1.382 job matcher din søgning 1.382 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.382 resultater.
Egedal Kommune
Hvidehøj søger en uddannet pædagog til børnehave hurtigst muligt

Egedal Kommune, Stenløse

Stillingen er på mellem 30 og 37 timer, det kan du selv være med til at vælge.

Hvidehøj er i gang med, at udvide med flere børn (endnu en vuggestuegruppe og flere børnehavebørn), forældre, medarbejdere og kvadratmeter. Hvidehøj får i slutningen af 2021 en ny tilbygning så p.t. bor vuggestuen i hovedhuset og børnehaven bor i en meget stor husvogn i vores have.

Vi har dejlige huse, med en fantastisk legeplads, beliggende i naturskønne Ganløse. Vi har skov, åer og mange grønne naturområder omkring os. Vi har p.t. 54 nysgerrige, dejlige og livlige børn, i alderen 0-5 år.

Vi vil blive 13 faste voksne til at dele alle oplevelserne med. Vi har to faste vikarer som har været hos os i mange år. Vi har høns, kaniner, afrikansk snegl og fisk. Vi har et aktivt og positivt forældresamarbejde.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Søhøjskolen søger en dygtig pædagog til idræts SFO og indskolingen 1. januar 2021

Egedal Kommune, Ølstykke

Vi søger en pædagog, der har timer i både SFO og skole. Stillingen er en fuldtidsstilling.

Distriktsskole Ølstykke i Egedal Kommune er en skole med ca. 1100 elever, som er fordelt på to afdelinger; Maglehøjskolen og Søhøjskolen. Vores vision er; Det handler om børn, og det er udgangspunktet i vores daglige arbejde. Vi arbejder med et positivt børnesyn, og vi tror på, at børn gør deres bedste med de forudsætninger, de har med sig.

SFO Søhøj er DGI certificeret idræts SFO. Det betyder, at vi i dagligdagen prioriterer at fremme børnenes indre motivation til idræt, leg og bevægelse. Desuden har vi altid flere forskellige tilbud til børnene, som bl.a. kreativt værksted, café, gode legemuligheder inde og ude samt et personale der altid har fokus på vores positive børnesyn.

Egedal Kommune
SameSystem A/S
Global IT Manager

SameSystem A/S, Værløse

As IT Manager for a company with a software solution that deals with sensitive information for hundreds of thousands of users and confidential financial information for major retail companies, even some on the stock exchange, it is paramount that you are able to facilitate an operational IT infrastructure that keeps strict security while allowing productivity to flourish.

With a constant influx of new colleagues and the introductions of new processes and IT solutions, you must process the ability to balance operational and strategic tasks – ensuring that we have the proper equipment and setups for new employees, while brainstorming improvements to existing processes with the respective department leaders.

SameSystem A/S
TF-Technologies
Webudvikler

TF-Technologies, Fredensborg

Vil du være med til at skabe fremtidens SaaS-løsning indenfor vejkonstruktion? Så søger vi netop nu ambitiøse webudviklere, der gerne vil arbejde med de nyeste teknologier i et mindre team og være med til at skabe stærke løsninger for slutbrugerne.

Softwareafdelingen er på nuværende tidspunkt lille, men da der fra virksomhedens side bliver satset stort på vores softwareløsning MatWiser, har vi brug for flere dygtige udviklere. Du får derfor mulighed for at få en afgørende rolle i udviklingen og de tekniske løsninger, da vi er et team, hvor der naturligt er plads til dialog og gode argumenter, så den bedste tekniske løsning bliver implementeret.

I jobbet vil du bl.a. kunne komme til at:

 • Udvikle på vores frontend, baseret på Typescript og React
 • Tilgå databasen via Active Record
 • Drøfte og levere det, som præsenteres i Invision-prototypen af vores UX/UI-designer
TF-Technologies
Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Elektriker/El-montør

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S

Vi søger erfarne og engagerede elektrikere/El-montører. Vil du være en del af en virksomhed i vækst, hvor det er sjovt at gå på arbejde, så har vi måske jobbet til dig.

Opgaverne består primært af el-montage på gadebelysning og stikkabler. Du skal trives med at arbejde i det fri i tæt samarbejde med andre montører samt gravfolk.

Hos Nordkysten vil du få et afvekslende job med gode kollegaer og en uformel omgangstone. Ligeledes vil du indgå i et tæt samarbejde med kolleger på tværs af organisationen.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indbefatte:

 • Montering af muffer på kabler i jorden
 • Montering af sikringselementer
 • Montering af belysningsarmaturer på rørmaster
Jobindex A/S
Labour Law Specialist – Transform Laws to Digital Solutions

Jobindex A/S recruiting on behalf of SameSystem in Værløse

Make your impact and be part of shaping the future for SameSystem.

SameSystem is a comprehensive Workforce Management solution that enables our customers across Europe to achieve better sales and higher productivity in their stores, while at all time staying fully compliant with the labour laws in the given country – and in order to deliver on that promise, we need to have our own Labour Law Specialist that will work closely with the Product Team.

Your role will be to seek out knowledge on laws, regulations and union agreements; interpret this and transform it into tangible solutions in our product. You’ll have a significant role in the Product Team, and you will initiate and drive your own projects, while also assisting with projects owned by other Product Managers.

Jobindex A/S
Lindevangshjemmets FondErnæringsassistent til Lindevangs køkken

Lindevangshjemmets Fond, Helsingør

Vi er et selvejende socialpsykiatrisk botilbud, som søger en ernæringsassistent til vores køkkenteam med start den 15.december 2020, eller snarest derefter. Ugentlig arbejdstid er 37 timer i tidsrummet mellem 6.30 og 19.00 i hverdage, samt hver 3. weekend i fast grundrul.

Du bliver en del af et køkkenteam på fem, som dagligt betjener 56 beboere samt ca. 40 medarbejdere. Måltider serveres både i vores cafe, samt i boenheder, hvor vi samles om måltidet.

Vi har beboere i beskæftigelse i køkkenet og vægter beboerinddragelse i kostproduktionen meget højt.

Vi kan tilbyde

 • En arbejdsplads i udvikling
 • Et køkken med gode ergonomiske arbejdsforhold
 • Et køkken med et højt ambitionsniveau og bronzemærket i økologi
Hillerød ForsyningMiljøteknologpraktikant

Hillerød Forsyning

Skal du i gang med den praktiske del af miljøteknologuddannelsen, og har du lyst til at arbejde med affald inden for den spændende forsyningsverden, så er det måske dig, vi søger.

Hillerød Forsyning søger en miljøteknologpraktikant til opgaver primært i Hillerød Affaldshåndtering A/S, men med mulighed for at komme rundt i flere forsyningsarter, alt efter interesse.

Du vil arbejde tæt sammen med forsyningens affaldsplanlæggere og være med i en omskiftelig hverdag med mange forskellige projekter inden for affaldsområdet. I 2021 skal vi bl.a. lave kampagne om farligt affald, nyhedsbrev til husstandene i Hillerød, evaluere på forsøg med sortering i kommunens institutioner og svare på henvendelser fra vores kunder.

Du vil desuden blive introduceret til de forskellige dele af Hillerød Affaldshåndtering A/S, som ud over planlægningsafdelingen består af genbrugsstationen, genbrugshuset, skraldemændene og kundeservice.

IncentiveHjælpsom, struktureret og energisk kontormedhjælper

Incentive, Holte

Din vigtigste opgave bliver at sørge for, at hverdagen på kontoret glider så godt som muligt. Du hjælper til, hvor der er behov for det, og du har blik for, hvad der skal til. Og du gør det hele med et smil.

Vi har bl.a. brug for din hjælp til at bestille kontorartikler og rejser, rydde op, tage imod gæster, dække op til møder, skanne, printe og meget mere. Du kommer også til at udføre en række lettere administrative opgaver, og det bliver også dit ansvar at sørge for frokost til os, fx lave en dejlig salat.

Du er:

 • Hjælpsom og serviceminded
 • Positiv og energisk
 • Struktureret og effektiv
 • Praktisk anlagt med vedudviklet ordenssans
 • Både selvkørende og god til at samarbejde.
Halsnæs KommuneUngekontakt til Ungeværket - Ungeindsatsen i Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune, Frederiksværk

Brænder du for at støtte børn og unge i forhold til deres hverdag med skole og sociale forhold? I Ungeværket tror vi på at vores korps af Ungekontakter gør en forskel i børn og unges hverdag, så vi udvider og søger 2 nye kollegaer – er du vores nye Ungekontakt?

Som Ungekontakt i Ungeværket bliver du en del af en udfører-faggruppe, der støtter og hjælper udsatte unge mellem 15-30 år med at håndtere sociale og personlige udfordringer så som at lære at gå i skole, bo i egen bolig, håndtere misbrug og hverdagen med psykiske lidelser. Hovedformålet med din opgave er altid at sikre, at den unge bliver klar til at påbegynde og færdiggøre en ungdomsuddannelse.

Du vil blive en del af en Ungeenhed, der tør tænke utraditionelt, og hvor alle deltager aktivt i at videreudvikle indsatsen til gavn for kommunens unge.

Plast Team A/S
Project Coordinator søges til spændende dansk virksomhed i vækst

Plast Team A/S, Nærum

Er du en proaktiv koordinator med et godt overblik, der er skarp på detaljerne? Og er du klar på at tage ansvar for en bred portefølje af projekter med mange stakeholders på globalt plan? Hos Nordic Houseware Group søger vi nu til nyoprettet stilling en ”Project Coordinator” til vores Plast Team-brand.

Som Project Coordinator hos Nordic Houseware Group bliver du en del af vores Product Management team på syv kollegaer, hvor du skal supportere vores produktudviklings- og marketingaktiviteter for Plast Team A/S. Du refererer til vores Product Manager og vil i øvrigt have en tæt berøringsflade med vores internationale salgsteam, supply chain, kvalitetsafdelingen, tekniske specialister samt den øvrige administration.

Du har ansvaret for at sikre en struktureret og strømlinet koordinering af projekterne for herigennem at sikre momentum og fremgang.

Plast Team A/S
Jobindex A/S
Løn- og personalekonsulent

Jobindex A/S søger for Pharmakon A/S i Hillerød

Har du en solid erfaring i at håndtere løn- og personaleadministration? Er du god til at få styr på paragrafferne, og føler du et stort ansvar for at sikre, at alt foregår efter bogen? Så skal du søge denne stilling.

Vi søger en medarbejder med erfaring i at varetage administrative opgaver vedr. personale, og som har en juridisk og økonomisk baggrund.

Du vil varetage personaleadministrationen selvstændigt i tæt samarbejde med og med reference til økonomichefen. Du vil indgå i et team på i alt seks medarbejdere, hvor de øvrige varetager økonomi- og regnskabsfunktioner.

Der er høj grad af samarbejde på tværs af hele virksomheden, og jobbet er meget varieret.

Jobindex A/S
SameSystem A/S
Content Manager - Video Photographer

SameSystem A/S, Værløse

- Video photographer with a passion for content creation, social media and commercial storytelling

We are looking into a very exciting growth journey in the highest gear, where we measure our success on our ability to attract as many clients as possible in six-month sprints. All content is planned and defined in our marketing strategy meetings, and you will then take ownership and carry out the production of the content together with our content writer.

Your role will be to produce the videos, whether at the office or on location with a client or at a fair. You will be expected to take responsibility for all the technical aspects of the recording, including lighting, sound, recording, mixing and publishing the videos on different platforms. The content you produce will be used for ads, on SoMe, and on our homepage.

SameSystem A/S
SameSystem A/S
Content Manager - Journalism

SameSystem A/S, Værløse

- Journalist with a passion for telling stories and reaching target audiences quickly and effectively

We are looking for an experienced content writer that will take the role of content production in our company, coordinating with, and answering to, our global Marketing Director.

We are looking into a very exciting growth journey in the highest gear, where we measure our success on our ability to attract as many clients as possible in six-month sprints. All content is planned and defined in our marketing strategy meetings, and you will then take ownership and carry out the production of the content, including talking to sources and doing researching.

The content you produce will be used for ads, on SoMe, on our homepage and in newsletters. You will post the content yourself as it becomes ready, in coordination with the marketing director.

SameSystem A/S
Visiopharm A/S
Contract Manager

Visiopharm A/S, Hørsholm

Are you ready to join a fast-growing team within a fast growing company set out to revolutionize healthcare and cancer diagnostics? Then we need you!

Visiopharm is a world leader in Digital and Computational Pathology solutions for hospitals, biopharmaceutical companies and research institutions with over 900 licenses worldwide. We have a unique suite of products for research, translational and clinical markets and has the ambition to grow aggressively over the next few years. To further strengthen the Sales Department and ensure the management of tenders and contracts, Visiopharm is now looking for a Contract Manager to join our Horsholm-based, global Clinical Sales team.

Tasks

 • Identifying tender opportunities/monitoring tendering sites
 • Coordinate and liaise with internal stakeholders on tender responses
 • Manage committed tender contracts and reporting to authorities
Visiopharm A/S
Maersk Supply Service Project Manager – maternity cover

Maersk Supply Service

We are looking for a Project Manager (one year maternity cover) in Operational Excellence to drive various projects with high impact across the organisation. Are you an experienced project manager with a strong analytical mindset, solid stakeholder management skill, and high level of process understanding, then this may be a role for you!

Maersk Supply Service

Key Responsibilities:

 • Perform planning, scoping, execution and implementation of projects related to the operational excellence agenda in Maersk Supply Service.
 • Prepare project plans and KPIs e.g. analyses challenges, construct clear and communicable business cases, KPIs that adhere to the SMART framework and well scoped time planes with clear roles and responsibilities for contributors and steering group related to the potential project.
 • Project management and execution e.g. drive and support execution on Vessel Management efficiency and effectiveness initiatives
Maersk Supply Service
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenVil du være med til at udvikle GIS platform til det nye ejendomsvurderingssystem

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Kongens Lyngby

Er du i gang med en uddannelse, hvor analyse står i højsædet og vil gerne afprøve det på konkrete problemstillinger er du måske den student vi har brug for.

Som vores nye studentermedhjælper vil du bidrage til at løse komplicerede data- og analyseopgaver og få indsigt i datakilder, modeller og analyser på ejendomsområdet. Du vil komme tæt på den politiske dagsorden samt arbejde i et innovativt og inspirerende miljø.

Det er ikke nogen lille opgave, vi er blevet stillet: Vi skal udvikle et nyt offentligt ejendoms­vurderingssystem. De første dele af systemet er taget i brug, men du vil bidrage med at få både vurdering af ejerboliger og erhvervsejendomme produktionssat.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Hillerød KommuneSocial- og sundhedsassistent til Skanselyet

Hillerød Kommune

Skanselyet søger en social- og sundhedsassistent til blandede vagter med aftenvagt hver anden weekend i lige uger på ca. 28 - 30 timer pr. uge i et barselsvikariat.

Vi er et plejehjem hvor vi arbejder med Eden Alternative, trivsel og det gode liv for borgerne. Vi har fokus på triage i hverdagen samt arbejder med ”I sikre hænder”.

Skanselyet er et af Hillerød Kommunes i alt 6 plejehjem, og danner rammen for 80 plejeboliger, der er opdelt i 4 afdelinger heraf en demensafdeling.

Vi arbejder med at sikre den fælles faglige udvikling og den fælles faglige retning.

Vi sætter stor pris på humor i hverdagen samt socialt fællesskab sammen med beboerne med udgangspunkt i Eden-filosofien.

Fredensborg Kommune
Social- og sundhedsassistent og social- og sundhedshjælper til vores nybyggede plejecenter Skovgården i Humlebæk

Fredensborg Kommune

Vi har lige slået dørene op – vil du med indenfor?

Dine kommende kolleger i Skovgårdens Plejeboliger tog imod de første beboere for få uger siden og er i proces med at skabe en god hverdag for beboerne med fokus på et aktivt liv, trivsel, omsorg og med udnyttelse af de nyeste teknologiske muligheder.

Du brænder for området og ser – ligesom vi – en sjælden mulighed i at være med til at starte et nyt sted op. Være med til at påvirke, hvordan en god hverdag for både beboere, pårørende og medarbejdere skal se ud!

Du kan lide at bruge din faglighed, din erfaring og dine mellemmenneskelige kompetencer til at tænke og gøre nyt, i samarbejde med ledelse/kolleger og med respekt for de forskelligheder, vi som samlet personalegruppe også indeholder.

JYSKJYSK Danmark søger Sælger til JYSK i Frederikssund

JYSK

Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes?

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Kan du li’ at tingene går stærkt? Bliver du motiveret af at performe i samarbejde med dine kolleger? Og trives du i en hverdag præget af konkurrence og en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den Sælger, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • mulighed for at udfordre dig selv og styrke dine kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
 • en attraktiv bonus, der belønner salg og gode resultater