23 job matcher din søgning 23 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

INTERSPORT
INTERSPORT Outlet Fredericia søger deltids salgsassistent

INTERSPORT, Fredericia

Er du udadvendt, kan lide at servicere kunder og en god kollega? Holder du af sportens verden? Så er du måske vores nye kollega. Jobbet er en deltidsstilling på ca. 20 timer ugentligt.

Som salgsassistent udfører du en række forskellige praktiske opgaver i butikken. Sammen med butikkens øvrige medarbejdere sørger du for, at butikken altid fremstår indbydende og klar til salg. Du sørger for at kunderne bliver mødet med et smil og god service.

Som salgsassistent vil dine opgaver være forskellige

 • Servicering og ekspedering af kunder
 • Opfyldning af varer i butikken
 • Følge butikschefens retningslinjer for butikkens aktiviteter
 • Oprydning og forefaldende arbejde
 • Være en god kollega
INTERSPORT
Telenor
Salgskonsulenter til Telenor i Horsens, Vejle, Fredericia og Kolding

Telenor

Vi ved ikke præcis, hvor du er i dit liv, men vi forestiller os, at du enten søger et job ved siden af studiet, som kan gavne dig på den lange bane, eller at du søger et meningsfuldt fuldtidsjob med mulighed for at skabe en spændende og lærerig salgskarriere.

I Telenor ønsker vi at levere de bedste oplevelser til vores kunder hver eneste dag. Som salgskonsulent er du sammen med dit team på gulvet for at rådgive kunder og hjælpe dem med at finde den bedste af vores mange løsninger. Du afdækker kundens behov og finder frem til lige netop den løsning, som den enkelte kunde drager mest fordel af.

Telenor
Min A-kasse
Studentermedhjælp til medlemsopgave

Min A-kasse, Fredericia

Spændende studiejob med servicekald og opsøgende vejledning til vores medlemmer

I medlemsservice i Min A-kasse har vi brug for en engageret og tillidsskabende studentermedhjælp til vores hvervnings- og fastholdelsesteam.

Du skal have lyst til at arbejde i et felt mellem medlemsservice, værdiskabende salg og hvervning. Det kræver, at du er god til at skabe kontakt med andre mennesker, og at du kan holde fast i de rammer og regler et medlemskab af a-kassen indebærer.

Konkret vil dine opgaver dække serviceopkald til vores aktive medlemmer og rådgivende opkald til medlemmer, der overvejer at melde sig ud af a-kassen. Medlemskontakten vil primært foregå via telefonopkald, og ofte med en skriftlig opfølgning i vores selvbetjening. Du kommer til at bruge både dansk og engelsk i din kontakt med vores medlemmer.

Min A-kasse
Hjemmearbejdsplads
Gem
Webhelp
Spennende deltidsmulighet hjemmefra med teknisk kundesupport!

Webhelp, Oslo (NO) eller hjemmefra

Er du i starten av karrieren og ønsker arbeidserfaring? Og ønsker du å lære mer om kommunikasjon og kundeservice?

Se video om Webhelp som arbejdsplads

I jobben med kundeservice hos oss vil du gi kunder support i verdensklasse over telefon. Du vil stå i frontlinjene og støtte et av verdens største merker innenfor smart-telefoner, nettbrett og datamaskiner.

Vi søker deg som brenner for å hjelpe andre og vi er derfor helt avhengig av dine evner til å lytte og veilede kundene frem til akkurat den løsningen de har bruk for.

Webhelp
DLG Studentermedhjælp til programledelsen i DLG's Maia program

DLG, Fredericia

I DLG har vi samlet forretningen og IT for at skabe en fælles forretningsplatform i S4 HANA. Programmet løber over de kommende 3 år og vil være med til at skabe vækst via enkelthed. I stillingen skal du varetage opgaver for programledelsen og vil derfor opleve en hverdag med mange forskelligartede opgaver samtidig med at du vil have dine egen ansvarsområder.

Stillingens konkrete opgaver

 • Administrative opgaver
 • Opfølgning på tidsregistrering, fakturering og afstemning
 • Udarbejdelse af præsentationer i PowerPoint
Ørsted
Student Assistant – Events & Employee Engagement team

Ørsted, Gentofte or Skærbæk

Imagine a future where you kick-start your career, helping us to engage employees in our vision to create a world that runs entirely on green energy.

Ørsted

Join us in this role where you’ll be part of our team that is planning and executing on internal campaigns and activities supporting our vision. We offer a unique and varied role where you’ll plan several events for the organisation and have every opportunity to develop your knowledge, competences, and skillset.

You’ll be an integral part of a team with competent and committed colleagues who’ll support you along the way.

Ørsted
Hjemmearbejdsplads
Gem
Superprof Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Gem
DLG Sommerferiejob - Bliv høstmedhjælper til DLG´s lagre

DLG

Trives du med selvstændigt og afvekslende lagerarbejde, som både involverer modtagelse af korn i høst samt rengøring af anlæg og kornhaller? Så kan dette sommerferiejob som høstmedhjælper være noget for dig.

Som høstmedhjælper er dine daglige opgaver meget afvekslende, men blandt de primære opgaver er:

 • Ind- og udlevering af afgrøder
 • Kørsel med gummiged
 • Modtagelse og prøvehåndtering af afgrøder
Gem
DLG Sommerferiejob - Bliv høstmedhjælper til DLG´s brovægte

DLG

Er du serviceminded og trives i en dynamisk hverdag med masser af kundekontakt? Så kan dette sommerferiejob som høstmedhjælper være noget for dig.

Som høstmedhjælper er dine daglige opgaver meget afvekslende, men blandt de primære opgaver er:

 • Ind- og udvejning på brovægte i SAP
 • Udtagelse af kornprøver
 • Pakning og forsendelse af kornprøver
Fitnees Horsens ApS Service-Stjerne/Instruktør

Fitnees Horsens ApS, Horsens, Hedensted, Bredballe, Fredericia og Kolding

Vi søger netop nu flere medarbejdere til vores Fit&Sund-huse i Sydøstjylland.

Er du serviceminded, målrettet og klar til nye udfordringer?

Så er det måske lige præcis dig, vi mangler på vores hold.

Hos Fit&Sund arbejder vi ud fra vores kerneværdier: Sundhed, Viden og Nærvær. Vi bestræber os på at være byens førende fitness- og sundhedshus. Vi er et velfungerende team af engagerede medarbejdere, der brænder for vores fag og sætter alle stor pris på en dynamisk hverdag med høj faglighed og sparring. Vi søger kollegaer, der ønsker at være en del af vores service-team i receptionen og/eller som fitness-holdinstruktør.

Skattestyrelsen Juridisk studentermedhjælper til pensionsafkastbeskatning

Skattestyrelsen, Fredericia

Har du lyst til at arbejde sammen med specialister inden for pensionsafkastbeskatning? Og vil du gerne være en del af et stærkt fagligt miljø, hvor du får mulighed for at se dine juridiske kompetencer sat i spil i en økonomisk og skattefaglig kontekst? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Fredericia.

Du vil som studentermedhjælper hos os være en del af holdet, som kontrollerer pensionsformuen i Danmark. Vores kerneopgave er at kontrollere pensionskassers pensionsafkastbeskatning (PAL) på institutniveau. Dine arbejdsopgaver vil bestå i at hjælpe os med den opgave og være et par ekstra hænder på kontoret.

Du får en bred vifte af arbejdsopgaver, der bl.a. kommer til at bestå af:

 • Assistance til juridisk informationssøgning
 • Udarbejdelse af mindre notater
 • Bistå med kontorets kontrolsager
Skattestyrelsen
Hjemmearbejdsplads
Gem
TELUS International
Media Search Analyst – Work from Home

TELUS International

Media Search Analyst – An exciting work from home opportunity related to Music, Video, Books, App Store and HomePod! We offer a flexible schedule of up to 20 hours per week completing tasks in a web-based evaluation tool.

Evaluation of online task types related to Music, Video, App Store and HomePod to help improve the overall quality and relevance of online content and research.

Benefits & Perks:

 • Flexible hours to work around home life
 • Better Work-Life balance
 • Remote work & location independence
TELUS International
Gem
Butiksassistent under 18 år - Fredericia
Hvad slår en butiksassistent, der har godt humør og ikke er bange for at tage fat?
Netto, Fredericia
Netto
Indrykket:
Gem
Become a contact family for an international student at Snoghøj Højskole
The young people is quite ordinary high school students at Snoghøj Folk High School, but we also want to give them the opportunity to experience life outside the folk high school.
AFS Interkultur, Fredericia
frivilligjob.dk
Indrykket:
Butiksmedhjælper
Vi har travlt og har brug for ekstra hænder.
Byens Brød v/Lars Hesselvig, Fredericia
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Butiksassistent under 18 år - Fredericia
Hvad slår en butiksassistent, der har godt humør og ikke er bange for at tage fat?
Netto, Fredericia
Netto
Indrykket:
Ungarbejder til Cykelservice i Fredericia
Har du nogle timer efter skole, som du ikke ved, hvad du skal bruge på?
CykelService.dk ApS, Fredericia
Jobcenter
Indrykket:
Medarbejdere under 18 år
Burger King søger ofte medarbejdere til vore butikker.
Burger King Danmark, Fredericia
Jobcenter
Indrykket:
Kalder alle supersælgere! Circle K Bøgeparken i Vejle søger nye deltidssælgere på 10 timer om ugen
Først og fremmest, lad os starte med at sige, at et job som Sælger hos Circle K ikke er for alle.
CIRCLE K DANMARK A/S, Fredericia
Jobcenter
Indrykket: