77 job matcher din søgning 77 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ALDI Danmark 1. assistent - Nykøbing Sjælland

ALDI Danmark

Hvis du har lederpotentiale, så er det måske dig, der kan passe på nøglerne til butikken, når chefen ikke er der? Det giver dig en vigtig rolle, for kollegaerne vil kigge i din retning, når chefen er væk, og der skal træffes beslutninger.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Gem
Odsherred Kommune Kontaktperson

Odsherred Kommune

Har du lyst til at være med til, at gøre en forskel for børn og unge i Odsherred?

Kontaktpersonernes overordnede mål er at støtte børn, unge og familier i særligt udsatte positioner, herunder at udvikle og understøtte kompetencer med henblik på højnelse af livskvalitet, meningsfuldhed og hensigtsmæssig ageren i eget liv.

Vi søger en kollega der:

 • Har en pædagogisk uddannelse, gerne suppleret med relevant erfaring.
 • Kan arbejde selvstændigt og sammen med tværfaglige samarbejdspartnere.
 • Er initiativrig, lydhør, fleksibel, omsorgsfuld og kreativ i arbejdet med de unge.
 • Har lyst til at indgå aktivt i teamets løbende faglige udvikling og supervision.
 • Er interesseret i at facilitere børn og ungegrupper.
 • Kan arbejde i en stilling hvor meget arbejde vil være placeret på eftermiddage/tidlig aften.
Gem
Odsherred Kommune Familiebehandler søges til nyt skoledagbehandlingstilbud

Odsherred Kommune

Familiebehandler søges til nyt skole-dagbehandlingstilbud 32 timer pr. uge pr. 1. august 2022

Odsherred Kommune slår til august dørene op for et nyt kommunalt skoledagbehandlingstilbud. Vi er i gang med de sidste ansættelser, men vi mangler stadig en dygtig familiebehandler, der kan hjælpe os med at gøre det til et dejligt og udviklende tilbud for mellem 20 og 30 børn og unge i den skolesøgende alder og deres forældre.

Målgruppen er elever fra 0-9. klassetrin med kognitive forudsætninger indenfor normalområdet og med socio-emotionelle vanskeligheder, herunder tilknytningsvanskeligheder, komorbiditet, som f.eks. ADHD, angst eller lignende.

Der er i behandlingsarbejdet overordnet set fokus på:

 • At der opstilles konkrete og tydelige mål for arbejdet.
 • At barnet/den unge og de vigtige omsorgspersoner og øvrige aktører inddrages gennem et udvidet samarbejde med hjemmet
Odsherred Forsyning A/S
To driftsmedarbejdere til vand og varme

Odsherred Forsyning A/S, Grevinge

Interesserer du dig for drift og vedligehold? Er du nysgerrig, når det handler om optimering og udvikling på anlæg og processer? Har du samtidig lyst til at blive en del af et velfungerende team samt have en særdeles fleksibel arbejdsdag? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger to driftsmedarbejdere til varme- og vandforsyningen, som varetager den daglige drift og vedligeholdelse af tre vandværker og fem varmeværker, alle beliggende i Odsherred.

Dine primære opgaver vil være:

 • Produktion af varme og vand
 • Daglig drift og optimering på procesanlæggene
 • Vedligehold af maskiner og udstyr på anlæg og hos kunder
Odsherred Forsyning A/S
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Odsherred Kommune Administrations- og økonomiassistent

Odsherred Kommune

Er du en haj til Excel, økonomi og kontoradministration, samtidigt med at du har en passion for det maritime havne- og sejlsportsmiljø, så er du nok den, vi står og mangler i vores team på Odsherred Havne.

Odsherred Havne består af Rørvig Havn, Nykøbing Sj. Havn og Odden Havn i Havnebyen. Vi er en del af Odsherred Kommune og indgår aktivt i kommunens turisme- og oplevelsesstrategier. Vi har i alt ca. 800 bådpladser fordelt på de 3 havne. Vore kunder er lystsejlere, fiskere, lodsbåde, færgefarten mellem Hundested og Rørvig samt det lokale erhvervsliv på havnene, samtidig med at vi ligger i Danmarks største sommerhusområde.

Cirka 25.000 sejlere og 2000 autocampister overnatter i vores havne i løbet af året, ligesom mere end 200.000 gæster fra sommerhusene og bykernerne nyder den maritime og naturskønne sjæl af Odsherred. Vi er et team på 8 årsværk, der hver dag skal sikre en god oplevelse for alle brugere af de 3 havne.

SuperBrugsen Delikatesseassistent, Superbrugsen Asnæs

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 120 medarbejdere. SuperBrugsen i Asnæs er én af Danmarks største SuperBrugser, og vi gør en ære i at have et bredt udvalg af madvarer af høj kvalitet til vores kunder.

Vi er en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder.

Arbejdet består af følgende opgaver:

 • Daglig produktion og kundebetjening i afdelingen
 • Salgsklar og inspirerende butik med høj standard, hver dag
 • Basis på plads, herunder priser, datovarer, avis-klar m.m.
Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
ALDI Danmark 1. assistent deltid - Vig

ALDI Danmark

Hvis du har lederpotentiale, så er det måske dig, der kan passe på nøglerne til butikken, når chefen ikke er der? Det giver dig en vigtig rolle, for kollegaerne vil kigge i din retning, når chefen er væk, og der skal træffes beslutninger.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Combi-Camp Produktionschef med baggrund indenfor svejs/CNC-programmering

Combi-Camp, Fårevejle

Har du fagteknisk baggrund, lidt ledelseserfaring, og ambitioner om at påtage dig det overordnede ansvar for en produktion? Vi søger produktionschefen som gerne både vil være udførende indenfor sit fag (cirka halvdelen af tiden) og samtidig have produktionsansvaret for et team på 8 medarbejdere. Det er vigtigt at du er erfaren IT-bruger. Du behøver dog ikke have stor erfaring med lager- og produktionssystemer, blot du har forståelsen for produktionsprocesserne, så skal vi nok lære dig systemerne at kende.

Dine opgaver:

 • Deltage i produktion, primært svejs
 • Ledelse og motivering af teamet
 • Produktionsplanlægning i dialog med kunde
 • Indkøbs- og lagerstyring
Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
OK-Fonden Social- & sundhedsassistenter til OK-Fonden Baeshøjgård

OK-Fonden, Vig

Har du lyst til at være en del af OK-Fonden Baeshøjgård i Vig?

Her bor i alt 48 dejlige beboere, som sammen med os er med til at fastholde et rummeligt og kærligt miljø. Vi er ret uhøjtidelige, ligesom humor er en vigtig del af vores hverdag.

Vi mangler en ny SSA-kollega i dagvagt samt en ny kollega til aftenvagt.

Baeshøjgård består af seks ”huse” med otte boliger i hver. I husene er der fællesarealer med køkken samt spise- og opholdsrum for de otte beboere.

For os er vores værdigrundlag ikke bare ord på et stykke papir. Vi gør en forskel. Hos os skal livet leves – hele livet. På Baeshøjgård vægtes høj grad af medbestemmelse og medindflydelse, da det er vigtigt for os, at man som beboer bevarer sine vaner og traditioner.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: