170 job matcher din søgning 170 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

De Danske Gærfabrikker A/S Sikkerheds- og arbejdsmiljøkoordinator

De Danske Gærfabrikker A/S, Grenaa

Til vores kvalitetsafdeling søger vi en sikkerheds- og arbejdsmiljøkoordinator, som med udgangspunkt i nedenstående jobbeskrivelse, kan bidrage til den fortsatte positive udvikling af De Danske Gærfabrikker.

Som sikkerheds- og arbejdsmiljøkoordinator vil du få ansvaret for:

 • Certificering efter ISO 45001-standarden.
 • Overholdelse af gældende arbejdsmiljøregler og arbejdsmiljøloven.
 • Virksomhedens miljøgodkendelser.
 • Rapportering af forhold, som kan skade virksomheden eller dens virke.

Vi tilbyder et spændende og selvstædigt job, på en dynamisk arbejdsplads, med gode arbejdsforhold. Jobbet indeholder mange udfordringer og spændvidden i opgaverne er stor og giver dermed gode faglige, såvel som personlige, udviklingsmuligheder.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Gem
AS3 Work&Care PSYKOLOGER - Aarhus, Grenå, Holstebro og Lemvig

AS3 Work&Care

Som samarbejdspartner til jobcentre og pension- og forsikringsselskaber har vi i AS3 Work&Care specialiseret os i helhedsorienterede og tværfaglige forløb for sygemeldte og ledige med psykiske eller fysiske problemstillinger. Lige nu søger vi 1 Psykolog til Aarhus og Grenå - og 1 Psykolog til Holstebro og Lemvig, der er motiverede for at hjælpe vores kandidater tilbage på arbejdsmarkedet.

Det primære mål er, at vores kandidater får skabt en tilknytning til arbejdsmarkedet, bliver helt eller delvist raskmeldt eller på anden vis opkvalificeres og udvikler egen funktionsevne.

Du er derfor en særlig succes, når du:

 • Afholder for-samtaler, screening og udredning for på den måde præcis at vide, hvad der konkret skal tages hånd om for at nå målet.
 • Udarbejder konkrete indsatsplaner og skriftlige tilbagemeldinger, herunder beskrivelse af evt. skånehensyn og status ift. beskæftigelse.
 • Afholder individuelle psykologiske samtaler.
Terma A/S Experienced Business Controller for Performance Management

Terma A/S, Lystrup and Grenaa

Are you passionate about working with complex economy tasks and challenges in a high-tech environment? In Terma Group you have the chance to work with complex cost allocation models and calculation of rates and factors that need to be audited according to the FAR15 regulations.

In order to excel with your daily tasks, you will be working closely together with your colleagues and other parts of the organization, aiming at understanding the cost structure and identifying measures with the potential of increasing our earnings.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspecialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, København

Interesserer du dig for mulighederne med digital tandpleje og ønsker du et job hvor du kan hjælpe tandlæger med at give deres patienter smilet tilbage, så søger vi netop nu en produktspecialist til at styrke vores Digital Clinic team.

Vi modtager gerne ansøgninger fra hele landet. Bopæl i hovedstadsområdet er ikke en nødvendighed.

I rollen som Produktspecialist, Digital Clinic i vores nordiske team, får du regionalt salgsansvar for vores digitale produktportefølje til tandklinikker. Produkterne omfatter markedsledende brands som CEREC®, PrimeScan, Primemill og SureSmile.

Du bliver en del af tandlægernes digitale rejse fra A – Z og vi forventer derfor at du kan sætte dig ind i kundens situation, behov og vision for klinikken således, at din indsigt i vores løsninger sikrer at kunden får den løsning der modsvarer visionen om en digital klinik.

Habitus
Pædagogisk personale søges til botilbud i Grenå

Habitus

Vil du være med til at skabe meningsfulde liv? Har du lyst til at være en del af et botilbud, hvor din viden og nysgerrighed er velkommen? Brænder du for at udvikle og støtte mennesker med særlige behov? Så læs videre!

Som pædagog hos os, bliver du tilknyttet et fast team hvor I typisk arbejder med 1:1-normering omkring en borger med gennemgribende udviklingsforstyrrelser. Normeringen giver dig mulighed for at fordybe dig i arbejdet omkring den enkelte borger og arbejde målrettet med de pædagogiske strategier, som du har fastlagt i samarbejde med dit team.

Vi arbejder ud fra principperne i low arousal og visualiseret struktureret pædagogik. Målet med vores arbejde er altid at minimere udfordrende adfærd og øge livskvaliteten hos den enkelte. Vi tror på, at stressminimering og tydelig ensartet struktur skaber ro og trivsel hos vores beboere, samtidig med at vi har fokus på relationel tilknytning.

Habitus
Habitus
Pædagogiske tilkaldevikarer søges til botilbud i Grenå

Habitus

Er frihed i dit arbejdsliv vigtigt for dig? Har du lyst til at være en del af Habitus, hvor vi arbejder dedikeret på at yde høj faglig omsorg til vores borgere? Formår du at holde dit eget nervesystem roligt i en hverdag med komplekse problemstillinger? Så er du måske vores nye vikar.

Vi søger lige nu dygtige og engagerede tilkaldevikarer til vores botilbud for borgere med gennemgribende udviklingsforstyrrelser (herunder særligt austisme), som kan hjælpe med at skabe tryghed og stabilitet ved sygdom og i ferieperioder.

Som tilkaldevikar hos os, bliver du grundigt introduceret til en enkelt eller flere borgere, så du bliver rustet til at varetage indmøder hos den enkelte borger, hvor der typisk vil være 1:1 eller 2:1-normering. Den tætte normering giver dig mulighed for at engagere dig i dit arbejde og fordybe dig i den pædagogiske praksis.

Habitus
Nordic Medicare Group A/S Konsultationssygeplejerske til lægeklinik i Glesborg

Nordic Medicare Group A/S

Er du sygeplejerske og ønsker nye udfordringer? Nordic Medicare søger en konsultationssygeplejerske til lægeklinik i Glesborg snarest muligt.

Nordic Medicare har inden for kort tid etableret en lang række lægeklinikker og grundet denne udvidelse søger vi en konsultationssygeplejerske. Søg stillingen som konsultationssygeplejerske i Glesborg. Opstart er snarest muligt. Du vil som konsultationssygeplejerske hos Nordic Medicare opleve at blive opkvalificeret gennem kurser og i høj grad intern undervisning for at sikre, at du opnår de ønskede kernekompetencer.

Du vil få mange forskellige selvstændige arbejdsopgaver relateret til både sygepleje- og sekretærfunktioner, hvilket i høj grad vil bestå af telefonvisitation, men også sårbehandling, vaccinationer mv.

Viden Djurs
Er du til sauce og surdej?

Viden Djurs, Grenaa

Tryller du med anretninger og sund mad? Drømmer du om at undervise? Viden Djurs søger underviser til uddannelserne inden for køkken og restaurant.

Til vores afdeling i Grenaa søger vi en underviser til undervisning på Grundforløb 1 og 2 på uddannelserne Gastronom, Bager/konditor, Ernæringsassistent og Tjener. I vores lækre køkken og restaurant kan du være med til at give eleverne den helt rigtige start på deres uddannelse. De skal rustes både fagligt, socialt og med et grundigt branchekendskab.

Du har nok længe haft lyst til at sætte dit præg på de nye kolleger, så de både lever op til virksomhedernes forventninger og samtidig ved, hvad de selv vil og har af forventninger. Du har måske også tænkt, at man i branchen skal være sit ansvar bevidst, når man har en elev i køkkenet eller i restauranten.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
DS Smith Packaging Denmark A/S
Er du DS Smiths nye National Sales Manager?

DS Smith Packaging Denmark A/S

Ved hver dag at producere og levere bæredygtige emballage- og displays i bølgepap er vi en aktiv spiller i overgangen til en mere bærdygtig og cirkulær økonomi.

Som National Sales Manager bliver du, sammen med dit team af 10 Account Managers, en vigtig drivkraft til, at vi sammen indfrier løfter i DS Smiths bæredygtighedsstrategi, ”For Now. And Next”, hvor vi blandt andet er forpligtet til at levere cirkulære display- og emballageløsninger til vores kunder og det bredere samfund.

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdsplads

Du vil få success i rollen, hvis…

 • Du kan sikre at dit team, bestående af 10 kompetente Account Managers, i Danmark performer i forhold til vores definerede mål og salgsstrategi med et stort samlet budget, samt evner at drive og skabe strategiske markedsfordele for DS Smith.
DS Smith Packaging Denmark A/S
Terma A/S Operator QC, Terma Aerostructures A/S

Terma A/S, Grenaa

Vil du være med til at sikre ”Quality in everything we do”? Vi søger en ny kollega, der med afsæt i håndværksmæssig baggrund, kan sikre kvalitetsslutkontrol og dokumentation for højteknologiske kompositparter til forsvarsindustrien. Vores Quality Control afdeling beskæftiger pt. 34 medarbejdere fordelt på 2 skift.

Terma Aerostructures står foran en spændende fremtid med stor vækst, hvilket betyder mange nye medarbejdere hen over de næste par år, samt forbedring/udvidelse af produktionsudstyr. Vi arbejder på skiftehold, dag/aften, men det er også muligt at arbejde fast aften.

Ansvar og opgaver:

 • Udføre kontrol af parter herunder slutkontrol
 • Afvigelsesrapportering i forbindelse med fejl
 • Give feedback til produktionen på fejl
Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

DS Smith Packaging Denmark A/S
Er du DS Smiths nye Payroll Specialist?

DS Smith Packaging Denmark A/S, Grenaa

Ved hver dag at producere og levere bæredygtige emballage- og displays i bølgepap er vi en aktiv spiller i overgangen til en mere cirkulær økonomi – men det er kun muligt med engagerede kollegaer, og her kommer du ind i billedet.

Se video om DS Smith Packaging Denmark A/S som arbejdsplads

Har du skarp i at håndtere lønadministration? Og har du lyst til at være en del af en global organisation. Så har du muligheden hos DS Smith, som er Europas førende leverandører af genanvendelig emballage- og displayløsninger. Faktisk har DS Smith i Danmark 650 medarbejdere på fem lokationer i Danmark.

Du bliver en del af vores Payroll-afdeling, som udover dig består af en erfaren lønbogholder og en assistent. I er en del af HR-afdelingen, som består af en HR praktikant, en HR Business Partner og en Senior Business Partner – sidstnævnte har det overordnede ansvar for HR og Payroll i DK.

DS Smith Packaging Denmark A/S
LB Consult A/S
Rutineret byggeteknisk rådgiver til vores team af bygherrerådgivere

LB Consult A/S, Kolding, Grenaa eller i Aarhus

Vi søger dig, der vil være tæt på kunden, ud på projekter og byggepladser, og som skaber værdi med sin viden om projektstyring og byggetekniske løsninger.

Med din solide byggetekniske viden formidler og løser du rådgivnings- og tilsynsopgaver for investorer og bygherrer. Du er en rutineret byggeteknisk rådgiver/bygherrerådgiver med en faglig ballast indenfor tilsyn, byggeteknik, investorrådgivning og projektledelse.

Se video om LB Consult A/S som arbejdsplads

Du indgår i vores team af bygherrerådgivere, der hjælper kundernes projekter i gang, på vej og i mål indenfor fx investeringsejendomme, vurderinger af bygningers tilstand forud for køb og salg, som fagperson ved afleveringer eller twister om korrekt udført byggeri samt udarbejdelse af drift og vedligeholdsrapporter.

LB Consult A/S
LB Consult A/S
Erfaren konstruktionsingeniør til en sund arbejdsplads der sætter medarbejderne først

LB Consult A/S, Kolding, Grenaa eller i Aarhus

Du bliver en del af en sund arbejdsplads, hvor vi hver dag går langt for at sikre din og dine kollegaers arbejdsglæde. Din faglige udvikling og arbejdsglæde er nemlig vores drivkraft. Her får du løbende efteruddannelse og kurser, og samtidig har du mulighed for at indrette en fleksibel arbejdsdag, der sikrer dig tid til det, der betyder noget for dig.

Se video om LB Consult A/S som arbejdsplads

Det er vigtigt, at du som person er nærværende og synlig i din rådgivning og fører en god dialog med kunder, kollegaer og samarbejdspartnere. Faglighed og ærlighed i kommunikationen skaber tillid omkring dig og din viden.

Du er i stand til selvstændigt at løse rådgivningsopgaver med udgangspunkt i kundens behov, og du har konstant fokus på at sikre høj kvalitet.

LB Consult A/S
Gem
Keinicke Planchef med visioner til vandselskaber på Djursland

Keinicke søger for DjursSam ApS

Forestil dig at din vigtigste opgave er at skabe processer og struktur for organisationer på en spændende rejse mod fremtidens forsyningsselskab med fokus på forsyningssikkerhed, miljø- og klimakrav og ikke mindst konkurrencedygtighed.

Vi søger en ny Planchef, hvis fokusområder tilgodeser både virksomhedernes kerneopgave, det strategiske udsyn inden for fagområdet og rejsen på den lange bane.

Du vil med reference til direktøren få det overordnede ansvar for Plan-området indledningsvist med primært fokus på Syddjurs Spildevand. Inden for en overskuelig fremtid vil det blive en ligeværdig fællesfunktion mellem Syddjurs Spildevand og AquaDjurs. Det er vigtigt, at du agerer som rollemodel og kulturbærer internt i organisationerne. Du har en tillidsskabende ledelsesstil, der udvikler medarbejdere, udfolder deres potentiale og flytter både dem og organisationen.

Keinicke
Norddjurs Kommune Afdelingsleder til Område Grenaa - Dagtilbud 0 - 6 år - GENOPSLAG

Norddjurs Kommune

Er du interesseret i at samarbejde om børns trivsel, udvikling, leg og læring og inkluderende børnefællesskaber i Norddjurs Kommune, hører vi gerne fra dig.

Du skal som afdelingsleder arbejde tæt sammen med områdeleder og forvaltning, stå i spidsen for en målrettet videreudvikling af det pædagogiske arbejde i Område Grenå i en reflekteret og systemisk forståelsesramme. Vi forventer, at du ønsker at udvikle dine ledelsesmæssige egenskaber og kompetencer.

Område Grenaa har områdeledelse, hvor du vil blive en aktiv del af et ledelsesteam som består af områdeleder og to afdelingsledere, samt en daglig leder af dagplejen.

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management