165 job matcher din søgning 165 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Imerco
Bliv elev hos Imerco eller Imerco Home

Imerco

Vil du lære alt om salg, design og isenkram?

Vi søger nu 60 nye elever med start 1. august 2022 til vores butikker fordelt over hele landet.

Se video om Imerco som arbejdsplads

Din elevtid starter i august 2022, og allerede i samme måned kommer du med din butik til interiør- og designmessen Formland i Herning. Her får du en forsmag på branchen og dine næste 2 år som elev, hvor du bliver en del af et stort engageret hold, hvor vi altid løfter i flok.

I uge 40 skal du deltage på den obligatoriske introduktionsuge, hvor du møder alle de andre elever og får informationer om, hvad du kan forvente i løbet af de næste 2 år. Her møder du også nogle af vores leverandører – tidligere år har vi blandt andet malet Kählervaser, besøgt Royal Copenhagen, lært at samle Kay Bojesen aber og de seneste år haft en bagedag med Kenwood.

Imerco
Gem
Ikast-Brande Kommune
Indgangen til SOSU-uddannelse er HER

Ikast-Brande Kommune

Ikast-Brande Kommune – et godt sted at lære - et godt sted at være

Vi søger hele tiden elever til ansættelse på

 • grundforløb 2 SOSU og hovedforløb (sammenhængende ansættelse)
 • hovedforløbet til social- og sundhedshjælperuddannelsen
 • hovedforløbet til og social- og sundhedsassistentuddannelsen
 • EUX

Hvilken af dem du ønsker, snakker vi om.

Du får løn under hele uddannelsen!

 • Du har lyst til at være en del af frontpersonalet - både nu og i fremtiden
 • Du har lyst til at arbejde inden for fællesskaber, og samtidig løfte en stor samfundsmæssig opgave
 • Du har lyst til at arbejde professionelt med mennesker og at være stolt af dit fag
 • Du har lyst til at udvikle din identitet, selvstændighed og personlige kompetencer
Midtjyllands Elektricitetsforsynings Selskab Amba (MES A.m.b.a.)
Voksenlærling som forsyningsoperatør

Midtjyllands Elektricitetsforsynings Selskab Amba (MES A.m.b.a.), Brande

MES A.m.b.a. søger 2 voksenlærlinge til elforsyningen med opstart 1. september, som kan motiveres af at arbejde med elforsyningsanlæg, og som værdsætter stabile og fleksible arbejdsforhold.

Din personlighed og indstilling til jobbet, vægter højere end din uddannelse og brancheerfaring. Vi tilbyder således at uddanne dig som forsyningsoperatør, med mulighed for fastansættelse efter endt uddannelse.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

 • Etablering og servicering af stationsanlæg, kabelanlæg og luftledningsanlæg på 0,4kV, 10kV og 60kV spændingsniveau
 • Drift, vedligehold og fejlfinding på eksisterende anlæg
 • Udbygning og udvikling af el-nettet
Midtjyllands Elektricitetsforsynings Selskab Amba (MES A.m.b.a.)
PEAB Asfalt A/S
Vejasfaltørelev

PEAB Asfalt A/S, Silkeborg

Er du interesseret i en spændende uddannelse som vejasfaltør, så kig her!

Vi søger 10 asfaltørelever i hele landet til opstart nu eller efter sommerferien, selve uddannelsesforløbet starter til september og tager 2 år. Der veksles mellem praktiske forløb, hvor du arbejder med på vejene og er en del af et asfalthold og skoleophold. Alt efter, hvor i landet du bor, vil du blive en del af vores hold i én af vores afdelinger.

Vores asfalthold består typisk af 5-7 engagerede medarbejdere og du får sammen med dem lov til at prøve kræfter af med de forskellige opgaver, der findes indenfor asfaltbranchen.

Vi forestiller os, at du starter i en prøveperiode med henblik på start af vejasfaltøruddannelsen i september 2022 og hvor vi forventningsafstemmer i forhold til uddannelsens opbygning og mål. Du får løn under hele dit forløb hos os.

PEAB Asfalt A/S
Gem
POWER A/S
Butikselever med power på

POWER A/S

Gør dig klar til at kickstarte din karriere inden for salg hos hele Danmarks elektronikkæde!

Jobindex A/S

Her får du sjove udfordringer, masser af læring og bliver en del af det fedeste sammenhold.

Vi leder efter elevtalenter med vindermentalitet og interesse for kunderådgivning til vores varehuse i hele landet.

Er du én af dem?

Så læs mere her!

POWER A/S
Tøjeksperten A/S Salgselev

Tøjeksperten A/S, Silkeborg

Brænder du for salg og mode, og har styr på de seneste trends? Så er uddannelsen som salgselev hos Tøjeksperten Lord Nelson noget for dig. Er du ambitiøs og engageret, så giver vi dig en elevuddannelse med karrieremuligheder.

Som elev hos os bliver du en del af et frisk team, der hver dag går forest for at skabe det optimale salg og give vores kunder en serviceoplevelse i særklasse.

DIN 2 ÅRIGE ELEVUDDANNELSE VIL VÆRE FYLDT MED:

 • Salg til kunder
 • Trimming af varerne i butikken
 • Generel visuel merchandising

Du får frihed under ansvar, og en spændende hverdag i en butik med gode muligheder for en karriere efter endt uddannelse.

Tøjeksperten A/S Salgselev

Tøjeksperten A/S, Horsens

Brænder du for salg og mode, og har styr på de seneste trends? Så er uddannelsen som salgselev hos Tøjeksperten Lord Nelson noget for dig. Er du ambitiøs og engageret, så giver vi dig en elevuddannelse med karrieremuligheder.

Som elev hos os bliver du en del af et frisk team, der hver dag går forest for at skabe det optimale salg og give vores kunder en serviceoplevelse i særklasse.

DIN 2 ÅRIGE ELEVUDDANNELSE VIL VÆRE FYLDT MED:

 • Salg til kunder
 • Trimming af varerne i butikken
 • Generel visuel merchandising

Du får frihed under ansvar, og en spændende hverdag i en butik med gode muligheder for en karriere efter endt uddannelse.

HauCon A/S Lager- og logistikoperatørelev

HauCon A/S, Lystrup

Kunne du tænke dig at blive 100-meter-mester i at plukke, pakke og modtage varer? Og trives du i et uformelt miljø, hvor vi har en frisk omgangstone og ikke er bange for at smøge ærmerne op? Så kan vi netop nu tilbyde en spændende uddannelse inden for lager!

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet omfatte:

 • Varemodtagelse
 • Tømning og læsning af lastbil
 • Ordreekspedition

Vi prioriterer, at du får en grundig oplæring og god back-up fra dine dygtige og engagerede kollegaer. Der vil blive lagt stor vægt på personlige egenskaber, da du vil indgå i et meget uformelt, dynamisk og socialt team, hvor vi har fokus på at arbejde efter vores værdier: kompetence, troværdighed og fleksibilitet.

Gem
NCC Danmark
Lærlinge og elever 2022

NCC Danmark

I NCC uddanner vi mange lærlinge og elever. Allerede i læretiden bliver du en uundværlig del af teamet. Hos os bygger uddannelse nemlig på samarbejde.

At være lærling eller elev i NCC kræver mest af alt, at du har lyst til at lære nyt og er engageret i dit arbejde. I læretiden bliver du sat sammen med dygtige og erfarne kollegaer, så du får de bedste muligheder for at blive bedre til dit fag.

Vi har løbende brug for lærlinge og elever, så vi rekrutterer løbende hen over året.

NCC Danmark
Gem
XL-BYG
Bliv XL-BYG Trainee 2022

XL-BYG

Med en traineeuddannelse i XL-BYG indgår du en 2-årig aftale, hvor du bliver faglært handelsassistent eller salgsassistent med et statsanerkendt eksamensbevis.

Drømmer du om en uddannelse som Handelsassistent bliver du udlært inden for professionelt salg og med speciale i træ, byggematerialer eller værktøj. Drømmer du om en karriere med salg til vores mange dygtige private gør-set-selv kunder kan vi tilbyde dig at tage en uddannelse som Salgsassistent.

Vi kan garantere, at du får udfordringer og ansvar i det tempo, du er klar til det. Som trainee i XL-BYG kommer du til at indgå i et stærkt socialt miljø.

XL-BYG
føtex Gourmetslagterelev - Skanderborg

føtex

Har du viljen til at blive den dygtigste gourmetslagter? Nogle mennesker har den, andre har ikke - passionen for madlavning og evnen til at skabe madoplevelser som andre husker.

I Salling Group udbyder vi gourmetslagteruddannelsen som er for dig, der brænder for kvalitet og god smag. Lækkert kød, garniture og smagfulde madretter er blot noget af det, du som gourmetslagterelev kommer til at beskæftige dig med under uddannelsen.

Det er ikke blot et kvalitetstempel at købe kød hos slagteren – det er fremtiden. Kvalitet, økologi og gourmetoplevelser er kommet for at blive, så der bliver brug for dygtige gourmetslagtere fremover. De fleste mennesker sætter nemlig pris på den gode og faglige vejledning, de kan få ved slagteren – både når det gælder en hyggelig middag for to, og når de får venner på besøg.

føtex Delikatesseelev - Skanderborg

føtex

Har du viljen til at blive den dygtigste gourmetslagter med speciale i delikatesse?

Råvarer og lækre delikatesser er noget de fleste kunder forbinder vores varehuse med – og det er en madoplevelse og et kvalitetsstempel, vi er meget stolte af. Derfor får du, som gourmetslagter med speciale i delikatesse, en vigtig rolle i dit arbejde med at tilberede råvarer og lækre delikatesser til kunderne – du skaber nemlig de madoplevelser, som gør, at vores kunder kommer igen og igen.

Dine opgaver er blandt andet at:

 • tilberede gode råvarer
 • anrette spændende menuer
 • sælge varerne
Porsche Center Aarhus Reservedelsrådgiverelev

Porsche Center Aarhus, Risskov

Vil du være en del af Danmarks største bilkoncern og starte din karriere i autobranchen? Hvis du er skarp til at holde overblikket og kan lide at arbejde med driftsmæssige arbejdsopgaver, så kan du meget vel være vores nye reservedelsrådgiverelev.

Du kan forvente en stejl læringskurve, hvor du får lov og bliver positivt udfordret, og samtidig bliver en del af et kompetent team, som klæder dig godt på med nye kompetencer løbende. Du kommer bl.a. til at varetage varierende administrative opgaver såsom at sikre, at reservedelslageret er optimalt, sikre bestillinger og have en tæt dialog med kunderne.

Som vores nye elev vil du igennem det to-årige forløb gennemføre handelsuddannelsen med brancheretning AUTO - samtidig med, at du bliver certificeret inden for vores koncern. I løbet af din uddannelse vil du veksle mellem at deltage i undervisning på Business College Syd og være i erhvervsfaglig praktik, hvor du er koblet til os.

Gem
jem & fix A/S Elever søges til jem & fix butikker i hele Danmark

jem & fix A/S

Er du klar til en lærerig og spændende hverdag i en virksomhed fyldt med udviklingsmuligheder?

Som elev i jem & fix bliver du en vigtig del af teamet i din butik, og du opnår hurtigt ansvar for egne vareområder. Dagligdagen er præget af højt tempo og varierende arbejdsopgaver, så du skal kunne lide at have flere bolde i luften og yde dit bedste hver dag. Som person ser vi gerne, at du er fuld af energi og har motivationen helt i top - til gengæld giver vi plads til læring og personlig udvikling i en organisation, der er præget af vinderkultur og sammenhold.

Eftersom uddannelsen veksler mellem teori og praksis, er der indlagt skoleophold, hvor du, sammen med andre jem & fix elever fra hele landet, opnår teoretisk grundlag for uddannelsen og styrker din koncept- og forretningsforståelse. Opholdene foregår på IBC - Innovationsfabrikken i Kolding, og der er seks skoleophold i alt fordelt på de to år, som uddannelsen varer.

Deichmann Sko Vil du ”i lære” som butikschef - bliv ledertrainee hos Deichmann i Silkeborg

Deichmann Sko

Vi søger en trainee med lederambitioner til Europas største skokæde. Har du erfaring fra detailbranchen? Er du serviceminded og er du frisk på at tage skridtet videre og blive leder?

Vi klæder dig på til en ledende stilling inden for detailbranchen i Europas største skokæde.

Igennem en et-årig uddannelse i vores salgsorganisation, vil vi udvikle dig til en ”hands on” leder, som formår at sætte prioriteter og få sit team til at yde det bedste i en travl og spændende hverdag.

Uddannelsen vil blive skræddersyet til dig af vores danske træner og vil primært foregå i vores butikker, hvor du vil blive uddannet og guidet af nogle af vores dygtige butikschefer.

Gem
Fødevarestyrelsen Vil du være med til at sikre fødevaresikkerheden på de danske slagterier? Bliv uddannet som tilsynstekniker i Fødevarestyrelsens Kødkontrol

Fødevarestyrelsen

Fødevarestyrelsen søger nu 16-18 elever til uddannelse som tilsynstekniker til Kødkontrollen med start den 1. september 2022.

Kødkontrollen udfører daglig kontrol af alle slagtedyr på de danske slagterier. Du vil derfor være med til at sikre både den høje fødevaresikkerhed og at slagtedyrene behandles ordentligt. Som tilsynstekniker vil du sammen dine kolleger kontrollere slagtekroppene på slagtebåndet. Du vil derfor skulle arbejde tæt sammen slagteriets medarbejdere.

Danmark har en stor eksport af kød, og tempoet er derfor ofte højt. Fødevarestyrelsen har stort fokus på arbejdsmiljøet og den gode arbejdsplads, og du vil få en masse gode og engagerede kolleger.

Gem
Norlys
Bliv butikselev hos Norlys

Norlys, Horsens

Har du flair for at sælge, er udadvendt og god til at samarbejde? Drømmer du om en karriere inden for salg og service, og har du et naturligt talent for face-to-face kundeservice? Brænder du for at se resultater, og har du samtidig gåpåmod og lysten til at lære? Så er du måske vores nye butikselev i Horsens.

Som elev i Norlys bliver du en fast del af et energifyldt salgsteam i Horsens, hvor du vil få 3 kolleger – i en virksomhed med højt til loftet, gode udviklingsmuligheder og en spændende branche i rivende udvikling.

Din uddannelse foregår i vores Stofa-butik i Horsens, hvor du vil stifte bekendtskab med en bred palet af opgaver inden for salgsdisciplinen. Når du er færdigudlært, står du tilbage med en knivskarp og helt unik profil.

Norlys
DEIF A/S
Datateknikerlærling med speciale i infrastruktur

DEIF A/S, Skive

Har du interesse of flair for IT og elektronik? Kunne du tænke dig en IT-uddannelse i en af verdens førende virksomheder for grønne, sikre og pålidelige styringsløsninger til decentral elproduktion? Så skal du søge en læreplads hos os!

Se video om DEIF A/S som arbejdsplads

Under dit uddannelsesforløb fokuserer vi på at skabe de bedste forudsætninger for at styrke din videre rejse på arbejdsmarkedet. Vi vil fra dag ét have stort fokus på din læring og udvikling, og du vil opleve et meget inkluderende og uformelt arbejdsmiljø, som bygger på et godt kollegialt sammenhold.

Du får en spændende hverdag, hvor du blandt andet skal stå for at:

 • Yde IT-support til hele DEIF-organisationen
 • Opbygge, konfigurere, vedligeholde samt administrere DEIF’s klientplatform
 • Udvikle IT-systemer og applikationer
DEIF A/S
Louis Nielsen A/S
Salgselev til Louis Nielsen Skanderborg

Louis Nielsen A/S

Hos Louis Nielsen får du som salgselev et spændende forløb i et fagligt og energisk team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Se video om Louis Nielsen A/S som arbejdsplads

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg. Som salgselev i Louis Nielsen bliver du klædt på til at rådgive vores kunder personligt omkring valg af briller og kontaktlinser. Du vil få et indgående produktkendskab, forståelse for mode og personlig fremtoning.

Du vil også være med til at sikre, at vores kunder bevarer deres gode syn, idet du kommer til at gennemføre sundhedstjek, der kan opspore en række sygdomme længe før, de kan mærkes. Du kommer på en spændende rejse, hvor du får mulighed for at udvikle dig i den retning, du selv gerne vil.

Louis Nielsen A/S
Fibia P/S
Fibia søger datateknikerelev – med speciale i infrastruktur

Fibia P/S, Tilst

Vi søger en datateknikerelev med speciale i infrastruktur til vores NOC-afdeling i Fibia. NOC-afdelingen består af 11 medarbejdere og er en del af driftsdivisionen i Fibia.

Fibia forbinder Danmark med fremtiden. Vi er allerede en af Danmarks største leverandører af fibernet stærkt på vej mod 300.000 kunder, og vores ambition er at blive endnu større.

I Fibia’s NOC har vi fokus på optimal oppetid og kundetilfredshed, og samtidig forsøger vi altid at give vores samarbejdspartnere den bedste oplevelse.

Dine arbejdsopgaver

 • Overvågning af vores udstyr og infrastruktur
 • Fejlretning på vores udstyr og infrastruktur
 • Netværks-konfiguration
Fibia P/S