100 job matcher din søgning 100 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 100 resultater.
jem & fix A/STimelønnet Assistance (Deltid) - Svendborg

jem & fix A/S

Stå for opfyldning og kassebetjening

Vi mangler dig, der søger en deltidsstilling og gerne vil stå for opfyldning af varer og være med til at sikre, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Selve jobbet udfører du sammen med dine driftige kolleger, og udover at fylde varer op vil du også få en vigtig rolle i at betjene kunder ved kassen med et smil.

Vi lægger stor vægt på din personlighed, og du behøver derfor ikke at have erfaring med detailhandel for at få jobbet. Til hverdag bliver du en del af et team på 5-10 personer, og derudover får du opbakning af et stort bagland bestående af mere end 1700 kolleger fordelt over hele landet.

Haarslev Industries A/S
Vil du udvikle dine kompetencer inden for økonomistyring hos en international markedsleder?

Haarslev Industries A/S, Søndersø

Som studentermedhjælper i Haarselv Group vil du få indgående kendskab til det nyeste ERP-sytem fra Microsoft, Dynamics 365, du vil komme til at arbejde med analyser, cash flow-data, databehandling, rapportering, controllingopgaver, procesforbedringer og ad hoc-opgaver.

Dette kræver, at du er nysgerrig, lærenem, evner at skabe overblik og besidder en grundlæggende forståelse for økonomi og regnskab.

Vi tilbyder dig praktisk erfaring inden for økonomistyring, erfaring med BI-rapporter, databehandling og Dynamics 365. Et spændende studiejob i en international, markedsledende virksomhed i rivende udvikling, hvor plejer udfordres og vi alle arbejder for at forbedre os hver dag.

Haarslev Industries A/S
Tibnor A/S
Studentermedhjælper til vores salgskontor i Odense

Tibnor A/S

Vi søger en ambitiøs almen HA-studerende/cand.merc.-studerende til vores salgskontor i Odense, der har interesse for at arbejde med salgsopfølgning, koordinering og controlling. Vi har behov for dig i 10-15 timer ugentligt sideløbende med dit studie.

Jobbet kræver, at du er er stabil, ansvarlig og selvstændig. Til gengæld er der en vis fleksibilitet ift. arbejdstider.

Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Opfølgning og rapportering på salg, indkøb og levering
 • Diverse analyser
 • Controlling
 • Koordinering af mindre projekter
Tibnor A/S
Cryos International – Denmark ApS
Bliv sæddonor i verdens største sædbank

Cryos International – Denmark ApS, Aalborg, Aarhus, Odense og København

Har du lyst til at gøre en forskel for andre? Og vil du have et meningsfuldt og fleksibelt job?

Næsten alle mennesker har en drøm om at få børn, men for mange kan det ikke lade sig gøre uden hjælp. Som sæddonor hos Cryos hjælper du barnløse med at få opfyldt drømmen om en familie – samtidig får du muligheden for at tjene op til 500 kr. pr. donation – alt i alt op til 6.000 kr. om måneden.

3 gode grunde til at blive sæddonor:

 • Du gør en stor forskel for andre og hjælper barnløse i hele verden
 • Du modtager kompensation for din donation. Op til 500 kr. pr. donation
 • Du bliver jævnligt testet for diverse sygdomme, så du er sikker på, at du altid er sund og rask

Du skal være mellem 18 og 45 år for at blive sæddonor.
Lyder det som noget for dig? Læs mere og ansøg på cryos.dk/sæddonor.
Hør også tre af vores nuværende donorer fortælle om, hvorfor de har valgt at blive sæddonorer.

Cryos International – Denmark ApS
Brandiators ApS
Brand Ambassador for Nespresso - København, Aarhus og Odense

Brandiators ApS

Drives du af at tale med mennesker og evner at holde deres opmærksomhed? Er du smilende, udadvendt, præsentabel og selvstændig, så har du den profil vi søger!

Vi er en virksomhed, der har mere end 20 års erfaring med at levere Field Marketing-opgaver af højeste kvalitet. Du bliver en del af en virksomhed, der er i fuld vækst og som i dag er til stede i hele Norden. Vi sætter hos Brandiators en ære i altid at levere den bedste ydelse for vores klienter samt konstant at udvikle vores ansatte og deres kompetencer.

Som Brand Ambassador for Nespresso vil du med et stort og anerkedt brand i ryggen være ude hos forskellige forhandlere i et geografisk defineret område, alt efter bopæl. Du vil skulle:

 • Repræsentere Nespresso hos udvalgte forhandlere
 • Opsøge salg i disse forhandlere, med fokus på kvalitet og gode kunderelationer
Brandiators ApS
PIECES
Salgsassistent, PIECES Odense Vestergade

PIECES

Til vores nye PIECES-butik på Vestergade i Odense C søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent, til assistance i hverdage og weekender.

Som salgsassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken er præsentabel. Det er vigtigt, at du er udadvendt og imødekommende, og at du nyder at have med mange forskellige mennesker at gøre.

Du forstår at bruge de nyeste trends og sætter en ære i at inspirere vores kunder gennem din egen stil og måde at sætte vores styles sammen på.

Arbejdsområder

 • Servicere kunder
 • Varetage salgs- og merchandisingaktiviteter
 • Planlægge aktiviteter i butikken i samarbejde med butikschefen
EpinionPersonlig interviewer – uge 10-12 til opgave for Fynbus

Epinion

Er du åben af natur, præsentabel, nysgerrig, god til at kommunikere med andre mennesker og ansvarsbevidst, så er det måske dig, vi mangler til en undersøgelse for Fynbus indledningsvist i perioden 4/3 til 20/3 2020.

Opgaven gennemføres om bord på busser på Fyn, og rent praktisk skal passagererne interviewes personligt via tablet. Det er en fordel, hvis man har kendskab til busser og ruter i regionen, da det vil gøre samarbejde og planlægning optimal.

Epinion lægger stor vægt på, at vores interviewerkorps er mangfoldigt, da vi som bekendt løser mange forskelligartede opgaver, der kræver vidt forskellige kompetencer samt personligheder.

Lionbridge Global Sourcing Solutions Inc
Independent Contractor

Lionbridge Global Sourcing Solutions Inc

Are you looking for a role that gives you the opportunity to work with one of America’s top 100 most trusted Companies while also increasing your income from the comfort of your home? Then why not join Lionbridge as a part-time Independent Contractor. We are currently recruiting for the role of Online Map Quality Analysts in Denmark.

The position will allow you to work from home on a flexible schedule of up to 20 hours per week completing tasks in a web-based evaluation tool. The tasks will involve determining the relevance and accuracy of information by performing online research and referring to guidelines provided to you.

The Role Will Involve

 • Reading and applying written guidelines on how to evaluate and rate the tasks
 • Please note it is possible you will receive guidelines for multiple task types over the course of the program
Lionbridge Global Sourcing Solutions Inc
Comwell KongebrogaardenNatportierafløser

Comwell Kongebrogaarden, Middelfart

Kan du levere service i verdensklasse?

- Så er du den vi mangler som vores nye natportierafløser på Comwell Kongebrogaarden.

Som natportierafløser på Comwell Kongebrogaarden vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med det øvrige team i receptionen har du en særlig plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg.

Arbejdsopgaver:

 • Ind- og udcheckning af hotellets gæster
 • Servicering af vores gæster
 • Telefonbetjening
Miljø- og FødevareministerietMiljøstyrelsen søger en studentermedhjælper til Natur-teamet i Tilskud

Miljø- og Fødevareministeriet, Odense

Miljøstyrelsen søger en naturfaglig studentermedhjælper til driften af styrelsens tilskudsordninger. Du vil komme til at arbejde i enheden Tilskud, som bl.a. administrerer en lang række tilskudsordninger inden for biodiversitet, miljø og klima.

Vi er i alt ca. 25 medarbejdere, inklusiv en kontorchef og en funktionsleder, der arbejder i to teams – vandteamet og naturteamet. Du vil blive tilknyttet naturteamet, hvor du skal være med til at sikre og udvikle den daglige drift af Miljøstyrelsens tilskudsordninger til bl.a. sammenhængende arealer i Natura 2000-områder, privat urørt skov og administrationen af den danske LIFE-indsats.

Dine arbejdsopgaver vil især omfatte:

 • En bred vifte af administrative opgaver der bidrager til at sikre Danmarks terrestriske natur
 • Videreudvikling og kvalitetssikring af teamets arbejdsprocesser, IT-løsninger og GIS-data
OK Fleksibel kundekonsulent til Odense og den nordlige del af Fyn

OK a.m.b.a.

Er du sælger helt ind i hjertet? I OK søger vi en selvkørende og tillidsvækkende kollega, der kan møde vores kunder med et smil og i øjenhøjde.

Din vigtigste opgave bliver at sælge og lave leads på OK’s produkter til private. OK-kortet og vores populære app er omdrejningspunktet, men du vil også skulle sælge og informere om andre produkter: primært el, mobiltelefoni og naturgas.

Du har selv dialogen med butikkerne og planlægger dine egne salgsaktiviteter, som primært vil foregå i Coop-relaterede butikker, på messer og ved lokale sponsorevents.

Telia DanmarkDeltidsrådgiver til Telia Svendborg (genopslag)

Telia Danmark, Svendborg

Hos Telia er vi begejstrede for digitalisering! For hvordan vi igennem vores produkter og services er med til at gøre vores kunders hverdag endnu nemmere og mere farverig og samfundet endnu smartere. Vi søger nu en rådgiver til vores seje team i vores butik i Svendborg.

Så vil du være med til at gøre en forskel for vores kunder? Hjælpe dem med at finde det helt rigtige abonnement, den helt rigtige mobil eller nyeste gadget? Sikre, at de er fri for bøvl og begrænsninger – og fri til at få mest muligt ud af deres digitale liv? Så skal du helt sikkert læse videre!

Du får grundig oplæring og træning og bliver klædt rigtig godt på til at møde vores kunder. Du vil hurtigt få dine egne indsatsmål, som vi aktivt bruger i forbindelse med din videreudvikling som rådgiver. Får du lyst til at prøve kræfter med en fuldtidsstilling, så er der mange gode karrieremuligheder for dig der har præsteret flot gennem din indsats.

Funky Monkey Park A/SKlatreinstruktører

Funky Monkey Park A/S, Kolding/Odense

I Funky Monkey Park tilbyder vi sjove og aktive klatreoplevelser for store og små. Den 4. april åbner vi op for en ny sæson i Funky Monkey Park. Vi søger derfor nye instruktører som kan indgå i vores nuværende instruktør-team. Som klatreinstruktør er du Funky Monkey Parks ansigt udadtil, og det er din fornemste opgave at tage hånd om gæsterne og sikre at de får den bedst mulige oplevelse fra start til slut.

Om jobbet:

 • Dit ansvar er at sikre at både sikkerhed og service er i top.
 • Du kommer til at stå for klatreinstruktion, salg og ekspedition samt ad hoc-opgaver i parken.
 • Arbejdstiderne ligger primært indenfor parkens normale åbningstider. Vagterne ligger derfor primært i weekender, helligdage samt ferier i perioden april-november. Vi har dog også en del arrangementer i hverdagene, hvorfor det også her er en fordel, at du er fleksibel.
jem & fix A/STimelønnet Servicemedarbejder u. 18 år (Deltid) - Odense NØ

jem & fix A/S

Stå for opfyldning og kassebetjening

Vi mangler dig, der søger en deltidsstilling og gerne vil stå for opfyldning af varer og være med til at sikre, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Selve jobbet udfører du sammen med dine driftige kolleger, og udover at fylde varer op vil du også få en vigtig rolle i at betjene kunder ved kassen med et smil.

Vi lægger stor vægt på din personlighed, og du behøver derfor ikke at have erfaring med detailhandel for at få jobbet. Til hverdag bliver du en del af et team på 5-10 personer, og derudover får du opbakning af et stort bagland bestående af mere end 1700 kolleger fordelt over hele landet.

Freelance-bogholder

Lmtn Holding ApS, Odense

Er du freelance-bogholder, eller har du ekstra timer til rådighed i dit faste job, kan dette være noget for dig.

Vi søger en bogholder til forskellige administrative opgaver, samt diverse bogholderiopgaver.

Dine arbejdsopgaver spænder over:

 • Bogføring og afstemning i e-conomic
 • Kvartalsrapportering og momsafstemning
 • Betaling af kreditorer

Arbejdstiden er 3-5 timer om ugen eller efter aftale. Vi tilbyder løn i forhold til kvalifikationer.

Brahetrolleborg Green Care ApSAften- og weekendvagter søges

Brahetrolleborg Green Care ApS, Korinth

Brahetrolleborg Green Care er en STU (Særligt Tilrettelagt Uddannelse) beliggende i Korinth. Vores hovedlinjer er landbrug, naturpleje og heste.

Ved siden af selve STU´en har vi også et bosted hvor vores unge mennesker bor. Det er i vores bo-træningsdel, at vi står og mangler 2-3 ansvarsfulde personer, til at hjælpe og støtte vores elever i eftermiddags- og aftentimerne.

Jobbet vil primært indeholde:

 • Hjælpe de unge med at støtte op om deres fritidsaktiviteter. Vi råder over en bus, så man kan komme rundt.
 • Hjælpe med at støtte op om de unge når der skal laves mad. Alle har en fast mad-dag.
 • Være med til, at støtte op om hver enkelt, for at fremme deres kompetencer.
Pay-Back specialist rekruttering ApSButiksassistenter, deltid, sportsvæddemål

Pay-Back specialist rekruttering ApS søger for Cashpoint i Odense

På vegne af vores kunde CASHPOINT søger vi deltidsansatte butiksassistenter til Cashpoints væddemåls-butik i Odense.

Cashpoint er en ledende maltesisk bookmaker og er en ekspanderende virksomhed inden for sportsvæddemål. Cashpoint har på kort tid positioneret sig som den næststørste udbyder af sportsvæddemål i kiosker o.l. i Danmark målt på antal forhandlere.

Som butiksassistent indgår du i det daglige arbejde med salg af sportsvæddemål. Den ugentlige arbejdstid vil være 6-12 timer fordelt på 1-2 gange om ugen og primært som aften- og weekendarbejde.

Alm. Brand
Mødekonsulent

Alm. Brand, Aarhus, Odense og Aalborg

Som mødekonsulent i Alm. Brand får du hele pakken. God løn, målrettet kompetenceudvikling og ikke mindst et super socialt miljø med masser af andre studerende.

Så er du klar til at få nye venner og noget godt på CV’et?

Så grib chancen her.

Alm. Brand
GoTutor
Lektiehjælpere og eksamenshjælpere søges

GoTutor

Få et job, hvor du gør en forskel samt opnår unik erfaring

Vil du styrke dit CV markant, udvikle værdifulde kompetencer og samtidig gøre en stor forskel for børn og unge ved at hjælpe dem på vej mod en gladere skolegang?

GoKarakter ApS

Du vil beskæftige dig med børn og unge i alderen 7-20 år, og du vil foruden rollen som underviser også fungere som mentor. Det er din opgave at motivere og undervise eleven ud fra den målsætning, I sammen sætter for forløbet.

GoTutor tilbyder lektiehjælp i alle fag på folkeskole- og gymnasieniveau. GoTutor tilbyder også eksamenshjælp – eksempelvis SRP-vejledning.

Vores undervisere er typisk studerende på videregående uddannelser og unge, som har sabbatår. Hjælpen foregår i hjemmet, på det lokale bibliotek, over Skype, eller i et andet nærliggende studiemiljø. Din arbejdstid vil være fordelt over eftermiddage, aftener og weekender.

GoTutor
Lionbridge Global Sourcing Solutions IncPart time, Independent Contractor, Work from Home Role

Lionbridge Global Sourcing Solutions Inc

Are you looking for a role that gives you the opportunity to work with one of America’s top 100 most trusted companies while also increasing your income from the comfort of your home? Then why not join Lionbridge as a part-time independent contractor. We are currently recruiting for the role of Personalized Internet Assessor in Denmark.

In this role you will be reviewing online search results in order to improve their content and quality. You will be required to provide feedback and analysis on content found in search engine results and provide ratings on their relevance to the search terms used. Another aspect of this role will involve reviewing the language used in the search results by examining grammar, tone and cultural relevance.