163 job matcher din søgning 163 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fredensborg Kommune
Pædagogisk klubmedarbejder til vores fritidstilbud

Fredensborg Kommune, Humlebæk

Vil du være med til at forme fremtiden for ungdomsklubberne?

Vi søger en engageret klubmedarbejder til Ung2980, vores fritidstilbud i Kokkedal. Vi leder efter en klubmedarbejder med pædagogisk faglighed og erfaring til 10 timer om ugen. Brænder du for at gøre en lille forskel i hverdagen … og til tider en stor en? Så bliv en del af et varmt og kærligt fællesskab, der ønsker alt det bedste for hinanden og Ungfredensborgs unge.

I Ung2980 kommer der alle typer af unge mennesker. Så har du en særlig kompetence, du ønsker at sætte i spil over for de unge, og kan du inddrage dem i dine interesser? Så er her en oplagt mulighed for at lave fede ungeprojekter sammen med unge, for unge.

Du vil få en arbejdsplads med højt til loftet og kort fra idé til handling samt en masse gode oplevelser og udfordringer sammen med skønne unge i alderen 13-17 år.

Gem
ista Danmark A/S
Fritidsjob som måleraflæser

ista Danmark A/S, København Ø, Lyngby, Hørsholm og Birkerød

Vi har travlt i ista Danmark, og netop nu søger vi engagerede måleraflæsere til aflæsning af radiatorer og vandmålere hos vores kunder i København Ø, Lyngby, Hørsholm – Birkerød.

Der er tale om et fritidsjob, hvor du skal kunne arbejde ca. 10-15 timer om ugen i perioder. Du kan selv tilrettelægge arbejdet, som det passer dig i tidsrummet kl. 8.00 - 20.00, så du samtidig kan passe dit normale arbejde.

Vi tilbyder et attraktivt og fleksibelt fritidsjob med gode indtjeningsmuligheder, primært i vintersæsonen. Der aflønnes efter faste tariffer for opgaverne. Inden du starter, vil du få en grundig oplæring, så du på en betryggende måde kan udføre arbejdet.

Gem
Fortynine Agency ApS Vi søger lige nu fastansatte til verdens bedste studiejob – er det dig, vi mangler?

Fortynine Agency ApS, Kolding, Randers, Silkeborg eller Skibby

Kan du lide at give mennesker en ekstra god oplevelse og være kundens ansigt udadtil?

Vi søger smilende personale til faste vagter på en række udstillingshuse i hele Danmark. Din arbejdsopgave består i at byde folk velkommen, registrere dem, sikre leads og sørge for, at de får en skøn oplevelse.

Vi forventer, at du er udadvendt og god til at indlede og fastholde en samtale, samt at du kan arbejde to dage søndage om måneden (i tidsrummet ca. fra kl. 12-16) eller være standby to til fire søndage om måneden (i tidsrummet 6-10).

European Sperm Bank
Et vellønnet, meningsfyldt og fleksibelt ekstra job

European Sperm Bank, Aarhus, Lyngby, Aalborg, København K og København N

Tjen op til 6.000 kr. om måneden plus bonus

Du bliver en af hverdagens helte, der giver den ultimative gave til andre – muligheden for at få et ønskebarn.Du tjener op til 500 kr. per godkendt donation. I alt bliver det op til 6.000 kr. om måneden plus muligheden for en bonus.

European Sperm Bank

Hvad får man ud af at være sæddonor i European Sperm Bank?

 • Et fleksibelt job. Du bestemmer selv, hvor og hvornår du vil donere, og du behøver ikke at booke tid.
 • Et gratis sundhedstjek og en sædanalyse.
 • Et gratis sæddepot til din sæd, når du har været donor i et år. Så er du sikret, hvis du i fremtiden skulle blive syg.

Hvem er du?
Du er en rask mand mellem 18 og 45 år. Din uddannelse, dit udseende, din etnicitet og din religion har ingen betydning for os.

European Sperm Bank
Skovshoved Lægeklinik Sygeplejerske, sosu-assistent, laborant eller lægesekretær med bred erfaring fra almen praksis søges til deltidsstilling

Skovshoved Lægeklinik

Jeg søger dig, som er en dygtig, omsorgsfuld og erfaren medarbejder fra almen praksis. Du er åben af sind, imødekommende, ressourcestærk, pligtopfyldende, stabil, har humor og er en god kollega.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være telefonvisitation, blodprøver, INR, CRP, urinundersøgelse, podning, EKG, LFU, øreskyl, sårpleje, vorter, vaccinationer, opfyldning og oprydning samt varebestilling. Desuden selvstændige konsultationer og sygebesøg efter erfaring.

Danmarks Tekniske Universitet Selvstændig og struktureret studenterstudievejleder til DTU Karrierecenter

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby og Ballerup

Kan du lide at vejlede og vil du gøre en forskel for dine medstuderende? Så er du måske DTU Karrierecenters nye studenterstudievejleder, som vi allerede glæder os til at få ombord!

I DTU Karrierecenter hjælper DTU’s danske og internationale studerende med at komme i kontakt med relevante virksomheder. Vi afholder individuelle karrieresamtaler med de studerende og vejleder dem i forbindelse med for eksempel søgning af studiejob, praktik, projektsamarbejde og det første ingeniørjob. Derudover arrangerer vi workshops, oplæg og events. Alt sammen med fokus på jobsøgning og karriere.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Give individuel feedback på CV og ansøgninger (efter oplæring)
 • Afholde praktikoplæg og -workshops (efter oplæring)
 • Assistere praktisk i forbindelse med Karrierecenterets arrangementer (printe og pakke materiale og lignende)
Lessor Group
Studentermedarbejder til dataanalyse

Lessor Group, Allerød

Brænder du for at arbejde med analyser og rapporteringer om kunder, produkter og forretningen? Så er det dig, vi søger til en spændende studentermedarbejderstilling på 15-20 timer om ugen til vores afdeling for Business Development.

Se video om Lessor Group som arbejdsplads

En væsentlig opgave vil være at opnå viden om Lessors Data Model, der er den centrale datamodel for alle relevante applikationer, som anvendes til at håndtere blandt andet supportopgaver, regnskabs- og bogføringsopgaver, kundeoplysninger og marketingopgaver.

Indeholdt heri er også at have indsigt i og overblik over datakilder, datasammenhænge og datakvalitet.

Lessor Group
Danmarks Tekniske Universitet Student Assistant in Flexible Electronics

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

We at the Department of Health Technology, Technical University of Denmark are currently looking for a Student Assistant that can assist in PCB design and prototype development.

Individual areas of responsibility may include some of the following tasks:

 • Design and development of electronic circuits and thin PCBs for research and health technology applications
 • Providing assistance in the design and development of prototypes
 • Documentation and making figures for scientific papers

We are looking for a student assistant who has an interest in electronics, and who good computer engineering skills an eye for using Mat lab for data-processing applications.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Academic Work Junior Frontend developer (Studentermedhjælper)

Academic Work søger for Canvy ApS

Vil du være med på en vækstrejse, hvor grænserne for hvad der er muligt bliver udfordret? Er du skarp i JS, CSS, og HTLM og har øje for detaljer? Som studentermedhjælper hos Canvy får du helt frie rammer for hvorfra og hvornår du vil arbejde. Lyder dette som et match, ansøg allerede i dag!

Om stillingen:

På vegne af Canvy søger Academic Work en studentermedhjælper, der har et par år tilbage af sit studie og som har erfaring med JavaScript, CSS og HTLM. Du bliver en del af en startup virksomhed i rivende udvikling, hvor kvalitet er alfa omega, hvorfor der ikke arbejdes efter deadlines. I denne stilling får du muligheden for at bruge dine kompetencer til at kode nye website templates, der virker på alle platforme.

Arbejdsopgaver:

 • Omsætte designs fra Figma til frontend
 • Kode website templates, som virker på alle platforme
 • Mulighed for at udvikle og vedligeholde features på hovedsitet
Danmarks Tekniske Universitet Deltidsmedarbejder til affald og genbrug

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Sektionen Bæredygtighed i DTU Campus Service søger en deltidsmedarbejder (kan være studerende) med lyst til at gøre en forskel for bæredygtigheden på universitetet – særligt inden for affald og genbrug. Vi arbejder med affald, genbrug, bæredygtig bygningsdrift, klima, energi, arbejdsmiljø og kommunikation inden for bæredygtighed.

Du vil primært være tilknyttet arbejdet med affald og genbrug, og dine nærmeste kollegaer bliver derfor affaldskoordinator Laust, genbrugskoordinator Steen og bæredygtighedskoordinator Signe. Afhængig af vores løbende behov og dine interesser kan du også få opgaver på andre områder – f.eks. udvikling af genbrug, implementering af bæredygtighedscertificering for bygninger i drift eller intern kommunikation.

Hjemmearbejdsplads
Gem
TELUS International
Media Search Analyst - Work from home

TELUS International

Media Search Analyst - An exciting work from home opportunity related to Music, Video, App Store, Books, and HomePod.

What you will do: Complete tasks through a web-evaluation tool to improve the overall quality and relevance of online content and research.

What are the main requirements for the job?

 • Fluency in English & Danish is essential
 • You must be living in Denmark for a minimum of 1 year
 • iOS device owner & user
 • Apple user - Your email address must be associated with an Apple ID
 • Experience/know-how of Apple products is mandatory
 • All candidates will need to pass online evaluations to demonstrate capability of reading and applying the guidelines.
 • Completed online form that will be sent by the recruiter.
 • The hours are flexible; you choose your own schedule.
TELUS International
Chr. Hansen A/S Student Workers for Commercial Development

Chr. Hansen A/S, Hørsholm

Are you passionate about commercial development, portfolio management, go-to-market strategy and do you enjoy analyzing and transforming market trends, consumer insights and relevant data into actions?

Then you might be the one we are looking for to join Commercial Development in Human Health. We offer an international learning environment in an engaged team with the opportunity to help shape the commercial agenda in our key markets Europe, Americas and Asia Pacific.

Your role will involve these main tasks and responsibilities:

 • Support the Commercial Development team on business projects and day-to-day tasks
 • Conduct market analysis, competitor search and analysis and consumer research
 • Collect and structure data from various sources
Chr. Hansen A/S
Gem
SundVikar A/S Sundhedsfaglige vikarer søges til Nordsjælland: Lyngby, Halsnæs og Allerød

SundVikar A/S

Har du erfaring indenfor plejeområdet, eller er du uddannet social- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske?

Så har vi brug for din hjælp hos SundVikar A/S!

Vi leverer vikarer til en lang række kunder i ovenstående områder og kan derfor tilbyde et bredt udvalg af spændende og udfordrende vagter – lige netop i det omfang og den mængde, du har behov for. Vi er især stærkt repræsenteret på plejehjem og i hjemmeplejen.

SundVikar er det oplagte valg, uanset om du er på udkig efter at supplere med dit faste arbejde, gerne vil køre fuldtid eller blot vil tage vagter en gang imellem.

Audika
Student Assistant – Learning & Change Management – Global IT

Audika, Smørum

Do you want to make a global impact by helping more people hear better? Are you looking for a student job where you can bring your modern learning, communication and networking skills into play and put your theoretical knowledge of driving engagement, brain-friendly learning, communication and change management into practice?

In your new job, you will support our global team in preparing and planning the digital learning delivery as part of the global rollouts of IT systems. The IT systems that we are deploying are supporting our colleagues in our hearing clinics and head office functions (marketing, finance etc.) around the world with the ambition to help more people hear better.

Audika
Egsgaard HR Studiejob – ingeniørstuderende med potentiale til efterfølgende fastansættelse

Egsgaard HR søger for PETERSEN-BACH A/S i Allerød

Kunne du tænke dig at opnå hands-on erfaringer med elektroniske produktdesigns? Vil du udvikle dine kompetencer i en virksomhed med egen produktion, så du kan teste dine løsninger med det samme? Og vil du være en del af vores ingeniørteam, som arbejder med skræddersyede produktløsninger inden for in­telligent værdisikring?

Som studentermedhjælper får du mulighed for at bidrage med dine faglige og per­sonlige kompetencer inden for elektronik. Vi vil nemlig gerne tilbyde dig en plads i vores R&D-team med tre udviklingsingeniø­rer, hvor du sammen med dine kolleger skal drive projekter lige fra idégenerering og udvikling til færdig­gørelse, dokumentation og løbende optimeringer inden for både hardware og firm­ware.

NEYE A/S
Salgsassistent

NEYE A/S, Hørsholm

Vi tilbyder et interessant job i en dynamisk modevirksomhed, hvor kvalitet og funktionalitet samt det gode formål er i fokus.

Dine primære arbejdsopgaver er fokus på salg, service og gode kundeoplevelser i samarbejde med det øvrige team samt at sørge for, at butikken altid fremstår indbydende for vores kunder. Derudover er arbejdsopgaverne bl.a.:

 • Varemodtagelse, prismærkning og opfyldning af varer
 • Visuelt merchandise
 • Arbejde i overensstemmelse med vores kædekoncept
 • Personligt salg og service samt sikre gode kundeoplevelser
NEYE A/S
Gem
StudentConsulting Danmark ApS Er du vores nye lagervikar?

StudentConsulting Danmark ApS søger for kunde

Vi søger lagermedarbejdere til flere af vores spændende kunder. Ønsker du et fleksibelt arbejde, hvor der tages hensyn til dine andre forpligtelser, og hvor du selv kan få indflydelse på din vagtplan? Vi søger både vikarer på deltid og fuldtid!

Vi søger fleksible og arbejdsomme medarbejdere til vores forskellige kunder på Sjælland. Du vil blive ansat som vikar gennem StudentConsulting, hvor du får mulighed for at varetage forskellige lagerfunktioner.

Arbejdet kan eksempelvis indebære:

 • Pluk og pak (pick to voice)
 • Manuel omrokering af gods
 • Pakning af varer ved en pakkestation
Indrykket:
Danmarks Tekniske Universitet Deltidsansættelse til udvikling af akustisk setup

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Vi søger en engageret medarbejder til udvikling af nye måleopstillinger.

Jobbet indebærer programmering i matlab, opbygning af målesystemer, udførelse af målinger og dokumentation.

Vi søger en deltidsansat som har interesse for og erfaring med opbygning af akustiske målesystemer, og som ikke mindst har gode IT-kompetencer og blik for at anvende IT-understøttelse mest muligt. Du skal være serviceminded, vant til at arbejde selvstændigt, være stærk på detaljen og desuden have virkelig gode engelsk kompetencer, da al dokumentationer på engelsk. Du er formentlig i gang med en relevant videregående uddannelse på bachelorniveau, 2. år.

Skattestyrelsen Studentermedhjælper til bekæmpelse af skatteøkonomisk kriminalitet

Skattestyrelsen, Fredensborg

Kunne du tænke dig at koble din teoretiske viden på praktiske opgaver og få foden indenfor i Danmarks største styrelse - Skattestyrelsen?

I Kompleks Svig 3 er vores primære opgave at håndtere større sagskomplekser, der spænder over flere skatte- og afgiftsarter, komplicerede selskabskonstruktioner og et bredt aktørbillede, og som ofte er kendetegnet ved at være konstruerede med det formål at unddrage statskassen. Vi har fokus på opsamling, analyse og videregivelse af viden i enheden, og vi har ansvaret for koordinering med øvrige enheder i vores fagområde.

Som studentermedhjælper hos os får du en bred vifte af arbejdsopgaver, der blandt andet vil være at:

 • klargøre kontrolsager, der skal oversendes til Skattestyrelsens straffesagsenheder
 • hjælpe vores projektkoordinatorer - fx i forbindelse med udarbejdelse af statistik og rapporter
 • hjælpe med klargøring af sager ved anmodning om aktindsigt.
Skattestyrelsen
Gem
GoTutor – en del af Egmont Private lektiehjælpere søges til elever i København, Frederiksberg og Nordsjælland

GoTutor – en del af Egmont

GoTutor søger lektiehjælpere i postnumrene 1000-2999

GoTutor tilbyder lektiehjælp i alle fag på folkeskole- og gymnasieniveau, hvor undervisningen foregår i hjemmet eller online.

Vi tilbyder:

 • Startløn på 135-145 kr. i timen
 • Tjen op til 170 kr. i timen over tid
 • Reference til at styrke dit CV
 • Uddannelse som lektiehjælper
 • Adgang til materialer og opgaver

Som lektiehjælper er det din opgave at undervise eleven samt skabe motivation og skoleglæde. Din arbejdstid vil være fordelt over eftermiddage, aftener og weekender.

GoTutors elever er i alderen 7-19 år. Den enkelte underviser angiver i sin ansøgning, i hvilke fag og på hvilke alderstrin han/hun kan og vil undervise.

GoTutors lektiehjælpere er studerende på uddannelsessteder såsom KU, DTU, CBS, KP og RUC samt læreruddannelsen, men GoTutor ansætter også unge, der går på gymnasiet eller holder sabbatår, samt ældre, erfarne lærere.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV