45 jobannoncer matcher din søgning 45 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Bliv en del af et spændende og internationalt miljø, hvor du kan gøre en forskel i europæisk uddannelse

Hjemmearbejdsplads

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) søger en inspektør med ansvar for udvikling og tilsyn ved Europaskolernes danske sprogsektioner i sekundærafdelingen (fra 6. klassetrin til og med den Europæiske Studentereksamen - EB).

Som inspektør får du ansvar for at koordinere pædagogisk udvikling og tilsyn med undervisningen på vores danske sprogsektioner i Bruxelles og Luxembourg. Dertil kommer tværgående udviklings- og tilsynsopgaver ved Europaskolerne generelt.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

 • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
 • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
 • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Nordfyns Bank

Kunderådgiver

Bogense

Brænder du for at rådgive kunder? Så har vi jobbet til dig.

Du kan forvente en dynamisk arbejdsplads med gode kolleger, der sætter en ære i at rådgive kunderne.

Du vil løbende få overdraget kunder, men samtidig have plads til at tage imod de mange nye kunder, der kigger vores vej. Du får dermed i høj grad mulighed for at sætte dit præg på jobbet og selv være med til at bygge en fuld portefølje op, der passer til dine kompetencer og interesser.

Nordfyns Bank
LB Forsikring

Bygningstaksator til Næstvedområdet

København Ø
Mulighed for hjemmearbejde

Som bygningstaksator på Sjælland, er du en del af taksatorteamet i afdelingen for indbo-, og bygningsskader. Du får 20 dygtige kolleger og din opgave vil være behandling af bygningsskader med fokus på opnåelse af høj medlemstilfredshed.

Dit arbejde foregår primært selvstændigt ude hos vores medlemmer, når du ikke arbejder hjemme eller på vores hovedkontor i København.

LB Forsikring
Nordfyns Kommune

Afdelingsleder til Sletten Skole, afdeling Otterup

Som kommende afdelingsleder på Sletten Skole skal du være med til at stå i spidsen for de mangeartede opgaver, der knytter sig til en skole af vores størrelse og med de glæder og udfordringer, som knytter sig til en moderne folkeskole.

I din hverdag bliver du nærmeste leder i grundskolen og SFO på afd. Otterup. Du skal kunne tænke ”ud af boksen” og kunne skabe pædagogisk følgeskab for at skabe de allerbedste rammer for vores elever.

Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Webhelp

Arbejd hjemmefra med kundeservice!

Hjemmearbejdsplads

Trives du med tekniske udfordringer, god kundeservice og fart på?

Vi søger nu nogle skarpe hoveder, der ikke er bange for tekniske udfordringer, en travl hverdag og elsker at stræbe efter at yde den bedste oplevelse for andre!

I teamet vil du være ansvarlig for at supportere kunder via telefon, forstå deres problem og hjælpe med at løse dem. Det kunden ikke ser, er arbejdet bag kulisserne - at dokumentere deres henvendelser, holde vores systemer opdaterede og arbejde med mål, der vil hjælpe dig med at udvikle dig i rollen.

Webhelp
Nordfyns Kommune

Daglig pædagogisk leder til ny spændende stilling i dagplejen og Børnehuset Skamby

Skamby

Vil du være en del af et lederteam, som arbejder med at sætte fokus på, hvordan ledelse bedrives, så det er med til at løfte den pædagogiske kvalitet i praksis?

Du vil blive leder for Børnehuset Skamby samt vores dagpleje i hele distriktet. Din fysiske base vil være kontoret i Skamby, men der må forventes transport rundt i området til møder, hjemmebesøg og legestuer i andre børnehuse.

Hvad kan vi bl.a. tilbyde dig:

 • 19 dagplejere, som glæder sig til at få én fælles leder.
 • Et skønt lille børnehus med 4 medarbejdere.
 • Et job i et distrikt med gode fælles traditioner, hvor børnene er i centrum.
Nordfyns Kommune

Nordfyns Musikskole søger ny souschef

Søndersø

Værdsætter du fællesskab, og er du en engageret leder med passion for musik og kultur? Så er det måske dig, vi mangler som ny souschef i Nordfyns Musikskole.

Vi forestiller os, at du:

 • Er en anerkendende og tillidsvækkende person.
 • Vil lede, nytænke og udvikle skolen i samarbejde med musikskolelederen og personalet.
 • Har arbejdsmæssige erfaringer fra kultur-/musikskoleområdet og trives i det musikfaglige miljø.
Bogense Plast as

Maskinoperatør - nathold

Bogense

Kunne du tænke dig en 4-dages arbejdsuge med superdygtige og søde kollegaer?

Du bliver medansvarlig for den løbende produktion på vores 50 sprøjtestøbemaskiner, udstyret med robotter og pakkeautomater. Du arbejder med fejlfinding, procesjusteringer, materialetilførsel og kvalitetskontrol.

Du vil indgå i et dygtigt og engageret team bestående af i alt 4 medarbejdere.

DS Smith Packaging Denmark A/S

Er du DS Smiths nye SAP Application Specialist?

Vejle, Grenaa, Taulov
Mulighed for hjemmearbejde

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdspladsDu vil sammen med dine kolleger supportere og gennemføre optimerings-/og udviklingsopgaver inden for SAP og andre IT-applikationer.

Rollen giver mulighed for at arbejde med mange spændende opgaver og blive del af et internationalt team. Du får mulighed for at arbejde inden for et professionelt specialistområde, f.eks. inden for procesoptimering og systemudvikling. Jeg oplever at dagene og opgaverne varierer meget, og at jeg hver dag stadigt udvikler mig.

Din kommende kollega Application Specialist Anne-Mette Buch Kristensen
DS Smith Packaging Denmark A/S
Nordfyns Kommune

Visionær leder til plejehjemmene i Bogense

Bogense

Er du en erfaren leder med indsigt i sundheds- og ældreområdet? Kan du samle folk omkring dig, fremme det tværfaglige samarbejde, og har du lyst til sammen med dine medarbejdere at skabe det gode hverdagsliv for beboerne?

Så kan vi tilbyde en attraktiv arbejdsplads, med et godt fællesskab, hvor der er højt til loftet, og hvor der både ligger et stort ansvar og en høj grad af indflydelse på udviklingen af fremtidens ældreområde.

Nordfyns Kommune

Afdelingsleder til Nordfyns Ungdomsskole

Søndersø

Stillingen som afdelingsleder indeholder ledelse af ungdomsskolens heltidsundervisning, herunder en mindre undervisningsopgave i form af vikartimer. Derudover indeholder stillingen ledelsesopgaver i ungdomsskolens nuværende opgaveportefølje, med et særligt fokus på udvikling af nye tilbud i Nordfyns Ungdomsskole.

Vi tilbyder bl.a.

 • en plads i ungdomsskolens lederteam, hvor mod, gennemslagskraft og fantasi er i fokus
 • en arbejdsplads med højt til loftet, høje forventninger, højt humør, teamwork og tempo
 • en arbejdsplads der tager ledelse seriøst – både i ord og handling
Gem
Denray ApS

Kørende servicetekniker

Otterup

– med ambitionen om at overtager virksomheden på sigt

Denray søger til mindre serviceteam en selvstændig orienteret tekniker med ambitioner. Denray sælger, reparerer og servicerer røntgenudstyr ved kiropraktorer, dyrlæger samt industrirøntgen.

Så hvis du synes, at det kunne være spændende at være en del af en mindre virksomhed med frihed under ansvar og på sigt indtage en mere ledende rolle i organisationen – med mulighed for overtagelse af virksomheden, så har vi måske lige jobbet til dig.

Temp-Team A/S søger for Emmelev A/S
Gem
Temp-Team A/S

Erfaren bogholder søges til moderne og bæredygtig virksomhed

Otterup

Har du styr på opgaverne i et moderne bogholderi og kan du sikre rettidig løn til dine kolleger?

Så har vi en spændende mulighed hos vores kunde, Emmelev A/S, hvor du vil varetage alle de daglige opgaver i bogholderiet med direkte reference til økonomichefen. Du vil blive en del af en moderne og ejerledet virksomhed med stort fokus på bæredygtighed i en uformel kultur, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Du vil varetage en bred vifte af opgaver indenfor debitor-, kreditor- samt finansbogholderi og sikre korrekt bogføring:

 • Daglig ordrefakturering
 • Fakturaflow for kreditorer og betaling samt bogføring af bankposteringer
 • Indberetninger til Danmarks Statistik
Danish Agro a.m.b.a.

Kreditassistent

Skamby

Er du på udkig efter nye udfordringer, hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt? Er du struktureret, service-minded og har erfaring med kreditvurdering og regnskabsanalyse?

Du vil få en spændende hverdag, hvor du får ansvaret for en foruddefineret gruppe af kunder. Du får bl.a. ansvaret for at kreditvurdere og sikre større indsigt i kundens økonomiske forhold.

Nature Energy

Driftsleder til Nature Energy Nordfyn

Bogense

Se video om Nature Energy som arbejdsplads

Som driftsleder på Nature Energys biogasanlæg på Nordfyn kommer du til at spille en central rolle i ledelsen af driftsteamet samt udviklingen og optimeringen af anlægget. Du kommer til at indgå i anlæggets driftsteam og vagtordning samtidig med, at du har fokus på at sørge for, at anlægget hele tiden fungerer optimalt.

Nature Energy tilbyder en arbejdsplads med en spændende, alsidig og udfordrende hverdag, hvor der er høje ambitioner for både organisationen og din faglige og personlige vækst.

Nature Energy
Gem
IDG Direct

Mødebookere til afvekslende projekter

Herlev eller hjemmefra
Mulighed for hjemmearbejde

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Nature Energy

Driftsassistent til Nature Energy Nordfyn

Bogense

Sikring af optimal og kontinuerlig drift på et af Danmarks mest moderne biogasanlæg

Du kommer til at indgå i anlæggets driftsteam og vagtordning samtidig med, at du har fokus på at sørge for, at anlægget hele tiden fungerer optimalt.

Se video om Nature Energy som arbejdsplads

I tæt sammenspil med driftslederen og de øvrige driftsassistenter sikrer du en stabil drift, hvor dine opgaver bl.a. vil være:

 • Vedligehold og optimering af biogasanlægget
 • Udskiftning af mekaniske og elektriske dele
 • Reparationer af procesudstyr
Nature Energy
Advokatanpartsselskabet Invictus

Sagsbehandler til ejendomshandel – vær med til at skabe orden i papirjunglen!

Hjemmearbejdsplads

Er du en (gerne erfaren) sagsbehandler med passion for ejendomshandel? Vil du være en del af et fantastisk hold på 10 kollegaer og have mulighed for meget hjemmearbejde?

Det er muligt at sidde hjemmefra fuldtid, men noget systemoplæring vil kræve tilstedeværelse et par dage til opstart.

Primært vil du blive involveret i eftersagsbehandlingen, herunder særligt håndtering af skøder, refusionsopgørelser, debitorskifter og andre tinglysningsmæssige ekspeditioner.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV