178 job matcher din søgning 178 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ILVA
Serviceminded deltidssælger

ILVA, Helsingør

Kan du se fordelene ved et deltidsjob, hvor du:

 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
 • Bliver en del af Danmarks mest inspirerende og toneangivende boligunivers?
 • Arbejder med de nyeste boligtrends og inspirerer og hjælper kunden med at skabe et personligt hjem?
 • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?

Som deltidssælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor en af dine vigtigste opgaver er, med afsæt i vores leveregel i kundens sted, salg og vejledning af vores kunder. I kundens sted, betyder for os, at alle de beslutninger og løsninger vi står med, bliver taget med kundens behov i fokus. Det betyder, at du som sælger skal ud på gulvet og møde kunderne og hjælpe dem med at finde de rette produkter, der passer til deres behov.

ILVA
Halsnæs KommuneEr du Hundested plejecenters nye tilkaldevikar?

Halsnæs Kommune

Hundested Plejecenter, et skønt hus med flere specialer, søger tilkaldevikarer, der har lyst til at gøre en forskel for vores borgere i plejeboligområdet Fjordnæs.

Kan du se dig selv være med til at give vores borgere en meningsfuld hverdag, hvor den enkelte borgers behov og ønsker danner rammen? Med en vision om at skabe sammenhæng i hverdagen, har vi fokus på høj faglighed, den sygeplejefaglige indsats, kommunikation og den anerkendende tilgang.

Vi er et hus fyldt med godt humør og plads til forskellighed. Dine nye kollegaer er hjælpsomme og vil introducere dig grundigt i dit arbejdsområde, således at du kan møde den enkelte borger med værdighed og være med til at skabe mening.

METRO THERM A/SStudentermedhjælper til marketingafdelingen

METRO THERM A/S, Helsinge

Er du i gang med en uddannelse inden for marketing, journalistik eller kommunikation, så er det dig, vi har brug for. Du har viden og erfaring med digital marketing og har interesse, lyst og vilje til at udfordre dine evner og kompetencer, mens du lærer nyt.

Som studentermedhjælper i marketingafdelingen kommer du til at beskæftige dig med en bred vifte af opgaver, herunder:

 • Løbende opdatering og vedligeholdelse af hjemmesider
 • Opdatering og vedligeholdelse af CRM-system
 • Vedligeholdelse af webshops
 • Udarbejdelse af nyhedsbreve

Du tilbydes et spændende studiejob i et velrenommeret firma. Mulighed for fagrelevant erhvervserfaring i et team, hvor der er højt til loftet. Stillingen er normeret til 10 timer ugentligt på vores adresse i Helsinge.

KvicklySalgsassistent, Forområdet, Kvickly Værløse

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 80 medarbejdere. Med en central beliggenhed i centeret er vi en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Vi tilbyder:

 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt
 • Medarbejderbonusordning for dig og din husstand
 • Fleksibel lønpakke

De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Ekspedition i kasselinjen
 • Yde den bedste kundeservice
 • Vareopfyldning
Q8 Danmark A/SSalgsassistent til morgenarbejde hos Q8 Isterød

Q8 Danmark A/S, Hørsholm

Vil du skabe en livlig butik med glade kunder, som får et godt stop her hos os, inden de skal videre på farten? Vil du have verdens bedste kolleger og være en del af Q8-familien? Og er du en serviceorienteret holdspiller? Så kan vi tilbyde dig et sjovt job hos Q8 – her bliver du en del af et spændende miljø, hvor ingen dage er ens.

Som salgsassistent med morgenvagt er du fra morgenstunden fremme ved disken med godt humør. Du opstarter og klargør butikken og betjener vores bake-off, så vores morgensultne kunder kan få friskt, lunt brød.

Når du ikke er i salgs- og servicerollen, sørger du for, at varelageret er fyldt op, og at butikken fremstår ren og ryddelig. Du får ansvar for dit eget område, og du er med til at oplære deltidsansatte såvel som nye medarbejdere i salg og service efter behov.

Denne stilling er en timelønnet ansættelse på ca. 15 timer pr. uge.

Hillerød KommuneTilkaldevikarer til specialundervisning for unge - CSU Egedammen

Hillerød Kommune

Er du interesseret i at arbejde med 16-20-årige unge med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser?

CSU Egedammen i Hillerød søger medarbejdere, som i dagtimerne kan vikariere under sygdom, kurser, ferier og lignende. Uddannelsesmæssig bagrund er ikke afgørende, men det er en fordel, hvis du har erfaring på området.

Du skal være

 • indstillet på at kunne varetage plejeopgaver
 • villig til at gå med i vandet i svømmeundervisning.
Danmarks Tekniske UniversitetStudentermedhjælper til kontoret for Stakeholder Management

Danmarks Tekniske Universitet, Kgs. Lyngby

Kontoret for Stakeholder Management søger en studentermedhjælper til at guide på grupperundvisninger på Lyngby campus, herunder håndtere driftsmæssige opgaver i forbindelse med rundvisningstjenesten, samt assistere med kontorets øvrige arbejde fra august 2021.

Dine arbejdsopgaver:

 • Besvare og håndtere diverse henvendelser, som kontoret modtager om medlemskab af DTU’s alumnenetværk, deltagelse i akademiske højtideligheder o.l.
 • Opdatere og vedligeholde data i kontorets CRM-løsning om alumner, events mv.
 • Assistere med forefaldende opgaver af praktisk/logistisk karakter ved forberedelse og afholdelse af kontorets arrangementer såsom High-Level Events og dimittendreceptioner.
Wilke A/SVil du være med til at undersøge danskernes kostvaner?

Wilke A/S, Hele Danmark

Vil du være en del af Wilkes interviewerkorps på undersøgelsen for Danmarks Tekniske Universitet og Fødevareinstituttet? Vi søger interviewere i hele landet.

Undersøgelsen handler om, at vi skal interviewe 4000 danskere i 2021-2022 med henblik på at lære mere om danskernes kost og fysiske aktivitet. Undersøgelsen bruges til rådgivning og forskning både nationalt og internationalt, men den bruges også til undervisning, sundhedsformidling og fødevareudvikling. Undersøgelsens resultater anvendes af myndigheder, forskere, undervisere, sundhedsprofessionelle, fødevarebranchen og pressen, som også formidler resultaterne ud til danskerne.

Wilke A/S
CPH Privathospital A/SErfaren operationssygeplejerske

CPH Privathospital A/S, Farum

På CPH Privathospital har vi travlt på den gode måde, og søger derfor 1 erfaren operationssygeplejerske snarest muligt.

Operationsgangen arbejder tæt sammen med både anæstesi, opvågning og ambulatorie og består af et team med 15 kompetente, specialiserede og engagerede sygeplejersker. Vi arbejder ugens 5 hverdage, flere dage på 3 lejer dagligt, 2 dage om ugen til kl. 18, som vi skiftes til at dække.

CPH Privathospital tilbyder:

 • En arbejdsplads med en god og sund kultur, hvor der er højt til loftet
 • En spændende og travl arbejdsplads med mange faglige udfordringer
 • Introduktionsprogram tilpasset dine kompetencer
Habitus
Rengøringsassistent til botilbud i Græsted

Habitus

Sætter du en ære i at levere et godt resultat? Arbejder du effektivt og med øje for detaljen? Er du selvstændig og ansvarsfuld i dit arbejde? Så er du måske vores nye kollega

Vi søger en rengøringsassistent til rengøring på vores pædagogiske botilbud i Græsted. Stillingen er på 12 timer ugentligt fordelt på to ugentlige arbejdsdage, mandag og torsdag.

Du skal være bevidst om, at du arbejder på et botilbud, som er hjem for 11 borgere med forskellige funktionsnedsættelser. Hver borger har deres egen medarbejder, der følger dem igennem hele dagen.

Habitus
Danmarks Tekniske UniversitetStudent Assistant

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Do you want to be part of DTU's hub for student innovation and entrepreneurship?

We are looking for a student assistant who will help drive our initiatives that offer students to work with challenges and opportunities addressing the 17 Sustainable Development Goals. This will include taking part in driving the project “Technology Leaving no one Behind” – a partner initiative between DTU Skylab, DTU Management, The Bevica Foundation and Disabled People’s Organizations Denmark that provides opportunities and support to make inclusion and accessibility a natural part of engineering new sustainable technological solutions at DTU.

The initiative focuses on inclusion and accessibility in both educational and entrepreneurial activities.

Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Retail Institute Scandinavia A/SStudentermedhjælper med talent for skriftlig formidling og interesse for detailhandel og forbrugeradfærd søges

Retail Institute Scandinavia A/S, Kgs. Lyngby

Er du en dygtig skribent med et stort vidensbegær, og er du klar til et afvekslende studiejob med masser af spændende opgaver med fokus på detailstrategi, forbrugeradfærd og trends? Så har vi et studiejob til dig!

Dine arbejdsopgaver inkluderer bl.a.:

 • Skrive og opsætte vores daglige nyhedsbrev Retail Watch (Mailchimp)
 • Skrive blogindlæg
 • Assistere med research, case-skrivning, information- og billedsøgning
 • Research opgaver
 • Korrektur- og oversættelsesopgaver

Vi tilbyder et studiejob, hvor du er tæt på dygtige kollegaer. Du skal være indstillet på, at Retail Institute Scandinavia er en virksomhed, hvor der er masser af både store og små opgaver at løse. Til gengæld har vi et uformelt og rart arbejdsmiljø, hvor der ikke langt fra beslutning til handling.

føtexKasseassistent under 18 år - Ølstykke

føtex

Vil du være en del af et team af sjove og dygtige kolleger, og vil du have et studiejob, hvor du kan tjene lidt ekstra og samtidig lære om detailbranchen?

I kasselinjen er du helt i front hos kunderne – uanset om du sidder i en ordinær kasse, eller du er tilknyttet scan-selv-kasserne. Du er den person, som sikrer, at kunderne får en god afslutning på deres indkøbstur, og det gør du bedst med effektivitet, god service og et stort smil. I kasselinjen skal du ikke ’bare’ scanne kundernes varer og give rigtigt tilbage.

Du sikrer, at vores kampagner bliver synlige og tilgængelige for kunderne, du besvarer kundernes spørgsmål, du overholder regler for salg af tobak og alkohol, og du følger alle de interne procedurer – samtidig med at du scanner kundens varer, gennemfører betalingerne korrekt og giver kunden en god og nærværende behandling.

Oticon
Student Assistant - Audiological Solutions

Oticon, Smørum

Do you have competences within data science or data engineering and do you enjoy handling and analyzing data?? Do you have competences within Matlab/Python and are you interested in Audiology? We are looking for a student assistant to work about 10 hours/week at Oticon headquarters north of Copenhagen.

You will be part the newly established RADAR Team in the Audiological Solutions Group.

Your primary job in RADAR will be to help establish data infrastructure for the feature teams as wells as ensuring data cleaning, analysis and visualization which will be a foundation for future data-driven audiological feature development for our hearing instruments.

Oticon
Egedal Kommune
Medhjælpere søges til Eventyrhusets Børnehave og Vuggestue samt Børnehuset Boelholms Børnehave

Egedal Kommune, Ølstykke og Stenløse

Vil du være en del af et varmt og udviklende børnehus, der arbejder systematisk med voksenorden, rammer og retning omkring det pædagogiske arbejde og har fokus på inkluderende fællesskaber, så læs videre.

Vi søger 2 anerkendende, inkluderende, nærværende og kreativ medhjælpere til Eventyrhuset og 1 medhjælper til Boelholm, der arbejder omsorgsfuldt og empatisk ud fra et positivt menneskesyn.

Medhjælperstillingerne er på 10 timer om ugen med mulighed for ekstra timer. Stillingerne er med start 1. juli eller 1. august 2021

Egedal Kommune
Hillerød KommuneStudentermedhjælper, Ældre og Sundhed

Hillerød Kommune

Ældre og Sundhed, Hillerød Kommune søger en nysgerrig og målrettet studentermedhjælper til opgaveløsning inden for den elektroniske omsorgsjournal

Som studentermedhjælper bliver du en del af Fællessektionen, Ældre og Sundhed med arbejdsopgaver inden for den elektroniske omsorgsjournal.

Ældre og Sundhed, Hillerød Kommune søger en studentermedhjælper, der kan indgå i vores lille team, som består af to systemadministratorer. Du skal bistå systemadministratorerne med selvstændig opgaveløsning samt projekter det næste halve år.

Danmarks Tekniske UniversitetKonsulent til internationalt samarbejde under IEA EBC Annex 82 (bijob)

Danmarks Tekniske Universitet

DTU Compute søger en erfaren konsulent, der kan videreføre arbejdet fra IEA EBC Annex 67 og deltage i ledelsen af det internationale samarbejdsprojekt under IEA EBC Annex 82.

Annex 82 er et nyt internationalt samarbejde, der er en efterfølger til Annex 67 Energy Flexible Buildings, som sluttede i 2020. Annex 82 drejer sig om anvendelse af den indbyggede energifleksibilitet i bygninger til sikring af stabiliteten i energinet med stor udnyttelse af vedvarende energi. Annex 82 er stadig i den forberedende fase, men forventes at løbe fra midt 2021 til slut 2025.

I et tidligere IEA Annex (Annex 67) blev der udviklet en metode til at karakterisere energifleksibiliteten i bygninger og en metode til at bestemme, hvordan forskellige bygninger kan være med til at sikre stabiliteten i forskellige typer netværk.

Halsnæs KommuneSommerferieafløsere og timelønnede vikarer søges til Arresø Plejecenter, Løvdalen/ Humlehaven

Halsnæs Kommune

Arresø Plejecenter - et godt sted at være.

 • Har du netop afsluttet gymnasiet, HF eller anden skoleuddannelse?
 • Har brug for et sommerjob, inden du læser videre?

Eller har du brug for, at finde ud af din egen vej, er et sommerferievikariat måske netop dig. Du vil få indsigt i det ældre menneske, deres liv på godt og ondt, og du vil især få øje på, hvor forskellige værdier det enkelte menneske har og vigtigheden i at respektere dette.

På Arresø Plejecenter som arbejdsplads lægger vi vægt på at skabe et miljø, hvor beboerne og personale i respekt for hinanden føler tryghed, trivsel og livskvalitet. For både beboere og personale skal hverdagen være inspirerende og værdifuld.

Hørsholm KommuneFerieafløsere til hjemmeplejen

Hørsholm Kommune

Går du og overvejer, om du efter endt skolegang skal læse til enten sygeplejerske, jordemoder, social- og sundhedsassistent, social- og sundhedshjælper, paramediciner eller lignende, har du her en mulighed for at prøve at arbejde indenfor sundhedssektoren.

Vi søger sommerferieafløsere og weekendafløsere til hjemmeplejen i både dag, aften og nattevagt.

Dine arbejdopgaver vil bestå i at hjælpe hjemmeboende borgere med både personlig pleje og praktiske gøremål.

Hjemmeplejen består af 3 dagdistrikter og 1 aftennatdistrikt. Du vil blive tilknyttet ét af de 4 distrikter, så du lærer både borgere og kolleager godt at kende.