243 jobannoncer matcher din søgning 243 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Finanstilsynet

Finanstilsynet søger student til sit kontor for investorbeskyttelse

København K

Er du under uddannelse inden for samfundsvidenskab som eksempelvis økonomi, jura eller erhvervsjura, og vil du være med til at føre tilsyn med virksomheder på investeringsområdet og være med til at sikre en velfungerende finansiel sektor? Så er dette job måske noget for dig.

Finanstilsynets kontor for investorbeskyttelse søger en dygtig og engageret student. Du vil som student i kontoret få mulighed for at lære den finansielle sektor at kende indefra samtidig med, at du udvikler dine kompetencer og opnår praktisk erfaring med juridisk og økonomisk sagsbehandling inden for kontorets forskelligartede opgaver.

Trafikstyrelsen

Studentermedhjælper søges til Trafikstyrelsens webredaktion

København V

I Trafikstyrelsen har vi 5 studentermedhjælpere, som implementerer de løbende ændringer og rettelser til vores mange hjemmesider. Skal du med på holdet?

Se video om Trafikstyrelsen som arbejdsplads

Vi har 10 hjemmesider og subsites. Som studentermedhjælper i webredaktionen bliver det din opgave at vedligeholde og udvikle sitet gennem vores CMS Go Basic.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i moderne byggeri centralt i København, med engagerede kolleger og fleksible mødetider, der rummer plads til studie, ferie og fritid.

Trafikstyrelsen
Malerexperten ApS

Vi søger en udadvendt deltidsmedarbejder – er du det rette match?

København Ø

I over 50 år har butikken ligget på Østerbro, og for et par år siden fik den nye ejere – os.

Vi glæder os til at udvikle butikkens potentiale, og forhåbentligt kan det føre til, at vi kan udvide og på sigt få flere butikker. Kunne du tænke dig at komme med på rejsen? For vi søger lige nu en ny kollega, der kan der kan hjælpe os i 10-20 timer om ugen.

Dit daglige arbejde vil bestå i at betjene og tage dig godt af vores kunder, når de kommer ind i butikken.

Der vil også være en ”oplæringsperiode”, hvis det er nødvendigt, så du lærer at blande maling og kommer ind i den daglige rytme, vi har i butikken.

Danmarks Statistik

Student til Danmarks nationalregnskab

København Ø

Kunne du tænke dig at arbejde med tal og data om samfundsøkonomi?

Dine opgaver vil fx. være at indsamle og opdatere datakilder, research, mindre programmeringsopgaver i tilknytning til forskellige versioner af nationalregnskabet.

Arbejdet vil give dig erfaring med empiriske data, men også indsigt i nationalregnskabsmæssige metoder og opgørelser. Der er ligeledes mulighed for specialeskrivning i Danmarks Statistik.

Man Energy Solutions

Marketing Student Assistant

Copenhagen

Are you a dynamic and driven student looking to dive into the world of marketing? Do you want to contribute to groundbreaking B2B campaigns for a leading global company?

Se video om Man Energy Solutions som arbejdsplads

You will work closely together with our marketing key accounts and help them with daily tasks to implement successful campaigns. This includes support with content and asset creation (Brochures, Posts, PowerPoints, Email Newsletters …) video editing, updating internal and external material and ad-hoc office tasks.

Man Energy Solutions
Dansk Arkitektur Center

Er du Dansk Arkitektur Centers nye guide, vært eller underviser?

København K

Som guide går du rundt i København og gør grupper af arkitekturinteresserede voksne fra ind- og udland klogere på byens nyeste udvikling og arkitektur. Som underviser arbejder du med formidling i børnehaver, skoler og ungdomsuddannelser.

Alle er vi værter, som går i dialog med vores mange besøgende i udstillingerne og i vores familieværksteder.

Vi arbejder også, når andre holder fri. Det betyder skiftende mødetider, hverdags-, weekend- og ferievagter. Regn med en arbejdsuge på i gennemsnit 10-15 timer, svarende til ca. 2-3 vagter.

Semler Gruppen

Weekendmedhjælper til Semler Mobility i Valby

København SV

Er du frisk og serviceminded, og kunne du tænke dig et studiejob i bilbranchen? Så er det måske dig, vi søger som weekendmedhjælper til vores salgsafdeling!

Som weekendmedhjælper hos os indgår du i et team, hvor vi i høj grad vægter det gode arbejdsmiljø og samarbejde.

Din primære arbejdsopgave er professionel modtagelse af vores kunder i salgsafdelingen.

Semler Gruppen
Trafikstyrelsen

Samfundsfaglig studentermedhjælper søges til Trafikstyrelsens dynamiske droneteam

København V

Passer du godt ind et sted, hvor der er mange bolde (eller droner) i luften, og synes du også, at den politiske og tekniske udvikling af droneområdet lyder spændende at arbejde med?

Se video om Trafikstyrelsen som arbejdsplads

Vi søger lige nu en studentermedhjælper med interesse for politik, regulering og luftfart til vores droneteam. Her vil du mødes af en spændende og varieret hverdag med rig mulighed for faglige udfordringer, da du kommer til at arbejde med droner og luftfart.

Trafikstyrelsen
Gem
KPMG P/S

Junior Associate to Financial Services

København Ø

Are you our new Junior Associate (student) in the KPMG Financial Services Advisory (FSA) team?

Your tasks could include supporting the development and maintenance of our digital tools for reporting to the FSA Management Team across different categories of KPIs.

You will have the opportunity to learn and develop from day one, whilst working in a fast-paced environment where two days are rarely alike.

KPMG P/S
Smith Innovation

Skrivende studentermedhjælper

København Ø

Er du glad for at skrive og motivere gennem sproget? Og er du som os optaget af at tænke byggeriet forfra med respekt for planetens grænser?

I Smith Innovation arbejder vi for den planetære omstilling af byggeriet og vores byer – vi har kun én planet at bygge på. Det kræver en kombination af brainpower og stærke formidlingsevner! Derfor søger vi byens skarpeste pen som studentermedhjælper.

Vi har brug for dig ca. 15 timer om ugen, fordelt over minimum to dage, til at hjælpe os med at formidle om vores projekter og aktiviteter på både vores hjemmeside og LinkedIn.

Diabetesforeningen "Danish Diabetes Association"

Fundraiser/Phoner - Deltid

Hjemmearbejdsplads

Hjemmearbejdende fundraiser/phoner med stort hjerte til meningsfuldt job med god løn.

Vil du kæmpe diabeteskampen, sætte fokus på diabetes og gøre en forskel for mennesker med diabetes? Så er det dig, vi leder efter.

Som vores nye fundraiser får du glæden af:

  • Danmarks bedst lønnede fundraiserstilling - 150 kr. i timen plus feriepenge
  • Gode lønudviklingsmuligheder, da vi lønner efter kompetence - men aldrig med provision eller bonus
  • Spar transporttiden hver dag - du arbejder hjemmefra
Københavns Professionshøjskole

Studentermedhjælper til Institut for Sygeplejerske- og Ernæringsuddannelser

Campus Sigurdsgade

Er du studerende, og vil du gerne arbejde med drift af IT-systemer, administration og kvalitetssikring på en uddannelsesinstitution? Så har vi måske et studiejob til dig.

Dine væsentligste opgaver vil være:

  • Understøtte udviklingsarbejdet med de studerendes læringsplatform Itslearning
  • Hjælpe til ved afholdelse af arrangementer, fx åbent hus og dimissioner
  • Understøttelse og opsætning af undervisnings- og praktikevalueringer
Psykiatrifonden

Bliv fundraiser hos Psykiatrifonden!

København NV

Vil du gøre en forskel for alle de danskere, som har en psykisk sygdom?

Som fundraiser hos Psykiatrifonden arbejder du minimum otte timer om ugen for at inspirere alle danskere til at støtte vores arbejde med en fast månedlig donation. Dit vigtigste våben i kampen for at hjælpe alle, som har en psykisk sygdom, er telefonen og viljen til at gøre en forskel.

Vi tilbyder gode udviklingsmuligheder, hvis du ønsker en fremtid inden for salg eller fundraising.

DIS Study Abroad in Scandinavia

Studentermedhjælper søges til finansafdelingen – DIS Copenhagen

Er du interesseret i bogføring, finans og Excel? Så se her!

Vi kan tilbyde:

Se video om DIS Study Abroad in Scandinavia som arbejdsplads

  • Mulighed for at bidrage til organisationens positive udvikling og vækst
  • Gode kollegaer i et uformelt team
  • En fleksibel arbejdsplads
DIS Study Abroad in Scandinavia
Skatteankestyrelsen

Studentermedhjælper med lyst til at arbejde med beredskab

København V

Når beredskabsplaner skal opdateres, og beredskabsøvelser skal gennemføres i Skatteankestyrelsen, er det Teamet for Tværgående Opgaver, som tager fat. Har du lyst til at dykke ned i beredskabsarbejdet og lære en masse om beredskabsområdet i en statslig styrelse? Vi er klar til at tage imod en studentermedhjælper i teamet.

Som studentermedhjælper får du et tæt samarbejde med informationssikkerhedskoordinatoren, der tildeler dig opgaver. Du får en arbejdsdag, hvor du dykker ned i både små og store opgaver: Du deltager i større projekter, men der kommer også opgaver på dit skrivebord fra dag til dag.

Skatteankestyrelsen

Studentermedhjælpere med interesse for juridisk arbejde

København V

Er du klar til at få en masse viden om uafhængig klagesagsbehandling og lære om, hvad det vil sige at være en del af en offentlig organisation? Leder du efter et studiejob på omkring 15 timer om ugen, hvor du kan løse en række administrative og juridiske opgaver?

Bliv en del af Skatteankestyrelsens 5. eller 13. kontor i København, hvor vi søger flere studentermedhjælpere. Begge kontorer behandler erhvervsbeskatningssager om skat og moms. Vi er klar til at tage imod dig, som har lyst til at hjælpe vores sagsbehandlere i deres juridiske arbejde.

Aktiv Servicecenter ApS

Norsktalende kundeservicemedarbejder (Fleksjob/Studiejob/Deltid/Fuldtid)

Hillerød eller København

Du vil blive en del af et team, hvor vi passer godt på hinanden og lægger en ære i at gøre os umage.

Opgaver vil være besvarelse af telefonopkald og mails vedr. support af intelligente haveredskaber såsom robotplæneklippere og automatiske vandingssystemer m.m. Du får en grundig oplæring i produkterne.

Banedanmark

Struktureret studentermedhjælper til Banedanmarks IT-afdeling

København V

Har du lyst til at arbejde og få praktisk erfaring midt i Banedanmarks store SAP-projekt?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Vi har ansvaret for at vedligeholde og udvikle Banedanmarks SAP-løsning, herunder ved gennemførelsen af et stort SAP S/4HANA-projekt, hvor vi arbejder med systemunderstøttelse, fornyelse og vedligeholde af den danske jernbane.

Du skal blandt andet være med til at sikre, at de aftalte processer følges, så vi kan overholde de aftaler, der er indgået med vores forretning og vores leverandører.

Banedanmark
Amnesty International

Facer, Amnesty International, dagshold, København

Har du lyst til at gøre en verden til forskel for mennesker, der er udsat for uretfærdig behandling? Vil du ha’ et job, hvor du får venner for livet? Kom med på holdet hos Amnesty og få en hverdag, der gir mening som facer.

Vi taler med folk fra alle mulige forskellige samfundslag. Det giver en enorm personlig udvikling – det er en skill, man kan bruge i alle mulige andre fag

Sebastian, facer på fuldtid

Nysgerrig? Læs mere her!

Amnesty International
Totalkredit

Studentermedhjælper til Analyse og Udvikling for vurderingsområdet

København V

Er du en motiveret studerende, hvor data er et grundelement for dit studie? Har du en fascination af boligmarkedet og ønsker at omsætte dine analytiske evner til meningsfuld indsigt for ledelsen? Så er denne studenterstilling lige noget for dig!

Vi tilbyder dig et udviklende job i et spændende miljø, hvor du får medansvaret for udvikling og vedligeholdelse af ledelsesrapporteringer. Dertil kommer vedligeholdelse af bagvedliggende data samt ad hoc-beregninger inden for vurderingsområdet.

Totalkredit

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV