42 job matcher din søgning 42 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 42 resultater.
Lagkagehuset
Vil du udvikle dit salgstalent og lære at skabe succesfuld drift?

Lagkagehuset

Har du lyst til at blive en motiverende og inspirerende kollega, og brænder du for at give gæsterne en fantastisk helhedsoplevelse? Som salgselev i Lagkagehuset vil du få en sjov og travl hverdag med en masse læring både i form at praktiske opgaver, og fra dine skoleophold med dine nye kollegaer.

Lagkagehuset

Uddannelsen har speciale i convenience, men med en ny spændende profil, nemlig kaffe. I Lagkagehuset går vi op i kaffen, vi har bønner af højeste kvalitet og uddanner baristaer på alle niveauer, helt op til dem som drømmer om at deltage i danmarksmesterskaberne.

Vores gæster er de allervigtigste, og derfor bliver en stor del af din uddannelse også med fokus på personligt salg og service. Din hverdag er i en butik, og løbende over de 2 år, vil du have ca. 8 uger på skolebænken, sammen med andre salgselever fra Lagkagehuset.

Lagkagehuset
Halsnæs KommuneSocial- og sundhedsassistentelever 2020-2021

Halsnæs Kommune

Tør du gøre en forskel?

– så er du måske en af vores nye elever

Vi søger social- og sundhedsassistentelever – vi har optag 4 gange årligt, januar, april, juli og oktober.

Som social- og sundhedsassistent kommer du til at arbejde med pleje, omsorg og genoptræning, herunder anvendelse af velfærdsteknologi. Du kommer til at spille en central rolle i at sikre, at patienter og borgere får et sammenhængende og godt forløb i sundhedsvæsenet.

Når du har gennemført uddannelsen, har du mulighed for at arbejde inden for plejeområdet med både ældre, syge eller handicappede mennesker. Der er mange karriere- og videreuddannelsesmuligheder som uddannet social- og sundhedsassistent.

Halsnæs KommuneSocial- og sundhedshjælperelever 2020-2021

Halsnæs Kommune

Tør du gøre en forskel?

- så er du måske en af vores nye elever

Vi søger social- og sundhedshjælperelever – vi har 2 optag årligt, i januar og august måned.

Som social- og sundhedshjælper kommer du til at arbejde med pleje, omsorg og støtte til mennesker, der har brug for det. Du kommer til at spille en central rolle i at sikre, at patienter og borgere får et sammenhængende og godt forløb i sundhedsvæsenet.

Når du har gennemført uddannelsen, har du mulighed for at arbejde inden for plejeområdet med både ældre, syge eller handicappede mennesker. Der er mange karriere- og videreuddannelsesmuligheder som uddannet social- og sundhedshjælper. Du kan eksempelvis læse videre til social- og sundhedsassistent.

Hillerød KommuneSocial- og sundhedshjælperelever

Hillerød Kommune

Som social- og sundhedshjælperelev uddannes du til at varetage mange forskellige opgaver hos borgerne, samt til at arbejde i hjemmeplejen eller på plejehjem.

Vi tilbyder dig:

 • Et attraktivt uddannelsesforløb med fast tilknyttet praktikvejleder
 • En erhvervsuddannelse på højt fagligt niveau
 • At du bliver en del af et fag i udvikling
 • Et samarbejde med borgeren, hvor denne får mulighed for at leve en selvstændig tilværelse
 • Et tværfagligt samarbejde som medvirker til, at borgeren oplever det gode hverdagsliv
SuperBrugsenKonditorelev, SuperBrugsen, Fredensborg

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 150 medarbejdere. Vi er Danmarks største SuperBrugs målt på omsætning, og er centralt beliggende i det skønne Nordsjælland kun 30 min fra København og 10 min fra Hillerød og Helsingør.

Vi tilbyder:

 • En elevplads i en af SuperBrugs-kædens største bagerier. Et bageri hvor konditoriet producerer alt fra bunden, og du får lært fagets stolte traditioner.

Opgaver:

 • Daglig produktion
 • Salgsklar og inspirerende disk med høj standard, hver dag
 • Disponering, rengøring og egenkontrol
Egsgaard - HR
Elektrikerlærlinge til telesikring

Egsgaard - HR søger for Telesikring A/S i Esbjerg, Rødekro, Ålborg eller Allerød

Interesserer du dig for el-teknik, og vil du gerne udvikle dit talent inden for feltet? Vil du bidrage til at skabe tryghed for vores kunder gennem installation og vedligehold af sikringsløsninger? Og kunne du tænke dig en fremtid i en spændende branche med mange karrieremuligheder?

telesikring har gennem mere end 50 år passet godt på danske virksomheder og hjem. Med fokus på den gode kundeople­velse og et højt sikringsfagligt niveau har vi skabt os en position som én af Danmarks største sikringsvirksom­heder.

Som Elektrikerlærling i telesikring kommer du til at arbejde med sikrings­anlæg inden for automatiske indbrudsalarmer (AIA), adgangskontrol (ADK), TV-overvågning (TVO) og automatisk brand alarmering (ABA).

Danmarks Tekniske UniversitetIT-Supporterelever

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

DTU Mekanik søger to IT-supporterelever med start i november 2020. Som IT-supporterelev på DTU Mekanik bliver du en del af et spændende og moderne universitetsmiljø, hvor du er med til at løse opgaver på professionel vis over for både forskere og studerende fra mange forskellige lande.

Under uddannelsen hos os kommer du til at arbejde med support på informations- og kommunikationsudstyr, opsætning, konfiguration, fejlsøgning, rådgivning, vedligeholdelse af nuværende systemer og implementering af nye systemer. Du har mulighed for at få indflydelse på din arbejdsdag og vil være omgivet af dygtige og engagerede kolleger, der vil hjælpe dig til at nå et højt fagligt niveau.

Hvad tilbyder vi dig

 • En arbejdsplads med fokus på innovation, videndeling og kompetenceudvikling
 • Selvstændige og udfordrende arbejdsopgaver
Demant
Formværktøjsmagerlærling

Demant, Smørum

Har du hænderne rigtigt skruet på? Og giver du både high fives og en ekstra hånd til kollegaerne? Så er det DIG vi mangler!

Hos os vil du komme gennem alle faglige områder inden for værktøjsmagerfaget og du vil derfor blandt andet beskæftige dig med 5X CNC-bearbejdning, slibning, sænk – og trådgnistring samt montage og fintuning af high-end støbeværktøjer.

Som formværktøjsmagerlærling hos os starter du i vores manuelle afdeling, hvor du vil arbejde sammen med vores team af cool og dygtige kolleger. Du vil få kendskab til de grundlæggende bearbejdningsformer, samt montage af fixturer og andet produktionsmateriel, som bruges til fremstilling af komponenter til høreapparater samt prototyper. Når uddannelsesforløbet er slut vil du kunne kalde dig specialist inden for flere forskellige bearbejdningsprocesser.

Demant
fakta a/sSalgselev, Fakta Hillerød

fakta a/s

I fakta ønsker vi, at vores elever bliver ledere efter endt uddannelse. Hvis du derfor har ambitioner om at blive souschef, og måske endda butikschef i detail, så vil vi gerne hjælpe dig på vej.

Som salgselev arbejder du fuldtid og du får lov til at prøve det hele – fra opfyldning af varer og tale med kunderne i kassen til at arbejde på lageret og bestille varer.

Du bliver en del af et team med et super sammenhold, hvor I er sammen om at gøre fakta til Danmarks flinkeste discountbutik. Når du hjælper kunderne med at finde varer og sørger for, at der er pænt, er du med til at gøre det nemt at handle i fakta.

I løbet af uddannelsen er du på 8 korte skoleophold af 1 uges varighed sammen med en masse andre elever fra detailkoncernen Coop. Vi sørger for det hele – og det er et godt break fra dit job i butikken. Her begynder brikkerne at falde på plads, og pludselig giver det mening, hvorfor I gør, som I gør i butikken.

Hillerød KommuneSocial- og sundhedsassistentelever

Hillerød Kommune

Hillerød Kommune søger social- og sundhedsassistentelever med start 25. januar 2021.

Som social- og sundhedsassistent kan du varetage opgaver indenfor mange grene af sundhedsvæsenet – både i kommuner, i psykiatrien og på sygehuse. Du bliver autoriseret til at varetage sammenhængende borgerforløb. Opgaverne består for eksempel i personlig pleje, rehabilitering, sundhedsfremme, sygdomsforebyggelse, dokumentation, medicinadministration og sygeplejeopgaver.

Som social- og sundhedsassistent skal du arbejde med koordinerende funktioner, pædagogiske opgaver og med kvalitetssikring. Dette vil også være opgaver i elevtiden.

AudiAutomekanikerlærlinge til Audi Hørsholm

Audi, Kokkedal

Brænder du for biler, og har du lyst til at tage din uddannelse på et topmoderne værksted med faciliteter af højeste kvalitet? Så er du måske vores nye automekanikerlærling hos Audi Hørsholm, hvor du blandt andet:

 • Får brugt dine hænder og mekaniske viden hver dag
 • Bliver en del af et fedt værkstedsteam
 • Hjælper vores kunder til at blive hurtigt kørende igen

I løbet af din læretid vil du veksle mellem at deltage i undervisning på Semler Retails egne fokuserede hold på Mercantec i Viborg og være i erhvervsfaglig praktik hos Audi Hørsholm. Som elev på vores fokuserede hold vil du opleve et højt uddannelsesniveau med målretning mod nogle af Danmarks største bilbrands: Audi, SKODA og Volkswagen. Herigennem opnår du også merit for nogle af de områder, der fra mærkernes side kræver certificeringer efter endt uddannelse.

Schneider Electric Danmark A/S
Elektrikerlærling til Schneider Electric (2)

Schneider Electric Danmark A/S

Tænder du på den grønne omstilling, på energirigtige løsninger og på teknik i bygninger?

Så tilbyder vi lige nu en spændende lærlingeuddannelse indenfor BMS/bygningsautomatik til 2 nye lærlinge på vores kontorer i enten Aarhus, Odense eller Ballerup.

Du vil undervejs i din uddannelse lære om styring, regulering og overvågning af tekniske anlæg installeret i bygninger. Du vil lære en masse om energi og energioptimering, netværk og IT. Endelig vil du lære om kundehåndtering og den gode service.

I Schneider Electric vil vi udvikle de bedste lærlinge. For os er lærlinge en investering i vores fremtid, og derfor vil der være stort fokus på dig. At være lærling hos os betyder, at du er indstillet på hele tiden at ville lære nyt og udvikle dig. Dette stiller store krav til dig.

Schneider Electric Danmark A/S
STARK
STARK Frederikssund & Holbæk søger lager- og logistikelev

STARK A/S

MÆRK EFTER. ANSØG. START. VIL DU VÆRE EN AF DEM, DER STÅR BAG HÅNDVÆRKERNE?

Ønsker du et arbejde, hvor du yder en høj service og sikrer en optimal håndtering af varer? Og har du fokus på fakta og detaljer, samtidig med at du opretholder en positiv og kundefokuseret attitude? Så er dette din mulighed for at kickstarte din karriere i STARK som lager- og logistikelev.

Vi søger netop nu lager- og logistikelever i STARK Frederikssund og STARK Holbæk.

Som lager- og logistikelev i STARK får du din daglige gang på lageret sammen med erfarne kolleger, og du håndterer en lang række af de praktiske opgaver, der er på et lager. Opgaverne som lager- og logistikelev er bl.a.:

 • Sikre at vi til enhver tid har et salgsklart lager i form af vareopfyldning og hensigtsmæssig vareeksponering og placering.
 • Pluk- og pakning af varer.
 • På- og aflæsning af lastbiler.
STARK A/S
Coop365Elev i Coop365

Coop365

Coop365 søger elever, der kan gå hele vejen og blive ledere

I Coop365 ønsker vi, at vores elever bliver ledere efter endt uddannelse. Hvis du derfor har ambitioner om at blive souschef, og måske endda butikschef i detail, så vil vi gerne hjælpe dig på vej.

Som salgselev arbejder du fuldtid og du får lov til at prøve det hele – fra opfyldning af varer og tale med kunderne i kassen til at arbejde på lageret og bestille varer.

Du bliver en del at et team med et super sammenhold, hvor I er sammen om at gøre Coop365 til Danmarks mest ambitiøse lavpris dagligvarerkæde, som ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller god service. Når du hjælper kunderne med at finde varer og sørger for, at der er pænt, er du med til at gøre det til en god kundeoplevelse at handle i Coop365.

I løbet af de 2 år du er under uddannelsen er du på 8 korte skoleophold af 1 uges varighed sammen med en masse andre elever fra detailkoncernen Coop.

føtexSalgsassistentelev til Nonfood - Helsingør

føtex

Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne. Du kender det sikkert godt – som kunde mærker man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er serviceminded og engageret i sit arbejde, og én, der ikke er. Det er forskellen, der gør, at kunderne kommer igen og igen.

I Salling Group har vi derfor store forventninger til dig. Det er en ubegrundet fordom, at du blot fylder varer på hylder – for hos os vil du i høj grad komme til at arbejde med områder som kundevejledning, samarbejde, salg, drift og mange andre fede opgaver.

Du bliver med det samme en del af et velfungerende team i en af Danmarks største virksomheder. Du kan forvente en afvekslende hverdag, hvor du får kundekontakt fra første dag og hurtigt ansvar for dine egne områder.

STARK
STARK søger Handelselever (trælast og værktøj) på Sjælland

STARK A/S

MÆRK EFTER. ANSØG. START. VIL DU VÆRE EN AF DEM, DER STÅR BAG HÅNDVÆRKERNE?

Ønsker du en uddannelse med fokus på salg og service til forretningens professionelle kunder? Og tør du samtidig tage ansvar og har du evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at blive en af Danmarks bedste sælgere og kickstarte din salgskarriere i STARK.

Vi søger netop nu Handelselever m. speciale i trælast eller værktøj i en række af vores sjællandske forretninger.

Som elev i STARK kan du forvente, at vi tager din karriere alvorligt. Uddannelsen giver dig en praktisk og udfordrende hverdag, hvor du får masser af ansvar, og hvor din indsats og dit engagement værdsættes. Kort og godt: Vi uddanner dig, fordi vi vil satse på dig – og om muligt gøre dig til en af fremtidens ledere i STARK.

STARK A/S
Maersk Line
Brænder du for at komme ud og se hele verden? Og vil du sejle nogle af verdens største containerskibe?

Maersk Line

Så uddan dig til skibsfører hos Maersk og bliv en attraktiv medarbejder med karrieremuligheder i hele verden!

Vi søger dig, der har et stort overblik og som drømmer om at sejle verden rundt som kaptajn! Vi forventer, at du er ansvarsfuld og selvstændig, eftersom du skal tage del i det praktiske arbejde ombord på et af vores skibe. Til gengæld får du en spændende uddannelse i et internationalt miljø med gode karrieremuligheder.

Efter endt uddannelse kommer du til at bruge mange timer på havet, og du er ofte væk i mange måneder ad gangen. Det er derfor vigtigt, at du er afklaret med det, inden du søger ind som skibsfører hos os. For at komme i betragtning på vores uddannelser skal du have en gymnasial eksamen fra enten HTX, STX, HHX, HF eller HF-SØ.

Maersk Line
Maersk Line
Er du vild med avanceret teknologi, og vil du være med til at drive og sejle nogle af verdens største containerskibe?

Maersk Line

Så uddan dig til maskinmester hos Maersk og bliv en attraktiv medarbejder med karrieremuligheder i hele verden.

Vi søger dig, der har teknisk forståelse, stort overblik og lyst til at se store dele af verden – en hverdag hos Maersk foregår nemlig ombord på et af vores skibe rundt om i verden! Vi forventer, at du er ansvarsfuld, selvstændig og har et godt drive. Til gengæld får du en bred, teknisk uddannelse med internationalt perspektiv og masser af karrieremuligheder.

Din praktiktid foregår på havet, og du er væk mange måneder ad gangen. Det er derfor vigtigt, at du er afklaret med det, inden du søger ind som maskinmester hos os. For at komme i betragtning til vores uddannelser skal du have en gymnasial eksamen fra enten HTX, STX, HHX, HF eller HF-SØ.

Maersk Line
Social- og sundhedsassistentelever
Hvorfor Frederikssund Kommune?
Frederikssund Kommune, Frederikssund
Jobcenter
Social- og sundhedshjælperelever
Vi har spurgt nogle af vores elever, hvad der er godt ved at være SOSU elev i Frederikssund.
Frederikssund Kommune, Frederikssund
Jobcenter