71 job matcher din søgning 71 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
SuperBrugsen
Salgselev, SuperBrugsen, Give

SuperBrugsen

Vil du bruge dine evner, lære endnu mere og endda blive betalt for det? Nu har du mulighed for at blande praktisk arbejde med fede skolehold i en 2-årig uddannelse, hvor du får løn.

Som salgselev arbejder du fuldtid i SuperBrugsen i Give, hvor du på skift får i alt 8 uger på skolebænken. I butikken kommer du til at prøve det hele – fra at tale med kunder, når du sidder ved kassen, over at fylde op med friske varer og til at arbejde på lageret. I vores butik er vi 69 medarbejdere, som arbejder sammen om at holde en salgs klar butik hver dag. Det vigtigste for os i hverdagen er at give vores kunder den bedste service og indkøbsoplevelse.

I løbet af uddannelsen er du på 8 skoleophold af 1 uges varighed sammen med en masse andre elever. I bor på et lækkert hotel i Grenå, hvor vi sørger for det hele. Det er et godt break fra dit job i butikken.

SuperBrugsen
Autohuset Vestergaard A/S, LastvogneEftermarkedselev, salg af reservedele og tilbehør

Autohuset Vestergaard A/S, Lastvogne, Grindsted, Horsens, Kolding, Odense, og Svendborg

Autohuset Vestergaard A/S, Lastvogne søger handelselever til vores afdelinger i Horsens, Grindsted, Kolding og Odense. Har du lyst, og mod på en spændende og alsidig uddannelse indenfor Volvo og Renault lastvognsreservedele, tilbehør og øvrige dele til lastvognsbranchen, så er Autohuset Vestergaard A/S, Lastvogne stedet for dig.

Opgaverne er mange og forskellige, og der er nye udfordringer hele tiden. Du vil stifte bekendtskab med følgende: Salg af reservedele, udstyr og tilbehør internt og eksternt. Kundebetjening ved disk og telefon. Styring af indkøb og distribution. Optimering af vareflow. Prisberegning, tilbudsgivning og nøgletal. Rådgivning til kunder etc. Reservedelslageret er en nøglefunktion i virksomheden, som er afgørende for, at vi overholder vores aftaler med kunderne.

Gem
Esbjerg Kommune
Pædagogisk assistentelever til Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune søger elever til den pædagogiske assistentuddannelse, med forventet start den 17. januar 2022.

Den pædagogiske assistentuddannelse er en erhvervsuddannelse, der som udgangspunkt varer 2 år og 1½ måned, og veksler mellem skole og praktik. Skoleperioderne foregår på Social- og Sundhedsskolen i Esbjerg. Praktikkerne foregår i kommunens institutioner.

Den pædagogiske assistentuddannelse giver en grundlæggende viden om, hvordan man drager omsorg for børn, unge og voksne. Den giver desuden viden om og færdigheder i, hvordan du kan lave aktiviteter inden for bevægelse, idræt og i naturen samt viden om kost og motions betydning.

Gem
SuperBrugsen
Slagterelev, SuperBrugsen, Haderslev

SuperBrugsen

Få det sjovt med andre elever på din egen alder. Lær alt om at skære og tilberede kød. Og få penge for at være eksperten, der sørger for god mad til kunderne.

I SuperBrugsen kommer de lokale hurtigt til at kende dig som eksperten. Og du kommer til at kende dem. Samtidig bliver du en del af et stærkt fællesskab i et team, hvor vi lærer dig et håndværk fra bunden.

 • Du lærer at lave lækre grillretter, slowfood og stegeretter og at anrette dem i butikken.
 • Du lærer at hjælpe vores kunder, så de får en god madoplevelse.

Når du starter, får du en målrettet plan for din elevtid. Du kommer også på korte, fede skoleophold med en masse andre elever. Og der er en masse fælles aktiviteter. Det giver dig nye venner for livet.

Du får altså mere end en praktisk uddannelse. Du får en hverdag med fuld fart på – og en elevtid med fokus på kvalitet, madglæde og venskaber.

SuperBrugsen
OJ Electronics A/SLæreplads som elektronikfag­tekniker

OJ Electronics A/S, Sønderborg

Som elektronikfagteknikerlærling hos OJ Electronics får du et spændende job i en afvekslende hverdag.

Du vil blive en del af et engageret og inspirerende Repair-team og vil få praktikperioder i PTA og Udvikling.

Tilsammen sørger vi for at klæde dig godt på til at varetage hverdagens mange opgaver, som bl.a. er:

 • Reparation af produkter, der fejler ved test i intern produktion
 • Faglig vejledning og support til produktionen
 • Reparation og vedligeholdelse af testudstyr
 • Andre serviceopgaver for produktionen

Det er et krav, at du har afsluttet eller er i gang med grundforløbet inden for ”Strøm, styring og IT”, at du er dygtig til dit fag og ikke mindst brænder for at tage fat og lære nyt.

Vi tilbyder en super læreplads på en spændende arbejdsplads i rivende udvikling, hvor der er gode personlige og faglige udviklingsmuligheder og mange varierende opgaver i dagligdagen.

OJ Electronics A/S
House Of Denmark A/SSalgstrainee

House Of Denmark A/S, Vejle

Brænder du for salg og kundeservice? Vil du lære en masse, og har du lyst til at gennemgå et toårigt forløb i vores salgsafdeling?

Som salgstrainee hos HOUSE OF DENMARK får du en bred vifte af opgaver, hvor to dage sjældent er ens. I løbet af dit 2-årige trainee forløb vil du bl.a. komme til at arbejde med følgende opgaver:

 • Telefonisk kundekontakt og kundeservice
 • Back office-opgaver for salgsteamet
 • Opsøgende salg både på telefon og ved kundebesøg

Du er imødekommende, udadvendt, nysgerrig og serviceminded. Du begejstres af gode resultater. Du har holdånd, men kan samtidig arbejde selvstændigt ud fra de givne rammer.

KvicklyBagerelev søges til Kvickly i Tønder

Kvickly

Bedre til at bage end din mormor? Bliv bagerelev i Kvickly

I Kvickly får du en sjov og udfordrende læreplads, hvor du lærer at lave godt bagværk fra bunden.

Vi lægger vægt på at give dig en sjov og anderledes oplevelse af at være på skolebænken. Du kommer derfor mest til at arbejde praktisk. Vi tror nemlig på, at man bliver den bedste bager af at bage brødet selv. I løbet af din elevtid kommer du på korte skoleophold med andre elever fra forskellige butikker. Du får derfor god mulighed for at opbygge nye venskaber med andre elever, der ligesom dig er på skolebænken for at blive en god bager. Udover de mange nye oplevelser får du også løn under hele din elevtid. Hvad lærer jeg?

Som bagerelev lærer du:

 • At lave godt bagværk i Danmarks bedste supermarkedsbager
 • At bage brød og kager helt fra bunden – og til sidst uden en opskrift
 • At give kunden en god service og et smil med på vejen, når de kommer efter morgenbrødet
Kvickly
Bagerelev, Kvickly, Grindsted

Kvickly

I Kvickly får du en sjov og udfordrende læreplads, hvor du lærer at lave godt bagværk fra bunden.

Vi lægger vægt på at give dig en sjov og anderledes oplevelse af at være på skolebænken. Du kommer derfor mest til at arbejde praktisk. Vi tror nemlig på, at man bliver den bedste bager af at bage brødet selv.

I løbet af din elevtid kommer du på korte skoleophold med andre elever fra forskellige butikker. Du får derfor god mulighed for at opbygge nye venskaber med andre elever, der ligesom dig er på skolebænken for at blive en god bager. Udover de mange nye oplevelser får du også løn under hele din elevtid.

Som bagerelev lærer du:

 • At lave godt bagværk i Danmarks bedste supermarkedsbager
 • At bage brød og kager helt fra bunden – og til sidst uden en opskrift
 • At give kunden en god service og et smil med på vejen, når de kommer efter morgenbrødet
Kvickly
Louis Nielsen A/S
Salgselev til Louis Nielsen Fredericia

Louis Nielsen A/S

Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Louis Nielsen A/S

Du vil blive en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Vi adskiller os med vores gode humør, engagement, vilje og lyst til at gøre en positiv forskel. Ydermere vil du blive mødt med en hverdag, hvor udvikling er afgørende for indfrielse af vore målsætninger.

Du indgår i en hverdag hvor omdrejningspunktet er kundeoplevelsen. Vi arbejder ud fra målsætningen om at overgå kundens forventninger, hvilket stiller krav til vores rådgivning og ekspertise. Samtidig indgår du i vores egen salgselevuddannelse, der opkvalificerer dig til at yde en sublim kundeservice.

Louis Nielsen A/S
P. Christensen a/sLærling, Mercedes-Benz pladeværksted - Kolding

P. Christensen a/s

Er du på jagt efter en læreplads? Lige nu søger vi en passioneret og engageret lærling til teamet på pladeværkstedet i Kolding. Mens du tager din uddannelse, vil du lære at arbejde med spændende opgaver i karosseriafdelingen.

Så hvis du har hænderne skruet rigtigt på og ønsker at skille biler ad samt reparere karrosserier – så er du muligvis vores nye kollega!

Karrosseriteknikeruddannelsen giver dig en grundlæggende viden om at analysere og vurdere skader på bilers karrosseri. Du lærer at reparere og bygge karrosserier til person- og varebiler. Du får erfaring med at arbejde i forskellige materialer som stål, aluminium og plast.

Kandidaten:

 • Er vild med biler og brænder for at arbejde med biler
 • Har godt humør og sætter en ære i god service
 • Har færdiggjort en ungdomsuddannelse
Gem
Kvickly
Delikatesseelev, Kvickly, Nordborg

Kvickly

Brug dine hænder, og lær at tilberede frisk og hjemmelavet mad, der giver gode oplevelser. Og få et fedt team og venskaber for livet.

I Kvickly lærer vi dig det gode håndværk fra bunden. Samtidig glæder vi os til at lære dig, hvordan du giver vores kunder en god oplevelse.

I dagligdagen forkæler du vores kunder med lækre retter, tapas og frisk mad, hjemmelavet smørrebrød, frikadeller og udenlandske specialiteter, du selv har lavet. Og vi hjælper dig, så du:

 • får en udfordrende elevplads, hvor du kan give din madglæde videre
 • lærer at indkøbe, tilberede råvarer og finde på nye delikatesser

I løbet af din elevtid kommer du også på korte skoleophold med en masse andre elever. Og der er en masse fælles aktiviteter, der giver dig nye venner.

Kvickly
Fertin PharmaSelvstændig Laborantelev

Fertin Pharma, Vejle

Har du lyst til at arbejde i en farmaceutisk virksomhed, der er en af verdens førende B2B producenter af medicinsk tyggegummi? Som Laborantelev hos Fertin Pharma får du mulighed for at arbejde med mange spændende analyser enten inden for kvalitetskontrol eller R&D. Vi søger 3 selvstændige og energiske laborantelever og kan du sige ja til nedenstående, er det måske dig, vi leder efter.

Jobbet:

 • Du bliver en del af et travlt team enten i kvalitets- eller udviklingsafdelingen, som med højt humør stræber efter at blive verdens bedste inden for vores felt
 • Du arbejder med analyser i forbindelse med udvikling af nye tyggegummiprodukter
 • Du arbejder med analyser ift. kvalitetskontrol af vores råvarer og færdigvarer
 • Du deltager i optimering og indkøring af analysemetoder samt vedligehold af udstyr
Fertin Pharma
Arla Foods amba
Mejeritrainee - Branderup mejeri.

Arla Foods amba

Vil du lære et traditionsrigt håndværk fra bunden, og er du samtidig interesseret i IT og avance-ret teknologi?

Som mejeritrainee i Arla bliver du ekspert i topmoderne mejerimaskiner og får hjemmebane i hele produktionsprocessen. Du kommer til at arbejde i en stor, international virksomhed, hvor moderne teknik og kendte mærkevarer bliver en del af din dagligdag.

Kickstart din karriere i en global og bæredygtig virksomhed, der bringer sundhed og inspiration ud i verden på naturlig vis, og vær med til at skabe fremtidens mejeri sammen med os.

Arla Foods amba
Lagkagehuset
Konditorelev

Lagkagehuset, Fredericia

Vil du lave kager sammen med os?

Vi er på udkig efter en passioneret konditorelev til vores konditori i Fredericia. I Lagkagehuset uddanner vi nogle af branchens dygtigste konditorer — og brænder for at give dig branchens bedste uddannelse.

Vores dygtige konditormester, Helle Jensen, og hendes team ser frem til at sætte rammerne om et uddannelsesforløb, der har din personlige og faglige udvikling i fokus.

I denne stilling kan vi tilbyde 37 timer om ugen, en ugentlig fridag og fri hver anden weekend.

Lagkagehuset
Northern A/SSalgstrainee

Northern A/S, Vejle

Vi søger en udadvendt og målrettet salgstrainee, som gerne vil udvikle sig i en international handelsvirksomhed i vækst.

Så har du lyst til at kickstarte din salgskarriere? Brænder du for godt købmandskab, og går du målrettet efter at skabe synlige resultater? Synes du – ligesom os – at fødevarebranchen er en branche, der er voldsomt spændende?

Så er det netop dig, vi leder efter! Du bliver en del af vores succesfulde salgsteam, hvor du lærer af nogle af de bedste indenfor branchen. Du kan se frem til en grundig oplæring, som indebærer alt fra leverandørbesøg til deltagelse i messer i udlandet. Efter endt uddannelsesforløb vil du have mulighed for fastansættelse med KAM- ansvar.

Da du bliver en del af et travlt salgsteam, hvor du hurtigt vil få meget ansvar, er det vigtigt, at du trives med at arbejde selvstændigt.

Fertin PharmaIT Supporter elev

Fertin Pharma, Vejle

Vi vil tiltrække de skarpeste IT talenter, og det kræver, at vores elevuddannelser er blandt de bedste. Derfor har vi fokus på at udfordre dig og løbende udvikle dine kompetencer. Det sker gennem læring, faglig sparring med kompetente kolleger og stadig flere ansvarsområder.

IT Supporter uddannelsen er en 3-årig uddannelse. Uddannelsen veksler mellem praktik i virksomheden og tilrettelagte skoleophold af varierende længde. Du får elevløn under hele uddannelsen efter endt grundforløb.

Vi søger et skarpt talent, der har lyst til at arbejde med support og teknologi i en IT tung virksomhed! Drømmer du om at arbejde med support, tværfaglige projekter og komplicerede løsninger, så er det måske lige dig, vi søger.

Fertin Pharma
NTG East A/SFå en komplet speditøruddannelse med gode karrieremuligheder

NTG East A/S, Kolding eller Hvidovre

Vil du have en karriere, hvor du forbinder Danmark med resten af Europa og verden? Så tilbyder vi, at du:

 • bliver oplært af de bedste i branchen i en virksomhed i konstant vækst.
 • får en dedikeret mentor, som udvikler dine styrker og gearer dig til en karriere som speditør.
 • får dine egne kunder, lige så snart du er klar til det, og gode jobmuligheder, når du er uddannet.

Som speditør har du overblikket over transport – både til lands, til vands og i luften. Det er dig, der har kontakten med både kunder, chauffører, rederier og lufthavne, når du planlægger fragten af varer fra A til B – både over kortere og store afstande.

Når du starter på dit 2-årige elevforløb, får du en dedikeret mentor, der lærer dig op. I hjælper hinanden med at finde dine styrker, og ud fra det, får du et målrettet læringsforløb.

Blue Water Shipping A/S
Trainee til Reefer Road afdeling

Blue Water Shipping A/S, Esbjerg

Blue Water Shipping A/S

Er du frisk på at prøve kræfter i en international, spændende og omskiftelig branche?

Som trainee hos Blue Water Shipping kan du se frem til en afvekslende hverdag, en unik uddannelse og gode kollegaer. I løbet af den toårige uddannelse får du et godt grundlag for din videre karriere, med masser af personlig og faglig udvikling, så du dag for dag får mere og mere ansvar.

Blue Water Shipping A/S
Würth Danmark A/S
Handelselev til salgssupporten

Würth Danmark A/S, Kolding

Vi søger en handelselev til vores hovedkontor i Kolding - Brænder du for kunder og salg, så tilbyder vi en super uddannelse med masser af oplevelser og læring

Vi søger én handelselev med speciale i salg til vores Salgssupport i Kolding. Du vil blive en del af en afdeling med ca. 17 medarbejdere, som alle arbejder med – og brænder for – at understøtte én af Danmarks største B2B-salgsorganisationer.

Vi sætter en ære i at hjælpe dig godt i gang. Derfor deltager du på et introduktionsforløb på vores hovedkontor i Kolding. Du er med på produkttræning og du vil også deltage på samrejser med vores kørende sælgere, hvor du besøger kunderne på deres arbejdspladser. Den teoretiske del af uddannelsen gennemføres på Business College Syd i Mommark på Als. I løbet af din elevtid gennemfører du skoleophold sammen med andre unge inden for branchen. Den afsluttende fagprøve gennemføres som et projekt i virksomheden.

Würth Danmark A/S
IAT A/SSpeditionselev søges til spændende udfordringer

IAT A/S, Esbjerg

IAT søger speditionselev til Esbjerg-kontoret

IAT er en familieejet virksomhed med base i Esbjerg og med afdelinger i Kolding og Polen. IAT Gruppen beskæftiger sig med bulk-transport ad landevej og intermodal-transport, transport af industrigods, spedition samt sø- og luftspedition. Derudover har vi tanklagre i hhv. Esbjerg og Aabenraa samt en tankrensnings-afdeling i Kolding.

Grundet øget aktivitet i vores landevejsaktiviteter søges en speditionselev, som har evnen til og modet på en grundig, udfordrende og professionel elevuddannelse indenfor transport og spedition.

Uddannelsens elementer:

 • Disponering af egne transporter
 • Indkøb af eksterne transportydelser
 • Koordinering af eksterne transporter og vognmænd