1.334 job matcher din søgning 1.334 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.334 resultater.
KAR+CO
Succes som selvstændig?

KAR+CO søger for Flügger A/S

Drømmer du om at få foden under eget bord - uden at starte helt fra bunden? Har du erfaring med kundeservice, vejledning og salg af kvalitetsprodukter i detailhandlen? Så har du nu chancen for at få din egen virksomhed som franchisetager hos Flügger farver.

Flügger A/S

Du får et kvalitetsbrand inden for maling, værktøj og tilbehør, et stærkt franchisekoncept og støtte fra Flügger til markedsføring, uddannelse og butiksudvikling.

Du får masser af ”kolleger” i Flüggers franchisesystem, idét der allerede findes mange veldrevne Flügger farver-butikker og et team på hovedkvarteret, dedikeret til at hjælpe dig og gøre dig til en succes!

KAR+CO
JYSKJYSK Danmark søger elever til hele landet

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling, teamspirit og gode kollegaer går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1? Ser du dig selv i et job med mulighed for ansvar og hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes?

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den elev, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • et springbræt til mange forskellige kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
Nordic Medicare Group A/SKARRIERESTILLING: Headhunter søges til spændende stilling i sundhedssektoren

Nordic Medicare Group A/S, Rungsted Kyst

Hos Nordic Medicare går det stærkt. Vi vækster og har efter at have rekrutteret to nye headhuntere endnu en gang brug for nye kollegaer til vores danske rekrutteringsteam. Er du interesseret i rekruttering og sundhedssektoren, og har du lyst til at indgå i et ungt dynamisk team, med masser af teamspirit og gåpåmod, så skal du læse videre nedenfor.

Du kommer til at arbejde indgående med rekruttering af enten speciallæger i almen medicin til de lægeklinikker Nordic Medicare drifter, speciallæger til sygehus og psykiatri eller andet sundhedspersonale, og du får ansvaret for at opbygge og pleje din egen portefølje. Som headhunter har du ansvaret for rekrutteringsprocessen fra A-Z, lige fra det første telefonopkald til den sidste kontraktunderskrift.

Bavarian Nordic A/S
Operatører til vaccineproduktion i ny fyldefabrik

Bavarian Nordic A/S, Kvistgård

Har du erfaring med at betjene produktionsudstyr inden for en eller flere processer i aseptisk produktion f.eks. visuel inspektion, fyld, formulering eller vask & sterilisations udstyr i et GMP reguleret miljø? Trives du med dokumentationsarbejde? Er du motiveret af et arbejde, hvor du får ansvar og indflydelse på etablering og forankring af nye produktionsprocesser? Kunne du tænke dig at blive en del af et dynamisk operatørteam? Så er du måske en af de nye operatører vi søger!

Bavarian Nordic A/S

Som operatør vil du få mange forskellige arbejdsopgaver som stiller krav til din evne til at være proaktiv og drive ting selvstændigt. Du vil medvirke til at teste og kører vores nye produktionsudstyr og være med til at definere og teste OEE (overall equipment efficiency).

Bavarian Nordic A/S
Forsyningstilsynet
Forsyningstilsynet søger stærke jurister til internationalt kontor

Forsyningstilsynet, Frederiksværk

Vil du være med til at videreudvikle og overvåge det indre marked for el og gas i Norden og EU? Har du lyst til at arbejde med et område med stor politisk bevågenhed og bidrage til den grønne omstilling på europæisk plan? Så har du nu mulighed for at søge to spændende stillinger som jurist i Center for transmission, engrosmarked, REMIT og internationale forhold (TERI)

Vi kan tilbyde en stilling med opgaver, der udvikler din faglighed, og som giver indsigt i udviklingen af el- og gas-markederne i EU. Desuden vil du være med til at præge den grønne omstilling og skabe samfundsmæssig værdi.

Du vil kunne få opgaver vedrørende:

 • Sagsbehandling af forslag til markedsdesign
 • Behandling af klager
 • Tilsynsopgaver, nationalt og internationalt
 • Afklaring af og vejledning om juridiske problemstillinger
Forsyningstilsynet
Arne Hansens Eftf. ApSAnlægsstruktør

Arne Hansens Eftf. ApS, Lynge

Kan du arbejde selvstændigt, og kunne du tænke dig et spændende job med varierende arbejdsopgaver?

Vi har travlt og søger derfor, hurtigst muligt, en erfaren fuldtidsmedarbejder til anlægsarbejde, der omfatter alt indenfor kloak og vedligehold samt jord, belægning og beton m.m.

Vi forventer, at du har godt maskinkendskab samt relevant uddannelse som anlægsstruktør, rørlæggeruddannelsen (kloak trin 1 + 2), kloakmester eller tilsvarende.

Vi tilbyder et selvstændigt job i en veldrevet forretning, god løn, gode kolleger og en fri og hyggelig omgangstone.

Virum Torv Advokater ApSAdvokatkontor søger ejendomsadministrator

Virum Torv Advokater ApS

Brænder for administration, tal og kommunikation med bestyrelser og beboere? Så det er måske dig vi leder efter til lede vores ejendomsadministration.

Du bliver ansvarlig for vores administration der i øjeblikket består 21 ejendomme, som er en blanding af ejer, andelsforeninger og enkelte udlejningsejendomme.

Virum Torv Advokater er et lokalt advokatkontor med ejendomsadministration, beliggende klods op at Virum Station. Vi har derudover også et lokalt kontor i Birkerød, Birkerød Advokater. Vi er i alt 8 ansatte, og har et godt arbejdsmiljø og er gode til at samarbejde. Vores hovedarbejdsområder er fast ejendom og ejendomsadministration, dødsbehandling, familie-arveret mv. Vi sætter pris på en uformel omgangstone, men vi har en travl hverdag.

Halsnæs KommuneMagleblik Skole i Frederiksværk søger dygtig og engageret naturfagslærer

Halsnæs Kommune

Vil du være med til at sætte dit præg på en god skole og være en aktiv del af udviklingen af ”læring og trivsel for alle”, så vi sammen kommer nærmere den skole, hvor alle lykkes – så har du nu mulighed for at søge stillingen som naturfagslærer på Magleblik Skole med tiltrædelse pr. 1. maj.

Vi søger en matematik- og naturfagslærer på fuld tid i vores udskoling med matematik, fysik/kemi og biologi som hovedopgave og hertil gerne med erfaring med specialundervisning.

Skolen har et fagligt dygtigt lærerpersonale, der skaber gode og inspirerende læringsmiljøer til glæde for vores elever. Vi har en mangfoldig elevgruppe og er en mangfoldig personalegruppe, så hvis du også tænker lidt ”skævt”, er det helt i orden for os.

Poul Stig Briller A/S
Uddannet optometrist

Poul Stig Briller A/S, Hellerup og Hørsholm

Vi udvider med ny butik og søger en dygtig optometrist med interesse for nye tendenser indenfor brillebranchen. Poul Stig Briller har netop fejret 50-års jubilæum og vi er en ambitiøs virksomhed i vækst. Vi holder skarpt øje med udviklingen i branchen og er de første i Danmark til at introducere de allerbedste og sejeste brands fra udlandet.

FIRMANAVN

Når kunderne træder ind i butikken, skal de have den absolut bedste oplevelse. Du byder dem varmt velkommen og så aflæser og analyserer du hurtigt deres stil, ønsker og ansigtsform og finder et udvalg af stel, som har potentiale til at være drømmebrillerne for kunden.

Du er åben overfor deres øvrige behov og kan vejlede dem ud fra det dette. Vi har noget for enhver smag og med dit naturlige blik for folks individuelle stil går vores kunder fra butikken glade og tilfredse med et nyt sæt briller.

alles Lægehus A/S
Dygtig og serviceorienteret lægesekretær eller SSA søges til lægepraksis

alles Lægehus A/S, Helsinge

Til større lægepraksis i Helsinge søger vi erfaren lægesekretær eller SSA til opstart 1. maj eller snarest derefter. Stillingen er en deltidsstilling på 32 timer pr. uge.

Har du lyst til at være med til at servicere vores patienter og samarbejde med klinikkens dygtige personale? Så er denne stilling måske lige noget for dig.

Som klinikkens lægesekretær/SSA vil du både komme til at arbejde med en høj grad af selvstændighed, men også i et samarbejde med klinikkens øvrige personale.

Vi ønsker en imødekommende medarbejder med et udpræget servicegen, der sætter en ære i at give vores patienter den bedst mulige oplevelse i lægehuset.

alles Lægehus A/S
Egedal Kommune
Barselsvikar for pædagogmedhjælper til Børnehuset Stangkær fra 19. april 2021

Egedal Kommune, Smørum

Børnehuset Stangkær søger en barselsvikar for pædagogmedhjælper på 35 timer til vores vuggestuegruppe.

Børnehuset Stangkær har to børnehavegrupper og to vuggestuegrupper og arbejder med åbne døre mellem stuerne i de to afdelinger.

Stangkær er et hus, hvor børn og medarbejderes trivsel, udvikling og læring er altafgørende. Vores udgangspunkt er altid ”Hvad er det bedste for barnet”.

Hos os er det en vigtig forudsætning, at kunne arbejde med inklusion og børns legefællesskaber. Vi arbejder med anerkendende pædagogik og bestræber os på, at være så autentiske som muligt.

Vi har integreret Mary fondens ”fri for mobberi-projekt” i vores hverdag.

Egedal Kommune
Halsnæs KommuneFamiliesagsbehandler

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Har du lyst til at være med i en velfungerende Familieafdeling, som gør en forskel for de mest sårbare børn og unge i Halsnæs Kommune? Så har vi en stilling i vores myndighedsteam ledig til besættelse pr. 1. april 2021 eller snarest derefter.

Myndighedsteamet er en del af Familieafdelingen, der består af i alt 4 teams: Visitation, Forebyggelse og tidlig indsats, myndighedsteamet og anbringelsesteamet.

Med fokus på børnenes og familiernes forskellige livsfaser, søger vi at sammensætte sagsstammerne med udgangspunkt i dette. Det betyder at sagsstammerne primært er opdelt i familiesager med hhv. små el. store børn/unge.

Myndighedsteamets opgaver er

 • At udarbejde børnefaglige undersøgelser.
 • Træffe afgørelse om foranstaltninger iht. LSS § 52.
 • Opfølgning og revidering af handleplaner i DUBU og ICS iht. LSS § 140.
Y-mAbs Therapeutics A/S
Alliance Manager, Business Development Department

Y-mAbs Therapeutics A/S, Hørsholm

Become part of Business Development Team managing our global strategic alliances. Y-mAbs Therapeutics A/S (Y-mAbs) is looking for an experienced Alliance Manager in a newly established position to support our growing number of strategic partners. You will report to the Vice President of Business Development.

In this newly established position, you will report to and work with the VP of Business Development to ensure that we effectively support our partners and drive joint value. Y-mAbs is transitioning from being a development stage company to a commercial company, and you will take part in building up our partnering capability ensuring our internal structure, procedures, and systems are working efficiently to deliver results for our partnerships.

You will be a key player leading our collaborative efforts together with key internal stakeholders and external partners.

Y-mAbs Therapeutics A/S
O.L. Seals A/SSenior Engineer, Product Application til (PFTE-baserede) tætningssystemer

O.L. Seals A/S, Helsinge

O.L. Seals i Helsinge søger – til en nyoprettet stilling – verdens bedste Senior Engineer til Product Application inden for tætningssystemer med hovedvægten på PTFE-baserede løsninger.

Vores første (og bedste) Senior Engineer kommer til at fungere som koncernens tekniske ekspert på verdensplan. Det betyder, at du skal trives med at være såvel koncernens go-to-person på løsninger, som med at være vores drivende og vidende nørd, der med et teknisk salgsmindset sætter standarden for vores udvikling.

Dine opgaver i store træk:

 • Levere verdensklasses engineering til kunder, salgsingeniører og internt salg
 • Være coach og mentor for nye medarbejdere og studerende
 • Være drivende i udviklingen af nye produkter, både nye standarder og kundespecifikke design
Jobindex A/S
Cyber Security Engineer – Radar Systems

Jobindex A/S recruiting on behalf of Weibel Scientific in Allerød

Secure the world’s best radar systems

In Weibel, we develop the world’s most advanced tracking and drone detection radar systems to clients like NASA and Lockheed Martin. To stay in the lead of this growing market, Weibel is searching for an engineer to strengthen our product development with knowledge and passion for Cyber Security implementation.

You will join a small team of specialists where Cyber Security is an integrated part of the mission and you will work together with the system architects and the rest of R&D to develop and deliver hardened Information Assurance solutions that can stand the test against Cyber-attacks.

You work will ensure that the radar system can safeguard confidential data in radars system when it is used to e.g. test weapons system or monitor space missions.

Jobindex A/S
Egedal Kommune
Omsorgsfuld og nærværende dagplejer til Område Stenløse søges

Egedal Kommune

Da Lone efter mange år som dagplejer går på pension søges en dagplejer med bopæl i Stenløse eller Ølstykke syd med start 1. april 2021 eller snarest derefter.

Tænker du at alle børn er vigtige med forskellig personlighed, evner og mål i livet? Er du anerkendende i din tilgang til børn, og tænker du, at alle børn har brug for gode relationer - både til børn og voksne, er dette måske det rigtige job for dig.

Vi søger en person som i eget hjem kan skabe en tryg og indholdsrig hverdag for de mindste børn.

Du skal fast have tilknyttet 3 børn men skal kunne passe op til max 5 børn i alderen 1/2 år til 2 år og 11 måneder. Arbejdstiden er på 48 timer om ugen, med åbningstid 7.00-16.45 mandag til torsdag og fredag 7.00-16.00.

Egedal Kommune
Habitus
Faste tilkaldevikarer søges til botilbud i Helsinge – Vil du være med til at sikre en tryg og stabil sommerferie?

Habitus

Er frihed i dit arbejdsliv vigtigt for dig? Har du lyst til at være en del af Habitus, hvor vi arbejder dedikeret på at yde høj faglig omsorg til vores borgere? Har du tid til at hjælpe i løbet af skolernes sommerferie? Så er du måske vores nye vikar.

Vi søger dygtige vikarer, der kan træde til, når det faste personale holder sommerferie Som tilkaldevikar hos os bliver du grundigt introduceret til de borgere du matcher med, så du har mulighed for at dække ind, når personalet er fraværende. Vi søger særligt vikarer, der har mulighed for at hjælpe med at dække ind i løbet af skolernes sommerferie, men du vil derudover blive en fast og vigtig del af vores vikarkorps, hvor vi også har brug for din hjælp uden for ferieperioderne.

Habitus
Nordsjællands Hospital
Leder til logistikopgaverne i FM-afdelingen

Nordsjællands Hospital, Hillerød

Om få år står det nye hospital i Nordsjælland færdigt og det stiller krav til Facility Management om at overgå til nye måder at håndtere opgaverne på.

Enheden for logistik og varemodtagelse får her en særlig rolle, hvor bl.a. implementering af ny teknologi, ændret varemodtagelse og nye arbejdsprocesser vil være bundne opgaver. Der er allerede taget hul på nogle områder og flere kommer til de kommende år.

De nævnte opgaver stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi nu en logistikuddannet faglig dygtig leder, som også er en stærk personaleleder.

Nordsjællands Hospital
AMBIZZIONEnergikonsulenter – til hele landet

AMBIZZION søger for OBH Rådgivende Ingeniører

For vores kunde OBH Rådgivende Ingeniører, søger AMBIZZION på baggrund af en solid tilgang af opgaver Energikonsulenter til udarbejdelse af energimærker på erhvervsbygninger og flerfamiliehuse. Som Energikonsulent bliver du del af et voksende landsdækkende Energikonsulent-team.

Du udarbejder energimærker på erhvervsbygninger og flerfamiliehuse. Aftalen med kunden sker via OBH Rådgivende Ingeniørers hovedkontor. Kundecenteret booker opgaven til dig, og tilsvarende sikrer administrationen efter løsning af opgaven, at rapporten leveres til kunden.

Du varetager selvstændigt dine daglige opgaver samtidigt med, at du indgår i et team, hvor sparring er i højsæde. Din tid vil i store træk fordele sig 50/50 mellem den tid, du anvender til gennemgang og besigtigelse af bygningen, og den tid du anvender på energiberegningen og udarbejdelse af rapport.

TEMP TEAM A/SLaborant til barselsvikariat i QC-afdeling

TEMP TEAM A/S søger for Lattec i Hillerød

Har du lyst til at være en del af en mindre dansk virksomhed, der udvikler og producerer avanceret sensorteknologi til bestemmelse af vigtige komponenter i mælk og dermed opnå en bæredygtig mælkeproduktion? Og brænder du for QC-arbejde, udvikling og forskning? Så læs videre her.

Du kommer til at have din base i Lattecs QC-afdeling, hvor du gennem dit arbejde skal sørge for at Lattecs produkter og processer er af højeste kvalitet. Du vil i høj grad også være involveret i Lattecs researchafdeling og være med til at udvikle nye processer og produkter, der sikrer at Lattec er førende på markedet.

I dine arbejdsopgaver vil du være med til at opstille forsøg, udføre og analysere resultater samt kommunikere konklusioner videre i virksomheden. Det er derfor vigtigt, at du har erfaring med lignende opgaver.