10 job matcher din søgning 10 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Synoptik A/SFritidsjob hos Synoptik i Nakskov

Synoptik A/S

Er du vores nye kollega i Synoptik?

I Synoptik er vi ikke kun fascineret af synet. Vi er også fascineret af at rådgive og give vores kunder den bedste købsoplevelse. For vi sælger ikke kun briller og kontaktlinser. Vi sælger også mode og livskvalitet. Og vi gør det overbevisende. For vi elsker, hvad vi laver – og vi elsker at skabe værdi for vores kunder.

Lige nu er vi på udkig efter en ny kollega, der kan være med til at gøre salgs- og købsoplevelsen i butikken komplet. Hvis du brænder for det samme som os, og vil være med til at give vores kunder den bedste oplevelse, så er det måske dig, der er vores nye fritidsjobber.

Hjemmearbejdsplads
INNIOIndependent, hardworking student who could support INNIO at contract management and support this project in various languages

INNIO

We are looking for an independent, hardworking student who could support INNIO at contract management and support this project in various languages.

In this role you will be responsible for:

  • Be a part of the implementation and integration of a new Configure-Price-Quote tool in an international working environment
  • Read through and identify all relevant information for contract execution from service contracts
  • Interact with local staff in multiple countries to collect additional contract information

At INNIO we offer you an international working environment, flexible working time and 100% home office at the time.

Hjemmearbejdsplads
Red HatDansktalende telefonværtinder/-vært/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder er behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
LionbridgePersonalized Internet Ads Assessor Denmark

Lionbridge

Part time, Independent Contractor, Work from Home Job

We partner with the world's most innovative companies to develop and improve their AI powered products. Whether it’s improving the relevance of search engines or training digital assistants to understand more languages and dialects, our teams help break machine-learning barriers and build human-learning bridges around the world -- and you can be part of it.

We are looking for dynamic people who have strong communication skills and use the Internet daily. You should also be flexible, reliable and have the ability to interpret and follow established guidelines.

Q-Park Operations Denmark A/SParkeringsvagt – 20 timer pr. uge

Q-Park Operations Denmark A/S, Nykøbing Falster og Maribo

Q-Park Operations Denmark A/S søger en effektiv parkeringsvagt til Nykøbing Falster og Maribo. Der er tale om en stilling på gennemsnitligt 20 timer pr. uge.

Du skal være opmærksom på, at vagtplanen dækker alle ugens 7 dage og døgnets 24 timer hele året rundt. Dine primære vagter vil være en blanding af dag- og aftenvagter, både på hverdage og i weekenden, i varierende tidsintervaller.

Som parkeringsvagt vil du få følgende opgaver:

  • Holde opsyn med de parkeringsområder, som virksomheden administrerer
  • Udskrive parkeringsafgifter jf. definerede regler
  • Besvare spørgsmål fra bilister omkring parkeringsregler
  • Håndtering af konflikter og konfrontationer med utilfredse bilister
Scandlines
Sommerafløsere

Scandlines, Rødby og Gedser

Vi søger primært afløsere til butikkerne og spisestederne ombord på færgerne samt i Check In, men der kan også i løbet af sommeren opstå andre stillinger f.eks. på bilpladserne eller på lageret.

I alle afdelinger består arbejdet i at betjene og servicere Scandlines’ gæster samt bidrage positivt til gæsternes rejse- og indkøbsoplevelse.

Det er helt afgørende for os, at kunderne mærker vores gæstfrihed og bliver mødt af synlige og engagerede medarbejdere.

Scandlines
Hjemmearbejdsplads
HjerteforeningenDistancefundraisere der kan sende hjertevarme gennem telefonen - kun hjemmearbejde

Hjerteforeningen

Vil du have maksimal fleksibilitet, uddannelse, god fast løn og super kolleger?

Leder du efter et (studie)job, hvor du kan bruge dine talegaver, og hvor du selv kan vælge dine arbejdstider? Et job, hvor du samtidig lærer noget, og hvor din indsats virkelig betyder noget? Et job, hvor du arbejder hjemmefra under trygge rammer samtidig med at være virtuelt omgivet af gode kollegaer og et stærkt team, og hvor der bliver lyttet til dine ideer og input? Så har du det job, lige her.

Skaf nye medlemmer og hjælp med at gøre de eksisterende medlemmer glade.

ALDI Danmark1. assistent Maribo

ALDI Danmark

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du kender allerede ALDI Danmark. For vi var de første i Danmark til at tilbyde høj kvalitet til discountpriser. I dag har vi skudt en spændende udvikling i gang under navnet: ”Hver dag endnu bedre”, og den udvikling inviterer vi nu dig med til som vores nyeste 1. assistent i butikken i Maribo.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

  • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
  • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
  • tæller kassen op, når du lukker
Sales Advisor 5 timer
H&M NAKSKOV SØGER SALES ADVISOR 5 TIMER PR.
H&M Nakskov, Nakskov
H&M Nakskov
Indrykket: 
Studentermedhjælper til projektledelse og kommunikation
Som en del af arbejdet med den kommende Femern forbindelse mellem Danmark og Tyskland er vi i Sund & Bælt allerede nu i fuld gang med...
Sund og Bælt, Ringsted, Rødby, Tyskland
Sund og Bælt
Indrykket: