548 job matcher din søgning 548 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Flow Robotics A/S
Paid Media Specialist - Part time

Flow Robotics A/S, Copenhagen

To be successful in this role you need to have an analytical mindset, be on top of new digital trends and result driven.

At Flow Robotics no days are alike. One day it will be setting up targeted campaigns or finding new keywords to attack, the next working on new website optimizations or tweaking a landing page for better performance. The tasks are many with great variation all with the purpose to get traffic and leads to Flow Robotics.

Se video om Flow Robotics A/S som arbejdsplads

You will join a team of dedicated people that always listen to the customers and develop solutions to fit their needs. We are currently on a journey to expand our commercial operations to new markets. You will play a key role here to make sure we get more digital visibility in local markets.

Flow Robotics A/S
Lærernes a-kasse
Serviceminded og effektiv studerende

Lærernes a-kasse, København

Har du flair for at sætte en computer op, og synes du det er sjovt at rode med IT og alt det der ligger bagved brugerfladen? Er du udpræget serviceorienteret, og har du et stort drive? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i IT-afdelingen

Du bliver en del af vores IT-afdeling, hvor vi dagligt understøtter a-kassens drift, ligesom vi yder daglig IT-support til ca. 80 kollegaer. Som studentermedhjælper vil du primært skulle yde support til kollegaer i København og på fire kontorer i Jylland og på Fyn.

Du får mulighed for at arbejde med en bred vifte af arbejdsopgaver. Du vil arbejde med alt fra nulstilling af passwords til installering, opsætning og fejlsøgning med tilhørende standard software og a-kasseapplikationer. Du vil få mulighed for at påvirke indholdet af dine arbejdsopgaver i takt med, at du tilegner dig nye kompetencer.

NEXT Uddannelse København Studentermedhjælper til Datasikkerhed på NEXT

NEXT Uddannelse København, Valby

Brænder du for GDPR, og vil du være med til at udvikle og løbende følge op på datasikkerheden på NEXT? Så er du måske vores nye kollega.

På NEXT har vi stor fokus på it- og datasikkerhed, og vi har derfor brug for et par ekstra hænder.

Vi har brug for dig, som ønsker erfaring med implementering af og opfølgning på datasikkerhed, og ikke keder dig, når enkelte af opgaverne skal gentages flere gange om året. Du finder tværtimod ro i rutinerne og gentagelserne, samtidig med at du ikke bliver slået ud, når der kommer en akut opgave, som skal løses.

Stillingen er en del af Digitalisering, hvor vi i forvejen er fem faste- og to deltidsmedarbejdere. Du vil til dagligt arbejde i et mindre team, hvor vi er en koordinator, en konsulent og dig, som har ansvaret for it- og datasikkerheden på NEXT.

Bolig- og Planstyrelsen Juridisk studentermedhjælper med interesse for plan- og miljøret

Bolig- og Planstyrelsen, København

Er du jurastuderende med interesse for at arbejde i en politisk ledet organisation, og ønsker du at få relevant erhvervserfaring sideløbende med dit studie? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Center for Plan i Bolig- og Planstyrelsen.

Bolig- og Planstyrelsen er en ny styrelse, som hører under Indenrigs- og Boligministeriet. Vi har ansvar for en bred vifte af opgaver inden for bl.a. bolig-, bygge-, plan- og landdistriktsområdet og bidrager til at udvikle et sammenhængende Danmark.

Som vores nye student skal du bl.a. bistå vores tilsynsteam med tilsyn med kommunal planlægning, vejledning af borgere, virksomheder og kommuner om planloven, og fortolkningsbidrag vedr. planloven.

Scandic Hotel A/S
Bellboy, deltid 60 - 80 timer, Scandic Copenhagen

Scandic Hotel A/S

Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er én af vores deltids Bellboy på Scandic Copenhagen.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det. Og vi ved, at du er fyldt med energi, og at dit gode humør smitter af på vores gæster og alle dem, du arbejder sammen med. Du har en sjette sans for god service og spørger altid vores gæster, om der er noget, du kan hjælpe dem med, inden de selv spørger. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Håndtering af bagage fra gæster
 • Servicering og vejledning af hotellets gæster
 • Diverse ad hoc-opgaver
Scandic Hotel A/S
Scandic Hotel A/S
Opvasker, weekend, Scandic Sluseholmen

Scandic Hotel A/S, København

Ta’r du ansvar, har øje for detaljerne og sætter en ære i at få vores tallerkner og glas til at shine, så tror vi på, at du er vores nye weekendopvasker på Scandic Sluseholmen.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du har en faglig stolthed og altid har dit på det rene, når det gælder den daglige opvask. Du kan godt lide den store kontaktflade, der er i et køkken og vi ved, at du er perfektionist til fingerspidserne. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Rengøring af service pg køkkenudstyr
 • Rengøring af gulv
 • Rømning af skrald
Scandic Hotel A/S
KL
Student til web og kommunikation

KL, København

Lederweb søger en student, som kan lave SoMe-opslag, der både er seriøse og samtidig fænger, som kan finde det rigtige billede til en artikel om fx psykologisk tryghed, og som også kan skrive en læseværdig artikel om et aktuelt ledelsestema til vores nyhedsbrev.

Som student vil dine primære opgaver være at:

 • opdatere og vedligeholde Lederweb.dk
 • udvælge og beskære billeder til artikler, nyhedsbrev og opslag på SoMe
 • lave indhold til de sociale medier og sikre, at vi bedst rammer målgruppen – fx ved at lave små animationsvideoer, infografikker og fængende SoMe-tekster
 • udvikle og vedligeholde Lederweb.dk – både i forhold til indhold og form

Du kommer til at løse opgaverne i et tæt samarbejde med resten af vores sekretariat, hvor vi lægger vægt på at have det sjovt, selvom vi har travlt. Vi sørger desuden også for, at du løbende udvikler dine kompetencer.

KL
Scandic Hotel A/S
HR medhjælper til opvask og rengøring, 10 timer pr. uge, Scandic Sluseholmen

Scandic Hotel A/S, København

Ta’r du ansvar, har øje for detaljerne og sætter en ære i at få vores tallerkner og glas til at shine, så tror vi på, at du er vores nye HR medhjælper til opvask og rengøring på Scandic Sluseholmen.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du har en faglig stolthed og altid har dit på det rene, når det gælder den daglige opvask. Du kan godt lide den store kontaktflade, der er i et køkken og vi ved, at du er perfektionist til fingerspidserne. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Rengøring af service pg køkkenudstyr
 • Rengøring af gulv
 • Rømning af skrald
Scandic Hotel A/S
GLS Denmark A/S
Butiksmedarbejder (weekend) - København og Valby

GLS Denmark A/S

Vil du være med til at give vores kunder den bedste oplevelse? Vi leder efter dig, der er serviceminded helt ud til fingerspidserne.

GLS Denmark A/S

Helt overordnet handler dit job om at give vores kunder en god oplevelse, når de kommer for at hente deres pakker – Det skal være hurtigt og nemt! Når du ikke betjener kunder, er du selvopsøgende i opgaver og hjælper med at holde butikken pæn, ren og indbydende.

Det er selvfølgelig en fordel, hvis du har prøvet at arbejde i butik, men det er ikke et krav. Det vigtigste er, at du virkelig har lyst til at give god nærværende service og forstår, at det skal gøres med et smil – også når der er travlt.

GLS Denmark A/S
Incita Caféassistent (deltid) til Københavns hyggeligste socialøkonomiske caféer

Incita, København og Valby

Vi har vokseværk, og søger derfor caféassistenter til at tilslutte sig vores fantastiske team i vores to cafeer – Valby; Østerbro. Jobbet er perfekt til dig, som søger et hyggeligt og meningsfuldt studiejob, og som elsker at tage ansvar!

I caféerne laver vi lækker kaffe, serverer kolde fadøl, laver mødeforplejning til kultur- og idrætshusets mødelokaler, smører sandwiches, afholder aktiviteter og events, kører større selskaber – og meget mere. Dertil har vi hver dag borgere i afklarings- og ressourceforløb, som også er med til at sætte kulør på hverdagen.

Dine vagter kan både ligge i dagtimerne, eftermiddage og aftenener samt i weekenden – helst en blanding.

Abacus Medicine A/S
German-speaking Customer Service Assistant

Abacus Medicine A/S, Copenhagen

Do you speak German? And would you like to work together with our great Customer Service Team, where you will be co-responsible for the daily communication with German pharmacies and deliver good customer service in the German market?

In your role as a Customer Service Assistant, your main focus will be coordinating sales to German pharmacies and customer service in the German market. Together with the team, you will be responsible for the daily communication with German pharmacies, as well as planning and preparation of deliveries from different platforms in collaboration with other departments in Germany and Denmark. Last but not least, you will be influencing the establishment and development of key operational processes and procedures.

Abacus Medicine A/S
PostNord Danmark Studentermedhjælper til presseafdeling

PostNord Danmark, København

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med alle aspekter af jobbet i en travl presseafdeling, mens du studerer?

I PostNords presseafdeling arbejder vi blandt andet med pressehenvendelser, kommunikationsrådgivning og udbredelsen af de gode historier. Vi har brug for en studentermedhjælper til at hjælpe med sociale medier, pressehenvendelser, bemande pressetelefon og til at skrive historier.

Dine opgaver vil inkludere alt fra research, skriveopgaver som f.eks. pressemeddelelser, nyhedsbreve, besvarelse af pressehenvendelser og rådgivning af alle niveauer i organisationen – men er ikke begrænset dertil.

Nomeco A/S Studentermedhjælper til Nomecos HR afdeling

Nomeco A/S, København

Kunne du tænke dig at arbejde i en HR afdeling i en stor virksomhed? Er du struktureret, serviceorienteret og ansvarsfuld? Kan du tænke i processer og vil du være med til at udvikle vores HR processer, så er du måske vore nye kollega. Stillingen er med fast arbejdssted på Nomecos hovedkontor i København SV.

Dit job er at supporter HR teamet. Du vil have egne opgaver inden for rekruttering, on-boarding og HR administration, og du vil også blive inddraget i diverse HR udviklingsprojekter. Lige nu arbejder vi med at udvikle vores rekruttering og on-boarding processer, udvikle en ledelsesmodel og optimere brugen af forskellige HR IT-systemer.

Københavns Kommune Studentermedhjælper til Skoletjenestens kommunikationsteam

Københavns Kommune

Er du en dygtig kommunikatør, idérig og kreativ i arbejdet med sociale medier, grafik og målgrupper? Og vil du sammen med Skoletjenestens kommunikationsteam bidrage til, at endnu flere børn og unge får god undervisning på museer, kulturinstitutioner og andre eksterne læringsmiljøer? Så læs med her.

Skoletjenesten er det nationale videncenter for eksterne læringsmiljøer, hvor vi udvikler og deler viden om undervisning i eksterne læringsmiljøer og formidler undervisningstilbud til lærere og pædagoger i hele landet. I kommunikationsteamet arbejder vi med at understøtte Skoletjenestens mange aktiviteter rundt om i landet, samarbejde og projekter.

Som studentermedhjælper kommer du til at understøtte både det daglige flow af nyheder og undervisningstilbud på forskellige digitale platform og herunder styrke den visuelle kommunikation i Skoletjenesten.

Nuuday Student til kommunikationsafdelingen

Nuuday, København

Er du et strategisk kommunikationstalent med en skarp pen og digitale kompetencer, og har du lyst til at arbejde i spændingsfeltet mellem intern og ekstern kommunikation?

Som student vil du arbejde strategisk og kreativt med både intern og ekstern kommunikation. Du skal kunne udtænke og producere indhold for både Nuuday-brandet og vores familie af i alt ni kundevendte brands i tæt samspil dine afdelingskollegaer, marketingafdelinger samt specialister på tværs af organisationen.

Du vil komme til at arbejde med forskellige formater som f.eks. pressepitch, pressemeddelelse, SoMe-opslag samt video og tekst til vores interne kanaler.

Københavns Politi Studentermedhjælper til sektion for operativ planlægning

Københavns Politi

Beredskabsenheden (BSE) er ansvarlig for Københavns politis reaktive beredskab i tæt samarbejde med de øvrige enheder. Enheden består af to centre - Center for beredskab og center for operation, hvor der i alt er ca. 800 medarbejdere og ledere.

Stillingen giver mulighed for et bredt politifagligt arbejde med hovedarbejdsområde inden for kvalitetssikring, journalisering og arkivering af politikredsens mangeartede plansæt.

Stillingen giver et stort indblik i kredsens øvrige samarbejde med andre kredse herunder Rigspolitiets mange forskellige afdelinger, samt det lokale beredskabssamarbejde med andre myndigheder.

Mødrehjælpen
Er du vores nye stjerne-telefundraiser og klar på en 8 timers arbejdsuge i Mødrehjælpen?

Mødrehjælpen, København

Vil du joine vores tele-team, ringe ud til alverdens danskere og på den måde hjælpe en hel masse sårbare børnefamilier – så har vi jobbet til dig!

Her hos Mødrehjælpen har vores team af telefundraisere en utrolig vigtig rolle for Mødrehjælpens arbejde. Derfor kan du også regne med, at vi tager godt imod dig, og at du inden længe føler dig som en uundværlig del af holdet.

To af vores fundraisere har fået kasketten som sociale mentorer, og de planlægger hyggelige arrangementer udenfor arbejdstiden helt fra fællesspisning i Absalon til teater under åben himmel! Det vi prøver at sige er, at der bliver sørget for, at du kommer hurtigt ind i fællesskabet og bliver en del af vores awesome tele-team.

Mødrehjælpen
Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI)
Analysestærk student med interesse for dybdegående analyser, offentlig økonomi og bæredygtighed

Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S (SKI), Valby

Elsker du at indsamle viden og analysere i dybden? Brænder du for at dygtiggøre dig inden for kvalitative og kvantitative metoder? Så har vi et spændende studiejob til dig! Vi garanterer en stejl læringskurve, tæt samarbejde med vores erfarne analytikere og masser af selvstændigt ansvar for en bred vifte af analyseopgaver.

Lige leder vi efter 2-3 studenter til vores relativt nye markedsanalyseafdeling. Du er et stærkt match, hvis du har god analytisk tæft, kan lide at interviewe og lave spørgeskemaer, har flair for tal og dataanalyse, kan finde indsigterne i kvalitativ empiri og motiveret for at lære at analysere forskellige markeder i dybden.

Vores studenter kobles typisk på én længerevarende markedsanalyse ad gangen, men deltager også aktivt i forskellige ad hoc-analyser.

Børns Vilkår
Studentermedhjælper til kommunikationsopgaver

Børns Vilkår, Valby

Kan du lide at arbejde med kommunikation, tekster og events? Og vil du samtidig være med til at gøre en forskel for tusindvis af børn og unge i Danmark, i en af landets største og mest veletablerede NGO’er?

Vores dygtige student er blevet færdig med sin uddannelse, og derfor søger vi nu en ny studentermedhjælper til afdelingen Kommunikation & Fundraising.

Du bliver en del af Kommunikationsteamet og kommer i særlig grad til at sidde med vores interne kommunikation, primært på intranettet. Samtidig vil du understøtte vores kommunikations- og kampagnemedarbejderne med en række forskellige opgaver, der knytter sig til de kampagner, vi laver til børn, unge, forældre og fagfolk.

Børns Vilkår
Behandlingsskolerne ApS
Fleksibel stilling som klinisk psykolog til udredning og behandling – er det dig, vi søger? 16-37 timer/ugl.

Behandlingsskolerne ApS, Vanløse

Behandlingsskolerne (BHS) er Danmarks største private dagbehandlingstilbud. Behandlingscenterets udredningsenhed er en selvstændig del deraf. Elever på BHS har en bred vifte af komplicerede neuropsykiatriske og adfærds/emotionelle problemstillinger, hvorfor de og deres forældre tilbydes specialpædagogisk, miljøterapeutisk, sundhedsfaglig og individuel psykologisk og til tider psykiatrisk behandling.

Se video om Behandlingsskolerne ApS som arbejdsplads

Vi søger nu en psykolog med rette kvalifikation og erfaring 2-5 dage ugl. med tiltrædelse 1. september eller hurtigst muligt derefter.

Hovedopgaven er at foretage udredning og diagnosticering af henviste børn og unge i samarbejde med psykiater. Dertil kommer opfølgende vejledningsforløb til forældre og sparring til personale.

Behandlingsskolerne ApS