36 job matcher din søgning 36 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hydro
Industriteknikerlærling til vores vedligeholdelsesafdeling

Hydro, Tønder

Kan du se dig selv i lære i et arbejde, hvor du bliver udfordret hver dag?

Som Industritekniker i vores Vedligeholdsafdeling vil du – sammen med resten af teamet - komme til at arbejde med såvel planlagt vedligehold, som forefaldende vedligeholdsopgaver i egen produktion. Vi har en spændende hverdag, hvor ikke to dage er ens, og du skal derfor kunne trives i et hektisk miljø.

Du vil kunne komme til at arbejde indenfor:

Hydro
 • Systematisk og forebyggende vedligehold af produktionsudstyr
 • Mekanisk fejlfinding på produktionsudstyr
 • Reparation af maskiner ved nedbrud
 • Optimering af maskiner og udstyr
 • Endvidere vil du i uddannelsen stifte bekendtskab med vores bearbejdningsafdeling
Hydro
Kvickly
Delikatesseelev, Kvickly Ribe

Kvickly

Brug dine hænder, og lær at tilberede frisk og hjemmelavet mad, der giver gode oplevelser. Og få et fedt team og venskaber for livet.

I Kvickly lærer vi dig det gode håndværk fra bunden. Samtidig glæder vi os til at lære dig, hvordan du giver vores kunder en god oplevelse.

I dagligdagen forkæler du vores kunder med lækre retter, tapas og frisk mad, hjemmelavet smørrebrød, frikadeller og udenlandske specialiteter, du selv har lavet. Og vi hjælper dig, så du:

 • får en udfordrende elevplads, hvor du kan give din madglæde videre
 • lærer at indkøbe, tilberede råvarer og finde på nye delikatesser

I løbet af din elevtid kommer du også på korte skoleophold med en masse andre elever. Og der er en masse fælles aktiviteter, der giver dig nye venner. Du får altså mere end en praktisk uddannelse. Du får en hverdag med fuld fart på – og en elevtid med fokus på kvalitet, madglæde og masser af venner.

Kvickly
Kvickly
Slagterelev, Kvickly, Ribe

Kvickly

Få stærke venskaber i et fedt, socialt miljø. Her lærer du et håndværk fra bunden. Og hjælper vores kunder til gode oplevelser.

Som slagterelev kommer du ind i et stærkt fællesskab, hvor vi lærer dig slagterfaget fra bunden. Sammen sørger vi for, at vores kunder får gode madoplevelser.

Du bliver hurtigt en af eksperterne, som hjælper vores kunder og viser dem og anretter vores slagterprodukter i butikken. Og vi sørger for, at du:

 • lærer om udskæringer og tilberedning
 • bliver klædt på til at kunne lave fx grillretter, slowfood og stegeretter
 • får en masse sparring og en målrettet plan for din elevtid

I løbet af din elevtid kommer du også på korte skoleophold med en masse andre elever. Og der er en masse fælles aktiviteter, der giver dig nye venner. Som slagterelev i Kvickly får du altså mere end en praktisk uddannelse. Du får en hverdag med fuld fart på – og en elevtid med fokus på kvalitet, madglæde og venner for livet.

Kvickly
Norlys
Er du vores nye elev? Vi søger en datatekniker elev med speciale i infrastruktur

Norlys, Silkeborg eller Sønderborg

Har du flair for netværk, og vil du udvide dine kompetencer i en af Danmarks bedste arbejdspladser? Så søg elevpladsen hos os og se frem til lærerige år med fokus på din udvikling!

Du vil blive elev i teamet Netværk, Drift. Teamet består af 20+ engagerede kolleger, som står for drift og vedligeholdelse af Norlys Teles samlede fiber-infrastruktur, samt hos eksterne samarbejdspartnere.

Vores netværk er en blanding af Cisco-, Juniper-, Nokia- og Alcatel-udstyr. Teamet har også ansvaret for drift, vedligeholdelse og implementering af mindre og større erhvervsløsninger.

Norlys
MAN Truck & Bus Danmark A/S
Salgs- og kundeserviceelev

MAN Truck & Bus Danmark A/S, Padborg

MAN Truck & Bus Danmark A/S

Jobbet er delt mellem salg og værkstedsservice, og du vil således blive oplært inden for salgsadministrative opgaver, herunder support af vores sælgere samt de administrative opgaver på værkstedskontoret, hhv. kundebetjening.

Som salgselev hos MAN indgår du i det uddannelsesforløb, som officielt hedder: Handelselev salg, brancheretning Auto.

Uddannelsen tager 2 år inkl. en afsluttende fagprøve, heraf 8-12 ugers skoleophold. 6 uger er fastlagte, og de resterende uger er med valgfag, som vi i fællesskab kan udvælge, så de bedst muligt understøtter din hverdag hos os.

MAN Truck & Bus Danmark A/S
Würth
Salgstrainee, Sønderjylland

Würth Danmark A/S

Drømmer du om at kickstarte din karriere i et lærerigt miljø med egen firmabil og en fast stilling?

Würth Danmark A/S”Med et uddannelsesforløb hos Würth ved man at der venter et ”rigtig” job efterfølgende. Min rejse startede som salgstrainee og i dag er jeg kørende sælger. Jeg har udviklet mig helt vildt.” Rasmus Kok, tidligere salgstrainee, som i dag er kørende sælger

Det er vores erfaring, at du ikke behøver at starte ud som et naturtalent for at ende som en rigtig dygtig sælger. Vi har derfor skræddersyet en spændende 12 måneders udviklingsrejse, der tager dig med hele vejen fra butik til kørende salg i et distrikt, som du selv får ansvaret for. Vi klæder dig godt på både i forhold til vores produktsortiment og salgsdisciplinen, for det er vigtigt, at du føler dig godt rustet til atmøde dine kunder.

Würth Danmark A/S
Land & Fritid
Butikselev til Land & Fritid Rødekro

Land & Fritid

Vi søger lige nu en engageret og ansvarsbevidst butikselev til vores Land & Fritid butik i Rødekro. Her kan du se frem til at blive en af et energisk team på 5 personer, der arbejder tæt sammen og løfter i flok.

I jobbet som butikselev får du en alsidig hverdag med varierende opgaver. Du vil hurtigt blive inddraget i stort set alle forretningsgange og opgaver i butikken, ligesom du vil komme til arbejde med alle vores produkter fra hele vores sortiment.

Du bliver en aktiv del af driften i butikken. Som en naturlig del af det at være butikselev bliver det bl.a. også din opgave at gøre kassen op, indtaste varebestillinger, fylde varer op samt udføre andre butiksrelevante opgaver.

DANISH CROWN A/S
Slagterlærlinge med blod på tanden

DANISH CROWN A/S, Aalborg, Blans, Herning, Holsted, Horsens, Ringsted og Sæby

Kan du lide at bruge dine hænder til at skabe resultater? Og vil du være med til at arbejde for en mere bæredygtig fremtid for fødevarer? Så kom med på vinderholdet og bliv en del af et stolt fag med et stærkt fællesskab som en af vores nye slagterlærlinge!

Uddannelsen til slagter tager to år med efterfølgende mulighed for at tage et tredje specialiseringsår til enten griseslagter, kreaturslagter eller forædler. Forløbet fungerer som et samspil mellem skoleforløb og praktikforløb på en eller flere af vores fabrikker.

Uddannelsen indeholder bl.a. følgende:

 • Slagtning, udbening, opskæring og forædling
 • Ergonomi, sikkerhed og arbejdsmiljø
 • LEAN og robotteknologi
DANISH CROWN A/S
V.Å. Gram A/SExport Sales Trainee

V.Å. Gram A/S, Vojens

Kan du se dig selv i en virksomhed, hvor der er højt til loftet, stor frihed under ansvar, og hvor du kan præge din egen karriere i den ønskede retning? Vil du gerne være en del af en virksomhed i vækst med stor familieånd, hvor de sociale relationer sættes i højsæde?

Som Export Sales Trainee vil du løbende blive oplært internt efter en fastlagt oplæringsplan og have et tæt samarbejde med dine salgskollegaer. Efterhånden vil du blive ansvarlig for egne eksportkunder og markeder, hvilket bl.a. indebærer udfærdigelse af markedsføringsplaner, kundehandlingsplaner, budgetter samt uddannelse af kunder i vores nye digitale sales tool. Der må undervejs i forløbet forventes en øget grad af rejseaktivitet.

DAT-Schaub A/STarmrenserlærlinge

DAT-Schaub A/S, Skærbæk, Sæby, Herning, Horsens, Ringsted og Sønderborg

Er du kvalitetsbevidst og har du lyst til at lære et stolt og traditionsrigt håndværk i en international fødevarevirksomhed? Så er du måske en af de nye tarmrenserlærlinge, vi leder efter netop nu!

Uddannelsen tager to år og tre måneder og indeholder i alt 20 ugers skoleophold, der varer to til fire uger ad gangen inkl. grundforløb. I forbindelse med uddannelsen, får du undervisning i blandt andet:

 • Førstehjælp og brandbekæmpelse
 • Værktøjs- og maskinlære
 • Hygiejne og egenkontrol
ELEVER - HELE LANDET - TIL START 1. AUGUST/1. SEPTEMBER

NIELSENs

Hos NIELSENs får du en spændende og grundig elevuddannelse. Du bliver uddannet i en solid familievirksomhed med et stærkt fællesskab, hvilket gør NIELSENs til en attraktiv elevplads.

NIELSENs er en modevirksomhed i vækst og du vil derfor få mulighed for at udnytte dine evner optimalt, samt udvikle dig både fagligt og personligt. Du vil gradvis blive oplært i detailbranchen og du vil blive klædt på til en karriere med personligt salg.

Vi lægger vægt på kundeservice og prioriterer at uddanne vores elever til at blive i stand til at servicere alle kunder 110 %. NIELSENs giver gode fremtidsmuligheder, for dig der vil! Succesen afhænger af dig.

NIELSENs
BHJ A/SBHJ søger logistikelev, Gråsten

BHJ A/S

Trives du med udfordringer, og brænder du for at komme med på en lærerig udviklingsrejse inden for logistik i en global virksomhed med stort fokus på bæredygtighed i forhold til vores råvarer, er du måske vores kommende logistikelev?

Vi søger talentet, som vil og tør, og som kan formes og læres op i løbet af et 2-årigt uddannelsesforløb, teoretisk som i praksis. Vi vil udfordre dig, stille krav og løbende afstemme forventninger med dig.

Er du nysgerrig og lærevillig, så garanterer vi en lærerig og udfordrende udviklingsrejse med høj faglighed inden for logistik, indsigt i vores værdikæde og den kommercielle verden inden for Pet food og Food. En branche, hvor BHJ er blandt de foretrukne leverandører af råvarer.

JYSKJYSK Danmark søger elever til hele landet

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling, teamspirit og gode kollegaer går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1? Ser du dig selv i et job med mulighed for ansvar og hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes?

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser?

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • et springbræt til mange forskellige kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
VVS-EKSPERTEN A/S
Butikselever til hele landet

VVS-EKSPERTEN A/S, Aalborg, Egå, Esbjerg, Fredericia, Kastrup, Nyborg, Nykøbing F, Næstved, Rødekro, Rødovre og Silkeborg

Vil du gerne have en uddannelse i en landsdækkende og spændende detailkæde som udvikler sig med hastige skridt? Så er du sikkert lige præcis en af de nye kolleger, vi er på udkig efter.

En elevuddannelse hos VVS-Eksperten giver dig et stærkt fundament indenfor detailhandel. Vi sætter fokus på din uddannelse og i butikkerne lægger vi vægt på, at du får en grundig oplæring i at drive en professionel forretning. Da vi har fokus på yderlig ekspansion i vores kæde, vil der, efter endt uddannelse og for rette kandidater, være mulighed for et videre karriereforløb som kan munde ud i ansvar for drift af en af vores butikker.

Du får et 2-årig elev forløb med 9 teoretiske skoleforløb, hvor der varieret veksles mellem praktik i butikken og teoretisk viden.

DHL Freight
Speditørelev

DHL Freight, Padborg

Vil du være med til ”at flytte verden” og til stadighed sikre de bedste services til vores kunder og markedet? Brænder du for at arbejde med spedition i en stor international virksomhed?

Bliv en del af DHL Freight, Danmark, hvor du får mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt. Som elev i DHL Freight bliver du en del af verdens førende logistikvirksomhed Deutsche Post DHL Group, med sektorens største ambitioner inden for nedbringelse af CO2 udledning.

I DHL Freight søger vi en elev med specialet ”Spedition og shipping” med opstart pr. 1. september 2021 til vores kontor i Padborg. I løbet af din elevtid vil du blive en del af vores Freight Forwarding afdeling samt vores Disponeringsafdeling.

DHL Freight
FakkelgaardenTjenerelev

Fakkelgaarden, Kruså

Har du interesse for mad, vin og unikke kundeoplevelser – og har du lyst til at lære mere? Har du gennemført eller er du i gang med grundforløbet? Hvis ja, så har du nu muligheden for at blive tjenerelev hos os.

Fakkelgaarden er ét af landets mest traditionsrige og anerkendte hotel-og spisesteder. Vores gæster kommer fra mange forskellige lande, men fælles for gæsterne er, at de er kvalitetsbevidste. Vi har et erfarent og professionelt team, som er kendetegnet ved ”Fakkelgaarden-ånden” hvilket betyder, at vi alle hjælper hinanden, at vi har et fladt hierarki, og en passion for det vi laver.

jem & fix A/SElever søges til jem & fix butikker i hele Danmark

jem & fix A/S

Er du klar til en lærerig og spændende hverdag i en virksomhed med mange udviklingsmuligheder?

Som elev i jem & fix bliver du en vigtig del af teamet i din butik, og opnår hurtigt ansvar for egne vareområder. Hverdagen er præget af højt tempo og varierende arbejdsopgaver, så du skal kunne lide at have travlt og yde dit bedste her dag. Din personlighed indeholder energi, lyst og motivation for de ting du arbejder med – til gengæld lover vi plads til læring og personlig udvikling i en organisation der er præget af vinderkultur og stort fokus på medarbejdere.

Undervejs i uddannelsen er der indlagt skoleophold, hvor du sammen med andre jem & fix elever fra hele landet opnår teoretisk grundlag for uddannelsen og styrker din koncept- og forretningsforståelse. Opholdene varetages af IBC - Innovationsfabrikken i Kolding, hvor alle skoleophold finder sted.

Vojens Køleteknik A/S søger en handelselev
Vi søger en handelselev med tiltrædelse hurtigst muligt.
Vojens Køleteknik A/S, Vojens
Elevplads.dk
Indrykket: 
Reservedelsekspedient/-elev søges
Autoleth A/S blev i 1992 etableret af Ivan Leth, og begyndte som autoriseret BMW forhandler, men er i dag autoriseret BMW serviceværksted.
AUTO-LETH A/S, Haderslev
Jobcenter
Indrykket: 
Procesoperatørelev
AKS søger en procesoperatørelev til vores stivelses- og proteinafdeling.
Andels-Kartoffelmelsfabrikken Sønderjylland, Haderslev, Toftlund
Sydjob
Indrykket: