2.373 job matcher din søgning 2.373 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 2.373 resultater.
Arkil A/S
Anlægsstruktørelev til Arkil i Århus

Arkil A/S, Hasselager

Brænder du for godt håndværk og vil du være med til at skabe fremtidens Danmark? Vil du være en del af en stor koncern, der giver dig gode muligheder for udvikling og et stærkt netværk, så er det dig vi står og mangler.

Du får din egen mentor, som følger og vejleder dig, giver dig faglige udfordringer og solid fokus på din uddannelse. Du bliver tilknyttet vores afdeling i Århus, som er en del af anlægsdivisionen i Arkil. Afdelingen består af ca. 80 medarbejdere.

Er du indstillet på at arbejde udendørs i al slags vejr og kan du lide til tider fysisk hårdt arbejde? Er du lærenem og villig til at påtage dig nye opgaver, positiv af natur og i besiddelse af et godt humør, så er du måske Arkils næste elev.

Intercargo Scandinavia A/S
Business Controller til projektafdeling hos international transportvirksomhed

Intercargo Scandinavia A/S, Hadsten

Kan du genkende dig selv i ordene: struktureret, systematisk, detaljeorienteret, talstærk og drifts- og udviklingsorienteret?

Med reference til Projektafdelingens leder bliver du en del af et ambitiøst team der med hver deres kompetenceområde bistår ledelsen og organisationen med kompetent sparring og opfølgning på økonomisk og driftrelaterede elementer der dagligt understøtter effektive processer og forretningsmæssige beslutninger.

Med erfaring i økonomi og drift optimering vil din forretningsforståelse og stærke analytiske kompetencer sammen med en naturlig interesse for proces- og systemoptimering, give dig ansvaret for egne udviklingsprojekter. Dine projekter vil være en blanding af vedligeholdelse af stamdata, procesoptimering og decideret digitaliseringsprojekter, og du får dermed en bred snitflade i hele organisationen.

AL StudioDigital Marketing- og SoMe-specialist som er klar til at få ansvar

AL Studio, Åbyhøj

Er du faglig velfunderet i digital markedsføring? Har du erfaring med branding, udvikling, og eksekvering af marketingkampagner? Og har du kompetencer inden for udarbejdelse af indhold til SoMe, som skaber engagement og salg? Så er det dig, vi søger.

Som Marketing- og SoMe-specialist hos AL Studio, vil du få en nøglerolle i vores markedsføring på tværs af website, SoMe, nyhedsbreve, og e-mailmarkedsføring. Du skal brænde for at skabe resultater samtidig med, at du har flair for budskaber på skrift og en god systemforståelse.

Dine opgaver vil bl.a blive:

  • Varetage virksomhedens online markedsføring og udtænke strategien bag.
  • Skrive fængende tekster til bl.a. website, blog, landingpages, SoMe-opslag og annoncer.
  • Opfølgning og monitorering på performance af annoncer, webtrafik m.m.
SEGES
SPECIALIST I KVÆGERNÆRING

SEGES, Aarhus

Har du lyst til at være en del af et dynamisk team, der udvikler innovative løsninger til fremtidens fodring af malkekvæg?

Du kommer til at arbejde i et tværfagligt miljø med specialister inden for planteproduktion, miljø, klima, produktionsøkonomi, teknik og it. Her vil du udvikle og rådgive om løsninger, der kan forbedre kvaliteten og økonomien i grovfoderproduktionen, samtidig med at miljøpåvirkning og klimaaftryk reduceres.

Dine opgaver vil blandt andet være:

  • deltagelse i og evt. ledelse af projekter primært med fokus på grovfoder og miljø
  • faglig support til Landbrug & Fødevarer især vedrørende miljøspørgsmål
  • formidling af aktuel viden om ernæring af kvæg, særligt i relation til grovfoder og miljø
SEGES
Danske Commodities A/S
DATA-MINDED PROFILE FOR DYNAMIC BUSINESS CONTROLLING TEAM

Danske Commodities A/S, Aarhus

Do you dream of working with vast data sets and complex processes? Do you see yourself working in an organisation with a young culture where the personal and professional development is high on the agenda?

In our Business Controlling team we develop and optimise financial solutions to ensure correct financial numbers. This is done in close cooperation with business teams as well as the other Finance teams within Danske Commodities.

We imagine you have either recently graduated or have 1-2 years experience from a similar position. No matter your level of experience, you will get a thorough introduction to Danske Commodities, your tasks and your role in Finance & Accounting – which also includes an introduction to and training in SQL and VBA.

Danske Commodities A/S
OK IT-supporterelev til energiselskab

OK a.m.b.a., Viby J.

Er du i gang med uddannelsen til IT-supporter, og har du lyst til at blive en del af en stor IT-afdeling i en dynamisk virksomhed? Så kan du være vores kommende IT-supporterelev.

I energiselskabet OK har vi nok at se til – og vores IT-afdeling er en vigtig del af dagligdagen. Som IT-supporterelev kommer du til at indgå i de daglige opgaver i vores IT-brugerservice. Vores vigtigste opgave er at supportere og stille de nødvendige IT-værktøjer til rådighed for organisationen og sikre høj brugertilfredshed.

Du bliver en del af en dynamisk og agil IT-afdeling med stort fokus på service, sikkerhed og stabil drift. Vi gør brug af det mest moderne hardware på markedet og tilstræber at kunne tilbyde de nyeste platforme til udviklere og forretningen.

OK Datatekniker-elev

OK a.m.b.a., Viby J.

Er du kommende datatekniker, og har du lyst til at blive en del af vores store IT-afdeling i OK? Vil du være med til at levere stabil drift uden nedbrud og give en god service og support til dine kolleger i blandt andet IT-udvikling og IT-brugerservice? Så er du måske den person, vi leder efter.

Vi har fart på i energiselskabet OK, og vores IT-afdeling er en stor del af udviklingen. Derfor udvider vi igen holdet, denne gang med en datatekniker-elev.

Du bliver en del af en dynamisk og agil IT-afdeling med stort fokus på service, sikkerhed og stabil drift. Vi gør brug af det mest moderne hardware på markedet og tilstræber at kunne tilbyde de nyeste platforme til udviklere og forretningen.

JYSK
JYSK Danmark søger Store Manager Trainee til JYSK i Aarhusområdet

JYSK

JYSK

Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes? Så er det måske lige netop dig vi står og mangler som vores næste Store Manager Trainee.

Vi starter vores næste Store Manager Trainee-forløb op d. 1/9-2020 og er på jagt efter Danmarks mest talentfulde kandidater. Forløbet strækker sig over 10 måneder, hvor du blive trænet i forskellige mentorbutikker i Østjylland og er på skoleophold i alt 5 gange af en uges varighed – og hvor du vil komme igennem tre eksaminer på akademiniveau. Der er fuld løn under hele forløbet (lønniveau: mellemlederløn i detailhandlen) og du vil have løbende opfølgning med din District Manager og HR Business Partner.

JYSK
Jobindex Kurser
Coaching og konflikthåndtering (start 13. aug. i Viby J)

Jobindex Kurser

Få indsigt i kommunikative virkemidler indenfor coaching. Lær at bruge coaching, mediation og samtaleteknikker til at løse konflikter. Bliv introduceret for følelsesmæssig intelligens. Lær at skelne mellem forskellige typer konflikter, konfliktfaser og konfliktadfærd.

Coaching i organisationer er for alle, der ønsker større forståelse for, hvordan coaching kan bruges som ledelsesværktøj. Uanset hvilken rolle du har i organisationen, kan du bruge de effektive coachteknikker i de fleste hverdagssituationer.

I undervisningen arbejder vi med en kombination af teoretiske oplæg og øvelser i grupper. Du bliver desuden kastet ud i praktisk træning med virksomhedscoaching, så du kan afprøve din nye viden.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Agile Practitioner (start 10. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

Kurset henvender sig til dig, som ønsker et udvidet kendskab til, hvordan PRINCE2® kan tilpasses agile principper, værktøjer og metoder.

Det er nemt at lære PRINCE2 med vores e-læringskursus. Pensummet er delt pædagogisk op i passende segmenter og indeholder praktiske eksempler, interaktive øvelser, tjeklister, casestudier og quiz.

Gennem hele kurset har du en e-coach, der er din onlinementor, som svarer på praktiske spørgsmål, og giver dig faglig vejledning.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Videregående Linux-kursus 6-ugers (start 10. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

Linux-kursus er for dig, der vil arbejde professionelt med Linux. Med en CompTIA Linux+-certificering på CV’et, får du et konkret og håndgribeligt bevis på, at du har de fundamentale færdigheder, der skal til, for at kunne konfigurere, administrere og fejlfinde på Linux-systemer.

Linux er blevet det industriledende software og den foretrukne platform for snart sagt alt fra supercomputere og webservere til store virtualiserede systemer og de massive content delivery networks (CDN), som sørger for at indhold via nettet når slutbrugerne i en fart. Linux er overalt. Benytter du en Android-telefon, benytter du Linux. Og IT-folk, der kan håndtere Linux på et professionelt niveau, er der bud efter.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Videregående IT-kursus - course language is English (start 10. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

Med en CompTIA Server+-certificering på CV'et kan du dokumentere, at du har en forståelse af, hvordan det mest almindelige hardware fungerer, samt hvordan forskellige softwaretyper og -teknologier håndteres.

Du bliver blandt andet i stand til at supportere og arbejde med kompleks IT i bred forstand, og ComptTIA Server+ er et rigtig godt sted at starte for dig, der gerne vil arbejde professionelt med IT.

Selve kurset består af 8 omfattende e-learningmoduler, som du skal gennemgå. Med til kurserne kommer der fagbøger, som du skal læse sideløbende. Disse fagbøger leveres elektronisk til dig kvit og frit, og du har adgang til den i et helt år. Dermed har du mange muligheder for at specialisere dig, også når du har afsluttet selve kurset.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Videregående IT-netværkskursus (start 10. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

Kursus for dig, som vil arbejde professionelt med IT-netværk. Den platformsuafhængige CompTIA Network+-certificering giver dig et håndgribeligt papir på dine kompetencer inden for IT-netværk.

Netværk er en af de poster, som fylder mest i de fleste virksomheders IT-budget. Selv virksomheder som outsourcer driften af deres IT-netværk har behov for folk med stærke kompetencer inden for området, for at sikre at sikkerhed og stabilitet hele tiden tilgodeses.

Dette videregående netværkskursus vil give dig den nødvendige viden og de fornødne evner til at opsætte, konfigurere og administrere de fleste enheder, der er forbundne i netværk, herunder trådløse. Ligeledes får du stærke kompetencer inden for fejlfinding, der er en kernediciplin i enhver netværksadministrators værktøjskasse.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Microsoft Office 365-specialist (start 10. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

Kursus for dig som vil arbejde professionelt med Office 365. Du lærer arkitekturen at kende og bliver i stand til at rådgive, implementere samt at yde support på løsninger baseret på Microsoft Office 365.

Her er kurset for dig, som vil arbejde som IT-supporter, system- eller softwareadministrator, som systemspecialist eller med Software as a Service (SaaS) i bred forstand. Med en MCSA-eksamen på CV'et vil du også være i stand til at fungere som konsulent indenfor evaluering, implementering og drift af tjenester baseret på Office 365.

Microsoft Office 365 er i voldsom vækst. Flere og flere danske virksomheder flytter deres dokumenter i skyen hver eneste måned - men desværre ikke altid i det tempo, som man gerne vil.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
MCSA Microsoft SQL 2016 Database Development (start 10. aug. online)

Jobindex Kurser

Drømmer du om at udvikle SQL-databaser og blive Microsoft Certified Solutions Associate?

På kurset vil du modtage undervisning i, hvordan du implementerer databaseobjekter, samt konfiguration, styring og fejlfinding af disse. Du vil også lære om triggere, XML-data og forskellige former for queries, bl.a. subqueries og data queries og en hel del mere.

Dette e-learningskursus er opbygget af dybdegående onlinekurser, hvormed du kan få praktisk erfaring og samtidig opbygge dine kompetencer som SQL-databaseudvikler. Som en del af kurset er der adgang til e-bøger og MeasureUp, som er et eksamenssimuleringsværktøj, der gør det muligt for dig at teste, om du er klar til at gå op til certificering.

Jobindex Kurser
Danske Commodities A/S
ANALYTICAL STUDENT EMPLOYEE FOR OUR INTRADAY TEAM

Danske Commodities A/S, Aarhus

Would you like to make an impact on Europe’s power markets as part of one of Europe’s leading short-term trading teams? And are you passionate about numbers, data and the opportunity to optimise our trading strategies through analyses? Then you might be our new student employee.

We are looking for a junior trading analyst to help us further optimise our Intraday trading strategies through various analyses and robust tools. Besides that, you are expected to support our full-time analysts with performance evaluation and various ad hoc tasks as they arise.

We will take good care of you when you start your job as a junior trading analyst for the Intraday Trading team.

Danske Commodities A/S
FerskvandscentretKursusudvikler

Ferskvandscentret, Silkeborg

  • Vil du bidrage til at alle, der arbejder med vand, miljø og natur kan få værdiskabende og relevant efteruddannelse?
  • Har du interesse i både det faglige indhold og undervisningsmetoder?
  • Bliver du glad af at se mennesker udvikle sig?

Så er stillingen som kursusudvikler måske noget for dig.

Som kursusudvikler på Ferskvandscentret bliver din rolle at planlægge og gennemføre kurser indenfor vand, miljø og natur.

Du bliver en del af et team på 5 medarbejdere, der i samarbejde med et stort antal eksterne eksperter planlægger og gennemfører mere end 100 kurser for vand- og miljøsektoren årligt.

Jobindex Kurser
IT-sikkerhedskursus - it security course in English (start 10. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

IT-sikkerhedskursus for dig, som har behov for at få afklaret de helt essentielle principper for netværkssikkerhed og risikohåndtering. CompTIA-certificeringerne er for dig, som gerne vil have foden inden for i IT-branchen.

De leverandøruafhængige certificeringer er kendte og respekterede i hele verden. De er derfor særdeles relevante for dig, som søger jobs i store virksomheder, der også har aktiviteter i andre lande end Danmark.

Selve kurset består af 10 omfattende e-learningmoduler, som du skal gennemgå. Med til kurserne kommer der fagbøger, som du skal læse sideløbende. Disse fagbøger leveres elektronisk til dig kvit og frit - og du har adgang til dem i et helt år. Dermed har du mange muligheder for at specialisere dig, også når du har afsluttet selve kurset.

Jobindex Kurser
Terma A/S
Software Engineer til Self Protection Systems

Terma A/S, Lystrup

Er du en passioneret og talentfuld C#-udvikler med minimum 10 års erfaring, der brænder for at operere i et højtspecialiseret og unikt domæne? Vil du være med til at levere komplekse, innovative missionskritiske systemer til krævende kunder? Så har vi jobbet til dig!

Som Software Engineer får du en rolle, hvor du naturligt deltager aktivt i vidensdeling med dine kolleger, idet du både giver og modtager sparring i dit team samt driver forbedringsforslag indenfor dit professionelle område. Du bliver en del af et softwareudviklingsteam, hvor du involveres i alle faser af softwareudviklingen, lige fra design, programmering, test og integration til dokumentation. De konkrete opgaver i jobbet vil veksle mellem leverancer på projekter, vedligeholdelse af platforme, nyudvikling og vedligehold af funktionalitet, der sikrer, at vi altid kan tilbyde et kontinuerligt konkurrencedygtigt produkt.

Terma A/S
Jobindex Kurser
Cisco Certified Network Associate (CCNA) (start 10. aug. i E-learning)

Jobindex Kurser

CCNA, Cisco Certified Network Associate, er målrettet dig, der vil øge dine grundlæggende kompetencer inden for netværk. Kurset sætter dig i stand til at bestride jobs som netværkstekniker og -administrator samt en bred vifte af specialist- og konsulentjobs.

Besidder du en CCNA-certificering, skal du være i stand til at installere, konfigurere, anvende og fejlfinde på mediumstørrelse routed og switched netværk. Herunder også at implementere og verificere forbindelser til fjerntliggende installationer i et WAN (Wide Area Network), såvel som at have et godt arbejdskendskab til protokoller som IP, EIGRP, Serial Line Interface Protocol, Frame Relay, RIPv, VLANs, Ethernet og Access Control Lists (ACLs).

Jobindex Kurser