965 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

965 jobannoncer

Den Miljøterapeutiske Organisation ApS

Erfaren psykolog til nyoprettet stilling på vores behandlings- og undervisningstilbud

Holbæk

I et delt lederskab, vil du lede vores mentaliseringsteam, som er ansvarlig for at fremme behandlingstilgang og en kultur båret af den mentaliseringsbaserede tilgang. Herunder at sikre organisationen værdigrund: anerkendelse, nærvær, trivsel og udvikling.

Vi tilbyder dig bl.a. at blive vores psykolog, hvor du kan gøre en forskel for børn og unge i en sårbar periode af deres liv og sammen med dygtige kollegaer lave indsatser som er med til at sikre positiv udvikling for både fagligheden i behandlingsarbejdet og for den enkelte.

Den Miljøterapeutiske Organisation ApS
Gem
Verisure

Kørende Salgskonsulent til salg af Tryghed – Roskilde

Se video om Verisure som arbejdsplads

Vi søger en erfaren og resultatorienteret Kørende Salgskonsulent til at gøre Danmark til et tryggere sted at bo ved at sikre endnu flere hjem og mindre virksomheder.

Du vil være ansvarlig for nysalg og drive hele salgsprocessen fra tiltrækning af kunder til mødeafholdelse samt salg og installation af alarmløsningen.

Som en del af Verisure-teamet indgår du i et dedikeret miljø, hvor vi fokuserer på at støtte og træne dig fra dag ét, så du kan opnå dit fulde potentiale.

Verisure
Gem
Gamst Blomster

Blomsterdekoratør på 25-37 timer

Roskilde

Vi søger vi en frisk og serviceminded blomsterdekoratør/-binder med solid praktisk erfaring til tiltrædelse hurtigst muligt i vores butik i Kvickly Hyrdehøj. Vi lægger stor vægt på, at du er mødestabil, selvstændig og har gåpåmod i forhold til de mange forskellige opgaver, der er i en blomsterforretning.

Vi tilbyder dig masser af mulighed for sparring og udvikling, et uformelt arbejdsmiljø og en hyggelig atmosfære med glade kollegaer og søde kunder. Der er gode og velordnede arbejdsforhold, hvor du har indflydelse på din hverdag i jobbet.

Gem
Greve Kommune

Teknisk serviceleder til ejendomsserviceområdet

Greve

Er du serviceminded, har du hænderne rigtigt skruet på og ønsker du at gøre en forskel for mennesker i Greve kommune, så er det måske dig, vi søger til Teknisk Service i Team Skoler Nord.

Hos os vil du få:

 • Afvekslende opgaver og udfordringer, der løses i samarbejde med engagerede kollegaer
 • Indflydelse på arbejdets tilrettelæggelse og udførelse
 • Et godt og uformelt arbejdsklima med dine kollegaer
Greve Kommune
Gem
Ditobus Servicetrafik A/S

Minibuschauffør

Roskilde

Vi søger faste chauffører og afløsere til kørsel i Roskilde Kommune. Vi mangler chauffører med det store erhvervskørekort, EU-kvalifikationsbevis samt BAB 1-2-3.

Vi tilbyder:

 • Et afslappet og uformelt arbejdsmiljø med gode og kompetente kollegaer.
 • Arbejdstiden er primært i dagtimerne mandag til fredag.
 • Løn og pension efter overenskomst med 3F.
Ditobus Servicetrafik A/S
Gem
Allé Salonen ApS

Frisør

Kalundborg

Allé Salonen er en travl og veletableret frisørsalon med mange trofaste kunder. Allé Salonen er en familiesalon med en hyggelig stemning.

Vi kan tilbyde en deltids/fuldtids-stilling, vi er fleksible i forhold til aftale om arbejdstid.

Dine kvalifikationer:

 • Gyldig 4-årig frisøruddannelse taget i Danmark
 • Gode kommunikations- og service-færdigheder
 • Vi ser helst, du kan varetage permanentning, farvning, klipning og styling
Gem
Region Sjælland

Socialrådgiver eller pædagog

Roskilde

Socialfaglige kollegaer søges til Forsorgshjemmet Roskildehjemmet – et tilbud til personer med særlige sociale problemer, som ikke har eller ikke kan opholde sig i egen bolig, og som har behov for botilbud og for tilbud om aktiverende støtte omsorg og hjælp, jf. Servicelovens § 110.

Vi kan tilbyde:

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

 • 35 engagerede og dygtige kollegaer, der brænder for deres arbejde
 • En organisation, der har øje for både en faglig udvikling og et godt arbejdsmiljø
 • En spændende arbejdsplads med udfordringer og udviklingsopgaver
Gem
NOV Flexibles, NOV

FAT Technician

Kalundborg

Factory Acceptance Testing afd. Kalundborg søger medarbejdere.

Som FAT Tekniker i vores afdeling bliver du, i samarbejde med vores øvrige team, en del af et kompetent hold, der primært har til opgave at udføre test på færdige rør på daglig basis.

Din faglige baggrund er ikke afgørende. Det er meget vigtigere for os, at du har den rigtige indstilling til arbejde i offshore-industrien, som blandt andet stiller høje krav til sikkerhed og kvaliteten af vores arbejde.

NOV Flexibles, NOV
Gem
Kriminalforsorgen Øst

Medarbejder med håndværksmæssig baggrund søges til Jyderup Fængsel, Kriminalforsorgen Øst

Er du uddannet tømrer, snedker, VVS, elektriker, gartner og lignende, eller har du en håndværksmæssig stor erfaring?

Har du lyst til at gøre en forskel for indsatte i Kriminalforsorgen, hvor vi har fokus på at bringe mennesker sikkert videre til et liv uden kriminalitet?

Vi tilbyder et spændende arbejde med masser af udfordringer og engagerede og fagligt dygtige kolleger. Meningsfuld beskæftigelse under afsoningen af en fængselsstraf er et af de resocialiserende tiltag, som du skal være med til at tilbyde den indsatte.

Gem
Greve Kommune

Børnehaveklasseassistent

Greve

Hedelyskolen er en folkeskole med omkring 720 elever, hvoraf de ca. 70 er tilknyttet en specialklasserække. Vi har også kommunens ordblindecenter og en modtageklasse for mellemtrinnet.

Vi kan tilbyde

 • En skole med gode rammer for fysisk aktivitet og udendørs læringsmiljøer.
 • Et stærkt fagligt miljø med et fælles fokus på børnenes trivsel, dannelse og læring.
 • En god stemning i personalegruppen og en åben og dialogsøgende ledelse.
Greve Kommune
Gem
Kalundborg Kommune

Erfaren ergoterapeut til Hjælpemiddelområdet - genopslag

Kalundborg

Søger du efter en arbejdsplads med et dynamisk miljø, som prioriterer respekt, engagement, kommunikation, trivsel og løbende udvikling?

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være varetagelse af ansøgninger fra kommunens borgere vedrørende hjælpemidler, forbrugsgoder, boligindretning, biler, arbejdsredskaber til hjemmeplejen, hjælpemidler til genoptrænings- og rehabiliteringsforløb samt udskrivelser fra sygehus.

Du vil hos os få mulighed for hjemmearbejde og fra 2025 en fleksibel firedags arbejdsuge.

Gem
Glim Refugium

Pædagogisk medarbejder, 37 timer i skiftende vagter pr. 1.10.2024

Roskilde

Vi prioriterer høj faglighed, og vi arbejder ud fra en narrativ tilgang efter en miljøterapeutisk ramme.

Tilbuddet er beliggende i landlige omgivelser 6 km fra Roskilde Centrum. Vi har heste, grise og smådyr, som benyttes terapeutisk og som aktivitet. Derudover har vi fokus på musik – både som terapi, som tilbud om undervisning samt som aktivitet.

Vi tilbyder et job med:

 • En arbejdsplads med fokus på trivsel både for beboere og personale
 • Fokus på faglig og personlig udvikling
Gem
Dansk Dekommissionering

Administrativ medarbejder søges til alsidig opgaveportefølje

Roskilde

I stillingen vil du få en bred vifte af opgaver, både af langsigtet og mere kortsigtet karakter. I dagligdagen er du hovedansvarlig for telefonbetjening, post og varefordeling, og du er ansvarlig for at sikre mødeforplejning og rejsebestillinger, samt diverse praktiske opgaver i den forbindelse.

Vi tilbyder bl.a. mulighed for hjemmearbejde og en arbejdsplads med fokus på sammenhængen mellem et godt arbejdsliv og et godt privatliv.

Dansk Dekommissionering
Gem
Landsgrav Friskole

Håndværks- og designlærer

Slagelse

Vi har både brug for en lærer der kan føre til prøve i 8. kl. og en der kan undervise i indskolingen i billedkunst. Har du andre spændende faglige kompetencer med i bagagen, hører vi naturligvis gerne om disse.

Underviser du fx i naturfag eller andre praktisk-musiske fag? Har du erfaring med CO-teaching, støtteopgaver eller specialundervisning?

Stillingen er p.t. på 65 %, men kan for den rette person udvides til en fuldtidsstilling.

Vi kan tilbyde et vedholdende fokus på et godt arbejdsmiljø, nogle engagerede og fagligt kompetente kolleger samt en støttende og synlig ledelse.

Gem
Sparekassen Sjælland-Fyn A/S

Vil du være kreditcontroller, og har du erfaring med privatkunder og mindre erhvervskunder?

Holbæk

Som kreditcontroller på privatområdet kommer du bl.a. til at:

 • udføre bevillingskontroller på privatsager og mindre erhvervssager, på de bevillinger der foretages decentralt i vores filialer
 • være i dialog med område-/filialdirektørerne og kunderådgiverne
Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Gem
Helix Lab

Laboratory Technician til Helix Lab - genopslag

Kalundborg

Vil du være en del af Helix Lab Teamet, som er i færd med at udvikle et stærkt forsknings- og uddannelsescenter i Kalundborg? Vil du være med til at opbygge et internationalt cluster for industri 4.0 bioproduktion og industriel bæredygtighed i Skandinaviens største bioindustrielle klynge, som tiltrækker dygtige danske og internationale talenter?

Vi søger en erfaren tekniker/laborant, der har lyst til at udvikle laboratoriefaciliteter og støtte studerende i et tværligt udviklingsmiljø.

Er det dig, vi står og mangler?

Gem
Granly Diesel A/S

Diesel-/Entreprenør-mekaniker eller Skibsmontør til service og vedligehold af datacentre på Sjælland

Lejre

Vi har forrygende travlt og skal derfor udvide vores medarbejderstab med en ny velkvalificeret montør eller lignende til vores værksted i Osted.

Dine primære opgaver er:

 • at indgå i den eksisterende stab på værkstedet til løsning af de daglige jobs primært i og omkring værkstedet i Osted.
 • at udføre de daglige jobs professionelt og med service i højsædet.

Vi garanterer dig bl.a. en spændende hverdag med udviklingsmuligheder såvel fagligt som personligt samt løn og ansættelsesvilkår, der matcher dine kvalifikationer.

Gem
Bedemand Berner ApS

Erfaren bedemand

Til vores forretninger på Midt- og Vestsjælland søger vi en erfaren bedemand til vores gode team af imødekommende kolleger.

Hos Bedemand Berner ligger vores primære fokus på god rådgivning og vejledning til mennesker, der befinder sig i en svær tid.

Du vil få en bred vifte af arbejdsopgaver herunder afholdelse af samtaler med pårørende, transport af afdøde, rekvirering af attester og dokumenter samt meget, meget mere.

Bedemand Berner ApS
Jobindex søger for PayPerWash A/S
Gem
Jobindex

Norsktalende kundesupporter – support til slutkunder på vores største marked

Jyllinge

Sommerfesten er lige om hjørnet, og Lone skal have vasket sin bedste kjole. Hun trykker start på vaskemaskinen, men hov… vaskemaskinen starter ikke! Hun skynder sig at ringe til dig!

Altså, hvis vi er så heldige at få dig som kollega! Her får du et job, hvor du får mulighed for at fokusere på ren support til vores brugere, når vaskemaskinen driller. Og så i et team, hvor sammenholdet er godt, og vi griner sammen hver dag.

Jobindex
Gem
Altan.dk A/S

Projekteringsansvarlig til altanprojekter

Sorø

Der er mange, som drømmer om at kunne nyde det søde altanliv, og derfor har vi fuld fart på i projekteringsafdelingen hos Altan.dk.

Som projekteringsansvarlig i Altan.dk er du den kontakt som kunden møder efter indgåelse af kontrakt med os. Som projekteringsansvarlig modellerer, tegner og ansøger du om kundens altanprojekt, så vi sammen kan opfylde deres altandrømme.

Vi er med til at skabe det gode liv i byen med altaner til glæde for vores mange kunder.

Altan.dk A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV