53 job matcher din søgning 53 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 53 resultater.
BilkaModen gourmetslagterelev - Vejle

Bilka

Er du klar til en uddannelse, og har du viljen til at blive den dygtigste gourmetslagter? Nogle mennesker har den, andre har ikke - passionen for madlavning og evnen til at skabe madoplevelser som andre husker.

I Salling Group udbyder vi gourmetslagteruddannelsen som er for dig, der brænder for kvalitet og god smag. Lækkert kød, garniture og smagfulde madretter er blot noget af det, du som gourmetslagterelev kommer til at beskæftige dig med under uddannelsen.

Du tager en uddannelse, hvor du sætter kvalitet og faglig stolthed højt samtidig med, at du har kunder og salg for øje. Uddannelsen er en kombination af praktik i et varehus og skoleophold på teknisk skole. Ud over skoleopholdene på teknisk skole deltager du på to spændende skoleophold sammen med de øvrige elever fra Salling Group.

BilkaGourmetslagterelev - Vejle

Bilka

Har du viljen til at blive den dygtigste gourmetslagter? Nogle mennesker har den, andre har ikke - passionen for madlavning og evnen til at skabe madoplevelser som andre husker.

I Salling Group udbyder vi gourmetslagteruddannelsen som er for dig, der brænder for kvalitet og god smag. Lækkert kød, garniture og smagfulde madretter er blot noget af det, du som gourmetslagterelev kommer til at beskæftige dig med under uddannelsen.

Det er ikke blot et kvalitetstempel at købe kød hos slagteren – det er fremtiden. Kvalitet, økologi og gourmetoplevelser er kommet for at blive, så der bliver brug for dygtige gourmetslagtere fremover. De fleste mennesker sætter nemlig pris på den gode og faglige vejledning, de kan få ved slagteren – både når det gælder en hyggelig middag for to, og når de får venner på besøg.

KvicklySlagterelev, Kvickly, Ribe

Kvickly

Få stærke venskaber i et fedt, socialt miljø. Her lærer du et håndværk fra bunden. Og hjælper vores kunder til gode oplevelser.

Som slagterelev kommer du ind i et stærkt fællesskab, hvor vi lærer dig slagterfaget fra bunden. Sammen sørger vi for, at vores kunder får gode madoplevelser.

Du bliver hurtigt en af eksperterne, som hjælper vores kunder og viser dem og anretter vores slagterprodukter i butikken. Og vi sørger for, at du:

 • lærer om udskæringer og tilberedning
 • bliver klædt på til at kunne lave fx grillretter, slowfood og stegeretter
 • får en masse sparring og en målrettet plan for din elevtid

I løbet af din elevtid kommer du også på korte skoleophold med en masse andre elever. Og der er en masse fælles aktiviteter, der giver dig nye venner. Som slagterelev i Kvickly får du altså mere end en praktisk uddannelse. Du får en hverdag med fuld fart på – og en elevtid med fokus på kvalitet, madglæde og venner for livet.

Kemp & Lauritzen A/SLærling til Brand & Sikring Kolding

Kemp & Lauritzen A/S

Vil du være en del af en virksomhed, hvor sammenhold, godt arbejdsmiljø og kvalitet er i fokus?

Kemp & Lauritzen i Kolding søger en ny og dygtig lærling, som vil specialisere sig inden for Brand & Sikring med opstart hurtigst muligt.

Vi har en professionel tilgang til tingene og har kvalitet og troværdighed som nøgleord. Vi beskæftiger os med alle faser inden for El-branchen, så du vil få en bred oplæring, dog med Brand og Sikring som dit primære fagområde.

Louis Nielsen A/S
Salgselev til Vejle

Louis Nielsen A/S

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Louis Nielsen A/S

Du indgår i en hverdag hvor omdrejningspunktet er kundeoplevelsen. Vi arbejder ud fra målsætningen om at overgå kundens forventninger, hvilket stiller krav til vores rådgivning og ekspertise. Samtidig indgår du i vores egen salgselevuddannelse, der opkvalificerer dig til at yde en sublim kundeservice.

Skoleperioderne gennemføres på handelsskolen IBC i Kolding med overnatning. Som led i din uddannelse får du ligeledes styrket dine personlige og faglige kompetencer gennem vores eget akademi.

Louis Nielsen A/S
Egsgaard - HR
Elektrikerlærlinge til telesikring

Egsgaard - HR søger for Telesikring A/S i Esbjerg, Rødekro, Ålborg eller Allerød

Interesserer du dig for el-teknik, og vil du gerne udvikle dit talent inden for feltet? Vil du bidrage til at skabe tryghed for vores kunder gennem installation og vedligehold af sikringsløsninger? Og kunne du tænke dig en fremtid i en spændende branche med mange karrieremuligheder?

telesikring har gennem mere end 50 år passet godt på danske virksomheder og hjem. Med fokus på den gode kundeople­velse og et højt sikringsfagligt niveau har vi skabt os en position som én af Danmarks største sikringsvirksom­heder.

Som Elektrikerlærling i telesikring kommer du til at arbejde med sikrings­anlæg inden for automatiske indbrudsalarmer (AIA), adgangskontrol (ADK), TV-overvågning (TVO) og automatisk brand alarmering (ABA).

Sinnerup
Elev, bolig og isenkram

Sinnerup

Har du passion for livsstil og tidens trends, og ved du, hvordan man skaber indbydende rammer i detailbranchen, som kan begejstre og inspirere?

Selv med 45 år på bagen er vi stadig et skridt foran, når det kommer til trends og livsstil. Det er vi stolte af. For det betyder, at vi har succes med vores passion: livsstil, kvalitet og design. Men vi ønsker at give vores kunder mere end kvalitetsprodukter og god kundeservice - det er vores mål at skabe en oplevelse, der bryder de faste rammer for detailhandlen.

Vi tilbyder:

 • En spændende og travl hverdag med store udfordringer
 • Søde, dygtige kolleger i et godt arbejdsklima
 • Stor frihed til at udvikle og afprøve egne ideer
Sinnerup
ELEVER TIL NIELSENS BUTIKKER TIL START HURTIGST MULIGT

NIELSENs

Hos NIELSENs får du en spændende og grundig elevuddannelse. Du bliver uddannet i en solid familievirksomhed med et stærkt fællesskab, hvilket gør NIELSENs til en attraktiv elevplads.

Vi lægger vægt på kundeservice og prioriterer at uddanne vores elever til at blive i stand til at servicere alle kunder 110 %. NIELSENs giver gode fremtidsmuligheder, for dig der vil! Succesen afhænger af dig.

NIELSENs er en modevirksomhed i vækst og du vil derfor få mulighed for at udnytte dine evner optimalt, samt udvikle dig både fagligt og personligt. Du vil gradvis blive oplært i detailbranchen og du vil blive klædt på til en karriere med personligt salg.

Det er en forudsætning, at du har gennemført EUX Business med kvalifikationer til detailhandelsuddannelsen med specialer – alternativt STX, HF, HTX inkl. 10 ugers EUS-forløb eller HHX inkl. 5 ugers grundforløb.

NIELSENs
Arla Foods
Mejerist Trainee

Arla Foods

Vil du lære et traditionsrigt håndværk fra bunden? Er du samtidig til IT og avanceret teknologi? Som mejeritrainee i Arla bliver du ekspert i topmoderne mejerimaskiner og får hjemmebane i hele produktionsprocessen.

Uddannelsen til mejerist er en erhvervsuddannelse, der veksler mellem skoleophold og praktik. Der kommer fart på din hverdag, når du lærer om moderne mejeridrift. Dit uddannelsesforløb varer 3 år og 1 måned, og du får løn fra første dag. Din elevtid vil veksle mellem skoleophold på Kold College i Odense og praktik på mindst to mejerier.

I praktikken bliver du en del af holdet i produktionen og lærer at fremstille mejeriprodukter fra bunden. Du kommer med andre ord i nærkontakt med produkterne og får næse for kvalitet.

Arla Foods
føtexModen gourmetslagterelev - Haderslev

føtex

Er du klar til en uddannelse, og har du viljen til at blive den dygtigste gourmetslagter?

I Salling Group udbyder vi gourmetslagteruddannelsen som er for dig, der brænder for kvalitet og god smag. Lækkert kød, garniture og smagfulde madretter er blot noget af det, du som gourmetslagterelev kommer til at beskæftige dig med under uddannelsen.

Du tager en uddannelse, hvor du sætter kvalitet og faglig stolthed højt samtidig med, at du har kunder og salg for øje. Uddannelsen er en kombination af praktik i et varehus og skoleophold på teknisk skole. Ud over skoleopholdene på teknisk skole deltager du på to spændende skoleophold sammen med de øvrige elever fra Salling Group.

Danpo A/S
Procesoperatørelev hos Danpo i Farre

Danpo A/S, Give

Har du lysten til at lære og drømmer om at blive en del af en stor virksomhed indenfor fødevareindustrien? Så er det måske dig vi søger som vores næste procesoperatørelev. Hos os har du blandt andet muligheden for at arbejde med at optimere produktionen, samt komme med forbedringsforslag til diverse pakkeanlæg, forskellige maskiner og produktionslæg.

Som procesoperatørelev hos Danpo, vil du blive en del af en stor virksomhed, der vil investere i din fremtid og give dig alt det ansvar, du har lysten og kompetencerne til at tage.

Dine arbejdsopgaver som procesoperatørelev vi blandt andet være:

 • Kvalitetsarbejde
 • Arbejde med lean principperne
 • Udtage prøver og foretage målinger
Danpo A/S
føtexModen delikatesseelev - Haderslev

føtex

Er du klar til en uddannelse, og har du viljen til at blive den dygtigste gourmetslagter med speciale i delikatesse?

Råvarer og lækre delikatesser er noget de fleste kunder forbinder vores varehuse med – og det er en madoplevelse og et kvalitetsstempel, vi er meget stolte af. Derfor får du, som gourmetslagter med speciale i delikatesse, en vigtig rolle i dit arbejde med at tilberede råvarer og lækre delikatesser til kunderne – du skaber nemlig de madoplevelser, som gør, at vores kunder kommer igen og igen.

Så hvis du brænder for at kræse om de gode råvarer og vil være med til at udvikle fremtidens delikatesseoplevelser, er uddannelsen som gourmetslagter med speciale i delikatesse lige noget for dig.

Dine opgaver er blandt andet at:

 • tilberede gode råvarer
 • anrette spændende menuer
 • sælge varerne
Land & Fritid
Butikselev i Land & Fritid

Land & Fritid, Hedensted og Børkop

Som butikselev i Land & Fritid vil vi udvikle og udfordre dig, og give dig masser af ansvar, hvis du har ben i næsen og er klar til at tage imod udfordringen. Vi uddanner dig nemlig med det formål, at få branchens bedste butiksassistenter.

Vi søger lige nu én butikselev, der vil være tilknyttet vores butikker i hhv. Hedensted og Børkop. Her kan du se frem til at få en afvekslende arbejdsdag med mange forskelligartede opgaver og tæt tilknytning til vores kunder. I begge butikker vil du blive en del af et lille energisk team, der arbejder tæt sammen.

Opgaverne spænder fra rideudstyr til jagt & outdoor, fra business til butik og salg.

Schneider Electric Danmark A/S
Elektrikerlærling til Schneider Electric (2)

Schneider Electric Danmark A/S

Tænder du på den grønne omstilling, på energirigtige løsninger og på teknik i bygninger?

Så tilbyder vi lige nu en spændende lærlingeuddannelse indenfor BMS/bygningsautomatik til 2 nye lærlinge på vores kontorer i enten Aarhus, Odense eller Ballerup.

Du vil undervejs i din uddannelse lære om styring, regulering og overvågning af tekniske anlæg installeret i bygninger. Du vil lære en masse om energi og energioptimering, netværk og IT. Endelig vil du lære om kundehåndtering og den gode service.

I Schneider Electric vil vi udvikle de bedste lærlinge. For os er lærlinge en investering i vores fremtid, og derfor vil der være stort fokus på dig. At være lærling hos os betyder, at du er indstillet på hele tiden at ville lære nyt og udvikle dig. Dette stiller store krav til dig.

Schneider Electric Danmark A/S
SuperBrugsenDelikatesseelev, SuperBrugsen, Give

SuperBrugsen

Lær at lave god, hjemmelavet mad. Få et stærkt fællesskab i et godt og dygtig team.

Vi fokuserer på god mad og salgsklar diske og ikke mindst service hele dagen og alle dage i ugen. Vi glæder os til at byde dig velkommen i en super afdeling, hvor der både er slagtere og delikatessefolk i alt 11 fuldtidsmedarbejdere.

I SuperBrugsen møder vores kunder dygtige fagfolk. Det gør du også - og de hjælper dig, så du lærer håndværket fra bunden. Samtidig lærer du hurtigt de lokale kunder at kende og kan give dem en god og vejledende service, du får en elevtid med spændende udfordringer, hvor du møder kunderne ved disken.

Du får en god og målrettet elevtid, hvor du også kommer på kursus med andre elever og der er en masse fælles aktiviteter, der giver dig venskaber for livet.

Du får altså mere end en praktisk uddannelse. Du får en hverdag med fuld fart på – og en elevtid med fokus på kvalitet, madglæde og sammenhold.

fakta a/sLedertrainee, Fakta, Kolding

fakta a/s

Er du ambitiøs omkring at blive leder? Vil du på vilde skoleophold, der rykker dine grænser og giver dig venner for livet? Vil du kick-starte din karriere nu og her? Så har vi jobbet til dig.

Du bliver en del af teamet, og du kommer til at bruge langt størstedelen af din uddannelsestid med at prøve dine kræfter af i butikken. Vi vil sende vores kunder afsted med et smil på læben og med en oplevelse, der er værd at dele. Du er med til at gøre kundernes besøg til noget ud over det sædvanlige hver gang du viser vej, hjælper med en specialvare eller deler et godt råd.

Du skal på 8 skoleophold af en uges varighed sammen med ledertrainees fra de andre Coop-butikker fra hele landet. To af modulerne er helt særlige; Det ene er en outdoor-”overlevelsestur” med fokus på ledelse, samarbejde og motivation. Og det andet er en studietur i udlandet, hvor du får inspiration til butiksindretning og koncepter i verdensklasse.

Coop365Elev i Coop365

Coop365

Coop365 søger elever, der kan gå hele vejen og blive ledere

I Coop365 ønsker vi, at vores elever bliver ledere efter endt uddannelse. Hvis du derfor har ambitioner om at blive souschef, og måske endda butikschef i detail, så vil vi gerne hjælpe dig på vej.

Som salgselev arbejder du fuldtid og du får lov til at prøve det hele – fra opfyldning af varer og tale med kunderne i kassen til at arbejde på lageret og bestille varer.

Du bliver en del at et team med et super sammenhold, hvor I er sammen om at gøre Coop365 til Danmarks mest ambitiøse lavpris dagligvarerkæde, som ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller god service. Når du hjælper kunderne med at finde varer og sørger for, at der er pænt, er du med til at gøre det til en god kundeoplevelse at handle i Coop365.

I løbet af de 2 år du er under uddannelsen er du på 8 korte skoleophold af 1 uges varighed sammen med en masse andre elever fra detailkoncernen Coop.

MHI Vestas Offshore Wind
Lagerlærling

MHI Vestas Offshore Wind, Esbjerg

Leder du efter et spændende praktiksted som lagerlærling? Er du interesseret i at blive en del af en ambitiøs virksomhed, som stræber efter at gøre fremtiden grønnere? Trives du i en rolle, hvor arbejdsdagene aldrig er ens og udfordringerne er mange?

MHI Vestas leder lige nu efter en lærling indenfor specialet Lager og Logistik til vores værktøjslager i Esbjerg, med start snarest muligt.

Du vil have din daglige gang på vores værktøjslager i Esbjerg, hvor du vil blive en del af vores lagerteam på foreløbigt 15 medarbejdere, som alle værdsætter at levere arbejde af høj kvalitet. Her vil du deltage i at sikre, at pre-assembly sites, installationsskibe, servicesites osv. får leveret de rette varer på det rette sted til aftalt tid. Som lærling i teamet vil du have en stejl læringskurve, men der vil altid være gode kollegaer omkring dig, der kan give dig en hånd, og som du kan lære en masse af.

MHI Vestas Offshore Wind
Bil & Co. A/SSalgstrainee til Bil & Co

Bil & Co. A/S, Kolding

Et salgstraineeforløb er et spændende 2-års forløb, hvor praksis bliver kombineret med skole og en udlandsrejse. Brænder du for at gøre en forskel gennem salg og fremragende service? Elsker du kontakt med mennesker og ikke mindst biler, så tilbyder vi dig et spændende job med masser af udfordringer.

Arbejdsområderne vil blandt andet være:

 • Salg og gæstekontakt i bilhuset og på de digitale platforme
 • Rådgivning, salg af finansiering/forsikringer, samt ekstraudstyr og serviceaftaler
 • Køb/salg og markedsføring af brugte biler

Blandt alle bilforhandlere i Danmark blev det i 2018 Bil & Co, der løb med titlen som ”Årets uddannelsesvirksomhed” på salgstraineeuddannelsen. Du kommer altså til at arbejde i en virksomhed med sunde værdier, højt til loftet og frihed under ansvar.

ROCKWOOL International A/STransport Planner Trainee

ROCKWOOL International A/S, Vamdrup

Vores nordiske forretning udvikler sig hele tiden og vi har brug for en ny logistikassistentelev i Vamdrup ved Kolding.

I Vamdrup ligger vores nordiske Logistik Center, hvor hovedparten af de logistiske planlægningsopgaver bliver gennemført. Du vil blive en del af et erfarent og kompetent team med mange forskellige spidskompetencer, herunder transportplanlægning, lagerdrift, indkøb og produktionsplanlægning. Hovedfokus vil blive lagt i transportplanlægningen, men med praktikforløb i andre relevante afdelinger.

Du kommer ind i et internationalt miljø og en stor organisation i mange lande. Vores elever får løbende mere ansvar, og vi forventer at elever også bidrager med nye tanker og ideer.