65 job matcher din søgning 65 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 65 resultater.
ILVA
Frisk og serviceminded ungarbejder

ILVA

Kan du se fordelene ved et fritidsjob, hvor du:

 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
 • Får mulighed for at arbejde i Danmarks største detailhandler inden for møbler og boligindretning?
 • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?

Så har vi måske jobbet til dig! ILVA i Odense M søger lige nu fleksible og servicemindede ungarbejdere. Arbejdstiden er ca. 2-4 timer om ugen, primært med vagter i hverdagene, dog kan der også forekomme weekendvagter. Det er et krav, at du har afsluttet 9. klasse samt er under 18 år, da der er tale om en ungarbejderstilling.

ILVA
KRM/ECCOSales Advisor

KRM/ECCO, Odense

Er du vild med sko?

Hos ECCO elsker vi sko, og vi gør meget for at sikre, at vore kunder får den bedste rådgivning, når de vælger at besøge vores butikker. Vi klæder os selv godt på med viden om de produkter vi sælger, og vi gør meget ud af at agere dygtige Brand Ambassadors.

Vi har en ledig stillling i vores butik i Odense og søger derfor en ny kollega. Der er tale om en deltidsstilling på gennemsnitlig ca. 2-4 timer om ugen.

Primære opgaver og ansvarsområder:

 • Kundevejledning og direkte salg
 • Varehåndtering, lageropfyldning og løbende supplering i butikken
 • Visuel merchandise
PANDORA A/SJuleassistancer, Odense

PANDORA A/S

Værdsætter du smykker i højeste kvalitet og ekstraordinær service? Har du passion for det, du laver, og en ”can-do-attitude”?

Vi søger passionerede juleassistancer til vores fantastiske butik i Odense der kan hjælpe os med at levere fantastisk kundeservice i juleperioden. Der vil være tale om en tidsbegrænset ansættelse med start omkring 15. oktober 2020 til og med 15. januar 2021.

Opgaver og ansvar:

 • Sikre en optimal rådgivning til vores kunder gennem grundig oplæring indenfor samtlige af vores produktkategorier og kampagner.
 • Afdække kundens behov i forbindelse med deres udvælgelse og køb af vores produkter.
 • Levere et højt kundeserviceniveau – herunder besvare spørgsmål, rådgive og vejlede kunderne på bedst mulige måde.
PANDORA A/S
Tempur Sealy Danmark A/SSpændende og relevant studiejob – Brænder du for kommunikation og marketing?

Tempur Sealy Danmark A/S, Odense

Vi er en ambitiøs organisation i konstant udvikling og med mange spændende projekter. Der vil være rig mulighed for at få et udbytterigt, relevant og lærerigt studiejob.

Opgaverne inkluderer::

 • At bistå ved eksekveringen af diverse kampagner til vores kunder
 • At understøtte udarbejdelsen af materialer til kommende produktlanceringer
 • Styring af opsætning af planlagte kampagner online

Arbejdstiden vil være ca. 10-15 timer ugentligt.

Hushjælp/personlig assistent søges til personlig pleje, rengøring, indkøb og andre forefaldende opgaver

Anonym, Odense

Hjælp søges til 75-årig kvinde, der grundet sygdom ikke længere har kræfter til at klare hverdagen i samme omfang som tidligere.

Du skal være indstillet på at klare mange forskellige opgaver, da du vil blive en form for hushjælp/personlig assistent, der kan hjælpe med dagligdags gøremål, som rengøring, strygetøj, lettere indkøb, sørge for friske blomster i vaserne, gå på apoteket m.v.

Vi tilbyder fleksible arbejdstider ca. 12 timer pr. uge, gode arbejdsforhold og løn efter aftale. Arbejdsstedet er i Odense C.

Alm. Brand
Mødekonsulent

Alm. Brand, Aarhus, Odense og København

Som mødekonsulent i Alm. Brand får du hele pakken. God løn, målrettet kompetenceudvikling og ikke mindst et super socialt miljø med masser af andre studerende.

Så er du klar til at få nye venner og noget godt på CV’et?

Så grib chancen her.

Alm. Brand
Odense Kommune

Sygeplejerske til Plejecenter Svovlhatten, Forløb vedvarende sygdomsudvikling i Område Syd/Øst

Odense Kommune

Vi søger snarest muligt en ny kollega, som vil gå glad, engageret og positiv på arbejde sammen med os.

Vi søger en sygeplejerske til en begivenhedsansættelse/vikartimer på 16-24 timer ugentligt løbende til minimum 31. januar 2021. Primært 6-8 timers dagvagter med mulighed for tilvalg af weekendarbejde, hvis du ønsker dette. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Du bliver en del af et sygeplejersketeam på 4 sygeplejersker, der er tilknyttet vores plejecentre Svovlhatten, Korsløkkehaven og Herluf Trolle. Som sygeplejerske i teamet skal du bl.a. være med til at kvalificere det tværfaglige arbejde i dagligdagen og rent fagligt understøtte vores dygtige personalegrupper.

Odense Kommune
Diernæs MenighedsrådOrganist til Diernæs kirke

Diernæs Menighedsråd, Faaborg

Da vores organist har søgt nye udfordringer, er stillingen ledig til besættelse pr. 01.09. 2020 eller snarest derefter.

Stillingen er på 7 timer/uge. Der afholdes gudstjeneste hver søndag, heraf aftenmusikgudstjeneste en gang om måneden og gudstjeneste på Prices Havecentret en gang om måneden. Der vil også forekomme anden kirkelig handling som dåb, vielse og begravelse/bisættelse. 4-6 gange årligt vil der være fællessang ved arrangementer i kirken og Kirkeladen hvor organisten medvirker.

Derfor søger vi en person, der har lyst til at indgå i et tæt samarbejde med vores 4 præster, kirkesanger, kirketjener og menighedsråd. Fælles for os alle er, at vi er engagerede, har lyst til og er glade for at arbejde sammen og skabe et godt fundament for at virke som et aktiv for Den danske Folkekirke.

Nordfyns Kommune
Social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter til Plejecenter Otterup til at indgå i et afløserkorps

Nordfyns Kommune

Vi søger medarbejdere, som kan starte snarest muligt. Timetal og vagtlag aftales individuelt. Der må påregnes vagt hver 2. weekend.

Som SOSU-hjælper og SOSU-assistent medvirker du til at plejeteamene, sammen med borgerne, skaber gode dage. Du bidrager, sammen med dine kolleger, til at skabe en arbejdsplads med afsæt i kerneopgaven, hvor høj trivsel og faglig udvikling er kendetegnet. Vi er et hjem, der gerne vil kendes på glæde og faglig stolthed. Stolte af det vi kan, hvad enten vi er borger eller medarbejder. Vi er alle ressourcefulde. Det er rammerne og tilgangen til hinanden, der sikrer trivsel, samskabelse og udvikling.

Spillemyndigheden
Studerende med interesse for informationssikkerhed, persondata og offentlig administration søges til Spillemyndigheden

Spillemyndigheden, Odense

Søger du et studiejob, som giver relevant erfaring med forskellige områder i en statslig styrelse? Spillemyndigheden er en dynamisk styrelse med højt til loftet, og hos os vil du få en spændende opgaveportefølje og arbejde tæt sammen med dygtige kollegaer. Vi administrerer spillelovgivningen og arbejder for at sikre rammerne for et ansvarligt og velreguleret spilmarked.

Vi søger en studentermedhjælper til at bidrage aktivt til Spillemyndighedens arbejde med vores interne sikkerhed og tilbyder muligheden for, at du kan lære mere om og få relevant erfaring inden for et område, som der er stort fokus på.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af at:

 • ajourføre vores system for informationssikkerhed
 • medvirke til at sikre Spillemyndighedens compliance på området
 • følge op på diverse kontroller.
Spillemyndigheden
Pilgrim A/S
Juleassistance til vores butikker

Pilgrim A/S, Jylland og Fyn

Pilgrim søger fleksibel og ansvarlig juleassistance til vores butikker.

I vores butikker ønsker vi at give vores kunder en fantastisk og unik serviceoplevelse, og vores personale er vores vigtigste aktiv for at opnå dette mål.

Vil du være en del af vores team og være med til at gøre en forskel for at opnå nye højder og unikke kundeoplevelser? Så kan det være dig, som vi leder efter.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Varemodtagelse og opfyldning
 • Forefaldende arbejde
 • Kundebetjening
Pilgrim A/S
Magasin
Juleassistancer i Magiske Magasin

Magasin, Aalborg, Aarhus, Kongens Nytorv, Lyngby, Fields, Odense og Rødovre

Julen er vores travleste periode, og vi har derfor brug for din hjælp til at gøre den magisk. Nu har du chancen for at være med til at levere den bedste juleservice til vores kunder.

”Du møder frisk og veloplagt ind til en spændende og travl arbejdsdag sammen med dine fantastiske kolleger. Din shopmanager har givet dig ansvaret for en af butikkens afgørende funktioner, kassen, hvor du har mulighed for at levere knaldgod service med et smil. Sammen med dine dygtige kolleger hjælper i hinanden med at fylde varer op, så butikken står kniv skarp – fordi uden Magasins stærke holdånd – så kan julen ikke blive magisk."

Magasin
Carl's Jr.Crew - Odense

Carl's Jr.

Vil du også være en del af stjerneholdet? Er du serviceminded og smilende? Vil du være del af et stærkt team? Vi søger en engageret og smilende medarbejder til Carl’s Jr. burgerrestaurant.

Carl’s Jr. er en international burgerkæde med over 3.000 restauranter på verdensplan. Siden kædens etablering i USA for over 70 år siden har Carl’s Jr. været kendt for at servere store, saftige, flammegrillede burgere.

Som medarbejder i Carl’s Jr. er dine vigtigste opgaver at servicere vores kunder så hurtigt som muligt og sørge for, at restauranten altid fremstår ren og indbydende. Du er lærenem og trives med at arbejde i et højt tempo med varierede opgaver. Erfaring fra branchen og hygiejnebevis er en fordel, men ikke en nødvendighed.

Carl's Jr.Crew under 18 år - Odense

Carl's Jr.

Vil du også være en del af stjerneholdet? Er du serviceminded og smilende? Vil du være del af et stærkt team?

Vi søger en engageret og smilende medarbejder under 18 år til Carl’s Jr. burgerrestaurant. Carl’s Jr. er en international burgerkæde med over 3.000 restauranter på verdensplan. Siden kædens etablering i USA for over 70 år siden har Carl’s Jr. været kendt for at servere store, saftige, flammegrillede burgere.

Som medarbejder i Carl’s Jr. er dine vigtigste opgaver at servicere vores kunder så hurtigt som muligt og sørge for, at restauranten altid fremstår ren og indbydende. Du er lærenem og trives med at arbejde i et højt tempo med varierede opgaver.

Sønderjysk ForsikringVi har studiejobbet til dig - bliv mødebooker

Sønderjysk Forsikring, Odense

"Bliv en del af et stærkt, mangfoldigt og seriøst team, hvor vi støtter op om hinanden og løfter i flok, og hvor det er sjovt at komme på arbejde."
Camilla Sandholm/Telemarketingchef

Vi tilbyder

 • 2 vagter om ugen mandag - torsdag
 • Arbejdstid fra 16.15 - 20.15
 • Fast løn - med mulighed for bonus
 • Grundig oplæring
 • Vejledning på hver vagt
 • Frisk frugt, kaffe og the
Cryos International – Denmark ApS
Bliv sæddonor – og giv liv til drømmen om et barn

Cryos International – Denmark ApS, Aalborg, Aarhus, Odense og København

Har du lyst til at gøre en forskel for andre? Og vil du have et meningsfuldt og fleksibelt job?

Næsten alle mennesker har en drøm om at få børn, men for mange kan det ikke lade sig gøre uden hjælp. Som sæddonor hos Cryos hjælper du barnløse med at få opfyldt drømmen om en familie – samtidig får du muligheden for at tjene op til 500 kr. pr. donation – alt i alt op til 6.000 kr. om måneden.

3 gode grunde til at blive sæddonor:

 • Du gør en stor forskel for andre og hjælper barnløse i hele verden
 • Du modtager kompensation for din donation. Op til 500 kr. pr. donation
 • Du bliver jævnligt testet for diverse sygdomme, så du er sikker på, at du altid er sund og rask

Du skal være mellem 18 og 45 år for at blive sæddonor.
Læs mere og ansøg på cryos.dk/sæddonor.
Hør også tre af vores donorer fortælle om, hvorfor de har valgt at blive sæddonorer.

Cryos International – Denmark ApS
Coop365Servicemedarbejder i Coop365

Coop365

Fritidsjob i en travl butik?

Jobbet som servicemedarbejder er en blanding mellem praktiske opgaver i butikken, kassearbejde og kundeservice leveret med et smil.

Du bidrager til at give kunden en god og nem indkøbsoplevelse ved at medvirke til at kunden møder en ren og velopfyldt butik med glade, kundeorienterede medarbejdere.

Du er under 18 år og har afsluttet 9. klasse, kan arbejde nogle timer om ugen, primært eftermiddag, aften og weekend.

Måske har du erfaring med butiksarbejde og ellers har du lyst til at lære det et sted, hvor der er travlt og hvor ingen dage ligner hinanden.

Vi tilbyder:

 • En uformel og dynamisk organisation, hvor de dygtigste hurtigt stiger i graderne - Hos os får du, hvis du kan og vil, lov til at flytte dig
 • Et job hvor din arbejdsindsats hurtigt gør en synlig forskel i butikken
 • Medarbejderbonusordning for dig og din husstand
Vil du være med til at teste for COVID-19?
Odense Kommune Alle vores ansatte på plejecentrene i Ældre- og Handicapforvaltningen skal testes for COVID-19, hver anden uge.
Odense Kommune, Odense
Odense Kommune
Assistant professors in Cloud Computing
University of Southern Denmark, Odense
JobsinOdense