeling med base ved Fischer Gardiner i Brabrand. Herfra supporterer vi koncernens øvrige selskaber i Norden.

Nu mangler vi dine hænder til bl.a.:

 • Grafisk arbejde. Det er en stor fordel, hvis du har god visuel sans og erfaring med Adobe-pakken
 • SoMe-assistance til videreudvikling og drift af vores tilstedeværelse på de sociale medier
 • Koordineringsopgaver, herunder bl.a. billede-, fotograf- og videokoordinering m.v.
Q8 Danmark A/S Salgsassistent til Q8 VIBY J, Fredensvang Runddel

Q8 Danmark A/S

Vil du skabe en livlig butik med glade kunder, som får et godt stop her hos os, inden de skal videre på farten? Vil du have verdens bedste kolleger og være en del af Q8-familien? Og er du en serviceorienteret holdspiller? Så kan vi tilbyde dig et sjovt job hos Q8 – her bliver du en del af et spændende miljø, hvor ingen dage er ens.

Som salgsassistent får du en arbejdsdag med mange forskellige opgaver. Det ene sekund hjælper du ude på forpladsen, og det næste er du i gang med tilberedning og servering af mad. På vores stationer er der ofte et højt tempo, hvor du og dine kolleger tager sig af vores kunder og deres ønsker.

Denne stilling er en timelønnet ansættelse på ca. 15 timer pr. uge. Du vil primært arbejde både i hverdagene og weekenden, og dine vagter vil oftest ligge i både dag- og aftentimerne.

ILVA
Fleksible og servicemindede deltidssælgere

ILVA, Herning

Kan du se fordelene ved et deltidsjob, hvor du:

 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
 • Bliver en del af Danmarks mest inspirerende og toneangivende boligunivers?
 • Arbejder med de nyeste boligtrends og inspirerer og hjælper kunden med at skabe et personligt hjem?
 • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?
Se video om ILVA som arbejdsplads

Som deltidssælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor en af dine vigtigste opgaver er, med afsæt i vores leveregel i kundens sted, salg og vejledning af vores kunder. I kundens sted, betyder for os, at alle de beslutninger og løsninger vi står med, bliver taget med kundens behov i fokus.

ILVA
Norlys
Data- & systemstærk studentermedhjælper til HR

Norlys, Aarhus, Silkeborg eller Esbjerg

Du får her mulighed for at komme helt tæt på maskinrummet i HR i en koncern under rivende udvikling. I rollen får du en essentiel påvirkning på onboardingoplevelsen for vores mange nye kollegaer, og der bliver stor fleksibilitet omkring, hvorfra og hvornår dine timer placeres.

Dine opgaver bliver:

 • Oprettelse og ændringer af vores medarbejdere
 • Diverse drifts- og administrationsopgaver
 • Kvalitetssikring af data i vores HR-system
 • Diverse ad hoc-opgaver
Norlys
DANISH CROWN A/S
Studentermedhjælper, Global IT PMO

DANISH CROWN A/S, Randers

Er du i gang med en uddannelse inden for ledelse og/eller IT, og har du lyst til at prøve kræfter med opgaver og problemstillinger inden for projektledelse? Så er du måske den engagerede studentermedhjælper, vi søger til Global IT PMO Team, på vores hovedkontor i Randers.

Vi tilbyder et afvekslende studiejob, hvor du vil komme til at arbejde med vore projektmodeller og kommunikation omkring anvendelse af de tilknyttede værktøjer.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Udarbejde og vedligeholde kommunikationsmateriale
 • Koordinering af uddannelsesaktiviteter
 • Udvikling og vedligeholdelse af rapportering via bl.a. Excel
DANISH CROWN A/S
Velas
Studentermedhjælper i Økonomi og Regnskab

Velas, Horsens

Vi har travlt i Velas og derfor søger vi en studentermedhjælper til vores kontor i Horsens. Vil du med på holdet?

Vi tilbyder dig:

 • arbejdsfællesskab i et team af dygtige og motiverede kolleger som sørger for at lære dig en masse om økonomi og regnskab i funktionen som revisorassistent
 • fleksible arbejdsvilkår og frihed under ansvar
 • en uhøjtidelig omgangstone og et godt sammenhold.

Hos os får du et interessant studentermedhjælperjob i en velfungerende og dynamisk virksomhed. Vi prioriterer din udvikling og læring, og du får opgaver inden for bogføring og regnskaber, der matcher din interesse og giver dig faglige udfordringer. Vi tilbyder en ugentlig arbejdstid på 15-20 timer.

Velas
Favrskov Kommune Vi søger afløsere til vores unikke lille plejecenter

Favrskov Kommune, Hadsten

Vil du være afløser/vikar – faglært eller ufaglært – på vores dejlige plejecenter? Så se her!

Sommeren står for døren, og vi søger afløsere til alle vagtlag, som kan hjælpe os, når vores faste medarbejdere afholder ferie. Så er du ude efter et spændende job, hvor du kan få lov at udvikle dig i et nyt miljø, så se her!

Vores unikke center er kommunens mindste plejecenter med 20 boliger i ét plan. Vi arbejder ud fra principperne om at skabe et leve-bo-miljø sammen med beboerne. Med det mener vi: Et sted, hvor beboerne så vidt muligt kan leve som før indflytningen og vedligeholde/understøtte deres funktionsniveau. Samtidig skal der være rum til omsorg, medindflydelse og ligeværdighed.

Vi forventer, at du som ny medarbejder har lyst og engagement til at være med til at udvikle vores leve-bo-miljø, og at du medvirker til en god udvikling af vores fælles arbejdsmiljø.

Ikast-Brande Kommune
Brande Åcenter søger tilkaldevikarer og sommerferieafløsere

Ikast-Brande Kommune

Vi tilbyder dig fuldtid i sommerperioden og gode muligheder for at tjene ekstra penge. Der vil også være mulighed for ansættelse efter sommerperioden.

Vi mangler dig nu eller snarest muligt, så vi kan sikre dig den gode oplæring inden sommerferien.

Du får viden og erfaring med at arbejde med mennesker med betydelig fysisk og psykisk funktionsnedsættelse.

Du får fantastiske kollegaer.

Du får plads og mulighed for personlig udvikling.

Fonden Sparta Vi søger nye medarbejdere

Fonden Sparta, Ikast

Har du interesse i at arbejde med nogle helt fantastiske mennesker og hjælpe dem godt på vej videre i livet, så hører vi rigtig gerne fra dig.

Målgruppen hos Fonden Sparta er sårbare unge mennesker, der ofte har oplevet massivt omsorgssvigt eller/og (udviklings-) traumatisering med dertilhørende udfordringer.

Fonden Sparta kan tilbyde dig at støtte, guide og udvikle nogle helt fantastiske unge mennesker på deres vej videre i livet, samt et arbejde med udgangspunkt i mentaliseringsbaseret pædagogik. Der er stillinger som både vikar og fastansat.

PostNord Danmark Tilkaldevikar til kørselsafdeling i Risskov, Aarhus

PostNord Danmark

Bliv en del af vores team

Nu kan du komme med i PostNord Danmarks professionelle chaufførteam, hvor du sammen med gode kolleger får ansvaret for at køre breve, pakker og gods i Jylland. Du vil blive tilknyttet vores kørselsafdeling i Aarhus.

 • Kørselsafdelingen Aarhus ligger på Stokagervej 10, 8240 Risskov
 • Du ansættes til 100 timer om året, men vil blive afregnet for udført arbejde
 • Du har vagter, der hovedsageligt vil ligge på mandag til fredag, i tidsrummet kl. 04:00 - 13:00 Tilkald til tjeneste vil ske efter aftale og efter behov
 • Starttimelønnen (basisløn excl. tillæg) er på 145,31 kr. i timen
 • Derudover optjenes der en særlig opsparing (Fritvalgspulje) på 7,00% af den ferieberettigede løn - som du kan få udbetalt
 • Arbejdsgiverbetalt pension på 11,5% efter 2 måneders ansættelse
 • Arbejde i tidsrummet 17.00 - 06.00 aflønnes med yderligere 31,03 kr. pr. time.

Og vi har brug for dig hurtigst muligt.

Pilgrim A/S
Vi søger en lagerafløser

Pilgrim A/S, Skanderborg

VIL DU VÆRE EN DEL AF VORES UNIKKE SMYKKEUNIVERS?

Vi søger en ansvarlig og mødestabil afløser til vores lager i Skanderborg.

Trives du med at arbejde i højt tempo, og har du en god energi, og vil du arbejde sammen med et dejlig team af kollegaer, så er du måske lige den, vi søger.

Arbejdstiden er fortrinsvis hele dage i hverdagene og på vores søndagshold. Antallet af timer tilpasses efter dine og vores behov og ønsker.

Dine primære arbejdsopgaver er at plukke og pakke varer samt at hjælpe til i vores prismærkeafdeling.

Pilgrim A/S
Energiske Gatekeepers

Moment søger for Northside Entertainment ApS i Aarhus

Kunne du tænke dig sommerens fedeste job? Vi søger medarbejdere til kontrol af armbånd til Northside festival 2022 i Aarhus.

Hos Moment tilbyder vi i øjeblikket en unik mulighed for at få sommerens fedeste job. Til Northside Festival i Aarhus søger vi i øjeblikket Guest Greeters og Gatekeeperes, som har lyst til give de mange festivaldeltagelere en ekstraordinær god serviceoplevelse.

Lantmännen Unibake Danmark A/S
Kontorassistent til logistik

Lantmännen Unibake Danmark A/S, Horsens

Leder du efter et studiejob, fleksjob eller et job, som kan sikre gode erfaringer og penge på kontoen i dit sabbatår? Kan du lide at fordybe dig i selvstændige opgaver, og vil du lære mere om processerne i en logistikafdeling? Så bliv vores nye kontorassistent til en tidsbegrænset stilling på 20-25 timer om ugen.

Som vores nye kollega er det din fornemmeste opgave at have hånd i hanke med vores data og sørge for, at det er opdateret og korrekt. Vi sørger for en god oplæring, og du vil have kvalificeret sparring ved hånden, som gør dig i stand til at:

 • Håndtere transportbookinger
 • Sikre opfølgning på leveringstidspunkter hos vores leverandører
 • Koordinere med andre afdelinger og informere om justeringer i leveringer
Lantmännen Unibake Danmark A/S
Nel Hydrogen A/S Legal Student Assistant to Contract & Backoffice in Global Sales

Nel Hydrogen A/S, Herning

If you want to obtain further legal knowledge while working in a renewable and growing company, and if you are eager to experience what working in a global environment entail, then this legal assisting role is something for you.

We are looking for a dedicated Legal Student Assistant to support our global sales team and customers. You will be part of an energized sales team with sales connections to South Korea, California and Denmark – and still growing.

About the job position

 • Support the Contract Manager with various tasks, including participating in drafting and negotiating minor agreements such as NDA, sales agreement, services agreement etc.
 • Assisting in general legal support
 • Implementing and maintaining relevant legal and sales templates
Q8 Danmark A/S Salgsassistent til Q8 Silkeborg

Q8 Danmark A/S

Vil du skabe en livlig butik med glade kunder, som får et godt stop her hos os, inden de skal videre på farten? Vil du have verdens bedste kolleger og være en del af Q8-familien? Og er du en serviceorienteret holdspiller? Så kan vi tilbyde dig et sjovt job hos Q8 – her bliver du en del af et spændende miljø, hvor ingen dage er ens.

Som salgsassistent får du en arbejdsdag med mange forskellige opgaver. Det ene sekund hjælper du ude på forpladsen, og det næste er du i gang med tilberedning og servering af mad. På vores stationer er der ofte et højt tempo, hvor du og dine kolleger tager sig af vores kunder og deres ønsker.

Denne stilling er en timelønnet ansættelse på ca. 10 timer pr. uge. Du vil primært arbejde både i hverdagene og weekenden, og dine vagter vil oftest ligge i både dag- og aftentimerne.

NRGi Studentermedhjælper til marketing og kommunikation om grøn energi

NRGi, Aarhus

Er du en ambitiøs og dygtig bachelor- eller kandidatstuderende? Brænder du for skriftlig kommunikation, og vil du være med til at drive den grønne omstilling gennem effektfuld kommunikation om strøm og energirigtige løsninger?

Du vil indgå i vores marketing-team, hvor vi arbejder på at sikre den bedste kommunikation til vores eksisterende kunder og få nye kunder i hus gennem kreative kampagneaktiviteter for vores to brands NRGi og Natur-Energi.

Du vil arbejde tæt sammen med dine fire kollegaer i teamet og får en unik mulighed for at sætte dit præg på arbejdet. Dit primære arbejdsområde vil være at bistå teamet med udvalgte opgaver, herunder fx:

 • Tekstforfatning til bl.a. website, nyhedsmails og SoMe
 • Opsætning og vedligeholdelse af website content i CMS
 • Opsætning af nyhedsmails
Sydøstjyllands Politi Jurastuderende

Sydøstjyllands Politi, Horsens

Sydøstjyllands Politi søger 2 jurastuderende til stillinger som juridiske assistenter i Visitations- og Afgørelsescentret med tiltrædelse snarest.

Du vil primært komme til at beskæftige dig med:

 • Behandling af mindre straffesager, færdselssager og andre særlovssager, der kan afgøres udenretligt.
 • Udfærdigelse af bødeforlæg og påtaleopgivelser inden for forskellige sagskategorier.
 • Behandling af sager vedr. lov om euforiserende stoffer.