1.231 job matcher din søgning 1.231 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.231 resultater.
Esbjerg Kommune
Arkivkonsulent for Sydvestjyske Arkiver og arkivleder i Ribe Byhistoriske Arkiv

Esbjerg Kommune

I Esbjerg Byhistoriske Arkiv er to stillinger som hhv. arkivkonsulent for Sydvestjyske Arkiver, 18 timer pr. uge, og arkivleder i Ribe Byhistoriske Arkiv, 11,5 timer pr. uge, ledige med ansættelse fra 1. september 2020 eller snarest derefter, da den nuværende stillingsindehaver har fået andet arbejde.

Med base i Esbjerg Byhistoriske Arkiv, Torvegade 47, 6700 Esbjerg giver arkivkonsulenten de 59 lokalarkiver, der er medlemmer af Sydvestjyske Arkiver (SVA), råd og vejledning til arbejdet i et lokalarkiv. I konsulentens arbejde indgår undervisning i arkiv- og registreringsarbejde samt Arkibas5/Arkiv.dk. Konsulenten tilrettelægger/afholder kurser m.m. for medlemsarkiverne og aflægger dem også besøg i forbindelse med løsning af konkrete opgaver, afholdelse af kurser m.v.

Esbjerg Kommune
Studentermedhjælper ved Esbjerg Kommunes Biblioteker

Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommunes Biblioteker søger 2 nye medarbejdere, gerne studerende, til den selvbetjente del af åbningstiden på Hovedbiblioteket i Esbjerg. Stillingerne er med tiltrædelse den 1. september 2020 og med et timetal på 8,5 timer ugentligt i gennemsnit.

Arbejdsområdet omfatter bl.a.:

 • Hjælpe borgerne i den selvbetjente åbningstid
 • Holde orden og opsyn i det selvbetjente bibliotek
 • Forefaldende arbejdsopgaver
International Rehabilitation Council for Torture Victims (IRCT)Student Assistant to the Secretary-General

International Rehabilitation Council for Torture Victims (IRCT), Copenhagen

Working at the IRCT will provide you with a direct view into the machine-room of an international non-governmental organisation. You will learn about local reality-life of the front-line human rights defenders, health professionals and legal staff and how that converts to global anti-torture initiatives.

The IRCT is seeking a sharp student assistant with lived experience, who is keen on working with data and digital tools, and who understands the global human rights architecture. You are politically astute, write well, pay attention to details, use a calendar, and keep things at the secretariat moving forward in a fun and helpful way.

Danske BoligArkitekterKreativ, digital kommunikatør, 15-20 timer

Danske BoligArkitekter, København

Brænder du for kommunikation og digital formidling? Har du blik for det visuelle og kan du skrive og redigere tekster, så de griber en boligejer? Så har vi måske jobbet til dig. Især hvis du har en svaghed for bolig- og livsstilsstof og vil være med til at markedsføre Danmarks dygtigste boligarkitekter.

Som en del af holdet får du mulighed for at prøve kræfter med flere spændende arbejdsområder inden for kommunikation og digital markedsføring. Du skal bl.a. versionere vores inspirationsstof, så det fungerer på forskellige digitale platforme.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • At skrive og redigere artikler til vores website og nyhedsbreve
 • At versionere artikler til egne og eksterne medier
 • At lave posts til sociale medier (Pinterest og Instagram)
Fibia P/S
Studentermedhjælper til Teknisk Kundeservice

Fibia P/S, Svinninge

Ønsker du dig et job med opgaver inden for teknik, kommunikation og salg? Vil du være en del af et dygtigt og engageret team, hvor du får mulighed for at udvikle dine kompetencer i et lærerigt og ungt miljø? Så er det dig, vi skal bruge i Fibias Teknisk Kundeservice-afdeling.

Du vil komme til at indgå i et velfungerende team i teknisk support med 40 engagerede kollegaer. Det er et team bestående af fastansatte, vikarer samt studentermedhjælpere, og vi arbejder tæt sammen i en travl og sjov hverdag.

Vi sætter samarbejdet, et godt arbejdsklima, godt humør og en uformel tone højt. I Fibia får du den støtte og opmuntring, som du behøver for at lykkes.

Fibia P/S
Alm. Brand
Studentermedhjælper til vores spændende Partnerafdeling

Alm. Brand, København

Har du mod på at påtage dig mange forskellige opgaver i en spændende og ambitiøs finansiel virksomhed? Vil du gerne lære mere om, hvordan man arbejder med partnerskaber i Alm. Brand? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Partnerafdelingen i Alm. Brand søger en studentermedhjælper til 15 timer pr. uge til at assistere i forbindelse med forskellige opgaver indenfor administration, kampagner, research og events. Du vil blive en del af et landsdækkende team i udvikling, der er placeret på hovedkontoret på Midtermolen i København.

Du vil assistere med administrative og praktiske opgaver, udarbejde præsentationer og analyser, arkivere og opdatere systemer samt forberede møder og events. Du vil desuden være ansvarlig for at koordinere opgaver i forbindelse med marketing, kampagner og kommunikation. Der vil være flere opgaver, hvor du skal være i kontakt med en række Interne aktører i koncernen.

Danske Spil A/S
UX Designer - Studentermedhjælper til User Journey teamet

Danske Spil A/S, Brøndby

User Journey-teamet er et 10 mand stort team i Digitalt Salg, som har ansvar for at drive Danske Spils digitale kanaler: apps, mobil, tablet og desktop. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi tror på, at det er holdet, der gør forskellen. Vi har kontaktflader på tværs af de forskellige brands i Danske Spil og arbejder i krydsfeltet imellem IT, produkt og marketing.

Som UX design studentermedhjælper vil du blandt andet arbejde med at:

 • Foretage brugerundersøgelser i samarbejde med vores UX designer
 • Optimere brugerrejser og UX design
 • Udarbejde wireframes/prototyper på baggrund af data og brugerfeedback
Danske Spil A/S
MT Højgaard A/S
Studentermedhjælper til Lønteam - Søborg

MT Højgaard A/S, Søborg

Vi søger en studentermedhjælper til at hjælpe os med forefaldende arbejde i lønteamet. Vi er p.t. i en brydningstid, hvor mange nye systemer implementeres og integreres, og vi har behov for at få skabt en høj datakvalitet, som dine kollegaer kan arbejde videre med.

Du bliver en del af MT Højgaards lønteam, som består af 6 kompetente kollegaer, der håndterer lønninger for alle ansatte i både MT Højgaard samt dattervirksomheden Ajos.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af:

 • Dataanalyse af udtræk fra forskellige systemer
 • Opfølgning på tidsregistrering
 • Forefaldende kontorarbejde
TelenorSalgskonsulenter til Telenors shop-in-shop i Bilka Esbjerg

Telenor

Vil du være en del af et fantastisk team med et stærkt sammenhold? Er du klar på at gøre en kæmpe forskel, som Telenors vigtigste medarbejder i #BestRetailEver? Og leder du efter et job, hvor din udvikling starter på din første arbejdsdag? Så er der plads til dig på vores team i Esbjerg!

Butikkerne er Telenors ansigt udadtil. Bliver du ansat i én af vores 57 butikker rundt om i Danmark, er du vores vigtigste medarbejder. For det er dig vores kunder møder, når de træder ind i butikken med spørgsmål, når de skal guides til det helt rigtige abonnement, eller når de har mistet mobilen og skal vælge en ny i en fart.

I vores butikker byder vi kunden på kaffe og sætter en ære i, at vi gennem en god snak finder frem til den bedste løsning. Det er her du er med til at gøre en kæmpe forskel. Hver dag.

Ringkjøbing Landbobank – Nordjyske Bank
Studentermedarbejder til bankens hovedkontor

Ringkjøbing Landbobank – Nordjyske Bank, Ringkøbing

Kunne du tænke dig et studiejob i en af landets stærkeste banker...

Vi søger til bankens hovedkontor engagerede HA-studerende, som har lyst til at prøve kræfter med regnskabsanalyser i praksis. Derudover vil du få kendskab til en bred vifte af andre ad hoc-opgaver inden for det finansielle område.

På bankens hovedkontor i Ringkøbing vil du møde committede medarbejdere, der vil støtte dig i opgaveløsningen – og som samtidig vil give dig udfordrende opgaver.

Vi giver dig en unik mulighed for at koble teoretiske elementer fra din HA-uddannelse med den praktiske hverdag.

Måske er dette studiejob samtidig indgangen til din kommende karriere…

Hillerød KommuneDeltidsmedarbejder til demensafdeling, Plejehjemmet Skovhuset

Hillerød Kommune

Plejehjemmet Skovhuset søger dig der vil den gode hverdag for borgerne, for fagligheden og arbejdsglæden.

Rigtig gode kollegaer har fået uddannelsesorlov, og det har givet ledige timer som vi vil invitere bredt til; til dig der er sygeplejerske, social- og sundhedsassistent, social- og sundhedshjælper, overvejende dagvagt eller overvejende aftenvagt.

Vi søger dygtige kollegaer, som har lyst til at skabe den gode hjemlige hverdag og sikre høj faglighed, og understøtte arbejdsglæde til dig selv og dine kollegaer.

Vi kan tilbyde arbejde i boenhed for borgere med enten somatiske- eller demensudfordringer, mellem 28-35 timer, med overvejende dagvagter og aftenvagter, med vagtlængde mellem 5-12 timer. Og som udgangspunkt hver 2. weekend? Hvad er du og din familie til?

Norlys
Detaljeorienteret studentermedhjælper til HR

Norlys, Silkeborg

Vil du være del af en professionel HR-funktion og få indblik i forskellige HR-opgaver? Og er du proaktiv, fleksibel og kan levere høj kvalitet? Så har vi en spændende mulighed for dig.

Du bliver del af en HR-afdeling med 30 knalddygtige kolleger, som konstant arbejder på at levere det, forretningen har brug for. Du vil have din daglige gang på hovedkontoret i Silkeborg, hvor der vil være rig mulighed for sparring med resten af HR-teamet samt bred kontakt med forretningen.

Du skal varetage en bred vifte af opgaver og vil få ansvar for at følge egne opgaver til dørs. Din HR-værktøjskasse fyldes løbende op, og du vil derfor blive mere og mere selvkørende.

Norlys
Academic WorkLead Generators

Academic Work søger for All Ears i Høje Høje Taastrup

Kunne du tænke dig at indgå i et stærkt sammenhold, hvor vigtigheden i et godt arbejdsmiljø vægtes højt? Har du mod på at ringe til virksomheder med henblik på at generere leads? Kan du skabe relationer gennem en telefonisk samtale, og kunne du tænke dig at blive en del af en fed holdånd? Bliv en del af All Ears!

Med denne stilling vil du få mulighed for et fleksibelt studiejob eller deltidsjob, hvor du kan planlægge dine arbejdsdage fra uge til uge – Så længe du har mulighed for at arbejde inden for normal kontortid, da det er her der er mulighed for at skabe kontakt til virksomheder.

Du bliver tilbudt:

 • Unikt fællesskab og stærk holdånd
 • Mulighed for at gøre en forskel i en socialøkonomisk virksomhed
 • Et studiejob/deltidsjob med mulighed for at arbejde meget, hvis dette ønskes
Danske Spil A/S
UI/Motion Graphic Designer - Studentermedhjælper til User Journey teamet

Danske Spil A/S, Brøndby

Sidste år leverede Danske Spil et overskud på 2,8 milliarder kr. til staten. Og knap halvdelen af pengene gik direkte i udlodningsmidlerne. På den måde bliver Danske Spils overskud til samfundets overskud. Udlodningsmidlerne er nemlig samfundets overskud til foreningsliv, kultur og idræt. Men på et stærkt konkurrencepræget marked ville det ikke kunne lade sig gøre uden medarbejdere med mentalt overskud. Og lige nu søger vi en studentermedhjælper med speciale inden for Motion Graphic Design, der vil være med på holdet.

User Journey teamet er et 10 mand stort team i Digitalt Salg, som har ansvar for at drive Danske Spils digitale kanaler: apps, mobil, tablet og desktop. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi tror på, at det er holdet, der gør forskellen. Vi har kontaktflader på tværs af de forskellige brands i Danske Spil og arbejder i krydsfeltet imellem IT, produkt og marketing.

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
UI Designer - Studentermedhjælper til User Journey teamet

Danske Spil A/S, Brøndby

Sidste år leverede Danske Spil et overskud på 2,8 milliarder kr. til staten. Og knap halvdelen af pengene gik direkte i udlodningsmidlerne. På den måde bliver Danske Spils overskud til samfundets overskud. Udlodningsmidlerne er nemlig samfundets overskud til foreningsliv, kultur og idræt. Men på et stærkt konkurrencepræget marked ville det ikke kunne lade sig gøre uden medarbejdere med mentalt overskud. Og lige nu søger vi en studentermedhjælper med speciale inden for UI Design, der vil være med på holdet.

User Journey teamet er et 10 mand stort team i Digitalt Salg, som har ansvar for at drive Danske Spils digitale kanaler: apps, mobil, tablet og desktop. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor vi tror på, at det er holdet, der gør forskellen. Og vi har gjort os særligt umage med at finde de skarpeste kolleger til dig inden for blandt andet eCommerce, UX-design, web analytics og SEO.

Danske Spil A/S
SuperBrugsenMad-entuaist, SuperBrugsen, Godthåbsvej

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med 45 medarbejdere. Butikken ligger centralt i Vanløse med gode transportmuligheder.

Vi tilbyder:

 • En nyoprettet stilling, hvor du får muligheden for at udfolde dine kreative evner og ideer
 • Medarbejderbonusordning for dig og din husstand
 • Gode kollegaer, som sætter trivsel højt

Opgaver:

 • Invester det der skal til, for at blive en succes
 • Være vores lokale "madentusiast"
 • Skabe god stemning og kræse for vores kunder
3Shape A/S
Student Assistant with Flair for Commercial Strategy, Project Management and Problem-Solving

3Shape A/S, Copenhagen

Are you interested in working with commercial strategy projects to strengthen topline performance in one of the fastest-growing companies of the MedTech industry?

3Shape

As a Student Assistant you will be enrolled in our current project pipeline, work closely with our project managers both conceptually and analytically, and be responsible for managing your own set of workstreams.

You will be solving complex problems, conducting analyses of our global markets, customers, competitors, and business opportunities, and preparing presentations for our management and customer meetings. Also, you will develop tools and materials to strengthen the infrastructure of our global commercial organization and implement these locally in our markets.

The position counts 15 to 20 hours per week, but with flexibility to adjust according to the demands of your studies.

3Shape A/S
Coop Danmark A/SStudentermedhjælper

Coop Danmark A/S

Kan du nikke genkendende til følgende, er det dig vi søger

 • Sætter en ære i at give verdensklasse kundeservice
 • Kan sætte dig ind i medlemmernes og kundernes udfordringer og løse dem professionelt
 • Er mødestabil, fleksibel og ansvarsbevidst

Med udgangspunkt i en god forståelse for kundernes ønsker og behov, indebærer jobbet en høj grad af samarbejde med dine kollegaer omkring løsning af de udfordringer, som vores kunder og medlemmer kontakter os med. Du får følgende hovedopgaver:

 • Besvarelse af opkald fra vores kunder og medlemmer
 • Besvarelse af mails fra vores kunder og medlemmer, i begrænset omfang

Du vil løse dine opgaver i tæt samarbejde med dine dygtige kollegaer og vil indgå i et dynamisk team, hvor vi lægger vægt på at være gode kolleger i en travl hverdag.

Danske Commodities A/S
Student employee for Credit Risk Management

Danske Commodities A/S, Aarhus

Are you looking to get a student job where you can use your economic toolbox and detail-oriented approach to create value? And are you comfortable working with various stakeholders both inside and outside the organisation?

We are looking for a colleague who is studying a relevant university level degree within finance, economics or similar, and who would like a job that entails both monthly reporting, various credit analyses and stakeholder communication.

We Offer:

 • professional and skilled colleagues, who set the bar high
 • great opportunities for individual development
 • flexible working hours
Danske Commodities A/S
FOSS
Tilkaldevikar, reception

FOSS, Hillerød

Er du frisk og smilende og har du lyst til et alsidigt arbejde?

Hos FOSS søger vi tilkaldevikarer til vores reception. Receptionen består i dag af 3 dygtige medarbejdere, men vi mangler én til at hjælpe os ved akut opstået sygdom og andet fravær. Derudover vil det være muligt at få en fast vagt onsdage fra 8-13.

Arbejdet i receptionen består hovedsageligt af at modtage gæster og besvare telefoner. Derudover vil der være lidt besvarelse af mails plus mindre ad hoc-opgaver.

FOSS