2.575 jobannoncer matcher din søgning 2.575 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

BEUMER Group A/S

Student Worker - Airport Project Execution

Aarhus N

Se video om BEUMER Group A/S som arbejdsplads

We are offering an opportunity for students, who want to put their administrative and project management skills to the test in an international setting.

You will take on a wide range of administrative tasks to support the project execution, and it´s important that you are interested in a role, where you will focus on being the go-to admin person and thrive with taking on a lot of different ad hoc tasks.

We offer a job of appr. 10-15 hours weekly - the precise working hours will be agreed and depends on your availability.

BEUMER Group A/S
Landinspektørfirmaet LE34 A/S

Kort- og landmålingstekniker til le34

Aarhus N

Er du på udkig efter et spændende job, hvor du får lov til at udfolde dine tekniske færdigheder?

Dine arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

 • Afsætning på større byggepladser
 • Udførelse af laserscanning og dronebaserede opgaver

Arbejdsopgaverne spænder fra indendørs til udendørs aktiviteter hvilket betyder, at du skal være parat til at arbejde under forskellige vejrforhold.

Som en del af vores team i Aarhus vil du opleve et unikt fællesskab, hvor der er frihed under ansvar, en uformel omgangstone og flad organisationsstruktur.

Gem
Ennova A/S

Office assistant

Aarhus C

Motiveres du af at være den første kunder og kolleger ser, når de kommer til kontoret? Og er det smil du sender dem, også med til at gøre din egen dag god?

På vores hovedkontor i Aarhus har vi brug for en Office Assistant, der motiveres af bl.a. følgende opgaver:

 • supportere vores afdelinger med lettere administrative opgaver
 • behandle indkomne e-mails på vores Ennova mail
 • indkøbe kontorartikler, dagligvarer m.m.
Ennova A/S
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Kontrollører til Landbrugsstyrelsens regionale afdeling i Randers

Vil du være med til at give landbruget en kompetent og god kontroloplevelse – så kan det være dig, vi søger til vores regionale afdeling i Randers. Der er tale om 2 midlertidige stillinger.

Arbejdet som kontrollør kræver på samme tid stor selvstændighed i planlægning af kontrollerne, kontroludførelsen og den efterfølgende sagsbehandling på de opgaver du får tildelt.

Dernæst kræver det evner for samarbejde og konstruktiv kommunikation med kolleger og ledelse i en organisation med megen omskiftelighed.

Ejner Hessel A/S

Salgstrainee, personbiler - Renault, Dacia & Hessel Selected

Horsens

Vi kan tilbyde dig et attraktivt og udfordrende trainee-forløb, hvor du vil blive godt oplært i Renault og Dacia personbiler samt udvalget hos Hessel Selected, vores brugtvognsafdeling, hvor vi sælger nyere brugte biler af forskellige mærker.

Du vil under dit uddannelsesforløb indgå i det lokale salgsteam i Horsens, hvor du vil løse de daglige opgaver i showroomet i tæt samarbejde med salgskonsulenten.

Sideløbende med din toårige praktiske uddannelse hos os, vil du gennemføre Bilbranchens ”Bilsælger-uddannelse” hos Business College Syd i Mommark. Skoleforløbet tager 40 dage fordelt på 8 moduler.

Gem
Bankdata

Engineering Manager – byg fremtidens digitale bank

Silkeborg og Aarhus N

Vi søger nye ledere til Digital Banking, der arbejder med at skabe fremtidens digitale bank.

Vi arbejder på en moderne hybrid platform, der gør os i stand til at skabe relationsskabende selv- og medbetjente løsninger. Dette er til gavn for vores medlemsbanker og deres kunder.

Udover at stå i spidsen for dine egne teams, bliver du også en del af lederteamet i det pågældende forretningsområde. Det er et lederteam, hvor der er rig mulighed for at sparre med hinanden og sammen finde de bedste løsninger på de udfordringer, vi støder på.

Gem
Ahlsell

Digitale salgskonsulenter til vores Pluskundeteam i Aalborg, Silkeborg, Århus og Vallensbæk

Aalborg, Åbyhøj, Vallensbæk eller Silkeborg

Vores Pluskundeteam er i rivende udvikling, og vi leder derfor efter flere dygtige kollegaer, gerne med branchekendskab indenfor VVS-branchen eller industrien.

I jobbet skal du, med afsæt i dine erfaringer og dit branchekendskab, være med til at udvikle eksisterende samt nye kundesegmenter for Ahlsell. Der er gode muligheder for faglig og personlig udvikling, ligesom du vil have store muligheder for at præge den fortsatte udvikling af vores Pluskunde setup

Ahlsell
Region Midtjylland

Serviceminded it-supporter til vigtige opgaver på hospitalerne

Aarhus N, Herning og Randers NØ

Er du supergod til at levere it-support? Og har du lyst til at være en vigtig del af at sikre, at pc’ere, mobile enheder, printere, it-systemer og netværk kører problemfrit hos vores mange brugere på hospitalerne i Aarhus, Gødstrup og Randers?

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en arbejdsuge på 37 timer, en fleksibel og hybrid arbejdsdag og betalt frokostpause. Det er vigtigt, at du har tid til et liv ved siden af arbejde, samtidig med at vi lægger stor vægt på, at du kan udvikle dig i dit job.

Region Midtjylland
Kamstrup A/S

Key Account Manger

Skanderborg

Are you motivated by translating customer pains to value-adding solutions for our Danish water utility customers? Do you want to become part of a strong sales team in a leading green-tech company in rapid growth?

As our Key Account Manager, you will have the overall responsibility for all business and customer-related activities for 10-15 selected major accounts, both on your own, but also through collaborations across the organizations with international departments such as Product Management and Supply Chain.

Gem
Baumer A/S

Nordisk Produkt Marketing Manager for sensorer og SMART vision

Århus V

Baumer A/S i Aarhus, Danmark søger en Nordisk Product Marketing Manager til at drive salget af vores af vores produktprogram indenfor positionssensorer, profilskannere og SMART vision sensorer i Norden.

Så, brænder du for salg, marketing og teknisk support af sensorer og vision systemer til industrien og har du lyst til at blive en vigtig del af vores nordiske salgsorganisation, så er det sandsynligvis dig, vi leder efter.

Det Kgl. Bibliotek

HK-biblioteksmedarbejder til en 1-årig midlertidig stilling i afdelingen Magasin, Logistik og Udlån i Aarhus

Er du en engageret medarbejder, som motiveres af driftsarbejde, så er denne mulighed måske lige noget for dig!

Afdelingen Magasin, Logistik og Udlån (MLU) sikrer levering af fysiske materialer til Det Kgl. Biblioteks personlige brugere, RUC, København og Aarhus Universitet samt lånesamarbejdet med de danske folkebiblioteker.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Ekspedition, fremtagning og påpladssætning af bøger og tidsskrifter
 • Forsendelse og logistik
 • Materialehåndtering, klargøring, udlån og aflevering
Det Kgl. Bibliotek
Danish Export Association

Member Relations Manager (barselsvikariat)

Silkeborg

Vil du være med til at sikre en nærværende medlemsdialog, udbrede kendskabet til vores mange medlemsfordele og udvikle nye netværksinitiativer? Og er du klar på at lykkes gennem et tæt samarbejde med gode kollegaer, så vi i fællesskab kan hjælpe danske eksportvirksomheder til at blive endnu bedre?

Vores medlemmer er kernen for os, derfor spiller du og dit team en afgørende rolle for, at vi er relevante for dem, sætter dem i kontakt med hinanden og får flere virksomheder med ombord.

Peak Rekruttering søger for Colas Danmark A/S
Gem
Peak Rekruttering

Koordinator / support til tilbudsafdeling

Horsens

Kan du strukturere dit arbejde og være tovholder i en tilbudsfase? Og trives du med frihed til at planlægge dine opgaver og din tid?

Sammen med dine kolleger arbejder du på både store og små anlægsprojekter – i tæt samarbejde med Colas’ kunder.

Primære opgaver:

 • Generelt være en gennemgående og samlende figur i tilbudsafdelingen, hvor du planlægger, koordinere og supportere dine kollegaer administrativt i forbindelse med tilbudsgivning
 • Udarbejdelse og renskrivning af kontrakter, udbudsbetingelser og projektdokumenter i forbindelse med opstart og overdragelse af sagen til dine kollegaer i udførelsesafdelingen
Peak Rekruttering
GML-HR A/S søger for STARK Danmark
Gem
GML-HR A/S

Kreditor Accountant til teamet i Aarhus

Viby J

Ønsker du et udfordrende job i en virksomhed med en god kultur og et stærkt fællesskab?

Teamets fornemmeste opgave er at sikre optimal håndtering af alle STARK Danmarks kreditorer.

Med rollen følger ansvaret for en række nøgleopgaver, som bl.a. omfatter:

 • Registrering af fakturaer
 • Håndtering af EDI fejlfakturaer

Beslutningsprocesserne er effektive, kommandovejene er korte, og der er fleksibilitet ift. hjemmearbejdsplads.

GML-HR A/S
Grown-Up ApS

Administrative Sales Assistant

Aarhus C

We offer a unique opportunity for creating your future career within a fast-growing marketin a highly energetic work environment handling strong A-brands in a proven concept.

You will be an assistant in our current administrative sales team and be a key driver to support and top optimize this area. We offer an open-minded culture where we all act and take responsibility. The position is part time 20-25 hours per week.

Grown-Up ApS
Foodjob Nordic søger for AKV
Gem
Foodjob Nordic

Application Technician – Food Ingredients

Aarhus N

We are looking for an employee with an interest in laboratory and food technology to assist in the AKV FoodLab in Aarhus, where you will become part of the team.

Se video om akv langholt amba som arbejdsplads

Here you will play an important role in relation to taking part in the ongoing laboratory work with a confident and collaborative team approach.

As an Application Technician in AKV FoodLab, your primary tasks will consist of:

 • To assist the Senior Application Specialist with research by running trials of a broad range of applications in the FoodLab and conducting analysis and characterization of food products.
 • Maintenance and cleaning of process equipment.
 • Contribute where required in purchasing tasks for the FoodLab.
Foodjob Nordic
Foodjob Nordic recruiting on behalf of AKV
Gem
Foodjob Nordic

Marketing Coordinator Food Ingredients

Aarhus N

Se video om akv langholt amba som arbejdspladsFoodjob Nordic is looking for a skilled part-time Marketing Coordinator at AKV AmbA for an exciting position at the company's office in Agro Food Park near Aarhus.

You will, among other things, work with: Production of content for our various marketing channels, including social media, images and video, product leaflets, hand-outs and presentations for both internal and external use and newsletters, including setup, editing and content production.

Foodjob Nordic
2C Networks

Sales Manager

Viby J

2C Networks i Aarhus søger en erfaren Sales Manager, der skaber resultater via tillid og nære relationer.

 • der knytter tætte bånd til både kunder og kolleger
 • der forstår at adressere kundernes udfordringer og fremhæve værdien af et samarbejde
 • der trives med en fordeling af salgsfokus på 60/40 mellem nye/eksisterende kunder
 • der værdsætter faglig sparring med virksomhedens ledergruppe
 • der ønsker medindflydelse og udviklingsmuligheder
2C Networks
Gem
Itm8 A/S

Business Intelligence Konsulent

Aarhus C, Odense S, København Ø eller Skovlunde

Vi er på udkig efter en dygtig Business Intelligence Konsulent, der kan bringe avancerede dataanalysefærdigheder til vores team og hjælpe vores kunder med at navigere i datadrevne beslutningsprocesser.

Hvad tilbyder vi?

 • En nøglerolle i en organisation, hvor data og indsigt er i centrum for vores forretningsstrategi
 • Muligheden for at arbejde med state-of-the-art teknologier inden for dataanalyse og business intelligence
 • Et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du kan påvirke og bidrage til virksomhedens vækst og succes
Itm8 A/S
Gem
Vilofoss

Produktionsmedarbejder - skiftehold samt fast nat- og fast weekendhold

Brædstrup

Vi opsækker forblandinger til grise og kvæg så produktionen kører hele året. Som vores nye medarbejder får du et selvstændigt og interessant job, hvor du planlægger din arbejdsdag i samarbejde med det øvrige team i produktionen.

De primære arbejdsopgaver vil bestå af:

 • drift af produktionsanlægget
 • varemodtagelse og -udlevering

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV