777 job matcher din søgning 777 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex
IT-supporter til cloud-løsninger

Jobindex søger for SPECTRA SYSTEMS A/S i Odense

Er du klar til nye udfordringer hos en virksomhed, hvor du står for drift af egne hostede og public cloud-løsninger hos den førende spiller inden for hotel- og oplevelsesindustrien?

Hos SPECTRA SYSTEMS bliver du en del af en virksomhed med store digitale ambitioner. Du får grundig oplæring, så du bliver helt skarp på vores cloud-løsninger med mere end 2.500 brugere.

Efter en grundig introduktion til vores platform kommer du fx til at:

 • implementere nye kunder på vores cloud-løsninger
 • yde support til kunderne på disse løsninger både telefonisk og pr. mail
 • deltage i at udvide kapaciteten på kundens serverplatform.
Jobindex
Raunstrup A/S Bæredygtighedsansvarlig

Raunstrup A/S

Brænder du for bæredygtighed? Og har du erfaring fra byggebranchen?

Lige nu ligger de forskellige bæredygtighedstiltag flere steder i organisationen, og vi har styr på det grundlæggende. Vi vil dog gerne øge vores fokus og løfte vores indsats ved at samle aktiviteterne hos en bæredygtighedsansvarlig. Dine nøgleopgaver bliver bl.a.:

 • At være ansvarlig for den fortsatte udvikling af Raunstrups bæredygtighedsprofil
 • At igangsætte og idéudvikle på nye konkrete bæredygtighedstiltag
 • At arbejde med FN's verdensmål og operationalisere udvalgte mål i Raunstrup
APC Forsikringsmæglere A/S
Teamleder til Callcenter

APC Forsikringsmæglere A/S, København, Odense, Fredericia, Aarhus eller Aalborg

Er du vores nye skarpe teamleder, som er klar på at skabe et vinderhold?

Du kommer til at stå i spidsen for at udvikle og motivere vores callcenter bestående af ca. 10-25 medarbejdere, både individuelt og fælles. Du får ansvaret for planlægning af konkurrencer og sociale arrangementer, som skal være med til at motivere dit team på dagligt, ugentligt og månedligt niveau.

APC Forsikringsmæglere A/S
Lissner ApS Faktureringsmedarbejder - med håndværksmæssig forståelse

Lissner ApS, Odense

Kan du holde overblik over projekter & opgaver? Og er du skarp på opfølgning & dialog med vores serviceteam? Så er det måske præcis dig vi søger til at sikre det optimale flow i vores udfakturering …

Som faktureringsmedarbejder hos Lissner/JLG Denmark får du ansvaret for såvel intern som ekstern fakturering af de mange planlagte service- og årseftersyn, akutte reparationer såvel som garantireparationer, som vores udekørende montører og det interne serviceteam dagligt håndterer.

Du har en travl hverdag med mange løse ender, men navigerer sikkert gennem opgaverne i tæt kontakt med serviceteamet – og sikrer gennem konstruktiv opfølgning på åbne ordrer og opgaver korrekt udfakturering fra start til slut.

Autorola A/S
3 softwareudviklere søges til afdeling i stor vækst

Autorola A/S, Odense

Vil du være med til at udvikle spændende softwareløsninger til internationale kunder og samtidig få mulighed for at samarbejde med nogle af Odenses dygtige udviklere inden for Java, Spring SQL, og AWS? Så er det nu, du skal slå til!

Autorola koncernen er global og specialiseret i online bilauktioner og IT-løsninger til bilbranchen. Vores roadmap bugner af opgaver, og vores eksisterende løsninger skal fremtidssikres, så de kan håndtere et stærkt stigende antal kunder. Vi søger derfor dygtige udviklere, der vil være med at til videreudvikle vores applikationer og lave nye spændende løsninger. Og selvom vi har opgaver nok, så arbejder vi kun 37 timer om ugen og giver fleksibilitet til familielivet.

Autorola A/S
Solid Search Forretningsansvarlig til den tunge sektor

Solid Search søger for FTZ Autodele & Værktøj A/S i Odense

Kan du se dig selv stå i spidsen for en ny stærk spiller på det danske marked indenfor reservedele og serviceydelser til den tunge sektor - så er chancen lige her.

FTZ Autodele & Værktøj A/S søger en erfaren brancheprofil til etablering og drift af et forretningsområde indenfor reservedele og serviceydelser til last- og trailerbranchen.

Som forretningsansvarlig står du helt forrest og får dermed ansvaret for udarbejdelse af den businessplan, der skal positionere FTZ som en professionel og værdiskabende leverandør til branchen. Du tager ansvar for eksekvering, opfølgning og udviklingen af den kommercielle drift, herunder ansættelse og ledelse af den kommende organisation.

VKAREN.DK – REKRUTTERING
Struktureret medarbejder til lønadministration

VKAREN.DK – REKRUTTERING, Odense eller Fredericia

Er du uddannet indenfor økonomi eller kontor, og har du lyst til at arbejde med lønadministration? Så er det lige dig vi står og mangler til vores afdeling i Odense eller Fredericia.

Se video om VKAREN.DK – REKRUTTERING som arbejdsplads

VKAREN.DK og VKCONSULTING er et danskejet vikar- og rekrutteringsbureau med 20 års erfaring i markedet. Vores fornemmeste opgave er at matche mennesker og kompetencer med vores kunders ønsker, og vi sætter en ære i at finde det helt rette match.

Dine primære opgaver vil være:

 • Registrering, afstemning og kontrol af tidsregistreringer og løndata
 • Overenskomster og lovgivning inkl. opdatering af lønsystem
 • Lønudbetaling til 14 dags samt månedslønnet
VKAREN.DK – REKRUTTERING
Micro Matic A/S ERP D365F&O Business Partner

Micro Matic A/S, Odense

til verdens førende leverandør af fadølsudstyr.

Vil du have en central rolle i vores D365F&O implementering, og er du faglig ekspert i processer og ERP-systemer?

Vi mangler dig som en vigtig brik i vores internationale IT-team, bestående af tekniske ressourcer og systemspecialister, hvor vi supporterer vores salgsselskaber og produktionsenheder beliggende forskellige steder i verden, som skal på den samme platform med både globale og lokale forankringer.

Du kommer fra en rolle med ansvar for business-systemer i den daglige drift i tæt samarbejde med forretningen og dens ressourcer.

Universal Robots A/S
Vedligeholdstekniker

Universal Robots A/S, Odense

Vil du være en del af Universal Robots og vores verden af cobots? Vi søger en vedligeholdstekniker til vores aftenhold (timelønnet).

Du bliver en del af vedligeholdsafdelingen, hvor du både selvstændigt og i teams arbejder med forebyggende vedligehold samt akut opståede komplekse tekniske udfordringer på tværs af hele produktionen. Det vil være en bred palette af opgaver, som bl.a. består af kalibrering af udstyr, forebyggende og afhjælpende vedligehold og opgradering af maskinpark samt deltagelse i projekter og udviklingsopgaver.

Universal Robots A/S
Mazanti-Andersen
Advokat til Mazanti-Andersens transaktionsteam

Mazanti-Andersen, København eller Odense

Er du advokat med erfaring inden for transaktioner? Mazanti Transactions arbejder med nogle af de mest spændende transaktioner i Danmark og er blandt de førende advokatvirksomheder i Danmark inden for Venture Capital. Teamet vækster og søger lige nu flere stærke kræfter.

Som advokat i vores transaktionsafdeling bliver du en del af et team bestående af 22+ kollegaer, som rådgiver danske og internationale klienter inden for klassisk strukturerede M&A transaktioner, ventureinvesteringer, børsnoteringer, øvrige kapitalmarkedstransaktioner og etablering af venture- og P/E-fonde.

Miljøstyrelsen
Miljøstyrelsen mangler skarp jurist

Miljøstyrelsen, Odense

Vil du gerne prøve at arbejde med flere forskellige områder inden for miljøjuraen? Så er du måske vores barselsvikar, hvor du efterfølgende har mulighed for at rokere videre i Miljøstyrelsen.

Du vil i dit første år i Miljøstyrelsen komme til at arbejde med biocidområdet og indesluttet anvendelse af genmodificerede organismer, og her få mulighed for at både arbejde med EU-jura og national lovgivning. Sammen med vores dygtige teknikere skal du finde gode, konstruktive løsninger på konkrete problemer som opstår under sagsbehandlingen i vores godkendelsesordninger, og hjælpe med at afdække det juridiske grundlag ved nye problemstillinger.

Miljøstyrelsen
Odense Kommune
Jurist til Sundhedsforvaltningen

Odense Kommune

Drømmer du om at bruge din juridiske værktøjskasse inden for et velfærdsområde i rivende udvikling, der har stor effekt for borgerne i kommunen? Og bliver du motiveret ved tanken om at kunne bidrage til områder såsom lighed i sundhed, mental trivsel og ernæring? Så skal du tage forvaltningsloven, persondataloven og styrelsesloven under armen og komme med på holdet som vores nye jurist i Sundhedsforvaltningen!

Din hverdag vil blandt andet byde på:

 • besvarelse af juridiske spørgsmål inden for relevant faglovgivning, herunder serviceloven og sundhedsloven
 • håndtering af aktindsigter
 • relevante opgaver på GDPR-området
Odense Kommune
3 Butikskonsulent til 3Butikken Rosengårdscentret

3, Odense

Vil du være en del af et team, der har et meget stærkt sammenhold, og vil du have en tempofyldt hverdag med masser af sparring, så du hele tiden udvikler dig inden for både salg og service?

Lige nu står alle vores dygtige og søde butikskonsulenter klar til at tage imod dig.

3

Som butikskonsulent foregår din dag på butiksgulvet, hvor du er i kontakt og dialog med vores mange kunder. Når du ikke ser kunderne i øjnene, er du – sammen med dine kolleger – med til at sørge for, at butikken er salgsparat – og klar til at opnå succes.

Compass Group Danmark A/S
Analytisk tal-knuser i sigte – på visitkortet kaldet ”Cleaning Planner & Analytics Manager”

Compass Group Danmark A/S, København eller Odense

Lyder analyse, tal-knusning og planlægning som sød musik i dine ører? Så læs videre, for vi er netop ved at etablere et Excellence team indenfor rengøring i Compass Group Danmark.

Vi er på udkig efter dig, der har en stærk analytisk profil og som motiveres af at sikre kvalitet i vores processer indenfor planlægning og kalkulation af rengøringsaktiviteter. Du bliver del af et team på 4 engagerede og fagligt dygtige kolleger.

Dit primære arbejdssted kan enten være fra vores kontor i København eller Odense, hvor der er kolleger og faglig sparring at hente. Du har dog også mulighed for at fordybe dig i projekter og opgaver fra din hjemmearbejdsplads.

Compass Group Danmark A/S
Aluwind A/S
Key Account Manager – Offshore Wind

Aluwind A/S, Odense

Vi søger en Key Account Manager af konstruktioner af offshore vindmøllefundamenter; et forretningsområde hvor Aluwind har placeret sig internationalt som en kompetent partner gennem de seneste 13 år. Se video om Alumeco A/S som arbejdsplads

Du får selvstændigt ansvar for at styrke salget og have fingeren på pulsen i forhold til igangværende og kommende offshore vindprojekter. Du vil spille en central rolle gennem hele salgsfasen, og ofte vil du være med til at udvikle specifikke løsninger i tæt samarbejde med kundens projektledere m.fl.

Vi tilbyder en stilling med meget ansvar i en global koncern med en klar vækststrategi. Du kommer til at operere i et konkurrencepræget marked, og du får gode muligheder for at præge stillingen og videreudvikle din karriere.

Aluwind A/S
Odense Kommune
Sygeplejerske til Dannesbohus

Odense Kommune

Vil du være med til at gøre en positiv forskel for udsatte borgere, som typisk har/har haft et langvarigt stof- og/eller alkoholmisbrug, eller er udfordrede grundet andre sociale problemstillinger? Går du med et ønske om at levere en foranderlig og positiv indsats gennem en professionel sundhedsfaglig tilgang, og yde omsorg for borgerne på et bosted? Så er du måske den sygeplejerske og nye kollega, vi søger til Dannesbohus i Odense Kommune, i en stilling med blandede dag- og aftenvagter, hvor du har weekendvagt hver 3. uge.

Som medarbejder skal du hjælpe os med at gøre en positiv forskel for vores udsatte borgere. Nogle af arbejdsopgaverne vil være:

 • Medicinhåndtering
 • Implementering af sundhedsfaglige vejledninger og retningslinjer
 • Modtage og passe borgere, som har brug for et omsorgsophold, hvor afrusning er en del af det
Odense Kommune
Logio Consulting A/S
Erfaren rådgiver til logistikprojekter

Logio Consulting A/S

Som rådgiver leder du logistikprojekter af forskellig størrelse og kompleksitet og af både strategisk og operationel art. Du bidrager i hele processen gennem analyse, konceptudvikling og kravspecifikationer til implementering og idriftsættelse.

Vores kunder er selv videnstunge virksomheder, og det stiller store krav til, at vi som rådgivere kan bringe øget værdi til projektet. Du er derfor god til hurtigt at forstå kundens forretning og gennemføre en analyse af udfordringerne. Din erfaring, i kombination med en naturlig nysgerrighed og kreativitet, sætter dig i stand til at udvikle nye innovative løsninger for kunden ligesom du i implementeringsfasen er vedholdende med øje både for helheden og detaljen.

Logio Consulting A/S
A-Speakers Sales Lead

A-Speakers , Odense

Har du købmandskab og et kommercielt mindset, og har du lyst til at bruge disse kompetencer i en unik branche? Går du forrest for at sikre relationen og den komplette kundeoplevelse? Vil du dertil gribe muligheden for at bygge karriere i en vækstende international forretning, så er det dig, vi leder efter, som vores nye Sales Lead.

Markedet for vidensdeling i B2B er gunstigt og for at nå vores mål, skal vi bruge dig. Dig, der vil bygge en international salgskarriere i et job med både langsigtede strategiske mål og kortsigtede sejre.

Jobbet starter på gulvet, så du kender grundlaget for, hvordan forretningen kører. Des mere dit kendskab til markedet for foredrag forøges, vil stillingen i stigende grad få det taktiske ansvar for salg.

PeopleLink Erhvervschef

PeopleLink søger for Fynske Bank A/S i Odense

Indgå i ledelsen af en afdeling i positiv udvikling.

Som erhvervschef er dine primære arbejdsopgaver at skabe resultater i samarbejde med og gennem ledelse af medarbejderne i afdelingen. Du får ledelsesansvaret for fem erhvervsrådgivere og tre kundemedarbejdere, som du coacher og motiverer med udgangspunkt i bankens værdier og de deraf afledte mål.

Du får ansvaret for nogle af afdelingens største erhvervskoncerner. Herudover vil du komme til at deltage i det opsøgende arbejde og profileringen af banken i Odense-området igennem diverse netværk, som afdelingen er en del af.

Gem
PeopleLink Lager- og logistikchef

PeopleLink søger for kunde i Odense

Drift, optimering og fremtidssikring af et logistiksetup

Trives du med ansvaret for den daglige lager- og logistikdrift, og er du drevet af optimering af arbejdsgange? Så kan du med fordel læse videre her.

Som Lager- og Logistikchef er du overordnet ansvarlig for den daglige drift af et varelager på ca. 4000 kvm. Det ansvar indebærer blandt andet ledelse af et team på 6-9 fuldtidsmedarbejdere samt et antal vikarer og deltidsansatte, afhængig af sæson. Med ansvaret følger desuden en vigtig rolle i den løbende optimering og udvikling af lagerstyringen og arbejdsprocesserne.

Du får passionerede kolleger med mange forskellige fagligheder, og du får særdeles gode muligheder for at bringe mange facetter af din faglighed i spil.

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV