50 job matcher din søgning 50 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 50 resultater.
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Sydbank
Erhvervsrådgiver med pionerånd til ny filial i Nyborg

Sydbank

Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til og ikke alt muligt andet? Og brænder du for at starte noget nyt og være med til at bygge en ny filial op via gode kundeoplevelser, relationer og synlighed i Nyborg og omegn? Så er jobbet som erhvervsrådgiver i Nyborg måske det rigtige for dig.

Er du en dygtig og udadvendt erhvervsrådgiver med lokalt tilhørsforhold, som brænder for at skabe gode kundeoplevelser via dygtig rådgivning? Som erhvervsrådgiver skal du være kundernes sparringspartner og via relationer, netværk og kompetent rådgivning bygge din egen kundeportefølje af mellemstore erhvervskunder.

Du kommer til at levere strategiske og behovsorienterede løsninger til dine kunder, og via dit engagement er du med til at styrke Sydbanks position som en stærk erhvervsbank i Nyborg.

Sydbank
BeredskabsforbundetProjektassistent – studentermedhjælper til analyser og interviews

Beredskabsforbundet

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for analyser og dataindsamling samt med gode kommunikationsevner både i tale og skrift.

Er du struktureret, ansvarsfuld og interesseret i at analysere og finde den korteste vej til succes? Og har du lyst til at være en del af en spændende udvikling, hvor dine tal og analyser har betydning for fremtiden og straks implementeres og afprøves? Så er du måske lige den studentermedhjælper, vi mangler i Beredskabsforbundet.

Overordnet søger vi en studentermedhjælper, som kan samle trådene fra nationale, regionale og lokale kampagner samt bidrage til optimering af aktiviteter på web, sociale medier og lokale tiltag. Endelig vil der være diverse opgaver og deltagelse i mindre projekter, der relaterer sig til den daglige drift. Der kan forekomme aften- og weekendaktiviteter, som du skal deltage i, men kun i begrænset omfang.

Sydbank
Privatrådgiver med pionerånd til ny filial i Nyborg

Sydbank

Vil du arbejde et sted, hvor du kan gøre det, du er god til og ikke alt muligt andet? Og brænder du for at starte noget nyt og være med til at bygge en ny filial op via gode kundeoplevelser, relationer, og synlighed i Nyborg og omegn?

Vi søger en dygtig og udadvendt privatrådgiver med lokalt tilhørsforhold, som brænder for at skabe gode kundeoplevelser via dygtig rådgivning. Som privatrådgiver skal du være kundernes sparringspartner og via relationer, netværk og kompetent rådgivning bygge din egen kundeportefølje af privatkunder. Du kommer til at levere kompetente og behovsorienterede løsninger til dine kunder, og via dit engagement er du med til at styrke Sydbanks position som en stærk faglig bankpartner i Nyborg.

Sydbank
Sydbank
Filialdirektør med pionerånd til ny filial i Nyborg

Sydbank

Har du pionerånd og brænder du for at starte en helt ny filial op? Er du en erfaren leder, som skaber forretningsmuligheder via værdifulde relationer og synlighed i lokalområdet?

Vi søger en dygtig og udadvendt filialdirektør, som brænder for at skabe gode kundeoplevelser via dygtig rådgivning. Som filialdirektør får du ansvaret for at starte en ny filial op for 4-6 medarbejdere, som er kendetegnet ved at være kundernes sparringspartner via handlekraft, individuel og faglig dygtig rådgivning.

Du og dit team forventes at levere strategiske og behovsorienterede løsninger til kunderne, og via dit/jeres lokale engagement er du/I med til at styrke Sydbanks position som et stærkt og synligt pengeinstitut i Nyborg.

Sydbank
Profil Search Erfaren byggeleder

Jemac Kommunikation ApS søger for Dreier & Co. i Nyborg

Vores kunde, Dreier & Co., oplever et højt aktivitetsniveau og søger i den forbindelse, en erfaren byggeleder til deres tømrerafdeling, som vil være med i den fortsatte vækst.

Hvis du har erfaring fra et tilsvarende job, eller hvis du er klar til dit næste naturlige skridt i din karriere og ikke mindst... en alsidig rolle med mulighed for personlig involvering, så er dette job med sikkerhed det rigtige valg for dig.

Opgaver:

 • Styring af byggeopgaver i hoved- og fagenterprise
 • Planlægning af byggeopgaver og egenproduktion
 • Økonomistyring af egne opgaver
Frederik Nielsens Eftf. Nyborg A/SBogholderi/salgsteam

Frederik Nielsens Eftf. Nyborg A/S, Nyborg

Har du erfaring med bogholderi - og har du lyst til også at indgå i vores supportteam med fokus på online-salg?

Vi mangler en dygtig kollega til at varetage opgaver i vores bogholderi samtidig med, at du indgår i vores supportteam, der har fokus på online salgskanaler.

I bogholderiet bliver du den hovedansvarlige for nedenstående opgaver i tæt samarbejde med kolleger. I salgsteamet får du ansvarsopgaver, der vedrører vores online salgskanaler samt indgår som support til de udkørende sælgere.

ABAX
Solutions Sales Advisor

ABAX, Aalborg and home office

ABAX is strengthening our sales team in Denmark! Working from both our office in Aalborg and home, you will be part of a team with your Danish colleagues as well as your colleagues at the HQ in Norway.

Your main tasks will be to follow up our leads and prospect new customers through both physical and online meetings, present ABAX Access solutions, negotiating new contracts and secure that new customers get the best value out of our services.

At ABAX, no two days are alike, and we offer a varied role with a lot of responsibility. With the right mindset, this role will challenge and allow you to keep developing your skills within this field. We take pride in that ABAX workplaces are pleasant and designed for personal advancement and fulfilment. We do our utmost to facilitate employee satisfaction — at work and in their free time.

ABAX
VVS-EKSPERTEN A/S
Salgsmedarbejdere med solidt kendskab til VVS- og elartikler - til ny butik i Nyborg

VVS-EKSPERTEN A/S

VVS-eksperten har nu 28 butikker fordelt over hele Danmark og er landets største aktør inden for salg af VVS-artikler til private og professionelle. Vores kernekompetence er energibesparende opvarmning (solenergi, pillefyr, kedler og varmepumper). Vi udvider hele tiden, og derfor har vi brug for en dygtig salgsmedarbejder til vores nye butik i Nyborg.

Som vores nye salgsmedarbejder betjener du sammen med dine kolleger en bredtfavnende kundegruppe. Din faglige viden bruger du til at rådgive kunden om gode håndværksløsninger og gør-det-selv-projekter. Du får lov til at følge kunden hele vejen – lige fra det første goddag i butikken, til kunden tager hjem med deres VVS-artikler og de bedste råd i bagagen. Sammen med dine kolleger holder du butikken i orden, og du sørger for, at vores mange varer kommer på hylderne og butikken ser indbydende ud!

Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Nyborg KirkegårdeKordegn

Nyborg Kirkegårde

Vi søger en kordegn til ansættelse 20 timer pr. uge fra den 1.4.2021.

Nyborg Sogn har 14.789 indbyggere. Sognet har 1 kirke, 1 kirkegårdskapel og 2 kirkegårde. Menighedsrådet består af 15 medlemmer. Sognet betjenes af 4 præster og har 20 personer ansat ved kirken.

Kordegnene medvirker til at varetage følgende opgaver:

 • Gudstjenester og kirkelige handlinger, både hverdage, weekender og helligdage. Undtaget er begravelseshandlinger
 • Betjening af kirkekontor
 • Personregistrering
 • Modtagelse af dåbs-, vielses- og dødsanmeldelser samt konfirmandtilmeldinger for præster
Jobindex A/S
Finansassistent/Controller til produktionsvirksomhed

Jobindex A/S søger for Daloon A/S i Nyborg

Er du klar til næste skridt i din udvikling og karriere? Så er her måske muligheden for dig.

Daloon A/S søger en finansassistent/controller til varetagelse af en bred vifte af økonomi- og controlleropgaver.

Stillingen vil bestå af faste og mere rutineprægede opgaver indenfor finans og økonomistyring med vægt på kvalitet og akkuratesse i forhold til interne og eksterne krav omkring deadlines, rapportering og dokumentation. Dertil kontrolrelaterede opgaver i forbindelse med månedslukning, ugentlige opfølgninger på produktioner, KPI-rapportering mv.

Jobindex A/S
Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/SPM Group söker E-Commerce ansvarig

Profil Værktøj A/S – Materielhuset A/S

PM Group söker efter en E-Commerce ansvarig med en bred professionell verktygslåda, som kan utveckla och förbättra våra digitala plattformar, för vilka du har det övergripande ansvaret i hela gruppen.

Rollen är nyskapad och du kan därför hjälpa till att forma dina arbetsuppgifter.

Du måste kunna förstå danska då huvudkontoret ligger i Danmark. Att kunna tala och skriva svenska är en självklarhet, eftersom en del av våra webbshoppar är svenska och vi arbetar för att öka fokus på den svenska marknaden.

Jobindex A/S
Erfaren projektleder/Supply Chain Specialist

Jobindex A/S søger for Daloon i Nyborg

Daloon A/S søger en erfaren projektleder/Supply Chain Specialist, der arbejder analytisk og selvstændigt.

Med reference til virksomhedens Plant Manager får du en helt central rolle i den fortsatte udvikling af Daloon A/S med fokus på Supply Chain-udvikling af det generelle flow i og omkring fabrikken.

Du bliver involveret bredt i en travl virksomhed, hvor dagene aldrig er ens. Du har ambitioner om at udvikle, forbedre og stabilisere processer og flows. Du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor kulturen er præget af nærvær og omtanke for ens kolleger.

Jobindex A/S
JYSKJYSK Danmark søger elever til hele landet

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling, teamspirit og gode kollegaer går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1? Ser du dig selv i et job med mulighed for ansvar og hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes?

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den elev, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • et springbræt til mange forskellige kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
Indrykket: 
Brikk Gruppen ApSEjendomsmæglere søges til dynamisk innovativ ejendomsmægler-virksomhed

Brikk Gruppen ApS

Motiveres du af at skabe resultater, gå forrest og præge din egen hverdag? Brikk søger dygtige ejendomsmæglere i hele landet, der kan indgå i vores dynamiske team.

Dine arbejdsopgaver består primært i at kommissionere og fremvise ejendomme samt bidrage til at skabe størrere markedsandele. Vi sørger dog for leads og bookede vurderinger, mens du får ansvaret for, at konvertere vurderingerne og sikre rådgivning af høj kvalitet over for de kunder, som du indgår formidlingsaftaler med. Herudover skal du have god og løbende kontakt med din kundeportefølje.

Der er tale om et job med spændende udviklingsmuligheder på kort og lang sigt, hvor fokus er på at lade dig gøre det, du er bedst til og resten af Brikk-teamet resten.

EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Horsens, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Indrykket: