51 job matcher din søgning 51 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
NTT DATA Business Solutions A/S
Customer Experience Graduate

NTT DATA Business Solutions A/S, Valby, Horsens og Odense

Se video om NTT DATA Business Solutions A/S som arbejdsplads

Som graduate omfatter opgaverne primært projektarbejde med implementering af en fuld SAP-løsning eller selvstændige løsninger enten som On-premise eller Cloud baserede løsninger.

Dine projekter vil give dig værdifuld indsigt i komplekse forretningsprocesser og, hvordan SAPs innovative løsninger kan effektivisere dem.

NTT DATA Business Solutions A/S
WICOTEC KIRKEBJERG
Dygtig el-tekniker/vvs-tekniker til rammeaftale hos Forsvarets Ejendomsstyrelse

WICOTEC KIRKEBJERG

Trives du med forskelligartede arbejdsopgaver, hvor dagen ikke altid kan planlægges? Vil du være med til at servicere Forsvarets ejendomme i Region Syd? Så er du måske vores nye kollega!

Dine primære ansvarsområder bliver:

 • Udføre service og ændringer hos Forsvaret
 • Deltage i mindre projektopgaver
 • Deltage i udarbejdelse af nødvendig dokumentation

Vi tror på, at vores kollegaer er vores vigtigste aktiv i samarbejdet med kunderne. Sammen skaber vi gode oplevelser og gode løsninger for kunderne, og dermed også for hinanden.

WICOTEC KIRKEBJERG
Temp-Team A/S Intern sælger med teknisk flair

Temp-Team A/S søger for Wapro A/S i Otterup

Kan du holde overblikket og yde professionel kundeservice, og vil du samtidig være med til at hjælpe med at beskytte mennesker, by- og naturområder mod oversvømmelse?

Wapro tilbyder en selvstændig stilling og en attraktiv mulighed for at arbejde i den voksende miljøindustri for dig, som er nysgerrig og ønsker at udvikle dig med jobbet og virksomheden.

Du vil komme til at arbejde proaktivt med salg i Danmark, og som kundesupporter vil din tekniske forståelse og erfaring med læsning af tegninger hjælpe dig med at forstå kundens behov – så kunden rådgives og tilbydes de bedste løsninger.

SAM International Financial Manager

SAM International søger for Haugaard Company A/S i Otterup

På vegne af HAUGAARD Company på Fyn søger vi en stærk Financial Manager, der finder det motiverende at komme hele vejen rundt om virksomheden.

SAM International er en af Nordens største HR- & rekrutteringsvirksomheder. Vi har igennem mere end 25 år arbejdet med at skabe det rigtige match mellem kandidater og virksomheder. Vi lever efter visionen ‘Value Through People’. Vi er 70 passionerede medarbejdere på verdensplan, fordelt på 14 markeder.

Gem
Moment Friske pakkerimedarbejdere til stort gartneri

Moment søger for kunde i Odense, Marslev, Otterup eller Langeskov

Er du fiks på fingrene? Og kunne du tænke dig et vellønnet forårs-job i grønne omgivelser? Så kig her.

Der er tale om et job hos vores kunde, som er et stort gartneri med lokationer forskellige steder i Odense.

Dit arbejde består primært i at pakke blomster (eller grøntsager) i poser samt sætte disse i kasser og evt. mixe dem i farver.

Der vil yderligere være andre ad hoc-opgaver ind i mellem. Så er du fiks på fingrene og er fysikken i orden, så er dette det perfekte job.

Der er en rigtig god stemning, og et godt socialt arbejdsmiljø på arbejdspladsen.

Indrykket:
Haarslev Industries A/S
Automation Engineer

Haarslev Industries A/S, Søndersø

Drømmer du om et job, hvor du får ansvaret for el-tekniske serviceopgaver? Trives du i et international setup og kan du løse komplicerede opgaver i hektiske situationer?

Som Automation Engineer, vil du arbejde med alle faser af service af anlæg herunder fejlfinding, I/O test, produktionsopstart, SAT samt træning af kundernes medarbejdere.

Vi værdsætter en sund balance mellem arbejdsliv og fritid, og at vores medarbejdere afsætter tid til familie, venner og aktiviteter, der får dem til at trives.

Haarslev Industries A/S
Haarslev Industries A/S
Operational Excellence Assistant to COO

Haarslev Industries A/S, Søndersø

As Operational Excellence Assistant, you will act as a strategic partner and aid to the COO, optimizing efficiency and helping to make impact across Global Engineering and Operations.

Responsibilities and tasks

 • Support and manage multiple projects from strategic long-term projects to urgent issues that are troubling the COO and the departments under the COO.
 • Handle a variety of tasks including providing administrative support, carrying out research, creating special reports and financial spreadsheets.
 • Interact with internal stakeholders and external partners.
Haarslev Industries A/S
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Nordfyns Højskole Er du ernæringsassistent, kok eller cater, så er det måske dig, vi skal ansætte i vores køkken

Nordfyns Højskole, Bogense

Det særlige ved Nordfyns Højskole er følelsen af at blive en del af en tæt og mangfoldig familie. At give sig hen til fællesskabet og de fælles oplevelser er magisk. De små og store stunder sammen, mødet med nye mennesker og kulturer, tanker og ideer.

Vi lægger vægt på:

 • at du er imødekommende og nysgerrig – og tager nye udfordringer med et smil.
 • at du er god til at skabe relationer til både elever, kursister og kollegaer.

Vi tilbyder:

 • at du bliver medarbejder på en spændende arbejdsplads i udvikling.
 • at du mødes af dygtige kollegaer, forventningsfulde kursister og glade elever, der tager positivt imod dig.
CRH Concrete A/S
Produktionsmedarbejder

CRH Concrete A/S, Søndersø

Til vores fabrik i Søndersø søger vi en dygtig og engageret produktionsmedarbejder til støbning af betonelementer.

Vi tilbyder et selvstændigt og ansvarsfuldt job blandt gode kollegaer i en spændende virksomhed.

Arbejdsmiljøet er præget af en fri, humoristisk og uformel tone, og du vil være omgivet af gode og erfarne kollegaer. Du vil naturligvis modtage en grunding oplæring.

Der er tale om en fast stilling på timeløn, på 37 timer ugentligt, hvor du enten arbejder fra kl. 6 til kl. 14 eller fra kl. 7 til kl. 15.

CRH Concrete A/S
Gem
Bygma
Pladsmedarbejder/chauffør

Bygma, Otterup

I Bygma ved vi, at en byggeplads kræver stram styring og leverancer til tiden. Vi forstår, at vores effektivitet er afgørende for projektet. Sådan hjælper vi med at bygge Danmark.

Se video om Bygma som arbejdsplads

Din primære opgave bliver at køre varer ude med lille bil (3500 kg.). Samtidig skal du indgå i bemandingen på pladsen. Det vil være en fordel at have kørekort til stor bil, da der er mulighed for at blive afløser på vores store bil.

Din opgave bliver blandet andet udkørsel af materialer med varebil til byggepladser. Du kommer til at levere varer til professionelle kunder og private adresser.

Bygma
Gem
Hilti Danmark A/S
Strategisk Account Manager til key account kundesegment

Hilti Danmark A/S

Se video om Hilti Danmark A/S som arbejdsplads

I rollen som Account Manager for vores Key Accounts inden for kundegruppen EL og VVS får du en hverdag med Danmarks største teknikvirksomheder, hvor du vil arbejde med rådgivende salg.

Du vil få ansvaret for at vinde store forretninger og drive innovation inden for byggebranchen. Så hvis du er innovativ, nysgerrig, og løsningsorienteret, er du måske vores nye Account Manager for vores Key Accounts.

Du får en alsidig og selvstændig hverdag, hvor du selv er ansvarlig for at planlægge og strukturere dine møder med kunder. Det betyder, at du får fleksible arbejdsdage, hvor du selv kan disponere over din tid.

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor.dk Psykolog

Hejdoktor.dk

Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje.

Vi søger psykologer, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau. Vi leder efter psykologer der interesserer sig for telepsykologi, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde indenfor psykologien i en uortodoks og unik kontekst.

Alt hvad du behøver for at arbejde hos Hejdoktor er en computer, et webcam og en internetforbindelse. Arbejdet vil foregå fra eget hjem eller kontor og du planlægger i stor udstrækning selv dine vagter.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Revisor1 ApS Revisorer, bogholdere eller revisorassistenter – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Revisor1 ApS

Revisor1 hjælper de allermindste virksomheder med regnskab. Vi hjælper dem med alle dele, fra bogføring til indberetning. Derfor søger vi revisorer og bogholdere, der kan hjælpe med de forskellige dele af dette.

Du behøver ikke at kunne det hele, men til eksempel bogføre, afstemme, udarbejde den udvidede selvangivelse eller udarbejde og indberette regnskaber for drift og holdingselskab.

Vi har splittet arbejdsopgaverne op, sådan at du i stor grad slipper for at lave rutinearbejde, som du er overkvalificeret til. For at understøtte dette har vi udviklet vores eget regnskabssystem fra bunden af. Vi arbejder 100% digitalt, i stor grad automatiseret og spilder ikke din tid.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV