60 job matcher din søgning 60 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 60 resultater.
Lolland Kommune
Park & Vej søger entreprenørmekanikerlærling

Lolland Kommune, Nakskov

Drømmer du om at blive entreprenørmekaniker? Og kan du se dig selv være en del af en moderne virksomhed, hvor du bliver klædt godt på gennem god oplæring og varierende arbejdsopgaver? Så er det her helt sikkert noget for dig! Vi søger netop nu en entreprenørmekanikerlæring til vores værksted i Nakskov.

På vores helt nye og moderne værksted vil du arbejde med reparation og vedligeholdelse af alle former for entreprenørmaskiner, køretøjer og redskaber, i tæt samarbejde med de øvrige 5 kollegaer på værkstedet.

Vi forventer, at du:

 • Kan gennemføre en entreprenørmekanikeruddannelse.
 • Du har bestået grundforløb 1 og 2 eller vil gå i mesterlære
 • Er frisk og mødestabil
 • Er fleksibel og engageret i arbejdet
NCC Danmark
Lærlinge og elever 2021

NCC Danmark

I NCC vil vi være med til at forny vores branche og levere ekstraordinære bæredygtige løsninger. Et job hos NCC kræver, at du bidrager til smarte løsninger, har gode samarbejdsevner og er parat til at håndtere udfordringer.

Vi gør meget for, at vores medarbejdere udvikler sig, og vi er overbeviste om, at det gør man bedst i et kompetent og støttende miljø. Vil du være med til at sætte dit præg på fremtidens bygge- og anlægsarbejde, så er en lærlinge- eller elevplads hos NCC måske noget for dig?

I NCC skal det være trygt at være lærling og elev. Du vil få en god fornemmelse af, hvordan arbejdslivet er, og du skal føle dig godt tilpas.

NCC Danmark
Indrykket: 
STARK
STARK søger Lager- og logistikelev, Lager- og transportelev samt Chaufførelev

STARK A/S

MÆRK EFTER. ANSØG. START. VIL DU VÆRE EN AF DEM, DER STÅR BAG HÅNDVÆRKERNE?

Ønsker du et arbejde, hvor du yder en høj service og sikrer en optimal håndtering af varer? Og har du fokus på fakta og detaljer, samtidig med at du opretholder en positiv og kundefokuseret attitude? Så er dette din mulighed for at kickstarte din karriere i STARK som Lager- og logistikelev, Lager- og transportelev samt Chaufførelev.

Som Lager- og logistikelev, Lager- og transportelev og Chaufførelev i STARK, er du typen, der…

 • Har lyst til en spændende og udfordrende hverdag, hvor der bliver stillet krav til dig.
 • Har en systematisk tilgang, hvor det falder dig naturligt at skabe struktur og overblik.
 • Er så ambitiøs og serviceminded, at du giver STARKs kunder den bedste oplevelse hver dag.
 • Er nysgerrig og stiller spørgsmål for at blive endnu dygtigere.
STARK A/S
Indrykket: 
STARK
STARK søger handelselever til værktøj og trælast

STARK A/S

MÆRK EFTER. ANSØG. START. VIL DU VÆRE EN AF DEM, DER STÅR BAG HÅNDVÆRKERNE?

Ønsker du en uddannelse med fokus på salg og service til forretningens professionelle kunder? Og tør du samtidig tage ansvar og har evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at blive en af Danmarks bedste sælgere og kickstarte din salgskarriere i STARK.

Som handelselev i STARK, er du typen, der…

 • Har lyst til en spændende og udfordrende hverdag, hvor der bliver stillet krav til dig.
 • Er så ambitiøs og serviceminded, at du giver STARKs kunder den bedste oplevelse hver dag.
 • Er nysgerrig og stiller spørgsmål for at blive endnu dygtigere.
 • Vil bidrage positivt til fællesskabet og være med til at løfte i flok.
STARK A/S
Indrykket: 
Coop365Ledertrainee, Coop365 Ørslev

Coop365

Er du ambitiøs omkring at blive leder? Vil du på vilde skoleophold, der rykker dine grænser og giver dig venner for livet? Vil du kick-starte din karriere nu og her?

Du bliver en del af teamet, og du kommer til at bruge langt størstedelen af din uddannelsestid med at prøve dine kræfter af i butikken. Vi vil sende vores kunder afsted med et smil på læben og med en oplevelse, der er værd at dele. Du er med til at gøre kundernes besøg til noget ud over det sædvanlige hver gang du viser vej, hjælper med en specialvare eller deler et godt råd.

Du skal på 8 skoleophold af en uges varighed sammen med ledertrainees fra de andre Coop-butikker fra hele landet. To af modulerne er helt særlige; Det ene er en outdoor-”overlevelsestur” med fokus på ledelse, samarbejde og motivation. Og det andet er en studietur i udlandet, hvor du får inspiration til butiksindretning og koncepter i verdensklasse.

Carl Ras A/S
Salgstrainee

Carl Ras A/S, Aalborg, Aarhus, Næstved, Hillerød, Farum, Hørsholm, Roskilde og Herlev

Har du skruet hænderne rigtigt på, og er du nået til et punkt i din karriere, hvor du vil bruge din store viden indenfor håndværk i et job som sælger med speciale i værktøj og beslag?

Vi er lige nu på jagt efter otte salgstrainees forskellige steder i Danmark, så er du en dygtig håndværker med en gemt sælger i dig, eller er du en i forvejen dygtig sælger, der har mod på at arbejde med værktøj og beslag til den professionelle håndværker? Og vil du investere 1,5 år i en salgsuddannelse, hvor du efter endt uddannelse er en dygtig og engageret sælger i et af vores engroscentre?

Som salgstrainee kommer du til at arbejde med professionelle kunder. De fleste af dem er faste kunder, som kommer for vores faglighed og service, men også fordi der er en god stemning i engroscentrene. Det er vi stolte af. Ligesom vi stolte af vores løsningsorienterede faglighed, som vi brænder for.

Carl Ras A/S
Indrykket: 
Elever - Vestsjællandscentret Slagelse - Herre & Teenz afd.

NIELSENs

Hos NIELSENs får du en spændende og grundig elevuddannelse. Du bliver uddannet i en solid familievirksomhed med et stærkt fællesskab, hvilket gør NIELSENs til en attraktiv elevplads.

NIELSENs er en modevirksomhed i vækst og du vil derfor få mulighed for at udnytte dine evner optimalt, samt udvikle dig både fagligt og personligt. Du vil gradvist blive oplært i detailbranchen og du vil blive klædt på til en karriere med personligt salg.

Vi lægger vægt på kundeservice og prioriterer at uddanne vores elever til at blive i stand til at servicere alle kunder 110 %. NIELSENs giver gode fremtidsmuligheder, for dig der vil! Succesen afhænger af dig.

NIELSENs
CRH Concrete A/S
ELEVPLADS TIL BYGNINGSSTRUKTØR

CRH Concrete A/S, Viby Sjælland

Kunne du tænke dig at være en del af montageteamet i Viby Sj og løbende gennem din uddannelse blive udfordret og bruge din faglige baggrund på mange krævende prestigeprojekter?

Til nyoprettet elevplads som bygningsstruktør søger vi branchens mest motiverede og dygtigste elev til vores montageafdeling, som i dag består af ca. 230 medarbejdere. Din praktikperiode vil foregå på vores byggepladser i hovedstadsområdet samt vores fabrik i Borup. Derfor skal du have kørekort samt rådighed over bil. CRH Concrete A/S

Som bygningsstruktørelev i MONTAGE får du i tæt samarbejde med din uddannelsesansvarlige ansvaret for gennemførelsen af de praktikmål, der ligger til grund for denne uddannelse. Arbejdsmiljø og kvalitet – herunder specielt Safety – er højt prioriterede fokusområder i virksomheden, hvorfor det også for dig vil være vigtige arbejdsområder.

CRH Concrete A/S
PWT Group A/S
Bliv salgselev i Tøjeksperten eller Wagner

PWT Group A/S

Som salgselev hos Tøjeksperten eller Wagner vil du med det samme indgå som en vigtig brik i butikkens team og står altid klar til at yde den bedste kundeservice for alle vores kunder. Du er med til at sikre at butikken er salgsklar hver dag og opnår de målsætninger, der er lavet for dig og din butik.

Du er med til at sørge for varemodtagelse af nye varer til butikken, trimme, optimere og vedligeholde butikken visuelt ud fra de retningslinjer der er for kæden. Du er med til at tilrettelægge butikkens daglige opgaver og deltage i planlægningen af butikkens og kædens aktiviteter, samt markedsføring på de sociale medier.

Vi lærer dig grundigt op i butikken, så du ved præcis, hvad der skal til for at få succes. Vi giver løbende feedback omkring din udvikling og resultater og hjælper dig videre, så du hele tiden er i stand til at sætte kunden i centrum.

Comwell SorøKokkeelev

Comwell Sorø

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste – og også de bedste elever.

Vi lover til gengæld, at du får en spændende og udfordrende uddannelse, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

I Comwell har vi fokus på din trivsel gennem hele dit elevforløb. Har du drive og engagement, har du mulighed for at sætte dit eget præg på din uddannelse og i Comwell. Vi er en koncern i rivende udvikling og derfor har vi brug for dig, dine ideer og din vinkel!

Indrykket: 
LundbeckProcess Operator Trainee

Lundbeck, Lumsås

Er du interesseret i produktion og procesanlæg, og har du lyst til at starte din karriere på Lundbecks syntese-site i Lumsås? – Så har vi en spændende uddannelse som Procesoperatørelev klar til dig.

Vi søger en dedikeret Procesoperatørelev til afdelingen Chemical Manufacturing, der består af 5 fabrikker, Mølleri samt et Support-team. I afdelingen er vi ansvarlige for at producere aktive substanser til anvendelse i Lundbecks lægemiddelproduktion.

I din elevtid vil du – i tæt samarbejde med erfarne kollegaer – få erfaring med:

 • Styring og overvågning af produktionsanlæg
 • Produktion i henhold til GMP
 • Håndtering af råvarer, færdigvarer og kemikalier
Indrykket: 
T. Hansen Gruppen A/S
Salgsassistentelev

T. Hansen Gruppen A/S

ELEVER TIL THANSEN BUTIKKER I HELE DANMARK

Start din karriere i en succesfuld virksomhed, hvor du får mulighed for at dyrke og udvide din interesse for fx biler, cykler, scooter/mc og elektronik. Vi søger nye friske elever til vores butikker med opstart 1. august 2020 eller efter aftale.

Som elev bliver du en del af teamet i en af vores 83 butikker i Danmark. Du kommer til at ekspedere vores kunder, modtage varer fra centrallageret, fylde varer op i butikken, håndtere prisrettelser, spaceopdateringer, kasseafstemning og meget andet. Du får sparring fra dine kolleger, og sammen vil vi udvikle dine evner og dit talent!

T. Hansen Gruppen A/S
Indrykket: 
Brødrene Dahl

Handelselever med gåpåmod til Brødrene Dahl

Brødrene Dahl, Haderslev, Helsingør, Herning, Kolding, København, Middelfart, Næstved, Odense, Roskilde, Slagelse, Aalborg og Aarhus

Brødrene Dahl

Har du ambitioner og lyst til at påbegynde en lønnet elevuddannelse, hvor du både er i butik og deltager i skoleforløb med mange andre unge elever? Kan du se dig selv i en hverdag med tæt kundekontakt og sjov med dine kollegaer? Og kunne du tænke dig en attraktiv elevuddannelse, der åbner dørene for din fremtid?

Vi søger handelselever til vores butikker i Haderslev, Helsingør, Herning, Kolding, København, Middelfart, Næstved, Odense, Roskilde, Slagelse, Aalborg og Aarhus..

Langt størstedelen af din elevtid tilbringer du i den butik, du bliver tilknyttet. Her ekspederer du kunder, lægger varer på plads, modtager og bestiller varer samt mange andre butiksrelaterede opgaver. Din arbejdsuge er på 37 timer – fra mandag til fredag – så du altid har fri i weekenden.

ALDI DanmarkSalgselev til Ndr. Ringgade 24, Slagelse

ALDI Danmark

Leder du efter en elevplads ud over det sædvanlige? Så har vi netop slået dørene op for en plads som salgselev på Danmarks bedste salgsuddannelse.

Du bliver en del af butikkens medarbejderkerne og undervejs i dit 2-årige forløb bliver du klædt på med en masse værktøjer, der gør dig klar til en fremtidig lederkarriere i ALDI – hvis du vil. Med ALDIs elevuddannelse får du selvfølgelig en hverdag med masser af kundekontakt og du får hver dag bygget mere på din viden om at drifte en travl detailbutik. Du udvikler dig og bliver bedre hver dag, når du:

 • starter med et brag af et kickoff, hvor du lærer de andre elever og underviserne at kende
 • har din daglige gang i en af vores butikker og lærer, hvordan du håndterer kunder, trimmer hylderne og driver butikken
 • kommer på 9 skoleophold på IBC i Kolding, hvor vi indlogerer dig på hotel
ALDI DanmarkSalgselev i Sorø

ALDI Danmark

Leder du efter en elevplads ud over det sædvanlige? Så har vi netop slået dørene op for en plads som salgselev på Danmarks bedste salgsuddannelse.

Du bliver en del af butikkens medarbejderkerne og undervejs i dit 2-årige forløb bliver du klædt på med en masse værktøjer, der gør dig klar til en fremtidig lederkarriere i ALDI – hvis du vil. Med ALDIs elevuddannelse får du selvfølgelig en hverdag med masser af kundekontakt og du får hver dag bygget mere på din viden om at drifte en travl detailbutik. Men du kommer også indenfor i ALDIs eget teorilokale, hvor vi tilbyder eksklusiv undervisning og dyrker dit talent. Du udvikler dig og bliver bedre hver dag, når du:

 • starter med et brag af et kickoff, hvor du lærer de andre elever og underviserne at kende
 • har din daglige gang i en af vores butikker og lærer, hvordan du håndterer kunder, trimmer hylderne og driver butikken
 • kommer på 9 skoleophold på IBC i Kolding, hvor vi indlogerer dig på hotel
ALDI DanmarkSalgselev i Roskilde

ALDI Danmark

Leder du efter en elevplads ud over det sædvanlige? Så har vi netop slået dørene op for en plads som salgselev på Danmarks bedste salgsuddannelse.

Du bliver en del af butikkens medarbejderkerne og undervejs i dit 2-årige forløb bliver du klædt på med en masse værktøjer, der gør dig klar til en fremtidig lederkarriere i ALDI – hvis du vil. Med ALDIs elevuddannelse får du selvfølgelig en hverdag med masser af kundekontakt og du får hver dag bygget mere på din viden om at drifte en travl detailbutik. Men du kommer også indenfor i ALDIs eget teorilokale, hvor vi tilbyder eksklusiv undervisning og dyrker dit talent. Du udvikler dig og bliver bedre hver dag, når du:

 • starter med et brag af et kickoff, hvor du lærer de andre elever og underviserne at kende
 • har din daglige gang i en af vores butikker og lærer, hvordan du håndterer kunder, trimmer hylderne og driver butikken
 • kommer på 9 skoleophold på IBC i Kolding, hvor vi indlogerer dig på hotel
ALDI DanmarkSalgselev i Holbæk

ALDI Danmark

Leder du efter en elevplads ud over det sædvanlige? Så har vi netop slået dørene op for en plads som salgselev på Danmarks bedste salgsuddannelse.

Du bliver en del af butikkens medarbejderkerne og undervejs i dit 2-årige forløb bliver du klædt på med en masse værktøjer, der gør dig klar til en fremtidig lederkarriere i ALDI – hvis du vil. Med ALDIs elevuddannelse får du selvfølgelig en hverdag med masser af kundekontakt og du får hver dag bygget mere på din viden om at drifte en travl detailbutik. Men du kommer også indenfor i ALDIs eget teorilokale, hvor vi tilbyder eksklusiv undervisning og dyrker dit talent. Du udvikler dig og bliver bedre hver dag, når du:

 • starter med et brag af et kickoff, hvor du lærer de andre elever og underviserne at kende
 • har din daglige gang i en af vores butikker og lærer, hvordan du håndterer kunder, trimmer hylderne og driver butikken
 • kommer på 9 skoleophold på IBC i Kolding, hvor vi indlogerer dig på hotel
JYSKJYSK Danmark søger elever til hele landet

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling, teamspirit og gode kollegaer går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1? Ser du dig selv i et job med mulighed for ansvar og hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes?

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den elev, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • et springbræt til mange forskellige kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
Indrykket: 
Würth Danmark A/S
Salgstrainees Storkøbenhavn og Sjælland

Würth Danmark A/S

Kickstart din karriere som salgstrainee hos Würth på Sjælland

Har du ambitioner om at blive en af Danmarks dygtigste B2B-sælgere – så er salgstrainee-uddannelsen hos Würth din vej til stjernerne! Med start d. 1/3-2021 søger vi salgstrainees til hele Sjælland (Ishøj, København, Køge og Næstved).

Würth Danmark A/S

En salgstrainee-uddannelse hos Würth løber over 12 måneder. Du starter dit forløb med et grundigt introduktionsforløb på vores hovedkontor i Kolding, efterfulgt af en oplæring i butiksorganisation og dernæst bliver du en del af kørende salg med dit eget distrikt, hvor fokus er på at opdyrke og udvikle nye kunder.

I denne unikke stilling vil du hurtigt opbygge gode relationer til både kolleger og kunder. Vi sørger selvfølgelig for, at du får et stort produkt- og forretningskendskab som sikrer, at du kan få succes i dit job.

Würth Danmark A/S
Indrykket: 
Dagli'BrugsenLedertrainee, Dagli'Brugsen, Raklev

Dagli'Brugsen

Er du ambitiøs omkring at blive leder? Vil du på vilde skoleophold, der rykker dine grænser og giver dig venner for livet? Vil du kick-starte din karriere nu og her?

Du bliver en del af teamet, og du kommer til at bruge langt størstedelen af din uddannelsestid med at prøve dine kræfter af i butikken. Vi vil sende vores kunder afsted med et smil på læben og med en oplevelse, der er værd at dele. Du er med til at gøre kundernes besøg til noget ud over det sædvanlige hver gang du viser vej, hjælper med en specialvare eller deler et godt råd.

Du skal på 9 skoleophold af en uges varighed sammen med ledertrainees fra de andre Coop-butikker fra hele landet. To af modulerne er helt særlige; Det ene er en outdoor-”overlevelsestur” med fokus på ledelse, samarbejde og motivation. Og det andet er en studietur i udlandet, hvor du får inspiration til butiksindretning og koncepter i verdensklasse.

Indrykket: