303 job matcher din søgning 303 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Nordic Wing
Drone pilot

Nordic Wing, Værløse

Nordic Wing is looking for our next drone pilot expert. You will be working closely with our customers to ensure that they receive high quality training, documentation, and support.

Your job will focus on the operational aspect of flying as easy and safe as possible. This includes teaching, making manuals, compliance and doing support. You will be working closely with our sales department.

Your tasks will be centered around flying. You will be doing demonstrations, mainly abroad, together with your colleagues. You will also be responsible for planning (and to some degree creating), our training programs and manuals. You should also have a good understanding of the legal aspects of flying under different conditions.

Nordic Wing
Forsvarets Efterretningstjeneste
Skarp analytiker og stærk formidler til Center for Kontraterror i Forsvarets Efterretningstjeneste

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Som strategisk analytiker i Center for Kontraterror analyserer og formidler du viden om terrortrusler og terrorisme til nationale kunder og udenlandske samarbejdspartnere. 

Udover at analysere og formidle, er du som strategisk analytiker også med til at sikre og videreudvikle Center for Kontraterrors viden om terrorgrupper og terrorisme. Dette arbejde er i høj grad tværfagligt, og du får en central rolle i at facilitere og drive samarbejdet på tværs af FE’s afdelinger. Endelig vil du skulle deltage i tjenesterejser i udlandet.

Vi tilbyder et spændende og dynamisk arbejdsmiljø, hvor faglighed, professionalisme og engagement er i højsædet, og hvor der er rig mulighed for faglig og personlig udvikling og udfordring.

Politiets Efterretningstjeneste Centerchef til Center for Terroranalyse i PET

Politiets Efterretningstjeneste, Søborg

Som led i styrkelsen af PET’s arbejde er PET bevilget nye lønrammer til eksisterende centerchefstilling i center for terroranalyse, der er et fusionscenter, der består af medarbejdere fra PET, Forsvarets Efterretningstjeneste, Udenrigsministeriet og Beredskabsstyrelsen. Centerets hovedopgave er at vurdere terrortruslen mod Danmark og danske interesser i udlandet, og herudover udarbejder centeret løbende strategiske analyser og trusselsvurderinger til PET samt andre kunder, f.eks. beslutningstagere i centraladministrationen.

Stillingen slås op med henblik på, at såvel interne og eksterne kandidater kan søge den.

Forsvarets Efterretningstjeneste
Vær med til at beskytte Danmarks hemmelige informationer

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Den Nationale IT-sikkerhedsmyndighed søger flere dygtige it-ingeniører eller officerer til beskyttelse af Danmarks klassificerede informationer. Brænder du for cyber– og informationssikkerhed, og er du dedikeret, pragmatisk og holistisk tænkende?

Vores sektion skal vokse, og vi har derfor åbnet op for flere spændende stillinger, hvor du vil indgå i et stærkt fagligt miljø ved den nationale it-sikkerhedsmyndighed. Du vil blive en del af et team bestående af dygtige it-sikkerhedsspecialister, som arbejder for at sikre et højt sikkerhedsniveau for Danmarks klassificerede og forretningskritiske it-løsninger. Vi kan love dig, at du vil få faglig sparring på et professionelt niveau i en sektion, der sidder med en bred og spændende opgaveportefølje.

Forsvarets Efterretningstjeneste
FE søger en ambitiøs strategikonsulent til udvikling og implementering af FE’s fælles strategi

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Motiveres du af tværgående strategiarbejde i en operativt orienteret organisation med mange forskellige fagligheder? Har du solid strategisk og styringsmæssig forståelse samt erfaring med operationalisering, implementering og opfølgning på virksomhedsstrategier eller lignende?

Så er det dig, vi har brug for til at understøtte det fortsatte arbejde med FE’s tværgående strategi.

Du bliver den primært ansvarlige for strategiarbejdet, og du får ansvaret for at tilrettelægge og drive større strategiaktiviteter, herunder blandt andet at facilitere forskellige fælles og lokale strategiseminarer, ligesom du får en central rolle i forhold til at sikre sammenhæng mellem strategikortet og de øvrige strategiske styringselementer i FE’s strategiske årshjul.

Politiets Efterretningstjeneste Analytikere til Center for Terroranalyse

Politiets Efterretningstjeneste, Søborg

Vi tilbyder en central rolle som analytiker i CTA, hvor du er med til at sætte strategisk retning for bekæmpelse af terrorisme i Danmark. Du får et spændende, afvekslende og vigtigt arbejde med en bred kontaktflade til interne og eksterne, nationale og internationale samarbejdspartnere.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver med udarbejdelse af strategiske analyser inden for dit primære ansvarsområde, som vil være terrortruslen fra politisk ekstremisme med særlig fokus på ekstremisme knyttet til konspirationsteorier og politisk polarisering i virtuelle miljøer samt højreekstremisme.

Du udarbejder også andre kortere analytiske produkter om enkeltstående temaer, og du bidrager til udarbejdelsen af trusselsvurderinger, herunder PET’s vurdering af terrortruslen mod Danmark (VTD). I CTA forventer vi derudover, at du løbende bidrager aktivt til at generere idéer og produktudvikle.

Bjærgningsbefalingsmand til Bjærgningssektionen/II Panserinfanteribataljon ved Jydske Dragonregiment
Forsvaret Bjærgningssektionen søger en befalingsmand eller konstabel med potentiale som befalingsmand, med teknisk flair, gode...
Forsvaret, Holstebro
Forsvaret
Indrykket:
Chef for 2. Explosive Ordnance Disposal Bataljon (2. EODBTN) ved Ingeniørregimentet i Skive
Forsvaret Brænder du for at uddanne ingeniørenheder?
Forsvaret, Skive
Forsvaret
Indrykket:
Kommunikationsgaster til Fregatten IVER HUITFELDT
Forsvaret Marinekonstabel, -overkonstabel eller -specialist kommunikation søges til Fregatten IVER HUITFELDT.
Forsvaret, Korsør
Forsvaret
Indrykket:
Kompetent efterretningsofficer til Jægerkorpset
Forsvaret Er du uddannet kaptajn og brænder du for at være i efterretningstjenestemiljøet ved specialoperationsstyrkerne?
Forsvaret, Vadum
Forsvaret
Indrykket:
Næstkommanderende/deling ved EOD- og Search kompagniet i Skive (genopslag)
Forsvaret Har du lyst til at gøre en forskel for vores soldater og kunne du tænke dig at være med til at skabe rammerne for deres uddannelse til ingeniørsoldater?
Forsvaret, Skive
Forsvaret
Indrykket:
Operationsbefalingsmand til Jægerkorpsets Operationssektion
Forsvaret At være operativ betyder ikke kun at man er i den udførende ende af en operation, men også den planlæggende og støttende del af operationen.
Forsvaret, Vadum
Forsvaret
Indrykket:
Rådighedsstilling – Premierløjtnant af reserven til Danske Artilleriregiment
Forsvaret Vil du være en del af reserven ved Danske Artilleriregiment og samtidig have mulighed for at passe dine civile gøremål?
Forsvaret, Oksbøl
Forsvaret
Indrykket:
Specialarbejder til Tool Control, Logistic Support Squadron ved Fighter Wing Skrydstrup
Forsvaret Har du hænderne skruet rigtigt på?
Forsvaret, Vojens
Forsvaret
Indrykket:
Tekniker til Vedligeholdelseselementet ved Center for Våben (genopslag)
Forsvaret Som Tekniker ved Center for Våben (VBC) er du en af nøgle personerne bag facaden, der får hjulene til at køre rundt.
Forsvaret, Sjællands Odde
Forsvaret
Indrykket:
Vil du have verden som din arbejdsplads? Bliv konstabel i MOVCON
Forsvaret Vil du have verden som din arbejdsplads?
Forsvaret, Karup J
Forsvaret
Indrykket:
Chef for 3. CBRN & Konstruktionsbataljon ved Ingeniørregimentet i Skive
Forsvaret Er du en visionær, erfaren og ansvarsfuld officer?
Forsvaret, Skive
Forsvaret
Indrykket:
Chef for Bemandingssektionen ved 3. Eskadre
Forsvaret Vil du stå i spidsen for at imødekomme en af eskadrens største strategiske udfordringer – rekruttering og fastholdelse af...
Forsvaret, Korsør
Forsvaret
Indrykket:
Chef for Bemandingssektionen ved 3. Eskadre
Forsvaret Vil du stå i spidsen for at imødekomme en af eskadrens største strategiske udfordringer – rekruttering og fastholdelse af...
Forsvaret, Frederikshavn
Forsvaret
Indrykket:
Chef til Communications & Informations Systems Detachement ved Føringsstøtteregimentet i Karup
Forsvaret Vil du være chef for den enhed der er omdrejningspunkt for Flyvevåbnets operative kommunikation?
Forsvaret, Karup J
Forsvaret
Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV