14.623 job matcher din søgning 14.623 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 14.623 resultater.
HOFORErfaren projektleder til LEAN-opgaver og ledelsesbetjening (barselsvikariat)

HOFOR, København

Ser du hullerne og forbedringspotentialerne i arbejdsgange og processer? Tager du naturligt teten og skaber en tydelig vej til forandringer?

Som projektleder får du, sammen med gode kolleger i LEAN-gruppen, ansvaret for at drive afdelingens LEAN-arbejde fremad. Det indebærer alt fra langsigtet planlægning og prioritering af opgaver til konkrete procesforbedringer eller systemisk problemløsning.

Du får en stor kontaktflade på tværs af afdelingen og resten af HOFOR, da planafdelingen varetager mange strategisk vigtige og tværgående opgaver.

Vordingborg KommuneDer er gang i byggeriet i Vordingborg Kommune...

Vordingborg Kommune, Langebæk

... og vi søger derfor en ekstra byggesagsbehandler til vores team.

Er du god til at holde mange bolde i luften, og har du en løsningsorienteret tilgang til opgaven? Er du god til at tale med borgere og formidle teknisk og lovmæssigt stof? Trives du i et tværfagligt miljø, og er du god til at samarbejde? Så er det lige dig vi søger!

Dine opgaver bliver:

 • Borgerbetjening og vejledning.
 • Sagsbehandling iht. byggeloven og planloven.
 • Opdatering og ajourføring af BBR.
Ikast-Brande Kommune
Barselsvikar til produktionskøkkenet i Vibereden

Ikast-Brande Kommune

Stillingen er et barselsvikariat på 30 timer og til besættelse pr 1 august 2020.

Vibereden har fuldkostordning for alle børn og voksne, hvilket betyder at køkkenet tilbereder og anretter mad til ca. 150 børn og voksne pr. dag. Vi har et stort nyt produktionskøkken og to ansatte. Du vil derfor indgå i samarbejde med vores kok Gitte. Din arbejdstid vil ligge i tidsrummet ca. 8-15.30.

Vi forventer, at du indgår i køkkenets forskellige arbejdsområder. Udover produktion af mad vil opgaverne bestå af opvask, rengøring, egenkontrol, varelevering m.m. Du er ikke bange for at tage fat og kan arbejde selvstændigt. Vi ser gerne at du har uddannelse eller erfaring i at arbejde i et produktionskøkken.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Indfri karrieredrømmen som revisor og nyd et balanceret arbejdsliv, Aalborg

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Byg videre på din værdifulde erfaring og indfri dine ambitioner som revisor på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste. Her træder du ind i nogle fagligt stærke og balancerede rammer, hvor der både er plads til at indfri karrieredrømmen og til at være der for dine nærmeste. Du kan glæde dig over en høj grad af frihed, og at vi værdsætter, at du tager ansvar.

Vi tilbyder dig balancerede rammer, som du kommer til at vokse i som revisor og som menneske. De udfordrende opgaver og et veltilrettelagt uddannelsesforløb vil styrke dine faglige kompetencer. Du får tilmed et fagligt stærkt og engageret hold af gode kolleger i ryggen, som du altid kan sparre med, og som glæder sig til at få gavn af dine evner og professionelle indstilling. I afdelingen holder vi desuden af en frisk omgangstone præget af humor.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
DitoBus Excursions A/STuristchauffører

DitoBus Excursions A/S, Hvidovre

Vi forventer at få travlt i DitoBus og for at styrke vores afdeling i København søges 2-3 dygtige og engagerede turistchauffører til snarlig tiltrædelse.

Kørselsopgaver: Udflugter, transfers, firmakørsel, børnehaver, sightseeing, FlixBus osv.

Vi tilbyder:

 • Ansættelse i en dynamisk virksomhed med mange muligheder
 • Ordnede forhold og gode kollegaer
 • En alsidig dagligdag med forskelligartede kørselsopgaver
Favrskov KommuneAfløsere søges til Voldumcentret

Favrskov Kommune, Hadsten

Social- og sundhedshjælpere, assistenter eller sygeplejestuderende søges til afløsning.

Er du frisk og energisk og har lyst til at arbejde som tilkaldevikar, så er det lige dig, vi mangler. Vi har brug for afløsere, der er fleksible i forhold til arbejdet og har en positiv tilgang til hverdagens opgaver. Vi arbejder efter leve-bo-miljø-principperne, og der tages udgangspunkt i beboernes dagligliv. Du skal have lyst til, ud over pleje og praktiske opgaver, at være med til at skabe en meningsfuld hverdag for vores beboere.

Arbejdet vil dels være tilkald ved sygdom eller afløsning ved planlagt fravær og ferie. Det er nødvendigt, at du er fleksibel og kan tage blandede vagter samt weekender.

European Sperm Bank
Et vellønnet, meningsfyldt og fleksibelt ekstra job

European Sperm Bank, Aarhus, Lyngby og København N

Tjen op til 4.200 kr. om måneden plus bonus

Du bliver en af hverdagens helte, der giver den ultimative gave til andre – muligheden for at få et ønskebarn. Du tjener 300 kr. per godkendt donation. I alt bliver det op til 4.200 kr. om måneden plus muligheden for en bonus.

European Sperm Bank

Hvad får man ud af at være sæddonor i European Sperm Bank?

 • Et fleksibelt job. Du bestemmer selv, hvor og hvornår du vil donere, og du behøver ikke at booke tid.
 • Et gratis sundhedstjek inkl. en genetisk profil, test for bakteriologiske og virologiske sygdomme samt en sædanalyse.
 • Et gratis sæddepot til din egen sæd. Så er du sikret, hvis du i fremtiden skulle blive syg.

Hvem er du?
Du er en rask mand mellem 18 og 45 år. Din uddannelse, dit udseende, din etnicitet og din religion har ingen betydning for os.

Ansøg nu på blivsæddonor.dk.

European Sperm Bank
Foreningen SøgaardenSøgården søger pædagog til vores botilbud

Foreningen Søgaarden, Tølløse og Hvalsø

Vi søger en fagligt velfunderet pædagog, der brænder for relationsarbejde med unge voksne og som har lyst til at være en del af et botilbud, hvor fokus er at støtte op om den enkeltes udvikling og rejse ind i voksenlivet.

Søgårdens botilbud er en støtteforanstaltning i henhold til lov om social service, § 107, for sårbare og belastede unge med psykiske vanskeligheder og angstproblematikker.

Der arbejdes med individuelt tilpassede bo-træningsaktiviteter i forbindelse med almindelig daglig livsførelse i en hverdag, som er tilrettelagt med ro, tryghed og faste og genkendelige rutiner.

Botilbuddet er fordelt på to adresser i Tølløse, og med i alt 15 beboere, som alle har været eller fortsat er elever i Søgårdens eget STU-tilbud. Der er personaledækning fra kl. 7 til kl. 22 på hverdage, og lidt kortere tidsrum i weekender og helligdage.

Nikodan Conveyor Systems A/S
Indkøber

Nikodan Conveyor Systems A/S, Nørre Snede

Er du en erfaren indkøber med teknisk forståelse? Så er her chancen for et spændende og afvekslende job, hvor du bliver en vigtig teamplayer i vores supply-chain, med stor indflydelse på egen planlægning og udvikling af jobbet.

Som vores nye indkøber bliver du en del af et lille team, som har ansvaret for indkøb til projekter og reservedelsordre, herunder forhandling af attraktive priser og betingelser. Du vil få ansvaret for:

 • Indkøb af maskin-tekniske vareleverancer, serviceydelser og underentrepriser
 • Struktureret opfølgning på indkøbene, da vi er meget afhængig af leverancer til tiden
 • Identifikation af nye leverandører
 • Behandling af forespørgsler både fra kunder og kolleger.
Nikodan Conveyor Systems A/S
Grøn Vækst A/S
Maskinfører med erfaring i gasbrænding til København og Nordsjælland

Grøn Vækst A/S

Vi søger til snarest mulig tiltrædelse en ny medarbejder med erfaring i gasbrænding til at køre brænder med lille redskabsbærer samt diverse ad hoc-opgaver.

Vi tilbyder:

 • Dygtige og engagerede kollegaer.
 • En behagelig og uformel omgangstone.
 • Mulighed for at udvikle dig fagligt.
 • En arbejdsplads hvor man vægter såvel det faglige som det sociale arbejdsmiljø højt.
Grøn Vækst A/S
Systems Engineering A/STeknisk orienteret software- og marketing-assistent med mod til at bidrage

Systems Engineering A/S, København

Vi søger en deltids- eller fuldtidsmedarbejder, der har mod og kompetence til at hjælpe os med at søsætte vores nye web-baserede softwareløsning og on-boarde nye kunder samt hjælpe dem og vores forhandlernetværk med daglig opfølgning.

Hvis du er interesseret i at arbejde med et unikt og nutidigt produkt der anvendes til at styre komplekse ingeniørdesign hos store anerkendte firmaer der arbejder i hele verden, så er vi det helt rigtige sted for dig at være.

Dine hovedopgaver vil være at:

 • On-boarding af nye kunder på SEC/software
 • Kommunikation og assistance til vores forhandlernetværk
 • Daglig opfølgning, hjælp og støtte til vores kunder samt markedsføring
 • Input til forbedringer, teknisk dokumentation og miljøet om vores software
e-BoksIT Operations Engineer

e-Boks, Hellerup

Kan du drifte og supportere noget af Danmarks mest komplekse infrastruktur? Og brænder du samtidig for at arbejde i en moderne virksomhed, som ligeledes introducerer og arbejder med de nyeste teknologier? – Så er du den IT Operations Engineer, vi søger hos e-Boks.

Som IT Operations Engineer vil du være med til at skabe en endnu stærkere og mere effektiv monitorering af vores løsninger, som er fordelt på forskellige teknologier.

Du bliver sammen med teamet ansvarlig for at drifte og monitorere løsningerne på tværs af platforme og afdelinger samt have kontakt til relevante stakeholders. Rollen vil ligeledes have et stort aktiv i at udvikle processer, arbejdsgange og bringe e-Boks fremad på nyeste teknologier og infrastruktur.

Peak Rekruttering
Tekniker til elektronikudvikling og dokumentatior

Peak Rekruttering søger for Baumer A/S i Aarhus

Vil du være en del af et succesfuldt udviklingsteam, der udvikler mekatroniske højkvalitetsprodukter?

Dine opgaver vil være fokuseret på eksplosionssikkerdesign og de tilhørende godkendelser. For Europa er det Atex-direktivet, mens det på det overordnede plan er IECEx-standarderne, der er de vigtigste områder. Som virksomhedens Atex-ansvarlige og designer vil du blive en nøgleperson i udviklingsafdelingen, og ikke kun i forhold til den danske del af Baumer-koncernen, men også på konsulentniveau i andre dele af Baumer-koncernen.

Du vil således blive hovedarkitekten på Atex-design på tværs af produktsegmenterne. Du vil stå for det praktiske design og implementering i forhold til at opnå eksplosionsgodkendelserne inden for både gas og støv. Som Atex-specialist vil du indgå i produktudviklingsprojekterne som hovedarkitekt på den Atex-mæssige del.

Peak Rekruttering
Staff FinderRegnskabsassistent søges til BaseCamp Student Kbh City

Staff Finder søger for BaseCamp Student (Scandinavia)

Har du talent for tal og sætter du en ære i at påtage dig ansvar? Kunne du tænke dig at arbejde inden for ejendomsområdet i en veletableret international vækstvirksomhed, beliggende tæt på Kongens Nytorv – så er du måske vores nye regnskabsassistent. Du bliver en del af et team der i dag består af 12 dygtige kolleger, hvor du i det daglige vil referere til økonomichefen.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en international virksomhed, med aktiviteter i Danmark og Sverige og forventer at opføre studieboliger i Norge og Finland i løbet af kort tid. Du vil blive en del af en dynamisk, vækstorienteret virksomhed og vil komme til at arbejde i et team bestående af søde og engagerede kollegaer.

Else Mariehjemmet
Sygeplejerske til Else Mariehjemmet i Humlebæk

Else Mariehjemmet

Else Mariehjemmet er et privat plejehjem under Fonden Mariehjemmene. Vi er en non-profit-organisation med 29 beboere, som har behov for pleje og omsorg hele døgnet. Vi har til huse i dejlige omgivelse i Humlebæk med udsigt til Øresund.

Som sygeplejerske på Else Mariehjemmet er du med i den daglige pleje. Du ser dig selv som en vigtig brik i den sygeplejefaglige udvikling, og du trives med at giver faglig sparring til dine kolleger.

Vi har et dejligt hjem og en dejlig arbejdsplads med:

 • Den holdning, at vi sammen skaber en fantastisk arbejdsplads fuld af trivsel
 • Kompetenceudvikling, både individuelt og i samarbejdsrelationer
 • En ledig sygeplejerskestilling på 32 timer/ugen med weekend-arbejde hver 3. uge
Else Mariehjemmet
Ringsted KommuneKildeskolen i Ringsted søger engageret lærer, der brænder for dansk og klasselæreropgaven

Ringsted Kommune

Har du lyst til at arbejde på en lille skole, så er landsbyskolen Kildeskolen måske noget for dig. Vi er udviklingsorienteret og der gives mulighed og albuerum til at afprøve nye pædagogiske tiltag. Som led i Åben Skole og understøttende undervisning har vi indført ”fag på tværs”. Her får eleverne mulighed for at fordybe sig i en række temaer, der går på tværs af fagrækken og klassetrin.

Vi søger en kollega som:

 • Er faglig ambitiøs og går foran som det gode eksempel
 • Kan bidrage til skolens gode udvikling inden for dansk og læseudvikling
 • Som vil være klasselærer for vores skønne elever i 3. og 4. klasse
Frederiksberg KommuneVi mangler en ny og god sygeplejerskekollega

Frederiksberg Kommune

Trænger du til, at der skal ske noget nyt efter sommerferien – så læs videre...

Vil du være en del af en solid, erfaren, faglig og livsglad arbejdsplads, så har vi her en åbning. Vil du være med til at skabe gode og sammenhængende borgerforløb? Interesserer du dig for at arbejde med både komplekse og stabile borgerforløb, hvor fokus er på rehabilitering, medinddragelse af borger, koordinering af borgerforløb og forebyggelse af indlæggelser? Så har vi stillingen til dig!

Vi tilbyder dig at blive en del af et dynamisk fællesskab med en ambitiøs sygeplejegruppe, som hver har mange forskellige faglige specialer. Vi forventer ikke, at du er god til det hele - vi løfter i fællesskab og deler vores faglige kompetencer indbyrdes.

Ringsted KommuneMedarbejder med solid viden om angst søges til nyoprettet projektstilling

Ringsted Kommune

Ringsted Kommune har fået midler til at etablere en indsats, der skal hjælpe børn og unge, der er så svært plaget af angst, at dette griber forstyrrende ind i barnets og familiens hverdag. Målgruppen er 9-16 årige, som ikke kan få den rette hjælp i kommunens ordinære tilbud.

Familiehuset huser 26 medarbejdere, fordelt på 3 teams: et støtte-kontaktpædagogteam, et psykologteam og et familieterapeutteam. I Familiehuset er vi optaget af at hjælpe familier i udsatte positioner til et mindre sårbart sted at stå gennem koordinerede og helhedsorienterede indsatser.

Samtalerne kan både være individuelle, med hele eller dele af familien, samt i gruppeforløb. Vi arbejder terapeutisk samt med rådgivning og vejledning – både i Familiehuset og i familierne.

Verdo A/S
Vagtgående maskinmester

Verdo A/S, Randers

Verdo ejer og driver kraftvarmeværket i Randers samt varetager drift og overvågning af andre kraftvarmeværker og diverse tilsynsopgaver. Til et af vores 7 vagthold søges snarest muligt en maskinmester.

Verdo A/S

Din primære arbejdsopgave vil være drift, planlægning og overvågning af anlæg på kraftvarmeværket. Herudover udføres der fra kontrolrummet drift og fjernovervågning af andre kraftværker samt tilsyns- og supportopgaver. Du vil således opleve en varieret arbejdsdag, der kan være alt fra en rolig vagt til kaotisk kriseredning.

Du vil blive en del af en kontinuerlig vagttjeneste på kraftvarmeværket i Randers. Her har vi treholdsskift med 7 vagthold, som går vagt 24 timer i døgnet hele året fordelt på 8-timers vagter. Du indgår i et vagthold på 3 personer, som består af en driftsassistent og to maskinmestre.

Verdo A/S
Halsnæs KommuneBørnehuset Melby søger pædagog som brænder for arbejdet i vuggestue

Halsnæs Kommune

Børnehuset Melby er en kombineret 0-6 års institution med to vuggestuegrupper og tre børnehavegrupper. Vuggestuen består af to grupper med 12 børn i hver. Der vil pr. 1. august være tilknyttet to pædagoger og en pædagogisk assistent til hver af de to grupper. De to vuggestuegrupper arbejder tæt sammen fagligt og har aktiviteter sammen på tværs af vuggestuen flere gange om ugen.

I det pædagogiske arbejde lægger vi vægt på trivsel, udvikling, læring og dannelse. Vi tilstræber at få skabt en hverdag omkring børnene der er udfordrende, legende og spændende, og som tager afsæt i børnenes nysgerrighed for verden omkring dem med os som engagerede voksne, der følger børnenes spor. Vi står ved starten af et spændende arbejde med ”den nye styrkede læreplan”,og vi skal nu til at give den liv og sætte vores lokale præg.