2.238 job matcher din søgning 2.238 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

S/I Gribskov Naturbørnehus
Uddannet pædagog til Gribskov Naturbørnehus

S/I Gribskov Naturbørnehus, Græsted

I Gribskov Naturbørnehus søger vi en uddannet og engagereret 37 timers pædagog i vores dejlige vuggestue. Stillingen er et barselsvikariat med tidsbegrænsning på 12 måneder med evt. mulighed for forlængelse. Tiltræden 1/8 2022.

Vores hus er en integreret institution med plads til ca. 70 børn. I vores vuggestue har vi plads til 24 børn, fordelt på 3 stuer, med to voksne på hver stue.

Vi bruger naturen i vores køkken og i vores kreative processer. Vi elsker at udforske den på vores legeplads, hvor der ofte laves mad over bål eller ture ud af huset, som både kan foregå på vores elektriske ladcykler og til bens.

Som voksne er vi nærværende, anerkendende, omsorgsfulde og optagede af det, vores børn er optagede af. Vi prioriterer en hverdag med fantasi, latter, nysgerrighed og fællesskab.

Vi ønsker at give vores børn en god start på livet i trygge og udviklende rammer.

S/I Gribskov Naturbørnehus
Egedal Kommune
Plejecenter Damgårdsparken søger plejepersonale

Egedal Kommune, Stenløse

Brænder du for at arbejde med ældre? Så er du måske vores nye kollega i en stilling som timelønnet på Damgårdsparken.

Vi søger timelønnede til fast weekendarbejde i dagtimerne, samt ferieafløsning og tilkald til vagter både dag og aften. Vi har brug for positive og imødekommende timelønnede og tilkaldevikarer, med interesse for plejen af ældre, og som vil bidrage til at give vores borgere den bedste hverdag, de kunne ønske sig.

Du har måske en faglig baggrund som social- og sundhedshjælper eller -assistent, men du kan også være under uddannelse inden for social- og sundhedsområdet - som ergoterapeut, fysioterapeut eller sygeplejerske - og gerne vil have lidt praktisk erfaring undervejs. Det kan også være du har en helt anden baggrund, men bare gerne vil arbejde med ældre.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Egedal Kommune søger social- og sundhedsassistentelever med uddannelsesstart august 2022

Egedal Kommune, Ølstykke

Til Center for Sundhed og Omsorg i Egedal Kommune, søger vi social- og sundhedsassistentelever med uddannelsesstart den 1. august 2022.

Hvis du er i gang med eller har bestået grundforløb 2, vil du følge hold august 2022. Hvis du er uddannet social- og sundhedshjælper, vil du få merit, og følge hold januar 2022, med start 8. august 2022.

Vi har et stærkt arbejdsfællesskab med et højt fagligt niveau, der bærer præg af stort engagement for vores borgere. Vi har læring og dannelse i fokus. Vi arbejder med helhedsorienteret pleje, hvor den enkelte borger er i centrum for "Det Gode Hverdagsliv".

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Egedal Kommune søger social- og sundhedshjælperelever med uddannelsesstart august 2022

Egedal Kommune, Ølstykke

Til Center for Sundhed og Omsorg i Egedal Kommune søger vi social- og sundhedshjælperelever. Uddannelsen påbegyndes den 1. august 2022.

Vi har et stærkt arbejdsfællesskab med et højt fagligt niveau, der bærer præg af stort engagement for vores borgere. Vi har læring og dannelse i fokus. Vi arbejder med helhedsorienteret pleje, hvor den enkelte borger er i centrum for ”Det gode hverdagsliv”.

Vi tilbyder dig blandt andet

 • Et godt læringsmiljø
 • Engagerede praktikvejledere
 • Refleksionscaféer med elevkammerater
Egedal Kommune
Gem
Halsnæs Kommune Social- og sundhedsassistentelever 2021-2022

Halsnæs Kommune

Har du blik for helheden og tør du gøre en forskel?
– Så er du måske en af vores nye elever.

Vi søger social- og sundhedsassistentelever – vi har optag 4 gange årligt, januar, april, juli og oktober.

Som social- og sundhedsassistent kommer du til at spille en central rolle, således at borgeren får det bedste forløb i mødet med sundhedsvæsenet – hele vejen igennem. Du kommer til at sikre, at patienter og borgere får et sammenhængende og godt forløb i sundhedsvæsenet.

Du kommer til at arbejde med grundlæggende pleje, omsorg og genoptræning, herunder anvendelse af velfærdsteknologi. Det kan både være i borgerens eget hjem eller i det nære og sammenhængende sundhedsvæsen.

FOSS
Production Planner

FOSS, Hillerød

Kan du lægge en skarp plan, og kan du holde hovedet koldt, når forhold ændrer sig, og du hurtigt må lægge en ny plan? Vi søger en produktionsplanlægger, som får energi af at få tingene til at lykkes gennem samarbejde, engagement og godt humør.

At få dagen til at køre gnidningsfrit er altafgørende for et godt arbejdsmiljø og en velfungerende produktion. Kan du få enderne til at mødes i en konstant foranderlig verden, lave prioriteringer og stadig have det samlede overblik? Så er det muligvis dig, vi leder efter! Vi søger en proaktiv, fagligt velfunderet og analytisk stærk produktionsplanlægger til vores FOSS Material support team, der favner både mennesket og processen – og forstår både systemer og kultur.

Hos FOSS får du mulighed for at arbejde i en virksomhed, der er i vækst, så det kan mærkes. Vi er på en helt fantastisk rejse, som byder på spændende Lean-elementer og nye produktionsfaciliteter.

FOSS
Lyngby-Taarbæk Kommune
Søges: Dig, der kan jonglere med ord og balancere relationer

Lyngby-Taarbæk Kommune

Kommunikationskonsulent til visionært og alsidigt kommunikationsteam

Du kommer til at arbejde tæt sammen med programlederen af et stort byudviklingsprojekt midt i Kongens Lyngby, hvor borger- og interessentdialoger fylder meget. Her sikrer du den langsigtede kommunikationsindsats, står for pressekontakt og al anden intern og ekstern kommunikation for Center for Udvikling, Plan og Byggesag. Her bruger du ca. en tredjedel af dine timer.

Resten af tiden bruger du i Strategi, HR, Kommunikation og Digitalisering i et team med fire andre kommunikationskonsulenter. Her spænder opgaverne vidt fra intern kommunikation om vores strategiske programmer, pressekontakt og samarbejder med utallige aktører i kommunen.

Gribskov Kommune
HR-udviklingskonsulent

Gribskov Kommune, Helsinge

Center for Strategi og HR søger en HR udviklingskonsulent til Team HR, som brænder for både udvikling, igangsætning og implementering af strategiske HR indsatser.

Din arbejdsdag vil byde på forskelligartede opgaver af både drifts- og udviklingsmæssig karakter, som spænder fra udvikling af strategiske koncepter til den praksisnære planlægning og implementering. Du vil have en bred kontakt- og samarbejdsflade med både ledere, medarbejdere, tillidsvalgte samt eksterne konsulenter.

Din første primære opgave bliver at være projektleder på implementeringen af rekrutterings- og fastholdelsesstrategien, som er vedtaget af Gribskov Kommunes byråd. Gribskov Kommune oplever som mange andre offentlige og private virksomheder udfordringer med at rekruttere og fastholde medarbejdere. Formålet med strategien er at gentænke og lave en målrettet indsats for at ændre dette billede.

Gribskov Kommune
Gem
Dansk Bilglas A/S Mobil-rudemontør til Nordsjælland

Dansk Bilglas A/S

Har du erfaring er det perfekt, men for den rette – fx pladesmed eller mekaniker – tilbyder vi en grundig oplæring og et godt fast job med god løn og bonusordning.

Vi søger lige nu en rudemontør, der skal indgå i vores team i Nordsjælland. Foruden udskiftning af bilruder og reparationer af stenslag, vil du også komme til at arbejde med kalibrering af komfortelektronik i biler. Har du ikke erfaring med dette, tilbyder vi den nødvendige efteruddannelse.

Vi har Danmarks bedste hold, når det kommer til at levere kvalitet og god kundeservice, derfor er det vigtigt, at du er positiv, engageret og klar til at yde en verdensklasse service hver eneste dag.

Gribskov Kommune
Fysioterapeut til børneområdet i PPR

Gribskov Kommune, Helsinge

Vi er blevet opnormeret og har brug for en ny kollega med interesse for, og gerne erfaring med, børneområdet. Vi søger derfor en fysioterapeut pr. 1.9.22 på 30 timer.

I stillingen skal du varetage opgaver primært indenfor det almene område med børn i alderen 0-18 år.

Inden for almenområdet er vi distriktsopdelt, hvor du kommer i barnets daglige miljø i hjemmet, daginstitution og skole. Desuden vil du blive tilknyttet nogle af de specialtilbud, vi har i kommunen. Det kan være børn med lettere CP, autisme, ADHD, Downs Syndrom o.a. En del af stillingen indebærer også at kunne arbejde med genoptræningsplaner (GOP’er). Det primære formål med vores indsatser er at klæde de voksne omkring børnene på til at kunne støtte op om børnenes udvikling og trivsel.

Gribskov Kommune
Gem
Rentokil Initial A/S Hygiejneservice tekniker

Rentokil Initial A/S

Rentokil Initial tilbyder et unikt service- og produktprogram inden for hygiejneservice til virksomheder og offentlige institutioner. Vi er et team af 8 kvinder som søger 1 frisk kollega med start hurtigst muligt.

Initials produkter er hygiejneprodukter beregnet til badeværelsesmiljøer. Der foretages service i form af funktionstest, rengøring, mindre reparationer på dispenserer samt opfyldning af varer på kundernes lager.

I jobbet skal du stå for service hos en række faste kunder, som du efter en periode vil have en god relation til. Ligeledes vejleder du kunderne om vores nye produkter, services og rådgiver ligeledes kunden om relevante muligheder. Du starter de fleste dage hjemmefra, med en planlagt rute fra din leder. Naturligvis har du en god sparring fra dine mange kollegaer.

Chr. Hansen A/S Laboratory Technician

Chr. Hansen A/S, Hørsholm

Til Biochemical Assays søger vi en dygtig og engageret laborant, som kan tage del i vores metodeudvikling og analysearbejde.

I teamet, som du vil blive en del af, vil hovedvægten af arbejdet være på udvikling og optimering af metoder til bestemmelse af metabolitter fra bakterier eller komponenter i matricer ved kromatografiske metoder såsom HPLC, LC-MS og microfluidic elektroforese teknologi.

I denne rolle vil dine arbejdsopgaver ligge inden for:

 • Planlægning, organisering og udførelse af analytisk kemisk arbejde
 • Deltage i udvikling, optimering og validering af kemiske analytiske metoder
 • Kromatografisk analyse af metabolitter og matrice komponenter
Chr. Hansen A/S
Louis Nielsen A/S
Salgselev til Louis Nielsen Helsingør

Louis Nielsen A/S

Hos Louis Nielsen får du som salgselev et spændende forløb i et fagligt og energisk team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Se video om Louis Nielsen A/S som arbejdsplads

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg. Som salgselev i Louis Nielsen bliver du klædt på til at rådgive vores kunder personligt omkring valg af briller og kontaktlinser. Du vil få et indgående produktkendskab, forståelse for mode og personlig fremtoning.

Du vil også være med til at sikre, at vores kunder bevarer deres gode syn, idet du kommer til at gennemføre sundhedstjek, der kan opspore en række sygdomme længe før, de kan mærkes. Du kommer på en spændende rejse, hvor du får mulighed for at udvikle dig i den retning, du selv gerne vil.

Louis Nielsen A/S
Arbejdernes Landsbank
Kunderådgiver til filialen i Hillerød

Arbejdernes Landsbank

Kunne du tænke dig at blive en del af danskernes foretrukne bank? I Arbejdernes Landsbank har vi en mission om at skabe værdi for danske familier gennem finansiel rådgivning og service på et højt fagligt niveau. Vi søger derfor en kunderådgiver, som vil være med til at understøtte den gode kundeoplevelse.

Se video om Arbejdernes Landsbank som arbejdsplads

Din vigtigste rolle som kunderådgiver er at sikre flere og endnu mere tilfredse kunder. Det gør du ved dine primære arbejdsopgaver, som bliver at:

 • Yde personlig og ansvarlig rådgivning for din egen portefølje af privatkunder
 • Sikre kreditkvaliteten af din kundeportefølje
 • Markedsføre banken i lokalområdet gennem aktiviteter og events
Arbejdernes Landsbank
Haldor Topsøe A/S
Vi mangler laboranter eller bioanalytikere i vores QC-afdeling

Haldor Topsøe A/S, Frederikssund

Vi mangler nye kollegaer til både vikariater, faste stillinger og til vores faste nathold. Er det mon dig?

Hvis du er en dygtig og selvstændig laborant eller bioanalytiker, med en god portion gåpåmod og positivitet og har lyst til at prøve nye udfordringer – så er du helt klart den, vi gerne vil have ombord i vores helt nye laboratorie. Vi har et stort, varieret og meget forskelligt analyseprogram og dermed også en stor udstyrspakke med bla. ICP, AAS, Kjeldahl, røntgen, så en god blanding af både fysisk og kemiske analyser.

Human Skills PLC-programmører/projektledere inden for procesautomatisering

Human Skills søger for Au2mate A/S i Esbjerg, Silkeborg, Odense eller Hillerød

Bliv en del af Danmarks stærkeste team inden for automation & industriel IT, og vær med til at udvikle banebrydende applikationer.

Du bliver en del af vores dygtige team af projektledere og softwareudviklere og vil få ansvar for design/udvikling af PLC- løsninger og afvikling af automatiseringsprojekter. Du vil blive involveret i hele projektforløbet fra første kundekontakt til overdragelse af den endelige løsning til kunden.

Au2mate har kunder og opgaver i hele verden. Du kan derfor forvente, at opstart og idriftsættelse af de udviklede løsninger vil foregå både i ind- og udland

Nordic Medicare Group A/S Nordic Medicare søger lægesekretær

Nordic Medicare Group A/S, Rungsted

Vil du gerne være en del af en virksomhed i hastig vækst? Så får du her en spændende mulighed som lægesekretær hos Nordic Medicare, en af Danmarks Gazelle-virksomheder.

Som lægesekretær hos Nordic Medicare kommer du til at arbejde med flere forskellige administrative opgaver i tæt samarbejde med vores øvrige sekretariat. Dine arbejdsopgaver er blandt andre:

 • Supervision af vores 28 lægeklinikker
 • Bistå personalet i lægeklinikkerne med ydelsesregistrering og forsendelse af sikker korrespondance
 • Indhente telefoniske ventetider på de enkelte lægeklinikker
 • Hjælpe med opstart af nye lægeklinikker
ALK
IT Solution Architect for R&D and Global Quality applications

ALK, Hørsholm

To drive our IT strategy projects and support daily operations, we are looking for a new Solution Architect for our R&D and Global Quality application team. If you have more than 5 years hands-on experience in implement and support cloud and on-prem R&D and Quality applications in regulated/GxP industries, contact us for the opportunity to join ALK Global IT organization.

In your role as Solution Architect in Hørsholm, you will be responsible for some business-critical R&D and Global Quality applications, ensure the enhancements and operation of them and meet the authorities’ requirements, high level of performance and stability. You will also be part of application revitalization journey, where we move more applications to modern and cloud technologies. We expect that you are skillful at vendor solution analysis, focusing on business and system landscape fit.

ALK
FMC
Improvement Engineer

FMC, Hørsholm

Job Overview: Formulation and packaging is a significant and strategic part of FMC’s operations globally. The EMEA Improvement Engineer will use their technical capabilities to make meaningful change for the organization to enable continued business growth and ensure the agility required to meet the demands of a dynamic market.

As the primary technical support of the EMEA Formulation & Packaging network, the EMEA Improvement Engineer will provide expertise to a variety of technical areas including continuous improvement, capital project execution, manufacturing support, sustainability, new product introductions, and overall process improvements while driving the safety culture of the FMC organization in daily activities.

FMC
Job-Link ApS Project Manager and Equipment Specialist

Job-Link ApS søger for Maersk Drilling A/S i Kgs. Lyngby

With more than 45 years of experience operating in the most challenging offshore environments, Maersk Drilling provides responsible drilling services to energy companies worldwide. Maersk Drilling owns and operates a fleet of offshore drilling rigs and specialises in harsh environments and deepwater operations.

General Area of Responsibility

 • Proactively identify, manage and support maintenance initiatives to support operations and projects with regard to drilling equipment across a fleet of offshore drilling units.
 • Responsible for planning and executing based on defined maintenance strategies efficiently and cost-effectively whilst complying to relevant rules and regulations.