4.188 job matcher din søgning 4.188 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

SVM Automatik A/S
Montør til højteknologiske inspektionsmaskiner

SVM Automatik A/S, Brabrand eller Silkeborg

Er du en holdspiller, der har teknisk flair, og vil du arbejde med montage af specialmaskiner i verdensklasse? Trives du med at arbejde efter deadlines, og sætter du en ære i at arbejde med og aflevere produkter af højeste kvalitet?

Som montør hos os begynder du med sidemandsoplæring i modulopbygning efter arbejdstegninger, så du får en god start og en grundig oplæring, da sikkerheden er vores højeste prioritet. Du indgår i en gruppe af montører, som har ansvar for at bygge maskinen og gøre den klar til indkøring.

Du vil blandt andet komme til at arbejde med:

 • Modulopbygning efter arbejdstegninger
 • Kabling og fortrådning af maskiner
 • Deltage i tavlemøder med fokus på status og planlægning
 • Sikre overholdelse af deadlines
SVM Automatik A/S
TH El-Teknik ApS Vi søger uddannede elektrikere til byggepladser i Midtjylland

TH El-Teknik ApS, Kjellerup

Pga. travlhed søger vi fagligt dygtige elektrikere.

Vi vægter god trivsel og godt samarbejde på arbejdspladsen højt.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer.

Dine arbejdsopgaver:

 • Formand på pladsen, el. svend der bakker formanden op.
 • Udføre elarbejde
 • KS – på projektet
Eltronic a/s
Servicetekniker

Eltronic a/s, Hedensted

Er du serviceminded og har en el-teknisk baggrund? Så bliv en del af Eltronic - en stor, spændende og innovativ virksomhed i vækst!

Som servicetekniker løser du opgaver og projekter af skiftende karakter og størrelse hos vores industrielle kunder. Du bidrager til at sikre et højt kvalitetsniveau og er med til at give vores kunder den bedste serviceoplevelse fra start til slut.

Du får en spændende og alsidig hverdag i en velrenommeret virksomhed, og du vil indgå i et tværfagligt team med professionelle og engagerede kolleger, der altid er klar med en hjælpende hånd og en velsmurt joke.

Eltronic a/s
Gem
Favrskov Kommune Køkkenfaglig medarbejder til Plejecenter Anlægget

Favrskov Kommune, Ulstrup

Vi søger en ny medarbejder til køkkenet på Anlægget.

Du vil indgå i et team på tre medarbejdere med fast rulleplan. Din hverdag vil bære præg af stor medbestemmelse.

Der er tale om en 30 timers stilling pr. uge med tiltrædelse hurtigst muligt.

Arbejdstiden er kl. 7.00-14.00 og arbejde hver 3. weekend.

Vi tilbyder

 • en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø og et køkken med fokus på at inddrage beboerne i vores hverdag
 • vi tilbyder løbende udvikling inden for de forskellige kostformer inden for ældre-/sygehuskosten
 • tværfagligt samarbejde; vi er ét hus, ét hjem med det bedste fra alle steder, hvor vi som køkken bidrager med faglig sparring.
Gem
Actas A/S
Bliv sikringstekniker

Actas A/S, Aarhus

Se video om Actas A/S som arbejdsplads

Er du parat til en spændende hverdag som sikringstekniker i en landsdækkende virksomhed med høj puls og masser af spændende projekter? Hos Actas skal du være klar til både at arbejde selvstændigt og i teams, hvor du møder motiverede og veluddannede kollegaer.

Vores kunder er primært større private virksomheder og offentlige institutioner, hvor vi udfører installation og service. Vi regner ikke med, at du er nuværende verdensmester i alt AIA, ADK eller TVO – men vi satser på i fællesskab at gøre dig til det!

Men det er vigtigt, at du har erfaring, og ikke er bange for at tilgå og løse opgaver, som du måske ikke lige har set før. Jobbet er ikke rutinepræget, og du vil møde en varieret og spændende arbejdsdag. Opgaverne spænder fra service med kundekontakt til projekt- og installationsløsninger med masser af faglige udfordringer.

Actas A/S
Aarhus Universitet Teamleder til Health Økonomi

Aarhus Universitet

Kan du lede og motivere en række dygtige medarbejdere og samtidig indgå i tværgående samarbejder på universitetet? Kan du sætte kursen for administrationen af eksterne bevillinger og sikre, at den daglige økonomiske drift fungerer effektivt og sikkert? Så er du måske vores kommende teamleder til Health Økonomi med fokus på personale- og driftsledelse.

Du vil som teamleder have det personalemæssige ansvar for 15 projektøkonomer samt to studentermedhjælpere. Du skal fungere som deres faglige sparringspartner og være problemknuser ved særlige vanskelige sagsforhold. Du skal også fungere som sparringspartner for økonomichefen omkring såvel den daglige drift som udviklingen af Health Økonomi. Du vil sammen med den faglige leder og økonomichefen udgøre ledelsesteamet i Health Økonomi.

System TM A/S
Commissioning Manager

System TM A/S, Odder

Brænder du for tekniske løsninger og høj kundeservice med fokus på kvalitet? Motiveres du af at rejse og kommunikere med andre kulturer? Ønsker du en spændende og alsidig hverdag på en dynamisk arbejdsplads, hvor du kan gøre en forskel? Vil du være en del af en global vækstvirksomhed, der udvikler og producerer kundetilpassede løsninger af høj kvalitet til træindustrien?

Vi har stadig forrygende travlt og søger derfor endnu en dygtig Commissioning Manager, der efter grundig oplæring kan tage ansvaret for indkøring af vores højteknologiske produktionslinjer til træindustrien, og som har interesse i og lyst til at rejse over det meste af verden.

Ud over at være firmaet ansigt udadtil vil du få en bred vifte af opgaver, bl.a.:

 • deltage i anlægsafprøvning inden levering
 • deltage i kundeinspektion og FAT-test inden levering
 • have ansvar for indkøring ved kunden
System TM A/S
FysioDanmark Horsens ApS Psykolog – deltid

FysioDanmark Horsens ApS

Vi søger en dygtig og engageret psykolog med interesse i at arbejde med biopsykosociale problemstillinger. Du vil indgå i et team med fysioterapeuter og jobkonsulent, som arbejder tværfagligt med borgere i jobafklaringsforløb med fokus på forbedring af livskvalitet og arbejdsevne.

Timeantal ca. 5-15 timer ugentligt. Løn efter kvalifikationer.

Vi lægger vægt på, at du har bl.a. følgende kvalifikationer:

 • Uddannet psykolog
 • Gerne erfaring fra lignende job med tværfagligt samarbejde (ikke et krav)
 • Har nemt ved at skabe positive relationer
Aarhus Kommune
Tidsbegrænset fuldtidsstilling som scanner i Børn og Unge

Aarhus Kommune

Har du lyst til at bidrage i et digitaliseringsprojekt i Børn og Unge i Aarhus Kommune? Er du interesseret i at være en del af et scannerkorps, hvor du skal hjælpe Børn og Unge med at digitalisere fysisk materiale på skoler, dagtilbud og klubber? Så er der mulighed for at søge tidsbegrænsede stillinger i et midlertidigt scannerkorps hos Digitalisering i Børn og Unge, Aarhus Kommune.

Vi har et uformelt arbejdsmiljø med højt til loftet, plads til grin og høj arbejdsmoral. Som en del af scannerkorpset vil du indgå i et team med 5 andre medarbejdere, som sammen skal løse de arbejdsopgaver, der er knyttet til projektet.

I Børn og Unge ønsker vi at digitalisere et område, der indtil nu har været fysisk håndteret. Jobbet indbefatter derfor en del praktiske opgaver, registrering og koordinering herunder:

 • Scanning af eksisterende fysisk materiale
 • Makulering af fysisk materiale
 • Kommunikation ved afslutning af opgave
SEGES Innovation Event projektleder

SEGES Innovation, Aarhus N

Vil du have ansvaret for udvikling, planlægning og eksekvering af kongresser og events, som er rettet mod landmænd og de virksomheder, der arbejder med og for landbruget i Danmark og resten af verden?

Og trives du med at færdes blandt alt fra landmænd og fagnørder til bestyrelsesmedlemmer og direktører, samtidigt med at du elsker at stille dig på ølkassen for at udfordre, finde på, fejre, jonglere og både kan regne og regne tingene ud, … så vil du passe perfekt ind i vores event-team.

Dit job som event projektleder bliver at:

 • Have det overordnede ansvar for ’dine’ events og sikre, at alt glider – lige fra det økonomiske ansvar og planlægning til programlægning og afvikling. Intet af dette foregår alene, men er et samarbejde med både fagspecialister og andre kollegaer
Constructa Statiker eller erfaren konstruktionsingeniør med lyst til KK2-certificering

Constructa, Silkeborg

Har du overvejet at konvertere din erfaring til en KK2-certificering? I Constructa får vi hele tiden nye kunder og flere opgaver, og vi har derfor brug for en rådgiver, der vil udvide sine kompetencer inden for statik. Måske er det dig, vi er på udkig efter?

Hos Constructa bliver du en del af en dynamisk hverdag i en arkitekt- og ingeniørvirksomhed med omkring 60 ansatte fordelt på kontorer i Jylland og på Sjælland. Vi arbejder med en bred pallette af projekter i hele Danmark – ofte i størrelsen 1.000-10.000 m². Du vil blive en del af et kreativt og tværfagligt hus, hvor vi stræber efter at kombinere bæredygtighed, teknisk viden og æstetik i holdbare løsninger, der giver noget tilbage til de lokalsamfund, vi skaber forandring for.

Dovista A/S
ESG Project manager, Group Finance

Dovista A/S, Horsens

In DOVISTA we are embarking on a significant growth journey where sustainability plays a central role, creating transparency across borders in a functional organization. We are now opening a new position to enable our Environmental, Social and Governance (ESG) work, building an even more robust foundation for the future. The purpose of the role is to develop and implement all aspects of ESG reporting throughout the DOVISTA Group.

We are looking for someone to take responsibility and navigate this rapidly expanding landscape, supporting both our internal and external Sustainable Finance reporting. This includes managing the increasingly complex regulatory landscape that is driving demand from investors and customers for reporting transparency on our sustainability performance.

Dovista A/S
Gem
Norli Liv og Pension Livsforsikring A/S
Pensionsrådgiver med næse for nysalg – Vejle, Silkeborg & Aarhus

Norli Liv og Pension Livsforsikring A/S

Vil du have stor frihed til selv at planlægge i godt team med stærkt produkt?

Er opsøgende salg din hjemmebane, og vil du gerne have et stærkt produkt med til kunderne? Kan du også godt lide selv at kunne planlægge dit arbejde? Og hvad med at være med til at bygge noget nyt op på et meget solidt fundament?

Norli er Danmarks nye pensionsselskab – eller det vil sige, vi var Alm. Brand Pension, og nu er vi Norli. Vores hovedfokus er et meget kvalificeret garantiprodukt, der passer perfekt til kunder der ønsker sikkerhed, og/eller som er på vej på pension.

Norli Liv og Pension Livsforsikring A/S
Region Midtjylland
Bliv sundhedsfaglig visitator og gør en forskel...

Region Midtjylland, Aarhus

Vi ønsker at sikre regionens borgere gode og patientsikre forløb og ønsker at sikre vore medarbejdere gode arbejdsvilkår. Derfor søger vi dygtige og dedikerede kolleger til vores professionelle team. Er du sygeplejerske eller paramediciner/redder, og er du nysgerrig efter at høre mere om de faglige udfordringer, der er i et job i dette felt, så modtager vi gerne din ansøgning.

Du får et arbejde med én patient ad gangen. Du afslutter hvert patientforløb, før du starter et nyt. Du sidder sammen med dygtige og engagerede kolleger, der altid er der for hinanden. Vi har stort fokus på løbende uddannelse og løbende undervisning i relevante faglige emner.

AMK Vagtcentralen vægter det gode arbejdsmiljø højt, og vi har stort fokus på den enkelte medarbejders trivsel i arbejdet. Vi arbejder efter ønskeplan og bestræber os på at sikre gode og rimelige vagtplaner for alle vore medarbejdere.

Region Midtjylland
Cryocare ApS Udadvendt og serviceminded klinikassistent søges til spændende wellness-klinik

Cryocare ApS, Aarhus

Cryoterapi er en behandlingsform, som tidligere kun var forbeholdt topatleter og kendisser, men har over de seneste år bredt sig med hastig fart og er blevet tilgængeligt for “almindelige” mennesker. Ganske kort, så går behandlingen ud på, at du går ind i vores walk in-kammer, som er elektrisk nedkølet til ca. -90 grader. Her står man i op til tre minutter, hvorefter man med det samme bliver ramt af virkelig meget energi.

Men det er ikke kun et energiboost, du får ud af behandlingen. Alt afhængig af dit mål kan cryoterapi hjælpe med eksempelvis lindring af kropssmerter, mindske appelsinhud eller hjælpe til at opnå en bedre søvn.

Som de første i Skandinavien tilbyder vi cryobehandlinger i et medicinsk godkendt helkrops-cryokammer, som ikke bruger gasser som eksempelvis nitrogen.

Peak Rekruttering
Intern sælger med produktansvar og flair for administrative processer

Peak Rekruttering søger for Stenhøj A/S i Barrit

Du bliver en del af en velkonsolideret international virksomhed, hvor kundefokus spiller en stor rolle.

Din hverdag er varieret og indimellem hektisk. Du vil arbejde tæt sammen med dine kolleger som både er udekørende teknikere og sælgere, og naturligvis har du også god daglig sparring, med dine kollegaer som sidder på kontoret. Du vil varetage et selvstændigt fagområde, der teknisk omhandler ”kompressorer til industri og auto”. Du har en naturlig interesse for teknik, men du behøver ikke være specialist i kompressorer, da der vil være megen sparring at hente internt, og du vil naturligvis også få en god oplæring.

Peak Rekruttering
OnlinePOS Udviklingschef med hjertet på rette sted, erfaring med agil softwareudvikling og hands-on-interesse

OnlinePOS, Randers

Da vores nuværende udviklingschef rykker videre i hendes karriere, indenfor organisationen, søger vi en ny stærk leder til en nøgleafdeling hos OnlinePOS. Hun overleverer en velfungerende og kompetent afdeling, som er klar til den videre rejse indenfor agil udvikling.

En rejse som du, vores nye udviklingschef, skal videreføre i tæt sammenspil med den øvrige organisation og OnlinePOS´ strategi, hvor alle stolt arbejder dedikeret for at gøre en forskel i vores kunders forretning.

Som udviklingschef ønsker vi dig helt tæt på i det daglige udviklingsarbejde. Det betyder, at du udover ledelsesopgaven af afdelingen, også vil facilitere Scrum-processen som Scrum Master ved planlægning og gennemførelse af Sprint Ceremonier.

Hemonto A/S Private Equity analytiker – Studentermedhjælper

Hemonto A/S, Aarhus

Vi er et innovativt og moderne FinTech-selskab, som leverer markedsledende, uafhængig investeringsrapportering. Målgruppen er en eksklusiv kundegruppe, som tæller nogle af landets mest velhavende privatpersoner, virksomheder og fonde.

Du bliver en central del af vores private equity team, som gennemgår både danske og udenlandske private equity forvalteres rapportering for at skabe et samlet overblik over tilsagn, nøgletal mv. Du vil herigennem bl.a. komme til at arbejde med:

 • Private Equity registrering
 • Private Equity rapportering
 • Modellering og udvikling af nye rapporter og analyser indenfor Private Equity
 • Udarbejdelse af interne samt kundevendte ad hoc-opgaver og -analyser
Rudolf Steiner-Skolen Rudolf Steiner-skolen i Aarhus søger skoleleder

Rudolf Steiner-Skolen

Vi søger en skoleleder, som er visionær, dynamisk og har stor interesse for skolen som en dynamisk helhed.

Som skoleleder på Rudolf Steiner-Skolen i Aarhus skal du, i samarbejde med rektor og den øvrige ledelsesgruppe, fortsætte den igangværende udvikling og være med til at forstærke skolens pædagogiske værdigrundlag og vores administrative processer. Skolelederen er, sammen med rektor og administrationen, bestyrelsens væsentligste samarbejdspartner i bestræbelserne på at udvikle en moderne steinerskole.

Som skoleleder har du et godt blik for helheden, eleverne, familierne og medarbejderne. Du er handlekraftig og tilstræber rettidig omhu. Du skal have kendskab til antroposofien og steinerpædagogikken, da du skal være med til at styrke og udvikle steinerpædagogikkens potentialer.

Fenagy
Faglært klejnsmed til førende producent af CO2-varmepumper og køleanlæg

Fenagy, Aarhus

Du vil i samarbejde med vores øvrige smede blive ansvarlig for montage og svejsearbejde i produktionen af vores varmepumper og industrielle køleanlæg. Det er anlæg klassificeret som trykbærende udstyr. Produktionen er ISO-9001-certificeret. Vi producerer fremtidens effektive CO2-varmepumper og køleanlæg til fjernvarme og industri.

Fenagy er en nystartet, fremadstormende virksomhed, som sætter barren højt i alt, hvad vi foretager os. Du vil blive en del af et entreprenant miljø med et meget højt fagligt niveau, der ønsker at flytte grænserne for eldrevne varmepumper og køleanlæg til fjernvarmen og industri.

Fenagy