112 job matcher din søgning 112 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Nature Energy Biogas A/S
Stud.negot. til biomasseindkøb

Nature Energy Biogas A/S, Odense

Nature Energy søger en stud.negot, som vil tage ansvar

Nature Energy er førende i Danmark inden for den grønne omstilling af gasindustrien med 11 biogasanlæg og flere på vej. Indkøbet af industrielle biomasser (f.eks. afgrøder fra landbruget eller industribaserede restprodukter) kræver eksekvering af høj kvalitet. I den forbindelse søger vi en positiv og struktureret kandidat, som vil være med til at gøre verden grønnere.

Nature Energy A/S

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt være indenfor:

 • Vedligehold og indtastning af data i vores systemer
 • Udarbejdelse og administration af standardkontrakter
 • Hjælp med licitationsrunder, herunder bl.a. udarbejdelse af licitationsmateriale, struktur på hjemmesiden (se www.biomasseindkøb.dk) og overblik over tilbud m.v.
 • Systematik over kontraktporteføljen
Nature Energy Biogas A/S
Nature Energy Biogas A/S
Jurastuderende til Nature Energy (Legal Assistant)

Nature Energy Biogas A/S, Odense

Kan du se dig selv som en del af en grøn virksomhed i eksplosiv international vækst, og er du forretningsorienteret og interesseret i at blive udfordret fagligt?

Som Legal Assistant i vores Odense-baserede afdeling Legal & Regulatory Affairs får du opgaver, hvis kompleksitet tilpasses dit faglige niveau. Vi er fire personer i afdelingen, heriblandt to advokater og en contract manager, som du vil kunne sparre med om opgaver i det daglige og om dine udviklingsmuligheder.

Nature Energy A/S

Hovedarbejdsområder:

 • Udarbejdelse af kontrakter, herunder vedr. køb af biomasser, grunde, fast ejendom, samarbejde og fortrolighed
 • Udarbejdelse af politikker og standardkontrakter
 • GDPR-opgaver
Nature Energy Biogas A/S
Gem
Kommune Konsulenterne
Socialrådgivere til Jobcentre i hele landet

Kommune Konsulenterne

Kommune Konsulenterne søger kompetente socialrådgivere og sagsbehandlere til kortere og længere ansættelser samt diverse socialfaglige opgaver til kommunernes Jobcentre i hele landet.

Vi søger myndighedsrådgivere til følgende områder:

 • Sygedagpenge, jobafklarings- og ressourceforløb
 • Forsikrede ledige
 • Revalidering og fleksjob
 • Udbetaling af ydelser
 • Kontant- og uddannelseshjælp
 • Udlændinge og integration
 • Misbrugsområdet

Som konsulent fra Kommune Konsulenterne er du selvkørende fra første arbejdsdag, hvorfor stor erfaring er en forudsætning for ansættelse

Kommune Konsulenterne
Gem
MentorDanmark
Lektiehjælpere

MentorDanmark, København og Nordsjælland

Måske er du netop flyttet til København for at studere og mangler et socialt fællesskab og penge på kontoen til at supplere SU’en, eller måske er du gymnasieelev, der gerne vil gøre en forskel og samtidig have et vellønnet studiejob.

Som mentor hos MentorDanmark tjener du minimum 146 kr. i timen (inkl. feriepenge), udvikler din faglighed og booster dit CV, alt imens du gør en kæmpe forskel for børn og unges skoleglæde.

Du vil få et meget meningsfuldt studiejob, hvor du hjælper børn og unge til større faglighed og selvtillid. Du bliver ikke blot en lektiehjælper, men en mentor og rollemodel som skaber motivation og lyst til læring hos børn og unge, der har det svært fagligt. Måske har du altid fået at vide, at du er god til at lære fra dig, og derfor kan du se dig selv i rollen som mentor. Måske overvejer du at blive lærer, og så vil jobbet som mentor være en ideel måde at teste samt udvikle dine pædagogiske kompetencer.

MentorDanmark
Gem
Færdselsstyrelsen
Uddannede køreprøvesagkyndige til deltid samt vikartimer til Fyn - Odense

Færdselsstyrelsen

Vil du være med til at bidrage til færdselssikkerheden? Er du serviceminded, positiv og engageret? Så er det måske dig, vi søger.

Som køreprøvesagkyndig er din primære arbejdsopgave afholdelse af teori- og praktiske køreprøver. Når Færdselsstyrelsen overtager opgaven med afvikling af prøver bliver landet inddelt i 10 områder. Hvert område dækker typisk over 2-4 tjenestesteder, hvor de køreprøvesagkyndige kører ud fra, når de dækker køreprøverne i hele området.

For at komme i betragtning skal du allerede være uddannet prøvesagkyndig. Angiv meget gerne i din ansøgning, hvornår du sidst har modtaget den obligatoriske efteruddannelse.

Færdselsstyrelsen
Jysk Fynske Medier P/S
Studentermedhjælpere til Kundesupport i Odense

Jysk Fynske Medier P/S

Kickstart allerede din karriere allerede som studerende

Hvis du er studerende og har muligheden for at arbejde i din fritid mellem 08:00-17:00 i hverdagene og har en naturlig interesse indenfor enten salg eller kundesupport så vil vi gerne høre fra dig.

BtB afdelingen i Odense søger friske kolleger, der ønsker at supplere deres SU med et relevant studiejob hvor kerneopgaven er, at vedligeholde og udbygge vores erhvervs portefølje gennem sublim kundeservice og kunderådgivning.

Du vil blive den del af vores service & drift team, hvor du er en understøttende supporterende rolle mod vores medierådgivere og vores kunder. Din primære opgave vil bestå i at sikre at alle bookinger og annoncematerialer bliver håndteret rettidigt, derfor er det vigtigt at du trives godt med stramme deadlines i en travl hverdag, hvor overblikket er afgørende.

Alm. Brand
Mødekonsulent Odense

Alm. Brand

Det perfekte studiejob centralt i Odense

Er du i gang med en uddannelse, og leder du efter den helt rigtige mulighed for at supplere SU’en og samtidig lære noget, du kan bruge i din fremtidige karriere? Hvis ja, behøver du ikke lede videre. I Alm. Brand kan du få hele pakken. God løn, målrettet kompetenceudvikling og ikke mindst et super socialt miljø med masser af andre studerende som dig selv.

Dit job handler helt enkelt om at booke møder for vores assurandører. Opgaven er ikke at sælge forsikringerne. Det klarer assurandørerne. Du skal først og fremmest sælge ideen om, at det giver mening at tage et møde med en assurandør og her få Alm. Brands bud på den helt rigtige forsikringspakke.

Alm. Brand
Magasin
Juleassistancer til Magasin Odense

Magasin

Julen er vores travleste periode, og vi har derfor brug for din hjælp til at gøre den magisk. Nu har du chancen for at være med til at levere den bedste juleservice til vores kunder. Som juleassistance bliver du en del af Magasin familien, og du kommer til at arbejde sammen med vores dygtige og passionerede medarbejdere.

”Du møder frisk og veloplagt ind til en spændende og travl arbejdsdag sammen med dine fantastiske kolleger. Din shopmanager har givet dig ansvaret for en af butikkens afgørende funktioner, kassen, hvor du har mulighed for at levere knaldgod service med et smil. Sammen med dine dygtige kolleger hjælper i hinanden med at fylde varer op, så butikken står kniv skarp - fordi uden Magasins stærke holdånd - så kan julen ikke blive magisk.

Kan du se dig selv i ovenstående fortælling, så grib chancen og ansøg stillingen som juleassistance i Magasin Odense.

Magasin
Gem
SonyButikssælger

Sony, Odense

Er du vild med forbrugerelektronik, kundekontakt, og har du lyst til at arbejde for et stort og velkendt varemærke, så har vi jobbet til dig! Vi søger nu en sælger med drive og engagement til at påtage sig opgaven som Instore Sales Specialist for Sony på deltid.

Om jobbet:

 • Du skal drive salget af Sonys forbrugerelektronik i et elektronikvarehus.
 • Dine kunder er primært privatkunder.
 • Du får dine egne salgsmål for varehuset.

Vi tilbyder dig en arbejdsplads med både personlig og professionel udvikling samt mulighed for at arbejde med det sidste nye indenfor forbrugerelektronik.

Hjemmearbejdsplads
Gem
HjerteforeningenDistancefundraisere der kan sende hjertevarme gennem telefonen - kun hjemmearbejde

Hjerteforeningen

Leder du efter et (studie)job, hvor du kan bruge dine talegaver, og hvor du selv kan vælge dine arbejdstider? Et job, hvor du samtidig lærer noget, og hvor din indsats virkelig betyder noget? Et job, hvor du arbejder hjemmefra under trygge rammer samtidig med at være virtuelt omgivet af gode kollegaer og et stærkt team, og hvor der bliver lyttet til dine ideer og input? Så har du det job, lige her.

Skal vi kunne tilbyde råd og vejledning, støtte forskning i verdensklasse og påvirke politikerne positivt skal vi have medlemmer, der føler, at deres bidrag giver mening – og det er her, at du kommer ind i billedet. Som fundraiser skal du:

 • Deltage på et skræddersyet virtuelle uddannelsesforløb, hvor du lærer om alt fra mindset og stemmeføring til spørgeteknikker og storytelling
 • Ringe ud og hverve nye medlemmer
 • Ringe til eksisterende medlemmer med nye tilbud/alternative medlemskaber
Gem
Moment Tjener hos Chabber – arbejd hvor og når du vil

Moment søger for Chabber

Opret en profil på CHABBER.COM og tag tjenervagter hos hundredvis af virksomheder. Det er op til dig, hvilke vagter du ønsker, og hvornår du vil arbejde. Løn op til 220 kr. i timen

Som tjener hos Chabber får du en fleksibel hverdag, hvor du kan arbejde, når det passer dig. Vi tilbyder et job, hvor du kan tage vagter hos hundredvis af virksomheder og privatkunder i Storkøbenhavn og Region Midtjylland. Du kan derfor arbejde med nye teams/mennesker på forskellige arbejdspladser, men du kan også arbejde hos dine favoritarbejdspladser igen og igen.

Vores kunder lægger vagter op fra dag til dag, og derfor vil udbuddet variere løbende. På følgende link kan du danne dig et overblik over de vagter, der er ledige lige nu samt oprette din profil: Klik her.

Typiske arbejdsopgaver:

 • Klassiske tjeneropgaver såsom servering, præsentation, afrydning, osv.
 • Selskabsservering
 • Servering til små og store firmaevents
Telenor
Salgskonsulenter til Telenors butikker i Odense

Telenor

Jeg får et kick af at sælge og tale med så mange forskellige mennesker. Og du får bare det bedste team og masser af muligheder for at gøre karriere, hvis det er det, du vil. Deniz Alincak, salgskonsulent.

 • Leder du efter et job, hvor du både udvikler dig personligt og inden for salg?
 • Er du klar til at være en del af et engageret team, der støtter hinanden og har det sjovt, mens de arbejder?
 • Og har du lyst til at komme med ombord i en professionel virksomhed, hvor du gør en forskel?

Vi ved ikke præcis, hvor du er i dit liv, men vi forestiller os, at du enten søger et job ved siden af studiet, som kan gavne dig på den lange bane, eller at du søger et meningsfuldt fuldtidsjob med mulighed for at skabe en spændende og lærerig salgskarriere.

Telenor
Gem
Hungry.dk ApSHungry søger bude landet over

Hungry.dk ApS

Hungry søger lige nu dedikerede udbringningsbude i mere end 25 danske byer.

Som Hungry bud leverer du take away fra restauranter til vores sultne kunder med din egen cykel, scooter eller bil. Som bud har du en høj grad af fleksibilitet og det er derfor det perfekte arbejde til dig, der gerne vil bestemme over dine egne arbejdstider. Du vælger selv, hvilken by du gerne vil køre i, i ansøgningsprocessen.

Hvad tilbyder vi:

 • Du bestemmer selv hvor, hvornår og hvor meget du arbejder
 • Tjen gennemsnitligt 125-175 kr. i timen
 • Rabatkode til Hungry.dk
 • Minimum 500 kr. ekstra for de første 10 leveringer- og andre fordelagtige bonusser
 • Rider Help Center der gør det let for dig at arbejde som bud for Hungry
Restaurant Skovlyst v/Peter AnthonyCafemedarbejder søges

Restaurant Skovlyst v/Peter Anthony, Fåborg

Vi mangler dig

Kan du servere is, pølser og burgere med et smil og holde hovedet koldt, når det strømmer ind med gæster? Så kom og bliv en del af Skovtrolden.

Hos os er gæsten i centrum, og vores kollegaer er vores anden familie. Vi løfter i flok og hjælper hinanden, så vi kan skabe de bedste oplevelser. Du vil få dig en arbejdsplads, hvor du har mulighed for at skabe minder, tilegne dig nye færdigheder og få nye venskaber med i bagagen.

Hjemmearbejdsplads
Gem
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Ubsbolig A/SBogholder på deltid søges til studenterorganisationer i Det Administrative Fællesskab (DAF)

Ubsbolig A/S, København

Den ledige stilling fordeler sig med flere kunder. Organisationerne er præget af frivilligt engagement og universitetsliv, men ledes professionelt. Der refereres i det praktiske arbejde til de daglige ledelser, men ansættelsen er forankret i DAF, hvor der er mulighed for at have et kollegialt fællesskab og sparring.

Vi ønsker, at du:

 • kan levere effektiv og sikker bogføring
 • forstår tilskudsregnskaber, opdeling i afdelingsregnskaber og betydningen heraf
 • er skarp på moms

Stillingen er på cirka 15 timer ugentligt (aftales nærmere). Der er mulighed for fleksibilitet. Vi har en forventning om, at der senere vil være mulighed for en opnormering af timetallet, hvis du ønsker det.

Cryos International – Denmark ApS
Bliv sæddonor – og giv liv til drømmen om et barn

Cryos International – Denmark ApS, Aalborg, Aarhus, Odense og København

Har du lyst til at gøre en forskel for andre? Og vil du have et meningsfuldt og fleksibelt job?

Næsten alle mennesker har en drøm om at få børn, men for mange kan det ikke lade sig gøre uden hjælp. Som sæddonor hos Cryos hjælper du barnløse med at få opfyldt drømmen om en familie – samtidig får du muligheden for at tjene op til 500 kr. pr. donation – alt i alt op til 6.000 kr. om måneden.

3 gode grunde til at blive sæddonor:

 • Du gør en stor forskel for andre og hjælper barnløse i hele verden
 • Du modtager kompensation for din donation. Op til 500 kr. pr. donation
 • Du bliver jævnligt testet for diverse sygdomme, så du er sikker på, at du altid er sund og rask

Du skal være mellem 18 og 45 år for at blive sæddonor.
Læs mere og ansøg på cryos.dk/sæddonor.
Hør også tre af vores donorer fortælle om, hvorfor de har valgt at blive sæddonorer.

Cryos International – Denmark ApS
RGC Management A/S
Juleassistance til Informationen på Torvet i Rosengårdcentret

RGC Management A/S, Odense

Er du serviceminded og har let til smil? Kan du holde hovedet koldt i travle perioder og har du behov for job i årets sidste måneder?

Informationen i Rosengårdcentret er på mange måder omdrejningspunkt for kundernes oplevelse i centret. Som medarbejder i Informationen møder du derfor mange forskellige udfordringer og har mange bolde i luften.

Vi søger en udadvendt og smilende kollega, der kan assistere teamet i Informationen med bl.a. kundebetjening, håndtering af gavekort, betjening af udenlandske kollegaer, vejledning om faciliteter og butikker i centret samt dialog med centrets øvrige afdelinger. Service er i alle henseender et vigtigt element.

Dagli'BrugsenButiksmedhjælper, deltid, Dagli'Brugsen, Odense

Dagli'Brugsen

Butikken har 30 medarbejdere, og ligger tæt på centrum af Odense. Vi har mange strøgkunder, som vælger at handle hos os fordi det er nemt og hurtigt samt fordi servicen er i top. Derudover har vi stort fokus på at være en madbutik, hvor man kan få alt til aftensmåltidet.

Vi tilbyder:

 • En stilling med timer i hverdage som ligger i dagtimerne
 • En afvekslende hverdag, hvor der aldrig er 2 dage, der er ens
 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt

I samarbejde med de andre medarbejdere skal du sikre, at butikken altid fremstår frisk, indbydende, salgsparat og særdeles sæsonaktuel. De væsentligste opgaver er bl.a:

 • Kassebetjening og generelt hjælpe kunder
 • Kunden i fokus og yde den service, der skal til
 • Vareopfyldning
DeloitteServicemindede studentermedhjælpere søges

Deloitte, Odense

Vil du gøre en forskel, mens du vokser i en dynamisk og inkluderende kultur funderet på samarbejde, nysgerrighed og høje ambitioner? Så er Deloitte stedet for dig. Vi tilbyder dig et stærkt fagligt og socialt fællesskab.

Du vil blive en del af vores Audit Delivery Center på Deloittes kontor i Odense, som udfører en række administrative opgaver på vegne af vores revisorer på tværs af Deloittes kontorer i Danmark og Grønland.

Vi tilbyder dig en afvekslende arbejdsdag med varierende arbejdsopgaver, kvalitetsbevidste og professionelle kollegaer og et arbejdsmiljø, som lægger vægt på den enkelte medarbejders motivation, udvikling og trivsel.