29 job matcher din søgning 29 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 29 resultater.
MatchMakerIntern Salgskoordinator

MatchMaker søger for Smartlift i Nykøbing Mors

For Smartlift, en spændende internationalt orienteret teknisk virksomhed i vækst, søger vi en intern salgskoordinator til afdelingen i Nykøbing Mors.

For tiden med reference til virksomhedens CEO, bliver dine ansvarsområder:

 • At besvare henvendelser fra forhandlere og kunder
   – herunder yde rådgivning med fokus på høj grad af kvalitet og service.
 • Sikre kvaliteten i egen leverance
   – herunder fokus på levering af rette varer, til rette tid på rette sted.

Du tilbydes et selvstændigt job i en internationalt og vækst orienteret virksomhed.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Lidl Danmark K/S
Souschef - Nykøbing Mors

Lidl Danmark K/S

Drømmer du om en ansvarsfuld rolle og spændende udfordringer i Europas største detailkæde?

I Lidl er fundamentet lagt for, at du lykkes med at nå dine ambitioner. Mød vores souschef Sophia, der allerede har startet sin karriere hos os, og hør om hendes oplevelse af hverdagen som leder i vores konceptstærke og internationale virksomhed.

"Det er et rigtig godt sted at starte sin lederkarriere. Du får en masse redskaber gennem oplæringen og kurser, som du kan bruge i det daglige. Det handler om at lytte til sine kolleger og gå forrest og vise, hvordan man gør", fortæller Sophia på 24 år, der har været souschef i 2 år.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne i tæt samarbejde med butikschefen. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os.

Lidl Danmark K/S
Würth Danmark A/S
Sælger til metalbranchen Mors/Thy

Würth Danmark A/S

Vil du være en del af Danmarks største kørende B2B-salgsstyrke? Brænder du for personligt salg, og har du viljen til at skabe resultater?

Unik System Design A/S

Med et stærkt brand i ryggen, salgsbackup i verdensklasse, kvalitetsprodukter og en salgsuddannelse, der klæder dig på til salg i verdensklasse, mangler vi kun sælgeren, der med entusiasme, vilje og robusthed kan skabe langvarige relationer hos vores kunder. Er det dig?

Hos Würth Danmark A/S målretter vi salget mest muligt til den enkelte kunde. I denne stilling er dine kunder i metal- , maintenance- og installationsbranchen, dvs. håndværkere primært indenfor metal, smede, installation, el, VVS og ventilation.

Würth Danmark A/S
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aalborg, Aarhus, Esbjerg, Haderslev, Herning, Horsens, Kolding, København, Odense, Svendborg, Sønderborg og Vejle

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Telia DanmarkDELTIDSRÅDGIVER TIL TELIAS BUTIK I NYKØBING MORS

Telia Danmark

Hos Telia er vi begejstrede for digitalisering! For hvordan vi igennem vores produkter og services er med til at gøre vores kunders hverdag endnu nemmere og mere farverig og samfundet endnu smartere. Vi søger nu en rådgiver til vores seje team i vores butik i Nykøbing.

Så vil du være med til at gøre en forskel for vores kunder? Hjælpe dem med at finde det helt rigtige abonnement, den helt rigtige mobil eller nyeste gadget? Sikre, at de er fri for bøvl og begrænsninger – og fri til at få mest muligt ud af deres digitale liv? Så skal du helt sikkert læse videre!

Vores team i vores Telia butik i Nykøbing består af 3 kollegaer, som sammen hver dag arbejder for at give vores kunde de bedste oplevelser. Vi er engagerede og forsøger hver dag at udfordre og støtte hinanden, så vi kan levere endnu bedre resultater. Din indstilling til udfordringer og dét at komme i mål, er derfor meget vigtigt for os.

He-Va ApSMARKETINGMEDARBEJDER

He-Va ApS, Nykøbing Mors

Har du blik for den grafiske linje, en skarp pen samt nogen teknisk indsigt?

Er du medarbejderen, vi mangler? Vores salgsafdeling skal styrkes ved ansættelse af en kreativ medarbejder, der i et tæt samarbejde med vores 4 Regional Sales Managers samt teknisk afdeling kan fortælle den gode historie om udviklingen på HE-VA, herunder nye produkter, virksomhedsudvikling, forestående markedsføringsaktiviteter m.v.

Arbejdsopgaverne er mangeartede og har afsæt i både marketing og salgssupport, heriblandt udarbejdelse af brochurematerialer, brugervejledninger, prislister, kundeinformationer, pressemeddelelser, hjemmeside og andre elektroniske medier. Herudover skal du bistå forhandlere/importører med materialer til demo-dage, udstillinger, annoncekampagner, PowerPoint-præsentationer, merchandise m.v.

EUC NordvestsjællandVi mangler undervisere til EUX Online. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Brænder du for undervisning, og har du flair for digitale teknologier? Oplever du en glæde i at se andre lykkedes, og er du en god teamplayer? Så er det dig, vi har brug for som lærer på EUC Online. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede undervisere, der vil være med til at videreudvikle Danmarks bedste onlineuddannelser. Vi har brug for undervisere med fuld undervisningskompetence til vores EUX-forløb i følgende fag: Informatik B og/eller Virksomhedsøkonomi B.

Som underviser på EUC Online har du hjemmearbejdsplads, og du skal forvente at have fleksible arbejdstider, der også kan være placeret aften og weekend. Vi arbejder ud fra den holdning, at vi er til rådighed for eleverne.

Om jobbet:

 • Du skal varetage undervisningen i ét af ovenstående fag op til A-niveau
 • Du skal planlægge og tilrettelægge undervisningen, så den inddrager viden fra erhvervsuddannelserne
 • Du skal følge op på elevernes studieaktivitet
Københavns ProfessionshøjskoleStudieadministrativ koordinator til Sygeplejerskeuddannelsen i Studieservice

Københavns Professionshøjskole

Har du lyst til at koordinere praktik? Kan du samarbejde om drift og udvikling af studieadministrative opgaver? Og har du både overblik, sans for detaljen og udpræget systemsnilde? Så er det dig, vi skal bruge!

Du får en hverdag med mange kontaktflader og med fingrene i mange systemer. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

 • understøtte Sygeplejerskeuddannelsen med administration af praktik, herunder eksamen
 • koordinere og fordele praktikpladser til uddannelsens knap 4000 studerende i tæt samarbejde med kolleger fra uddannelsen og de kliniske uddannelsessteder i Region H og kommuner
 • sikre en optimal serviceoplevelse for vores studerende, bl.a. via vores virtuelle servicekoncept kaldet Basen og via den daglige kontakt
KPK Døre & Vinduer
Sælger til kundesupport

KPK Døre & Vinduer, Nykøbing Mors

Vil du være en del af vinduesindustriens stærkeste salgsteam? Er du ambitiøs og brænder for kundeservice og rådgivning? Drømmer du om at komme med på holdet i en brancheførende virksomhed med kunden i centrum? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

KPK producerer og sælger ordrespecifikke døre og vinduer. Vores kunder er håndværksmestre i Danmark, og din opgave bliver at servicere vores mange kunder og medvirke til at fastholde og udbygge KPKs position som foretrukken leverandør af nye vinduer og døre.

Vi tilbyder

 • Et udfordrende job, hvor du kan udvikle dine kompetencer
 • En stabil og velfungerende arbejdsplads med orden i tingene og et godt arbejdsmiljø
 • Gode og kompetente kollegaer, der bakker dig op, og som er stolte af vores produkter og den service, vi yder vores kunder
KPK Døre & Vinduer
Grundfos A/S
SAP IBP/APO Consultant

Grundfos A/S, Bjerringbro

Are you looking for an opportunity to impact the digitalization of a major international company that contributes to global sustainability every day?

You will be responsible for working with the different business units who apply SAP PP, APO, and IBP in their daily work as part of the strategic important SIOP processes. This entails advisory services, application design, development, and implementations within the digital value chain.

Pioneering your area, you provide value to the business by:

  Grundfos
 • Providing application consultancy.
 • Driving development and implementation projects.
 • Implementing business improvements.
Grundfos A/S
AS3 Work&CareFREELANCE JOBCOACH - Storkøbenhavn

AS3 Work&Care

AS3 Work&Care søger lige nu flere freelance jobcoaches, som har mulighed for at løse opgaver på vores centre på Sjælland, primært i Ørestaden, Greve, Ballerup, Køge, Frederikssund og på Frederiksberg.

For at søge stillingen som freelance jobcoach, skal du være selvstændig og have eget CVR-nummer. Stillingen er et samarbejde mellem din virksomhed og AS3 Work&Care.

Som jobcoach er du stærkt motiveret af at skabe resultater sammen med vores kandidater - således de fastholdes eller kommer tættere på arbejdsmarkedet. Du vil arbejde med forskellige målgrupper og målet er uanset, at den enkelte kandidat gennem et intensivt rådgivningsforløb opnår tilknytning til arbejdsmarkedet eller påbegynder uddannelse.

Morsø KommuneHandelschef til Mors

Morsø Kommune

Vi søger en handelschef, der brænder for handelslivet på Mors. Du skal som handelschef være med til at sætte mere fokus på et spirende handelsliv i Nykøbing og resten af Mors, antallet af medlemmer og vores mange events.

Det er en nyoprettet stilling, som du selv kan være med til at præge og udvikle. Du bliver ansat i Morsø Handelsstandsforening, som er en medlemsbaseret forening. Vi skal både holde fast i kursen og videreudvikle.

Du skal som handelschef kunne støtte og professionalisere arbejdet i foreningen. Vi har brug for en tovholder, som har fuldt fokus på opgaven og koordineringen.

Dine primære opgaver som handelschef vil være:

 • Sikre et højt aktivitetsniveau, der fastholder og tiltrækker medlemmer
 • Være synlig og tilgængelig for medlemmerne
 • Planlægge, udvikle og gennemføre arrangementer og events
SuperBrugsenHMO-partner til SuperBrugsen

SuperBrugsen

Vil du være med til at optimere driften, sikre øget trivsel og øge indtjeningen i SuperBrugs-kæden?

SuperBrugsen vil indføre "Hverdag med overskud", og vi vil have et bredt fokus på flere regnskabslinjer, hvor vi kan øge vores indtjening.

Til implementering af dette søger vi nogle dygtige HMO-partnere, typisk fra souschefniveau, som har mod på at prøve nye "græsgange" og udvikle egne evner. HMO vil være en lærerig uddannelse med flere aspekter; drive fremtidens sunde butik, herunder driftsoptimering, effektivisering af processerne i en butik, og for de rette kandidater vil HMO ligeledes kunne fungere som et springbræt til eksempelvis drømmen om at blive uddeler.

I den forbindelse har vi behov for at rekruttere 6 dygtige ledere, 3 til øst og 3 til vest, som skal indgå på HMO-holdet fra omkring 1. oktober 2020.

CuriaSalgschef med salgs- og budgetansvar for det danske marked

Curia søger for BROEN A/S i Assens

Har du et stærkt kommercielt fokus, og brænder du for salgsudvikling og teknisk salg?

Du bliver ansvarlig for løbende at have fingeren på pulsen vedrørende det danske marked. Her skal du både tilpasse konkrete aktiviteter og samarbejde med salgsdirektøren for at sikre langsigtede tilpasninger og justeringer af strategien.

Nogle af dine opgaver og ansvarsområder bliver:

 • Salgs- og budgetansvar for det danske marked
 • Udarbejdelse og opfølgning af tilbud
 • Teknisk sparring og værdiskabelse i samarbejde med kunderne
JYSKJYSK Danmark søger elever til hele landet

JYSK

Vil du arbejde i en international retailkæde, hvor personlig udvikling, teamspirit og gode kollegaer går hånd i hånd med effektivitet og benhård stræben efter at være nr. 1? Ser du dig selv i et job med mulighed for ansvar og hvor talent værdsættes og den ekstra mil belønnes?

JYSK

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice? Trives du med forskellige arbejdsopgaver, hvor konkurrence er en del af hverdagen, og kan du indgå i en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den elev, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • en professionel elevuddannelse med skoleophold på vores eget Academy
 • et springbræt til mange forskellige kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
Nordic Food College søger ernæringsassistent eller kok
Nu har du muligheden for at blive en del af holdet på Nordic Food College, som både rummer Morsø Landbrugsskole og Culinary.
EUC Nordvest Nordic Food College, Nykøbing M
Jobcenter
Nordic Food College - Morsø Landbrugsskole søger landbrugselev
Som en del af det uddannelseskoncept, der ligger til grund for etableringen af Nordic Food College, har vi i de forgange år forøget...
EUC Nordvest Nordic Food College, Nykøbing M
Jobcenter