91 job matcher din søgning 91 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

System TM A/S
Klejnsmed

System TM A/S, Odder

Da System TM fortsat er i en positiv udvikling, søger vi en klejnsmed til vores produktionsafdeling. Som klejnsmed kommer du til at indgå i vores team for fremstilling af dele til projektmontagen.

Arbejdet vil bestå af klargøring og opsvejsning af maskindele. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra et lignende job. Det forventes desuden, at du kan arbejde selvstændigt, har en god tegningsforståelse, og at du lægger vægt på den håndværksmæssige udførelse.

System TM A/S
System TM A/S
2-3 mekaniske maskinmontører søges til montagegrupper

System TM A/S, Odder

Da System TM fortsat er i en positiv udvikling, søger vi flere montører til vores montagegrupper.

Som maskinmontør inden for mekanik kommer du til at indgå i en montagegruppe, hvor dine arbejdsopgaver består i at deltage i bygning af maskiner og maskindele og efterfølgende at montere disse i et samlet anlæg samt evt. at deltage i el-montagen. Du vil med tiden komme til at deltage i test af anlæg i virksomheden samt i installation og indkøring af anlæg hos virksomhedens kunder verden over.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra et lignende job, at du har en faglig uddannelse som klejnsmed, maskinarbejder, mekaniker eller lignende, samt at du har gode sprogkundskaber.

System TM A/S
Mejeriet Tunø ApSKok

Mejeriet Tunø ApS

På badehotellet Mejeriet Tunø har vi travlt og søger nogle gode kolleger. Vi glæder os til at høre fra dig, hvis du tror, at vi kunne være et godt match.

Vi underholder og serverer for alverdens godtfolk på Tunø; sejlerne, sommergæsterne der går øen rundt, badehotelsgæsterne på weekendophold og de lokale øboere. Når corona ikke dominerer, afholder også vi diverse events og musikarrangementer.

I Mejeriets køkken har du udsigt til havnen og terrassen, her vil du bl.a. arbejde med gode råvarer, lave smørrebrød, bygge burgere med kød fra Grambogård Dyrevelfærd, klargøre lokale ø-grøntsager og bage brød. I vores søsterselskab, Tunø Røgeri, kan du – hvis du har interesse for røg - også få mulighed for at udfolde dine kreative evner med at røge fisk og skaldyr. Tunø Røgeri er beliggende på havnen og i delikatessebutikken kan man købe røgvarer, dressinger og salater.

Mejeriet Tunø ApSGastroassistent – Køkkenmedarbejder

Mejeriet Tunø ApS

På badehotellet Mejeriet Tunø har vi travlt og søger nogle gode kolleger. Vi glæder os til at høre fra dig, hvis du tror, at vi kunne være et godt match.

Vi underholder og serverer for alverdens godtfolk på Tunø; sejlerne, sommergæsterne der går øen rundt, badehotelsgæsterne på weekendophold og de lokale øboere. Når corona ikke dominerer, afholder vi også diverse events og musikarrangementer.

I Mejeriets køkken har du udsigt til havnen og terrassen, her vil du bl.a. arbejde med gode råvarer, lave smørrebrød, bygge burgere med kød fra Grambogård Dyrevelfærd, klargøre lokale ø-grøntsager og bage brød. I vores søsterselskab, Tunø Røgeri, kan du – hvis du har interesse for røg - også få mulighed for at udfolde dine kreative evner med at røge fisk og skaldyr. Tunø Røgeri er beliggende på havnen og i delikatessebutikken kan man købe røgvarer, dressinger og salater.

Protruck A/S4 serviceteknikere

Protruck A/S

Har du styr på gaffeltrucks og teknik? Er du selvstændig, og kan du lide at have ansvar? Så bliv en del af teamet i Danmarks hurtigst voksende truckfirma.

Hos ProTruck har vi travlt og vores kundeportefølje stiger støt. Derfor søger vi nu fire serviceteknikere til reparations- og serviceopgaver på Sjælland, i Østjylland og i det sønderjyske. For alle gælder det: Du får en fabriksny Mercedes Sprinter med alt i udstyr og indretning, så der både er tænkt på din komfort, og at dit værktøj er i absolut topklasse, når du kommer ud til vores kunder.

Du kommer selv til at administrere din hverdag, og det er vigtigt, at du er serviceminded, ansvarlig og kan arbejde selvstændigt. Kvalitet og service går nemlig hånd i hånd hos dig.

Hjemmearbejdsplads
SuperprofPassionerede individer til privatundervisning

Superprof

Superprof leder efter motiverede og passionerede undervisere til at slutte sig til vores hurtigt voksende fællesskab af private undervisere. Vi rekrutterer på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Vi tror på, at alle kan blive en privat underviser. Brænder du for noget, eller er du bare enormt god til et fagområde, kan du videregive din viden. Alt efter hvor godt du kender dit fag, kan du tilbyde undervisning på forskellige niveauer.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg dine egne elever, og administrer din egen tilgængelighed — vær din egen chef!
 • Undervis i dit hjem, i dit lokalområde eller online
jem & fix A/STimelønnet servicemedarbejder u. 18 år (deltid) - Odder

jem & fix A/S

Stå for opfyldning og kassebetjening

Vi mangler dig, der søger en deltidsstilling og gerne vil stå for opfyldning af varer og være med til at sikre, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Selve jobbet udfører du sammen med dine driftige kolleger, og udover at fylde varer op vil du også få en vigtig rolle i at betjene kunder ved kassen med et smil.

Vi lægger stor vægt på din personlighed, og du behøver derfor ikke at have erfaring med detailhandel for at få jobbet. Til hverdag bliver du en del af et team på 5-10 personer, og derudover får du opbakning af et stort bagland bestående af mere end 1700 kolleger fordelt over hele landet.

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
ALDI Danmark1. asisstent - Odder

ALDI Danmark

Hvis du har lederpotentiale, så er det måske dig, der kan passe på nøglerne til butikken, når chefen ikke er der? Det giver dig en vigtig rolle, for kollegaerne vil kigge i din retning, når chefen er væk, og der skal træffes beslutninger.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
Dansk Maskincenter A/S
SERVICE- OG SALGSMINDED TEKNIKER TIL HAVEPARK MASKINER SØGES

Dansk Maskincenter A/S, Odder

I vores afdeling for HavePark i Odder har vi travlt, og vi leder efter endnu en kollega, som er Havepark-medarbejder til fingerspidserne.

Jobbet er en fuldtidsstilling som service- og salgsminded mekaniker på vores nyrenoverede og toptunede Have-Park værksted. Du bliver ”Herre i eget hus” og får bl.a. ansvaret for både indskrivning af kunder, reparation af maskiner, fakturering, salg af nye produkter og reservedele mv. Du skal selvstændigt planlægge din arbejdstid og kunne lide det! Du har selvfølgelig stor hjælp og sparring fra vores tre andre afdelinger. Der er desuden hjælp fra vores lager og værksted i travle perioder.

Vi søger efter en kollega, der kan bidrage til et højt fagligt niveau, super kundeservice, et godt sammenhold og et dejligt arbejdsklima. Det er helt sikkert en fordel, at du er bosat rimelig lokalt.

Hjemmearbejdsplads
Preferred by NaturePROJECT DEVELOPMENT MANAGER, EUROPE

Preferred by Nature

Do you have experience with project development or fundraising in an NGO setting? Are you looking to apply your growing corporate client, civil society and media communications skills to working deeply in a sustainability focused, international not-for-profit organisation that is seeking to foster social and environmental change? Then you might be the new colleague we are looking for.

Preferred by Nature is a non-profit organisation that works for sustainable land use and climate-friendly solutions. With 250+ staff around the world, our projects build capacity, raise awareness, conserve nature and streamline sustainability through innovation.

As Project Development Manager, you will be responsible for implementation of Preferred by Nature’s fundraising strategy in order to secure outside funding for development projects.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket: 
Odder SognekirkeKirke- og kulturmedarbejder søges

Odder Sognekirke

Vores kirke- og kulturmedarbejder går på pension, og derfor søger Odder sognekirke pr. 1. august 2021 en kirke- og kulturmedarbejder på gennemsnitlig 30 timer ugentligt.

Kirke- og kulturmedarbejderens hovedopgaver er:

 • Undervisning
  • Årligt 10 hold 3. klasser til minikonfirmand/kirke-skole-samarbejde
  • Konfirmationsforberedelse af specialkonfirmander i samarbejde med en af vores præster
  • Konfirmationsforberedelse af andre konfirmandhold, bl.a. som vikar for provstiets præster
 • Gudstjenester
  • Planlægning og deltagelse i særligt børne- og ungdomsgudstjenester, f.eks. ifm. afslutning af minikonfirmand/kirke-skole-forløb
Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

System TM A/S
Service Support Engineer

System TM A/S, Odder

Da System TM A/S fortsat er i en positiv udvikling, har vi behov for at udvide og styrke vores serviceafdeling, og vi søger derfor Service Support Engineer til vores serviceafdeling.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i:

 • Onlinesupport på PLC, pc-styringer samt HMI- og SCADA-løsninger.
 • Almindelig telefonsupport.
 • Behandling af garantisager.

Der kan forekomme rejseaktivitet i forbindelse med akutte supportsager eller opgraderingsopgaver.

System TM A/S
Nordic Seed A/SINDUSTRIAL POST DOC. FOR HYBRID BREEDING

Nordic Seed A/S, Odder

Do you want to become a part of the barley breeding and R&D groups at Nordic Seed and be an active player in the development of the best barley varieties for farmers and the industry in Denmark as well as the rest of the world?

We are looking to hire a quantitative geneticist as soon as possible. Key activities and responsibilities will consist of:

 • Development of genomic selection models for hybrid crop performance, i.e., GCA and SCA in collaboration with university partners.
 • Active participation in field trials and evaluation of hybrids and hybrid components.
Hjemmearbejdsplads
Amesto AccountHouse
Remote lønkonsulent

Amesto AccountHouse

Helt ærligt. Det er lige meget, hvor du bor.

Hos Amesto AccountHouse A/S er vi betroede samarbejdspartnere for virksomheder i alle størrelser og typer. Vi håndterer alt lige fra regnskab og økonomi til HR og lønadministration, og vi er kendte for et højt kvalitetsniveau, fleksibilitet og kompetent rådgivning.

Vi søger netop nu nye kolleger, der har lyst til at blive en del af vores professionelle team med arbejdssted hjemme fra den private adresse. Det er lige meget, hvor du bor, hvis bare du brænder for at levere professionelle resultater til tiden; ligesom os!

Du kommer til at administrere lønnen for din egen portefølje af både danske og internationale kunder. Udover lønadministrationen bliver du også en tæt og betroet sparringspartner, som kan vejlede og rådgive om regler ift. overenskomst, sygedagpenge, barsel m.m.

Amesto AccountHouse