1.013 job matcher din søgning 1.013 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

HJHansen Recycling A/S Assistent – Kundeservice

HJHansen Recycling A/S, Odense

Er du positivt anlagt, har du en god fornemmelse for mennesker, og er dit servicegen i top?

HJHansen Recycling Group arbejder primært med samfundets jern- og metalskrot, der bearbejdes og sælges i hele verden som råstof til produktion af nye jern- og metalprodukter.

Som ny medarbejder bliver du en vigtig krumtap i den daglige kundeservice og logistik. Det er på samme gang en rutinepræget hverdag, men også med stor omskiftelighed og afbrydelser.

Du får en bred kontaktflade til både leverandører og kolleger. Derfor er det vigtigt, at du har både lysten og evnerne til at hjælpe os med at bevare og udvikle de gode kunderelationer, vi allerede har i dag.

Leder til det private børnehus Troldhøj

Det Private Børnehus Troldhøj, Odense

Det Private Børnehus Troldhøj søger en ny leder pr. 1. september 2022. Vi er en privat integreret daginstitution, som er beliggende i naturskønne omgivelser på grænsen mellem Odense S og Odense M.

Vi er et børnehus for 20 vuggestuebørn og 53 børnehavebørn og har 15 dedikerede personaler med en bred faglig, erfaringsmæssig og aldersmæssig baggrund. Vi vægter det nære og tilliden mellem børn og voksne højt og synes, det er vigtigt, at det sker i trygge rammer. Vi har derfor stueopdelt vores børnehave, fordi vi tror på fordybelsen i de mindre grupper. Nå ja, og så har vi byens vel nok bedste madordning og har et særligt fokus på maddannelsen.

Vi søger en leder, som vil være med til at føre vores visioner ud i livet i et hus med masser af humor, tryghed og en høj pædagogisk faglighed.

Odense Boligselskab Servicemindede rengøringsmedarbejdere søges til trappevask og andre rengøringsopgaver

Odense Boligselskab

I Odense Boligselskab vil vi gerne skabe gode og trygge hjem for vores beboere. En vigtig del af dette er, at vores fællesarealer er pæne og rene.

Vi søger derfor 2 stabile medarbejdere til hjælpe os med trappevask, rengøring af vaskerier, sprede smil og m.m. Vi søger medarbejdere, der er fleksible, og som sætter en ære i at gøre et godt stykke arbejde. Af hensyn til beboerne er det vigtigt, at du kan tale og forstå dansk. Men vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion, etnisk baggrund mv. til at søge stillingen.

Jobindex A/S
Planlægger til en af Danmarks største busoperatører

Jobindex A/S søger for Tide Bus Danmark A/S i Odense

Kunne du tænke dig en vigtig strategisk rolle, hvor du dykker ned i store datamængder og variabler og finder måder, vi kan effektivisere vores processer på?

Så grib denne mulighed og sæt dig bag rattet hos Tide Bus! Du er med til at vinde de udbud, vi lever af samt sikre, at vi holder en god økonomi ved at finde optimeringsmuligheder i vores vagtplanlægning.

Du står for planlægningen omkring køreplansskift. Det betyder, at du dykker ned i Hastus, som er vores planlægningsprogram. Så laver du vagtskemaerne, hvor du primært tager 3 hensyn: chaufførernes ønsker, overenskomsten og økonomien. Og du har de langsigtede briller på i arbejdet, for du planlægger typisk et halvt til et helt år frem.

Lyder det spændende?

Læs mere om dit nye job her.

Jobindex A/S
GLS Denmark A/S
Depot Service Assistant - Odense

GLS Denmark A/S

Du kommer til GLS på det måske mest spændende tidspunkt. Virksomheden udvikler sig med stor hastighed og det samme gør forventningerne til vores kundeservice. Du får ikke alene et ansvarsfuldt job, du får også store muligheder for at sætte dit personlige præg på afdelingens høje og anerkendte serviceniveau.

GLS Denmark A/S

Som Depot Service Assistant er du vores ansigt udadtil – eller rettere sagt mest vores stemme, da du får telefon og mail som dine primære arbejdsredskaber. Du er den, kunderne, og vores chauffører møder, når de har spørgsmål eller problemer, og du er også den, der finder løsningen. Sideløbende håndterer du forskellige administrative opgaver.

GLS Denmark A/S
ICM A/S
IT-administrator

ICM A/S, Odense

ICM er én af Skandinaviens førende leverandører inden for personlig sikkerhed, teknisk udstyr samt arbejdsmiljøprodukter.

Vi er en del af Bunzl-koncernen og har ca. 105 ansatte. Gennem årene er ICM vokset både nationalt og internationalt, og vi leverer til markeder med ekstra høje kvalitetskrav.

Vi søger en IT- Administrator, der skal stå for den daglige IT-drift samt løbende supportere vores medarbejdere. Du skal være skarp på din viden om IT, da vi forventer, at du bidrager til implementering og drift af nye systemer i forbindelse med digitalisering af arbejdsprocesser, og du skal kunne samarbejde med eksterne leverandører. Herudover skal du medvirke til at sikre, at vores systemer lever op til relevante krav i forbindelse med bl.a. informationssikkerhedspolitikker, GDPR-compliance, m.v.

ICM A/S
OBH-Gruppen A/S
Kontorelev med speciale i administration

OBH-Gruppen A/S, Odense

Er du serviceminded og holder af at hjælpe både kunder og kolleger? Arbejder du struktureret med opgaver og er positiv, selvom der er mange, der har brug for din hjælp? Er du udadvendt, imødekommende og har let til smil? Så er det måske dig, vi står og mangler som vores nye kollega?

OBH Rådgivende Ingeniører søger en kontorelev, der har lyst til at være en del af vores reception, løse mange forskellige opgaver inden for administration og økonomi samt få mulighed for at stifte bekendtskab med vores produktions- og salgsafdeling.

Vi kan tilbyde dig en uddannelse med afvekslende opgaver, hvor den primære opgave vil være at assistere vores økonomiafdeling og receptionist.

OBH-Gruppen A/S
Sentia Denmark A/S
Senior Infrastructure Engineer / VMware Specialist

Sentia Denmark A/S, Odense eller Glostrup

Er du klar til at gå en super spændende fremtid i møde i en succesfuld virksomhed inden for teknologiske løsninger? Har du erfaring med større VmWare installationer? Kan du se dig selv i et miljø med professionelle kolleger der løfter i flok og er du en god teamplayer? Så har vi stillingen til dig!

I rollen som Senior Infrastructure Engineer vil du blive en del af et større kompetent team, hvor vi arbejder og tænker i en international kontekst. Du vil være ansvarlig for at arbejde med vores VMware og Hyper-V installationer, opdatering af disse, og sikre automatisering m.v. Du vil have mulighed for at arbejde ud fra vores kontor i enten Glostrup eller Odense.

Dine ansvarsområder

 • Installation og drift af en bred vifte af VMware produkter bla. vSphere, VCD, NSX-T, VCDA, vSAN
 • Vedligeholde og opdatere Hyper-V clustre
 • Vedligeholde, opdatere og automatisere vores IT-infrastruktur
Sentia Denmark A/S
Fjernvarme Fyn A/S
Maskiningeniør som kan flytte bjerge med sin viden

Fjernvarme Fyn A/S, Odense

Tro kan flytte bjerge, men kun viden kan flytte varme. Og viden er nødvendig for dig, som vil være vores nye maskiningeniør. For det kræver både snilde og kløgt at flytte varmen fra vores store produktionsanlæg og ud til kunderne. Kan du hjælpe os med det?

Din baggrund er sandsynligvis maskiningeniør. Og du har allerede, eller du ønsker at udvikle, viden om projektering af store fjernvarmeinstallationer; primært i forbindelse med produktion og distribution. Det kræver en solid viden om pumper, rør, ventiler og, ikke mindst, om de termodynamiske love.

Vi tilbyder et komplekst fjernvarmenet, som kræver din opmærksomhed. For det udvikler sig hele tiden. Her bliver du den centrale person, som forstår kompleksiteten, når der skal ændres eller udbygges. Det gælder både teknisk og regulatorisk. Samtidig bliver du projektleder i forbindelse med projektering og gennemførelse af projekter.

Kirkens Korshær Socialfaglig medarbejder til varmestuerne i Bolbro og Nørregade – vikariat

Kirkens Korshær, Odense

Tidsbegrænset stilling med ansættelse i et år fra 1. september 2022.

I dette vikariat vil du være tilknyttet to varmestuer, og du skal være fleksibel i forhold til, hvor du skal møde ind den enkelte dag.

Kan du møde mennesket i øjenhøjde, med omsorg, nærvær og respekt og ikke stille krav om forandring, så er det måske jobbet for dig!

Du skal sammen med de øvrige ansatte og frivillige medarbejdere være med til at skabe fristeder med tryghed og ro, hvor udsatte mennesker kan opleve at høre til. Målgruppen er hovedsagelig mennesker, der er udfordret af problematikker som misbrug, hjemløshed, dårlig økonomi, psykisk sygdom, ensomhed mv.

Plantorama SoMe-studentermedhjælper

Plantorama, Odense

Søger du hele tiden den gode historie, og har du et godt øje for, hvad der virker visuelt på de sociale medier, er denne stilling måske lige dig?

Da vores dygtige studentermedhjælper har fået nye spændende udfordringer, søger vi en SoMe-studentermedhjælper til Plantorama Odense, der skal være ansvarlig for vores Facebook- og Instagram-side.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Finde, producere og publicere indhold til vores lokale Facebook-side
 • Producere korte videoindslag til Facebook
 • Tæt samarbejde med afdelingsledere og marketingsafdelingen
 • Sikre samspil mellem vores produkter, brand og kommunikation online
Syddansk Erhvervsskole
Underviser til tømreruddannelsen

Syddansk Erhvervsskole, Odense

Er du en dygtig, erfaren tømrer, der har lyst til en helt ny rejse med dit fag?

Er du stolt af tømrerfaget og synes du, det kunne være fedt at give videre til unge elever, der så småt er begyndt at lære faget at kende og også til de mere erfarne lærlinge, der er godt på vej til at mestre svendeprøven?

Så er jobbet som underviser på tømreruddannelsen sikkert interessant for dig. Du bliver en del af team, der underviser på grundforløb, hovedforløb og EUX.

Vi er et hold engagerede undervisere – alle med en solid faglig baggrund og flere års tidligere erfaring fra spændende job i branchen. Som undervisere på tømreruddannelsen har vi fokus på samarbejde, elevinddragelse og elevernes faglige og sociale potentialer, så de bliver så dygtige som muligt og godt forberedte til deres kommende profession som tømrer.

Gem
Comentum ApS HR-Chef

Comentum ApS søger for kunde i Odense

Til at underbygge organisationens udvikling, så den er klar til yderligere vækst og løft af kompetencer, søger vi en erfaren HR Chef, der med virksomhedens værdigrundlag som udgangspunkt kan sætte rammerne og retningen for denne udvikling.

Du får en aktiv nøglerolle i videreudvikling og implementering af en HR-agenda, der understøtter virksomhedens fortsatte vækst og sikrer et fortsat kompetenceløft. Dit fokus vil som opstart være on- og off-boarding, fastholdelse af medarbejdere samt employer branding.

Din rolle vil i høj grad være koncentreret om design og indhold, og i at implementere det i organisationen. Derudover har du naturligvis ansvaret for den daglige drift og årshjulet for HR. Du deltager i rekrutteringsopgaver efter behov, og har ansvaret for at rekrutteringsprocessen er tilrettelagt professionelt og har et forløb, der gør det enkelt og ensartet at gennemføre processen.

Indrykket:
Alumeco A/S
IT-systemadministrator

Alumeco A/S, Odense

Er du en dynamisk profil med flair for detaljer, evner og vilje til at udvikle dig i en spændende international organisation, så har vi stillingen til dig!

Aluwind

Alumeco har et velfungerende IT-setup med brugere i ind- og udland og vi anvender en lang række forskellige produkter til understøttelse af forretningen, som for eksempel VMware, Citrix, Microsoft Office 365 og SAP HANA, tillige med en lang række Microsoft-sikkerhedsprodukter.

Samtidig er vi i gang med en migrering af vores systemer og servere til Microsoft Azure som forventes at skulle erstatte hele vores nuværende platform, bl.a. i form af Azure Virtual Desktop. Det er en spændende rejse, som vi håber du har lyst til at være med på.

Alumeco A/S
TEMP TEAM A/S Tekniker med ansvar for kvalitet og dokumentation

TEMP TEAM A/S søger for Glova Rail A/S i Odense

Er du klar til at starte, eller måske fortsætte, din karriere hos Glova Rail - en mindre og højt specialiseret virksomhed? Så er du måske den nye Tekniker, vi leder efter.

Som del af det tekniske team vil du referere til Technical Manager. Du vil i tæt samarbejde med teamet tænke sanitet på en helt ny måde. Glova Rail laver nemlig High-Tech og kundetilpassede produkter og løsninger, som kan betjenes ligesom en smartphone – og det går ikke ubemærket hen i branchen.

Din dagligdag og ansvarsområder i et alsidigt job vil inkludere:

 • Eget ansvar for kvalitetsstyringssystem – ISO9001
 • Audits – både interne og eksterne
 • Teknisk dokumentation, manualer og vedligeholdelses beskrivelser
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole Underviser til fødevareområdet (deltid)

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Odense

UCL søger en adjunktvikar til undervisning på Procesteknologuddannelsen.

Kunne du tænke dig en spændende og selvstændig hverdag, hvor du i høj grad kan være med til at sætte dagsordenen, og hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med kompetente og engagerede kolleger? En hverdag præget af, at vi i undervisningen arbejder helhedsorienteret på tværs af fagområderne og i tæt samspil med erhvervslivet?

Du skal have lyst til at undervise både i teori og i praksis i vores køkken og proceslaboratorie. Din uddannelsesbaggrund skal være på minimum bachelorniveau og relevant ift. undervisningsområderne. Du skal være bredt faglig funderet, og skal selvstændigt kunne løfte undervisning. Derfor er det en fordel, hvis du har erfaring med undervisning eller formidling i forbindelse med fødevareerhvervet, og kan sætte faglige temaer i relation til anvendelse i praksis.

Hybjerghus Optimering Bogholder/regnskabsassistent 30-37 t/uge

Hybjerghus Optimering søger for Monitor ERP System i Odense

Hybjerghus Optimering søger for Monitor ERP System en kompetent bogholder/regnskabsassistent.

Monitor ERP System er en spændende virksomhed, der har ambitioner. Vi har markedets bedste ERP-system til produktionsvirksomheder, og vi mangler din hjælp til at lykkes med det.

Dit nye arbejde:

 • Du tager ud til nogle af de mindre kunder 1-2 dage om ugen og klarer deres almindeligt forekommende bogholderiopgaver såsom:
  • Fakturering, bogføring af indbetalinger
  • Bogføring af leverandørfakturaer og udbetalinger
  • Bogføring af almindelige kassebilag
Odense Kommune
2 parkforvaltere med grønne fingre og flair for udvikling og planlægning

Odense Kommune

Odense by har vokseværk, og især bymidten vokser sig stor og i højden. I Odense sker det ikke på bekostning af de grønne områder og vores natur. Vi er nemlig stolte af og værner om vores grønne by, hvor åen slynger sig gennem hele kommunen. Det kræver et dygtigt team af grønne fingre med sans for udvikling, planlægning og helhedstænkning at fastholde Odense som en grøn og levende storby.

Vi har travlt i det grønne team i By- og Kulturforvaltningen. Vi tager os bl.a. af driften af byens skove og grønne områder, ligesom vi har natur- og formidlingsprojekter og håndterer udlån af grønne områder.

Selvom ikke to dage er ens i By- og Kulturforvaltningen, så kan du regne med, at du kommer til at arbejde med bl.a.:

 • Kontraktstyring som kontraktholder på entrepriser
 • Driftsmøder, økonomistyring, årsplanlægning samt tilsyn, kontrol og dokumentation
 • Udvikling af eksisterende grønne områder
Odense Kommune
Region Syddanmark Erfaren seniorprojektleder til Regional IT

Region Syddanmark, Kolding eller Odense

Brænder du for at lede komplekse IT-projekter, der sikrer Region Syddanmark effektive IT-løsninger og som gør hverdagen lettere for patienter og medarbejdere på sygehusene – og vil du gerne arbejde med base i Odense eller Kolding?

Vi har mange projekter i vores portefølje og har behov for at få udvidet kredsen af projektledere gerne med teknisk indsigt og/eller erfaring fra udbudsprojekter. Vi søger derfor 1-2 seniorprojektledere med flair og interesse for IT, og som kan arbejde tæt sammen med vores IT driftsorganisation samt øvrige interessenter om implementering af projekterne.

Som seniorprojektleder bliver din opgave bl.a. at varetage den overordnede koordinering og opfølgning på aktiviteter samt sikre, at projekterne kommer godt i land – under hensyntagen til en IT-drift organiseret med afsæt i ITIL-processer.

Goloo A/S Salgskonsulent

Goloo A/S, Odense

Vi har fået travlt i takt med stigende vækst og søger derfor en ny kollega som salgskonsulent til at udvide salget af vores unikke og nyskabende produkter.

Efter en grundig oplæring af vores produktprogram samt introduktion af vores kunder og deres behov skal du skabe din egen succes, herunder omsætning. Det betyder, du skal have erfaring og flair for opsøgende salg.

Du kan have forskellig tilgang eller baggrund til stillingen, men det kan være en fordel at have:

 • Kendskab og erfaring med opsøgende salg.
 • Kendskab til sundhedsindustrien og medico segmentet.
 • En relevant faglig baggrund i henhold til vores kundegruppe, som er hospitaler og plejehjem. Dog ikke et krav.
 • Et åbent sind og god til at arbejde selvstændigt, idet stillingen medfører kørsel i hele landet.