468 job matcher din søgning 468 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 468 resultater.
Lomax A/SSalgskonsulent med gåpåmod til vores Outbound-team i Odense

Lomax A/S

Er du en engageret sælger med godt købmandskab? Har du talegaverne i orden? Motiveres du af gode resultater, og vil du være en del af en af Danmarks dygtigste e-handelsvirksomheder? Så er du måske vores nye medarbejder!

Du vil komme til at indgå i et stærkt salgsteam med engagerede kolleger, som dagligt har kontakt til vores kunder i hele Danmark via chat, mail og telefon. Du får en udadvendt jobfunktion med rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Dine primære arbejdsopgaver bliver, at:

 • Skabe salg, yde service og styrke relationer via ringekampagner til eksisterende og nye kunder
 • Opsøgende telefonsalg til eksisterende kunder baseret på behovsafdækning
 • Gennemføre ordrer fra indgående telefonopkald
Syddansk Erhvervsskole
Underviser i dansk på erhvervsuddannelser - vikar

Syddansk Erhvervsskole, Odense

Syddansk Erhvervsskole søger fuldtids timelærer til undervisning i dansk og eventuelt engelsk og/eller matematik på erhvervsuddannelser.

Du bliver en del af et team, der udvikler, planlægger og gennemfører grundfagsundervisning på erhvervsuddannelserne i Campus SDE Odense C, hvor vi udbyder erhvervsuddannelserne: automatiktekniker, smed, industritekniker, elektriker, teknisk designer, tømrer, murer, ejendomsservicetekniker, bygningsmaler, sikkerhedsvagt samt VVS- og energiuddannelsen.

Her får du din base med rig lejlighed til dialog med faglærere på de enkelte erhvervsuddannelser, fordi det er vigtigt, at eleverne oplever en god sammenhæng mellem undervisningen i grundfagene og den faglige undervisning, der er knyttet til elevernes brancher.

Fyens Væddeløbsbane A/SDirektør

Fyens Væddeløbsbane A/S, Odense

Som led i virksomhedens strategi søger Fyns Væddeløbsbane en direktør.

Du vil som direktør komme til at tegne væddeløbsbanen udadtil, og skal sikre videre fremdrift og udvikling.

Dine arbejds- og ansvarsområder bliver:

 • Administration & ledelse
 • Økonomi
 • Markedsføring & kommunikation

Vi tilbyder høj grad af selvstændighed i en flad organisation.

Social- og Sundhedsskolen FynUddannelsesvejleder

Social- og Sundhedsskolen Fyn, Odense og Svendborg

Vil du bidrage aktivt til at sikre uddannelse af fremtidens varme hænder? Kan du skabe optimale rammer for, at mennesker i alle aldre kan optages på og gennemføre en uddannelse, der giver værdi for samfundet? Så er du måske vores nye uddannelsesvejleder på Social- og Sundhedsskolen Fyn.

Vores uddannelsesvejleder bliver en del af en dynamisk organisation med store ambitioner – både for vores uddannelser, vores elever og os selv. Her går vi op i, at det skal være sjovt at gå på arbejde, og vi stræber efter at være modige sammen, fordi vi tror på, at vi altid – ALTID – kan blive bedre.

Du vil blive en del af en kultur, hvor vi arbejder i teams og tager fælles ansvar for at udvikle os selv som aktive professionelle, der konstant stræber efter at skabe bedre læring, højere gennemførelse og øget trivsel for vores elever.

Leica Geosystems A/SStruktureret og selvstændig økonomiassistent

Leica Geosystems A/S, Odense

Er du interesseret i og har erfaring med håndtering af løn og økonomiopgaver? Er du struktureret og kan arbejde selvstændigt? Ønsker du at blive en del af en velfungerende afdeling med dygtige kollegaer i en international virksomhed? Så er du måske vores nye Økonomiassistent til vores kontor i Odense.

Til en stilling med reference til vores Finance Controller søger vi en økonomimedarbejder, der selvstændigt kan løse en række opgaver indenfor området:

 • Ansvarlig for løn og løn relaterede opgaver for 180 medarbejdere
 • Kalkulation og hensættelse af Feriepenge
 • Indberetning til Danmarks Statistik og SKAT
Jobindex Kurser
ASP.NET Web Application med C# (start 15. juni Online)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med C#-programmering, ASP.NET, og bliv Certified MCSD App Builder.

Du får undervisning i at oprette nye webapplikationer og designe brugergrænseflader. Kurset kommer bl.a. omkring Web API, symmetrisk og asymmetrisk kryptering samt programmering til forskellige platforme som JavaScript, JSON og XAML. Herudover vil du lære om data access med MS Azure og meget, meget mere.

Kurset er særlig rettet mod ledige, men alle er velkomne. Kurset henvender sig primært til dig, som ønsker at arbejde med webapplikationer og webprogrammering.

Jobindex Kurser
Storm Group
Velkommen på en læringsrejse – BUILDING YOUR CAREER IN SALES

Storm Group, København, Roskilde, Næstved, Odense, Kolding, Esbjerg, Aarhus, Herning, Viborg og Aalborg

Er du klar til at lære en masse om dig selv, møde nye venner og få værdifulde værktøjer inden for salg og kommunikation? Hos Storm Group kan du skabe de bedste muligheder for dig selv!

Som repræsentant for nogle af landets stærkeste brands møder du deres kunder og introducerer produkter, tilbud eller den gode sag. Vi starter dialogen og motiverer til positive beslutninger. Hos Storm Group arbejder vi med direkte salg – og vi er gode til det! Det kan du også blive!

Alm. Brand
Mødekonsulent

Alm. Brand, Aarhus, Odense og Aalborg

Som mødekonsulent i Alm. Brand får du hele pakken. God løn, målrettet kompetenceudvikling og ikke mindst et super socialt miljø med masser af andre studerende.

Så er du klar til at få nye venner og noget godt på CV’et?

Så grib chancen her.

Alm. Brand
EnvasesTool Shop Manager

Envases, Odense

Med personaleansvar for 20 dygtige medarbejdere får du det daglige ansvar for værkstedet med fokus på trivsel, kvalitet til tiden og servicering af Envases produktionslinjer. Mere specifikt varetager du følgende opgaver:

 • Planlægge, koordinere og uddelegere opgaver
 • Personaleledelse, herunder aktiviteter for at styrke samarbejde og arbejdsglæde
 • Udvikle og optimere arbejdsprocesser og -metoder
 • Vurdere økonomi og tekniske løsninger i forbindelse med nye emner og værktøjer

Din hverdag bliver afvekslende, og du fordeler din tid mellem ledelsesopgaver og faglige opgaver. Du får en bred kontaktflade i organisationen, da du samarbejder med dine kollegaer i konstruktionsafdelingen og med produktionen angående teknisk assistance.

Fjernvarme Fyn
Maskinmesterstuderende til bachelorpraktik

Fjernvarme Fyn, Odense

Læser du til maskinmester på bachelorsemesteret? Kunne du tænke dig en praktikplads hos en af Europas største varmeforsyninger? Og har du mod på at give dig i kast med spændende og udfordrende opgaver inden for dit felt? Så er det måske dig, vi søger.

Vi søger en ambitiøs maskinmesterstuderende, som er nået til bachelorsemesteret. Som praktikant tilknyttes du afdelingen Driften, som har ansvaret for Fjernvarme Fyns produktion.

Under praktikopholdet skal du arbejde med konkrete opgaver vedrørende:

 • Drift af produktionsanlæggene
 • Vedligehold
 • Optimering af processer
Lokalcenter RosengårdSosu-assistenter

Lokalcenter Rosengård, Odense

Lokalcenter Rosengård er en selvejende institution med driftsaftale med Odense Kommune. Vi er en spændende arbejdsplads med 2 plejeafdelinger, en hjemmeplejegruppe, dagcenter og café.

To gange om ugen har vi besøg af en praktiserende læge, som er læge for en større gruppe af borgere. Vi har desuden 100 ældreboliger, som har akutkald til afdelingerne om natten.

Vi søger:

 • 1 social- og sundhedshjælper i fast aftenvagt til vores ældreboliger.
 • 1 social- og sundhedsassistent til vores ældreboliger
 • 1 social- og sundhedsassistent i fast aftenvagt til en af vores plejeafdelinger
 • 1 social- og sundhedsassistent i vikariat til vores dagcenter
Blue Ocean Robotics ApSSenior Electrical Engineer

Blue Ocean Robotics ApS, Odense

Blue Ocean Robotics – a Robot Venture Factory in Odense, Denmark – develops, produces and sells professional service robots primarily in healthcare, hospitality, construction and agriculture.

We expect you to have some years of experience and a proven track record as a Senior Electrical Engineer from a relevant industry. You will become responsible for the design, development and test of the HW for upcoming robotic development projects.

Need to have experience for the position:

 • Low voltage electrical systems design and component sizing
 • Component selection, testing and validation
 • Debugging, troubleshooting and diagnostics from prototyping
føtexTeamkoordinator til Service - kiosk, posthus og kasselinje - Odense C

føtex

Som teamkoordinator har du medansvar for serviceområdet, der inkluderer kiosken, posthuset og kasselinjerne. Her løser du mange forskellige opgaver på lige fod med resten af teamet.

Nøglen til denne stilling er samarbejde, og du er med til at sikre, at vi leverer et højt serviceniveau og gode salgsresultater gennem uddelegering, samarbejde og kommunikation.

Dine opgaver inkluderer desuden at

 • tage del i service- og kassebetjening af kunder – primært i kiosken
 • deltage i bemandingsplanlægning
 • sikre størst muligt salg og indtjening i brødudsalg og kiosk

Vi ved, at når vores medarbejdere bliver dygtigere, så bliver føtex det også. Derfor bidrager vi hellere end gerne til din faglige udvikling, og hvis du mangler enkelte kompetencer eller har specifikke udviklingsønsker, tilbyder vi en lang række interne kurser som supplement til den daglige sparring.

jem & fix A/SElever søges til jem & fix i hele Danmark

jem & fix A/S

Er du klar til en lærerig og spændende hverdag i en virksomhed med mange udviklingsmuligheder?

Start din karriere i detailbranchen med en salgsassistentuddannelse i jem & fix. Vi er Danmarks eneste lavpris byggemarked, og vores glade og positive medarbejdere er de bedste ambassadører for vores virksomhed.

Hos jem & fix prioriterer vi tid, træning og uddannelse til vores medarbejdere, og som elev hos os, får du en ambitiøs uddannelse med højt tempo, fantastiske kollegaer og muligheder for personlig og professionel udvikling. Din karriere er vigtig for os, og hos jem & fix vil du opleve, at vi har fokus på dig og din uddannelse.

Som elev i jem & fix bliver du en vigtig del af teamet med ansvar for egne arbejdsområder.

Dine vigtigste opgaver er at:

 • Yde kundeservice ved kassen og på salgsarealet
 • Bestille og modtage varer
 • Udvikle din forståelse for jem & fix' koncept
Syddansk Erhvervsskole
EUX-undervisere – teknologi og teknikfag

Syddansk Erhvervsskole, Odense

Syddansk Erhvervsskole søger to undervisere til teknologi og teknikfag på EUX inden for området: Byggeri og energi.

Med base i EUX- og grundfagsafdelingen får du rig lejlighed til dialog med faglærere på de enkelte erhvervsuddannelser, fordi det er vigtigt, at eleverne oplever en god sammenhæng mellem undervisningen i EUX-fagene og den faglige undervisning, der er knyttet til elevernes brancher.

Vi har brug for en kollega, der brænder for at arbejde med de unge og synes, det er spændende at være med til at påvirke undervisningen til den unge målgruppe, der tager første og vigtige skridt i en erhvervsfaglig karriere med både svendebrev og gymnasial baggrund.

Riwal Danmark A/SServiceleder til Teknisk Helpdesk

Riwal Danmark A/S, Odense

Har du erfaring med ledelse af montørteams, stor teknisk forståelse og lyst til nye udfordringer med at yde teknisk assistance til vores udlejningskunder? Så har vi en interessant nyoprettet stilling til dig i vores afdeling i Odense.

Vi arbejder for altid at kunne levere den bedste kundeoplevelse. I vores Tekniske Helpdesk, er du med til at sikre velfungerende og fejlfrit materiel under hele udlejningsforløbet samt optimal udnyttelse af de ressourcer der knytter sig til funktionen.

Som serviceleder hos Riwal leder du et team bestående af 10 udekørende montører og 3 helpdesk-medarbejdere.

Samtidig med at du sørger for effektiv administration og fordeling af afdelingens arbejdsopgaver, vil du indgå som medarbejdende del af det team, som varetager den telefoniske betjening af kundehenvendelser om driftsmæssige forhold eller om vejledning i brugen af det lejede materiel.

Odense Kommune

Juridisk konsulent til Beskæftigelses- og Socialforvaltningen

Odense Kommune

Har du erfaring med at udarbejde kontrakter eller har en ambition om at styrke dine kompetencer på området? Og har du kendskab til beskæftigelses- og socialområdet? Befinder du dig hjemmevant i en politisk ledet organisation? Vil du være en del af en fagligt stærkt juridisk afdeling? Så har du nu mulighed for at bringe det hele i spil som jurist i Ledelsessekretariatet i Beskæftigelses- og Socialforvaltningen.

Du bliver kollega med syv fagligt dygtige jurister med forskellige ansvarsområder inden for forvaltningsretten samt beskæftigelses- og socialområdet.

Din rolle vil være at sikre solid faglig kontraktunderstøttelse i forhold til vores ledelse og drift i Beskæftigelses- og Socialforvaltningen. I den forbindelse vil der være tæt samarbejde med de øvrige jurister, driften og udbudsjuristerne i Borgmesterforvaltningen om udarbejdelse og styring af kontrakter.

Odense Kommune
BUPL FynKommunikationskonsulent

BUPL Fyn, Odense

Vi søger en energisk og handlekraftig person, der kan spotte interessante historier, tendenser, initiativer, som berører BUPL Fyns medlemmer. Du skal kunne finde pædagogvinklen på en aktuel politisk dagsorden – og være med til at præge denne dagsorden, hvor vi går foran. Du skal kunne tænke og formulere dig strategisk omkring kommunikationsopgaven, hvilket også betyder, at du skal arbejde professionelt på sociale medier, primært Facebook.

Du skal formulere artikler, kronikker og sørge for, at de kommer i de rette medier. Dvs. i både skrevne og elektroniske medier. Du skal udforme og udsende BUPL Fyns egne nyhedsbreve. Du har ansvaret for opdatering af hjemmesiden og annonceringen på hjemmesiden af vores medlemsaktiviteter og bidrager til de administrative opgaver i forhold til medlemsaktiviteterne.

De Forenede Dampvaskerier A/S
KUNDEORIENTERET SPECIALKONSULENT - SJÆLLAND

De Forenede Dampvaskerier A/S

De Forenede Dampvaskerier (DFD) i Odense søger en initiativrig specialkonsulent, der skal arbejde med forretningsområdet DFD Cleaning, herunder med vores bæredygtige rengøringskoncept Viima.

Viima er blevet tildelt EU's miljøpris og CSR Environment Prize på grund af dets særlige positive effekt på miljøet og arbejdsmiljøet. DFD Cleaning er et forretningsområde, som dækker en bred vifte af kunder i det offentlige/private marked, hvor vi er specialiseret i at levere værdiskabende rengøringsløsninger til vores kunder.

Stillingen

 • Dagligt ansvar for vores kundeportefølje, primært på Sjælland og Øerne
 • Opstart af nye kunder og prøve/testordninger
 • At være sparringspartner og problemløser for vores kunder
Universal Robots A/S
Business Intelligence Consultant

Universal Robots A/S, Odense

Be involved in a specialized, robotics company with highly qualified and motivated employees.

Reporting to our Group IT Manager, you will be part of our Business Intelligence Team with focus on ensuring a high professional user level of BI users. You will be working with both Senior Management Team and key super users to ensure that.

Roles & Responsibilities

 • Technical responsible for the BI solution with UR, and the development and use of it.
 • Strong and ongoing dialog with the organization about development and the usage of our BI solution.
 • Coach/developer/project manager on BI projects including chosen external partners for specific tasks.
Universal Robots A/S