2.353 job matcher din søgning 2.353 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 2.353 resultater.
Hifi KlubbenKundeservicemedarbejder til vores kontor i Lystrup, Aarhus

Hifi Klubben

Vær en del af HiFi Klubbens online Power-team

HiFi Klubben søger flere HiFi heroes til at joine vores kundeserviceteam i Officelabs-kontorfællesskab i Lystrup. Så har du lyst til dejlige kolleger, et arbejde, hvor du kan være dig selv og en verden med en masse god lyd, så kig nærmere her.

Hos HiFi Klubben er det kunden, der er i centrum, og vi lægger vægt på kompetent, personlig og ærlig rådgivning. Derfor er det også et job, hvor du får lov til at være dig selv, når du snakker med kunderne. Det er nemlig i den ærlige dialog med kunden, hvor vi finder den bedste løsning.

Arbejdsmiljøet er vigtigt, da du jo bruger største delen af din dag sammen med dine kolleger. Derfor dyrker vi en virksomhedskultur med højt til loftet, plads til forskellighed og masser af god lyd.

Silkeborg Forsyning A/SErfaren driftsleder til Affaldscenter Tandskov

Silkeborg Forsyning A/S

Struktureret, engageret og motiveret driftsleder med flere års erfaring søges - er det mon dig? Har du fingeren på pulsen når det gælder drift og vedligeholdelse af en moderne maskinpark med tilhørende bygninger? Har du interesse i affaldsområdet og vil være med til at udvikle os? Så er det måske dig vi søger.

Du bliver driftsleder for 12 fastansatte og 5 afløsere, som varetager vejning, håndtering, sortering og læsning af affaldsfraktionerne på vores Affaldscenter, samt imødekommende rådgivning og vejledning af vores kunder på genbrugspladsen.

Hovedopgaver:

 • Lede, motivere, engagere og udvikle dine dygtige og selvstændige medarbejdere
 • Ansvar for, at bygninger, maskiner og arealer står rengjort, vedligeholdt og klar til optimal drift
 • Kontakt, aftale, opfølgning og godkendelse af opgaver udført af underleverandører
SEWPG European Innovation Center ApS
Do you want to accelerate your career within the wind energy field?

SEWPG European Innovation Center ApS, Aarhus

You may be the new Software Developer we are looking for to join our European Innovation Center in Aarhus.

SEWPG European Innovation Center ApS

Your role is to develop and create high-quality tools, increasing and contributing to the quality of our software and development environment including integration with our HPC system.

We offer a unique opportunity to be part of our new European Innovation Center and building a centre of advanced technologies and rich design in a fast-paced blooming renewable energy sector.

SEWPG European Innovation Center ApS
Tropica Aquarium Plants A/SWebmaster og digital specialist

Tropica Aquarium Plants A/S, Egå

International virksomhed med markedets stærkeste brand søger til en nyoprettet stilling en person med store digitale kompetencer til selvstændigt at drive og udvikle vores brand position.

Om jobbet:

 • Du skal udvikle og administrere vores website som centralt omdrejningspunkt med kobling til forhandlerlogin, webshop, e-learning, apps og SOME.
 • Du står for at initiere og koordinere digitale kampagner på relevante medier og er tovholder på udarbejdelse af testimonials, videoproduktion og artikler.
 • Din opgave bliver at sikre, at vores kommunikation omkring vores produkter både internt og udadtil fremstår professionel og altid er målrettet modtageren.
AffaldVarme Aarhus
Teamleder til El-teknisk team på kraftvarmeværk

AffaldVarme Aarhus

Kan du stå i spidsen for et hold dygtige teknikere og motivere dem til at yde deres bedste? Har du erfaringer fra vedligehold af et produktionsanlæg med høj teknisk kompleksitet, hvor effektivitet og oppetid er nøgleord? Så er du måske vores nye teamleder til el-teknisk team.

Din opgave er at lede og udvikle et nyt sammensat team og bidrage til forebyggende vedligehold af værkerne med stort fokus på pålidelige budgetter. Opgaven for el-teknisk team er at understøtte vedligehold samt det tekniske net på anlæggene.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Sikre at vores samlede energiproduktion er effektiv bl.a. ud fra benchmarks og nøgletal.
 • Planlægning af ressourcer og herunder udvikling af kompetencer og trivsel i dit team.
 • Sikre grundig fejlsøgning ved problemer og god rapportering tilbage til resten af organisationen.
AffaldVarme Aarhus
GreenOil Standard ApSIndkøber

GreenOil Standard ApS, Ebeltoft

GreenOil, som er en produktionsvirksomhed beliggende i Ebeltoft, søger en erfaren indkøber, der brænder for det strategiske indkøb og har evnen til at holde fokus på operationelle koordinationsopgaver.

Er du selvkørende, fleksibel, og vil du være en del af et succesrigt og innovativt firma med vækstambitioner? Vi tilbyder en enestående mulighed for at være med til at bringe bæredygtig teknologi på markedet indenfor oliefiltreringsløsninger, som sikrer kunderne store CO2- og økonomiske besparelser. Du bliver en del af et team med store ambitioner i en organisation med højt til loftet.

Din primære opgave er at planlægge indkøb, således at leveringstider, kvalitet og effektivitet kan overholdes. Opgavepaletten er bred og vil bl.a. indebære:

 • Indkøbe råvarer og mellemvarer til produktionen
 • Forecast i forhold til indkøb af varer
 • Løbende sikre optimalt leverandørsetup i samarbejde med udviklingsafdelingen
Jobindex A/S
Salary Specialist til kendt sport- og modebrand

Jobindex A/S søger for hummel A/S i Aarhus

Har du erfaring med lønbehandling i en digital verden? Og kunne du tænke dig en rolle, hvor du har en tæt dialog med både ledere og medarbejdere i hverdagen?

Så er det lige dig, vi mangler på vores hold!

I hverdagen står du for at indsamle data på og lave lønkørsel til 230 medarbejdere – både timelønnede, men med en overvægt af funktionærer.

Herudover får du bl.a. ansvar for, at:

 • udvikle, opdatere og vedligeholde vores lønsystem i Visma samt processerne i tæt samarbejde med Group Finance Manager
 • opdatere løn og stamdata – fx ved nyansættelser og lønforhandlinger
 • deltage i afstemninger og månedsafslutninger
Jobindex A/S
CarBuddiiBackend developer – der vil være med til at gøre en forskel!

CarBuddii, Aarhus

Vil du arbejde med de nyeste teknologier på en banebrydende softwareløsning til autobranchen? Træd ind i en fremadstormende virksomhed, hvor der er fokus på både backend, web og mobile app-udvikling, høj performance og vækst.

Som softwarevirksomhed sælger vi ekstremt brugervenlige og kvalitetssikrede IT-løsninger til bilbranchen. Vi fokuserer hellere på at lave vores features lækre og veldesignede end at lave samlebåndarbejde.

Din arbejdsdag starter med et daily scrum møde, hvor vi drøfter dagens opgaver i fællesskab. Herefter kører du på med dagens kodning i C#. Du får rig mulighed for at kode nye features til vores backend og web app, men i høj grad også hjælpe med at effektivisere vores test- og releaseprocedure, DevOps arbejde samt performanceforbedringer – og du er altid velkommen til at byde ind på UX-delen, hvis du har lysten og ikke mindst evnerne.

AffaldVarme Aarhus
Teamleder til Driftssupport på kraftvarmeværk

AffaldVarme Aarhus

Kan du stå i spidsen for et hold dygtige operatører og motivere dem til at yde deres bedste? Har du erfaringer fra drift af et produktionsanlæg med høj teknisk kompleksitet, hvor effektivitet og oppetid er nøgleord? Så er du måske vores nye teamleder til Driftssupport.

Din opgave er at lede og udvikle teamet, og skabe et fundament for de nuværende og kommende krav til forbrændingsanlæg. Driftssupport opgave er at understøtte driften sammen med driftsmestrene fra fjernvarme drift gennem rundering, fejlsøgning, afrapportering samt håndtering af rutineopgaver udenfor normal arbejdstid.

Du sikrer en høj kvalitet i afdelingens leverancer og måde at arbejde på. Som en del af dette sikrer du, at instruktioner er afstemt med arbejdsgange, så driftsteamet bidrager med en høj daglig effektivitet af kraftvarmeværket.

AffaldVarme Aarhus
Peak Rekruttering
Sourcing Manager til indkøb af IT-konsulenter

Peak Rekruttering søger forJN Data A/S i Silkeborg

Vil du stå I spidsen for alle indkøb af IT-konsulenter til JN Data og deres kunder i en nyoprettet stilling? Du bliver ansvarlig for nogle af Danmarks største IT-konsulentaftaler og du har muligheden for at sætte et stort præg på processerne og værdikæden. Holder du af at arbejde på strategisk, taktisk og operationelt niveau? Så søger JN Data netop nu en dynamisk og engageret medarbejder til afdelingen Procurement i Silkeborg

Som ansvarlig for konsulentindkøb bliver du ansvarlig for et strategisk initiativ med bestyrelsens fokus. JN Data og deres kunders danske konsulentforretning skal udfordres. Her får du en helt central rolle i at opnå de ønskede synergieffekter for både JN Data og kunderne. Du vil blive involveret i forbedring og etablering af processer på tværs af JN Data og kunder, udbud og forhandling af leverandøraftaler samt efterfølgende opfølgning.

Peak Rekruttering
Gidex Aut. Køle & Elservice ApSKontor- og økonomiassistent

Gidex Aut. Køle & Elservice ApS, Kjellerup

Vi leder efter en medarbejder, der med et smil kan varetage:

 • Bogholderi - E-conomic
 • Lønninger - Visma Data & personaleopgaver og være med i den daglige drift inden for kontorarbejde.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vort kontorpersonale.
Det er vigtigt, at du er selvstændig og har mod på at løse udfordringer og opgaver på egne ben. Du vil naturligvis modtage oplæring i vores systemer.

Gidex-organisationen er landsdækkende – dog vil den afdeling du vil være i, dække Jylland, Fyn og tilhørende øer.

BrinchPartners

Brinch & Partners recruiting on behalf of Dovista A/S in Horsens

Senior Group Communications Manager

Are you passionate about internal communications, and do you enjoy working with all aspects of communications in a growing and diverse Group? Do you thrive being able to make a difference setting the communications agenda and continue developing your own role along the way? Then take a closer look at this exciting position in Dovista.

You will be part of the Group People, Culture & Communication team where you will play a key role working closely with DOVISTA leaders across all functional areas, borders and brands. You will act as a strategic and trusted advisor, and as such assist leaders in defining and building comprehensive communication strategies, as well as mobilize and support group management in efficient and targeted communication.

Brinch & Partners
Indrykket: 
Skagerak DenmarkLagermedarbejder

Skagerak Denmark, Randers

Vil du være med til at skabe fortsat international vækst med os i Skagerak?

Vi søger en ny medarbejder til vores team på Skageraks lager i Randers. Vi har store, internationale ambitioner for vores produkter og for den verden vi lever i, i de relationer vi har og skaber. Det er en selvfølge, at vi gør os umage, og god service er altafgørende for os.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Pakke varer til forsendelse
 • Modtage varer
 • Udpakning af varer
Indrykket: 
SuperBrugsenDelikatesseelev, SuperBrugsen, Hørning

SuperBrugsen

Lær at lave god, hjemmelavet mad. Få et stærkt fællesskab i et sjovt og støttende team.

Bliv delikatesseelev i SuperBrugsen Hørning. Du bliver en del af en butik med 98 medarbejdere, hvoraf 14 arbejder i slagter/delikatessen og vi glæder os til at byde dig velkommen i et super sammenhold.

I SuperBrugsen møder vores kunder dygtige fagfolk. Det gør du også - og de hjælper dig, så du lærer håndværket fra bunden. Samtidig lærer du hurtigt de lokale kunder at kende og kan forkæle dem med de sprødeste svær, gode måltider og delikatesser.

 • Du får en elevtid med spændende udfordringer, hvor du møder kunderne ved disken.
 • Du lærer at købe ind, anrette og tilberede alt fra frikadeller og smørrebrød til tapas og lasagne.

Du får en fed, målrettet elevtid, hvor du også kommer på kursus med en masse andre elever og der er en masse fælles aktiviteter, der giver dig venskaber for livet.

Indrykket: 
SuperBrugsenDelikatesseassistent, SuperBrugsen, Hørning - Barselsvikariat

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med 98 medarbejdere, hvoraf 14 arbejder i slagter og delikatesse.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke
 • Fleksible og gode arbejdsforhold, hvor du selv sætter dit præg på din hverdag

Opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Medvirke til god trivsel og atmosfære i afdelingen
Indrykket: 
Anzet A/SUdviklingsorienteret indkøber søges

Anzet A/S søger for Air-Consult i Ebeltoft

Air-Consult er en veldrevet familieejet grossistvirksomhed i konstant udvikling og med mere end 25 års erfaring på det danske marked. Virksomheden forhandler drikkevandsløsninger og isterningemaskiner i tæt samarbejde med forhandlernettet.

Air-Consult tilbyder en stilling i en udviklingsorienteret virksomhed, hvor du med garanti vil få et team af dygtige og engagerede kolleger, i et marked hvor der gøres alt for at følge med i nye produkter og tiltag.

Hvis du har god erfaring med indkøb, krydret godt med teknik, så er det måske lige dig, vi mangler.

Din hverdag vil komme til at indeholde følgende opgaver:

 • Indkøb af produkter fra vores leverandører
 • Lagerstyring og indkøbsdisponering
 • Oprettelse af salgsordre
 • Ordrehåndtering og varemodtagelse i Navision
ToldstyrelsenSkarp økonom

Toldstyrelsen, Tranbjerg J

Vil du bidrage til den overordnede strategiske og økonomiske styring i Toldstyrelsen? Kan du med din økonomiske faglighed og sammen med dine kolleger optimere varetagelsen af styrelsens opgaver?

I kontoret Økonomi i Toldstyrelsen har vi ansvaret for en lang række opgaver, fx den overordnede styring af og opfølgning på styrelsens økonomi samt udarbejdelse af finanslovsbidrag. Derudover håndterer vi blandt andet opgaver i forbindelse med informationssikkerhed og revisionsopfølgninger.

Du vil indgå i et team, som i fællesskab arbejder med opgaver inden for:

 • økonomistyring og daglig drift af økonomien, blandt andet i forbindelse med implementering af EU’s toldkodeks, der overordnet skal sikre, at alle toldprocesser i EU bliver ensartede og digitale
 • dialog og sparring om økonomiske spørgsmål med chefer og medarbejdere på tværs af organisationen
Toldstyrelsen
Indrykket: 
SuperBrugsenBagerelev, SuperBrugsen, Lystrup

SuperBrugsen

Få et stærkt fællesskab i SuperBrugsen, og bliv betalt for at lære en hel masse og få mange nye venner.

Bliv bagerelev i SuperBrugsen Lystrup. Vi fokuserer på det gode håndværk og høj arbejdsglæde, og vi glæder os til at byde dig velkommen i et super sammenhold.

Du kommer til at lære alt om kernetyper, økologi og kager af topprofessionelle, dygtige fagfolk og bare vent, du bliver hurtigt en af os.

Vi lover dig - det er den fedeste følelse, når du har bagt dit første brød og solgt det til en glad kunde.

Hvad lærer jeg?

 • Du hjælper kunder og lærer hurtigt de lokale kunder at kende.
 • Du lærer en masse om, hvordan vi planlægger produktionen, bestiller varer og reklamerer for vores brød og kager i butikken.
 • Du kommer på kursus med en masse andre elever, hvor der er fede fælles aktiviteter, der giver dig nye venner.
Indrykket: 
ALDI Danmark1. assistent ALDI Lystrup

ALDI Danmark

Er du klar til at få ansvar og være den, chefen trygt kan overlade butikken til, når der skal åbnes og lukkes? Som 1. assistent får du masser af udviklingsmuligheder og gode fordele.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset – såsom om morgenen, aftenen og i weekenderne.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
The Company Group A/S
Økonomi- og regnskabschef med flair for data og processer

The Company Group A/S, Aarhus

Har du en solid økonomi- og forretningsforståelse samt stor gennemslagskraft og en ihærdig tilgang til opgaveløsning? The Company Group A/S i Aarhus søger en dygtig økonomi- og regnskabschef med overordnet ansvar for drift og udvikling af økonomi og regnskab i The Company Group og datterselskaber

Som virksomhedens økonomi- og regnskabschef vil du få ansvaret for alle regnskabsmæssige opgaver, herunder udarbejdelse af regnskaber, bogføring, fakturering, bestyrelsesrapporter, controlling, udarbejdelse af budgetter og businesscases gennemførelse af lønkørsler samt diverse økonomi og regnskabsrelaterede administrative opgaver

Vi tilbyder en attraktiv stilling i en flad organisation, hvor tilgangen er præget af en ”hands-on” attitude. Stemningen er præget af en uformel omgangstone, hvor kulturen bygger på tæt interaktion på tværs af organisationen.

The Company Group A/S
Indrykket: