136 job matcher din søgning 136 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Mayekawa Nordic
Elektroingeniør til styretavledesign

Mayekawa Nordic, Nyborg

Vil du være med til at udvikle en helt ny generation af miljøvenlige køleanlæg og varmepumper til industrien?

I Mayekawa Nordic A/S søger vi lige nu en kollega til en nyoprettet stilling som elektroingeniør. Du bliver en del af et stærkt og dynamisk ingeniørteam i en spændende udviklingsafdeling. Vi er i fuld gang med at udvikle en helt ny produktserie af ammoniak køleanlæg og varmepumper med fokus på at nytænke produkt og produktionsproces.

Din primære rolle bliver at stå for vores styretavledesign- og styringsudvikling samt installationsteknik i forbindelse med udviklingen af de nye køleanlæg og varmepumper.

Vi forestiller os, at du har en uddannelse som elektroingeniør eller elektriker, gerne med erfaring som tavlebygger, programmør, projektleder eller udvikler.

Mayekawa Nordic
Super Spar Ryslinge ApS Medarbejder til købmand

Super Spar Ryslinge ApS, Nyborg

Vikariat 12 måneder.

Medarbejder søges til købmandsbutikken i Nyborg Statsfængsel. Til allround opgaver såsom pakning af varer og ekspedition. Du indgår i et team, hvor du aldrig står alene, men er altid sammen med 3-5 gode kollegaer.

Du får:

 • En arbejdsdag hvor ikke 2 dage er ens
 • Indgår i et godt team
 • Løn ifølge overenskomst
 • Mulighed for at tiltræde snarest muligt
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Frejas Have ApS OPHOLDSSTEDET FREJAS HAVE SØGER MEDARBEJDER

Frejas Have ApS

Vi er et socialpædagogisk behandlingstilbud for unge sårbare kvinder i alderen 12-26 år.

Frejas Have består af 2 afdelinger, begge beliggende mellem Nyborg og Kerteminde på Fyn.

Vi søger en erfaren medarbejder med en social- eller sundhedsfaglig uddannelse bag sig til at indgå i en fuldtidsstilling som behandler/pædagogisk medarbejder.

Vi kan tilbyde en udviklingsorienteret arbejdsplads med dygtige og dedikerede kollegaer. Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med en behagelig og afslappet omgangstone, efteruddannelse i vores behandlingsmetode, samt løbende supervision. Endvidere er vi et sted med stærke og sunde værdier og en tydelig retning i arbejdet med kerneopgaven.

CFD AFDELINGSLEDER TIL §85 TILBUD - CFD NYBORG/HAVNEGADE

CFD

Vi søger en ny kompetent afdelingsleder til en spændende socialpædagogisk arbejdsplads. Brænder du for høj faglighed og ønsker du at drive ledelse i veltrimmede rammer i en større organisation? Vil du være en del af et ambitiøst og sjovt lederteam? Så er dette måske noget for dig.

Dine arbejdsopgaver som afdelingsleder bliver blandt andet at skabe samklang i en flad organisation, hvor medarbejderne har stor indflydelse på aktiviteterne og hverdagen, at indgå i strategiudvikling af afdelingen og CFD Nyborg – både i et lokalt og et overordnet CFD-perspektiv og at samarbejde med sagsbehandlere, andre tværfaglige parter og forhandle takster

Du får naturligvis et omfattende introforløb, så du fra starten får et godt kendskab til stedet, borgerne fagområdet, og der er gode muligheder for sparring i både medarbejdergruppen og ledergruppen.

CFD Socialpædagog til døgntilbud i Nyborg

CFD

Vil du være i et socialpædagogisk miljø med fokus på høj faglighed og mulighed for kompetenceudvikling? Ønsker du at arbejde i veltrimmede rammer i en større organisation? Vil du være en del af en ambitiøs og sjov medarbejdergruppe, hvor faglighed og udvikling er i høj kurs? Så er det hos os, du skal søge en stilling. Vi søger nemlig en socialpædagog til en af vores døgnafdelinger på Skaboeshusevej. Med start den 1. august 2022 eller hurtigst muligt derefter.

Vi har brug for en kollega, der ser det som en fordel og en livsstil at have skiftende arbejdstider. Der er tale om 37 timers stilling. Arbejdstiden omfatter dag-, aften- og rådighedsvagter samt arbejde hver anden weekend.

Beboerne er døve med autisme, psykiatriske problemstillinger, og/eller andre funktionsnedsættelser af fysisk eller kognitiv karakter. Nogle af beboerne har desuden nedsat syn. Alle bor i egen lejlighed på matriklen med dertilhørende fælleshus.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Steffca A/S
INTERN SALG

Steffca A/S, Nyborg

Vi ønsker at styrke vores dygtige salgsteam og søger derfor en selvstændig og serviceminded intern sælger, der brænder for at yde den bedste service for vores kunder.

ARBEJDSOPGAVER

 • Support for vore eksterne sælgere
 • Kundeservice
 • Ordrebehandling
 • Rådgivning til vore kunder

VI TILBYDER

En uformel arbejdsplads i en virksomhed, der er i en rivende udvikling. Sparring og vidensdeling er vigtige parametre, som bliver fulgt op af en filosofi om, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Der er højt til loftet hos STEFFCA, hvor medarbejderne i høj grad har mulighed for at præge jobindholdet, og hvor der bliver lagt stor vægt på teamspirit.

Nyborg Private Realskole Er du vores nye tysk- og dansklærer?

Nyborg Private Realskole

Vi søger en dygtig og engageret lærer, der kan undervise i tysk i 5. til 9. klassetrin samt dansk i overbygningen fra 7. til 9. klasse. Vi tilbyder en fast stilling fra 1. august 2022 til dig, der aktivt vil indgå i fagfællesskaber og vores samarbejde om klasser og elever.

Vi tilbyder desuden

 • Engagerede og motiverede elever
 • Et undervisningsmiljø med fokus på faglighed og tryghed
 • Gensidig respekt og samvær
 • En positiv og engageret forældrekreds

Nyborg Private Realskole er en tosporet privatskole med ca. 430 elever fra børnehaveklasse til 9. klasse. Vi er kendt for at have et højt fagligt niveau med engagerede og dygtige lærere, der samtidig har stor fokus på elevernes trivsel.

Koppers Denmark ApS Account Manager

Koppers Denmark ApS, Nyborg

Service-minded and travel-ready employee is sought for a newly created position in Nyborg.

Koppers operates its own tar distillation plant in Nyborg, and some of the products we sell are pitch, creosote oil, carbon black feedstock, naphthalene, solvent, and wash oil.

As a member of our international sales team, you will work closely with customers as well as colleagues in our logistics and operations teams to get the best possible results for our customers and the company.

Your natural interest and curiosity make you want to know all there is to know about your markets and help you improve existing relations and identify new commercial opportunities.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Munck Gruppen a/s
COO/underdirektør til international entreprenørvirksomhed

Munck Gruppen a/s, Nyborg

Denne stilling er for dig, der vil være med til at sætte retning for Munck Civil Engineering a/s’ udvikling og rejse frem mod nye højder og spændende infrastrukturprojekter i udlandet.

Munck Civil Engineering a/s udfører større infrastrukturelle projekter både nationalt og internationalt. På nuværende tidspunkt er vi entreprenør på udførelsen af to lufthavnsbyggerier i henholdsvis Nuuk og Ilulissat i Grønland. Derudover har vi gennemført bl.a. vejbygnings-, bro- og lufthavnsbyggerier i Asien, Afrika og forskellige nordatlantiske områder.

Munck Civil Engineering a/s’ team er sammensat af eksperter med omfattende viden og lidenskab for entreprenørskab i stor skala, som gør organisationen i stand til at udføre projekter på højeste niveau - uanset kompleksitet og størrelse.

Munck Gruppen a/s
Nyborg Forsyning & Service A/S Håndværker til drift, service og vedligehold af renseanlæg og pumpestationer indenfor spildevand, gerne en smed, maskinarbejder eller lignende

Nyborg Forsyning & Service A/S

Er du vores nye kollega? I Nyborg Forsyning lægger vi vægt på gensidig respekt og et positivt menneskesyn, der bygger på ærlig og åben dialog. Vi løfter i flok for en bæredygtig hverdag. Vil du være en del af teamet?

Har du lyst til at arbejde med alsidige og spændende tekniske anlæg indenfor spildevandsområdet? Vil du medvirke til at sikre fremtidens forsyning med klima, sundhed og miljø, gennem en effektiv spildevandsforsyning og sikre et lavt forbrug af energi?

Vi søger en selvstændig medarbejder, som trives med frihed under ansvar, lyst til at arbejde med service, renovering og nyanlæg på renseanlæg og pumpestationer samt løse opgaver i fællesskab med engagerede kollegaer i en driftsafdeling.

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Munck Asfalt
Chauffører med stort kørekort

Munck Asfalt, Nyborg

Har du stort kørekort, og vil du være med til at vedligeholde veje, pladser og stier i hele Syddanmark?

Netop nu søger vi dygtige og erfarne chauffører med både holdånd og evnerne til at tage selvstændigt ansvar. Munck Asfalt etablerer og vedligeholder veje i hele Danmark, og som chauffør vil du have en nøglefunktion på holdet.

Du får til opgave at transportere vores lastbiler og maskiner fra projekt til projekt, og samtidig går du til hånde på opgaverne sammen med det øvrige sjak.

Vi udfører opgaver i hele Syddanmark med udgangspunkt fra Nyborg.

Munck Asfalt
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Steffca A/S
Maskinoperatør

Steffca A/S, Nyborg

Du vil indgå i et team på fem maskinoperatører, hvor du får en central rolle i den daglige drift af vores højteknologiske maskinpark.

Se video om Steffca A/S som arbejdsplads

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Oprettelse af CAD-tegninger
 • Opstilling af maskine
 • Sikrer materiale-flow
 • Optimal maskindrift

Vi vil kendes på den gode service, høje kvalitet, fokuserede innovation og hurtige levering. Hvis dette også er nogle værdier, som du sætter højt, så er STEFFCA måske lige noget for dig

Du har kendskab til CAD-tegninger. Du kan lide at få fingrene ned i maskinrummet for at få det optimale ud af maskinen. Du er ikke bange for at tage fat, og så er du god til at samarbejde med andre.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-