41 job matcher din søgning 41 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 41 resultater.
Nordfyns Kommune
Social- og sundhedsassistentelever – optagelse november 2020 – genopslag

Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune søger 2 social- og sundhedsassistentelever med uddannelsesstart november 2020.

Social- og sundhedsassistentuddannelsen er en erhvervsuddannelse med praktikpladsgaranti. På uddannelsen opnår du færdigheder i at hjælpe ældre, syge og handicappede i eget hjem, på et plejecenter, sygehus eller indenfor psykiatrien.

Som social- og sundhedsassistent har du selvstændige plejeopgaver bl.a. indenfor praktisk og personlig hjælp, rehabilitering og aktivering samt sygepleje i komplekse borgerforløb. Uddannelsen veksler mellem praktik og skole.

KvicklySalgselev, Kvickly Middelfart

Kvickly

Er du klar til en sjov og lærerig hverdag, der indeholder praktik og korte, fede skoleophold?

Som salgselev arbejder du fuldtid i Kvickly i Middelfart og har i alt 8 uger på skolebænken. I butikken prøver du kræfter med alt fra opfyldning af varer over lagerarbejde til at sidde ved kassen.

Vi vil give vores kunder en oplevelse, der er så god, at de går hjem med smil på læben. Sådan en oplevelse skaber du, når du for eksempel hjælper kunderne med at finde specialvarer. Og du kommer hen ad vejen på banen med gode ideer til, hvordan vi kan skabe de bedste kundeoplevelser.

expert/punkt1Elev

expert/punkt1, Ringe

Har du lyst til at tage en spændende uddannelse i den moderne detailhandel med fokus på elektronik og hårde hvidevarer? Vil du gerne udfordres, og lære om, hvordan en sælger arbejder? Lige nu søger expert & punkt1 Ringe en motiveret elev, der ønsker et solidt springbræt til en karriere hos os eller i detailbranchen generelt.

SOM ELEV HOS OS
Får du en afvekslende og udfordrende hverdag. Masser af hands-on i butikken. Du vil fra dag et blive en del af teamet og kan forvente at få ansvaret for en række opgaver inden for meget kort tid.

Der vil være skoleophold, med fokus på primært punkt1 sortimentet – hårde hvidevarer. Som elev vil du dog naturligt blive oplært i hele butikkens sortimentet, så har du flair i mobil og pc’er vil det være et plus.

VI TILBYDER DIG
Gode kolleger, i en ny og spændende butik, som er i rivende udvikling. Mulighed for at være med til at præge fremtiden for butikken og eventuelt være primus motor for vores SoMe indsats fremadrettet.

Domea.dkEjendomsserviceteknikerelev

Domea.dk, Svendborg

Vi søger en ejendomsserviceteknikerelev med tiltrædelse den 1. december 2020 eller tidligere. Du vil i elevperioden komme til at arbejde med den daglige drift, vedligeholdelse af afdelingernes bygninger, grønne områder samt beboerservice i Jægermarken, Toftemarken, Klintemarken, Frilandsvej og Hjerteparken i Svendborg.

Som ejendomsserviceteknikerelev vil dine arbejdsopgaver indeholde:

 • Renholdelse, vedligeholdelse af bygninger og anlæg, herunder fejning, oprydning, pasning af grønne arealer og renovation
 • Beboerservice, småreparationer og øvrige forefaldende opgaver
 • Servicering af bygningernes tekniske installationer
føtexSalgsassistentelev til Textil - Svendborg

føtex

Du er det første kunderne møder ude i varehusene og butikkerne. Du kender det sikkert godt – som kunde mærker man hurtigt forskellen på en medarbejder, der er serviceminded og engageret i sit arbejde, og én, der ikke er. Det er forskellen, der gør, at kunderne kommer igen og igen.

Du bliver med det samme en del af et velfungerende team i en af Danmarks største virksomheder. Du kan forvente en afvekslende hverdag, hvor du får kundekontakt fra første dag og hurtigt ansvar for dine egne områder.

Du arbejder blandt andet med:

 • salg
 • eksponering af varer
 • kundevejledning
 • drift af varehuset
KvicklyDelikatesseelev, Kvickly, Middelfart

Kvickly

Brug dine hænder, og lær at tilberede frisk og hjemmelavet mad, der giver gode oplevelser. Og få et fedt team og venskaber for livet.

I Kvickly lærer vi dig det gode håndværk fra bunden. Samtidig glæder vi os til at lære dig, hvordan du giver vores kunder en god oplevelse.

I dagligdagen forkæler du vores kunder med lækre retter, tapas og frisk mad, hjemmelavet smørrebrød, frikadeller og udenlandske specialiteter, du selv har lavet. Og vi hjælper dig, så du:

 • får en udfordrende elevplads, hvor du kan give din madglæde videre
 • lærer at indkøbe, tilberede råvarer og finde på nye delikatesser

I løbet af din elevtid kommer du også på korte skoleophold med en masse andre elever. Og der er en masse fælles aktiviteter, der giver dig nye venner. Du får altså mere end en praktisk uddannelse. Du får en hverdag med fuld fart på – og en elevtid med fokus på kvalitet, madglæde og masser af venner.

Odense Kommune

Ernæringsassistentelever til Byens Køkken

Odense Kommune

Drømmer du om en uddannelse, der kombinerer madlavning, og det at gøre en forskel for andre mennesker? Er du nysgerrig på ingredienser, råvarer og sammensætninger? Har du mod på en hverdag med fart over feltet og spændende udfordringer? Så er du måske vores nye ernæringsassistentelev!

Som ernæringsassistentelev i Byens Køkken får du erfaring med alle processer fra råvarerne kommer ind, til den færdige mad bliver leveret ud til borgerne. Omdrejningspunktet for vores hverdag er traditionel madlavning på nye måder.

Når du er i praktik hos os, kommer du omkring vores 3 forskellige arbejdsområder:

 • Varm og kold produktion
 • Bageri
 • Pluklager og indpakning
Odense Kommune
Odense Kommune

Social- og sundhedshjælperelever med opstart februar 2021

Odense Kommune

Vil du gerne yde omsorg for og pleje til mennesker, der har brug for hjælp? Er du god til at sætte dig ind i andres behov og situationer? Har du mod på at udvikle dig og gøre en forskel for andre mennesker? Så er du måske vores nye social- og sundhedshjælperelev!

På uddannelsen lærer du bl.a.:

 • Den rehabiliterende tilgang, så du motiverer og støtter borgere til at tage del i hverdagen
 • Professionel kommunikation med borgere, så du kan skabe en god dialog og relation
 • Sygdomme og symptomer hos ældre borgere, så du kan reagere hensigtsmæssigt
Odense Kommune
BilkaDelikatesseelev - Odense M

Bilka

Har du viljen til at blive den dygtigste gourmetslagter med speciale i delikatesse?

Råvarer og lækre delikatesser er noget de fleste kunder forbinder vores varehuse med – og det er en madoplevelse og et kvalitetsstempel, vi er meget stolte af. Derfor får du, som gourmetslagter med speciale i delikatesse, en vigtig rolle i dit arbejde med at tilberede råvarer og lækre delikatesser til kunderne – du skaber nemlig de madoplevelser, som gør, at vores kunder kommer igen og igen.

Så hvis du brænder for at kræse om de gode råvarer og vil være med til at udvikle fremtidens delikatesseoplevelser, er uddannelsen som gourmetslagter med speciale i delikatesse lige noget for dig.

Dine opgaver er blandt andet at:

 • tilberede gode råvarer
 • anrette spændende menuer
 • sælge varerne
BilkaGourmetslagterelev - Odense M

Bilka

Har du viljen til at blive den dygtigste gourmetslagter?

I Salling Group udbyder vi gourmetslagteruddannelsen som er for dig, der brænder for kvalitet og god smag. Lækkert kød, garniture og smagfulde madretter er blot noget af det, du som gourmetslagterelev kommer til at beskæftige dig med under uddannelsen.

Det er ikke blot et kvalitetstempel at købe kød hos slagteren – det er fremtiden. Kvalitet, økologi og gourmetoplevelser er kommet for at blive, så der bliver brug for dygtige gourmetslagtere fremover. De fleste mennesker sætter nemlig pris på den gode og faglige vejledning, de kan få ved slagteren – både når det gælder en hyggelig middag for to, og når de får venner på besøg.

Du tager en uddannelse, hvor du sætter kvalitet og faglig stolthed højt samtidig med, at du har kunder og salg for øje. Uddannelsen er en kombination af praktik i et varehus og skoleophold på teknisk skole.

Schneider Electric Danmark A/S
Elektrikerlærling til Schneider Electric (2)

Schneider Electric Danmark A/S

Tænder du på den grønne omstilling, på energirigtige løsninger og på teknik i bygninger?

Så tilbyder vi lige nu en spændende lærlingeuddannelse indenfor BMS/bygningsautomatik til 2 nye lærlinge på vores kontorer i enten Aarhus, Odense eller Ballerup.

Du vil undervejs i din uddannelse lære om styring, regulering og overvågning af tekniske anlæg installeret i bygninger. Du vil lære en masse om energi og energioptimering, netværk og IT. Endelig vil du lære om kundehåndtering og den gode service.

I Schneider Electric vil vi udvikle de bedste lærlinge. For os er lærlinge en investering i vores fremtid, og derfor vil der være stort fokus på dig. At være lærling hos os betyder, at du er indstillet på hele tiden at ville lære nyt og udvikle dig. Dette stiller store krav til dig.

Schneider Electric Danmark A/S
UNI-TANKERS A/S
IT Support Trainee

UNI-TANKERS A/S, Middelfart

Start your IT career in an international, professional and team-oriented company.

Uni-Tankers is looking for a skilled and motivated IT Support Trainee to join our dedicated IT Team in Middelfart.

The traineeship consists of both a hands-on and theoretical part; your days will be busy as well as interesting. You will be part of an international team of four that will assist, guide and supervise you during the entire trainee period. You will become an active player on the team from day one. At Uni-Tankers, we use MS Office 365, Windows 10, Sharepoint, Azure along with a number of other business specific programs.

The traineeship starts once we have found the right person and has a duration of two years. You will work at headquarters in Middelfart.

KvicklyBagerelev, Kvickly, Middelfart

Kvickly

I Kvickly får du en sjov og udfordrende læreplads, hvor du lærer at lave godt bagværk fra bunden.

I Coop er vores vision at få danskerne til at spise bedre, og du får mulighed for at hjælpe til. Du bliver bagerelev i Kvickly Middelfart hvor der er et super sammenhold.

Selv når tingene går stærkt, så er der stadig plads til at give highfives, når dagens brød er lagt på hylderne.

Vi lægger vægt på at give dig en sjov og anderledes oplevelse af at være på skolebænken. Du kommer derfor mest til at arbejde praktisk. Vi tror nemlig på, at man bliver den bedste bager af at bage brødet selv.

Som bagerelev lærer du:

 • At lave godt bagværk i Danmarks bedste supermarkedsbager
 • At bage brød og kager helt fra bunden – og til sidst uden en opskrift
 • At give kunden en god service og et smil med på vejen, når de kommer efter morgenbrødet
Coop365Elev i Coop365

Coop365

Coop365 søger elever, der kan gå hele vejen og blive ledere

I Coop365 ønsker vi, at vores elever bliver ledere efter endt uddannelse. Hvis du derfor har ambitioner om at blive souschef, og måske endda butikschef i detail, så vil vi gerne hjælpe dig på vej.

Som salgselev arbejder du fuldtid og du får lov til at prøve det hele – fra opfyldning af varer og tale med kunderne i kassen til at arbejde på lageret og bestille varer.

Du bliver en del at et team med et super sammenhold, hvor I er sammen om at gøre Coop365 til Danmarks mest ambitiøse lavpris dagligvarerkæde, som ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller god service. Når du hjælper kunderne med at finde varer og sørger for, at der er pænt, er du med til at gøre det til en god kundeoplevelse at handle i Coop365.

I løbet af de 2 år du er under uddannelsen er du på 8 korte skoleophold af 1 uges varighed sammen med en masse andre elever fra detailkoncernen Coop.

Nordfyns Kommune
Social- og sundhedshjælperelever – optagelse februar 2021

Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune søger 7 social- og sundhedshjælperelever pr. 1. februar 2021.

Social- og sundhedshjælperuddannelsen er en erhvervsuddannelse med praktikpladsgaranti. På uddannelsen opnår du færdigheder i at hjælpe ældre, syge og handicappede i eget hjem eller på et plejecenter inden for praktisk og personlig hjælp, omsorg og aktivering, samt elementær sygepleje. Uddannelsen veksler mellem praktik og skole og varer ca. 14 måneder.

Dine kompetencer

 • Du skal have interesse for og evne til at yde omsorg for vores ældre borgere, med udgangspunkt i kommunens kvalitetsstandard, på alle døgnets tidspunkter og ugedage.
 • Du skal have lyst og evne til samarbejde, og til at være en del af et team.
 • Du skal have gennemført og bestået Grundforløb 2.
JYSKJYSK Danmark søger Elev til JYSK på Grønløkkevej, Odense

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling, fællesskab, gode kollegaer og teamspirit går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor der er mulighed for ansvar, hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes.

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den elev, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • et springbræt til mange forskellige kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
VVS-EKSPERTEN A/S
Butikselever

VVS-EKSPERTEN A/S, Hillerød og Thisted

Vil du gerne have en uddannelse i en landsdækkende og spændende detailkæde, som udvikler sig med hastige skridt?

Så er du sikkert lige præcis en af de nye kolleger, vi er på udkig efter.

En elevuddannelse hos VVS-Eksperten giver dig et stærkt fundament indenfor detailhandel. Vi sætter fokus på din uddannelse og i butikkerne lægger vi vægt på, at du får en grundig oplæring i at drive en professionel forretning. Da vi har fokus på yderlig ekspansion i vores kæde, vil der efter endt uddannelse – for rette kandidater – være mulighed for et videre karriereforløb, som kan munde ud i ansvar for drift af en af vores butikker.

Autohuset Vestergaard A/SReservedelssælgerelev

Autohuset Vestergaard A/S, Odense

Hos Autohuset Vestergaard A/S er det vores vision at opnå en position som Danmarks førende leverandør og servicepartner af transportløsninger målt på kundetilfredshed og lønsomhed. Vi er derfor passionerede og tager ansvar for, at vores kunder får en god oplevelse.

Vi har autoriseret forhandling og servicering af Volvo, Renault og Dacia. Vil du være reservedelssælgerelev i et moderne bilhus, og er udadvendt og serviceminded ord, der beskriver dig? Så er det måske dig, vi søger.

Vi tilbyder:

 • Udannelsesforløb på Business College Syd Mommark
 • Spændende udfordringer
 • Et godt team i en veldrevet afdeling
Maersk Line
Brænder du for at komme ud og se hele verden? Og vil du sejle nogle af verdens største containerskibe?

Maersk Line

Så uddan dig til skibsfører hos Maersk og bliv en attraktiv medarbejder med karrieremuligheder i hele verden!

Vi søger dig, der har et stort overblik og som drømmer om at sejle verden rundt som kaptajn! Vi forventer, at du er ansvarsfuld og selvstændig, eftersom du skal tage del i det praktiske arbejde ombord på et af vores skibe. Til gengæld får du en spændende uddannelse i et internationalt miljø med gode karrieremuligheder.

Efter endt uddannelse kommer du til at bruge mange timer på havet, og du er ofte væk i mange måneder ad gangen. Det er derfor vigtigt, at du er afklaret med det, inden du søger ind som skibsfører hos os. For at komme i betragtning på vores uddannelser skal du have en gymnasial eksamen fra enten HTX, STX, HHX, HF eller HF-SØ.

Maersk Line
Maersk Line
Er du vild med avanceret teknologi, og vil du være med til at drive og sejle nogle af verdens største containerskibe?

Maersk Line

Så uddan dig til maskinmester hos Maersk og bliv en attraktiv medarbejder med karrieremuligheder i hele verden.

Vi søger dig, der har teknisk forståelse, stort overblik og lyst til at se store dele af verden – en hverdag hos Maersk foregår nemlig ombord på et af vores skibe rundt om i verden! Vi forventer, at du er ansvarsfuld, selvstændig og har et godt drive. Til gengæld får du en bred, teknisk uddannelse med internationalt perspektiv og masser af karrieremuligheder.

Din praktiktid foregår på havet, og du er væk mange måneder ad gangen. Det er derfor vigtigt, at du er afklaret med det, inden du søger ind som maskinmester hos os. For at komme i betragtning til vores uddannelser skal du have en gymnasial eksamen fra enten HTX, STX, HHX, HF eller HF-SØ.

Maersk Line