870 job matcher din søgning 870 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 870 resultater.
Holbæk KommuneEr du vores nye leder af Visitationen Holbæk Kommune?

Holbæk Kommune

Vil du være med til at skabe mere synergi mellem visitationen og driften? Vil du være med til at sikre den rehabiliterende tilgang i alle indsatser?

Visitationen er en del af enheden Sundhed og Forebyggelse, der organisatorisk er placeret under Aktiv hele livet, et af Holbæk Kommunes 6 kerneområder. Aktiv hele livet er det overordnede område for sundhed, ældre og det specialiserede voksenområde. Kerneopgaven i Aktiv hele livet er at støtte borgerne til at leve et så aktivt og selvstændigt liv som muligt. Der er ca. 1300 ansatte i Aktiv hele livet og der et budget på ca. 1,2 mia. kr.

Du får ansvar for en afdeling bestående af 15 visitatorer og et team af rehabiliteringsterapeuter. Afdelingen har et budget på 255 millioner kr.

Dankbar ApSDankbar Botilbud søger en uddannet pædagog på 37 timer om ugen med opstart efter aftale

Dankbar ApS, Roskilde

Trives du i en afvekslende hverdag med fagligt spændende opgaver, så er vores botilbud muligvis noget for dig.

Dankbar er et højspecialiseret dagbehandlingstilbud for psykisk syge og sårbare børn og unge. Vi tilbyder miljøterapeutisk behandling, som tager udgangspunkt i den enkelte unge og dennes udfordringer. Vi skaber rammerne, som sikrer, at den unge kan arbejde med sin egen udvikling.

Vores botilbud som er beliggende i Roskilde, rummer tre unge og et yderst professionelt team bestående af pædagoger, lærere, psykoterapeuter, diætister og psykiatere.

Vi tilbyder

 • Et meget spændende behandlingsmiljø
 • De dejligste børn og unge
 • Fast supervision og ugentlige behandlingsmøder
Specialskolen Bramsnæsvig's Døgn og Aflastningstilbud ApS
Vi søger en barselsvikar pædagog eller social- og sundhedsassistent til skole/aflastning og en pædagog til vores døgntilbud

Specialskolen Bramsnæsvig's Døgn og Aflastningstilbud ApS, Kirke Hyllinge

Specialskolen Bramsnæsvig er en selvejende virksomhed med skole, døgn- og aflastningstilbud beliggende i naturskønne omgivelser i Lejre Kommune.

Hos os er det vigtigt at skabe trivsel og udvikling for vores børn og unge. Vi arbejder ud fra en neuropædagogisk forståelsesramme, og vores værdier bygger på anerkendelse, tillid, ressourcesyn, udvikling og troværdighed.

Vi søger dynamiske tillidsvækkende og motiverende pædagoger eller en social- og sundhedsassistent, der brænder for arbejdet med børn og unge med udviklingshandicap.

Vi tilbyder:

 • En spændende arbejdsplads med høj faglighed og udvikling
 • Grundig intro
 • Oplæring og undervisning i neuropædagogik
Specialskolen Bramsnæsvig's Døgn og Aflastningstilbud ApS
Greve KommuneNy kollega til pleje og drift af de grønne arealer i Greve Kommune

Greve Kommune

Har du en passion for det grønne område? Og kunne du tænke dig at arbejde med kontraktstyring og kvalitetsopfølgning af grøn pleje og drift? Så er dette job noget for dig.

Greve Kommune har valgt at opnormere på landskabsområdet grundet nye opgaver med kontraktstyring og kvalitetsopfølgning på kommunens udearealer. I Center for Teknik og Miljø søger vi derfor en ny engageret kollega med en alsidig grøn profil, som kan bidrage aktivt til arbejdet med forskellige typer af opgaver inden for grøn pleje og drift.

Som medarbejder i Vej- og Landskabsteamet vil du blive en del af kontraktstyringen, hvor du bl.a. skal arbejde tæt sammen med vores entreprenører, og samtidig vil du blive en del af processen med genudbud.

Indrykket: 
NettoSalgsleder - Greve

Netto

Som salgsleder i Netto tager du dine første og vigtigste skridt i retning mod en spændende lederkarriere. Du får dine egne ansvarsområder og hands-on erfaring med, hvordan man styrer en butik.

Som salgsleder indgår du i butikkens drift som en del af lederteamet og hjælper både til med at gøre butikken salgsklar og håndtere kunder. På samme tid har du også dine egne ansvarsområder – fx frugt og grønt, kolonialvarer, køl og frost eller lignende. Du er også stedfortræder for butiks- eller souscheferne, når de er ude af huset.

I Netto er hver dag spækket med nye oplevelser, og overordnet set er det din opgave at:

 • have masser af kundekontakt – både ude blandt varerne og bag kassen
 • sørge for, at butikken altid er indbydende og præsentabel
 • tage imod varer
 • åbne og lukke butikken, når butiks- og souscheferne ikke er til stede.
Indrykket: 
NettoSouschef - Greve

Netto

Har du butikschefpotentiale og ambitioner, og vil du gerne have et job, som giver dig hands-on erfaring med ledelse af din egen butik? Så har du nu mulighed for at komme ind i denne karrierestilling, hvor du tager tilløb til potentielt at overtage egen butik.

Som souschef er du butikschefens højre hånd og sparringspartner i det daglige. Man finder dig oftest ude på gulvet, hvor du er i kontakt med både medarbejdere og kunder. Du er også et par ekstra hænder i den daglige drift, for her hjælpes vi alle ad om at nå i mål. Og når butikschefen er ude af huset, syg eller på ferie, så har du det overordnede ansvar.

Det er bl.a. din opgave at:

 • sikre, at butikken opnår de ønskede driftsresultater
 • udvikle og træne medarbejderne og sikre, de er motiverede
 • gå forrest ude i butikken og vise det gode eksempel for dine kolleger
Indrykket: 
Inventarland A/S
Debitorbogholder

Inventarland A/S, Slagelse

Vi søger en erfaren bogholder til håndtering af debitorer i vores kontormøbelvirksomhed i Slagelse. Der er tale om en 20-30 timers stilling.

Det drejer sig om registrering af betalinger, inkassosager, forskellige ad hoc-opgaver og vigtigst af alt rykning af kunder. Hvis du har erfaring inden for ovenstående, er det måske dig, vi søger.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Rykning af kunder via mail og telefon
 • Håndtering af inkassosager
 • Registrering af indbetalinger og udbetalinger
Inventarland A/S
Indrykket: 
Inventarland A/S
Kundeservicemedarbejder

Inventarland A/S, Slagelse

Har du interesse for salg og service? Så mangler vi måske netop dig til vores kundeserviceteam.

Vi er et kundeserviceteam bestående af 4 kollegaer, der mangler en femte. Vi vækster i øjeblikket, og derfor har vi brug for en kollega, der interesserer sig for salg og service og vil yde sit bedste over for vores kunder.

Vi tilbyder dig en spændende arbejdsplads med højt til loftet. Du bliver en del af et humørfyldt team, der i fællesskab gør alt for at yde den bedste service over for kunderne. Vi mener selv, at vi har den bedste kundeservice i møbelbranchen og arbejder hver dag på at blive endnu bedre.

Ikke 2 dage er ens, da du vil finde ud af, at kunder kan finde på at spørge om hvad som helst. Og det er derfor din opgave at svare dem bedst muligt på det, de ønsker.

Inventarland A/S
Indrykket: 
VILA
Salgsassistent over 18 år, Waves og Køge

VILA

Har du interesse for mode, og ved du, hvad der får kunderne til at komme igen? Brænder du for at sætte service i højsædet hver dag?

VILA er et brand, hvor passionen for oplevelser, trends og feminint design forenes i et dynamisk univers af mode og inspiration. VILAs vision er at være den feminine fashionistas foretrukne modebrand, så for os er det essentielt at give kunden den ideelle shoppingoplevelse hver eneste gang, hun træder ind i en af VILAs butikker.

Som salgsassistent og højre hånd til butikschefen er din primære opgave at give vores kunder den bedste service samt sørge for, at butikken er præsentabel. Sammen med butikschefen har du ansvaret for butikkens drift og dine ansvarsområder inkluderer således alt fra udvikling og ledelse af medarbejdere til lagerbeholdning og salgstal.

Indrykket: 
Arla Foods
Reparatør/Vedligeholdstekniker - Slagelse

Arla Foods

Har du sans for fejlfinding på mekanisk- og automationsudstyr, kan du lide højt tempo, varierende udfordringer og vil du have indsigt i en masse forskellige maskiner og processer? Så er du måske vores nye vedligeholdstekniker.

Som reparatør bliver du en del af vedligeholdsafdelingen, hvor du både selvstændigt og i teams arbejder med forebyggende vedligehold samt akut opståede komplekse tekniske udfordringer på tværs af hele mejeriet.

Jobbet indbefatter tæt dialog og samarbejde med vores produktionspersonale og ledere. Systematisk brug af IT (SAP) til tids-, fejl og reservedels registrering er en del af dagligdagen.

Arla Foods
Indrykket: 
ZBC
ZBC Roskilde søger en pølsemager til produktionen

ZBC

Danmarks Slagteriskole ZBC er en erhvervsskole i udvikling med et markant fokus på udvikling af vores fødevareuddannelser i tæt kontakt med de relevante brancher. ZBC Roskilde er en del af det udviklende miljø omkring den nyeste viden på fødevareområdet og ligger midt i Region Sjællands fødevarecentrum - tæt på Madkulturen.

Du vil blive en del af vores slagterteam, hvor de primære opgaver er at producere alle former for røgvarer, pølser og pålægsvarer.

Der er tale om en tidsbegrænset fuldtidsstilling til ultimo september 2021 med mulighed for fastansættelse. Vi ser frem til at byde dig velkommen snarest muligt og senest den 1. april 2021.

Indrykket: 
Københavns KommuneUndervisnings- og udviklingsmedarbejder til Skoletjenesten/Vikingeskibsmuseet i Roskilde (barselsvikariat)

Københavns Kommune

Skoletjenesten og Vikingeskibsmuseet i Roskilde søger en undervisnings- og udviklingsansvarlig, der kan varetage det pædagogiske udviklingsarbejde og de daglige undervisningsaktiviteter for dagtilbud, grundskolen og ungdomsuddannelserne på Vikingeskibsmuseet i Roskilde.

Omdrejningspunktet i undervisningen på Vikingeskibsmuseet er vikingerne og deres skibe – og hvordan de ændrede verden. Helt konkret betyder det, at vi tager udgangspunkt i de oprindelige vikingeskibe og arbejdet med at rekonstruere dem på museets bådværft. Alle undervisningsforløb er på forhånd udviklet og tilrettelagt, så de understøtter en undersøgelsesbaseret tilgang til historien, hvor eleverne involveres gennem praktisk arbejde, og observationer danner grundlag for tilegnelse af faglige begreber og metoder.

VILA
Timeassistent på under 18 år, Waves

VILA, Greve

Er du under 18 år og har du tjek på de nyeste trends? Er du fleksibel, udadvendt og parat til at yde den bedste service overfor vores kunder?

VILA er et brand, hvor passionen for oplevelser, trends og feminint design forenes i et dynamisk univers af mode og inspiration. VILAs vision er at være den feminine fashionistas foretrukne modebrand, så for os er det essentielt at give kunden den ideelle shoppingoplevelse hver eneste gang, hun træder ind i en af VILAs butikker.

Som butiksassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service samt sørge for, at butikken altid ser indbydende og præsentabel ud. Hos VILA tilbyder vi en spændende arbejdsplads med gode kolleger og rig mulighed for personlig udvikling og udfordringer.

Indrykket: 
Odsherred KommuneSagsbehandlere til trafik- og vejområdet

Odsherred Kommune, Højby

Vil du være med til at gøre en forskel for borgere, virksomheder og turister i Odsherred Kommune? Har du lyst til at arbejde med myndighedsopgaver og andre trafikrelaterede opgaver? Så er her muligheden for at blive en del af et fagligt dygtigt team, som ovenikøbet har en 4-dages arbejdsuge.

Som sagsbehandler i Trafikteamet kommer du til at få mange forskelligartede opgaver inden for både lov om offentlige veje og lov om private fællesveje m.fl. Vores virke har en høj grad af politisk og offentlig bevågenhed.

Indrykket: 
Semler GruppenKlargøringsmedarbejder til Semler Retail Holbæk A/S

Semler Gruppen

Er du interesseret i at arbejde med nogle af Danmarks førende eksklusive bilmærker samt udføre praktiske, varierende arbejdsopgaver? Og sætter du samtidig en ære i at være serviceminded og kvalitetsbevidst? Så er du måske vores nye klargøringsmedarbejder!

Som klargøringsmedarbejder sørger du for at vaske, støvsuge og polere vores værkstedskunders biler af vores bilmærker Audi, Volkswagen, SKODA og SEAT. Det vil være en del af jobbet at varetage flere forskellige ansvarsområder i forretningen, heriblandt styring af vores dækhotel samt lettere montørarbejde. Det er derfor vigtigt, at du har skruet hænderne rigtigt på og er omstillingsparat.

Hos Semler Retail Holbæk A/S tilbyder vi et job med grundig oplæring, så du føler dig tryg i din rolle og kan yde den bedste service. Hos os får du et selvstændigt og alsidigt job med en stor mængde frihed under ansvar og et positivt arbejdsmiljø.

Indrykket: 
Novozymes A/SEl-tekniker, Vedligehold, Kalundborg

Novozymes A/S

Ønsker du at gøre en forskel, og har du en passion for el-teknik? Så er du måske vores nye el-tekniker.

Vi er et lille team af specialister inden for El-teknik hvis opgave primært er at yde støtte til vores vedligeholdsafdeling, med teknisk support. Vi har en hverdag med et højt aktivitetsniveau, i et miljø hvor du selv er med til at præge dagligdagen, og har indflydelse på dit eget arbejde.

Du kommer til at gøre en forskel ved at:

 • Supervisere elektrikere og teknikere i vedligehold
 • Vedligeholde KLS, herunder undervisning af håndværkere
 • Koordinere nedluk i forbindelse med vedligehold af hovedtavler og højspændingsanlæg
Indrykket: 
Region Hovedstaden
Vil du være med til at skabe et trygt, sikkert og professionelt møde med retspsykiatrien?

Region Hovedstaden, Roskilde

Vi søger social- og sundhedsassistenter med særlig interesse for sikkerhed til det nye retspsykiatriske Velkomsthus i Nordens største retspsykiatri.

Du får funktion som sikkerhedsassistent med en hverdag i Velkomsthuset og Udsigtens fællesarealer. Det betyder, at du får ansvaret for at opretholde et højt sikkerheds- og serviceniveau ved modtagelse og udgang.

Mere præcist vil du få til opgave at:

 • Indskrive patienter i vores system ”Sundhedsplatformen” samt indskrive og introducere besøgende til besøgsenheden og sikkerheden i bygningen
 • Gennemføre scanning ved karmscanner og taskescanner
 • Foretage visitation af patienter og håndtere deponerede patientejendele
Region Hovedstaden
SuperBrugsenSouschef, SuperBrugsen Ubby

SuperBrugsen

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

 • blive en del af lederteamet i en stor dagligvarebutik
 • prøve kræfter med alle aspekter af ledelse
 • få det bedst mulige afsæt til din karriere i SuperBrugsen

Som Souschef er du sammen med uddeleren ansvarlig for butikkens drift, herunder økonomi, drift og ledelse af medarbejdere. Du arbejder således med:

 • Budgetter, salgstal og salgsplanlægning
 • Arbejdsplanlægning og sikre, at planlægningen fungerer
 • At sikre at butikken altid er sæson- og salgsklar

En stor del af tiden bruger du i butikken, hvor du står for meget af den daglige ledelse af medarbejderne. Med SuperBrugsen stærke lokale forankring er din kontakt med kunderne rigtig vigtig. Du bruger tid på at tale med kunderne for at kende deres behov og for at få en god relation.

Indrykket: 
Schoeller-Plast-Enterprise A/S
Plastmager/opstiller

Schoeller-Plast-Enterprise A/S, Regstrup

SCHOELLER-PLAST-ENTERPRISE A/S søger erfarne og dygtige opstillere til vor sprøjtestøbeafdelings dag-, aften- og nathold – gerne med roboterfaring.

Arbejdsopgaverne omfatter:

 • Opstilling af værktøjer og indkøring af sprøjtestøbemaskiner samt robotter iht. produktionsplan.
 • Overvågning af sprøjtestøbeproduktionen for sikring af en stabil produktion i den rette kvalitet
 • Fejlretning på maskiner fra 35 t til 1250 t – primært Engel, Battenfeld og KraussMaffei
 • Vedligeholdelse af orden og systematik i sprøjtestøbehallen.

Vi tilbyder

 • Gode og stabile arbejdsforhold
 • Et job med alsidige maskiner og robotter
 • En løn der svarer til dine kvalifikationer
Indrykket: 
VurderingsstyrelsenKontorchef til centralt juridisk kontor i Vurderingsstyrelsen

Vurderingsstyrelsen, Roskilde

Brænder du for at løse komplicerede juridiske problemstillinger, der kræver høj faglighed og stærke forvaltningsretlige kompetencer? Vi søger en kontorchef, der kan holde overblikket i komplekse processer, og som hurtigt kan sætte sig ind i lovgivningen vedr. ejendomsvurderinger.

Vurderingsstyrelsen søger en kontorchef til Jura og Kvalitet 2. Kontoret er omdrejningspunkt for den juridiske understøttelse af den eksisterende administration efter de vurderingsregler, der administreres efter, indtil der udsendes nye ejendomsvurderinger, herunder håndtering af klage- og genoptagelsessager, der vedrører vurderinger foretaget efter disse regler.

Kontoret er desuden ansvarlig for den juridiske understøttelse af Vurderingsstyrelsens behandling af klagesager over de historiske vurderinger, når klageadgangen åbnes op, samt den del af tilbagebetalingsordningen, som Vurderingsstyrelsen skal administrere.

Vurderingsstyrelsen
Indrykket: