1.782 job matcher din søgning 1.782 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC Mekanisk Superintendent Engineer

Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S, BWSC, Allerød

Søger du et job indenfor kraftværker, energi og procesanlæg i fuld fart indenfor den grønne omstilling, hvor du vil blive betroet stort ansvar samt indflydelse og gennemslagskraft?

Har du erfaring indenfor Gas og Diesel kraftværksteknologi samt hjælpeudstyr, og trives du med at arbejde i en international, voksende og dynamisk virksomhed med base nord for København?

Som Superintendent bliver du ansvarlig for at lede serviceopgaverne i forbindelse med gennemførsel frem til opstart efter service. Du kommer til at lede vores egne montører og i nogle tilfælde kundens folk, hvor du først og fremmest skal sikre kvaliteten af det udførte arbejde.

Matas A/S Group Financial Controller og Senior Group Financial Controller for Matas Group

Matas A/S, Allerød

Ønsker du at blive en del af en af de mest succesfulde digitale transformationer i den nordeuropæiske detailhandel? Er du målrettet, struktureret og har du en analytisk tilgang med sans for detaljer? Motiveres du af optimering af processer og kontroller, og sætter du en ære i at levere gennemarbejdede rapporter?

Vi søger nu to Financial Controllere som udvidelse til vores eksisterende Group Finance-afdeling. Du skal trives i et tempofyldt detailmiljø i økonomiafdelingen. I denne rolle bliver du en del af en spændende rejse med at styrke Group Finance-funktionen i Matas.

Molslinjen A/S
Director, Terminals – bliv en del af den Skandinaviens førende færgeinfrastruktur

Molslinjen A/S, Aarhus, Helsingør eller Helsingborg

Er du klar til en nyoprettet stilling, hvor du er med til at sikre, at vores kunder får den bedst mulige start på deres rejse?

Du får ansvaret for fire terminal- og destinationschefer og i alt ca. 150 mellemledere og medarbejdere, der sammen udfører det daglige arbejde i alle vores havne og på destinationerne. Samtidig er du vores gæsters ambassadør ind i den kommercielle del af forretningen, hvor du arbejder tæt med vores fragt-, marketing- og kundeserviceafdelinger.

Du får både mulighed for at have din gang på kontoret i Aarhus, Helsingør eller Helsingborg, afhængig af din bopæl. Uanset hvad, er det vigtigt for os, at du er synlig ude på alle vores lokationer, og derfor skal du forvente ca. én rejsedag med overnatning om ugen.

Molslinjen A/S
Keinicke Operations Executive - Europe

Keinicke recruiting on behalf of Unimacts Global LLC

The Operations Executive (OE) is an instrumental role in the company. The OE supports all aspects of the Unimacts sell to cash process. The OE supports sales calls, helps define the best solution for the customer and takes responsibility for execution of that solution in our operations. The OE oversees and manages the profitability of projects by establishing total cost targets, collaborating with the Sales Exec for customer pricing, and by leading the global team of Project Managers to deliver product at or under the cost target.

The OE is responsible to review customer RFQs, drawings and technical details, and to oversee the conversion of these requests into manufactured high quality, low-cost products that are delivered on-time, every-time. The OE manages the project technical specifications.

Keinicke
Brinch & Partners Teknisk afdelingsleder

Brinch & Partners søger for Strandmøllen A/S i Klampenborg

Ledelse af videnstungt team – Teknik, projektering og installation af nye anlæg – Support til driften

Ledelse af en teknisk afdeling i vækst, i en spændende- og ingeniørorienteret virksomhed

Strandmøllen søger en stærk leder med en god teknisk forståelse, som ønsker at stå i spidsen for koncernens tekniske afdeling med udgangspunkt i Klampenborg. Afdelingen består i dag af et mindre team af dygtige ingeniører og teknikere, og der er planlagt en udvidelse af teamet med 2 nye ingeniører.

Afdelingen udfører en række spændende opgaver både direkte for koncernledelsen og i tæt samarbejde med driften på de forskellige produktionssites i Danmark, Sverige og Tyskland:

Brinch & Partners
Dyssegården
Kvalificeret personale til miljøterapeutisk arbejde

Dyssegården, Kokkedal

Har du interesse for socialpsykiatri samt arbejdet med børn og unge, og vil du bidrage til, at psykisk sårbare børn og unge opnår en meningsfuld tilværelse med de bedste muligheder for udvikling?

Dyssegården udvider børne-/ungepladser og søger i den forbindelse kvalificeret personale til miljøterapeutisk arbejde.

Se video om Dyssegården som arbejdsplads

Vores målgruppe er børn og unge samt unge voksne, som er normaltbegavede med psykiatriske problemstillinger og psykotiske symptomer.

Særlige ansvarsområder er:

  • Kontaktpersonsopgaver, herunder ungesamtaler, forældrekontakt og samarbejde med eksterne aktører
  • Deltagelse i vores organisatoriske behandlingsstruktur med teammøde, statusmøder og ugentlige behandlingskonferencer
Dyssegården
Marie Kruses Skole Lærer til undervisning i dansk i indskolingen

Marie Kruses Skole, Farum

Brænder du for at undervise, og har du et ønske om at arbejde på en skole, hvor fagligheden er i højsædet, hører vi gerne fra dig.

Vi søger en lærer, der kan undervise i dansk og Reading Recovery i indskolingen og er motiveret for at indgå som klasselærer på 1. årgang.

Du vil komme til at arbejde sammen med mange dygtige, entusiastiske, hjælpsomme og glade kollegaer med muligheder for stor indflydelse på egne rammer og en synlig og engageret ledelse. Marie Kruses Skole har både en grundskoledel (0.-10. klasse) og en gymnasiedel. Grundskolen har 750 dejlige elever, som har valgt skolen sammen med forældrene ud fra et ønske om høj faglighed, god trivsel og faste rammer.

HYDRO-CON A/S
Allround bogholder med højt drive

HYDRO-CON A/S, Gilleleje

Vi søger en dygtig, selvstændig allround bogholder til at være en del af vores bogholderi. Trives du med en blanding af teamwork og selvstændigt ansvar, og har du styr på både bogføring, hensættelser og afstemning af balancekonti? Så er det måske dig, vi leder efter.

En meget varieret og travl hverdag, hvor du får kommer til at arbejde selvstændigt med alle opgaver i et moderne bogholderi. Du kommer til at referere til den adm. direktør, som også har det overordnede ansvar for økonomi.

Vi løber stærkt, men vi har det også sjovt sammen, og vi arbejder tæt sammen for at sikre de gode resultater.

HYDRO-CON A/S
Egedal Kommune
For enden af regnbuen finder du vores skønne børnehus - Regnbuen søger PAU/medhjælper 33-35 timer om ugen

Egedal Kommune, Smørum

Går du med en drøm om at være en del af en institution i udvikling, hvor du kan være med til at sætte dit eget præg, så er det lige dig vi søger.

Vores vuggestue afdeling vokser, og vi er nu 4 vuggestuegrupper i en nybygget afdeling. Her er der motorikrum, og helt nybygget legeplads.

Egedal Kommune
Fredensborg Kommune
Visitator i Center for Ældre og Forebyggelse

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Brænder du for høj faglighed, respektfuld kommunikation og god service? Opfatter du inddragelse af borger, pårørende og samarbejdspartnere som en selvfølge? Så er det lige dig, vi søger som vores nye kollega.

Du vil blive en del af visitationsteamet, hvor der er fokus på trivsel både for den enkelte og for fællesskabet. Vi respekterer hinandens forskelligheder og kompetencer og videreudvikler hinanden. Vi samarbejder på tværs af fagligheder og bruger hinandens gode løsninger og hjælper hinanden.

Wineandbarrels A/S
Vi søger en medarbejder på fuldtid til vores kundeservice

Wineandbarrels A/S, Hillerød

Når du træder ind ad døren hos os, venter der dig et eventyr med spændende opgaver og fantastiske kollegaer, der glæder sig til at tage imod dig. Vi er passionerede omkring det, vi laver.

Se video om Wineandbarrels A/S som arbejdsplads

Du bliver en del af en international virksomhed med kunder i det meste af Europa og med et tæt samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer i salg, lager, marketing og resten af kundeserviceteamet. 

Vi ser os selv som en lille familie, der kommer hinanden ved og samtidig arbejder professionelt sammen samtidig med, at vi deltager i festlige og sjove arrangementer, som vi arrangerer i fællesskab. Vi elsker en god fredagsbar og ikke mindst champagnesabling.

Wineandbarrels A/S
Danelec
Manager Technical Presales

Danelec, Farum

Are you a technical genius with DaaS or SaaS experience? And do you want to drive an acceleration of making the maritime industry safer and greener?

You will be working closely together with the R&D department, Product Management and our Support Team around project management, installation specifications, data formats, SLA, etc.

You have attention to detail, analytical and problem-solving capabilities, and a positive, service-oriented personality.

Danelec
Estate Invest A/S
Ejendomsadministrator, Nordsjælland

Estate Invest A/S

Er du en dygtig ejendomsadministrator eller har du lyst til at blive det?

Estate Invest A/S
Fredensborg Kommune
Pædagogmedhjælper til Lundely SFO

Fredensborg Kommune

Lundely SFO har ca. 230 børn i 0.-3. klasse (6-9 år). Vi er p.t. 17 medarbejdere, men mangler dig. Vores åbningstid er på skoledage fra kl. 13/14:00 - 17:00. I skoleferier er åbningstiden kl. 6.30 – 17:00. Derudover har vi også aftenarrangementer fordelt over året.

Vores SFO er bygget op omkring aktiviteter for børnene, så der hver dag er en bred vifte af tilbud, de kan vælge imellem. Vi mangler en kollega, som vil være med til at sætte lege og aktiviteter i gang. Så vi ser gerne, at du synes, at bål, leg, rollespil, dans, teater eller insektjagt er spændende.

LIGNOTREND Produktions GmbH
WOOD CONSTRUCTION CONSULTANT (m/f/d) in Denmark

LIGNOTREND Produktions GmbH

After initial training, you will be responsible for advising planners and processors in your territory who want to use LIGNO® solutions products in their projects.

You will be Lignotrend‘s point of contact regarding all timber components and interior completion products supporting clients with detail solutions linked.

Open and friendly interaction with people, responsibility and attention to detail are fundamental values that we foster internally as well as in dealing with customers.

LIGNOTREND Produktions GmbH
FOSS
Software Sales Manager – German market

FOSS, Hillerød or Copenhagen

Our company continues to expand, and therefore, we need you as Software Sales Manager in a recently established business division (FOSS Software Services).

This division focuses entirely on new software solutions to strengthen the digitalization across the supply chain of the thousands of food companies that FOSS already work closely with.

We are looking for a result-driven and experienced Sales professional, who is talented in selling SaaS products with the goal of accelerating growth across Europe. You are motivated by the idea of selling a disruptive technology solution in the food industry and implementing a sales plan to drive revenue.

FOSS
Hejdoktor Speciallæge i almen medicin

Hejdoktor

Hejdoktor er Danmarks største udbyder af online sundhedsydelser. Vi søger speciallæger i almen medicin, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau.

Vi leder efter kandidater, der interesserer sig for telemedicin, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde inden for medicin i en uortodoks og unik kontekst, hvor plejen rækker ud til patienterne.

Hejdoktor tilbyder en fleksibel stilling, hvor du kan arbejde både fra hjemmet, klinikken eller kontoret.

Bioneer A/S Cellular Immunologist, In Vitro Models – 1 Year temporary position

Bioneer A/S, Hørsholm

Are you passionate about cellular in vitro immunology?

The temporary position is in our department for "Cellular Engineering & Disease Models". The department develops cell-based disease models in the field of Immunology, CNS and cancer, including assays and analysis for companies worldwide.

We offer a challenging position in a growing company with a strong interdisciplinary teamwork, room for individual development and a passion for life science.

CRODA Denmark A/S Maintenance technician

CRODA Denmark A/S, Frederikssund

På fabrikken fremstilles vaccineadjuvanter 24 timer i døgnet, næsten alle årets dage. Vi søger en dygtig, alsidig og fleksibel Vedligeholdstekniker til fabriksvedligehold og kalibring af procesudstyr på daghold.

Maintenance-afdelingen er et mindre, men solidt, team bestående lige nu af tre vedligeholdsteknikkere, en Supporter samt en facility-tekniker. Der arbejdes med industricentrifuger, ultrafiltreringsanlæg, renrum, damp-, vand og ventilationsanlæg samt trykbærende udstyr og meget andet.

Du bliver som Maintenance Technician en vigtig del af teamet og den daglige drift på fabrikken. Du kommer til at arbejde i et selvstændigt arbejdsmiljø, hvor du i samarbejde med de andre teknikere og Team Leder planlægger de daglige opgaver.

OK-Fonden
SSH og ansvarshavende SSA til aftenvagt

OK-Fonden, Hornbæk

Se video om OK-Fonden som arbejdsplads

Som medarbejder på Hornbækhave vil du få mulighed for at udvikle og gøre brug af din faglighed i tæt samarbejde med ambitiøse og kompetente kollegaer.

Kompleksiteten i vores arbejde er stigende, og der er mulighed for faglig udvikling både gennem formelle kurser og uddannelse samt internt via vidensdeling, supervision og refleksion. Samtidig gør vi vores bedste for at skabe en hverdag og et arbejdsliv med plads til grin og meningsfuldt samvær med både hinanden og beboerne.

Er du interesseret i jobbet? Så send en SMS med teksten ”Job 5270” til 30 94 94 04 – så vender vi tilbage til dig. Det er ikke nødvendigt, at du sender en almindelig ansøgning til os.

OK-Fonden

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV