643 jobannoncer matcher din søgning 643 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

PeopleLink recruiting on behalf of Tempur Sealy Danmark A/S
Gem
PeopleLink

HR Manager Nordic Region

Odense C

Are you an experienced HR Manager, who thrives in an international environment with great people, unique products, and strong brands?

This is an opportunity to join a global company that is dedicated to improving sleep for more people, every night, all around the world through focus on its employees, its culture, and an engaging work environment.

Miljøstyrelsen

Naturvidenskabelig kollega til akvakulturområdet

Odense C

Vil du være med til at sikre en miljørigtig udvikling for akvakultur, som er verdens hurtigst voksende fødevareproduktion? Vil du være vores fagspecialist på havbrugs- og dambrugsområdet og arbejde for den rette balance mellem hensynet til miljøet og de erhvervsmæssige forhold for danske akvakulturvirksomheder?

Du kommer både til at arbejde med den langsigtede udvikling af akvakulturområdet og med opgaver med korte deadlines. Du skal være med til at starte det nye akvakulturteam op og bidrage til at sætte rammerne for den fremadrettede opgaveløsning i Miljøstyrelsen.

Miljøstyrelsen
Danske Fragtmænd

Disponent søges til Bulk - Odense

Odense SØ

Du vil blive en del af et stærkt team med 10 kolleger i Bulkafdelingen hos Danske Fragtmænd. Du vil i samarbejde med dine kolleger i afdelingen, være en del af den daglige drift og bidrage til at give vores kunder den bedste transportoplevelse.

Du vil bl.a. få følgende opgaver:

 • Styre og koordinere indhentninger og linehaul for én af vores samarbejdspartnere.
 • Kontakt til chauffører, vognmænd og kunder.

Vi tilbyder bl.a. et uformelt arbejdsmiljø med fokus på samarbejde og trivsel, samt kantine, pensionsordning, sundheds- og tandlægeforsikring.

Danske Fragtmænd
GF Forsikring

HR-specialist med flair for IT-systemer og administration

Odense NV
 • Kunne du tænke dig at deltage i opbygningen af et nyt HR-team?
 • Arbejder du struktureret og med passion for administrative HR-opgaver?

Vi tilbyder vi et udfordrende og selvstændigt job med en alsidig hverdag sammen med hjælpsomme og gode kolleger.

Du bliver en nøgleperson inden for HR-området, og arbejder bl.a. tæt sammen med selskabets Senior Business Partnere.

GF Forsikring
GF Forsikring

HR-specialist med flair for at udfærdige ansættelsesdokumenter

Odense NV
 • Har du erfaring med at udfærdige ansættelseskontrakter og andre ansættelsesretlige dokumenter – eller vil du lære det?
 • Arbejder du struktureret og med passion for administrative opgaver?

Med reference til Serviceselskabets direktør, tilbyder vi et udfordrende og selvstændigt job med en alsidig hverdag sammen med hjælpsomme og gode kolleger.

GF Forsikring
Wingmen Solutions A/S

Bliv en del af vores team af topkonsulenter inden Collaboration og Kontaktcenter

Lystrup, Søborg eller Odense M

Vi leder efter den helt “rigtige profil”, der har lyst til at være med til at bygge fremtidens Collaboration- og AI-løsninger. Vi samler kommunikationen ét sted, transformerer kundeoplevelsen og sikrer effektivt samarbejde på tværs af den hybride arbejdsplads.

Se video om Wingmen Solutions A/S som arbejdsplads

Du kommer til at implementere løsninger, som du oftest selv har været med til at rådgive om og designe. Vores konsulenter deltager i presales processen, og tager over derfra. Det sikrer, at du som konsulent altid ved, hvad vores kunders forventninger er, og det har vi rigtig gode erfaringer med.

Vi tilbyder en udviklingsplan i forhold til dine ambitioner og vægter det højt, at vores konsulenter har mulighed for kontinuerlig udvikling og træning.

Wingmen Solutions A/S
KARSBERG – rekruttering og headhunting søger for Skanstec Engineering
Gem
KARSBERG – rekruttering og headhunting

Electrical Lead

Odense SØ

Hos Skanstec bliver du en del af en førende virksomhed indenfor el-infrastruktur, hvor du får muligheden for at sætte dit eget aftryk på fremtidens bæredygtige energiløsninger. Du vil blive en del af et engageret team, hvor samarbejde og faglig stolthed er i højsædet.

Hos Skanstec påtager du dig i rollen som Electrical Lead ansvaret for den elektriske projektering, den tekniske koordinering og du styrer det elektriske team bestående af interne ingeniører, eksterne rådgivere og leverandører.

Virksomhedskulturen er familieorienteret med vægt på arbejdsglæde, og den uformelle, venlige omgangstone understøtter et tæt samarbejde og gensidig support mellem kolleger.

Tide Bus Danmark A/S

Driftsdisponent

Odense S

Kan du bevare roen og handle hurtigt, når en kritisk situation opstår, og passagerne står og venter?

Du vil være ansvarlig for at overvåge og sikre, at vores drift glider så gnidningsfrit som muligt. Dette indebærer blandt andet at håndtere eventuelle udfordringer chaufførerne oplever på ruten. Din opgave er at finde den bedste løsning, så driften kan fortsætte.

Vi tilbyder et job, hvor du får stort ansvar og vi hjælper dig til at lykkes i jobbet. Du kommer tæt på vores mange dygtige chauffører, og du får løbende nye udfordringer i det tempo du udvikler dig i et af landets største busselselskaber.

Tide Bus Danmark A/S
Miljøstyrelsen

Genopslag - Miljøøkonom søges til klimatilpasningsområdet

Odense C

Der er stort fokus på, om klimatilpasning sker på et hensigtsmæssigt niveau i Danmark, set i forhold til de risici, som klimaforandringerne medfører ift. mere vand fra alle sider.

Vi søger en kollega til klimatilpasningsteamet, som i samarbejde med kolleger særligt skal arbejde med skadesøkonomi, investeringsbehov og risikoanalyser.

Klimatilpasningsteamet er et tværfagligt team, som koordinerer klimatilpasningsindsatsen på tværs af staten. Vi løfter en række opgaver, der spænder fra naturbaserede løsninger, over samfundsøkonomiske modeller til data spaces for klimatilpasningsdata.

Miljøstyrelsen
NCC Danmark

Vil du styre vores sprøjtebil og have en hverdag på farten?

Odense S

Din opgave på holdet bliver at styre vores sprøjtebil – den såkaldte bitumen-udlægger, som er det noget af det første, der skal i spil, når vi er ude på en opgave. Derefter sørger en anden fra holdet for f.eks. granitskærver eller anden stenbelægning, men vi hjælper selvfølgelig hinanden hele vejen.

Hos NCC ved vi, at vores styrke ligger hos vores kompetente medarbejdere. Derfor gør vi meget for at etablere et højt fagligt ståsted, hvor vores medarbejdere kan udvikle sig sammen.

NCC Danmark
Synoptik A/S

Salgsrådgiver til Odense NV

Arbejder du i dagligvarebranchen, tøjbranchen eller inden for personlig pleje og er klar på nye muligheder?

Vi er på udkig efter en ny kollega, der kan være med til at gøre salgs- og købsoplevelsen i butikken komplet. Hvis du brænder for det samme som os, og hvis du elsker at sælge og rådgive kunder i, hvordan de kan få mest værdi for pengene, så er det måske dig, der er vores nye salgsrådgiver.

Du behøver ikke at have tidligere erfaring fra branchen; vores onboarding program skal nok lære dig det hele.

Region Syddanmark

Projektleder til Logistikafdelingen - få indflydelse på fremtidens IT- og logistiksystemer på Odense Universitetshospital (OUH)

Odense C

OUH er i fuld gang med at tilpasse sig og gøre organisationen klar til at flytte i nye fysiske rammer med tilhørende nye arbejdsgange.

Vi investerer over de næste år massivt i automatisering og IT, der skal danne grundlag for den fremtidige højautomatiserede logistik. Du skal være med til at sikre, at der forberedes en optimal overgang for IT-systemerne i Logistikafdelingen fra OUH til det nye OUH.

Region Syddanmark
DanTaet A/S

Intern Projektkonsulent

Odense SV

Befinder du dig godt på telefonen? Er du udadvendt og smilende? Har du sans for højt serviceniveau og for at have kunden i centrum?

Sammen med de øvrige på kontoret og på vejene vil dine primære arbejdsopgaver være at sikre og producere gode tilbud og opfølgning herpå samt at sikre at vores stadigt høje serviceniveau på aftersales opretholdes.

Derudover vil du arbejde med at opretholde relationer i eksisterende kundeforhold og indgå i tæt samarbejde med både vores kørende konsulentteam og vores tekniske afdeling.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn baseret på dine kompetencer og erfaring, pensionsordning, firmatelefon, sundhedsforsikring mv.

DanTaet A/S

Produktionsmedarbejder

Odense SV

Er du god til at have flere bolde i luften ad gangen? Sætter du en ære i at levere høj kvalitet?

Sammen med produktionens øvrige medarbejdere vil dine primære arbejdsopgaver være at gøre vores produkter klar til levering til vores kunder.

Du vil blive en del af et dynamisk og energisk team, hvor der er mulighed for fleksibel arbejdsdag og hvor en tæt dialog med både salgs- og udviklingsafdeling er en naturlig del af dagen.

De daglige opgaver vil bestå af:

 • Opbygning af færdigvarer til levering
 • Produktion til lager
 • Pakning af ordrer til afsendelse
Sanovo Technology A/S

Field Service Engineer

Odense SØ

SANOVO TECHNOLOGY er fortsat i rivende udvikling, og står overfor nye spændende opgaver som bl.a. inkluderer nye produktlanceringer og et styrket service set-up. Vi søger derfor flere nye Field Service Engineer’s til at supplere vores nuværende team, der i dag består af 10 kollegaer med base i Danmark, samt i alt ca. 40 kollegaer fordelt på vores udenlandske afdelinger.

Som Field Service Engineer vil du blive ansvarlig for service, installation og test af komplette anlæg i henhold til layouttegninger hos kunden – herunder oplæring af kundens medarbejdere og lokale serviceteknikere.

Kemp & Lauritzen A/S

Servicechef til Brand & Sikring Fyn

Odense S

Se video om Kemp & Lauritzen A/S som arbejdspladsKan du både sikre den daglige drift og levere god service til vores kunder, samtidig med at du sikrer arbejdsglæden blandt dit team?

Så har du nu chancen for at blive en del af Danmarks største teknik- og installationsvirksomhed.

Hos os står din faglighed aldrig stille. Vi har ressourcerne til at holde dig opdateret på den nyeste viden og opgaverne til at give din hverdag spænding.

Kemp & Lauritzen A/S
Bayern AutoGroup

Studiejob/deltidsjob

Odense S

Studiejob blandt fede produkter og passionerede kollegaer?

Dine daglige arbejdsopgaver bliver at:

 • Vaske vores udlejningsbiler i vaskehal
 • Let støvsugning og aftørring af bilerne så de fremstår pæne til næste lejer
 • Tanke de biler hvor det er påkrævet

Du skal kunne arbejde 2-3 gange om ugen i tidsrummet 15-17.30. Du vil få mulighed for selv at planlægge hvilke dage du kan arbejde, og vi tilpasser løbende vagtplanen, så det passer med dit studie, dine fritidsaktiviteter osv.

Gem
Frie

Stud.jur./stud.merc.jur. til Fyns bedste juridiske afdeling

Odense C

Som studentermedhjælper vil du bistå vores medlemmer med juridisk sagsbehandling og rådgivning. Du får et stort ansvar som den medlemmerne ofte først møder med deres udfordringer, men du har altid back up fra afdelingens øvrige medarbejdere.

Dine arbejdsopgaver vil have fokus på individuel arbejds- og funktionærret, i form af kontraktgennemgang og telefonisk rådgivning. På sigt kan der være mulighed for mere omfattende sagsbehandling.

Döhler Denmark A/S

Payroll Specialist

Odense S

Döhler Danmark A/S søger en Payroll Specialist, som brænder for lønadministration og som sætter en ære i at lave korrekt løn til vores medarbejdere.

Med reference til HR-afdelingen vil du blive involveret i flere rutineprægede opgaver men også ad hoc-opgaver fx. intern support ifm. løn og GDPR-relaterede opgaver.

Louis Nielsen A/S

Rengøringsmedarbejder 8-10 t/uge søges til Louis Nielsen i Bilka-Odense og Rosengårdcentret

Odense

Se video om Louis Nielsen A/S som arbejdspladsDet bliver din opgave at sørge for, at der er pænt, rent og ryddeligt i hele butikken. Arbejdet består i rengøring af butiksareal og prøverum samt baglokaler.

Medarbejderne udgør kernen af vores forretning, og derfor fokuserer vi meget på, at alle har det godt. Vi værdsætter forskellighed, og at man behandler andre, som man gerne selv vil behandles.

Louis Nielsen A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV