266 job matcher din søgning 266 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Politiets EfterretningstjenesteManagement konsulent til Analyseteam i PET med fokus på modernisering og optimer

Politiets Efterretningstjeneste, Søborg

Politiets Efterretningstjeneste er under konstant udvikling for at kunne imødegå et tiltagende komplekst og fragmenteret trusselsbilledet i Danmark. Analyseteamet støtter udviklingen ved at identificere effektiviserings- og optimeringspotentialer på tværs af PET’s understøttende og operative enheder.

Der søges derfor en management konsulent, der brænder for at levere skarpe analyser og optimere kvaliteten i alle dele af PET’s arbejde, så truslen mod demokratiet og sikkerheden i det danske samfund fortsat kan modvirkes effektivt.

Vi tilbyder en central rolle i arbejdet med at identificere og effektuere effektiveringspotentialet på tværs af PET’s operative og understøttende funktioner.

RigspolitietBeredskabsfaglig specialist til spændende IT-projekt vedr. ny 112-løsning og general 112-forvaltning - genopslag

Rigspolitiet, Frederiksberg

Har du lyst til at spille en central rolle i anskaffelsen og implementeringen af Danmarks næste 112-system, der er fundamentet for beredskabernes håndtering af alt lige fra akut opstået sygdom til store, komplekse hændelser? Så har vi lige nu en spændende ledig stilling som beredskabsfaglig specialist.

I Rigspolitiets Center for Beredskabskommunikation (CFB) driver og udvikler vi de radio- og it-løsninger, som sikrer, at politiet, forsvaret, rednings- og sundhedsberedskabet kan kommunikere og samarbejde sikkert og effektivt i såvel dagligdagen som ved store uforudsete hændelser.

Som beredskabsfaglig specialist bliver du en del af CFB’s sektion for Udvikling & Anvendelse, der er ansvarlig for projektledelse af centerets interne og eksterne projekter ofte i tæt dialog med politi, forsvar, rednings- og sundhedsberedskaberne.

Politiets EfterretningstjenesteCenterchef til Afdelingen for Kontraspionage

Politiets Efterretningstjeneste, Søborg

Vi står for din, Danmarks og Rigsfællesskabets sikkerhed. Vi arbejder med loven i hånden i samfundets skyggesider. Det er vores pligt at opspore, undersøge og stoppe dem, der truer vores samfund og vil os det ondt. Vi er Politiets Efterretningstjeneste – den nationale efterretnings- og sikkerhedstjeneste. Vi arbejder for dig – vil du arbejde for os?

Vi tilbyder en helt central rolle som chef for centret i PET, der identificerer, forebygger, efterforsker og imødegår trusler relateret til særligt Kina og Irans efterretningsaktiviteter i det danske samfund. Kontraspionageområdet er under opbygning, og du vil få mulighed for at påvirke den strategiske retning for et område med et stort politisk fokus og betydning for sikkerheden i Danmark.

Du bliver chef for to sektioner bestående af højtspecialiserede medarbejdere med meget forskellige baggrunde.

Politiets EfterretningstjenesteOperationskoordinatorer til målretning og styring

Politiets Efterretningstjeneste, Søborg

Vil du helt tæt på PET’s hemmelige indhentningsoperationer, og kan du lide at være bindeled og bevare overblikket - også når det går stærkt? Har du lyst til at arbejde med operationer inden for bl.a. kontraterrorisme og kontraspionageområdet? Vil du være med til at gøre en kæmpe forskel for Danmarks sikkerhed? Så har vi et helt unikt job til dig!

Som operationskoordinator i Operativt Teknisk Center har du specialviden og indblik i OTC’s komplette tekniske formåen og bringer de tekniske og digitale kapaciteter i spil når der er bud efter dem til PET’s operationer.

Til daglig er det operationskoordinatoren, som modtager vores rekvirenters forespørgsler om behov for indhentning og herefter faciliterer den videre operationsplanlægning. Det er derfor vigtigt at du er god til at kommunikere, prioritere, kvalitetssikre, planlægge og taske til de enkelte operationer.

Politiets EfterretningstjenesteOperative teknikere til Indhentningsafdelingen i PET

Politiets Efterretningstjeneste, Søborg

Vil du arbejde med teknisk indhentning og overvågning i landets nationale sikkerheds- og efterretningstjeneste? Ønsker du at bruge din viden som tekniker, til understøttelse af indsatsen mod spionage, terrorisme og ekstremisme?

Vi tilbyder et job, som du ikke finder andre steder, hvor din specialviden og erfaring med teknisk indhentning fx vha. skjulte aflytninger skaber grundlaget for det efterretningsbillede, som er forudsætningen for PET’s operationer.

I Operativt Teknisk Center (OTC) laver du som operative tekniker tekniske overvågnings- og indhentningsløsninger og indgreb, som tilpasses hver eneste operation, da hver operation stiller helt særlige operative og taktiske krav. Det betyder, at du i samarbejde med dine kollegaer på tværs af OTC skal tænke kreativt og innovativt for at få lavet netop den optimale tekniske og taktiske løsning, som leverer den ønskede effekt til operationen.

IT-PROJEKTLEDER TIL FORSVARSMINISTERIETS KONCERN IT
Beredskabsstyrelsen Brænder du for digitalisering?
Beredskabsstyrelsen, Hvidovre
Beredskabsstyrelsen
Indrykket: 
IT-PROJEKTLEDER TIL FORSVARSMINISTERIETS KONCERN IT
Beredskabsstyrelsen Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen – på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig.
Beredskabsstyrelsen, Hvidovre
Beredskabsstyrelsen
Indrykket: 
Servicemedarbejder til Beredskabsstyrelsen Teknisk Skole
Beredskabsstyrelsen Har du en håndværksmæssig baggrund eller bare hænderne skruet rigtig godt på, og vil du løse opgaver i relation til klargøring og...
Beredskabsstyrelsen, Tinglev
Beredskabsstyrelsen
Indrykket: 
CDK30 - JUN 21 - 04387246
Forsvaret Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen – på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig.
Forsvaret, Hvidovre
Forsvaret
Indrykket: 
Chef for Hærens Simulationscenter
Forsvaret Har du lyst til at være omdrejningspunktet for styrkelsen af Hærens fremadrettede simulationsaktiviteter og sikre implementeringen af...
Forsvaret, Oksbøl
Forsvaret
Indrykket: 
Chefsergent til Fighter Wing Skrydstrup -genopslag
Forsvaret Fighter Wing Skrydstrup søger en erfaren befalingsmand til stillingen som Wing Chefsergent.
Forsvaret, Vojens
Forsvaret
Indrykket: 
ESBERN SNARE søger en maskingast til den tekniske division ombord
Forsvaret Kunne du tænke dig en spændende og omskiftelig hverdag, hvor din berøringsflade rummer alt fra trykluft til hydraulik til dieselmotorer?
Forsvaret, Frederikshavn
Forsvaret
Indrykket: 
Faglærer til undervisning i Anti Submarine Warfare på Seahawk ved Forsvarets Flytekniske Uddannelseseskadrille 562
Forsvaret Vil du være med til at undervise i Anti Submarine Warfare på SEAHAWK til et højt fagligt niveau?
Forsvaret, Karup J
Forsvaret
Indrykket: 
Faglært medarbejder til Fremdrivningsværkstedet i Frederikshavn
Forsvaret Er du kvalitetsbevidst, engageret og omhyggelig i dit arbejde?
Forsvaret, Frederikshavn
Forsvaret
Indrykket: 
Forsyningsbefalingsmand til ST 1 ISRBTN ved Efterretningsregimentet
Forsvaret Er du klar på en spændende, varieret og travl hverdag, præget af opgaver med stor betydning?
Forsvaret, Varde
Forsvaret
Indrykket: 
Forsyningshjælper (korporal) til 2 HBU kompagni ved 2. Logistikbataljon
Forsvaret Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen – på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig.
Forsvaret, Aalborg
Forsvaret
Indrykket: 
Forsyningshjælper til UMAK ved Efterretningsregimentet
Forsvaret Har du evnerne og lysten til en travl og indholdelsesrig hverdag, og kan du lide at servicere kunder og have med materiel at gøre?
Forsvaret, Varde
Forsvaret
Indrykket: 
Geværskytte 1 i 3 Deling ved 4/II/JDR
Forsvaret For dem som KAN og VIL panserinfanteriet.
Forsvaret, Holstebro
Forsvaret
Indrykket: 
Gruppefører/Transportbefalingsmand til Transportsektionen ved 5. Nationale
Forsvaret Gruppefører/Transportbefalingsmand til Transportsektionen ved 5.
Forsvaret, Vordingborg
Forsvaret
Indrykket: 
Gruppefører/bjærgningskommandør til bjærgningssektionen (BJSEK) ved Jydske Dragonregiments Panserbataljon
Forsvaret Er du til store biler og udfordrende bjærgningsopgaver?
Forsvaret, Holstebro
Forsvaret
Indrykket: