12 jobannoncer matcher din søgning 12 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Elektro-Isola A/S

Business Controller (evt. nyuddannet) til Finans

Vejle

Er du ambitiøs og villig til at lære? Leder du efter det ideelle sted at starte – eller fortsætte – din karriere? Så har du nu chancen for at blive en del af Finance i en spændende international virksomhed.

Elektro-Isola søger en økonom - gerne nyuddannet - som har lysten og viljen til at blive en dygtig Business Controller. Der er tale om en nyoprettet stilling i vores Finance-afdeling, hvor du får fire dygtige og engagerede kollegaer, der vil være med til at udvikle dig fagligt og personligt. Du vil blive oplært i at varetage en række forskellige finansielle funktioner for at sikre, at du får den fulde indsigt og forståelse for den økonomiske disciplin – og for vores forretning.

Elektro-Isola A/S
Beierholm Rekruttering søger for Koble
Gem
Beierholm Rekruttering

Financial Controller

Vejle

Vil du være med til at samle Danmarks førende el-installatører?

Til kapitalfondsejet virksomhed med ambitiøse vækstplaner søger vi en financial controller med bred erfaring og entreprenør mindset.

Der er tale om en ny stilling, hvor der er brug for en holdspiller til at støtte den økonomiske, finansielle og administrative proces omkring akkvisition, onboarding og drift af nye selskaber til gruppen.

Koble tilbyder god fast løn efter kvalifikationer og spændende karrieremuligheder.

Beierholm Rekruttering
Martinsen Rådgivning & Revision

Ansvarsbevidst og serviceminded regnskabsassistent til vores kontor i Vejle

Vejle

Har du styr på bogføring og lyst til at arbejde med kundeservice?

Med en karriere hos Martinsen har du mulighed for at udvikle dig, men vi skaber resultater sammen. På kontoret i Vejle får du 37 erfarne og motiverede kolleger. Du bliver en del af et miljø med højt til loftet, korte beslutningsprocesser og stort ejerskab, og hvor humor og en uformel omgangstone bidrager til et inspirerende arbejdsmiljø.

Martinsen Rådgivning & Revision
Fertin Pharma

ESG Data Specialist

Vejle

Are you looking for an opportunity to combine your data management abilities with your passion for sustainability? Do you want to join an international organization that is ambitious about sustainability across value chain and legal entities? Then we have an exciting opportunity in this newly created role as an ESG Data Specialist.

You will reap all the benefits of being part of a large, international company, yet founded on a strong local history. This gives you the chance to create impact while you develop your competencies on an international platform. ESG & Sustainability is a newly established team, which gives you the opportunity to influence setup and ways of working.

Fertin Pharma
KARSBERG – rekruttering og headhunting

Controller

Vejle

Brænder du for analyse af nøgletal og at arbejde tæt sammen med distributionen?

Dit fokus bliver videreudvikling af distributionsområdet gennem analyser, opfølgning på nøgletal samt rapportering heraf.

Vi tilbyder en udfordrende og ansvarsfuld rolle i en dynamisk virksomhed med gode kollegaer i et positivt arbejdsmiljø, hvor der er stor fokus på udviklingsmuligheder og trivsel.

JR Tool ApS

Detaljeorienteret bogholder søges

Vejle

Vi søger en bogholder, som kan løse hverdagens mange alsidige opgaver og følge dem til dørs. Dine primære arbejdsopgaver vil være inden for bogholderi, men vi ser også gerne at du kan hjælpe til med diverse administrative opgaver, som vi kunne have behov for.

Vi tilbyder:

  • En stilling, som kan indrettes som både fuldtid og deltid
  • En lønpakke, som matcher baggrund og kvalifikationer
  • En uformel arbejdsplads
Trafikstyrelsen

Sagsbehandlere der brænder for forvaltningsret, søges til minksekretariatet

København, Viborg, Vejle eller Aalborg

Du får en unik mulighed for at blive en del af et ambitiøst tværfagligt team med en stor pionerånd. Fagligt får du mulighed for at være med til at løse en vigtig og højprofileret opgave med at fastlægge praksis på et nyt og komplekst retsområde.

Du vil som sagsbehandler bl.a. skulle beskæftige dig med følgende:

  • Udarbejde forligsforslag og endelige afgørelser på baggrund af omfattende og komplekst materiale
  • Deltage på besigtigelsesforretninger
  • Indgå i et tæt samarbejde med formand og kommisionsmedlemmer
Trafikstyrelsen
Bolloré Logistics Denmark A/S

Finance Assistant

Vejle

Vi forventer, at du kan spille bold med vores CFO og hurtigt kan assistere og overtage nogle af hans nuværende opgaver i bogholderiet bl.a. bestående af debitor-, kreditor- og finansbogholderi, kontoudtog samt udsendelse af rykkere og momsrapportering.

Vi kan tilbyde fuldtid eller deltid, alt efter hvad du selv kommer med, og hvordan vi sammen tilrettelægger stillingen.

KARSBERG – rekruttering og headhunting

Udviklingsorienteret Controller med teamlederansvar

Vejle

Brænder du for analyser og udvikling, og har du lederpotentiale?

Dit fokus kommer til bl.a. at ligge på videreudvikling af distributionsområdet, Facility & Fleet samt indkøb gennem analyser, opfølgning på nøgletal og rapportering af disse og samtidig hjælpe driftsorganisationen med at opnå en endnu større indsigt i tallene.

Her får du en udfordrende og ansvarsfuld rolle i en dynamisk virksomhed, med gode kollegaer i et positivt arbejdsmiljø, hvor der er stor fokus på udviklingsmuligheder for den rette kandidat.

KARSBERG – rekruttering og headhunting
HumanTrust A/S søger for Danske Diakonhjem
Gem
HumanTrust A/S

Økonomikonsulent/Controller til non-profit-organisation med mennesket i fokus

Vejle

Rimer dit interesseområde på regnskab og controlling, og kan du se dig selv arbejde i en non-profit-organisation, der sikrer omsorgsfuld pleje til de ældre borgere i samfundet?

Du indgår i teamet af økonomikonsulenter, der tilsammen servicerer forstandere og sekretærer på ca. 85 plejehjem. Hver konsulent varetager regnskaber og controlling af op til 10 hjem. Udover tæt dialog i hverdagen, så besøger man ligeledes de enkelte plejehjem min. en gang årligt.

Du bliver en del af en virksomhed, hvor man sætter pris på sine kolleger og den fællesskabskultur, der er skabt.

HumanTrust A/S
BCA Transport Danmark A/S

Business controller hos BCA EU Fleet

Vejle

Vi søger en ny kollega til vores europæiske flådeselskab, som skal spille en central rolle i vores organisation omkring transport og flådestyring.

Du vil blive en del af vores team som administrerer og driver vores flåde af autotransporterer. Du vil blive en del af en hverdag hvor opgaverne drejer sig om service og effektivitet. Vi søger derfor en som kan hjælpe med at strukturere vores rapportering og bidrage med data som sikrer at vi altid forbedrer os.

Vores ideelle kandidat kan se sig selv operere på flere niveauer og kan deltage i de operationelle opgaver omkring rapporteringen, men også som en del af de strategiske processer for virksomheden.

Tornbjerg Schou ApS søger for Farveland Vejle A/S
Gem
Tornbjerg Schou ApS

Dygtig bogholder

Solid økonomisk værktøjskasse, nysgerrig med en positiv og løsningsorienteret adfærd – kan du nikke genkendende til disse kompetencer, og motiveres du samtidig af ansvar og alsidige opgaver, er du muligvis den, vi leder efter.

Med reference til ledelsen, og med udgangspunkt fra afdelingen i Vejle, bliver du ansvarlig for alle regnskabs- og bogholderi relaterede opgaver i virksomhedens 5 afdelinger.

Dine opgaver bliver mangeartede inden for de økonomiske og administrative processer – herunder at sikre den rette kvalitet af service og rådgivning af samarbejdspartnere såvel internt som eksternt, så du skal trives i alsidighed og have lysten til at bidrage, hvor behovet er størst.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV