79 job matcher din søgning 79 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

BILA A/S
Mekanisk Konstruktør

BILA A/S, Aalborg, Nykøbing Mors eller Herning

Vi søger tekniske stærke mekaniske konstruktører, som brænder for at designe produktionsudstyr med de nyeste robotløsninger og special maskiner.

Som mekanisk konstruktør bliver du projektlederens og projektteamets sparringspartner i udviklingen af den specifikke løsning af produktionsudstyr/special maskiner til industrien i Danmark og udlandet.

Arbejdsopgaver og ansvarsområder

 • Opgavedefinition sammen med projektleder
 • Udvikle og designe produktionsudstyr/special maskiner til industrien i Danmark og udlandet
 • Udarbejde designspecifikationer og testplaner
BILA A/S
Smartlift A/S
Stærk elektroteknisk profil til udviklingsafdeling

Smartlift A/S, Nykøbing M

Har du flair for udvikling og design af elektromekaniske maskiner? Og har du erfaring inden for lavspændingssystemer, styring og programmering? Så har du muligheden for at blive en del af den førende virksomhed inden for mobile glasløftere.

Med en branche i rivende udvikling, ønsker Smartlift at styrke udviklingsafdelingen for at bibeholde positionen i markedet og være first-movers på nye produkter og løsninger.

Med reference til udviklingschefen og i tæt tværfagligt samarbejde med produktionen får du ansvar for

 • at udvikle nye tekniske løsninger med fokus på det elektrotekniske
 • at produktionsmodne fra prototype til endelig produktion
 • at optimere og forbedre allerede eksisterende løsninger
Smartlift A/S
Gem
BOTJEK CENTER MIDT- & VESTJYLLAND ApS Bygningssagkyndig og energikonsulent

BOTJEK CENTER MIDT- & VESTJYLLAND ApS

 • Er du kvalitetsbevidst og serviceminded?
 • Har du en alsidig byggeteknisk baggrund?
 • Kan du arbejde selvstændigt?

Er svaret ja til ovenstående, så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en medarbejder, der selvstændigt kan udarbejde tilstandsrapporter og energimærker samt andre beslægtede opgaver som f.eks. køberrådgivning, byggetekniske rapporter samt forsikringstaksering.

Vi tilbyder dig ansættelse i en virksomhed i god udvikling samt en dynamisk arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder, fagligt som personligt.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Løvbjerg Supermarked A/S Delikatesseleder

Løvbjerg Supermarked A/S, Nykøbing Mors

Løvbjerg i Nykøbing Mors søger en dygtig og markant delikatesseleder, som skal være med til at fastholde og fortsætte den gode udvikling i vores delikatesseafdeling. Har du lyst, energi og elsker du at lave mad, inspirere kunder og lede andre medarbejdere til succes? Så er jobbet helt sikkert noget for dig.

Dine arbejdsopgaver:

 • Være med til at udvikle nye retter og måltidsløsninger
 • Deltage i den daglige produktion og kundebetjening
 • Ha' fingeren på pulsen- udstille inspirerende oplæg med fokus på sæsonbetonede varer
 • Sikre højt engagement og trivsel i afdelingen
 • Være med til at sikre en altid inspirerende, velopfyldt og veltrimmet delikatesseafdeling
 • Kvalitetssikring og fokus på den positive indkøbsoplevelse
Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Lidl Danmark K/S
Souschef - Nykøbing Mors

Lidl Danmark K/S

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job
Lidl Danmark K/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Gem
JELD-WEN Danmark A/S Softwareentwickler für CPQ-Anwendungen - Remote

JELD-WEN Danmark A/S

Wir handeln mit Integrität, investieren in Menschen, inspirieren durch Innovation, erfüllen unsere Zusagen und verbessern uns täglich.

Wir suchen talentierte Personen, die diesen Zweck und diese Werte teilen und sich in ihrem Fachgebiet profilieren möchten.

Tätigkeitsbeschreibung:

 • Unterstützung des europäischen CPQ-Teams in den aktuellen CPQ-Anwendungen auf Basis von camos und MoveIT ISS+
 • Beteiligung an der Implementierung des kommenden europäischen NextGen CPQ-Systems
 • Unterstützung der CPQ-Anwendungslandschaft und die Entwicklung der CPQ-Roadmap Aufbau der NextGen CPQ-
BDO
Start din karriere som trainee inden for business & outsourcing

BDO, Vejle, Odense, København, Aarhus, Herning, Esbjerg, Viborg, Kalundborg, Skive, Randers, Nykøbing Mors, Hobro, Sæby, Aalborg, Kolding, Silkeborg, Roskilde

BDO er en af landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder, og vi søger lige nu nysgerrige og dygtige profiler, der ønsker at kickstarte deres karriere inden for digital økonomisk rådgivning i vores forretningsområde, Business Services & Outsourcing (BSO).

Din dagligdag vil bestå af varierende kundeopgaver. Du får fra dag ét en praktisk hands-on erfaring og en stor kontaktflade til forskelligartede kunde- og virksomhedstyper.

Opgaverne vil bl.a. omfatte:

 • Finansbogføring
 • Debitor- og kreditorstyring
 • Månedsafslutning, controlling og analyse (på sigt kunderådgivning)
BDO
BILA A/S
Project Manager til automatisering af fremtidens produktion

BILA A/S, Nykøbing M. eller Sønderborg

Vil du stå i spidsen for at styre og eksekvere innovative automationsprojekter sammen med vores kunder?

Vi er specialister i produktionsoptimering, automatisering og robotteknologi. Som Project Manager er du ansvarlig for at sikre leverancerne fra start til slut og skabe størst mulig værdi for vores kunder. Dine ansvarsområder og opgaver bliver bl.a.:

 • Samarbejde med salgsteam og kunder om koncepter, teknisk afklaring og projekteksekvering
 • Ledelse af projektteams og koordinering med eksterne underleverandører
 • Ansvar for projektleverancen, herunder økonomi, tidsplan og kvalitet
BILA A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Jobindex A/S
Netværksleder, der vil styrke dansk erhvervsliv

Jobindex A/S søger for Egn Danmark A/S i København

Kunne du tænke dig et job med stor frihed og fleksibilitet, hvor du samtidigt kommer helt tæt på maskinrummet i dansk erhvervsliv? Og vil du være med til at udvikle mennesker både fagligt og personligt?

”Det er det perfekte job for dig, der elsker at arbejde med relationer og mennesker – og som ønsker at arbejde med ligesindede inden for det IT-faglige område,” fortæller Flemming Rosenørn Jacobsen, business unit director.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her!

Jobindex A/S
Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
BILA A/S
Project Managers til produktionsoptimering i medicinalindustrien

BILA A/S, Randers, Aalborg eller Nykøbing Mors

Vil du stå i spidsen for at implementere innovative automationsløsninger i DK’s medicinalvirksomheder?

Medicinalbranchen er inde i en markant udvikling, og mange virksomheder planlægger milliardinvesteringer i automatiserede produktionsanlæg i de kommende år for at sikre fremtidens produktion og konkurrenceevne. Investeringerne giver øget travlhed i vores Medico-afdeling, og derfor søger vi talentfulde og engagerede Project Managers til at udvikle og styre spændende automationsprojekter i samarbejde med vores kunder i branchen.

Din rolle spænder bredt fra at være rådgivende partner for vores kunder og udvikle løsninger sammen med dem til at lede og motivere dine projektteams. Du får en spændende og afvekslende hverdag med en stor berøringsflade internt og eksternt.

BILA A/S
Gem
Sparekassen Danmark A/S
Erhvervskundechef Thy-Mors

Sparekassen Danmark A/S

Er du en udadvendt og målrettet person, der elsker at lave forretninger, give kompetent rådgivning og yde fremragende service til erhvervskunder? Er du til sund fornuft, handlekraft og korte beslutningsgange? Så er du måske den erhvervsrådgiver, vi søger.

Din titel bliver ”erhvervskundechef” med ansvar for udbygning og fastholdelse af egen kundeportefølje. Kunderne vil være bredt repræsenteret indenfor forskellige brancher og forretningsområder.

Vi tror på, at de bedste medarbejdere tiltrækker de bedste kunder, og derfor forestiller vi os, at du har følgende profil:

 • Har erfaring med salg og kunderådgivning inden for erhvervsområdet
 • Er proaktiv og opsøgende over for potentielle erhvervskunder
 • Har lyst til at involvere dig i områdets erhvervs- og foreningsliv
Sparekassen Danmark A/S