349 job matcher din søgning 349 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 349 resultater.
DSBMedarbejder til 7-Eleven på Valby Station (ca. 15-20 timer om ugen)

DSB, Valby

Har du lyst til en hverdag med gang i, masser af kundekontakt, og ikke mindst, godt kollegaskab? Så læs videre her!

Som medarbejder i 7-eleven får du en varieret hverdag. Mads der arbejder på deltid i 7-eleven fortæller selv om jobbet: ”På en almindelig dag, er der perioder med mange kunder og fart på, og perioder hvor det er mere roligt. Når der ikke er så mange mennesker, sørger vi for at rydde op og fylde varer op – og få talt med hinanden.”

Stillingen som sælger er et fleksibelt job, hvor du b.la. har god mulighed for at bytte vagter med dine kollegaer, hvis det bliver nødvendigt.

DSB
Københavns ProfessionshøjskoleStudentermedhjælpere til Studieservice

Københavns Professionshøjskole, Campus Carlsberg

Har du lyst til at understøtte kollegaerne i Studieservice i at skabe de bedst mulige rammer for studerende på grund- eller videreuddannelse? Er du studerende med blik for detaljen, struktureret, kan arbejde selvstændigt og er god til at bruge digitale værktøjer? Så har vi måske et studiejob til dig.

Studieservice på Københavns Professionshøjskole søger studentermedhjælpere til tre forskellige afdelinger:

 • En studentermedhjælper til Studieservice for Tværgående aktiviteter, SU/SPS området
 • To studentermedhjælpere til Studieservice for Videreuddannelse
 • En studentermedhjælper til Studieservice på Det Lærerfaglige Fakultet
KOMBIT A/SUngarbejder til InternIT og Facility

KOMBIT A/S, København

Er du på udkig efter et job, som kan tilpasses dit skoleskema? Så kig med her.

I KOMBIT søger vi netop nu en ungarbejder, der kan hjælpe vores InternIT og Facility med en række praktiske arbejdsopgaver. Vi er et projekthus, som indkøber it-systemer på kommunernes vegne med et klart mål for øje; bedre, billigere og mere sammenhængende it-systemer til gavn for alle danskere. Vi er alle drevet af KOMBITs stærke formål om at skabe værdi for borgere og de danske kommuner.

Som ungarbejder i KOMBIT vil din kerneopgave være at hjælpe til med en række praktiske opgaver. Du bliver en vigtig del af hverdagen i KOMBIT.

LB Forsikring
Jurastuderende

LB Forsikring, København

Din primære arbejdsopgave bliver at hjælpe med at bemande vores klagetelefon, hvor du skal tale med vores medlemmer og oprette klager. Der vil også være lettere arbejde omkring håndtering af klager fra Ankenævnet for Forsikring.

LB Forsikring

Du kommer til at yde juridisk bistand til afdelingens jurister, herunder undersøge, fortolke og vurdere juridiske problemstillinger samt udarbejde oplæg og indstillinger. Herudover skal du varetage diverse opgaver omkring inddrivelsessager, således både de interne og dem, vi får behandlet af eksternt inkassofirma.

Den forventede arbejdstid er ca. 15 timer om ugen og planlægges med gensidig fleksibilitet. For at komme i betragtning til stillingen skal du være på 1. eller 2. år af jurastudiet (stud.jur.).

LB Forsikring
 Falck Danmark A/S,
Student Assistant - IT Contract Management

Falck Danmark A/S, Copenhagen

To support the global IT Contract and Vendor Management function within Global IT, we need a Student Assistant, preferably with a study that links the IT and Finance disciplines.

As a Student Assistant for IT Contract and Vendor Management, you will be part of a global team that is responsible for both new and existing IT contracts. You will be supporting contract and commercial managers in their operational tasks, and aligning with primary service providers to ensure they keep their agreed service levels.

We expect you to be able to work onsite up to 20 hours weekly during normal working hours, although some tasks can be solved by working remotely.

Falck Danmark A/S
Dansk SygeplejerådStudentermedhjælper søges til digital kommunikation for fremtidens sygeplejersker

Dansk Sygeplejeråd, København

Dansk Sygeplejeråds organisationsafdeling søger en studentermedhjælper (15 timer/ugen), der kan understøtte Sygeplejestuderendes Landssammenslutning (SLS) i at skabe engagerende og involverende digital kommunikation til landets sygeplejestuderende.

SLS er de sygeplejestuderendes egen organisation og arbejder for, at fremtidens sygeplejersker får en god og udfordrende uddannelse og den bedste studietid. Det sker igennem politiske indsatser, kampagner, god medlemskommunikation og ved at skabe stærke fællesskaber på uddannelsesstederne og online.

Derfor leder vi lige nu efter en studentermedhjælper (15 timer/ugen), der i tæt samspil med SLS’ konsulenter og formandskab kan udvikle og producere kommunikationsprodukter til vores kanaler, der engagerer og involverer vores medlemmer – og styrker de digitale fællesskaber.

Arbejdstilsynet
Jurastuderende til juridisk arbejde

Arbejdstilsynet, København

Interesserer du dig for offentlig forvaltning? Har du mod på at prøve kræfter med en bred vifte af juridiske opgaver inden for arbejdsmiljøloven, arbejdsskadesikringsloven og forvaltningsloven? Så bliv stud. jur. i Arbejdstilsynets kontor for Jura og Forenkling

Beskæftigelsesministeriet

Som stud. jur i Arbejdstilsynet vil du bl.a. skulle bistå med juridisk gennemgang af ansøgninger inden for arbejdsmiljøområdet, hjælpe med håndteringer af aktindsigter, foretage juridisk informationssøgning, bistå i regelarbejder, herunder især ved sammenskrivning af bekendtgørelser mv.

Söderberg & Partners Danmark Forsikringsmæglervirksomhed A/SEr du vores nye grafiske talent?

Söderberg & Partners Danmark Forsikringsmæglervirksomhed A/S, København

Er du en kreativ schweizerkniv med en bred vifte af grafiske kompetencer? Og ønsker du at udvikle dine evner til at blive endnu dygtigere sideløbende med dit studie? Så har vi måske det perfekte studiejob á 15-20 timer for dig.

Vi har travlt, og har brug for hjælp fra et talent med indsigt i de seneste grafiske tendenser og passion for visuel kommunikation.

I jobbet vil du bl.a. komme til at:

 • Udvikle og opdatere vores grafiske materiale til intern og ekstern brug (præsentationer, brochurer, skabeloner, og blanketter)
 • Håndtere den løbende dialog med udvalgte samarbejdspartnere med udgangspunkt i vores grafiske identitet Udarbejde grafisk layout til vores digitale medier, hjemmeside, nyhedsbreve og intranet
RigspolitietStudentermedhjælpere til kommunikation i Rigspolitiet

Rigspolitiet, København

Vil du arbejde i en kommunikationsafdeling, som altid er i midten af begivenhederne, og hvor der altid er travlt med krisekommunikation, pressehåndtering, intern kommunikation, kampagner og en masse andet? Kan du arbejde selvstændigt – også når det går stærkt?

En central opgave for vores studentermedhjælpere er monitorering af mediebilledet – både i de etablerede medier og de sociale – for på den måde at understøtte arbejdet i de nationale krisestabe.

Samtidigt bidrager du også til besvarelse af borgerhenvendelser på politiets egne sociale medier og derudover vil du – afhængigt af afdelingens behov og dine kompetencer – arbejde med indhold til sociale medier, filmproduktion (optage og redigere og tekste film, fotografere, bistå ved mindre analyseopgaver, skrive til og vedligeholde vores landsdækkende intranet og assistere på produktioner, projekter, præsentationer m.m.).

 Nykredit
,
Studentermedhjælper til Reconciliation

Nykredit, København

Vil du være en del af et fagligt udfordrende og spændende miljø, hvor vi har ansvaret for Nykredits mest formuende kunder? Elsker du udfordringer, og trives du med konstant udvikling? Tør du befinde dig i ”maven” af forretningen – og til tider også i ”orkanens øje”?

Du bliver en del af WMO-teamet Reconciliation, hvor dit primære fokusområde - via samarbejde med interne interessenter, depotbanker, kunder og investeringsrådgivere - er at løse driftsmæssige og administrative opgaver. Desuden arbejder vi løbende på at forbedre processer og arbejdsgange og lægger derfor stor vægt på, at du evner at bidrage aktivt til optimeringsprocessen. Der er stor bredde i opgavernes art, og du får - i samarbejde med de andre studentermedhjælpere i WMO - indflydelse på tilrettelæggelse og udførelse af opgaverne.

Dansk FlygtningehjælpMentorer til området: Integration til arbejdsmarkedet

Dansk Flygtningehjælp, København

Til København og omegnskommunerne søges mentorer, som har lyst og evne til at bringe borgere med andre udfordringer end ledighed tættere på arbejdsmarkedet.Målgruppen er primært borgere, der er kommet hertil som flygtninge/indvandrere.

Vi søger mentorer med evnen til at se ressourcer i den enkelte og med empati at kunne skubbe i den rigtige retning. Vores kommende kollega skal hjælpe borgere hos os med at bane vejen til arbejdsmarkedet via individuelle samtaler. Vejen er ofte fuld af forhindringer og kan synes lang – du skal derfor kunne se og formidle de små sejre til både borger og sagsbehandler.

LundbeckStudent assistant Pharmaceutical Production Support team

Lundbeck, Copenhagen

Lundbeck is currently looking for an ambitious and highly skilled student assistant to join the Pharmaceutical Production Support team.

By joining Lundbeck, you join a global company which is truly dedicated to helping patients suffering from brain diseases.

You will be part of a competent and skilled team. We are busy and work to deliver strong and timely results within pharmaceutical manufacturing support. If you find pharmaceutical manufacturing interesting and motivating, this job is a great opportunity for you.

DeloitteStudentermedhjælper med glæde ved tal og stærk finansiel forståelse

Deloitte, København

Kunne du tænke dig at kickstarte din karriere inden for revision som studentermedhjælper i Audit & Assurance i København? Så læs videre her.

Som studentermedhjælper vil du fra dag ét indgå i flere forskellige teams, hvor du løser opgaver, møder kunder og får sparring fra erfarne kolleger inden for revisionsområdet. Du skal derfor være motiveret for at lære og tilegne dig en masse kompetencer inden for revision - både fagligt og personligt.

Spændende opgaver venter på dig

 • Du vil få en bred indsigt i regnskab og revisionspraksis ved at skulle assistere med diverse opgaver, som vil kunne rumme alt fra planlægning, udførsel og afslutning af revisionsopgaver, kundebetjening, kundebesøg til lagerkontrol.
KL
Dygtig student til KL's kontor for Beskæftigelse og Integration

KL

Interesserer du dig for politisk interessevaretagelse og arbejdsmarkeds- og beskæftigelsespolitik? Arbejder du struktureret og selvstændigt, er du god til at skrive, og har du flair for tal?

Så er du måske vores nye studentermedhjælper i KL’s kontor for Beskæftigelse og Integration.

Vores opgaver spænder bredt fra både interessevaretagelse, politikformulering og projekter til udvikling og afholdelse af kurser og konferencer, som i øjeblikket afholdes virtuelt.

Du vil bl.a. skulle:

 • Planlægge, gennemføre og deltage i konferencer, temadage og møder
 • Udarbejde analyser af data på beskæftigelsesområdet
 • Udarbejde og behandle kvalitative og kvantitative spørgeskemaundersøgelser samt lave desk research
KL
Kromann Reumert
Vil du kickstarte din karriere allerede på studiet? Vi søger stipendiater til februar 2021

Kromann Reumert, København

Vil du sætte studiets teori i spil i virkelige problemstillinger? Drømmer du om muligheden for at arbejde sammen med dygtige kollegaer, der dagligt sætter standarden i advokatbranchen, og som kan være med til at sætte fokus på din udvikling? Så er du måske vores nye stipendiat.

Kromann Reumert

Som stipendiat i Kromann Reumert bliver du udfordret og opnår viden og erfaring, der er direkte anvendelig i forhold til din fremtidige karriere. Du får et indgående indblik i forskellige juridiske discipliner og fremtidige arbejdsområder i praksis.

Dine opgaver bliver alsidige og kan blandt andet bestå i at:

 • tage del i det daglige sagsarbejde inden for de forskellige juridiske områder
 • udarbejde udkast til notater, oplæg og nyhedsbreve
 • forberede retssager, eksempelvis ved at udarbejde udkast til processkrifter og vidnespørgsmål
Kromann Reumert
Radiometer Medical ApS
Student Assistant in Global Sales Initiatives

Radiometer Medical ApS, Bønshøj

We are looking for a self-driven, positive student with a can-do attitude who enjoys working in a highly international environment with changing priorities and tasks. We see you as a forthcoming person with a commercial mindset who appreciates working across different cultures with many stakeholders.

You will be part of our nice little team with four associates who in very different ways support our subsidiaries in realizing commercial opportunities and drive sales through global initiatives such as:

 • Cross border and turnkey sales
 • Global Key Account Management in close collaboration with our subsidiaries
 • Entry to new segments and product offerings through external partnerships
Radiometer Medical ApS
NEXT Uddannelse KøbenhavnStudentermedhjælper

NEXT Uddannelse København

Stabil og struktureret specialpædagogisk støtteperson til NEXT Byggeri (eud/eux)

Til én af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler søger vi en studentermedhjælper, som kan hjælpe os videre med den ambition.

Du kommer til at fungere som specialpædagogisk støtteperson og indgå i et netværk omkring eleverne med særlige psykiske/mentale/sociale udfordringer på vores uddannelser fra GF1 til svendeprøver i aldersgruppen fra ca. 18 år og opefter. I samarbejde med vejledere, kontaktlærer og eleven skal støttepersonen være den gennemgående og vedholdende kontaktperson, der yder den bedste specialpædagogiske støtte i forhold til gennemførelse af den valgte uddannelse.

Du har ansvaret for at bidrage konstruktivt til at binde netværket omkring eleven sammen samt være den stabile drivkraft, når de særlige udfordringer i form af fx diagnoser skal understøttes gennem hele uddannelsesforløbet.

Retail United ABButikssælger

Retail United AB søger for Sony i København

Er du vild med forbruger elektronik, kundekontakt og har du lyst til at arbejde for et stort og velkendt varemærke, så har vi jobbet til dig! Vi søger nu en sælger med drive og engagement til at påtage sig opgaven som Instore Sales Specialist for Sony, på deltid.

Med opstart hurtigst muligt, vil din hovedopgave være at sælge Sony forbruger elektronik i et udvalgt elektronikvarehus. Som ansigt udadtil for Sony, er det desuden vigtigt at du har en stor interesse for elektronik, samt flair for at give gode kunde oplevelser.

Om jobbet:

 • Du skal drive salget af Sonys forbrugerelektronik i et elektronikvarehus.
 • Dine kunder er primært privatkunder.
 • Du får dine egne salgsmål for varehuset.
LundbeckStudent assistant in Corporate Health, Safety & Environment

Lundbeck, Copenhagen

Are you passionated about people, health and behavioural design? Lundbeck’s dedication to brain health drives us to promote physical and mental well-being in the workplace and prevent risks that could negatively impact the health of our employees. We would like you to be a central part of this preventive work.

As Student assistant you will be a central part of developing Corporate HSE’s communication and change management approach. Your various tasks will be:

 • Visual design and set up of intranet pages, presentations and campaign materials
 • Participation in the development and execution of cross organisational HSE changes
 • Practical facilitation at HSE courses and seminars (both virtually and live)
 Nykredit
,
Studentermedhjælper til Client Onboarding

Nykredit, København

Vil du være en del af et fagligt udfordrende og spændende miljø, hvor vi har ansvaret for at oprette investerings- og kapitalforeninger og en bred kontaktflade nationalt og internationalt? Her får du et godt springbræt til din videre karriere i den finansielle branche!

Client Onboarding sikrer oprettelse af kapital- og investeringsforeninger, hvilket sker i tæt samarbejde med Nykredit Portefølje Administration. Vi har en stor kontaktflade internt i Wealth Management og eksternt i vores samarbejde med internationale depotbanker, når vi koordinerer og samarbejder i oprettelsen af vores foreninger.

Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre processer og arbejdsgange og lægger derfor stor vægt på, at du evner at bidrage aktivt til optimeringsprocessen. Vi forestiller os, at du læser på en videregående uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau.