89 job matcher din søgning 89 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Hejdoktor Speciallæge i almen medicin

Hejdoktor

Hejdoktor er Danmarks største udbyder af online sundhedsydelser. Vi søger speciallæger i almen medicin, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau.

Vi leder efter kandidater, der interesserer sig for telemedicin, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde inden for medicin i en uortodoks og unik kontekst, hvor plejen rækker ud til patienterne.

Hejdoktor tilbyder en fleksibel stilling, hvor du kan arbejde både fra hjemmet, klinikken eller kontoret.

Gem
betterpeople A/S Sales Manager Europe, Jackson Family Wines

betterpeople A/S søger for Jackson Family Wines

Bliv en del af et globalt vinimperium, hvor du vil spille en afgørende rolle for distribution og salg til det centraleuropæiske marked. Som Sales Manager indtræder du i en selvstændig rolle, i et internationalt salgsteam, hvor du med din forretningsforståelse, indgående kendskab til vinbranchen og relationsskabende evner, udvikler og udbygger kundeporteføljen.

Du vil udvikle og udbygge din eksisterende kundeportefølje, blandt andet via deltagelse i messer og præsentation af sortiment til vinsmagninger, samt gennem aktivitetsplanlægning, der fordrer øget salg hos den enkelte kunde. I den forbindelse vil du kunne forvente omkring 40-50 rejsedage om året.

Gem
Dansk Emballage A/S Chauffør

Dansk Emballage A/S

Dansk Emballage A/S søger erfaren lastbilchauffør til indsamling og levering af industriel emballage til vores kunder på Sjælland. Du vil blive en del af et hold med fokus på kundeservice, sikkerhed og ansvar.

Vi tilbyder blandt andet:

 • Et godt job i en travl virksomhed i vækst
 • Gode kolleger og en uformel omgangstone
 • Sundhedsforsikring og pension
 • Overenskomst med 3F/DI
Odsherreds Efterskole Engageret rengøringsassistent

Odsherreds Efterskole, Fårevejle

Vi er på udkig efter en dygtig og engageret rengøringsassistent til at hjælpe vores nuværende rengøringsassistent med den daglige rengøring i et aktivt efterskolemiljø med masser af små og større udfordringer.

På Odsherreds Efterskole får du helt naturligt kontakt med både elever, skolens øvrige ansatte og gæster, der kommer til skolen, og du skal derfor være en glad og imødekommende person, der trives i at være en del af et stort og til tider hektisk fællesskab.

To dage ligner sjældent hinanden, og det er derfor nødvendigt, at du er god til at arbejde selvstændigt og kan håndtere at have mange opgaver på din to-do liste.

Gem
KRUNIKA Inside Sales Manager – Danmark

KRUNIKA søger for Parador GmbH & Co. KG

Motiveres du af ansvar under stor frihed, struktur og kontor i eget hus? Så kan dit drømmejob være lige her.

Vi tilbyder et spændende job i en ekspansiv virksomhed. Du tilbydes gode medarbejderforhold, høj tillid og stor frihed til at tage ansvar.

Som Inside Sales Manager bliver det dit ansvar at større vores nationale eksterne salgsteam med ordrehåndtering og generel kundeservice. Du har en aktiv del i det opfølgende salgsarbejde.

Land & Fritid Salgsassistent til Land & Fritid Vig

Land & Fritid

Har du butikserfaring, og er du motiveret af kundedialogen og det gode salgsarbejde? Vil du være en del af en landsdækkende kæde og en lokalkendt butik, hvor du bliver omdrejningspunkt for kunderne og får mulighed for at udfolde dig inden for rigtig gode rammer?

Så har du her muligheden for at blive salgsassistent i Land & Fritid. Her kan du se frem til at få en spændende arbejdsdag med tæt tilknytning til vores kunder og mange varierende opgaver.

Odsherred Kommune Socialrådgiver/socialformidler til Specialteamet i Familieafdelingen

Odsherred Kommune, Nykøbing Sjælland

Vil du være med til at skabe gode løsninger for familier, som har et barn med nedsat funktionsevne? Har du lyst til at samarbejde med specialskoler, daginstitutioner, sygehuse, aflastnings- og anbringelsessteder og alle de andre, som er omkring familierne? Trives du i et lille fagteam med høj grad af samarbejde om både borgerbetjening og løbende tilpasning af arbejdsgange?

Odsherred Kommune søger en ny, dedikeret og fagligt stærk sagsbehandler, der sammen med teamet vil være med til at skabe de bedste muligheder for børn med nedsat funktionsevne og deres familier.

Hos os får du mulighed for at bringe din faglighed i spil og gøre en vigtig forskel for børn med handicap og deres familier.

Gem
Lokaltog A/S
Uddannede lokomotivførere søges til alle Lokaltogs baner

Lokaltog A/S

Er du uddannet lokomotivfører og trives du med at sidde på første række gennem landskaber, der konstant skifter karakter? Så er du måske Lokaltogs nye kollega?

Se video om Lokaltog A/S som arbejdsplads

Vi søger lokomotivførere til Odsherredsbanen, Tølløsebanen, Østbanen, Lollandsbanen, Nærumbanen, Hornbækbanen, Gribskovbanen, Frederiksværkbanen og Lille Nord.

Lokaltog tilbyder

 • gode arbejdsforhold i et miljø præget af højt tempo og godt humør
 • en fast fuldtidsstilling, som aflønnes i henhold til gældende overenskomst mellem KL og Dansk Jernbaneforbund (DJ)
 • god pensionsordning og sundhedssikring
Lokaltog A/S
Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

EDC Teis Graver Ejendomsmægler/daglig leder

EDC Teis Graver, Asnæs

Er du en erfaren ejendomsmægler, der brænder for at sælge boliger og gøre drømme til virkelighed? Bliver du motiveret af at skabe resultater, vækst og succes? Er du interesseret i at være daglig leder og en del af Danmarks største ejendomsmæglerkæde?

Så er det dig, vi søger til EDC Teis Graver - Asnæs.

Der vil være gode karrieremuligheder og mulighed for stor faglig og personlig udvikling. For den rette kandidat, vil der også være mulighed for medejerskab af butikken på sigt.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Odsherred Kommune Centerleder til at lede Solvognen, Lynghuset og Sejrsbo

Odsherred Kommune, Højby

Som Centerleder vil du være leder for en bred medarbejderskare, som består af 93 fastansatte, bestående af sygeplejesker, SSA’er, SSH’er, plejere, fysioterapeuter, ergoterapeuter, m.fl.

Din opgave bliver at sikre en effektiv koordinering og styring, så alle arbejder sammen mod fælles mål. Det betyder, at du som leder er god til at se den store sammenhæng samtidig med at kunne håndtere de praktiske udfordringer og daglige opgaver.

Du har en sundhedsfaglig uddannelse på sygeplejerskeniveau eller er uddannet ergoterapeut, fysioterapeut eller har en tilsvarende relevant uddannelse. Du har en ledelsesmæssig overbygning, minimum på niveau med diplom i ledelse.

S/I Huset ved Skoven
Vil du være, hvor der altid er tid, forståelse og plads til mennesket og hjertet??

S/I Huset ved Skoven

Vi søger socialpædagoger, socialrådgivere, SSA’er, sygeplejersker, pæd. assistenter, lærer. Alle med psykiatrisk erfaring (vi søger pt. kun uddannet personale).

Huset ved Skoven er et bosted med borgere § 107 + 108. Det er voksne borgere med massiv brug for støtte hele døgnet. Det er borgere med hjerneskade, massivt omsorgssvigt, autisme, ADHD, psykiske udfordringer, personlighed/adfærdsforstyrrelser etc.

Vores borgere profiterer af ro, nærvær og tryghed i et hjemligt miljø, hvilket vi gør rigtig meget ud af at skabe og give.

S/I Huset ved Skoven
Gem
Superprof
Passionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere.

Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere. Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrér dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrér din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
Superprof
Mator 2002 A/S
Administrativ medarbejder til entreprenørfirmaet MATOR (barselsvikariat)

Mator 2002 A/S

Har du flair for systemer? Og er du krydret med Pondus? Så er det måske dig, der skal være samlingspunktet i MATOR og stå i spidsen for at administrationen kører smidigt.

Se video om Mator 2002 A/S som arbejdsplads

Du er håndværkernes uundværlige støtte, og du brænder for administrativt arbejde. Du trives med at arbejde selvstændigt i et miljø hvor dine kolleger kører til og fra opgaver i organisationen og vi forstiller os, at du har en solid rygrad, i et miljø med en kollegial jargon.

Mator 2002 A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
NKT (Denmark) A/S
Elektriker til fabrikken i Asnæs

NKT (Denmark) A/S

Trives du med, at ikke 2 dage er ens? Er du god til at prioritere dine opgaver? Og vil du være med til at gøre verden lidt grønnere?

Dine daglige opgaver består af en blanding af planlagt vedligehold og prioriterede opgaver i forbindelse med fejl på produktionsmaskinerne. Nogle af dine vigtigste opgaver bliver:

 • Fejlfinding på af automatiske anlæg, både nye og gamle
 • Vedligehold og optimering af anlæggene
 • Deltagelse i større og mindre projekter
 • Mindre reparationer af elektronik
NKT (Denmark) A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV