21.799 job matcher din søgning 21.799 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Esbjerg Kommune
Faglærte / ufaglærte afløsere til Hjemmeplejen i Ribe

Esbjerg Kommune

Hjemmeplejen i Ribe søger afløsere/studiejob, både faglærte og ufaglærte. Evt med mulighed for fastansættelse eller forlængelse efterfølgende.

Kom og vær vores nye kollega! Vi går en travl tid i møde og mangler omsorgsfulde mennesker til at tage sig af vores borgere. Brænder du for at gøre en forskel, med nærværende og omsorgsfuld pleje til borgere i eget hjem? Så er det dig, vi søger.

Vi kan tilbyde dig en spændende arbejdsplads med engagerede og omsorgsfulde kollegaer. Vi er et team hvor alle hjælper alle, og hvor det psykiske såvel som fysiske arbejdsmiljø vægtes højt!

Gem
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Mariagerfjord - Bliv revisorpraktikant med mulighed for efterfølgende toårigt traineeforløb

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Hvis du har tænkt på at blive revisor, så har du fra januar 2024 chancen for at prøve det af i praksis som praktikant hos Beierholm.

Du får tre måneder i nogle spændende og lærerige rammer, hvor vi tror på dig og dine evner, og hvor vi sørger for, at du får et værdifuldt forspring i din karriere som revisor – i en virksomhed der er kåret som Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år. Er vi det rette match, vil der være mulighed for at fortsætte som revisortrainee.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Gem
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Ringsted - Bliv revisorpraktikant med mulighed for efterfølgende toårigt traineeforløb

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Hvis du har tænkt på at blive revisor, så har du fra januar 2024 chancen for at prøve det af i praksis som praktikant hos Beierholm.

Du får tre måneder i nogle spændende og lærerige rammer, hvor vi tror på dig og dine evner, og hvor vi sørger for, at du får et værdifuldt forspring i din karriere som revisor – i en virksomhed der er kåret som Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Frederiksberg Kommune Social- og sundhedsassistent til enten dag- eller aftenvagt på plejecenter med fællesskab i centrum

Frederiksberg Kommune

Den gamle skolelærer med smerter, piloten i kørestol og den halvgamle rockmusiker håber, at du er vores nye social- og sundhedsassistent. Om dagen søger de dig, der med hjertet på rette sted hjælper dem med at mestre livet, og om aftenen søger de dig, der tager det sundhedsfaglige ansvar. Hos os kan du få indfriet dine drømme om at gøre en forskel for nogle helt særlige personligheder, og vi kan tilbyde dig et varieret arbejde på et somatisk plejecenter med fokus på din faglige udvikling og din arbejdsglæde. 

Vi tilbyder ansættelse i en af vores to ledige stillinger:

 • aftenvagt (5-2) med arbejde hver 2. weekend
 • dagvagt med arbejde hver 3. weekend
Center for Sundt Liv og Trivsel Økonomimedarbejder

Center for Sundt Liv og Trivsel, København

Vil du være økonomimedarbejder i vores nye nationale Center for Sundt Liv og Trivsel, som er det mest ambitiøse initiativ til at fremme sund vægt og trivsel hos børn i Danmark?

Du skal være med til at bygge centret og de administrative processer op. Du vil få ansvaret for at udarbejde og følge op på centrets budget og regnskab. Arbejdet vil desuden bestå i almindelige regnskabsopgaver samt at understøtte centrets uddelinger og opfølgning herpå.

Stillingen indebærer samarbejde med de vigtigste interessenter inden for børn og unges helbred og trivsel og giver rig mulighed for selv at præge arbejdsmiljø og opgaver.

Gem
& friends Økonomichef

& friends søger for Motus Nordic Holding A/S

Du får til opgave at lede og organisere økonomiafdelingen, så alle medarbejdere trives med deres opgaver. Vi er på en rejse, så den nye stilling kræver flair for både tal og deltagelse i udvikling af organisationen.

Vi hjælper dig med at samle tallene, så månedsrapportering, budgettering og måling af KPI’er kan udføres rettidigt.

Sammen skaber og opretholder vi gode relationer til revision, forsikring og bank. Du kender vigtigheden af likviditetsstyring og kan bygge egnede modeller, så vi kan tage de rigtige beslutninger.

Vordingborg Kommune SSA - til udekørende nattevagt

Vordingborg Kommune, Mern

Vi søger dig, som befinder sig godt med at arbejde selvstændigt, men samtidig har lyst til at være en del af et fagligt dygtigt team

Som udekørende nattevagt indgår du i et team bestående af både sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og -hjælpere.

Opgaverne fordeles efter tyngde og kompetencer. Du vil opleve, at opgaverne er mangeartede, og at der vil være en del akutte opgaver såsom tilsyn og medicinering til palliative borgere, kateterpleje og sondeernæring. Derudover hjælp til f.eks. vending/lejring, toiletbesøg etc. Ved behov vil du blive lært op i de enkelte borgere, så du føler dig klædt på til at kunne løse opgaverne.

Esbjerg Kommune
Sundhedsadministrativ medarbejder til Center for Misbrug & Udsatte (barselsvikariat)

Esbjerg Kommune

Center for Misbrug & Udsatte søger en sundhedsadministrativ medarbejder til et barselvikariat, 28-32 timer ugentligt, med opstart 1. juni 2023. Endelig slutdato for vikariatet kendes ikke endnu.

Center for Misbrug & Udsatte består af flere afdelinger placeret i Esbjerg. Vores opgaver retter sig mod hjemløshed, rusmiddelproblemer og problematikker, der knytter sig til det at være udsat.

De sundhedsadministrative opgaver består primært i:

 • Telefonbetjening af borgere og samarbejdspartnere
 • Kalenderstyring for lægerne
 • Diktering af journaloptag i mindre omfang
 • Mindre kliniske opgaver
 • Bogføring omkring transport og medicin
Esbjerg Kommune
Familiemedarbejder til barselsvikariat i Hånd om Familien

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at arbejde med området for udsatte børn, unge og deres familier – vi søger en familiemedarbejder til et barselsvikariat med start 1. maj 2023 eller snarest muligt herefter.

Hånd om Familien er en forebyggende foranstaltning rettet mod udsatte familier med børn i alderen 0-18 år. Hånd om Familien er en familiebevarende foranstaltning med tiltag i familiernes eget hjem. Hensigten er at børn og unge kan forblive i eget hjem, samtidig med at de fysiske, psykiske og sociale forhold forbedres i en sådan grad, at det understøtter deres trivsel og udvikling.

Som Familiemedarbejder udfører du pædagogisk og praktisk arbejde i familierne. Det kan f.eks. være praktisk hjælp i hjemmet, madlavning, rengøringshjælp, putte børn, fungere som støttekontaktperson og lave understøttende opgaver i forhold til behandlingsarbejdet.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedshjælper til fast stilling som aftenvagt på 4. sal. Hedelund

Esbjerg Kommune

Endelig har vi en ledig plads på 4. sal som social- og sundhedshjælper til dig.

Vi søger en social- og sundhedshjælper med tiltrædelse snarest muligt eller senest den 1. juni 2023 som kan være med til at præge udviklingen på 4. sal.

Stillingen er en fast stilling på 28 timer pr. uge, i aftenvagt med arbejde hver anden weekend.

Vi er en spændende afdeling med 21 faste beboere, 3 aflastningsboliger og byens bedste udsigt. Vi arbejder tværfagligt med fokus på motivation og mestring af beboernes egne ressourcer, for at skabe livskvalitet for vores beboere.

Esbjerg Kommune
Social- og sundhedsassistenter til Østerbycentret, aften

Esbjerg Kommune

Team aftenvagt på Østerbycenteret søger 2 social- og sundhedsassistenter, samt et barselsvikariat.

Kan du lide at arbejde i Hjemmeplejen?
Har du mod på nye udfordringer på en travl og velfungerende arbejdsplads? Kan du lide medindflydelse?
Kan du nikke genkendende til det, så skynd dig at skrive en ansøgning til os.

Vi søger nye kolleger til aftenvagt. Du bestemmer selv, hvilket timetal du ønsker 28-32 eller 36 timer ugentligt. Mødetid er som hovedregel 15-23 med arbejde enten hver 2. eller 3. weekend.

Vi kan tilbyde dig:

 • Et godt arbejdsfællesskab og kollegaskab, som er medvirkende til at Team aftenvagt er et sjovt og godt sted at være
 • En hverdag, der ikke er forudsigelig
Esbjerg Kommune
Fysioterapeut til fast stilling hos Plejehjem Terapeuterne Syd

Esbjerg Kommune

Har du lyst og engagement til at gøre en forskel for de ældre der bor på Plejehjem?

Vi søger en selvtilrettelæggende fysioterapeut pr. 1. juni 2023 på 30-37 timer pr. uge til at dække fysioterapeutiske opgaver på 2 plejehjem placeret i Gørding og Bramming herunder en aflastningsafdeling med 12 pladser i Esbjerg Kommune.

Arbejdsopgaver:

 • Foretage fysioterapeutfaglig udredning og hermed vurdere borgers funktionsnedsættelse og potentiale for træning
 • Gennemføre træning ud fra SEL § 86 og SUL § 140 på plejehjemmene
 • Afholde rehabiliteringssamtaler med ny indflyttede beboere
Esbjerg Kommune
Ergo-/fysioterapeut til Team Hjælpemidler & Boligændringer

Esbjerg Kommune

Team Hjælpemidler og Boligændringer søger en ergo-/fysioterapeut til en fast stilling på 32-37 timer samt et barselsvikariat på 32 timer.

Du må gerne besidde kompetencer og interesse indenfor nedenstående områder, samt være motiveret for at arbejde med komplekse problemstillinger i forhold til sagsbehandlingen.

 • Sagsbehandling og bevilling af hjælpemidler, når dette ligger udover det basale
 • Sagsbehandling og bevilling af mindre boligændringer. Større boligændringer foretages i tæt samarbejde med Kommunikation & Hjælpemidler
 • Specialtilpasning af kørestole, herunder siddestillingsanalyse. Også her kan der være et tæt samarbejde med Kommunikation & Hjælpemidler
Gem
Nestlé Professional Food A/S
Controller

Nestlé Professional Food A/S, København

Er du analytisk og detaljeorienteret?
Har du stærke kommunikationsevner?

I et stærkt samarbejde med Nestlés nordiske økonomiteam, med base i København, vil du som vores Factory Controller supportere vores Factory Leadership Team (FLT) med analyser, beregninger og statistikker, som vil danne grundlag for daglig beslutningstagen og videre udvikling af Oscar-fabrikken i Rønnede.

Hos Nestlé er du en del af noget større: Et samfund af mennesker, der samarbejder for et fælles mål, og en organisation, der er dedikeret til at levere.

Nestlé Professional Food A/S
DEME Offshore Drawing Engineer/Teknisk Assistent til installation af havvindmøller

DEME Offshore, Fredericia

Vi søger en Drawing Engineer/Teknisk Assistent til vores Engineering-team på kontoret i Fredericia. Engineering-afdelingen er blandt andet ansvarlig for at tilpasse vores skibe til nye projekter.

Du vil arbejde med forskellige designopgaver og støtte projektingeniørerne med 2D/3D-tegne- og modelleringsaktiviteter. Du vil referere til vores Head of Engineering.

Dine ansvarsområder

 • Støtte projektingeniørerne og projektlederne med tegneopgaver
 • Udarbejde dækslayout- og løfte-tegninger
 • Udarbejde positionsplaner for placering af skib i forhold til vindmøllefundamenter
ALS Denmark A/S Kollega til kundeservice

ALS Denmark A/S, Humlebæk

Bliv en del af en virksomhed, hvor alle kender alle, og gode idéer og initiativer bliver værdsat.

Som vores nye kollega kommer du til at blive en del af vores modtagelse, hvor vi registrerer prøver fra vores kunder og fungerer som kundeservice. Som en del af teamet i vores kundeservice hos ALS skal du bl.a.:

 • Registrere prøver til laboratorieanalyser
 • Passe telefon for hele virksomheden
 • Have kontakt med vores kunder vedr. bestilling af transport, emballage og prøvetagning
Frichs Pyrolysis ApS Industrielektriker/elektriker med flair for automation

Frichs Pyrolysis ApS, Horsens

Primære arbejdsopgaver:

 • Opbygning og montering af styretavler.
 • Montering og opsætning af udstyr til styringer, PLC, frekvensomformere mv.
 • Montering og opsætning af overvågnings- og sikkerhedsudstyr.

Vi tilbyder:

 • Udfordrende arbejdsopgaver med ny og banebrydende teknologi.
 • Ansættelse under ordnede forhold med en uformel omgangstone.
 • Ansættelse i en virksomhed i rivende udvikling.
Jobindex
Regnskabsassistent – fuldtid

Jobindex søger for Colas Danmark A/S i Glostrup

Er du hjemme i Excel, og trives du bedst i et hyggeligt arbejdsmiljø? Og vil du udvikle dig i et stærkt og hyggeligt økonomiteam?

Vi er et datterselskab i den internationale og markedsledende Colas Gruppe. Vores mission er at udvikle, bygge og vedligeholde transportinfrastruktur på en ansvarlig måde gennem lokalt forankrede virksomheder over hele verden.

Som vores nye regnskabsassistent kan du se frem til en hyggelig hverdag i højt tempo, hvor du bliver involveret i forskellige arbejdsopgaver, bl.a.:

 • fakturering af vores kunder
 • oprettelse og vedligeholdelse af masterdata på vores kunder
 • kontering og bogføring
 • diverse ad hoc-opgaver.
Jobindex
Esbjerg Kommune
Vil du være med til udvikle fremtidens ældrepleje? Tjæreborg Plejehjem søger social- og sundhedshjælper

Esbjerg Kommune

Vi søger en social- og sundhedshjælper, der har et ønske om at være en del af et engageret og kompetent team, bestående af social- og sundhedsassistenter og -hjælpere. Stillingen er på 37 timer ugentligt med mulighed for forhandling af timetallet.

På Tjæreborg Plejehjem mødes du af:

 • En organisation, som brænder for at udvikle og ”brande” Plejehjem, som et attraktivt sted at bo og som en fantastisk arbejdsplads
 • Kolleger, som interesserer sig for dig og sparrer med dig i kendte og ukendte udfordringer
 • Gode rammer og medindflydelse

Du skal være kontaktperson for en lille gruppe beboere, og vi forventer, at du herudover formår at arbejde på tværs i huset, hvor det er påkrævet i opgaveløsningen.

Esbjerg Kommune
Vil du være med til at udvikle fremtidens ældrepleje? Tjæreborg Plejehjem søger social- og sundhedsassistent

Esbjerg Kommune

Vi søger en social- og sundhedsassistent, der har et ønske om at være en del af et engageret og kompetent team, bestående af social- og sundhedsassistenter og -hjælpere. Stillingen er på 37 timer ugentligt med mulighed for forhandling af timetallet.

På Tjæreborg Plejehjem mødes du af:

 • En organisation, som brænder for at udvikle og ”brande” Plejehjem, som et attraktivt sted at bo og som en fantastisk arbejdsplads
 • Indflydelse og faglige udfordringer
 • Gode rammer og medindflydelse

Du skal være kontaktperson for en lille gruppe beboere, og vi forventer, at du herudover formår at arbejde på tværs i huset hvor det er påkrævet i opgaveløsningen.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV