69 job matcher din søgning 69 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 69 resultater.
Egedal Kommune
Tilkaldevikarer søges til EKBA/Botilbud Skelhøj, team 3 og team 4

Egedal Kommune, Veksø

Ekba er et bo- og aktivitetscenter, der er et socialpædagogisk tilbud for voksne udviklingshæmmede § 108- og § 104-tilbud. Vi er placeret på 2 forskellige matrikler, et i Veksø og et i Ølstykke.

Fælles for borgerne på Skelhøj er, at de har brug for en højt specialiseret indsats inden for det pædagogiske, pleje- og omsorgsmæssige og det kommunikative område. Du skal arbejde med personlig pleje, dagligdags gøremål og aktiviteter med borgerne, der er afhængig af støtte og hjælp 24 timer i døgnet. Vi arbejder efter en tydelig struktur, som er lavet sammen med den enkelte borger

Dine opgaver:

 • Pædagogisk arbejde, pleje og omsorgsarbejde i henhold til aktivitetsbeskrivelser, handleplaner statusbeskrivelser for borgerne
 • Arbejdsopgaver der tilknytter sig til tilbuddets drift; oprydning, lettere rengøring, tøjvask, madlavning etc.
Egedal Kommune
De Forenede Dampvaskerier A/S
Studentermedhjælper til økonomiafdeling

De Forenede Dampvaskerier A/S, Smørum

Her er en unik mulighed for at arbejde i en af Danmarks største servicevirksomheder. Det er en attraktiv arbejdsplads, hvor din læring og udvikling vil være i centrum. Som studentermedarbejder i DFD får du et spændende og udfordrende job, hvor du skal hjælpe med at udarbejde den månedlige rapportering til ledelsen og udarbejde analyser.

For at få succes i denne rolle er det vigtigt, at du er struktureret, serviceminded, og ansvarlig. Du har stor interesse for regnskab og økonomi, analytisk stærk og en rutineret bruger af Excel og PowerPoint. Derudover har du som minimum 1,5 år tilbage af din videregående uddannelse.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Rapportering til ledelsen og operationelle enheder
 • Udarbejdelse af analyser på baggrund af operationel data
 • Assistance med ad hoc-opgaver i økonomiafdelingen
Novozymes A/SStudent Assistant, Global Engagements, Lyngby

Novozymes A/S

The Scouting & Venturing team’s primary responsibilities are to identify and mature promising new business and opportunities to deliver rapid and radical growth opportunities for Novozymes. We work with a diverse range of internal stakeholders and external innovators to find and create meaningful opportunities in markets and technologies. And in today’s interconnected world we also seek to explore the relevance and value unusual partnerships and innovative collaborations can create, interacting with bigger picture issues to explore ways to think and work differently.

>P> In this role, an ability to think holistically and work pragmatically are key. From supporting insight gathering, partnership development and outward facing platforms and channels, you’ll be asked to collaborate closely with the rest of the team and add your own life experiences, skills and personality to the tasks at hand.
Sigerslevøster PrivatskoleDygtig fransklærer

Sigerslevøster Privatskole, Frederikssund

Vi er en privat grundskole for børn, der ønsker at lære noget. Vores lærer- og pædagogkollegium og 310 glade børn søger en deltidslærer, til en fast stilling, til dækning af fransk i 7., 8. og 9. klasse, 3 timer på hver årgang, i alt 9 ugentlige timer.

Da en af vores dygtige lærere har søgt nye udfordringer, søger vi en dygtig lærer, der kan undervise i fransk i udskolingen.

Vores engagerede medarbejdere og ledelse samarbejder dagligt om at skabe de bedste rammer for elevernes udvikling fagligt, socialt og personligt. Personalegruppen har et højt ambitionsniveau, et stort engagement og en god samarbejdsvilje, både inden for og på tværs af faggrænser.

Halsnæs KommuneSommerferieafløsere søges til Arresø Plejecenter, Løvdalen i Frederiksværk

Halsnæs Kommune

Arresø Plejecenter - et godt sted at være

På Arresø Plejecenter stræber vi efter, at danne den bedst mulige ramme for den enkelte beboers ønske om livskvalitet. Det gør vi blandt andet ved at være ambitiøse og ved kontinuerligt at arbejde med, at øge vores faglige kompetencer. Vi er ikke bange for at gå nye veje og udfordrer gerne vanlige rammer, for at skabe den bedste grobund for at vores beboere trives.

Som arbejdsplads lægger vi vægt på at skabe et miljø, hvor beboerne og personalet i respekt for hinanden føler tryghed, trivsel og livskvalitet. For både beboere og personale skal hverdagen være inspirerende og værdifuld.

PenSam
Studentermedhjælper (bachelor eller cand.merc. studerende) til PenSam Bank.

PenSam, Farum

PenSam Bank er en del af PenSam koncernen, som indbefatter pension, bank og forsikring. PenSam Bank er en privatkundebank, som henvender sig til PenSam Pensions 400.000 kunder og FOA´s medlemmer.

Som studentermedhjælper i PenSam Bank vil du blandt andet:

 • få ansvar for screening af nye love og regler og sikre at informationer når frem til relevante ansvarlige
 • varetage tilretning af forretningsgange
 • understøtte PenSam Banks jurist med diverse opgaver
 • understøtte bankens kreditafdeling med analyser og rapporteringer
PenSam
Fredensborg Kommune
Vi søger en frisk køkkenmedhjælper til vores café på Pleje- og Aktivitetscenter Egelunden

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Holder du af samvær med ældre mennesker og vil du med en hjælpende hånd til forefaldende opgaver, være med til at sikre et godt og varieret kosttilbud til vores cafégæster over sommeren, så er det dig vi søger.

Pleje- og Aktivitetscenter Egelunden mangler en frisk og mødestabil sommervikar 20 timer ugentligt til vores pensionistcafé i 7 uger fra mandag den 27. juni til og med fredag den 14. august. Arbejdstiden er kl. 10.00-14.00 mandag til fredag.

Caféen er åben alle hverdage fra kl. 11.30-13.00 og er et frokosttilbud til kommunens pensionister, efterlønnere og førtidspensionister. Caféen har to medarbejdere, hvoraf du vil indgå som den ene af de to i deres sommerferieafvikling.

Danmarks Tekniske UniversitetStudentermedhjælper (Eduforce-underviser)

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Er du en dygtig studerende, der ønsker at lære fra dig og udvikle øvelser til gymnasieklasser? Så er dette måske studenterjobbet for dig!

Eduforce er en gruppe talentfulde studerende, primært fra Bioteknologi og Teknisk Biomedicin, som varetager undervisningsbesøg fra gymnasieklasser fra hele Danmark.

I løbet af et gymnasiebesøg vil du og en medunderviser skulle holde foredrag i den pågældende teori, undervise i tilhørende øvelser i laboratoriet og fortælle om DTU’s uddannelser. Til at starte med vil du blive sat sammen med to andre undervisere, som vil oplære dig i de forskellige øvelser, inden du bliver gjort ansvarlig.

ILVA
Serviceminded deltidssælger

ILVA, Virum

Kan du se fordelene ved et deltidsjob, hvor du:

 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
 • Bliver en del af Danmarks mest inspirerende og toneangivende boligunivers?
 • Arbejder med de nyeste boligtrends og inspirerer og hjælper kunden med at skabe et personligt hjem?
 • Får en afvekslende

Som deltidssælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor dine vigtigste opgaver er salg og vejledning. Hos ILVA er vi ikke ekspedienter, vi er sælgere, og vi vægter det personlige salg højt. Det betyder, at du som sælger skal ud på gulvet, møde kunderne og hjælpe dem med at finde de rette produkter, der passer til deres behov.

ILVA
ILVA
Friske og servicemindede ungarbejdere

ILVA, Lyngby

Kan du se fordelene ved et fritidsjob, hvor du:

 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
 • Får mulighed for at arbejde i Danmarks største detailhandler inden for møbler og boligindretning?
 • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?

Som ungarbejder får du en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor dine primære opgaver vil være:

 • Rengøring
 • Trimme og optimere bolighuset, så den fremstår præsentabel og salgsklar
 • Udpakning og opfyldning af varer
ILVA
Poul Sejr Nielsen Entreprise A/SSTUDENTERMEDHJÆLPER

Poul Sejr Nielsen Entreprise A/S, Birkerød

Nordsjællands største teknikhus søger kommunikationsstuderende til vores marketingafdeling

Poul Sejr Nielsen leverer teknikløsninger inden for EL, VVS, ventilation og blikkenslagerarbejde.

Du vil indgå i et team af 2 og referere til vores marketingkoordinator, som du vil arbejde tæt sammen med.

Du brænder for disciplinerne SoMe, SEO-optimering, online- og offline kampagner. Du har flair for at skrive fangende tekster og synes, det er sjovt at lave grafik.

Dine primære arbejdsopgaver bliver bl.a. at:

 • Sikre relevant og opdateret indhold på hjemmesider (psn.dk , profilsalg.dk)
 • Udforme annoncer til offline- og onlinemedier (Google, Facebook, LinkedIn, lokalaviser, m.m.)
 • Udarbejde grafisk materiale (herunder brochure, skilte, foldere, mv.)

Novozymes A/SStudent Assistant, Scouting and Venturing

Novozymes A/S, Kgs. Lyngby

We are looking for a talented and highly motivated and hard-working student analyst with experience and interest in biotechnology, business development, and innovation. In this role, you will be supporting on our and minority investment activities, collaborating closely with the rest of the team.

You will be working at the intersection between investments, business and biotechnology working on both commercial and technical elements of new business development. Furthermore, you will be a part of running and facilitating the project management activities in ongoing projects.

Responsibilities:

 • Conducting market analyses including segmentation and evaluation of market size, growth, etc.
 • Estimating attractiveness of new business opportunities and developing initial business cases
 • Researching and gathering company specific insights
ALDI DanmarkUngarbejder - Frederikssund

ALDI Danmark

Er du under 18 år? Og leder du efter et job, som giver ekstra på bankkontoen og passer godt sammen med skoleskemaet?

Som ungarbejder er du en vigtig del af dagligdagen. Du er nemlig med til at give kunderne en god oplevelse, når du sørger for, at butikken spiller og ser lækker ud. Du er også butikkens smilende og imødekommende ansigt udadtil og klar til at tage godt imod kunderne. Du får masser af gode oplevelser, når du:

 • starter med at lære butikken og dine nye kolleger godt at kende
 • betjener kunder ved kassen og hjælper med spørgsmål ude i butikken
 • fylder op og trimmer hylderne og får butikken til at shine, når du gør rent.

Som ungarbejder får du adgang til en attraktiv ordning med rabatter på alt lige fra ny elektronik og noget fedt tøj til forskellige sjove events.

ALDI Danmark1. assistent – Frederikssund

ALDI Danmark

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset – såsom om morgenen, aftenen og i weekenderne.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker

Du får de bedste muligheder for at udvikle dig og få din første ledererfaring på CV’et – og en mulig karrieresti, hvor du videreudvikler dit ledertalent på ALDI Academy, f.eks gennem vores butikschefstrainee-forløb.

Danmarks Tekniske UniversitetStudent Helper to development software

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

DTU Chemical Engineering are looking for a student helper, who could help us development software for the thermodynamic processes.

You will participate in development of the interface of the program and implementation of new applications, in cooperation with the co-workers responsible for these applications. Additional tasks may follow. You must have at least two years forward in your studies.

You are expected to be strong in general programming practices and programming patterns, including object-oriented programming. You must have a good knowledge of Fortran and Visual C++. Additionally, knowledge of Visual Studio development kit, C# and Matlab, Qt framework, programming with Excel is advantageous.

BørnehjælpsdagenOnline lodsælger til Børnehjælpsdagen (NGO)

Børnehjælpsdagen

Har du lyst til at gøre en forskel for anbragte børn i Danmark? Mangler du en ekstra indtjening i en svær tid? Færdes du trygt på de sociale medier og andre digitale platforme?

Så er det dig, vi leder efter!

På grund af Corona-virus er salget af Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri 2020 gået i stå i det offentlige rum, hvor skoleklasser og foreninger normalt sælger de velgørende skrabelodder.

Salget er derfor rykket online – og vi søger nu privatpersoner, som vil hjælpe os med at sælge lodderne.

Du får 11 kroner for hver lodseddel, du sælger. Salgsprisen er 25 kroner. Børnehjælpsdagen får dermed 14 kroner til organisationens humanitære arbejde til fordel for anbragte børn og udsatte unge i Danmark.

POWER A/S
Timelønnet Servicemedarbejder

POWER A/S, Kongens Lyngby

Har du et medfødt talent for kundeservice, og tør du udfordre dit talent og blive endnu bedre? Så er du måske vores nye servicemedarbejder. Hos POWER i Lyngby bliver du specialist i support og kundehåndtering i en stilling med gode karrieremuligheder.

Jobindex A/S

Du bliver en del af et engageret serviceteam i vores varehus. I hverdagen bliver du typisk kontaktet af kunder, der har udfordringer med eller spørgsmål om vores produkter. Det kan både være spørgsmål om anvendelse, fejl i produktet eller reklamation. Her vejleder du og vurderer, hvordan du hjælper kunden bedst muligt. Dine opgaver inkluderer også:

 • kontakt med vores værksted ift. reparation af produkter
 • registrering af reklamationssager i vores systemer
 • ansvar for varemodtagelse fra centrallageret
POWER A/S
VELUX A/S
Digital Project Assistant - student position

VELUX A/S, Hørsholm

Are you dynamic with technical flair? Would you like to be part of the continued development of the VELUX web shops and learn about e-commerce and web shop management as part of a rapidly growing online sales department?

Velux A/S

Your main responsibility will be to support and test new digital solutions to keep our web shops functional and optimised. We are based at our Head Office in Hørsholm. You will work closely together with our Global Requirements Manager assisting her on development projects for the shops and general support.

In connection to this your tasks will be to:

 • Test new digital solutions and contribute with technical knowledge.
 • Support on creating and writing requirements for IT.
 • Assist on reporting of bugs.
VELUX A/S
Oticon
Student Assistant for Audiology Research at Oticon A/S

Oticon, Smørum

Do you have good Matlab skills and solid knowledge of the human auditory system? Do you have experience with auditory modeling and interest in audiology and hearing-aid rehabilitation? Do you want a student position where you both build up your professional qualifications and participate in making a true difference for people all over the world?

In your new department, our primary focus is audiological research and clinical testing of novel features in future hearing aids under development as well as market-released devices. Your primary job will be to support our ongoing research and testing activities.

Some of your general tasks could be to:

 • Verify hearing-aid performance via measurements and computer simulations
 • Write documentation reporting simulation and measurement results
 • Use models to simulate the effects of hearing loss and hearing-aid signal processing
Oticon
Rex og Lindeborgh A/SLagervikariater i Storkøbenhavn, Holbæk, Næstved, Hillerød og Roskilde

Rex og Lindeborgh A/S søger for kunder

Vi har mange opgaver hos vores kunder i denne travle tid. Har du lyst til at arbejde inden for lager og butik, og har du mod på både korte og længerevarende vikariater, eller kan du se dette som en god indtjeningsmulighed ved siden af dit studie, så skynd dig at sende os din ansøgning.

Dine arbejdsopgaver består bl.a. af:

 • Trimning
 • Vareopfyldning
 • Oprydning
 • Containertømning
 • Truckkørsel, såfremt du besidder kørekort B samt truckcertifikat
 • Prismærkning