66 jobannoncer matcher din søgning 66 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Habitus

Pædagogisk personale til botilbud i Højby

Højby

Vi har brug for dig og dine evner til at skabe en gavnlig hverdag for beboerne på vores botilbud, som har brug for daglig fysisk og psykisk støtte. Vi tror på, at stressminering og tydelig ensartet struktur skaber ro og trivsel for vores borgere.

Som pædagogisk medarbejder i Habitus bliver du en stor del af borgernes liv og er med til at understøtte deres oplevelser af livskvalitet. Du kan forvente en foranderlig hverdag, hvor vi har fokus på faglig og personlig udvikling.

Habitus
Region Sjælland

Sygeplejerske til Nærklinikken i Nykøbing Sjælland, Det Nære Sundhedsvæsen

Nærklinik Nykøbing Sjælland søger en konsultationssygeplejerske, der har lyst til at arbejde i lægepraksis med fokus på at gøre en forskel for klinikkens patienter.

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

Nærklinikken i Nykøbing Sjælland ligger smukt med udsigt over vandet og har tilknyttet ca. 2200 patienter. Klinikkens daglige drift ledes af en praksismanager, og der er hver dag et antal læger i fremmøde hele dagen.

Vi søger en sygeplejerske, der kan indgå i følgende opgaver:

  • Varetage selvstændige sygeplejefaglige konsultationer
  • Varetage telefonisk kontakt med patienterne, receptfornyelser, visitation o.a
  • Tværfagligt samarbejde omkring klinikkens opgaver
Gem
Granhøjen

Pædagog til Granhøjens skæve boliger

Nørre Asmindrup

Banker dit pædagoghjerte for mennesker med sociale og psykiske udfordringer? Og bliver du halv meter højere, når du ved, du gør reel forskel?

Se video om Granhøjen som arbejdsplads

Så bliv en del af Granhøjen. Her arbejder du med hele mennesket, da vi tilbyder både bolig, behandling og beskæftigelse til vores borgere.

Du får hjælpsomme og omsorgsfulde kolleger. Det er ikke kun vores borgere, vi skaber gode relationer til. Vi vil også hinanden og har det supergodt sammen,

– siger din nye teamleder Lasse Nielsen
Granhøjen
Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser

Gymnasielærere til en række fag til Campus Odsherred

Asnæs

Campus Odsherred i Asnæs søger dedikerede, fagligt dygtige og ambitiøse kolleger, der kan undervise i matematik, virksomhedsøkonomi, erhvervsjura, international økonomi, idræt og fysik evt. i kombination med en af gymnasierækkens andre fag.

Som nyansat på Campus Odsherred får du tildelt en erfaren kollega som mentor. Du bliver en del af et levende fagligt fællesskab med lærere, der interesserer sig for fag, elever, didaktik og faglig og pædagogisk sparring.

Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser
Plus Sundhed A/S

Er du socialfaglig eller sundhedsfagligt uddannet med ønske om at arbejde i blandede vagter

Nørre Asmindrup

Vi er på udkig efter nye dygtige kollegaer til vores bosted i Nørre Asmindrup. Vi søger til vores voksen og til vores ungeafdeling.

Vi søger dig der kan arbejde 35 - 37 timer om ugen i blandede vagter dag og aften, med arbejde 2 weekender på 6 uger.

Din fornemmeste opgave bliver i fællesskab med Tjørnehøjs engagerede medarbejdere at skabe en helhedsorienteret indsats, hvor vi vægter omsorg, faglighed højt, og vi gør os umage med at blive inddraget i beboernes liv.

Plus Sundhed A/S
Genitor ApS søger for Plus Sundhed A/S
Gem
Genitor ApS

Bostedsleder til Tjørnehøj

Nørre Asmindrup

Vil du gerne lede et velfungerende bosted, der med dygtige og engagerede medarbejdere og ledere bidrager til, at de mest udsatte borgere får et godt liv i social og sundhedsmæssig balance? Motiveres du af et stort og forpligtigende ledelsesrum og af muligheden for reelt at gøre en stor forskel for bostedets beboere, medarbejdere og samarbejdspartnere?

Ambitionen er at inddrage beboerne på en måde, der giver dem lyst til at inkludere os i deres liv, så vi sammen sikrer beboerne muligheden for et bedre, sundere og længere liv trods svære udfordringer. Tjørnehøj har 25 beboere og 50 medarbejdere.

FGU Nordvestsjælland

Skal du være læse- og ordblindekonsulent på FGU Nordvestsjælland?

Fårevejle

FGU Nordvestsjælland skal implementere og forankre vores strategi for støtte af elever med læse-/skrive-vanskeligheder. Strategien skal sikre et helhedsorienteret og ordblindevenligt undervisningsmiljø, og måske er det netop dig, vi søger.

Projektets indsatser skal styrke vores arbejde med læse-skriveteknologier, velfærdsteknologi og AI samt understøtte ordblindelærerne og faglærerne i deres daglige arbejde med eleverne i det inkluderende læringsmiljø. Du vil blive den drivende kraft i projektet.

Jobindex søger for PJM A/S
Gem
Jobindex

Automations-/PLC-programmør til specialfremstillede maskiner

Fårevejle

Vil du arbejde med den allernyeste teknologi i en af Danmarks førende virksomheder inden for specialfremstillede maskiner? Og har du lyst til at programmere og udvikle maskiner til store danske virksomheder i bl.a. legetøjs- og medico-branchen?

Vi forestiller os, at du er uddannet automationsteknolog, ingeniør, stærkstrømstekniker eller maskinmester – det vigtigste er dog, at du har stor interesse for softwaredesign, indkøring af maskiner og samspillet mellem el og mekanik.

Er du interesseret?

Jobindex
Anneberg Kulturpark ApS

Event- og hotelkoordinator

Nykøbing Sj

Vi søger en ambitiøs event- og hotelkoordinator med brancheerfaring til Anneberg Kulturpark. Du skal være med til at understøtte, at endnu flere gæster får en fantastisk oplevelse, når de besøger, overnatter og nyder aktiviteterne i Anneberg Kulturpark

Se video om Anneberg Kulturpark ApS som arbejdsplads

Ved gæstearrangementer er du Anneberg Kulturparks kontaktperson (single point of contact).

Du har ansvar for at organisere og koordinere – i samarbejde med kunden og Anneberg Kulturparks interessenter – events, fester, konferencer, seminarer, bryllupper, firmaarrangementer og andre specielle begivenheder. Dette omfatter alt fra den indledende planlægning til koordinering på dagen.

Anneberg Kulturpark ApS
Den Miljøterapeutiske Organisation ApS

Vi søger stabile chauffører som vil være med til at gøre en forskel for vores elever

Vig, Jyderup og Hjembæk

Til vores dagbehandlingsskoler i Vig, Jyderup og Hjembæk søger vi chauffør til afhentning og hjemkørsel af elever.

Det er en deltidsstilling, som forudsætter en grad af fleksibilitet og omstillingsparathed, da det kan variere hen over skoleåret hvordan køreplanerne ser ud, afhængig af eleverne på skolen.

Du bliver en vigtig nøgleperson og en del af en dedikeret medarbejderstab, som alle vil vores udsatte børn og unge det bedste.

Den Miljøterapeutiske Organisation ApS
Gran Recovery And Health

Butiksmedarbejder til Nygårdens gårdbutik

Nykøbing Sj

Drømmer du om at arbejde i socialansvarlig livstilsbutik, hvor vi værner om den hyggelige atmosfære? Og vil du være med til at levere den bedste service til vores besøgende?

Se video om Gran Recovery And Health som arbejdsplads

Så bliv en del af Nygårdens Gårdbutik, som er en socialansvarlig butik ejet af koncernen Gran Recovery and Health. Vi tilbyder en stilling på 30 timer, og vi står klar til at byde dig velkommen til vores lille butiksteam.

Vi søger dig, der har lysten til at arbejde i en livstilsbutik lidt ud over det sædvanlige, dig der ønsker at give vores kunder en god oplevelse og som har lyst til at være en del af et lille team – hvor vi værdsætter hinanden

- siger Nini, din nye kollega
Gran Recovery And Health
Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Act Rekruttering ApS søger for JJ Gruppen A/S
Gem
Act Rekruttering ApS

Projektleder med engagement for høj kundeservice

Hørve

Vi søger en engageret og driftig projektleder, der er klar til at indgå i et stærkt team, hvor kundetilfredshed ikke bare er en prioritet – det er selve hjertet af vores virksomhed.

Vi har de seneste år oplevet en enorm vækst, og denne ser ikke ud til at stoppe. I dag har JJ Gruppen A/S afdeling inden for brolægning, entreprenør, Gartner, Tømrer. Det giver en stor bevægelsesfrihed i virksomheden, og det skal du medvirke til at styrke.

Region Sjælland

Socialrådgiver til den sikrede institution Bakkegården

Nykøbing Sj

Er du interesseret i at indgå i et samarbejde om at videreudvikle Bakkegården og har du lyst til at være med til at skabe grobund for kimen til forandring for de unge og har du viden og erfaring med unge med kriminel adfærd?

Se video om Region Sjælland som arbejdspladsVi søger en socialrådgiver, der vil hjælpe os med den daglige sagsbehandling, samarbejdet med kommunerne og kvalificering af vores dokumentation.

Du vil få ca.140 engagerede kolleger, der brænder for arbejdet med de unge og for at gøre en forskel.

Region Sjælland

Pædagog til Bakkegården - en organisation i udvikling

Nykøbing Sj

Se video om Region Sjælland som arbejdspladsVi søger kollegaer, der er uddannet pædagog, og som vil være med til at yde en særlige indsats i arbejdet med unge med en kriminel adfærd og særlige udfordringer.

Når du starter på Bakkegården, vil du komme igennem et introforløb på 2 måneder, hvor du vil blive introduceret til de unge, det pædagogiske arbejde, rammerne og organisationen. Du vil blive tilknyttet en ”mentor”, og vi vil forsøge at støtte dig godt ind i organisationen.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Bechs Herremagasin Asnæs ApS

Herrretøjsbutik søger ny(e) medarbejdere

Asnæs

Dine arbejdsopgaver vil primært være fokuseret på kundebetjening, varemærkning, bestilling af varer, samt at holde butikken skarp og opdateret.

Vi kan tilbyde en spændende hverdag, med mange forskellige arbejdsopgaver. Du vil blive en del af et stærkt team, som alle vægter service højt. Derudover tilbyder vi høj faglig og personlig udvikling.

Odsherred Kommune

Maritim administrator

Nykøbing Sj

Er du en haj til kundeservice, økonomi, kontoradministration og projektledelse samtidigt med, at du har en passion for det maritime havne- og sejlsportsmiljø?

Stillingen er på 37 timer om ugen. Der er i udgangspunktet tale om, at administrations- og økonomidelen vil fylde ca. halvdelen af tiden og resten af tiden går med kundeservice, IT-styring (KMD, OPUS, SBSYS og Harba, hjemmeside og en masse ad hoc-opgaver, som bare opstår.

Vi tilbyder bl.a. gode personlige udviklingsmuligheder og plads til dine idéer.

LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV