12 job matcher din søgning 12 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Kirkens KorshærVikar (5-10 timer) søges til Børnecaféen Aakirkeby

Kirkens Korshær

Til vores børnecafé søger vi en vikar/studentermedhjælper til en nyoprettet stilling på 5-10 timer ugentligt. Stillingen er tidsbegrænset til den 01.06.2022.

Kirkens Korshærs børne- og familiestøttende arbejde på Bornholm er et tilbud om støtte, omsorg og netværksskabende aktiviteter for børn, unge og familier med forskellige sårbarheder.

Vi tilbyder bl.a. rådgivende samtaler, aktiviteter, fællesspisninger og udflugter til vores familier. Vi har pt. en Torsdagscafé for forældre med børn om eftermiddagen, Ungeklub mandag eftermiddag og håber på sigt også at få en barselscafé.

Gem
fakta a/sLukkeansvarlig, deltid, over 18 år fakta Rønne

fakta a/s

Ønsker du dig et fritidsjob i butik, hvor du får en tempofyldt hverdag, gode kolleger og masser af ansvar?

Som lukkeansvarlig servicemedarbejder udfører du en blanding af praktiske opgaver i butikken, betjening af kassen og yder en fantastisk kundeservice med et smil.

Stillingen indebærer, at du selvstændigt er ansvarlig for lukning af butikken nogle gange om ugen. Disse dage er det dig, der leder butikkens aftenhold og sikrer, at de aftalte lukkerutiner bliver udført som aftalt. Du får en god oplæring, og i samarbejde med butikschef og souschef, har du ansvaret for, at butikken fremstår velopfyldt og indbydende om aftenen.

Vi tilbyder

  • En afvekslende hverdag hvor 2 dage aldrig er ens
  • Et fritidsjob, som giver dig værdifuld erfaring og mulighed for at prøve kræfter med ledelse
  • Gode muligheder for at videreuddanne dig – både i fakta og i Coops øvrige kæder.
Hjemmearbejdsplads
Gem
HjerteforeningenDistancefundraisere der kan sende hjertevarme gennem telefonen - kun hjemmearbejde

Hjerteforeningen

Leder du efter et (studie)job, hvor du kan bruge dine talegaver, og hvor du selv kan vælge dine arbejdstider? Et job, hvor du samtidig lærer noget, og hvor din indsats virkelig betyder noget? Et job, hvor du arbejder hjemmefra under trygge rammer samtidig med at være virtuelt omgivet af gode kollegaer og et stærkt team, og hvor der bliver lyttet til dine ideer og input? Så har du det job, lige her.

Skal vi kunne tilbyde råd og vejledning, støtte forskning i verdensklasse og påvirke politikerne positivt skal vi have medlemmer, der føler, at deres bidrag giver mening – og det er her, at du kommer ind i billedet. Som fundraiser skal du:

  • Deltage på et skræddersyet virtuelle uddannelsesforløb, hvor du lærer om alt fra mindset og stemmeføring til spørgeteknikker og storytelling
  • Ringe ud og hverve nye medlemmer
  • Ringe til eksisterende medlemmer med nye tilbud/alternative medlemskaber
Hjemmearbejdsplads
Gem
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
  • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Hjemmearbejdsplads
Gem
Voxmeter A/S
Voxmeter
Bliv hjemmeinterviewer

Voxmeter A/S

Bliv ansat som hjemmeinterviewer hos Voxmeter, et af landets førende analyseinstitutter.

Som ansat hos Voxmeter vil du komme til at bidrage til en seriøs arbejdskultur båret af høj, faglig stolthed og et team bestående af indlevende medarbejdere. Kort fortalt vil jobbet bestå i at gennemføre interviews hjemmefra gennem vores online interviewsystem. Det handler ALDRIG om salg, men udelukkende om at gennemføre interview, som vores interviewsystem guider dig igennem.

Som interviewer skal du kunne lide at snakke med alle persontyper. Det kræver, at du som person er imødekommende, smilende og ikke mindst tålmodig.

Voxmeter A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
Børns Vilkår
Bliv virtuel telefundraiser med attraktiv fast timeløn og fleksibel vagtplan

Børns Vilkår

Børns Vilkår er en organisation med en mission om at stoppe svigt af børn i Danmark. Vi hjælper udsatte børn og unge bl.a. via BørneTelefonen, som modtager op imod 200.000 henvendelser årligt. I marts afholder vi vores årlige landsindsamling, hvor hele landet er ude på gaderne og samle penge ind til sagen.

Vi søger telefundraisere til at hverve indsamlere til vores landsindsamling 2022. Jobbet er fleksibelt med mulighed for at planlægge din egen vagtplan hjemme fra stuen, værelset, køkkenet eller arbejdsværelset. Du bliver en del af et ungt og professionelt team, hvor du vil arbejde med kompetente ledere, der vil guide dig til at opnå dine bedste resultater. Vi vægter personlig udvikling højt og tilbyder et unikt opstarts- samt uddannelsesforløb med kommunikative værktøjer og salgsteorier med modtagelse af diplom, så din udvikling ALDRIG stopper!

Børns Vilkår
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red HatDansktalende telefonværtinder/-vært/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder er behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Gem
Sognemedhjælper ved Sct. Knuds kirke
Brænder du for at gøre en forskel for andre?
KNUDSKER MENIGHEDSRÅD, Rønne
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Sognemedhjælper
Sognemedhjælper søges til Nyker sogn pr. 1. november 2021 eller snarest derefter.
NYKER MENIGHEDSRÅD, Rønne
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Pedelmedhjælper til Bådstadgård
Bådstadsgård søger en hjælpende hånd til gården 20 timer om ugen (men mindre kan også gøre det).
BÅDSTADGÅRD V/HENNING LARSEN, Gudhjem
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Sælger 10 timer
Et ansvarsfuldt job, i en af vores 250 butikker, hvor to dage sjældent er ens.
CIRCLE K DANMARK A/S, Allinge
Jobcenter
Indrykket:
Gem
Servicemedarbejder søges til bagerdisken
Står du og mangler et fritidsjob, og har du lyst til at arbejde efter skoletid, samt i skolernes ferier, så er det måske dig vi mangler.
COOP Kvickly Rønne, Rønne
Jobcenter
Indrykket: