209 job matcher din søgning 209 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 209 resultater.
European Sperm Bank
Et vellønnet, meningsfyldt og fleksibelt ekstra job

European Sperm Bank, Aarhus, Lyngby og København N

Tjen op til 4.200 kr. om måneden plus bonus

Du bliver en af hverdagens helte, der giver den ultimative gave til andre – muligheden for at få et ønskebarn. Du tjener 300 kr. per godkendt donation. I alt bliver det op til 4.200 kr. om måneden plus muligheden for en bonus.

European Sperm Bank

Hvad får man ud af at være sæddonor i European Sperm Bank?

 • Et fleksibelt job. Du bestemmer selv, hvor og hvornår du vil donere, og du behøver ikke at booke tid.
 • Et gratis sundhedstjek inkl. en genetisk profil, test for bakteriologiske og virologiske sygdomme samt en sædanalyse.
 • Et gratis sæddepot til din egen sæd. Så er du sikret, hvis du i fremtiden skulle blive syg.

Hvem er du?
Du er en rask mand mellem 18 og 45 år. Din uddannelse, dit udseende, din etnicitet og din religion har ingen betydning for os.

Ansøg nu på blivsæddonor.dk.

European Sperm Bank
fakta a/sLukkeansvarlig, over 18 år, Fakta, Nørrebro

fakta a/s

Trives du med tempofyldte arbejdsdage?

Jobbet som butiksmedarbejder er en blanding mellem praktiske opgaver i butikken, kassearbejde og kundeservice leveret med et smil.

Du bidrager til at give kunden en god og ”usvær” indkøbsoplevelse ved at medvirke til at kunden møder en ren og velopfyldt butik med glade, kundeorienterede medarbejdere.

Tingene sker omkring dig, hvor du har en praktisk tilgang, også selvom der er travlhed. Du finder det motiverende at lede aftenholdet og gennemføre aftalte lukkerutiner. Som lukkeansvarlig vil du i samarbejde med butikschefen og souschefen, sikre at butikken også er sæsonaktuel og indbydende om aftenen.

Vi tilbyder

 • Et job hvor din arbejdsindsats hurtigt gør en synlig forskel i butikken
 • Støtte af ledere og kollegaer, så du får en god oplæring
 • Medarbejderbonusordning, god pension og ansættelsesforhold
SuperBrugsenMorgenopfylder, SuperBrugsen, Matthæusgade

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt omkring 75 medarbejdere. Vi er en stor butik, der ligger på Matthæusgade i hjertet af Vesterbro. Vi søger en morgenopfylder, der har mod og lysten til at være en del af en butik, hvor der altid er fart på, og med mange besøgende dagligt.

Vi tilbyder:

 • Et job med udviklingsmuligheder
 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt
 • Medarbejderbonusordning for dig og din husstand

I samarbejde med de andre medarbejdere i afdelingen skal du sikre, at den altid fremstår indbydende og salgsparat. De væsentligste opgaver er bl.a.:

 • Sætte kunden i fokus og yde den service der skal til
 • Vareopfyldning
 • Sikre høj servicegrad
Gjensidige Forsikring
Studentermedhjælper til Koncernjuridisk Afdeling Danmark

Gjensidige Forsikring, København

Dit arbejde vil bestå i at bistå afdelingens advokater med juridiske undersøgelser, udarbejdelse af notater og materialesamlinger, udkast til processkrifter m.v. Studenterne har også ansvaret for afdelingens vidensdatabase.

Gjensidige Forsikring

Endvidere skal du bistå med oprettelse og afslutning af sager, kontakt til domstole og modparter samt korrespondance med og overdragelse af sager til eksterne advokater.

Du vil få et spændende og varieret job med mange udfordringer i vores velfungerende team.

Gjensidige Forsikring
ALDI DanmarkUngarbejder

ALDI Danmark, Brønshøj

Er du under 18 år? Og leder du efter et job, som giver ekstra på bankkontoen og passer godt sammen med skoleskemaet?

Som ungarbejder er du en vigtig del af dagligdagen. Du er nemlig med til at give kunderne en god oplevelse, når du sørger for, at butikken spiller og ser lækker ud. Du er også butikkens smilende og imødekommende ansigt udadtil og klar til at tage godt imod kunderne. Du får masser af gode oplevelser, når du:

 • starter med at lære butikken og dine nye kolleger godt at kende
 • betjener kunder ved kassen og hjælper med spørgsmål ude i butikken
 • fylder op og trimmer hylderne og får butikken til at shine, når du gør rent.

Vores fordele

 • Som ungarbejder får du adgang til en attraktiv ordning med rabatter på alt lige fra ny elektronik og noget fedt tøj til forskellige sjove events.
 • Du får adgang til frisk frugt hver gang du er på vagt, som en del af ALDIs frugtordning
ALDI Danmark1. assistent

ALDI Danmark, Brønshøj

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset – såsom om morgenen, aftenen og i weekenderne.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker

Du får de bedste muligheder for at udvikle dig og få din første ledererfaring på CV’et – og en mulig karrieresti, hvor du videreudvikler dit ledertalent på ALDI Academy, f.eks gennem vores Butikschefstrainee forløb.

Københavns UniversitetTwo Laboratory Assistants

Københavns Universitet

The Novo Nordisk Foundation Center for Basic Metabolic Research is seeking two highly motivated laboratory assistants. The starting date is 1 August 2020.

CBMR is a vibrant international research environment with a focus on interdisciplinary collaboration. Our researchers share a common purpose as they seek to transform the basic understanding of the mechanisms involved in metabolic health and disease, and to accelerate this knowledge toward new prevention and treatment strategies. The Center’s research has resulted in seminal discoveries as to how genes, hormones, and environmental factors influence metabolic health and disease throughout life.

The different job tasks will include

 • Aliquotting human samples (blood, faecal, saliva).
 • Working with faecal sample processing (freeze dryer system).
 • Updating databases of biobank.
Danish Refugee CouncilStudent Assistant - Emergency Unit

Danish Refugee Council, Copenhagen

Do you want to experience what it is like to work for Denmark’s largest humanitarian NGO? Then apply for the DRC Emergency Unit’s Student Assistant position starting mid-August 2020.

The Student Assistant will become part of the Emergency Unit and will, together with an intern, assist the colleagues with day to day running of the office.

As a Student Assistant your general tasks will be related to supporting colleagues mainly within administration but also training support, recruitment, communication and finance. The tasks will include, but not be limited to:

 • Supporting surge staff deployments including booking of flight tickets, assisting with visa applications, liaising with HR to set-up roles in the ERP system.
 • Assisting with recruitment of new staff members, including arranging interviews, checking references and requesting contracts.
Oxfam IBIS
Fundraiser – et fleksibelt studiejob med mening

Oxfam IBIS, København

Som telefundraiser bliver du en del af en global bevægelse, der vil fattigdommen til livs. Vi hjælper børn og voksne til en bedre fremtid gennem uddannelse, så de kan bekæmpe fattigdom i deres eget liv og være med til at skabe (et) bedre samfund. Og vi stopper ikke, før ingen vokser op til et liv i fattigdom.

Dit arbejde består derfor i at ringe til et bredt udsnit af den danske befolkning, fortælle om de projekter, vi er involverede i, og i sidste ende motivere dem til at støtte vores arbejde.

Dit nye team består af unge mellem 18-28 år, der studerer på bachelor- eller kandidatniveau, mens der også er nogle, der går i gymnasiet, har et sabbatår eller noget helt tredje. Vi har masser af sjove, sociale arrangementer, fester og en inkluderende, anerkendende og positiv kultur med plads til dig.

Oxfam IBIS
Skatteministeriet
Ambitiøs student til analyser og økonomistyring

Skatteministeriet, København

Skatteministeriet er i gang med implementeringen og videreudviklingen af ministeriets koncernstyring i forbindelse med etableringen af syv nye styrelser. Vi søger en ny ambitiøs student til at hjælpe os med at styre departementets økonomi og udvikle den generelle økonomi- og virksomhedsstyring i koncernen. Er du selvstændig, har du flair for tal, og tager du ansvar for dit arbejde med sans for detaljen? Så er det måske dig, vi har brug for.

Du vil blive en del af kontoret Økonomistyring, der er en del af koncernstyringsafdelingen i Skatteministeriets departement. I Økonomistyring har vi fokus på at forbedre styringen af hele ministeransvarsområdet og arbejder med at skabe en mere sammenhængende og gennemsigtig styring. Det omfatter bl.a. koordination af ministeriets risikostyring, mål- og resultatstyring og en række styringsrelaterede dagsordener.

PFAStudentermedhjælper til PFA Ejendomme

PFA, København

Er du studerende, og har du lyst til at tilegne dig viden om ejendomsinvestering og lære markedet at kende fra dets bedste side? Er du struktureret, effektiv, åben og god til at systematisere og effektivere processer?

Som studentermedhjælper skal du arbejde 8-15 timer om ugen hos os, med start primo august 2020. Vi tilrettelægger arbejdstiden, så det passer med dit studie. Du får en bred indsigt i vores mange forskellige opgaver og skal være med til at strukturere, optimere og vedligeholde administrative processer. Dine nøgleopgaver er at assistere med at:

 • strukturere og rydde op på drev
 • booke mødelokaler
 • behandle og organisere vores fælles postkasse
PFA
 Total Denmark
Student Assistant in HR Services

Total E&P Danmark A/S, Copenhagen

Are you a current student seeking to combine your studies and theoretical knowledge with practical experience from an international, high-performing energy organization? And are you interested in kick-starting your career within HR Services? If yes, then this student assistant position at Total in Copenhagen might be your match!

Your weekly tasks will involve:

 • Assist the HR Services team with daily administrative tasks, e.g. create contractual documents, assist with employee requests in mailbox, maintain HR systems etc.
 • Working with projects within HR Services
 • Ad hoc tasks related to all administration activities
Total E&P Danmark A/S
Alm. Brand
Studentermedhjælper til Bogholderi

Alm. Brand, København

Står du og mangler et spændende studiejob? Så er det muligvis dig vi har brug for.

I Bogholderiet er vi ansvarlige indenfor en bred række opgaver der omhandler: Kreditor, Debitor, rejseudlæg og Finans. Du bliver en del af et team på 10 kompetente kolleger, som håndterer opgaver på tværs af hele Alm. Brand koncernen. Dine opgaver bliver at varetage nogle af følgende opgaver:

 • Registrering og bogføring af leverandørfakturaer
 • Diverse afstemninger
 • Håndtering af fejlindbetalinger
 • Kontakt til kunder/leverandører eksternt som internt
Berlingske MediaStudentermedhjælper til digital udviklingsteam i Advertising

Berlingske Media, København

Vil du være med til at øge Berlingske Medias annonceomsætning? Så skal du blive en del af vores digitale udviklingsteam

Vi er i gang med at udvikle nye annonceformater og indtjeningsmuligheder, så vi kan sikre kvalitetsjournalistisk gennem vores fire medier til danskerne. Vi har de sidste par måneder arbejdet på at udvikle et e-commerce format, så vi ved at give vores læsere brugbart forbrugerstof samtidig kan øge vores annonceomsætning, når læserne køber produkter via vores e-commerce indhold.

Du kommer primært til at beskæftige dig med at organisere og strukturere vores e-commerce indhold. Dine arbejdsopgave vil blandt andet bestå af:

 • Gennemtrawle parternes webshops efter et passende udvalg af produkter til affiliate indhold. Idéerne til indholdet kan komme fra dig, andre i teamet eller i samarbejde
 • Overvåge markedet og spotte trends, som vi skal lave indhold omkring
Wedofood ApSKØKKENMEDARBEJDERE søges både deltid og fuldtid

Wedofood ApS, København

Wedo er i konstant udvikling, og søger derfor erfarne køkkenmedarbejdere og kokke til vores produktionskøkken.

Wedo driver i dag seks restauranter, hvor vi bestræber os på at gøre det nemt for vores gæster at spise balanceret i en hektisk hverdag, ved at tilbyde salater sat sammen præcis efter eget ønske. Vi fokuserer på de grønne måltider uden at blive fanatiske eller hellige, og vi tror på et sundt liv med plads til forkælelse.

Wedo kan tilbyde en stilling i et dynamisk miljø, hvor vi sætter udvikling af både vores medarbejdere og forretningen højt på dagsordenen. Du vil indgå i et team på 10 medarbejdere som til dagligt står for vores produktion i både dags- og aftentimer.

Mødrehjælpen
Gør en forskel - bliv telefundraiser! 8 timer/uge

Mødrehjælpen, København

Studie- eller deltidsjob, der gør en forskel

Vil du være med til at gøre en forskel for udsatte børnefamilier og voldsudsatte kvinder og børn i Danmark? Trives du med at tale med mange mennesker, og er du i stand til at tale Mødrehjælpens sag med en entusiasme, der smitter? Vil du gerne tjene lidt ekstra ved siden af SU’en – eller har du måske en del erhvervserfaring og lidt tid i overskud, som du gerne vil bruge på en god sag?

Så er du måske vores nye kollega på vores team af dedikerede og professionelle fundraisere, der ringer ud og søger opbakning til Mødrehjælpens vigtige arbejde for gravide og børnefamilier i en svær situation.

Din opgave bliver – med telefonen som dit vigtigste arbejdsredskab – at hverve støttemedlemmer, som er med til at styrke Mødrehjælpens vigtige arbejde.

Mødrehjælpen
BAUHAUS
Smilende og kundeorienteret sælger (deltid)

BAUHAUS, Valby

Har du kendskab til detailhandel? Brænder du for salg og kundeservice og kan du li’ at møde mange forskellige mennesker hver dag? Så er det måske dig, som skal være Sælger (deltid) i branchens bedste byggemarkedskæde!

Som Sælger bliver din primære opgave at vejlede og servicere vores kunder. Derudover vil du sammen med dine kollegaer få ansvaret for en eller flere varegrupper i varehuset samt varepræsentationen og kampagneopfølgningen af samme.

Dine opgaver som Sælger (deltid) vil bl.a. bestå af at:

 • Ekspedere og servicere kunder
 • Udføre vareopfyldning og udpakning, trimning af afdelingen
 • Sikre at varehuset altid er pænt, salgsklart og præsentabelt

Som vores nye Sælger (deltid) vil du få en spændende stilling i en dynamisk og moderne virksomhed, hvor du får ansvar og indflydelse i dine daglige arbejdsopgaver. Dertil kommer en god løn og flere personalegoder.

SimCorp A/S
Student Assistant - Group Legal and Compliance

SimCorp A/S, Copenhagen

Do you want to work in an international environment? Do you want to assist the legal, compliance and procurement team with contract management and help ensure compliance in a Danish based global IT company?

SimCorp’s legal team supports the global SimCorp organization in legal matters. We are looking for a talented and committed student who can work closely together with the team to support us in providing advice in a commercial and exciting environment to help the SimCorp business become even more successful.

The job will consist of a mix between administrative tasks and more legal tasks as further described below:

 • Assist in maintaining our global contract management system. You will collect, review and register contracts from all over the organization working with our sales organization and procurement team.
SimCorp A/S
Amnesty InternationalBLIV FUNDRAISER NU

Amnesty International, København

Hver dag siger Amnestys fundraisere “hej” til flere hundrede mennesker. Vil du være med? Jobbet som fundraiser giver dig en alsidig arbejdsdag fyldt med udfordringer i et ambitiøst fællesskab, der emmer af passion for menneskerettighedsarbejdet i Amnesty.

Du kommer hver dag til at snakke med hundredvis af mennesker, og bliver udfordret på dine kommunikative og retoriske evner, da du skal indgå i dialog med mange forskellige mennesker.

Du bliver en del af et engageret team og der bliver løbende afholdt sociale arrangementer for at styrke sammenholdet. Derudover bliver du løbende tilbudt uddannelse indenfor Amnestys menneskerettighedsarbejde, for at sikre, at du er velinformeret om Amnestys arbejde og om aktuelle kampagner.

Orangetheory FitnessSales Associate

Orangetheory Fitness, København

Orangetheory Fitness er et videnskabsbaseret, teknologidrevet, træner-inspireret koncept, som udvikler mennesker gennem personlig gruppetræning. Vores tagline er #MoreLife, fordi vi lever ikke for at træne, vi træner for at leve.

Du brænder for:

 • At være entusiastisk og positiv overfor dit team og vores medlemmer.
 • At skabe resultater, og synes det er sjovt og udfordrende at jagte nye medlemmer.
 • At connecte med alle og enhver.
 • Orangetheory Fitness og vores mission om at give vores medlemmer #MoreLife.

Vi leder efter både del- og fuldtid, hvorfor arbejdstiden vil være fra 10 timer/ugen op til fuldtid (37 timer/ugen).