1.507 job matcher din søgning 1.507 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Vordingborg Kommune Tilkaldevikarer til Botilbuddet Topasvænget

Vordingborg Kommune, Stege

Center for Socialpædagogik Vordingborg søger vikarer til botilbuddet Topasvænget på Møn. Vi søger primært tilkaldevikarer til weekendtjenester, men også til at dække akutte vagter i hverdagen.

Vores borgere er mennesker med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse, hvor forflytning og personlig hygiejne er en naturlig del af vores hverdag.

Vi arbejder ud fra centrets og Vordingborg Kommunes værdier og visioner om at udøve respekt for det enkelte menneske samt at støtte op om basale og sociale behov i hverdagen i et helhedsorienteret mål om, at den enkelte oplever sine muligheder for forøget livskvalitet. Som vikar i centret er du en stor del af den enkelte borgers liv og er derfor med til af løfte kerneopgaven sammen med det faste personale.

Børne- og Undervisningsministeriet
Webstudent

Børne- og Undervisningsministeriet, København

Har du interesse for webområdet og lyst til at afprøve dine kommunikative evner i praksis på en af landets mest besøgte ministeriehjemmesider? Så er stillingen som webstudent måske lige noget for dig!

Du bliver ansat i Center for Kommunikation og Presse, som blandt andet arbejder med at videreudvikle og drive ministeriets hjemmesider.

Som webstudent i Center for Kommunikation og Presse kommer du til at:

 • stå for daglige opdateringer på vores hjemmesider
 • have dialog med fagpersoner i hele ministeriet om god webkommunikation og forskellige løsningmodeller
 • bidrage med ideer til udvikling af vores hjemmesider
Børne- og Undervisningsministeriet
Voxmeter A/S
Studentermedhjælpere

Voxmeter A/S, København

Hos Voxmeter tilbyder vi dig en alsidig og spændende arbejdsdag. Her bliver du en del af en humørfyldt, men også fagligt seriøs, arbejdskultur, hvor man ikke ser forskel på fastansatte og studentermedhjælpere. Hos Voxmeter kan du planlægge dine vagter med fuld fleksibilitet. Du engageres i meningsfulde opgaver og opsamler uvurderlig dokumentation til dit CV, så du står bomstærkt i dit videre karriereforløb.

Voxmeter er en spændende, innovativ og sjov arbejdsplads i rivende udvikling. Vi har hovedsæde i København og IT-afdeling i Vietnam samt et landsdækkende interviewkorps. Voxmeter er førende indenfor levering af digitale analyseløsninger til et bredt udsnit af virksomheder – indenfor det offentlige samt fx bank-, bil-, NGO- og musikbranchen.

Voxmeter A/S
Scleroseforeningen Telefundraisere – Et deltidsjob med mening

Scleroseforeningen, Valby

Få et job med mening – du kommer i himlen og får en helvedes god løn.

Hvis du kan lide at tale med andre, udvikle dig og arbejde i en god sags tjeneste, har Scleroseforeningen jobbet til dig. Vi søger nemlig telefundraisere til en deltidsstilling eller studiejob.

Vi søger telefundraisere, der har talegaverne i orden og kan tale med alle typer af mennesker. Sclerose er en sygdom, som kan være altoverskyggende, og derfor arbejder vi her i Scleroseforeningen konstant på at øge indtægten, der går til mennesker med sclerose tæt inde på livet – og ikke mindst til forskningen i sygdommen. Her kommer du ind i billedet.

Vi sørger for, at du får et godt arbejdsmiljø, hvilket blandt andet inkluderer coaching, fleksible arbejdstider, sociale arrangementer og en helvedes god løn.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Studentermedhjælper til Forbruger Europa

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Valby

Har du lyst til at arbejde i et team af studenter og jurister, der hjælper forbrugere med deres sager mod virksomheder i andre EU-lande? Så har vi brug for dig i Forbruger Europa i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Vi arbejder for velfungerende markeder, der skaber vækst og høj forbrugervelfærd. Vi er ca. 350 engagerede kollegaer, der ligesom du brænder for at gøre en forskel.

Vi søger en studentermedhjælper til Forbruger Europa, der har som hovedopgave at vejlede forbrugere om køb i EU og behandle konkrete klagesager mod erhvervsdrivende etableret i et andet EU land.

Arbejdsopgaverne indebærer bl.a.:

 • Telefonisk og skriftlig forbrugervejledning
 • Bistand i forbindelse med behandling af forbrugerklagesager i samarbejde med Forbruger Europas 28 søsterkontorer i de øvrige EU-lande, Norge og Island
SOS International A/S
Stud.jur. eller stud.merc.jur til SOS International

SOS International A/S, Frederiksberg

Vi søger en kvalitetsbevidst og faglig stærk stud.jur/stud.merc.jur med lyst til at anvende sin juridiske faglighed og kompetencer i praksis.

SOS International er en skandinavisk virksomhed, der arbejder med assistance primært inden for rejseforsikring, vejhjælp og på sundhedsområdet. Dine primære opgaver bliver bl.a.:

 • Vedligeholdelse af kontraktdatabase og interne procedurer
 • Kontraktsarbejde, herunder bistand til udarbejdelse af standardkontrakter og tillæg til kontrakter
 • Bistand til arbejde/projekter vedrørende compliance og contract management
SOS International A/S
Naviair
Studentermedhjælper til administration

Naviair, Kastrup

Er du studerende og har du flair for administrative opgaver, så søger vi en engageret studentermedhjælper til ca. 15 timer pr. uge til vores IT-afdeling.

Dine opgaver kan fx være:

 • Indkøbsordre - oprettelse og varemodtagelse i vores finanssystem. Vi bruger SAP
 • Kontrakt håndtering og licens oprettelse
 • Sikre løbende opdatering af vores ITIL-processer
 • Udarbejde materiale til e-learning og planlægge kurser og afdelingsdage
 • Bistå i projekter, workshops og udviklingstiltag i vores afdeling

Generelt kan du være med til at forme de opgaver, du varetager efter interesse og med et selvstændigt ansvar, får du stor indflydelse på dine opgaver, fx indgå i arbejdet med ITIL rammeværket, hvis du allerede har eller hen ad vejen får kendskab til ITIL.

Naviair
Banedanmark
Engageret studentermedhjælper til Driftsøkonomi

Banedanmark, København

Vil du kickstarte din økonomiske karriere i en større offentlig styrelse?

Her har du muligheden for som studerende at få omfattende kendskab til de mange opgaver, der hører til en effektiv økonomistyring. Du bliver ansat i sektionen Driftsøkonomi, hvor vi i alt er 10 medarbejdere, der varetager den løbende opfølgning på Banedanmarks budget, til løn og øvrige driftsomkostninger. Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Dit arbejde vil primært bestå i at indsamle, bearbejde og formidle økonomiske data til brug for den månedlige controlling. Det kan f.eks. være at assistere de øvrige controllere i afdelingen med udarbejdelse af regnskabsbilag og økonomiske oversigter. Du vil få dine egne selvstændige arbejdsopgaver samt indgå i sektionens samlede opgavematrix.

Du får god mulighed for selv at præge dine arbejdsopgaver.

Banedanmark
Rengøringsservice Danmark A/S HR-assistent deltid

Rengøringsservice Danmark A/S, Glostrup

Du tilbydes en spændende deltidsstilling, hvor du vil arbejde tæt sammen med vores resten af kontoret og vores rengøringsmedarbejdere. Din hverdag bliver præget af ansvar, samarbejde og varierende opgaver.

Arbejds-/ansvarsområder:

 • Blive superbruger på vores HR-system HR-ON.
 • Vedligeholde medarbejderdata
 • Udarbejde skabeloner til brug i HR afdelingen
Telenor
Salgskonsulenter til Telenor i Randers Storcenter

Telenor

Vi ved ikke præcis, hvor du er i dit liv, men vi forestiller os, at du enten søger et job ved siden af studiet, som kan gavne dig på den lange bane, eller at du søger et meningsfuldt fuldtidsjob med mulighed for at skabe en spændende og lærerig salgskarriere.

I Telenor ønsker vi at levere de bedste oplevelser til vores kunder hver eneste dag. Som salgskonsulent er du sammen med dit team på gulvet for at rådgive kunder og hjælpe dem med at finde den bedste af vores mange løsninger. Du afdækker kundens behov og finder frem til lige netop den løsning, som den enkelte kunde drager mest fordel af.

Telenor
Energistyrelsen
Jurastuderende med lyst til at bidrage til den grønne omstilling

Energistyrelsen, København

Er du jurastuderende eller erhvervsjurastuderende og drømmer om at arbejde med den grønne omstilling og få erfaring med at arbejde i centraladministrationen? Så er jobbet som student i Energistyrelsens juraenhed muligvis noget for dig.

Se video om Energistyrelsen som arbejdsplads

Vi søger en engageret og ansvarsbevidst stud.jur./stud.ha.jur. gerne med interesse for klima- og energiområdet. Du bliver en del af et studenterteam med en alsidig opgaveportefølje, høj arbejdsmoral, et stærkt fællesskab og en stor kontaktflade til hele styrelsen.

Vi tilbyder følgende opgaver:

 • bistand i forbindelse med juridiske opgaver, herunder primært GDPR og aktindsigt
 • håndtering af enhedens post, herunder høringer og interne bestillinger (koordinerende funktion)
 • bistand i forbindelse med lovteknik, fx kvalitetssikring af parallelopstillinger
Energistyrelsen
Tryg Forsikring A/S
Studentermedhjælper til CRM & Go to Market!

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Motiveres du af en mulighed, hvor du kan udvikle dine faglige og personlige kompetencer? Er du analytisk og brænder for at identificere og analysere udviklinger og tendenser – Så har du nu muligheden for at blive studentermedhjælper i CRM & Go to Market!

Vores afdeling søger en analytisk og kommerciel studentermedhjælper til optimering af kampagner, leads og møder.

Du vil hjælpe til med løbende analyser, sikre registrering og teste vores forskellige flows. Alt sammen for at sikre at vores processer omkring kundedialog kører perfekt og at nøgletal og KPI'er er korrekte.

Tryg Forsikring A/S
Atea A/S Contract Compliance Studentermedhjæper (barselsvikariat) hos Atea

Atea A/S, Ballerup

Har du lyst til at blive en del af Nordens største it-virksomhed? Brænder du for processer, systemer og intern kommunikation? Så er stillingen som studentermedhjælper i Contract Compliance måske noget for dig!

Vi søger en ny kollega som har lyst til at præge Ateas kontraktbase og spille en central rolle i forhold til at føre den ud i livet. Som Contract Compliance Studentermedhjælper vil du drifte Ateas CLM-system (Contract Lifecycle Management), mens vores Contract Compliance Manager er på barsel. Det betyder, at du til daglig vil arbejde på tværs af Ateas mange afdelinger og vil have stor indflydelse på, hvordan dine kolleger arbejder med kontrakter.

Red Barnet Vil du have et spændende job, hvor du er med til at gøre en forskel?

Red Barnet, København

Fundraiser til Red Barnets telemarketingteam!

Er du energisk og trives i et socialt miljø med spændende udfordringer?

Så har du lige nu muligheden for at blive en del af vores fantastiske team! Du vil blive inkluderet i et energisk fundraising-team, der altid står klar med højt humør og god energi - altså får du en arbejdsplads, hvor fællesskabet er i højsædet i kombination med, at du gør en forskel for verdens mest udsatte børn!

Din arbejdsopgave består i at ringe ud med henblik på at hverve faste månedlige medlemmer til organisationen. Vi sørger selvfølgelig for, at du bliver klædt godt på til jobbet. Du vil løbende modtage sparring og coaching, hvor målet er, at du igennem hele din ansættelse vil udvikle dig!

Tryg Forsikring A/S
Studentermedhjælper til Data & BI i Skade DK

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

Har du lyst til at sikre de rigtige indsigter gennem data? Og vil du arbejde med at modellere data, udvikle rapportering og analyser sammen med et hold, der omfavner gode ideer, har det sjovt og er dedikeret til at gøre en forskel? Så er det dig, vi søger til en stilling som studentermedhjælper i Data & BI!

Som studentermedhjælper kommer du til at have mange forskellige BI-opgaver, og du skal derfor have en interesse for at arbejde med store datamængder, analysere data og samtidig sikre den rette indsigt gennem kobling af forskelligartet data.

Tryg Forsikring A/S
PANDORA A/S Temporary Christmas Help / Christmas Elf (m/f/d) - Rødovre Centrum

PANDORA A/S

Værdsætter du smykker i højeste kvalitet og ekstraordinær service? Har du passion for det du laver, og en ”can-do-attitude”? Så er du måske vores kommende juleassistance.

Vi søger passionerede juleassistancer til vores fantastiske Pandora-butik i Rødovre Centrum der kan hjælpe os med at levere fantastisk kundeservice i juleperioden. Der vil være tale om en tidsbegrænset deltidsansættelse med start i oktober eller november 2022 indtil januar 2023.

Opgaver og ansvar:

 • Sikre en optimal rådgivning til vores kunder gennem grundig oplæring indenfor samtlige af vores produktkategorier og kampagner.
 • Afdække kundens behov i forbindelse med deres udvælgelse og køb af vores produkter.
 • Levere et højt kundeserviceniveau – herunder besvare spørgsmål, rådgive og vejlede kunderne på bedst mulige måde.
PANDORA A/S
Egsgaard HR
Student worker til forretningsudvikling

Egsgaard HR søger for Telesikring A/S i Esbjerg

Interesserer du dig for strategi, organisationsudvikling og forandringsledelse? Brænder du for at være helt tæt på centrale beslutningsprocesser og at servicere den øverste topledelse? Motiveres du af ansvar og udfordrende opgaver, og trives du i en selvstændig administrativ rolle med mange bolde i luften på samme tid? Så mangler vi dig på holdet og glæder os til at modtage din ansøgning!

Som student worker kan du se frem til at spille en vigtig rolle i vores arbejde med at sikre, at vi kontinuerligt udvikler vores organisation og forretning. Din overordnede opgave bliver at servicere vores forretningsudvikler med administrativ support inden for en række forskellige forretningsmæssige områder.

Danmarks Tekniske Universitet Part-time Programmers & Designers

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

CACHET is looking for skilled programmers and designers (up to 5) to work at the center at DTU.

As a programmer you will be responsible for the analysis, design, implementation, documentation, and quality assurance of the software we are developing in CACHET. Most of our research pivots around the CACHET Research Platform (CARP) and you can read more about CARP on carp.cachet.dk.

As a designer you will be responsible for graphical and user experience design of our applications in a user-driven design process. You will also be responsible for communication and research dissemination via our web sites (cachet.dk and carp.cachet.dk), social media, and written material, as well as help organise event and conferences.

føtex Medarbejder under 18 år til delikatessen - Frederiksberg

føtex

Vil du være en del af et team af sjove og dygtige kolleger, og vil du have et studiejob, hvor du kan tjene lidt ekstra og samtidig lære om detailbranchen?

Delikatessen er en del af føtex’ slagterafdeling, og det giver dig et stort sortiment af kød, fisk, køle- og mejerivarer til rådighed. Derudover får vi friskbagt brød fra bageriet, så du arbejder i et rent slaraffenland af kvalitetsprodukter.

Mange varer tilbydes direkte fra disken eller fra vores store convenience-udbud. Derudover leverer vi store anretninger ud af huset, hvor vi tilbyder buffeter, brunch, festmiddage, tapas, smørrebrød og meget andet til enhver anledning.

PostNord Danmark Pakkeomdeler til Brøndby – lørdage

PostNord Danmark

Bliv en del af vores team.

Nu kan du blive en del af vores professionelle team, hvor du sammen med gode kolleger omdeler pakker i bil, i områderne København K, Vesterbro, Østerbro.

 • Hub Brøndby ligger på Priorparken 385, 2605 Brøndby
 • Du arbejder med omdeling af privatpakker på lørdage
 • Arbejdstiden er fra kl. 07:00 til 14:54
 • Timelønnen er 143,91 kr.
 • Arbejdsgiverbetalt pension på 11,5 % efter 2 måneders ansættelse
 • Du skal kunne afsætte 3-4 hverdage til oplæring

Og vi har brug for dig hurtigst muligt.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV