1.152 job matcher din søgning 1.152 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.152 resultater.
European Sperm Bank
Et vellønnet, meningsfyldt og fleksibelt ekstra job

European Sperm Bank, Aarhus, Lyngby og København N

Tjen op til 4.200 kr. om måneden plus bonus

Du bliver en af hverdagens helte, der giver den ultimative gave til andre – muligheden for at få et ønskebarn. Du tjener 300 kr. per godkendt donation. I alt bliver det op til 4.200 kr. om måneden plus muligheden for en bonus.

European Sperm Bank

Hvad får man ud af at være sæddonor i European Sperm Bank?

 • Et fleksibelt job. Du bestemmer selv, hvor og hvornår du vil donere, og du behøver ikke at booke tid.
 • Et gratis sundhedstjek inkl. en genetisk profil, test for bakteriologiske og virologiske sygdomme samt en sædanalyse.
 • Et gratis sæddepot til din egen sæd. Så er du sikret, hvis du i fremtiden skulle blive syg.

Hvem er du?
Du er en rask mand mellem 18 og 45 år. Din uddannelse, dit udseende, din etnicitet og din religion har ingen betydning for os.

Ansøg nu på blivsæddonor.dk.

European Sperm Bank
Grøn Vækst A/S
Maskinfører med erfaring i gasbrænding til København og Nordsjælland

Grøn Vækst A/S

Vi søger til snarest mulig tiltrædelse en ny medarbejder med erfaring i gasbrænding til at køre brænder med lille redskabsbærer samt diverse ad hoc-opgaver.

Vi tilbyder:

 • Dygtige og engagerede kollegaer.
 • En behagelig og uformel omgangstone.
 • Mulighed for at udvikle dig fagligt.
 • En arbejdsplads hvor man vægter såvel det faglige som det sociale arbejdsmiljø højt.
Grøn Vækst A/S
Else Mariehjemmet
Sygeplejerske til Else Mariehjemmet i Humlebæk

Else Mariehjemmet

Else Mariehjemmet er et privat plejehjem under Fonden Mariehjemmene. Vi er en non-profit-organisation med 29 beboere, som har behov for pleje og omsorg hele døgnet. Vi har til huse i dejlige omgivelse i Humlebæk med udsigt til Øresund.

Som sygeplejerske på Else Mariehjemmet er du med i den daglige pleje. Du ser dig selv som en vigtig brik i den sygeplejefaglige udvikling, og du trives med at giver faglig sparring til dine kolleger.

Vi har et dejligt hjem og en dejlig arbejdsplads med:

 • Den holdning, at vi sammen skaber en fantastisk arbejdsplads fuld af trivsel
 • Kompetenceudvikling, både individuelt og i samarbejdsrelationer
 • En ledig sygeplejerskestilling på 32 timer/ugen med weekend-arbejde hver 3. uge
Else Mariehjemmet
Halsnæs KommuneBørnehuset Melby søger pædagog som brænder for arbejdet i vuggestue

Halsnæs Kommune

Børnehuset Melby er en kombineret 0-6 års institution med to vuggestuegrupper og tre børnehavegrupper. Vuggestuen består af to grupper med 12 børn i hver. Der vil pr. 1. august være tilknyttet to pædagoger og en pædagogisk assistent til hver af de to grupper. De to vuggestuegrupper arbejder tæt sammen fagligt og har aktiviteter sammen på tværs af vuggestuen flere gange om ugen.

I det pædagogiske arbejde lægger vi vægt på trivsel, udvikling, læring og dannelse. Vi tilstræber at få skabt en hverdag omkring børnene der er udfordrende, legende og spændende, og som tager afsæt i børnenes nysgerrighed for verden omkring dem med os som engagerede voksne, der følger børnenes spor. Vi står ved starten af et spændende arbejde med ”den nye styrkede læreplan”,og vi skal nu til at give den liv og sætte vores lokale præg.

Halsnæs KommuneBØRNEHUSET SKÅNINGGÅRDSVEJ søger pædagog

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Ønsker du et job med et aktivt udeliv, højt til himlen og mangfoldige naturoplevelser i børnehøjde – kun 20 minutters kørsel fra Hillerød, der finder du BØRNEHUSET EBBEDAL.

Ebbedal er sammenlagt med Elefanten og dagplejen - og sammen er vi Børnehuset Skåninggårdsvej.

Vi er optagede af 0-6 års pædagogik og ønsker til stadighed at skabe og udvikle et børneliv med leg, fællesskab, læring og udvikling. Et børneliv, du som pædagog i Ebbedal, i høj grad har mulighed for at præge og udforske.

Rammen for det pædagogiske arbejde tager udgangspunkt i udelivet – hele året rundt, og du skal som pædagog gå forrest og i følgeskab - skabe alsidige og inspirerende læringsmiljøer i skoven og på legepladsen.

Halsnæs KommuneVi søger en pædagog til et barselsvikariat - 37 timer fra 1. august 2020

Halsnæs Kommune, Hundested

Hundested Børnehus er en integreret daginstitution, der er bygget i 2014 og dermed den nyeste daginstitution i Halsnæs Kommune. Huset er et bæredygtigt byggeri med masser af dagslys, fysisk plads og sunde miljøer, både ude og inde.

Vi har 110 børnehavebørn, 40 vuggestuebørn og 8 børnehavebørn med særlige behov. Derudover har vi også 60 børn i dagplejen, som har deres legestue og gæstedagpleje i et hus i nærheden.

Vi tænker pædagogikken, de fysiske omgivelser og sunde læringsmiljøer, som en helhed, der skal skabe de fælles rammer for børns trivsel, udvikling, læring og dannelse.

Halsnæs KommuneDAGPLEJER TIL HUNDESTED – genopslag

Halsnæs Kommune

Brænder du for at give børnene en tryg og lærerig dagligdag fyldt med glæde og nærvær i et overskueligt miljø? Så er du måske én af vores nye dagplejere.

Halsnæs kommunale dagpleje søger en dagplejer pr. 1.8.2020 eller snarest derefter bosiddende i Hundested.

Vi søger en hjertevarm og velfunderet dagplejer, som har erfaring med at arbejde med børn, og som er motiveret for at arbejde professionelt som dagplejer. Du skal have et anerkendende børnesyn og være klar til at indgå i et fagligt udviklende miljø.

Dagplejerne er delt op i legestuegrupper på 3 dagplejere, som mødes en hel dag i en fælles legestue, en gang hver uge. Desuden tager dagplejerne på besøg hos hinanden. Herudover samarbejdes der med børnehusene i området.

Behandlingshjemmet Stutgården
Pædagoger søges

Behandlingshjemmet Stutgården, Hillerød

Vi søger tre faste medarbejdere på fuld tid - to til vores døgn- og en til vores dagafdeling.

Stutgården er et miljøterapeutisk behandlingshjem for børn og unge i alderen 6-18 år. Vi har 22 døgnpladser fordelt på tre døgnafdelinger og 8 dagbehandlingspladser. Børnene er overvejende normalt begavede og har alvorlige relationsforstyrrelser, sindslidelser eller udviklingsforstyrrelser. På Stutgården arbejder vi miljøterapeutisk med en bred udviklingspsykologisk forståelse som teoribaggrund. Hvert hus arbejder efter en struktur og en metode, der er tilpasset målgruppen som helhed, og herudover har hvert enkelt barn en særlig tilrettelagt behandlingsplan.

Vi kan tilbyde:

 • En arbejdsplads med høj faglighed og en solid miljøterapeutisk tradition
 • Regelmæssig supervision
 • Uddannelses- og temadage
Egedal Kommune
Pædagog til børnehaven i Børnehuset Eventyrhuset, Område Stenløse

Egedal Kommune, Stenløse

Børnehuset Eventyrhuset er et børnehus med plads til og respekt for forskellighed. Et børnehus hvor børn og medarbejders trivsel, udvikling og læring er højt prioriteret.

Vi har fokus på en høj grad af faglighed, gode relationer, udvikling og refleksion. Vi skaber mulighed for at alle er en del et fællesskab med afsæt i egne præmisser.

Som ansat i Egedal Kommune tilbyder vi sundhedsordning, træningsfaciliteter og løbende kompetenceudvikling. I Eventyrhuset vil du blive mødt af glade og imødekommende kollegaer, der ser frem til at byde dig velkommen.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Egedal Kommunes Bo- og Aktivitetscenter (EKBA) søger pædagog eller sosu-assistent på 37 timer ugentligt. Pr. 1. august 2020.

Egedal Kommune, Veksø

Borgerne i Team 2 er i alderen 24-83, de har mange ressourcer og muligheder, som de skal opfordres og motiveres til at udnytte og bruge. De fleste af borgerne er mobile og de fleste har et veludviklet sprog. Borgernes handicap er udviklingshæmning, autisme og psykiatriske sidebygninger. Mange af borgerne har brug for hjælp til personlig pleje. En enkelt borger skal liftes.

Vi søger en pædagog eller en sosu-assistent som brænder for arbejdet og som gennem en høj grad af motivation, initiativer og vedholdenhed i arbejdet er med til, i samarbejde med kollegaer og borgere, at skabe relationer og styrke borgernes selvværd, så de udvikler sig og deres livskvalitet øges.

Egedal Kommune
Attendo A/S
Rengøringsassistenter søges til Friplejehjemmet Lærkevej i Frederikssund

Attendo A/S

Kan du forestille dig en arbejdsdag – hvor du – mens du passer dit arbejde hyggesnakker med Lærkevejs beboere. Og nyder det. Ser du din opgave som rengøringsassistent, som en vigtig brik i det store puslespil der skal gøre Lærkevej til ét af de allerbedste plejehjem i Nordsjælland. Og vil du strække dig langt og favne bredt for at bidrage til at nå det mål. I så fald ser vi frem til at modtage din ansøgning.

Din arbejdstid er hverdage i dagtimerne. Der vil være enkelte vagter i helligdagene, men dem deles vi selvfølgelig om. Vi vil prioritere medarbejdere, der kan arbejde minimum 32 timer ugentligt.

Attendo A/S
Frederikssund Kommune
Pædagogisk leder til børnehus og dagpleje i Jægerspris

Frederikssund Kommune, Jægerspris

Børnehuset er beliggende i Jægerspris by og rummer ca. 30 børn i 0-6 års-alderen fordelt på 1 vuggestue- og 1 børnehavegruppe.

Til børnehuset er knyttet en dagplejegruppe med 7 dagplejere. Dagplejens legestue er beliggende i Vandkunsten, og den pædagogiske leder af børnehuset har ledelsesansvaret omkring dagplejerne.

Du kommer til at stå for den daglige personaleledelse, og vi lægger vægt på, at du kan skabe engagement og motivation gennem en inddragende og anerkendende ledelsesstil.
Maersk Supply Service Head of Labour Relations

Maersk Supply Service, Lyngby

Are you motivated by taking responsibility and managing the relationships with unions including development of collective bargaining agreements? Maersk Supply Service’s in Lyngby is looking for a new Head of labour relations to join our vessel management team with direct reporting line to the Chief Operating officer.

Maersk Supply Service

Key responsibilities:

 • Successfully managing relationships with unions, most notably through the development of collective bargaining agreements; fostering constructive labour relationships with the representatives of our employees, including international trade unions, works councils, etc
 • Improving capability in crew operation, line leaders and HR managers in dealing with unionized workforces, including disciplinary matters
 • Monitoring relevant labour relations data
Maersk Supply Service
Den Selvejende Institution Allerød PrivatskolePædagog 33t/u

Den Selvejende Institution Allerød Privatskole

Allerød Privatskole er en tosporet skole med ca. 480 elever. Er du en ildsjæl med energi og lyst til at være med til at videreudvikle SFO Svalen er det måske dig, vi har brug for.

Vi søger en engageret pædagog 33 timer ugentlig, der har lyst til at være med til at udvikle vores SFO. Vi sætter trivsel og faglighed meget højt. Du skal være med til at skabe tryghed, varme, glæde og omsorg for børnene. Du kan forvente at få en høj grad af medindflydelse og medbestemmelse i den pædagogiske hverdag. Stillingen er med vægt på SFO og MINI-SFO.

Vi kan tilbyde:

 • En unik mulighed for at sætte dit præg på en skole/SFO i udvikling.
 • Særdeles gode faciliteter og meget motiverede børn, bakket op af ressourcestærke forældre.
Wedofood ApS
Erfaren Manager

Wedofood ApS, Lyngby

Wedo åbner i Lyngby, og vi søger derfor en erfaren Manager fra servicebranchen til at gøre vores medarbejdere og gæster nord for København glade og tilfredse.

Wedo driver i dag seks restauranter, hvor vi bestræber os på at gøre det nemt for vores gæster at spise balanceret i en hektisk hverdag. Vi fokuserer på de grønne måltider uden at blive fanatiske eller hellige, og vi tror på et sundt liv med plads til forkælelse. Dette kombineret med et højt serviceniveau har skabt en sund forretning, hvor vi hele tiden prøver at forny os, så vi kan tilbyde vores dygtige medarbejdere flere udviklingsmuligheder.

Wedofood ApS
Quickpoint A/SAmbitiøs og forretningsorienteret værkstedschef med ejerfornemmelser

Quickpoint A/S, Helsinge

Har du evnerne til at videreudvikle vores værksted i Helsinge? Er du klar til at løse opgaver for kvalitetsbevidste privatkunder? Har du lyst til en hverdag i en landsdækkende virksomhedssucces? Har du fokus på samarbejde og på både din egen og dine medarbejderes faglige udvikling?

Du skal lede 2 mekanikersvende og 1 lærling, og er samtidig ansvarlig for kontakten med dine kunder. Du udarbejder tilbud, skriver ordrer ind og koordinerer dine medarbejdere. Samtidig holder du styr på lageret, så dine medarbejdere altid har de materialer, de skal bruge.

Dit fokus er kunderne, og i travle perioder kan det blive nødvendigt at du også udfører reparationer — du går foran som et godt eksempel og trives med at få olie på hænderne. Reparationsopgaverne er både store og små og på alle bilmærker. Du styrer medarbejdernes dag, som var værkstedet dit eget.

LyderJohnsen A/S Key Account Manager for de mest interessante kunder i Danmark

LyderJohnsen A/S søger for Flensted Food Group A/S

Med reference til salgsdirektøren får du ansvaret for at fastholde, udbygge og styrke salget til de vigtigste detailkunder på det danske marked.

Sammen med dine kompetente og engagerede kolleger i salgs-, udviklings- og produktionsafdelingerne arbejder du løbende på at tilbyde spændende produkter, koncepter og løsninger som vil gøre en forskel for dine kunder. Der er et stort potentiale i virksomhedens kvalitetsprodukter, hvor de sunde fødevarer og convenience-produkterne er meget efterspurgte i markedet.

Du vil naturligvis få fuld opbakning fra virksomhedens ledelse og dine kollegaer, og gennem en engageret indsats der resulterer i stærke resultater, vil du være en central spiller indenfor det danske FMCG-segment.

SSI Diagnostica A/SServiceminded blæksprutte med flair for tal og IT

SSI Diagnostica A/S, Hillerød

Da vores to dygtige blæksprutter skal videre ud i livet, søger vi to nye medarbejdere, som med udstråling, engagement og fleksibilitet kan assistere med en række opgaver (både faste og ad hoc) på tværs af organisationen.

I bliver et team på to kollegaer, der på skift passer receptionen og i den resterende tid supporterer I resten af organisationen med forskellige opgaver. I bliver derfor et vigtigt ansigt både indadtil og udadtil.

Vi kan tilbyde en stilling, hvor du får en stor berøringsflade med kollegaer og kunder og samtidig vil være involveret i mange forskellige arbejdsopgaver, hvor du kan gøre en forskel. Du får samtidig mulighed for at dygtiggøre dig i nogle af vores IT-systemer (Navision), CRM m.v.

Novozymes A/SSenior Digital Automation Expert, Digital Transformation, Lyngby

Novozymes A/S

We are a couple of years into the digital automation journey with several automations up and running (built on combinations of various technologies – like UiPath/RPA, Abbyy-OCR, webapps, and chatbots). The broad variety of technologies enable our ability to re-imagine work in a digital context.

You will be part of the Digital Automation team and work directly with various leadership teams to identify automation opportunities; analyze and challenge current ways of working and design new digital automations, as well as leading implementation and driving change. You will work closely with in-house developers who bring your envisioned automations to life – all digital products are developed following the agile methodologies. The position is strategic, and you will report directly to the Director for Digital Transformation.

AlumniProject & Business Controller

Alumni søger for SiccaDania A/S i Birkerød

SiccaDania vokser hurtigt, og søger derfor en erfaren Project & Business Controller, der kan supportere globale projekter og den internationale organisation. Måske noget for dig?

Som Project & Business Controller hos SiccaDania bliver du en vigtig del af et mindre og velfungerende team, som supporterer hele koncernen, ikke mindst projektorganisationen, der udvikler og sælger komplekse tekniske procesanlæg til kunder i hele verden. Som følge af din rolle kommer du tæt på kernen i virksomheden og bliver en del af den stærke vækst selskabet har gennemgået siden etableringen i 2014 – og som ses forsætte i 2020.

Dine primære opgaver vil være følgende:

 • National og international project controlling – fra tilbud til ToC (Take Over Certificate).
 • National og international business support og controlling.
 • Budgettering, forecasting og likviditetsstyring.