37 job matcher din søgning 37 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 37 resultater.
SuperBrugsenBagersvend, SuperBrugsen, Otterup

SuperBrugsen

Du bliver en del af en butik med i alt 48 medarbejdere. Butikken er byens største og førende supermarked og vi er for nylig omstillet til Coops nyeste koncept.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vores kunder får det bedste kvalitetsbrød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt. Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Produktion af brød og kager
 • Overholdelse af egenkontrol
 • Produktion til leveringsbutikker
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
Teknisk Chef

Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)

Vil du bruge dine stærke ledelsesevner og tekniske forståelse til at sikre, at vores produktion fungerer optimalt? Og tror du på samarbejde og gennemsigtighed, så er her din åben invitation til at påvirke agendaen.

Du får ledelsesansvaret for 3 linjeledere samt 6 specialister, som tager sig af den tekniske drift og vedligeholdelse. Her er det din vigtigste opgave at sikre daglig ledelse og motivation af dine linjeledere og specialister samt give løbende coaching og sparring. Det er den tekniske chefs ansvar, at processen omkring forarbejdningen af grisen/grisene og optimering af produktionen kommer i centrum.

Derudover er dine arbejdsopgaver:

 • gennemføre en effektiv og bæredygtig vedligeholdelsesplan
 • varetage det tekniske budgetansvar for området
Danish Crown Foods (tidligere Tulip Food Company)
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, København, Odense, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Nordfyns Kommune
Klimakoordinator

Nordfyns Kommune, Otterup

Har du lyst til at være projektleder for en tværgående og kompetent projektgruppe, der skal nå i mål med Kommunalbestyrelsens nye Klimavisionsmål, så er du måske vores nye klimakoordinator?

Vi søger en klimakoordinator, som har erfaring på området. Nordfyns Kommune har været i gang i mange år og vi er nået langt. Men vi træder med et nyt klimavisionsmål ind i en ny fase, hvor der er brug for mere struktur og en mere målrettet planlægning, hvis vi skal nå målet.

Nordfyns Kommune har ansøgt om deltagelse i DK2020-projektet. Projektet har blandt andet til formål at lave Nordfyns Kommunes næste klimaplan. Udover at være projektleder på klimaarbejdet, så bliver du også tovholder for DK2020-projektet.

Nordfyns Kommune
Social- og sundhedsassistentelever – optagelse marts 2021

Nordfyns Kommune

Nordfyns Kommune søger 12 social- og sundhedsassistentelever med uddannelsesstart marts 2021.

Social- og sundhedsassistentuddannelsen er en erhvervsuddannelse med praktikpladsgaranti. På uddannelsen opnår du færdigheder i at hjælpe ældre, syge og handicappede i eget hjem, på et plejecenter, sygehus eller indenfor psykiatrien.

Som social- og sundhedsassistent har du selvstændige plejeopgaver bl.a. indenfor praktisk og personlig hjælp, rehabilitering og aktivering samt sygepleje i komplekse borgerforløb. Uddannelsen veksler mellem praktik og skole.

Nordfyns Kommune
Er du jurist med en forkærlighed for datasikkerhed?

Nordfyns Kommune, Bogense

Er du brændt varm på persondataret og informationssikkerhed? Er du tiltrukket af at gøre en forskel for den kommunale behandling af den helt almindelige borgers data og rettigheder? Og kan du lide at kvalificere kollegers arbejde som led i den offentlige sagsbehandling. Så er du måske vores nye jurist og DPO.

I Nordfyns Kommune er vi rigtig langt med arbejdet med databeskyttelse og informationssikkerhed. Vi har arbejdet meget med vores organisering, retningslinjer, kompetencer og ledelsesopgaver. Men vi har brug for at tage det næste skridt i professionaliseringen af området. Det er her du kommer ind i billedet.

Det daglige ansvar for informations- og datasikkerhed i Nordfyns Kommune er ledernes. De er tæt på de daglige opgaver, systemer og borgernes data. I dagligdagen kan lederne søge rådgivning, vejledning og hjælp hos vores centrale informationssikkerhedsteam. Det team bliver du ansvarlig for at drive.

Nordfyns Kommune
Kvalitets- og udviklingsmedarbejder til ældreområdet

Nordfyns Kommune, Søndersø

Bliver du motiveret af at arbejde i et ambitiøst fagligt miljø, hvor du er helt tæt på løsningerne? Og vil du være med til at understøtte udviklingen på ældreområdet med fokus på borgernes perspektiver? – Så er du måske vores nye kollega.

Aktiv Pleje og Omsorg søger en kvalitets- og udviklingsmedarbejder, der skal være med til at sikre veltilrettelagte og gode, inddragende forandringsprocesser og understøtte, at udviklingstiltag integreres i vores nuværende praksis. Det gælder både udviklingen af fagligheden og organisatoriske udviklingstiltag i afdelingen. Da det er en nyoprettet stilling, vil du få indflydelse på udformningen og udviklingen af stillingen.

Som kvalitets- og udviklingsmedarbejder skal du være god til at planlægge og understøtte omsætningen af politiske beslutninger og forvaltningens strategier meningsfuldt til praksis.

Haarslev Industries A/S
En stærk jurastuderende med fokus på personalejura

Haarslev Industries A/S, Søndersø

Brænder du for personalejura, og har du lyst til at udvikle dine færdigheder inden for en række forskellige juridiske HR-opgaver i en international virksomhed? Så er du måske vores nye studentermedhjælper.

Haarslev Group A/S søger en jurastuderende til et studiejob i vores HR-afdeling, hvor du vil blive en del af et HR & Payroll-team bestående af 7 personer.

Dit primære ansvarsområde vil være juridisk support omkring fravær, herunder sygefravær og orlov, og du vil have tæt samarbejde med vores produktionsledelse og tillidsmænd.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Afholdelse af sygesamtaler samt sikring af den nødvendige dokumentation
 • Kontakt til Dansk Industri vedrørende juridiske spørgsmål
 • Sikre compliance med lovgivning, herunder i særdeleshed inden for persondata
Haarslev Industries A/S
Haarslev Industries A/S
Shipping Assistant til virksomhed i udvikling

Haarslev Industries A/S, Søndersø

Haarslev Industries A/S søger en ny kollega til produktionen, så vil du være med til at sikre, at vores danske og internationale kunder fortsat kan modtage den absolut bedste løsning af produktionsmaskiner til genanvendelsesindustrien – så er det netop dig vi leder efter.

Vi er en virksomhed i konstant udvikling og søger derfor nu en ny kollega, som har lyst til at arbejde i samarbejdsorienterede teams af dygtige kollegaer, hvor kvaliteten og kunden er i fokus.

Dine opgaver vil primært være:

 • Plukke varer på lager til projekter/Global Service
 • Pakning og tømning af containere
 • Pakning af lastbiler
Haarslev Industries A/S
Nordfyns Kommune
Børnehaveklasselærer til Bogense Skole, afdeling Kongslund

Nordfyns Kommune

Fuldtidsbørnehaveklasselærerstilling til ansættelse pr. 1. januar 2021.

Har du:

 • mod på at være en del af et team der brænder for at gøre en forskel for alle børn?
 • lyst til at være en del af en mindre afdeling med stærk lokal forankring?
 • erfaring med undervisning af 0. klasse?

Så er du måske et godt bud på vores kommende kollega på Bogense Skole, afdeling Kongslund, og så glæder vi os til at se dig til rundvisning og læse din ansøgning.

Vi tilbyder bl.a. en spændende arbejdsplads med et forpligtende fællesskab, både fagligt og socialt, samt et godt, respektfuldt og positivt arbejdsmiljø og højt til loftet.

TimeXtenderEnergetic and purpose-driven Partner Marketing Manager, Nordic & UK

TimeXtender

Marketing · Working from Anywhere, Nordic region

Are you passionate about what you do? Are you a lead gen wizard and an amazing relationship builder with a growth mindset? Do you embrace working from anywhere and demonstrate a high level of self-leadership skills? Last but not least are you curious and eager to make an impact in a fast-paced international tech environment?

We invite you to join a team of talented X-People, as we call ourselves, that love what we do and value innovation, simplification, automation, and execution highly. At TimeXtender, we do everything BECAUSE TIME MATTERS. We strive to empower every person in every organization on the planet with instant access to data for any use case they might have. Thus, enabling them to achieve more and make quality decisions with data, mind and heart.

IT Relation A/S
Engineering specialist

IT Relation A/S

IT Relation vækster og er på udkig efter flere specialister - denne gang til vores Engineering team.

Vi søger flere specialister indenfor Azure, Office 365 og Remote Workplace til vores Engineering team på tværs af leverancen. IT Relation har nogle fantastiske lokationer i Danmark, men med vores nye tiltag - Work-as-an-agile-service, så kan du frit kan vælge hvilken lokation du vil tilknyttes, og selv bestemme om du løser dine opgaver på kontoret eller remote – hjemmefra, i sommerhuset eller på den lokale café.

Stillingen som Engineering specialist, er en stilling der kræver et højt teknisk niveau med egenskab til at tænke ud af boksen og udvikle vores leverance. I samspil med resten af kollegaerne på tværs af landet, som alle drifter og supporterer IT Relations kunders løsninger.

IT Relation A/S
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Nordfyns Kommune
Pædagog til Børnehuset Mælkevejen i Distrikt Søndersø

Nordfyns Kommune

Vi søger 1 pædagog til en stilling på 32 timer ugentligt til vuggestuen.

Børnehuset Mælkevejen er beliggende i Søndersø by. Vi holder til i en nyere, moderne bygning i centrum af Søndersø. Vuggestuen har 20 børn fordelt på to grupper, en gruppe med de mindste vuggestuebørn og en gruppe med de ældste vuggestuebørn. Vuggestuen har 2 erfarne og dygtige pædagoger samt to dygtige medhjælpere. Vi har gode fysiske rammer, hvor vi kan udfolde os i forskellige aktiviteter. Vi vægter udelivet højt og tager på tur hver torsdag i en nærliggende spejderhytte.

Vi søger en pædagog som:

 • har et velfunderet børnesyn og arbejder ud fra barnets perspektiv
 • har den anerkendende tilgang på “plads” i sit pædagogiske arbejde
 • har et legende og humørfyldt sind
Nordfyns Kommune
Stærk og engageret matematik- og naturfagslærer (barselsvikariat) til Havrehedskolen, afd. Morud

Nordfyns Kommune

Da én af vores dygtige lærere i udskolingen skal på barsel, mangler vi fra den 4. januar 2021 en dygtig og engageret matematik- og naturfagslærer (biologi og fysik/kemi). Der er tale om en stilling på fuldtid.

Som lærer på Havrehedskolen skal du være stærk i klasserumsledelse, og du skal ligeledes have lyst og evner til at videreudvikle vores fortsatte implementering af folkeskolereformen - faglighed gennem struktureret, autentisk undervisning og trivsel hos vores elever vægter vi meget højt samt et tæt forældresamarbejde.

Du vil skulle indgå i forskellige professionelle, åbne og forpligtende læringsfællesskaber, der i sin grundtanke fokuserer på at udvikle vores indsatser i forhold til kerneopgaven: Det enkelte barns læring og trivsel.

VKCONSULTINGPlanlægger

VKCONSULTING søger for Senmatic A/S i Søndersø

Du bliver en del af en vækstdrevet og visionær produktionsvirksomhed med nyskabende teknologi og kompromisløs kvalitet, og hvor ambitioner, detaljer og stor industrividen er hjørnestenene i det daglige arbejde.

Du indgår i et team af engagerede kollegaer, der arbejder med såvel nationale som internationale samarbejdspartnere. Du vil samarbejde på tværs af organisationen, og du får en central rolle i krydsfeltet mellem salg, indkøb, produktion og lager.

Opgaver:

 • Produktionsplanlægge ordrer, kapacitet og bemandingsressourcer
 • Kontrollere belægningsgrad og materialetilgængelighed
 • Facilitere opfølgning på detailplaner og forecast

Vi tilbyder et job i en spændende virksomhed, hvor du får store muligheder for både personlig og faglig udvikling. Du får samtidig et job med ansvar og handlefrihed, hvor der er mulighed for stor indflydelse i jobbet og på egen udvikling.

LyderJohnsen A/S
Headhunter/Partner

LyderJohnsen A/S

National og international Executive Search – Kan og vil du gøre en forskel?

Har du en drøm om at blive Headhunter, og ved at du når hurtigere frem til dit mål med et stærkt navn i ryggen, gennemprøvede metoder og koncepter at arbejde efter samt erfarne kollegaer at sparre med, så skulle vi måske tage en snak? Er du etableret i branchen vil vi se meget frem til en konstruktiv snak om hvordan vi sammen kan skabe endnu stærkere resultater.

Vi vil kunne give dig de helt rigtige rammer og afsæt for fortsat succes i branchen, gennem målrettet og konstruktiv sparring, personlig udvikling og samarbejde omkring både salgsprocessen og løsning af kunderelaterede opgaver.

 Falck Danmark A/S,
Beskæftigelsesrettede psykologer til Quick Care på Fyn - Barselsvikariat

Falck Danmark A/S

Vi søger 2 beskæftigelsesrettede psykologer til at indgå i vores afdelinger på Fyn. Der er tale om 2 barselsvikariater på 30-37 timer og tidsbegrænsede stillinger på 1 – 1 ½ år.

Forventet opstart: I perioden d. 01.11.20 – 01.02.21.

Psykologens opgaver vil bestå af følgende:

 • Beskæftigelsesrettede screeninger af borgerens psykiske funktionsniveau
 • Afklarende og opkvalificerende samtaler med borgere, der af psykiske årsager står uden for beskæftigelse
 • Udredning og psykologisk undersøgelse af psykisk og kognitivt funktionsniveau
 • Korte målrettede, motiverende og opkvalificerende samtaleforløb med borgere, der af psykiske og/eller fysiske årsager står uden for beskæftigelse
Falck Danmark A/S