584 job matcher din søgning 584 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 584 resultater.
JYSKJYSK Danmark søger elever til hele landet

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling, teamspirit og gode kollegaer går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1? Ser du dig selv i et job med mulighed for ansvar og hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes?

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den elev, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • et springbræt til mange forskellige kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
SPECTRA SYSTEMS A/S
Solution Architect – Greenfield development

SPECTRA SYSTEMS A/S, Odense

SPECTRA SYSTEMS has started an ambitious journey to become one of the world’s preferred partners within the hotel industry domain. You will participate in the early development of brand-new products based on a modern event-driven microservice architecture with a fully automated CI/CD pipeline in Microsoft Azure.

Your focus will be on the following:

 • Apply architectural concepts to design a solution that meets requirements, such as maintainability, flexibility, security, reliability, and scalability
 • Maintain architectural documents
 • Ensure that relevant strategies, standards, and practices are applied correctly
SPECTRA SYSTEMS A/S
OK-Fonden
Teknisk servicemedarbejder til OK-Fonden Odense

OK-Fonden

OK-Fonden Odense søger en fagligt dygtig medarbejder, der sammen med én erfaren kollega i ét team, selvstændigt og ansvarligt kan varetage den daglige drift og vedligeholdelse af vores to plejehjem Dyruphus, Gurli-Vibeke herunder 10 ældrevenlige boliger samt 24 seniorboliger Enghaverne i Kerteminde.

Som teknisk servicemedarbejder i OK-Fonden Odense er du hverdagens ekspert i alt, der har at gøre med den daglige drift og vedligeholdelse af beboernes boliger, tekniske anlæg og reparationer, samt udendørs arealer.

Det er dig, der står for alt fra kaldeanlæg, belysning, ventilation og varme til undervisning af nye medarbejdere i brandforebyggelse. Kort sagt: Du får rigtigt mange ting til at hænge sammen i en travl hverdag og får en central rolle i at skabe de bedste rammer for beboerne.

Arkil A/S
Anlægsstruktører til Arkil i Odense

Arkil A/S

Vi har travlt og søger derfor erfarne anlægsstruktører til vores afdeling i Odense. Har du hænderne skruet ordentligt på, og har du lyst til at være en del af et åbent og uformelt team i én af Danmarks største entreprenørvirksomheder? Så er det måske dig, vi søger.

Du får et spændende, selvstændigt og udviklende job i en virksomhed, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau, gode arbejdsmiljø og positive, professionelle samarbejdsklima. Som ny medarbejder bliver du godt introduceret og oplært, så du kommer godt fra start i jobbet. Du får gode muligheder for videreudvikling og efteruddannelse. Lønnen er efter dine kvalifikationer, og du får en god pensionsordning og sundhedsforsikring.

Jobindex A/S
Maskiningeniør/projektleder til succesfuld virksomhed i vækst

Jobindex A/S søger for Nordtech A/S i Odense

Her får du virkelig mulighed for at sætte din erfaring med mekaniske konstruktioner i spil, når du udvikler og implementerer vejetekniske løsninger til vores kunder.

 • Kan du se potentialet i at være en del af en mindre nichevirksomhed, hvor du får meget stor indflydelse og rig mulighed for at påvirke vores løsninger? Og vil du være med til at sikre vores fremtid og udvikle, producere og implementere vejetekniske løsninger?

Bliv projektleder og tag del i udviklingen af vores produkter
Det går godt i Nordtech og Vetec. Som projektleder kan du se frem til en bred rolle med ansvar for en lang række opgaver og projekter inden for konstruktion og vejeteknik.

 • Du er uddannet ingeniør, gerne maskiningeniør eller tilsvarende, og har gerne erfaring fra en lignende rolle med projektledelse.

Interesseret?

Jobindex A/S
Tekniq Kvalitet ApSBackofficesupporter

Tekniq Kvalitet ApS, Odense eller Glostrup

TEKNIQ Kvalitet oplever en stigende efterspørgsel på vores ydelser, og derfor søger vi nu en ekstra administrativ backofficesupporter til vores kontor i Odense eller Glostrup med tiltrædelse snarest muligt.

Som administrativ backofficesupporter hos TEKNIQ Kvalitet vil du få en spændende hverdag med mange forskellige arbejdsopgaver bl.a.:

 • Vedligeholdelse af kundedata i CRM-system
 • Dataudveksling med myndigheder
 • Arkivering af materiale ifm. forhåndsgodkendelser, efterprøvningsbesøg mv.
 • Kundesupport på mail og telefon
TV 2 Danmark A/SFull-stack-udvikler til TV 2 Danmark

TV 2 Danmark A/S, Odense

Har du lyst til at sætte præg på fremtidens afviklingssoftware med node.js/React og mestrer du allerede at navigere både frontend og API integrationer? Så har du hermed muligheden som full-stack-udvikler for Content Technology.

Som vores full stack udvikler vil du arbejde tæt sammen med dine interne og eksterne udviklerkolleger, produktejere og designere, og dine hovedopgaver vil bl.a. være at:

 • udvikle vores nye afviklingsplatform ”Sofie” i høj kvalitet i Node.js, React og TypeScript med fokus på robusthed og skalerbarhed i tæt samarbejde med eksterne udviklere og interne produktejere
 • ”over the top” udvikling til vores store produktionsplatform, som dagligt bruges af mere end 400 indholdsproducerende kollegaer i Nyhederne, Sporten og TV2Play
 • foretage reviews af dine kollegers kode, deltage aktivt i diskussioner og generelt bidrage til videndeling
Energi Fyn
Kunderådgivere til salgsteamet

Energi Fyn

Er du klar til en salgskarriere i Fyns største Energiselskab, og vil du være en del af et succesfuldt salgsteam? Drives du af at gå aktivt ind i en salgsdialog med nye og eksisterende privatkunder? Så er du måske en af vores nye kunderådgivere til salgsteamet.

Du bliver en del af et team, hvor salg, service og support er omdrejningspunktet. Samlet set er vi ca. 45 rådgivere i kundecenteret, hvor du bliver en del af de rådgivere, der hovedsageligt sidder med opsøgende salg til nye eller eksisterende kunder.

Som rådgiver tager du ansvar for at levere en suveræn kundeservice til vores kunder. Vi arbejder alle ud fra en resultatorienteret tilgang med performancemålinger, som en naturlig del af hverdagen.

Energi Fyn
Brødrene A & O Johansen A/S
Handelselev søges til AO Odense

Brødrene A & O Johansen A/S

Som elev i AO’s håndværkerbutikker får du hænderne fulde. Du bestiller varer, rådgiver kunder, laver ordrer og skriver SoMe-posts. Du tager ansvar og får det. Og du lytter til dine kolleger, der skubber dig fremad. For sådan er det at være elev i AO: Hvis du giver meget, får du meget og mere til. Fremtiden er din. Er du klar til at gribe den?

Når du møder ind mandag morgen, starter du med at fylde op i butikken. Så begynder kunderne at strømme ind: Du ekspederer ved kassen, tager imod bestillinger over telefonen og snakker med leverandører, når der skal skaffes specialvarer.

Brødrene A & O Johansen

Ofte kommer de samme kunder hver dag, så mange elever oplever, at der hurtigt bliver en afslappet tone, som gør det endnu sjovere at gå på arbejde. Ud over kunder har du også daglig kontakt til fx vores centrallager, leverandører, onlineteam, hovedkontor med støttefunktioner, osv.

Brødrene A & O Johansen A/S
Alm. Brand
Privatassurandør til Odense

Alm. Brand

Er du klar til at sætte din karriere i højeste gear og indfri dit potentiale som sælger?

Vi giver dig chancen for at udnytte dit høje ambitionsniveau til at skabe din egen succes og ikke mindst gode kundeoplevelser.

”Vi har nogle rigtig gode forsikringsløsninger, der gør, at vi rigtig ofte kan lukke vores salg. Det er en fed fornemmelse både at kunne hjælpe kunderne og hele tiden blive en dygtigere sælger.”
Alessio, privatassurandør

Klik ind på annoncen, se videoen og find ud af, om jobbet er noget for dig.

Alm. Brand
Orifarm
Regulatory Affairs IT Specialist

Orifarm, Odense

Do you have a can-do attitude and want to be in charge of regulatory tasks as well as being a responsible administrator? If you are interested in registration of medicinal products and working with IT-related tasks, then you may be our new Regulatory Affairs IT Specialist in the Product and Process Management Team in the Regulatory Development Department.

Orifarm is implementing a new Document Management System, Veeva Vault, and we are looking for a system administrator. The Veeva System Administrator is responsible for acting as Orifarm’s primary System Administrator on a day-to-day basis for the applications Vault Submissions and Vault Submissions Archive from Veeva. The System Administrator will work closely with the Orifarm organization to ensure and improve system efficiency, optimize Orifarm’s use of the applications, and provide organizational support as needed.

Orifarm
jem & fix A/SElever søges til jem & fix butikker i hele Danmark

jem & fix A/S

Er du klar til en lærerig og spændende hverdag i en virksomhed med mange udviklingsmuligheder?

Som elev i jem & fix bliver du en vigtig del af teamet i din butik, og opnår hurtigt ansvar for egne vareområder. Hverdagen er præget af højt tempo og varierende arbejdsopgaver, så du skal kunne lide at have travlt og yde dit bedste her dag. Din personlighed indeholder energi, lyst og motivation for de ting du arbejder med – til gengæld lover vi plads til læring og personlig udvikling i en organisation der er præget af vinderkultur og stort fokus på medarbejdere.

Undervejs i uddannelsen er der indlagt skoleophold, hvor du sammen med andre jem & fix elever fra hele landet opnår teoretisk grundlag for uddannelsen og styrker din koncept- og forretningsforståelse. Opholdene varetages af IBC - Innovationsfabrikken i Kolding, hvor alle skoleophold finder sted.

Brightvision AB
Arbejd hjemmefra – moden mødebooker søges til IT B2B

Brightvision AB

Du vil blive en del af vores team med 5 andre konsulenter, som primært er danske, en gennemsnitlig alder i slutningen af 30’erne og ligelig fordeling af kvinder og mænd. Selvom vi sidder forskellige steder, har vi tæt kommunikation dagen igennem og hjælper hinanden på tværs af forskellige projekter.

Alt efter arbejdstid, vil du typisk have en række projekter på mellem 8 og 16 timer hver uge med forskellige produkter i fokus.

Den primære arbejdsopgave vil være at gennemføre udringning til relevante beslutningstagere i danske virksomheder og organisationer for at identificere behov og booke møder når det er relevant.

Meneta Danmark ApSVærktøjsmager

Meneta Danmark ApS, Odense

Er du klar til nye udfordringer? Så har du muligheden for at få et spændende job i vores værktøjsafdeling med engagerede og dygtige kollegaer.

Som værktøjsmager bliver du en del af vores vedligeholdelsesafdeling, hvor du sammen med dine kollegaer er med til at yde den support, der gør, at vores produktion er driftsklar.

Dit primære ansvar vil være at sikre, at værktøjerne bliver klargjort til produktion, samt at yde support under produktion. En vigtig del af dine arbejdsopgaver er også at sikre, at dokumentation for bl.a. klargøringer og reparationer bliver ajourført i vores elektroniske database. Arbejdstiden vil være skiftende mellem daghold og aftenhold, der arbejdes 2 uger på daghold og 2 uger på aftenhold eller fast nathold.

Odense Kommune

Leder for tale-, sprog- og høreområdet til Center for Tværfaglig Sundhed og Forebyggelse

Odense Kommune

Har du ambitioner på børnenes vegne, og vil du arbejde inden for det forebyggende felt på tale- sprog- og høreområdet i PPR? Er dit tværfaglige fokus skarpt, og kan du inspirere, udfordre og motivere? Og kan du se dig selv i spidsen for et hold af dedikerede og kompetente medarbejdere? Så har vi et spændende job til dig, som leder i Center for Tværfaglig Sundhed og Forebyggelse.

Du bliver ansvarlig for personaleledelsen af 26 medarbejdere på tale- sprog- og høreområdet. Du bliver ansvarlig for den strategiske udvikling og driften af medarbejderne ind i sporene under de prioriterede strategier, herunder bl.a. strategierne for sprog, dannelse og tidlig indsats.

Du skal medvirke til, at sikre den tværfaglige indsats i lokalområderne på tværs af byen, herunder samarbejde med de lokale dagpleje-/institutions- og skoleledere.

Odense Kommune
Just-Eat.dk ApSJust Eat søger deltidschauffører til Odense med egen bil

Just-Eat.dk ApS

Er du serviceminded og ansvarsfuld, og elsker at køre bil? Just Eat søger friske og imødekommende chauffører, der har lyst til at udbringe mad for vores restauranter i egne private biler, i weekenden. Kan du derfor med et stort smil svare ja til ovenstående, så læs videre, for så er det lige præcis dig vi venter på.

At være chauffør hos Just Eat er et fleksibelt og selvstændigt job, med muligheden for at blive en del af et ungt og dynamisk team. Du har således mulighed for selv at forme jobbet til det du ønsker. Om der skal være hiphop- eller rockkoncert i bilen er således helt op til dig.

Derudover tilbyder vi:

 • Grundig oplæring samt uniform inden du starter på vejene
 • Fleksibelt online vagtplansystem, der gør det nemt at bytte vagter
 • Professionelt logistiksystem
Human SkillsPLC-programmører/projektledere indenfor procesautomatisering

Human Skills søger for Au2mate A/S i Silkeborg, Odense og Hillerød

Du bliver en del af vores dygtige team af projektledere og softwareudviklere og vil få ansvar for design/udvikling af PLC- løsninger og afvikling af automatiseringsprojekter.

Du vil blive involveret i hele projektforløbet fra første kundekontakt til overdragelse af den endelige løsning til kunden. Au2mate har kunder og opgaver i hele verden. Du kan derfor forvente at opstart og idriftsættelse af de udviklede løsninger vil foregå både i ind- og udland.

Au2mate A/S tilbyder et spændende og udfordrende job i en international virksomhed i vækst med et meget højt fagligt niveau og attraktive fremtidsmuligheder.

Cryos International – Denmark ApS
Bliv sæddonor – og giv liv til drømmen om et barn

Cryos International – Denmark ApS, Aalborg, Aarhus, Odense og København

Har du lyst til at gøre en forskel for andre? Og vil du have et meningsfuldt og fleksibelt job?

Næsten alle mennesker har en drøm om at få børn, men for mange kan det ikke lade sig gøre uden hjælp. Som sæddonor hos Cryos hjælper du barnløse med at få opfyldt drømmen om en familie – samtidig får du muligheden for at tjene op til 500 kr. pr. donation – alt i alt op til 6.000 kr. om måneden.

3 gode grunde til at blive sæddonor:

 • Du gør en stor forskel for andre og hjælper barnløse i hele verden
 • Du modtager kompensation for din donation. Op til 500 kr. pr. donation
 • Du bliver jævnligt testet for diverse sygdomme, så du er sikker på, at du altid er sund og rask

Du skal være mellem 18 og 45 år for at blive sæddonor.
Læs mere og ansøg på cryos.dk/sæddonor.
Hør også tre af vores donorer fortælle om, hvorfor de har valgt at blive sæddonorer.

Cryos International – Denmark ApS
NEYE A/S
NEYE søger elever

NEYE A/S, København, Frederiksberg, Slagelse, Odense eller Aarhus

Drømmer du om en karriere inden for mode, salg og service, og har du lysten til at gøre en positiv forskel og skabe resultater, er du måske den, som vi står og mangler?

Vi søger en passioneret og resultatorienteret salgselev, der har lyst til at uddanne sig i en unik og veldrevet butikskæde. Du bliver en del af et stærkt NEYE-fællesskab med støtte fra dine kollegaer og bliver klædt på til at blive en succes indenfor salg.

Der er plads til at udfolde dit talent og mulighed for at videreudvikle dig, så du på sigt kan blive souschef eller butikschef i en af vores butikker. Har du har ambitionerne og viljen, så har vi helt sikkert også en plads til dig.

NEYE A/S
Orifarm
Regulatory Affairs Associate

Orifarm, Odense

Sætter du pris på at have ansvar og ønsker at deltage i tværfaglige projekter inden for registrering af lægemidler?

Hvis du har erfaring med registrering, er systematisk i din arbejdstilgang samt har flair for IT, er du måske vores nye Regulatory Affairs Associate i vores Product and Proces Management afdeling i Regulatorisk Development hos Orifarm Generics.

Som Regulatorisk Associate vil du deltage i tværfaglige projekter omkring registrering af generiske produkter, hvoraf en stor del vil være administrative opgaver i forbindelse med indsendelse af ansøgninger af markedsføringstilladelser.

Orifarm