1.421 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

1.421 jobannoncer

Gem
Halsnæs Kommune

Uddannede social- og sundhedshjælpere til Arresøparken

Frederiksværk

Sætter du et aktivt hverdagsliv i centrum? Så glæder vi os til at tage godt imod dig.

Arresøparken er et smukt plejecenter med udsigt til sø og mark i den naturskønne del af Halsnæs Kommune. Hos os er målet at skabe nærvær og trygge rammer med høj faglighed i omsorg og pleje.

Vi vægter kvalitet, beboertrivsel og arbejdsmiljø meget højt. Vi har fokus på sammenhængen mellem medarbejdertrivsel og trivsel hos vores beboere. Vores mål er, at Arresøparken skal være det bedste sted at bo, leve og arbejde.

Gem
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Jurist til spændende områder inden for digitalisering af ejendomsvurderinger

Kongens Lyngby

Vil du være med til at spille en central rolle i at skabe et solidt juridisk fundament under det nye ejendomsvurderingssystem?

I Team Juridisk Afklaring arbejder vi med de juridiske udviklingsopgaver. Vores hovedopgave er at kvalitetssikre og understøtte programmet, så vi er lovmedholdelige og compliant.

Dine arbejdsopgaver vil være meget varierende, bl.a. vil du blive den juridiske ”specialist”. Du vil løbende indgå i de juridiske afklaringer, som teamet foretager i forbindelse med høringer og fremsættelse af lovinitiativer.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
People Company recruiting on behalf of SMT HOUSE
Gem
People Company

CFO at SMTHOUSE – Growth Company

Vedbæk

We are seeking an experienced and strategic CFO to join our leadership team.

Besides becoming a close and trusted partner to the CEO - handling as well the classical areas of responsibilities regarding Finance, Back Office, IT, HR as the current growth strategy and working with critical strategic projects, and other future business critical projects, you will be a very important part of creating the future of SMT HOUSE.

Gem
Selmers Børnehus

Er du en kreativ, legende og engageret pædagog?

Hørsholm

Er du passioneret omkring børns trivsel og udvikling? Selmers Børnehus er en velrenommeret privat daginstitution med en stolt historie på hele 123 år. Vi åbner dørene til en varm og indbydende atmosfære, hvor glade børn og dedikerede voksne mødes i et fællesskab præget af leg, læring og aktivt nærvær.

Hvis du deler vores passion for pædagogik og trives med at sikre et dynamisk og inspirerende miljø, så er du måske vores nye kollega. Vi ser frem til at byde dig velkommen til Selmers Børnehus, hvor vi sammen skaber magiske øjeblikke og bidrager til børnenes fremtidige trivsel og udvikling.

Gem
NEYE A/S

Erfaren salgsassistent til vores butik i Hørsholm Centret

Hørsholm

Din rolle bliver at sikre den gode oplevelse og vejledning for vores kunder og samtidig vedligeholde og skabe et flot visuelt udtryk i butikken. Du skal have lysten til en travl hverdag med udfordringer og evnen til at skabe positiv energi blandt kunder og kollegaer.

Du bliver medansvarlig i alle de opgaver, som findes i forbindelse med den daglige drift i butikken. Du skal trives med at arbejde selvstændigt og have ansvar, samt at blive målt på din indsats.

NEYE A/S
Gem
Skyttebjerg Børnehave

Vil du sætte dit præg på en skøn lille perle?

Nærum

Nu kan du blive en del af et lille dedikeret medarbejderteam hos Skyttebjerg, da vi søger en pædagog til vores lille hyggelige private børnehave midt i Nærum. Vi er så heldige at vi netop har fået mulighed for at åbne for vuggestuepladser. Her er derfor mulighed for at arbejde med både vuggestue og børnehavebørn.

Hos Skyttebjerg vægter vi de nære relationer og det enkelte barns unikke kompetencer højt. Gennem vores tætte samarbejde med forældrene får vi trygge børn, som vokser og udvikler sig.

Gem
Ringkjøbing Landbobank

Senior investeringsrådgiver til Private Banking

Holte

Se video om Ringkjøbing Landbobank – Nordjyske Bank som arbejdsplads

Har du en passion for at rådgive formuende kunder individuelt og vil du være med på en spændende vækstrejse i en dynamisk bank? Du vil indgå i et dynamisk team med kompetente og ambitiøse kollegaer, der tilsvarende dig har stor erfaring i at servicere formuende kunder.

Du vil overtage en del af en kundeportefølje, hvor der samtidig er plads til at udvikle og styrke bankens position inden for Private Banking & Wealth Management.

Ringkjøbing Landbobank
Gem
Egedal Kommune

Afdelingsleder til Materielgården i Egedal Kommune - genopslag

Stenløse

Dine primære ansvarsområder omfatter vedligeholdelse af grønne områder, veje, stier & pladser samt sikring af effektiv vintervedligeholdelse. Derudover vil du også stå for håndtering af kommunens gravetilladelser og styring af bilflåden.

Du bliver nærmeste leder for sekretariatet og værkstedet, som består af hhv. 6 og 4 medarbejdere. Du bliver også leder for to driftsledere, der i alt har ansvar for ca. 25 medarbejdere. Den daglige ledelse og udvikling af både ledere og medarbejdere er derfor en central del af din opgave.

Egedal Kommune
Gem
Fredensborg Kommune

Tandplejen søger klinikassistenter til fast stilling og et barselsvikariat

Kokkedal og Humlebæk

Vi søger to klinikassistenter til en fast fuldtidsstilling og et barselsvikariat på fuld tid, der brænder for at arbejde med børn og unge i et meningsfyldt job med sundhedsfremme og forebyggelse som vision.

Vi arbejder i teams med en høj grad af selvstændighed, med høj faglig kvalitet og i et samarbejde med alle faggrupper. Vi lægger vægt på et godt psykisk arbejdsmiljø.

Arbejdet vil fortrinsvis være behandling af børn og unge 0-21 år. Arbejdstiden er som udgangspunkt dagligt kl. 7.45-15.15, en enkelt dag om måneden fra kl. 9.45-17.15.

Gem
Halsnæs Kommune

Pædagog til Børnehuset Kregme

Frederiksværk

Er du optaget af mellemformer - og stærk i relationsarbejdet? Så søg mod Børnehuset Kregme.

I vores Børnehus kan vi tilbyde dig:

  • Fagligt funderede og engagerede kolleger at indgå i refleksivt samarbejde med.
  • Et stort fokus på at skabe mellemformer, som styrker børns inddragelse i fællesskaber.
  • Vi er optaget af bevægelse og sprogudvikling og blev sidste år certificeret Sangglad-mini institution.
Gem
Sisley ApS

Beauty Advisor – brug dit salgstalent hos eksklusivt brand

Kongens Lyngby

Er du vild med at give tips til hudpleje? Elsker du, når makeup er lagt perfekt og understreger et bestemt look? Og når parfumen passer til den enkeltes personlighed?

Når dørene slår op til Magasin, står du klar til at tage imod vores kunder. Nogle kommer selv vores vej, andre gange henvender du dig for at høre, om de har brug for assistance.

Du bliver en del af et større beauty-fællesskab. Vi er løbende i kontakt med hinanden og deler udfordringer og succeser.

Sisley ApS
Gem
CBED

Chefkok til offshore industrien, CBED

Brænder du for at lave mad, der smager godt og samtidig giver energi til en arbejdsdag til havs? Har du lyst til at tage roret i kabyssen og være med til at give vores kunder en fantastisk offshore oplevelse?

Du bliver en del af en fantastisk besætning, der arbejder tæt sammen for at give vores kunder en rigtig god oplevelse ombord. Vi er et hotelskib i offshore industrien, så alle faciliteter er i top, og maden ombord prioriteres meget højt.

CBED
Gem
Combineering A/S

Logistics coordinator with freight forwarder experience

Birkerød

We convert waste and residues from both public and private companies into new raw materials – and when joining our Logistics & Operations department at our office, you will quickly find that this is what we are all passionate about.

Primary responsibilities will include:

  • Managing operations and logistics of several international projects
  • Document management in connection with transports
Combineering A/S
Gem
HusCompagniet A/S

Salgschef, Ringsted eller Virum

Virum eller Ringsted

Har du interesse for ledelse og boligbyggeri kombineret med et godt salgs- og konkurrencegen? Og vil du have et job, hvor du i høj grad belønnes efter din indsats? Så er her chancen for at hjælpe husbyggere med at konkretisere deres drømme og gøre dem til virkelighed i rollen som salgschef hos HusCompagniet.

Du bliver ansvarlig for byggerådgiverne på kontoret og din kerneopgave, ud over eget salg, er at styrke og udvide vores position gennem ledelse, salg og udvikling.

Jobindex søger for Jt Ross DK ApS
Gem
Jobindex

Facility Manager – planlæg din egen tid, og forvent det uventede

  • Du får masser af frihed til at løse dine opgaver
  • Du er med til at sikre, at vores erhvervsejendomme på tværs af Danmark kører gnidningsfrit
  • Du skal ikke selv have skruetrækkeren op af lommen, men du skal have et godt netværk til dem, der skal

Der er mange indgange til stillingen: Så længe du har teknisk viden, interesse i hvordan bygninger er skruet sammen og er klar på at være vores ansigt udadtil, når kunderne har brug for hjælp – så vil vi meget gerne høre fra dig.

Jobindex
Jobindex søger for Fundamental Fondsmæglerselskab A/S
Gem
Jobindex

Office manager til velrenommeret Fondsmæglerselskab

Vedbæk

Vil du være dén, der sikrer, at hverdagen på kontoret fungerer, når du håndterer alt fra konto-afstemninger, besvarelse af telefoner til bestyrelsesrapportering og anretning til frokost?

Du bliver en vigtig brik i vores lille virksomhed, som er etableret i 1992, og du får gode muligheder for selv at styre, hvornår på dagen du lægger de meget forskellige opgaver. Som udgangspunkt er stillingen på 3 dage om ugen (ca. 25 timer), men hvis du kommer med noget bogholder-erfaring oveni, så er der mulighed for at udvide timerne til 32/35 timer ugentligt.

Jobindex
Gem
Fredensborg Kommune

Byudviklingsdirektør

Kokkedal

Har du lyst til at spille en nøglerolle i fire spændende, men også komplekse byudviklingsprojekter i Nivå, Kokkedal, Humlebæk og Fredensborg? Og har du mod på at styrke kommunens ejerskab i de kommunale selskaber, engagere dig i driften og vedligeholdelsen af den kommunale bygningsmasse samt deltage aktivt i kommunens strategiske ledelse?

Du kommer som medlem af direktionen til at stå i spidsen for hele den kommunale organisation og herunder den overordnede ledelse af de to centre, Center for Ejendomme og Center for By og Land, hvor du skal understøtte en effektiv og koordineret indsats på tværs af fagområder.

Jobindex søger for Hillerød Forsyning
Gem
Jobindex

Jurist til bæredygtig forsyningsvirksomhed

Hillerød

Kan du mærke motivationen for at arbejde med mange forskellige typer juridiske opgaver? Vil du udvikle dig fagligt i en stabil branche med høj jobsikkerhed? Så kan du være den jurist, vi står og mangler på holdet.

Du kommer ind i et fagligt stærkt miljø, hvor du helt sikkert vil udvikle dine færdigheder. Og så bliver du en del af en virksomhed med fokus på god balance mellem privat- og familielivet

- Helle Jespersen, leder af HR og Jura
Jobindex
Gem
Verisure

Kørende Salgskonsulent til salg af Tryghed – Storkøbenhavn og Nordsjælland

Se video om Verisure som arbejdsplads

Vi søger en erfaren og resultatorienteret Kørende Salgskonsulent til at gøre Danmark til et tryggere sted at bo ved at sikre endnu flere hjem og mindre virksomheder.

Som Kørende Salgskonsulent vil du være ansvarlig for nysalg og drive hele salgsprocessen fra tiltrækning af kunder til mødeafholdelse samt salg og installation af alarmløsningen.

Som en del af Verisure-teamet indgår du i et dedikeret miljø, hvor vi fokuserer på at støtte og træne dig fra dag ét, så du kan opnå dit fulde potentiale.

Verisure
Gem
Super Total Service ApS

Vinduespudser til afdeling i Rødovre

Rødovre

Du vil være ansvarlig for vinduespudsning af bl.a. flyttelejligheder, nybyggeri og pudsning af vores driftsejendomme i det meste af Sjælland.

Du vil indgå i et team, hvor der arbejdes på kryds og tværs med dine kollegaer, men du skal kunne arbejde selvstændigt og have god sans for detaljer.

Du får mulighed for at bruge din serviceorienterede tilgang i arbejdet, da du sammen med det team, som du bliver en del af, vil have fokus på at levere service i særklasse.

Super Total Service ApS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV