4.001 job matcher din søgning 4.001 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Løvbjerg Supermarked A/SSalgsassistentelev Frugt & Grønt Løvbjerg Odder

Løvbjerg Supermarked A/S

Løvbjerg Odder søger en butikselev til vores frugt & grønt-afdeling, der vil være med til at skabe en afdeling de selv ville elske at være kunde i.

Hvis du vil gøre karriere indenfor detailhandel, er Løvbjergs salgsassistentuddannelse det perfekte sted at starte.

Som butikselev i Løvbjerg får du lov til at prøve det hele – fra kundekontakt til opfyldning af varer, arbejde på lageret og bestille varer. Du får fra dag et lov til at være med i hele arbejdsprocessen. For os er det vigtigt at du får en god uddannelse og lysten til at fortsætte i branchen.

Arkil A/S
Maskinfører søges til Arkil i Århus

Arkil A/S

Vi søger en maskinfører til 15 tons hjulgraver med GPS/3D. Har du lyst til at være en del af Arkil, er det måske dig, vi leder efter? Kender du en håndmand, er han selvfølgelig også velkommen.

Du får et fast og stabilt arbejde i et solidt firma, hvor et sikkert arbejdsmiljø, godt samarbejde og hjælpsomhed vægtes højt i det daglige. Du får et alsidigt og spændende job, hvor dit arbejde gør en synlig forskel – eksempelvis når du/I anlægger gode veje, så borgerne kan komme fra A til B og hjælper med at ruste Danmark til klimaforandringer m.v.

Du får god oplæring samt gode muligheder for videreudvikling og efteruddannelse.

A/S Global TimberMarketingkoordinator til vækstende virksomhed søges

A/S Global Timber, Højbjerg

Vi søger en dygtig og kreativ marketingkoordinator, der vil indgå i et team bestående af 35 passionerede medarbejdere fordelt på forskellige afdelinger. Samarbejde og gode relationer mellem afdelingerne spiller en vigtig rolle i det daglige arbejde.

Dine primære opgaver vil være:

 • Løbende opdateringer og udvikling af hjemmesider
 • Skabe værdifuldt content til blandt andet kataloger, hjemmesider og sociale platforme (primært LinkedIn og Instagram)
 • Udarbejdelse og opsætning af POS-materialer, blandt andet til vores salgsteam
Select Service Partner Danmark
Café-medhjælper

Select Service Partner Danmark, Skanderborg

Motiveres du af den gode gæsteoplevelse, og har du lyst til udfordringer i en spændende virksomhed, hvor du sammen med gode kollegaer serverer lækre måltider for motorvejsgæster? Så har vi det perfekte job til dig!

 • På Monarch i Monarch Ejer Bavnehøj Øst og Vest søger vi afløsere, deltids- og fuldtidsmedarbejdere, der kan arbejde i tidsrummet kl. 7.00-21.00.

Vi tilbyder:

 • Varierende arbejdstider, så det er let at passe f.eks. et studie ved siden af.
 • En afvekslende hverdag, hvor du både tilbereder mad, vasker op, gør rent og betjener gæster.
 • Grundig oplæring og introduktion til Monarch-konceptet.
Select Service Partner Danmark
Jobindex A/S
Serviceteknikere til service og reparation i Jylland og på Fyn/Trekantområdet

Jobindex A/S søger for KIBO Sikring A/S

”Du får et supergodt job med indflydelse på egen hverdag. Du kommer til at arbejde i den friske luft og bruge både din krop og dit hoved,” fortæller servicechef Martin Ludvigsen.

En hverdag på farten
Som servicetekniker starter du typisk dagen hjemmefra for at køre ud til vores erhvervskunder samt i enkelte tilfælde også privatkunder og udføre service, reparation og montage på porte, bomme og andre af vores automatiske produkter. Opgaverne kan være alt fra porte, der ikke vil åbne eller lukke, til almindeligt serviceeftersyn og udskiftning af dele og komponenter.

Mange veje til vores porte og bomme

 • Der er flere indgange til rollen, og vi forestiller os, at du har en mekanisk baggrund med el-erfaring eller en el-teknisk baggrund.

Er du interesseret?

Jobindex A/S
SCANEX A/SUdstillingstekniker/rejsemontør

SCANEX A/S, Galten

Vil du være en del af vores faste montørteam?

Du får ansvar for:

 • Klargøring og pakning af projekter på værksted
 • Montage og demontage af udstillinger i ind- og udland

Vi er et dynamisk firma med en fri og uformel omgangstone. I perioder har vi en høj belastning, så der kan forekomme udsving i arbejdsmængden. Der er tale om en fast stilling med en del rejsetid alle ugens dage.

Scanex A/S tilbyder en spændende hverdag i en virksomhed i rivende udvikling. Vi har gode arbejdsforhold, mulighed for flex og stor indflydelse på egen hverdag.

SCANEX A/SSnedker søges til fremstilling af specialinventar

SCANEX A/S, Galten

Vil du være en del af vores team?

Scanex søger snedker til at producere specialdesignet inventar til opbygning af messer og udstillinger i ind- og udland. Du skal arbejde selvstændigt i snedkerværkstedet. Der er ikke tale om serieproduktion, men hovedsageligt specialdesignede komponenter.

Du kommer til at arbejde med dygtige kolleger, der ser det som deres vigtigste opgave at have tilfredse kunder. Det er nødvendigt, at du kan arbejde selvstændigt, og at du er en dygtig håndværker. Du ser det som en udfordring at være med til at skabe resultater i et teamsamarbejde.

Service-rens ApSHåndværker søges til ventilationsrens m.m. (evt. ufaglært)

Service-rens ApS

Vi søger en fleksibel håndværker (evt. ufaglært) til ventilationsrens m.m. Arbejdet foregår med specieludviklet udstyr indvendig i kanalerne. Du bliver selvfølgelig oplært i at bruge udstyret, da vi ikke forventer, at du har erfaring fra branchen i forvejen.

Du skal være præsentabel og kunne møde ind, når det passer vores kunder.

Vi forventer at:

 • Du har kørekort til alm. bil
 • Du taler dansk og gerne bor i Aarhus eller omegn

Arbejdet foregår i hele Danmark, dog primært i Jylland og mest inden for "normal arbejdstid". I travle perioder forventer vi fleksibilitet, da overarbejde kan forekomme. Natarbejde samt overnatning kan forekomme i perioder. Natarbejde forekommer dog sjældent.

Service-rens tilbyder en alsidig arbejdsplads med nye opgaver næsten dagligt.

bibliotheca A/S
Servicetekniker

bibliotheca A/S, Aarhus

Som servicetekniker hos bibliotheca vil du skulle udføre opgaver såsom installation, service, support og planlagt vedligeholdelse på udstyr leveret af bibliotheca.

Vore kunder findes i hele Norden, men du vil primært skulle betjene kunder i Jylland. Dog kan der forekomme opgaver for kunder på Fyn.

En arbejdsuge består normalt af blandede opgaver så som installationer og servicebesøg kombineret med administrative opgaver som forberedelse og booking af kundebesøg, dokumentation, telefonsupport m.m. På kontoret i Aarhus vil du komme til at sidde sammen med et team af teknikere og supportere.

bibliotheca A/S
iTOOLS I/S
Er du vores nye, vilde eksportsælger m/k?

iTOOLS I/S, Odder

Vi søger dig, som er en succesfuld BtB-sælger og nu klar til nye udfordringer. Vi tilbyder dig at realisere både et stort salgspotentiale og dine egne drømme om en spændende karriere indenfor eksport:

 • Hele verden bliver din ”legeplads”, hvad angår vores iTOOLS-specialværktøj til gulvbranchen.
 • Du kan rejse hele Europa tyndt med AIR+-støvmasken i kufferten.
 • Og du kan boltre dig i hele Skandinavien med CleanSpace-turboværnet og FENTO-knæbeskytterne.

Med salg til 38 lande har vi allerede i dag mange eksportkunder, og vores produkter er elsket af slutbrugere i hele verden. Men vi mangler dig, til både at gøre vores forhandlernet mere finmasket og til at opdyrke nye markeder – det være sig nye lande såvel som nye målgrupper.

iTOOLS I/S
BankdataKom med på en teknologisk rejse som software developer

Bankdata, Silkeborg

Vil du være medlem af Team Platform og stå i spidsen for afdelingens strategiske rejse mod cloud? 

Som vores nye udvikler får du massiv betydning for mange af vores andre teams, da du kommer til at arbejde med vores platforme og infrastruktur.

”Du får en helt særlig mulighed for at være med til at påvirke hele vores virksomhed, arbejde med de nyeste teknologier og hurtigt få et meget bredt netværk,” siger afdelingsleder Anders Bak Jensen.

Læs meget mere her og søg stillingen. 

RigspolitietPsykologer til psykologtjenesten

Rigspolitiet

Vi styrker den forebyggende indsats – vil du være med?

Arbejdet i politiet stiller nogle gange store følelsesmæssige krav, der kan medføre psykiske belastninger for den enkelte polititjenestemand eller medarbejder i politiet. Som arbejdsgiver har vi en klar forpligtelse til at forebygge belastningsskader hos vores medarbejdere og tage hånd om vores ansatte i hverdagen.

Har du lyst til at arbejde med psykologfaglige opgaver i en stor dynamisk organisation, hvor tiden aldrig står stille, og hvor der i høj grad er brug for professionelle psykologer? Så er muligheden der nu. Vi søger et antal psykologer med tjenestested forskellige steder i landet.

Sparekassen Kronjylland Studentermedhjælper til Back Office

Sparekassen Kronjylland, Randers

Har du mod på at omsætte din teoretiske viden til værdifuld praktisk erfaring med kontroller og bogføring? Og har du en systematisk og analytisk tilgang til opgaverne? Så har vi måske studiejobbet til dig i Back Office på Sparekassen Kronjyllands hovedsæde i Randers.

Sparekassen kronjylland

Vi søger en studentermedhjælper til:

 • Kontrolopgaver og overvågning af vores terrorscanner
 • Håndtering af claims
 • Registrering af aktieudbytter og obligationsrenter
Sparekassen Kronjylland
BankdataSenior Frontend developer til central stilling i designsystem teamet

Bankdata, Silkeborg

Synes du, at designsystemer er mega spændende, og har du Atomic Design bogen liggende på sengebordet?

Vi søger en erfaren frontend-udvikler til vores team i Silkeborg, der skal hjælpe os med at videreudvikle vores komponentbibliotek, samt den understøttende infrastruktur og arkitektur til videre-skalering og yderligere automatik.

Vores designsystem har været under konstant udvikling i de sidste 3 år og er ovre den initierende opbygning og børnesygdomme. Næste kapitel omhandler at sikre teknologisk uafhængighed og forberede biblioteket til massiv skalering.

Cryos International – Denmark ApSBioanalytiker til udstationering

Cryos International – Denmark ApS, Aarhus

Vil du være med til at opfylde drømmen om et barn for par og singler over hele verden? Og kunne du tænke dig et spændende og udfordrende job, under internationale himmelstrøg? Så er det dig, vi leder efter!

I en nyoprettet stilling, søger vi en bioanalytiker til fremtidig udstationering, som et led i Cryos’ fortsatte ekspansion og vækstrejse. Du vil, efter en solid oplæringsperiode på 6-12 måneder, indgå direkte i driften i nye afdelinger i udlandet, hvor du også vil være fanebærer for Cryos-kulturen. Oplæringsperioden vil foregå i vores laboratorium i Aarhus, hvor du i samarbejde med teamet vil komme til at arbejde med både kvalitet, produktion og service, i en stilling med fleksibilitet og frihed under ansvar.

Arbejdsopgaver:

 • Modtagelse af sæddonorer
 • Modtagelse, analyse, behandling, nedfrysning, lagerføring og forsendelse af donorsæd
Telia DanmarkKunderådgiver til Telia Randers, fuldtid

Telia Danmark

Elsker du at møde nye mennesker? Og er du typen, der får snakket med alle i lokalet, når du er til fest – ligegyldigt om det er med Hipster-Helle, IT-nørden Ida eller camping-entusiasten Carsten?

Så passer du nok lige ind som kunderådgiver i Telia. Start din karriere hos os – så skal vi nok lære dig alt det, vi ved.

”Jeg har udviklet mig meget, siden jeg startede. Jeg fik masser af oplæring og allerede efter 2 uger var jeg klar til at stå på egne ben,” fortæller Amira, der er kunderådgiver ligesom dig. Hun har tidligere arbejdet i en tøjbutik.

Som vores nye kollega rådgiver du butikkens kunder og sælger forskellige løsninger til dem. Nogle har brug for hjælp til mobilopsætning, andre har fx brug for en ny telefon, bredbånd, abonnementer m.m. Du går kunden i møde med et smil, lytter til deres behov og finder den bedste løsning. For hos os er kunden 100% i centrum.

Jyske Bank
Product Owner - Investering

Jyske Bank, Silkeborg

Har du lyst til at være med til at udvikle "morgendagens bank" inden for investeringsområdet og have en central rolle i prioritering og eksekvering af udviklingsopgaver i Bankdata-fællesskabet, og vil du være en del af en ambitiøs plan inden for selvbetjening, digitalisering og effektivisering af investeringsoplevelsen?

Du skal frem mod 2025 være med til at bygge løsninger, så kunder og rådgivere kan betjene sig selv i hele eller dele af investeringsprocessen – fra behovsafdækning, valg af produkt og løbende opfølgning. Du skal derfor have god indsigt i investeringsprocesser og investeringsprodukter, herunder også lovgivningen, der relaterer sig til området – i særdeleshed MiFID II. Du skal sammen med medlemsbankerne i Bankdatafælleskabet skabe attraktive visioner og roadmaps. Men samtidig også omsætte ambitionerne til konkrete leverancer.

Jyske Bank
Dacapo Stainless A/S
Purchaser – stainless steel with base at Dacapo A/S in Silkeborg

Dacapo Stainless A/S

The growth continues and it is now time to attract an ambitious and talented buying professional who can strengthen the product management team now, and on a longer-term maybe take on a leading role in the group.

The position:

As part of the product management group handling several product categories, you will, with your base in Silkeborg, be working with procurement from European and Asian stainless steel suppliers including:

 • planning and procurement for our stock
 • procurement for customer supply agreements, framework contracts & projects
 • support to sales teams, e.g. customer meetings and complex contract negotiations
Dacapo Stainless A/S
Danfoss A/S
Sales Manager for the Danish Market, Industrial Refrigeration ID: 17656

Danfoss A/S, Silkeborg, Vejle, Nordborg, Odense, Copenhagen or Kolding

Danfoss Industrial Refrigeration (Danfoss IR), which is part of the Danfoss Climate Solutions Segment, is right now looking for a dedicated Sales Manager to drive sales and marketing activities for Danfoss Industrial Refrigeration portfolio in Denmark.

Responsibilities of this position include, but are not limited to, the following:

 • Developing and managing sales to the Industrial Refrigeration market in Denmark, including marketing activities for the Danfoss portfolio.
 • Working as a part of the Northern European Industrial Refrigeration team.
 • Developing, leading and executing the go-to-market strategy, account and country strategies in line with a value-selling approach.
Danfoss A/S
JKSSchneider Electric søger serviceorienterede CTS-tekniker til vores team for Uddannelse i Aarhus-området.

JKS søger for Schneider Electric

Har du en el-teknisk baggrund, flair for IT samt stor lyst til at yde førsteklasses service inden for energioptimering og bygningsautomation? Brænder du for at arbejde med grøn omstilling og energioptimering sammen med de dygtigste kollegaer i branchen, og vil du have adgang til den nyeste teknologi og produkter på markedet for bygningsautomation? Så læs videre!

Som CTS-tekniker får du ansvaret for at servicere og vedligeholde løsninger inden for energioptimering af bygningsautomatik/BMS-anlæg. Ud fra kundernes ønsker foretager du installation af software og hardware, idriftsætter og indregulerer anlæg og gennemfører ombygninger og udvidelser.