46 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

46 jobannoncer

Gem
Legal People ApS

Juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer

Hjemmearbejdsplads

Er du klar til at prøve kræfter med et nyt koncept, hvor du arbejder som juridisk sagsbehandler hjemmefra på udvalgte dage inden for et afgrænset tidsrum eller simpelthen bare på tidspunkter, hvor det passer dig bedst at arbejde?

Legal People er kommet godt fra start og søger derfor flere juridiske sagsbehandlere/advokatsekretærer, der selvstændigt kan sagsbehandle hjemmefra inden for dødsboer, konkursboer, tvangsauktioner, selskabsret, retssager, inkasso, testamenter, fremtidsfuldmagter, bolighandler, erhvervshandler, kontrakter og andre juridiske arbejdsområder.

Du er ansat som timelønnet og får løn for de timer, du arbejder. Hvor mange det skal være – det bestemmer du selv.

Gem
Concentrix

Customer Service Representative - Remote

Hjemmearbejdsplads

Er du på udkig efter nye udfordringer?

Hvis du ønsker at vokse og blive inspireret, vil du som teknisk supporter blive en del af vores team af game-changers, der driver fremtidens brands inden for teknologi, finans, rejser, mode, sundhedspleje og meget mere.

Hvad gør det hele ud på?

 • Støtte kunder over telefonen, identificere deres problemer og hjælpe med at løse dem
 • Hjælpe med spørgsmål vedrørende kundernes telefoner, tablets og computere
Concentrix
Gem
Tornsbjerggårdfonden

Tornsbjerggård søger medarbejder til fast vågen nattevagtsstilling

Hundslund

Vi søger en medarbejder fortrinsvis til vågen nattevagt til Skovhuset

Du er fagligt klædt på til arbejdet med voksne udviklingshæmmede og gerne med erfaring inden for området udviklingshæmning med psykiatrisk overbygning. Du er initiativrig, kan arbejde selvstændigt og være nærværende, empatisk og omsorgsfuld i samspillet med beboerne. Du er fleksibel og trives med mangeartede udfordringer i en til tider krævende hverdag.

Vi tilbyder et godt kollegialt arbejdsklima, med høj grad af medbestemmelse.

Gem
GE HealthCare

MR Product Sales Specialist

Brøndby or remote
Mulighed for hjemmearbejde

As a Product Sales Specialist, at GE Healthcare, every moment visiting customers is an opportunity to impact the lives of patients.

While selling MR products and solutions you’ll be the face of our life-changing products, you’ll drive customer satisfaction through excellent partnerships, and you’ll help healthcare professionals deliver world-class care to patients using innovative medical technologies.

GE HealthCare
Gem
JS Danmark A/S

Account Manager

Hjemmearbejdsplads

Er du en erfaren og konkurrencelysten sælger? Er du en hunter, når du opsøger nye potentielle kunder, og ønsker du at opbygge din egen B2B-pipeline?

Som Account Manager er det dit ansvar at booke solide kvalitetsmøder. Forberedelsen til alle kunder er altid baseret på egen grundig research og brug af vores mange referencer. Dialogerne med vores kunder er vidt forskellige, men har det til fælles, at du hurtigt og præcist skal levere budskabet i telefonen, på en sådan måde at det skaber interesse og nysgerrighed for vores koncept.

Gem
Egholm Group ApS

Telemarketingmedarbejder

Hjemmearbejdsplads

Har du talegaverne i orden og søger nye udfordringer inden for telemarketing, så er et job hos os måske noget for dig.

Som mødebooker vil din opgave bestå af at kontakte potentielle kunder og få arrangeret møder med disse til vores kunder.

Du kan bl.a. forvente yderst fleksible arbejdstider samt ingen transporttid til arbejdsplads, idet man arbejder hjemmefra.

Den Selvejende Institution Hou Maritime Idrætsefterskole

Leder af praktisk afdeling søges til HMI pr. 1. august 2024

Odder

Vil du være med til at videreudvikle og forskønne vores dejlige efterskole? Er du god til at koordinere og trives med at have det store overblik? Har du hænderne rigtig skruet på?

Dine arbejdsopgaver vil være

 • Ledelse af medarbejdere og opgaver i praktisk afdeling
 • Vedligeholde skolens bygninger, inventar og installationer
 • Udarbejde, disponere og prioritere budget for afdelingen

Du kan forvente et arbejdsfællesskab kendetegnet ved tillid, glæde, energi og dygtighed.

Den Selvejende Institution Hou Maritime Idrætsefterskole
Gem
Odder Forsyningsselskab I/S

Vil du stå i spidsen for Odder Varmeværks nye produktionsanlæg?

Odder

Er du en dygtig projektleder med teknisk baggrund, der klar til at tage føringen på en bæredygtig transformationsproces? Odder Forsyningsselskab søger en projektleder, der kan føre an på et spændende projekt: etableringen af et nyt, innovativt varmeværk!

Som vores fremtrædende projektleder får du ansvaret for at drive et komplekst og alsidigt projekt fra idé til virkelighed. Du bliver brobyggeren, der leder projektet ind i en ny æra inden for bæredygtig varme, med et tydeligt mål; en fuldførelse inden 2030.

Odder Forsyningsselskab I/S
Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
Den Almennyttige Fond Hadruplund

Pædagog med hjertet på det rette sted

Hundslund

Hadruplund er en privat selvejende institution, som er placeret i et naturskønt område syd for Århus, og tilbyder et helhedstilbud til udviklingshæmmede børn og voksne.

Vi søger en pædagog til en fuldtidsstilling, som kan være med til at skabe et meningsfuldt og trygt liv for de udviklingshæmmede beboere. Der arbejdes efter en fast vagtplan, hvor en del af vagterne vil være på de samme dage i hverdage samt hver tredje weekend.

Den Almennyttige Fond Hadruplund
Gem
Dansk Maskincenter A/S

Erfaren servicemontør til landbrugsmaskiner

Odder

Har du teknisk snilde og stortrives du med at yde den bedste service og rådgivning for kunder hver dag?

Du bliver en vigtig del af en markedsledende virksomhed i sund vækst, hvor du vil opleve, at vores værdier: hjælpsomhed og sammenhold, faglighed og viden, tillid, humor og arbejdsmoral afspejler måden, vi arbejder.

Vores medarbejdertrivsel er i top, og vi investerer løbende i vores dygtige medarbejdere, så du får også gode muligheder for både faglig udvikling og efteruddannelse.

Dansk Maskincenter A/S
Gem
Løvbjerg Supermarked A/S

Frugt- og Grøntchef

Odder

Kan du inspirere vores kunder med et spændende sortiment af frugt og grønt og samtidig sikre høj kvalitet og god drift af afdelingen? Vil du være leder i et dynamisk miljø, hvor dine beslutninger vil bidrage til vores fælles succes?

Vi er et team af dygtige og positive kolleger på tværs af butikkerne, der hver dag sørger for at præsentere et stort og indbydende sortiment af frisk frugt og grønt til kunderne.

Gem
AURA A/S

Fibermontør

Odder

AURA Fiber søger en ny fibermontør til vores afdeling for Leverance, hvor vi arbejder med de nyeste løsninger inden for fiber-branchen.

I forbindelse med fiberinstallationer skal du være garant for at give kunden en god oplevelse og sikre, at kunden kommer godt i gang med det nye produkt. Derfor er det vigtigt, at du udfører de bookede installationer rettidigt og korrekt.

Arbejdet foregår 50/50 i forhold til at være inde eller ude – hele året rundt.

Gem
House Of Kids ApS

Social Media assistent med salgserfaring (Barselsvikariat med mulighed for forlængelse)

Odder

Er du vild med at skabe relationer online, og kan du skrive med personlighed? Kernemålgruppen hos House of Kids skal kunne mærke både passion, nærvær og relevans på vores sociale medier. Hos os skal de altid have en oplevelse udover det sædvanlige. Vi søger dig, som brænder for at gøre en forskel i et univers med de mest elskede brands til børn.

Hos House of Kids er de sociale medier og vores nyhedsbreve vores største butiksvindue. Det er her, vi viser alle de varer, vi sælger til børnene og deres forældre. For at lykkes i stillingen har du produkt- og salgskendskab indenfor børnetøj og børnesko, og du elsker at skrive hurtigt og sikkert - lige fra hjertet.

DLG
Gem
DLG

Bliv høstmedhjælper i DLG i sommeren - Brovægte

I fællesskab får vi høsten i hus, og vi har brug for din hjælp. I DLG ansætter vi hvert år omkring 200 høstmedhjælpere rundt i hele Danmark fra ca. 15. juli til 31. august.

Som høstmedhjælper er dine daglige opgaver meget afvekslende, men blandt de primære opgaver er:

 • Ind- og udvejning på brovægte i SAP
 • Udtagelse af kornprøver
 • Pakning og forsendelse af kornprøver
Gem
Dinel A/S

Montør til Driftafdelingen

Odder

Vil du være med til at sikre fremtidens elforsyning og have en vigtig rolle i den grønne omstilling?

Du vil bl.a. komme til at arbejde med udbedring af kabelfejl, fejlfinding på eksisterende anlæg og kabler samt påvisning/koblinger i elnettet.

Du får et spændende job i en forsyningsvirksomhed med højt til loftet, gode ansættelsesvilkår og et godt og sikkert arbejdsmiljø, der gør det sjovt at gå på arbejde.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV