7 job matcher din søgning 7 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lolland Kommune
Tømrerelev til Park & Vej

Lolland Kommune, Nakskov

Har du altid drømt om at blive uddannet tømrer? Så har du muligheden nu!

Du vil indgå i vores tømrerteam på tre mand, som laver alt lige fra vedligehold af vores bygninger, nybygning, offentlige toiletter, shelter, badebroer, legepladser og meget mere.

Uddannelsen vil foregå hos Park & Vej og CELF. Det tager mellem 4 til 5 år at blive færdigudlært.

Du vil udføre de samme opgaver som resten af tømrerteamet, men selvfølgelig med en grundig instruktion fra de erfarne svende og din mester.

Lolland Kommune
Anlægsstruktørlærling til Park & Vej

Lolland Kommune, Nakskov eller Maribo

Vil du være med til at sikre vedligeholdelse af anlæg, veje og grønne områder i Lolland Kommune? Har du ”ja-hatten” på? Så er det dig, vi søger!

Vi lægger stor vægt på, at du er frisk og har mod på at lære samt er engageret i arbejdet. Derudover trives du både med at arbejde selvstændigt og i et team.

Du vil komme til at indgå i vores driftsafdeling, som laver alt lige fra vedligehold af vores veje, stier, fortove, kloaker, parkeringspladser, nye anlæg og meget mere. Du vil blive en del af en moderne maskinpark med de rette hjælpemidler.

Lolland Kommune
Entreprenørmekaniker-elev til Park og Vej

Lolland Kommune

Drømmer du om at arbejde med reparationer og vedligeholdelse af alt lige fra entreprenørmaskiner, køretøjer og redskaber? Og har du "ja-hatten" på? Så er det måske dig, vi søger!

Vi lægger stort vægt på, at du frisk og har mod på at lære, og at du fleksibel og engageret i arbejdet. Derudover trives du både med at arbejde selvstændigt og i et team.

På vores værksted, vil du arbejde med reparation og vedligeholdelse af alle former for entreprenørmaskiner, køretøjer og redskaber. Du vil få et tæt samarbejde med de øvrige 5 kollegaer på værkstedet, som er et helt nyt og moderne værksted.

JYSKJYSK Danmark søger elever til hele landet

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling, teamspirit og gode kollegaer går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1? Ser du dig selv i et job med mulighed for ansvar og hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes?

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser?

You meet possibilities and we offer you…

  • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
  • et springbræt til mange forskellige kompetencer
  • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
jem & fix A/SElever søges til jem & fix butikker i hele Danmark

jem & fix A/S

Er du klar til en lærerig og spændende hverdag i en virksomhed med mange udviklingsmuligheder?

Som elev i jem & fix bliver du en vigtig del af teamet i din butik, og opnår hurtigt ansvar for egne vareområder. Hverdagen er præget af højt tempo og varierende arbejdsopgaver, så du skal kunne lide at have travlt og yde dit bedste her dag. Din personlighed indeholder energi, lyst og motivation for de ting du arbejder med – til gengæld lover vi plads til læring og personlig udvikling i en organisation der er præget af vinderkultur og stort fokus på medarbejdere.

Undervejs i uddannelsen er der indlagt skoleophold, hvor du sammen med andre jem & fix elever fra hele landet opnår teoretisk grundlag for uddannelsen og styrker din koncept- og forretningsforståelse. Opholdene varetages af IBC - Innovationsfabrikken i Kolding, hvor alle skoleophold finder sted.

Brikk Gruppen ApSEjendomsmæglertrainees til Sydsjælland søges til voksende ejendomsmæglervirksomhed

Brikk Gruppen ApS

Har du ønske om at blive ejendomsmægler? Har du store ambitioner, gennemslagskraft og ønske om at arbejde med salg og mennesker? Så er denne stilling for dig.

Vi mener, at vores ejendomsmæglere skal gøre det, de er bedst til. Dine arbejdsopgaver består derfor primært i hjælpe vores erfarne mæglere samt at fremvise ejendomme og holde åbne huse. Du vil dog også få rig mulighed for at lære resten af processerne og delene af jobbet at kende og udvikle dig med hjælp fra både vores erfarne ejendomsmæglere, men også fra erfarne fra hovedkontoret. Ærlighed og integritet overfor vores kunder er helt centralt for Brikk, og vi vægter dette højest og søger en ejendomsmægler trainee, som har samme værdigrundlag.

Der er tale om et job med spændende udviklingsmuligheder på kort og lang sigt med mulighed for hurtigt at få mere ansvar.

Sukkerfabrikken i Nakskov søger en serviceassistentelev (ny mesterlære)
Er du klar til at gå i gang med en spændende uddannelse, hvor du kan udfolde dit servicegen og udføre praktisk arbejde?
NORDIC SUGAR A/S Nakskov, Nakskov
Jobcenter
Indrykket: