144 job matcher din søgning 144 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Magasin
Digital Elev i Magasin 2021

Magasin, København

Kunne du tænke dig at blive en del af Magasins Online shop og lære om online salg, forretningsforståelse, data management, digitale platforme, digital service og meget mere?

I vores online shop arbejder vi hver dag på at sikre inspirerende shoppingoplevelser for vores over 20 mio. online kunder. Vi brænder for digital performance, data og mest af alt salg! Som Digital Elev bliver du udlært i at sælge Magasins varer via en online platform og alt hvad der ligger bag en stor online shop.

Magasin er en arbejdsplads med højt til loftet og hvor mulighederne er mange. I Online vil dine kollegaer og jeg gøre vores bedste for at dine to år som digital elev bliver lærerige og spændende. Vi står klar med sparring, og vi vil have stor fokus på din udvikling.

Magasin
Lidl Danmark K/S
Bliv elev i Lidl

Lidl Danmark K/S

Er du parat til at kickstarte din karriere?

Lidl Danmark K/S Hvis du er ambitiøs, dynamisk og resultatorienteret og drømmer om at tage ansvar, skabe resultater og blive en del af et vinderteam, så er Lidl det perfekte match for dig. Hos os er der nemlig plads til dine ambitioner og højt til loftet, hvis du er parat til at stå på tæer.

Som elev i Lidl har du mulighed for at gennemføre et unikt uddannelsesforløb, der helt sikkert udvikler dig både fagligt og personligt. I Lidl tror vi på, at sammenhold er vinderhold - også når det går stærkt.

Lidl Danmark K/S
SuperBrugsenDelikatesseelev, SuperBrugsen Ålekistevej, Vanløse

SuperBrugsen

Lær at lave god, hjemmelavet mad. Få et stærkt fællesskab i et sjovt og støttende team.

Bliv delikatesseelev i SuperBrugsen Vanløse. Vi fokuserer på hjemmelavet mad, smørrebrød og kundeservice ud over det normale, og vi glæder os til at byde dig velkommen i et super sammenhold.

I SuperBrugsen møder vores kunder dygtige fagfolk. Det gør du også - og de hjælper dig, så du lærer håndværket fra bunden. Samtidig lærer du hurtigt de lokale kunder at kende og kan forkæle dem med de sprødeste svær, gode måltider og delikatesser.

 • Du får en elevtid med spændende udfordringer, hvor du møder kunderne ved disken.
 • Du lærer at købe ind, anrette og tilberede alt fra frikadeller og smørrebrød til tapas og lasagne.

Du får en fed, målrettet elevtid, hvor du også kommer på kursus med en masse andre elever og der er en masse fælles aktiviteter, der giver dig venskaber for livet.

SuperBrugsenBagerelev, SuperBrugsen, Skovlunde

SuperBrugsen

Er der krummer i dig? Bliv bagerelev i SuperBrugsen Skovlunde

Få et stærkt fællesskab i SuperBrugsen, og bliv betalt for at lære en hel masse og få mange nye venner.

Du kommer til at lære alt om kernetyper, økologi og kager af topprofessionelle, dygtige fagfolk og bare vent, du bliver hurtigt en af os.

Vi lover dig - det er den fedeste følelse, når du har bagt dit første brød og solgt det til en glad kunde.

Hvad lærer jeg?

 • Du hjælper kunder og lærer hurtigt de lokale kunder at kende.
 • Du lærer en masse om, hvordan vi planlægger produktionen, bestiller varer og reklamerer for vores brød og kager i butikken.
 • Du kommer på kursus med en masse andre elever, hvor der er fede fælles aktiviteter, der giver dig nye venner.
HOFORProcesoperatørlærling

HOFOR, København

Vil du være med til at sørge for drift og vedligehold af vores forsyningssystemer i Danmarks største forsyningsvirksomhed?

Som procesoperatørlærling vil du arbejde i HOFORs forskellige driftsafdelinger og få et bredt og alsidigt kendskab til faget.

Du vil primært arbejde med motor- og pumpeinstallationer, automatiske anlæg med PLC’er, hydrauliske og pneumatiske styringer samt anlæg med grafiske brugerflader. Du kommer også til at udarbejde forskellige former for teknisk dokumentation og driftsvejledninger. Derudover vil du deltage i dagligt vedligehold og forefaldende arbejde på vores anlæg.

KvicklySalgselev/ledertrainee, Kvickly, Værløse

Kvickly

Er du klar til en sjov og lærerig hverdag, der indeholder praktik og korte, fede skoleophold?

Brug 2 år på at få venner for livet, og tag en uddannelse, hvor du kan blive alt fra salgsassistent til mellemleder.

Som salgselev arbejder du fuldtid i Kvickly Værløses forområde og har i alt 8 uger på skolebænken. I butikken prøver du kræfter med alt fra kiosk, kassen, post, bagerudsalg samt opfyldning af varer.

Vi vil give vores kunder en oplevelse, der er så god, at de går hjem med smil på læben. Sådan en oplevelse skaber du, når du for eksempel hjælper kunderne med at finde specialvarer. Og du kommer hen ad vejen på banen med gode ideer til, hvordan vi kan skabe de bedste kundeoplevelser.

I løbet af uddannelsen er du på 8 korte skoleophold af 1 uges varighed sammen med en masse andre elever. Vi sørger for det hele. Det er et godt break fra dit job i butikken.

Irma A/SButikselev, Irma Valby

Irma A/S

Er du frisk, har masser af energi og gåpåmod, og vil du have en meningsfyldt hverdag og en virkelig god uddannelse i en af detailbranchens mest anerkendte kæder? Så bliv salgsassistentelev i Irma.

Et ja til at blive salgsassistentelev i Irma, er et ja til en karriere på en af Danmarks Bedste Arbejdspladser. I Irma arbejder vi meget målrettet med eleverne, for vi håber at se dem som fremtidens ledere i vores butikker.

Vi tilbyder:

 • En udfordrende hverdag, hvor du gradvist vil blive uddannet i alle butikkens afdelinger
 • En to-årig allround uddannelse, som kan bruges bredt indenfor handel
 • 10 ugers skole undervejs, hvor du vil blive undervist på Irmas eget uddannelsescenter
NEYE A/S
Elever

NEYE A/S, Frederiksberg, København og Slagelse

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler?

Vi søger en passioneret og resultatorienteret salgselev, der har lyst til at uddanne sig i en unik og veldrevet butikskæde. Du bliver en del af et stærkt NEYE-fællesskab med støtte fra dine kollegaer og bliver klædt på til at blive en succes indenfor salg. Der er plads til at udfolde dit talent og mulighed for at videreudvikle dig, så du på sigt kan blive souschef eller butikschef i en af vores butikker. Har du ambitionerne og viljen, så har vi helt sikkert også en plads til dig.

NEYE A/S
SuperBrugsenLedertrainee, SuperBrugsen Dragør

SuperBrugsen

Er du ambitiøs omkring at blive leder? Vil du på vilde skoleophold, der rykker dine grænser og giver dig venner for livet? Vil du kickstarte din karriere nu og her?

Du bliver en del af teamet, og du kommer til at bruge langt størstedelen af din uddannelsestid med at prøve dine kræfter af i butikken. Vi vil sende vores kunder afsted med et smil på læben og med en oplevelse, der er værd at dele. Du er med til at gøre kundernes besøg til noget ud over det sædvanlige hver gang du viser vej, hjælper med en specialvare eller deler et godt råd.

Du skal på 8 skoleophold af en uges varighed sammen med ledertrainees fra de andre Coop-butikker fra hele landet. To af modulerne er helt særlige; Det ene er en outdoor ”overlevelsestur” med fokus på ledelse, samarbejde og motivation. Og det andet er en studietur i udlandet, hvor du får inspiration til butiksindretning og koncepter i verdensklasse.

Østerbro Tømmerhandel ApSHandelselever trælast/isenkram hos Østerbro Tømmerhandel

Østerbro Tømmerhandel ApS, København og Vejby

Som elev hos os får du en rigtig god uddannelse indenfor salg af byggematerialer og servicering af alle slags kunder indenfor byggebranchen. Du bliver tilknyttet én af vores afdelinger, men kommer på turnus i alle vores 6 afdelinger. På den måde bliver du bedst muligt klædt på med gode faglige kompetencer indenfor byggebranchen.

Lige nu søger 2 nye elever med primær tilknytning til vores afdeling på hhv. Østerbro og i Vejby, hvor du bliver en del af et team, som er vant til at løfte i flok og give kunderne 1. klasses service og rådgivning.

Hos Østerbro Tømmerhandel er alle salgsmedarbejderne involveret i en bred vifte af opgaver i salget og serviceringen af kunderne - lige fra opsøgende salg, servicering af eksisterende kunder, vareindkøb og lagerstyring.

Brødrene A & O Johansen A/S
Handelselev søges til AO Køge og AO Greve

Brødrene A & O Johansen A/S

Som elev i AO’s håndværkerbutikker får du hænderne fulde. Du bestiller varer, rådgiver kunder, laver ordrer og skriver SoMe-posts. Du tager ansvar og får det. Og du lytter til dine kolleger, der skubber dig fremad. For sådan er det at være elev i AO: Hvis du giver meget, får du meget og mere til. Fremtiden er din. Er du klar til at gribe den?

Brødrene A & O Johansen Når du møder ind mandag morgen, starter du med at fylde op i butikken. Så begynder kunderne at strømme ind: Du ekspederer ved kassen, tager imod bestillinger over telefonen og snakker med leverandører, når der skal skaffes specialvarer.

Ofte kommer de samme kunder hver dag, så mange elever oplever, at der hurtigt bliver en afslappet tone, som gør det endnu sjovere at gå på arbejde. Ud over kunder har du også daglig kontakt til fx vores centrallager, leverandører, onlineteam, hovedkontor med støttefunktioner, osv.

Brødrene A & O Johansen A/S
Irma A/SButikselev, Irma Strandboulevarden

Irma A/S, København

Er du frisk, har du masser af energi og gåpåmod, og vil du have en meningsfyldt hverdag og en virkelig god uddannelse i en af detailbranchens mest anerkendte kæder? Så bliv salgsassistentelev i Irma.

Et ja til at blive salgsassistentelev i Irma, er et ja til en karriere på en af Danmarks Bedste Arbejdspladser. I Irma arbejder vi meget målrettet med eleverne, for vi håber at se dem som fremtidens ledere i vores butikker.

I Irma er vi alle købmænd for hvert vores område i butikken. Det giver dig store frihedsgrader og en hverdag, du selv kan præge, så længe du holder dig for øje, at Irmas succes er en holdindsats.

fakta a/sSalgselev, Fakta Virum

fakta a/s

I fakta ønsker vi, at vores elever bliver ledere efter endt uddannelse. Hvis du derfor har ambitioner om at blive souschef, og måske endda butikschef i detail, så vil vi gerne hjælpe dig på vej.

Som salgselev arbejder du fuldtid og du får lov til at prøve det hele – fra opfyldning af varer og tale med kunderne i kassen til at arbejde på lageret og bestille varer.

Du bliver en del af et team med et super sammenhold, hvor I er sammen om at gøre fakta til Danmarks flinkeste discountbutik. Når du hjælper kunderne med at finde varer og sørger for, at der er pænt, er du med til at gøre det nemt at handle i fakta.

I løbet af uddannelsen er du på 8 korte skoleophold af 1 uges varighed sammen med en masse andre elever fra detailkoncernen Coop. Vi sørger for det hele – og det er et godt break fra dit job i butikken. Her begynder brikkerne at falde på plads, og pludselig giver det mening, hvorfor I gør, som I gør i butikken.

fakta a/sSalgselev, Fakta Buddinge

fakta a/s

I fakta ønsker vi, at vores elever bliver ledere efter endt uddannelse. Hvis du derfor har ambitioner om at blive souschef, og måske endda butikschef i detail, så vil vi gerne hjælpe dig på vej.

Som salgselev arbejder du fuldtid og du får lov til at prøve det hele – fra opfyldning af varer og tale med kunderne i kassen til at arbejde på lageret og bestille varer.

Du bliver en del af et team med et super sammenhold, hvor I er sammen om at gøre fakta til Danmarks flinkeste discountbutik. Når du hjælper kunderne med at finde varer og sørger for, at der er pænt, er du med til at gøre det nemt at handle i fakta.

I løbet af uddannelsen er du på 8 korte skoleophold af 1 uges varighed sammen med en masse andre elever fra detailkoncernen Coop. Vi sørger for det hele – og det er et godt break fra dit job i butikken. Her begynder brikkerne at falde på plads, og pludselig giver det mening, hvorfor I gør, som I gør i butikken.

Andel Holding A/S
Caterelev søges til Andel-koncernens kantine i Virum

Andel Holding A/S

Til vores kantine i Virum søger vi en elev, der brænder for at arbejde med madanretning, -tilberedning og god service. Vores kantine er et vigtigt omdrejningspunkt i Virum og består af 10 engagerede medarbejdere.

Du vil hos os lære en masse om ernæring og at tilberede sund og velsmagende mad med bl.a. særlig fokus på tilberedningsmetoder, køkkenteknik, fødevarehygiejne, bæredygtighed m.v.

Vores arbejdstid er fra kl. 6.30-14.30 alle hverdage. Vi arbejder ikke i weekender.

Opgaverne vil overordnet set omfatte følgende arbejdsområder og funktioner:

Andel Holding A/S
 • Varemodtagelse/indkøb
 • Tilberedning, anretning, servering, afrydning, nedbringelse af madspild
 • Hygiejne og egenkontrol

SEAS-NVE er blevet Andel. Se mere her.

Andel Holding A/S
Ejendomsmæglerfirmaet Nikolaj KejserJuniormægler eller salgstrainee

Ejendomsmæglerfirmaet Nikolaj Kejser, København

Juniormægler eller salgstrainee søges til nystartet forretning med store ambitioner, evt. kendskab til sagsbehandling er en fordel.

Valid dokumentation for tidligere resultater er en fordel.

Attraktive salærordninger tilbydes efter kvalifikationer uden afregning.

Dit drive gør en forskel for dig, kunderne og alle dem du møder på din vej.

Ordentlighed, troværdighed, & etik er i højsædet.

HTH
Salgstrainee

HTH, Glostrup

Afdelingen typehuse hos HTH Glostrup, søger lige nu en trainee til deres afdeling. Hos typehuse lærer du at gøre kundernes ønsker og drømme til virkelighed, og du bliver klædt godt på til at lykkes i dit arbejde.

HTH tilbyder et rigtig godt arbejdsmiljø og socialt sammenhold i verdensklasse. Her er fokus på dig og din trivsel, samtidig med at du bliver fagligt udfordret. Du får hurtigt ansvaret for dine egne kunder. Dog er der altid hjælp at hente hos dine mange rutinerede kollegaer.

Over 90% af vores Trainees bliver fastansat i HTH efter endt uddannelse.

HTH
Irma A/SButikselev, Irma Illum

Irma A/S, København

Ønsker du en god start på din karriere?

Er du frisk, har masser af energi og gåpåmod, og vil du have en meningsfyldt hverdag og en virkelig god uddannelse i en af detailbranchens mest anerkendte kæder?

Så bliv salgsassistentelev i Irma Illum.

Hos os får du mulighed for at blive en dygtig købmand eller kommende leder hvis det er din drøm.

Et ja til at blive salgsassistentelev i Irma, er et ja til en karriere på en af Danmarks Bedste Arbejdspladser. I Irma arbejder vi meget målrettet med eleverne, for vi håber at se dem som fremtidens ledere i vores butikker.

føtexSalgsassistentelev til Food/Nonfood - Greve

føtex

Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne. Du kender det sikkert godt – som kunde mærker man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er serviceminded og engageret i sit arbejde, og én, der ikke er. Det er forskellen, der gør, at kunderne kommer igen og igen.

I Salling Group har vi derfor store forventninger til dig. Det er en ubegrundet fordom, at du blot fylder varer på hylder – for hos os vil du i høj grad komme til at arbejde med områder som kundevejledning, samarbejde, salg, drift og mange andre fede opgaver.

Du bliver med det samme en del af et velfungerende team i en af Danmarks største virksomheder. Du kan forvente en afvekslende hverdag, hvor du får kundekontakt fra første dag og hurtigt ansvar for dine egne områder.

Du arbejder blandt andet med:

 • salg
 • eksponering af varer
 • kundevejledning
 • drift af varehuset
SuperBrugsenLedertrainee, SuperBrugsen, Amager

SuperBrugsen

Er du ambitiøs omkring at blive leder? Vil du på vilde skoleophold, der rykker dine grænser og giver dig venner for livet? Vil du kick-starte din karriere nu og her? Så har vi jobbet til dig.

Du bliver en del af teamet, og du kommer til at bruge langt størstedelen af din uddannelsestid med at prøve dine kræfter af i butikken. Vi vil sende vores kunder afsted med et smil på læben og med en oplevelse, der er værd at dele. Du er med til at gøre kundernes besøg til noget ud over det sædvanlige hver gang du viser vej, hjælper med en specialvare eller deler et godt råd.

Du skal på 8 skoleophold af en uges varighed sammen med ledertrainees fra de andre Coop-butikker fra hele landet. To af modulerne er helt særlige; Det ene er en outdoor-”overlevelsestur” med fokus på ledelse, samarbejde og motivation. Og det andet er en studietur i udlandet, hvor du får inspiration til butiksindretning og koncepter i verdensklasse.