16 job matcher din søgning 16 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DLG Studentermedarbejder til DLG's Group Treasury Team

DLG, Fredericia

Vil du være en del af en dynamisk afdeling i en af Danmarks største virksomheder, hvor du får erfaring med en bred vifte af opgaver? Er du proaktiv og arbejder du struktureret, så kan det være, det er dig, vi søger?

Dine primære opgaver:

  • Udarbejdelse af månedlig Treasury Rapport
  • Arbejde som superbruger i vores Treasury Management System. Herigennem forberedelse af rapporter, bearbejdning af data og generel vedligeholdelse af systemet.
Hjemmearbejdsplads
Gem
TELUS International
Online Data Analyst - Denmark

TELUS International

We are hiring freelance English & Danish speaking Online Data Analyst’s for a project aimed at improving the content and quality of digital maps, which are used by millions of users globally. The job would suit someone who is detail-oriented, likes doing research and has a good knowledge of national and local geography.

Why Join the TELUS International AI Community?

  • Earn extra income
  • Access to our community wellbeing initiative
  • Remote work & Location Independence
  • Be your own boss
TELUS International
AHA
Værter/Værtinder

AHA, Fredericia

KAN DU SKABE DEN GODE OPLEVELSE HVER AFTEN?

Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Fredericias nye spillested, AHA, og være en del af et energisk team, har du nu muligheden for at blive en af vores nye kollegaer.

Du skal byde vores gæster velkommen og introducere dem til stedet. Du motiveres af at give vores gæster den bedste oplevelse fra start til slut, og du kan levere service i topklasse. Det er din opgave at servicere gæsterne på gulvet, og du skal have øjne i nakken og være opmærksom. Du er ambitiøs omkring at tage dig af vores gæster, og du elsker at socialisere med alle slags mennesker.

AHA
AHA
Bartendere

AHA, Fredericia

KAN DU MIXE DRINKS OG SERVERE DEM MED ET SMIL?

Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Fredericias nye spillested, AHA, og være en del af et energisk team, har du nu muligheden for at blive en af vores nye kollegaer.

Du skal servicere gæsterne med drikkevarer og sørge for, at baren er fuldt udstyret. Du skal kunne mixe drinks og servere dem med et smil. Du skal være ambitiøs omkring dit job, og du motiveres af, at alt omkring dig er i orden, og hver detalje står skarpt. Du sætter en dyd i at levere den bedste service, og at være smilende og imødekommende falder dig helt naturligt. Du skal kunne bevare overblikket, også når der er fart på, og altid være klar med en hjælpende hånd.

AHA
AHA
Servicepersonale

AHA, Fredericia

SAMLER DU SERVIETTEN OP FRA GULVET, NÅR DU GÅR FORBI DEN?

Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Fredericias nye spillested, AHA, og være en del af et energisk team, har du nu muligheden for at blive en af vores nye kollegaer.

Du skal stå for afrydning, rengøring og opfyldning. Du motiveres af, at stedet ser pænt og præsentabelt ud, og du ser alt; servietten, der ligger på gulvet, glasset, der er tomt, og gæsten i hjørnet, der gerne vil i kontakt. Du er imødekommende og leverer en service, der får vores gæster til at smile, og du skal kunne se de små ting, der gør en forskel.

AHA
Bankdata Ambitiøs studentermedhjælper med interesse for data og Business Intelligence

Bankdata, Fredericia

Efterspørgslen efter ledelsesinformation er støt stigende i Bankdata, hvorfor vi har brug for endnu en skarp og engageret studentermedhjælper med flair for udvikling.

Dine arbejdsopgaver omfatter datastrukturering og dataopbevaring i databaser med udgangspunkt i en struktureret datamodel. Derudover vil du skulle støtte i forbindelse med Microsoft Power BI udvikling af rapporter, vedligehold og optimering af eksisterende rapporter, udarbejdelse af dokumentation samt implementering af nye datakilder.

Gem
Telenor
Salgskonsulenter på deltid til Telenors butikker

Telenor

Med en stilling som salgskonsulent hos os får du tillært kompetencer du kan bruge i mange andre henseender. Formidlings-, argumentations- og forhandlingsteknik er egenskaber, der ikke begrænser sig til salgsfaget. Med en stilling som salgskonsulent hos Telenor på dit CV står du stærkt efter endt uddannelse. 

Et studiejob i Telenor Retail giver dig færdigheder du kan bruge i mange sammenhænge. Vi kan kickstarte din salgskarriere i vores veludviklede træningskultur, der har fokus på, at du hele tiden bliver en lille smule bedre, end du var i går. Men selv hvis du ikke umiddelbart tænker at gøre langsigtet karriere inden for salg, giver jobbet dig færdigheder, der styrker dig inden for alle former for kommunikation.

Telenor
Hjemmearbejdsplads
Gem
Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde spirituel vejledning til mennesker, der har brug for det?

Vi har brug for flere clairvoyante, medier, tarotlæsere m.fl. til vores spirituelle telefonlinjer. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant til vores anden type telefonlinjer. Her søger vi dig der er frisindet og interesseret i at arbejde med underholdning over telefonen af voksen natur.

Vi tilbyder dig en fantastisk arbejdsplads, med en grundløn og timeløn baseret på samtaletid.

DLG Studentermedhjælper til HR

DLG, Fredericia

Vil du være en del af en dynamisk HR-afdeling i Danmarks største landbrugskoncern? Vil du tilegne dig erfaring indenfor en bred vifte af HR-arbejdsopgaver, styrke dine kompetencer og starte din karriere i en stor og international koncern?

I rollen som studentermedhjælper i HR vil du få et stort indblik i DLG som virksomhed og den udvikling, koncernen gennemgår. Du får praktisk erfaring med blandt andet systemdrift, analyse og rapportering indenfor HR-områderne Løn & Administration.

Du vil indgå i et professionelt, men uhøjtideligt team af kollegaer med meget forskellige opgaver og baggrunde.

Gem
Butiksmedarbejder under 18 år Butik · Kirppu Fredericia
Kunne du tænke dig et fritidsjob, hvor sammenhold, kundeservice og en sjov hverdag er det vigtigste?
Kirppu Danmark ApS, Fredericia
Kirppu Danmark ApS
Indrykket:
Butiksmedarbejder til Maxi Zoo Fredericia, 10 timer pr. uge
Elsker du dyr og har du lyst til at lære nyt?
Maxi Zoo, Fredericia
Jobcenter
Indrykket:
Kalder alle supersælgere! Circle K Erritsø søger deres nye sælger på 15 timer
Først og fremmest, lad os starte med at sige, at et job som Sælger hos Circle K ikke er for alle.
Circle K A/S, Fredericia
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Butiksassistent under 18 år - Fredericia
Hvad slår en butiksassistent, der har godt humør og ikke er bange for at tage fat?
Netto, Fredericia
Netto
Indrykket:
Mangler du et studierelateret job, et sommerferievikariat eller blot gerne vil afprøve faget, så mangler vi dig på Hybyhus i ...
Har du mulighed for at arbejde hverdage, aften, weekender eller blot når vi har brug for hjælp?
Fredericia Kommune, Fredericia
Jobcenter
Indrykket:
Gem
MERCHANDISER SØGES FOR NOGLE AF DANMARKS STØRSTE BRANDS I FREDERICIA OG OMEGN
Har du sans for detaljer, kendskab til detailhandlen og søger du et job hvor du selv kan være med til at bestemme din arbejdsuge?
RELATIONMEDIA A/S, Fredericia
Jobcenter
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV