70 job matcher din søgning 70 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 70 resultater.
Odsherred KommuneSagsbehandlere til trafik- og vejområdet

Odsherred Kommune, Højby

Vil du være med til at gøre en forskel for borgere, virksomheder og turister i Odsherred Kommune? Har du lyst til at arbejde med myndighedsopgaver og andre trafikrelaterede opgaver? Så er her muligheden for at blive en del af et fagligt dygtigt team, som ovenikøbet har en 4-dages arbejdsuge.

Som sagsbehandler i Trafikteamet kommer du til at få mange forskelligartede opgaver inden for både lov om offentlige veje og lov om private fællesveje m.fl. Vores virke har en høj grad af politisk og offentlig bevågenhed.

Indrykket: 
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Odsherred KommuneVig skole søger en ordblindelærer og en dansklærer

Odsherred Kommune, Vig

Vig skole har vokseværk, vi etablerer en ny udskoling og får nye børn, så vi søger 1 ny kollega til d.01.04.2021

Vi forventer

 • At du er uddannet ordblindelærer, eller minimum er i gang med ordblindelæreruddannelsen
 • At du er uddannet dansklærer i grundskolen
 • At du kan arbejde med den tidlige identifikation, den tidlige og forebyggende indsats, afdækning af skriftsproglige vanskeligheder, inkluderende undervisning og anvendelse af læse- og skriveteknologi i samarbejde med vores dygtige læsevejleder
 • At du er fagligt dygtig, forbereder dig grundigt, planlægger didaktisk- pædagogisk læringsforløb ud fra differentierede og mange vinkler på god undervisning
Indrykket: 
Odsherred KommuneFamilieafdelingen i Odsherred Kommune søger en familiebehandler til 30 timer pr. 15. marts 2021

Odsherred Kommune, Nykøbing Sjælland

Brænder du for at skabe udvikling for psykosocialt udsatte børn og forældre? Ser du familiers sårbarhed og vanskeligheder med udgangspunkt i, at forældre gør deres bedste og nogle gange har behov for hjælp til at lykkes med opgaven? Mestrer du at bringe dig selv i spil i tværfaglige fællesskaber? Så er du måske vores nye kollega i teamet.

Vi er et team, som er meget udekørende og selvtilrettelæggende. Stillingen indebærer ”delt tjeneste”, som betyder, at der kan være dage med længere pauser mellem opgaverne samt opgaver i ydertimer. Arbejdstiden ligger på hverdage.

Vi arbejder ud fra den neuroaffektive udviklingsforståelse. Her er vi i en fortsat fælles proces, hvor vi udvikler, kvalificerer og systematiserer vores behandlingsarbejde. Vi har faste faglige møder og ekstern psykologfaglig supervision.

Indrykket: 
STARK
Sælger til butikken med erfaring i salg af trælast

STARK A/S, Nykøbing Sjælland

Ønsker du et arbejde med fokus på salg og service til forretningens kunder? Og har du evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at sætte dit præg på STARKs fremtid som sælger.

I stillingen som sælger vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Salg og service til forretningens kunder
 • Tilbudsberegning, fakturering, opfølgning og eftersalgsaktiviteter
 • Ordrebehandling og varebestilling
 • Salgsklar butik
 • Ansvarlig for egne produktgrupper
 • Deltagelse i lokale og regionale kampagner
STARK A/S
Indrykket: 
SuperBrugsenBagerelev, SuperBrugsen, Højby

SuperBrugsen

Er der krummer i dig? Bliv bagerelev i SuperBrugsen

Få et stærkt fællesskab i SuperBrugsen, og bliv betalt for at lære en hel masse og få mange nye venner.

Du kommer til at lære alt om kernetyper, koldhævet deje og kager af topprofessionelle dygtige fagfolk og bare vent, du bliver hurtigt en af os.

Vi lægger vægt på at give dig en sjov og anderledes oplevelse af at være på skolebænken. Du kommer derfor mest til at arbejde praktisk. Vi tror nemlig på, at man bliver den bedste bager af at bage brødet selv.

Vi lover dig - det er den fedeste følelse, når du har bagt dit første brød og solgt det til en glad og tilfreds kunde.

Indrykket: 
SuperBrugsenSouschef, SuperBrugsen Nykøbing Sjælland

SuperBrugsen

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • blive en del af lederteamet i en stor dagligvarebutik
 • prøve kræfter med alle aspekter af ledelse
 • få det bedst mulige afsæt til din karriere i SuperBrugsen

Som Souschef er du sammen med uddeleren ansvarlig for butikkens drift, herunder økonomi, drift og ledelse af medarbejdere. Du arbejder således med:

 • Budgetter, salgstal og salgsplanlægning
 • Arbejdsplanlægning og sikre, at planlægningen fungerer
 • At sikre at butikken altid er sæson- og salgsklar

En stor del af tiden bruger du i butikken, hvor du står for meget af den daglige ledelse af medarbejderne. Med SuperBrugsen stærke lokale forankring er din kontakt med kunderne rigtig vigtig.

Indrykket: 
CAD Kompagniet A/S
Mechanical Engineer/Designer

CAD Kompagniet A/S recruiting on behalf of PJM A/S in Fårevejle

We are looking for a passionate Mechanical Engineer with a keen interest in innovation, development, and mechanical design.

As our new mechanical engineer/designer in the Mechanical Design and Engineering Department you will have a central position in mechanical design, as the backbones for the automation solutions are created here. You will be working in a multidisciplinary creative project team of mechanical designers, technical assistants, programmers, fitters, and project managers.

Also, you will be involved in our Innovation Lab. The Lab is a collaborative workspace for all PJM employees, where we can explore possibilities such as 3D prototyping, advanced robotics, IoT and software.

CAD Kompagniet A/S
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

Psykiatri Plus A/S Centre
Pædagog eller ergoterapeut søges til Ungeenheden på Tjørnehøj - et specialiseret socialpsykiatrisk botilbud - i blandede dag- og aftenvagter samt hver 3 weekend

Psykiatri Plus A/S Centre, Nørre Asmindrup

Små 40 min. kørsel fra Roskilde og 25. min. fra Holbæk ligger Tjørnehøj – et specialiseret botilbud for voksne med dobbeltdiagnoser, personlighedsforstyrrelser og forandrede virkelighedsopfattelser. Vi leder netop nu efter en ny kollega.…..

Tjørnehøj er en del af Psykiatri Plus. Vores mission er klar: Vi eksisterer for at skabe trygge hjem for mennesker med behov for en specialiseret indsats, fordi vi tror på, at alle har potentiale, som kan forløses ved at tænde håb og skabe udvikling uanset kompleksiteten af udfordringer og livshistorie.

Som vores nye kollega skal du være med til at skabe kvalitet i arbejdet med vores beboere. I fællesskab skal vi skabe tryghed for og sammen med beboerne, hvilket indebærer varetagelsen af både pædagogisk og sundhedsorienteret arbejde.

Psykiatri Plus A/S Centre
Odsherred KommuneEngageret social- og sundhedsassistent søges til Siriusparken

Odsherred Kommune, Nykøbing Sjælland

Stillingen er på 37 timer pr. uge, eller efter aftale. Fordelt på dagstjeneste på hverdage samt dagtjeneste hver 4. weekend (lør--søn).

Siriusparken er et botilbud for 30 voksne borgere alle med en væsentlig nedsat funktionsevne. Boligerne er fordelt på 5 teams, samlet set er der tilknyttet ca. 42 medarbejdere med forskellig faglige baggrunde såsom pædagoger, omsorgsmedhjælpere, social- og sundhedsassistenter og sygeplejerske.

Vi tilbyder:

 • Et spændende arbejdsfelt og en arbejdsplads i konstant udvikling
 • En personalegruppe med en engageret og professionel indstilling til løsning af de mangeartede opgaver
 • Udfordrende og komplekse sundhedsfaglige opgaver i arbejdet med psykiatriske og somatiske diagnoser
Indrykket: 
STARK
STARK søger handelselever til værktøj og trælast

STARK A/S

MÆRK EFTER. ANSØG. START. VIL DU VÆRE EN AF DEM, DER STÅR BAG HÅNDVÆRKERNE?

Ønsker du en uddannelse med fokus på salg og service til forretningens professionelle kunder? Og tør du samtidig tage ansvar og har evnen til at lytte til kundernes behov? Så er dette din mulighed for at blive en af Danmarks bedste sælgere og kickstarte din salgskarriere i STARK.

Som handelselev i STARK, er du typen, der…

 • Har lyst til en spændende og udfordrende hverdag, hvor der bliver stillet krav til dig.
 • Er så ambitiøs og serviceminded, at du giver STARKs kunder den bedste oplevelse hver dag.
 • Er nysgerrig og stiller spørgsmål for at blive endnu dygtigere.
 • Vil bidrage positivt til fællesskabet og være med til at løfte i flok.
STARK A/S
Indrykket: 
ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
Sommerland Sjælland A/SSommervært i Sommerland Sjælland 2021

Sommerland Sjælland A/S, Nørre Asmindrup

Er du imødekommende, udadvendt og klar til at gøre dit bedste for at sørge for, at vores gæster får en fantastisk dag med familien, når de besøger os? Så er det måske lige dig, vi mangler på holdet af sommerværter.

Som sommervært bliver du en del af Akademi Sommerland Sjælland, hvor vi finder dine stærke sider og uddanner dig til at yde den bedste service. Du vil lære at håndtere mange forskellige typer af mennesker, og du vil opleve både travle og stille dage, hvor du kan gøre en forskel med din arbejdsindsats.

Lidl Danmark K/S
Souschef til Lidl Nykøbing Sjælland

Lidl Danmark K/S

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
Lidl Danmark K/S
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
fakta a/s
Butikschef, Fakta Højby Sj.

fakta a/s

Er du klar til at tage roret og drive din egen butik for en af Danmarks mest kendte detailkæder?

fakta a/s

Som butikschef i Fakta Højby Sjælland, står du for den daglige drift af butikken. Du har ansvaret for, at butikken er indbydende og overholder koncepterne, samt at kunderne får den bedste oplevelse. Butikken er en sæsonbutik, som har et større rykind ved sommer og helligdage, hvilket giver dig mulighed for at bruge dine strukturerede sider.

I det daglige er du mest ude på gulvet, hvor du har fingeren på pulsen i forhold til kunder og medarbejdere, og du vil sjældent sidde bag et skrivebord med administrative opgaver.

Du vil tydeligt mærke, når du laver flotte resultater i din butik, for vi tilbyder en god bonusordning. Her kigger vi på en række faktorer, såsom opnåelse af budget og medarbejder- og kundetilfredshed. Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger, samt pensions- og sundhedsforsikring.

fakta a/s
Indrykket: