969 job matcher din søgning 969 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 969 resultater.
Holbæk KommuneKan du skabe retning for Sundhed og forebyggelse i Holbæk Kommune?

Holbæk Kommune

Til en nyoprettet stilling søger vi en leder af Sundhed og forebyggelse

Brænder du for at være med til at skabe et samlet sundheds- og forebyggelsesfokus i Holbæk Kommune? Brænder du for at arbejde med visioner og strategi, samtidig med at du spiller ledere og medarbejdere gode? Vil du være med til at samle både myndighed og udfører inden for sundhed og forebyggelse i Holbæk Kommune? Formår du at sætte retning og samle indsatser om det nære sundhedsvæsen, ny sundhedsreform og revidering af Holbæk Kommunes sundhedspolitik?

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver bl.a. at:

 • Skabe en fælles retning for sundhed og forebyggelse i Holbæk Kommune
 • Etablere et tæt samarbejde mellem myndighed og udfører
 • Udvikle det nære sundhedsvæsen i relation til kommende ny Sundhedslov og revidering af Holbæk Kommunes sundhedspolitik
Holbæk KommuneKan du vende tingene på hovedet?

Holbæk Kommune

Holbæk Kommune søger en ny leder af Det specialiserede voksenområde.

Brænder du for at være med til at skabe gode rammer for voksne borgere med svære betingelser? Brænder du for at vende tingene på hovedet og finde nye måder at løse kerneopgaven på? Vil du være med til at samle både myndighed og udfører inden for det specialiserede voksenområde i Holbæk Kommune? Formår du at ’stå fast i modvind’ i et område med stor bevågenhed?

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver bl.a. at:

 • Understøtte udviklingen af et tæt samarbejde mellem myndighed og udfører og skabe en fælles bundlinje
 • Udvikle området og sikre løsningerne til fremtiden med flere borgere og flere målgrupper
 • Skabe gode rammer for at lederne kan lede sine enheder
Holbæk KommuneKan du etablere og udvikle et fagsekretariat med høj trivsel og høj kvalitet i opgaveløsningen?

Holbæk Kommune

Holbæk Kommune søger en ny leder af Fagsekretariatet til Aktiv hele livet

Brænder du for at understøtte Aktiv hele livet med udviklings- og analyseopgaver? Kan du understøtte etablering og udvikling af et fagsekretariat med høj trivsel og høj kvalitet i opgaveløsningen? Kan du skabe overblik over opgaver og ressourcer i Aktiv hele livet samtidig med at du udfordrer ledergruppen i retningen og løsningerne?

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder bliver bl.a. at:

 • Etablere og udvikle Fagsekretariatet, så der skabes klarhed over opgaver, prioriteringer og flow samtidig med at der er stor medarbejdertilfredshed og faglig stolthed blandt konsulenterne. Der skal skabes et nyt fællesskab
 • Etablere en smidig kultur/struktur som sikrer, at fagsekretariatets understøttelse af driftsområderne bliver relevant, fleksibel og effektiv
Jobindex A/S
Brand Management Assistant, som trives i krydsspændet imellem produktudvikling, marketing og indkøb

Jobindex A/S søger for Svendsen Sport A/S i Gadstrup

… og er du typen, der møder ind på arbejde og siger: ”Det bliver pissegodt det her?”

Vi er i øjeblikket i en meget spændende udvikling, og i stillingen får du mange brede opgaver og redskaber, der giver dig helt konkret indsigt i, hvad der foregår nede i maskinrummet og hos direktionen indenfor produktudvikling, marketing og indkøb. Derudover får du en hverdag med et internationalt islæt, da 90 % af vores omsætning er udenfor Danmark.

Du supporterer bl.a. produkt- og marketingdirektøren med:

 • at analysere og udfordre tal og data
 • varetage controller-agtige opgaver som datastyring og rapportering
 • opretholde varemærkerettigheder til forskellige brands

Vi leder efter en person, der kan se potentialet i lige netop denne stilling, som selv tager initiativ igennem en proaktiv og opsøgende adfærd – er det dig?

Jobindex A/S
NCC Danmark
Akkordelektrikere til NCC Building

NCC Danmark, København, Albertslund, Roskilde

Er du akkordelektriker, og vil du arbejde på store entrepriser i en velkørende virksomhed, hvor kunderne efterspørger vores ekspertise? Og kunne du tænke dig gode og kvalitetsbevidste kolleger, der altid har fokus på det gode resultat?

Så bliv en del af NCC Building, hvor vi arbejder med alle former for byggeopgaver. Vores kunderamme spænder bredt, og vi udfører opgaver i både det offentlige og det private. Vi har travlt - vores ordrebog er fyldt op flere år frem, og derfor har vi brug for faste akkordelektrikere, der er klar til at tage fat.

Du kommer ind i en entrepriseafdeling, hvor vi arbejder med faglig stolthed. Tingene bliver gjort ordentligt, og vi leverer gode resultater.

NCC Danmark
Louis Nielsen A/S
Salgsassistent

Louis Nielsen A/S, Hundige

Louis Nielsen A/S

Som Salgsassistent vil du med din store produktviden, samt interesse for mode og personlig fremtoning, hjælpe kunderne med at vælge den rigtige løsning imellem Louis Nielsens store kvalitetsudvalg og muligheder omkring brillestel, glas eller kontaktlinser. Med andre ord får du gennem din egen personlige indsats et stort ansvar for, at sælge fordele til vores kunder og løse et individuelt behov, så vores kunder får en positiv oplevelse.

Som Salgsassistent hos Louis Nielsen får du en travl og spændende hverdag i en virksomhed i vækst. Det er derfor vigtigt du besidder evnen til at bevare overblikket, selv i travle perioder. Når der ikke er kunder i butikken hjælper du med varebestilling og indretning af butikken, samt ordner lettere administration, hvorfor det er vigtigt, at du er fortrolig med brugen af pc på brugerniveau.

Louis Nielsen A/S
Jobindex Kurser
MS Windows Server 2016 & Microsoft Azure (start 17. aug. online)

Jobindex Kurser

Du får færdigheder til at kunne implementere og konfigurere Windows Server 2016 og Microsoft Azure. Når kurset er slut, kan du konfigurere, administrere og rådgive om de to systemer, uanset om de er installeret i skyen eller lokalt.

Kurset kommer bl.a. omkring Active Directory, failover clustering samt virtual machines og netværk.

Samtidig bliver du undervist i administration og vedligeholdelse af on-premises infrastruktur, samt gorup policy, virtualisering, storage, cloud concepts og meget mere.

Jobindex Kurser
ProfilpartnersDirektør/Salgschef

Profilpartners søger for HellermannTyton Danmark i Roskilde

Du er en resultatorienteret og dygtig leder, der gerne selv går forrest, og som både er strategisk tænkende og meget operationel

Du får ansvaret for at videreføre virksomhedens succesfulde rejse fra i dag at have en meget stærk position på markedet, til at være den førende udbyder af el-komponenter på det danske marked.

Du kommer til at stå i spidsen for en velfungerende salgsorganisation med dedikerede og erfarne medarbejdere med lang anciennitet indenfor import og salg af HellermanTytons højkvalitets el-komponenter. Produkter, der anses for værende blandt de bedste på markedet.

Du får det overordnede kundeansvar for virksomhedens kunder, som er el-grossister, industrien, energiselskaber, slutbrugere, data- og vindindustrien.

Altiden Omsorg A/S
Hjemmeplejen

Altiden Omsorg A/S, Solrød Strand

Kom og vær med på holdet! Til Hjemmeplejen i Solrød søger vi lige nu Social og sundhedsassistent og/eller social og sundhedshjælper, der ønsker at være en del af noget større. Samt afløsere med erfaring.

Vi tilbyder dig:

 • En lille hyggelig hjemmeplejegruppe
 • Gode kollegaer
 • 28-30 timer ugl. i dagvagt

Du skal være uddannet i vores fag og have lyst til at være med til at udvikle din arbejdsplads i en positiv retning, i samarbejde med kollegaerne og ledelsen.

ILVA
Resultatskabende og serviceminded fuldtidssælger

ILVA, Slagelse

Kan du se fordelene ved et job, hvor du:

 • Bliver en del af Danmark mest inspirerende boligunivers?
 • Arbejder med de nyeste boligtrends og inspirerer og hjælper kunden med at skabe et personligt hjem?
 • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?
 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?

Så har vi måske jobbet til dig! Hos ILVA i Slagelse er vi lige nu på udkig efter en serviceminded og resultatskabende fuldtidssælger til vores møbelafdeling. Arbejdstiden følger butikkens åbningstider og inkluderer derfor også weekendarbejde ca. hver anden weekend.

Som sælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag med mange forskellige opgaver. En af de vigtigste opgaver er salg og vejledning, hvilket betyder, at du som sælger skal ud på gulvet og møde kunderne og hjælpe dem med at finde de rette produkter, der passer til deres behov.

ILVA
Røde Kors Asylafdeling
Centermedarbejdere med omsorgsfunktion til aftenvagt til Center Avnstrup

Røde Kors Asylafdeling, Hvalsø

Røde Kors asylafdeling søger erfarne socialpædagogiske centermedarbejdere med omsorgsfunktion til aftenvagtstillinger på Center Avnstrup.

Center Avnstrup er et Røde Kors drevet center for afviste asylansøgere. Vores beboere bor på centret i kortere eller længere periode.

Røde Kors

Som centermedarbejder kræves det, at du har en god interkulturel forståelse og besidder en stærk empatisk evne, som dagligt bringes i spil som kontaktperson for beboerne. Centermedarbejderen bidrager til den tværfaglige indsats, hvor konceptet er aktivitets- og handleplanbaseret. Det er derfor også vigtigt, at du som medarbejder er en dygtig og skarp formidler, både på skrift og i tale.

Røde Kors Asylafdeling
Arla Foods
Elektrikerelev - Slagelse Mejericenter

Arla Foods

Brænder du for el, teknik og maskiner og kunne du tænke dig en spændende fremtid som elektriker indenfor industri? Så har vi en læreplads til dig.

Som elektrikerelev kommer du til at være med til at sikre, at mejeriets produktionsudstyr og anlæg fungerer optimalt. Du vil bl.a.:

 • Få et stort ansvar, hvor du vil komme til at arbejde sammen med mekaniske og elektriske specialister
 • Foretage elektrisk og mekanisk fejlfinding samt optimering og videreudvikling af det samlede produktionsanlæg
 • Få en afvekslende og spændende arbejdsdag, hvor arbejdsopgaverne spænder vidt og bl.a. består af arbejde med fejlfinding- og udbedring, optimering af anlæg og deltagelse i projekter af elmæssig karakter.
Arla Foods
Region SjællandRisikomanager til Kvalitetsafdelingen på Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse

Region Sjælland

Brænder du for at arbejde med fokus på trygge og sikre patientforløb, på et sygehus med mange akutte og komplekse forløb? Har du samtidig interesse for at samarbejde om en kultur, hvor vi gerne vil være åbne og lære af utilsigtede hændelser? Så læs endelig videre her!

Region Sjælland

Vi søger en klinisk funderet risikomanager til at indgå i vores kvalitetsafdeling med funktion omkring såvel strategiske som faglige patientsikkerhedsopgaver. Det indebærer, at du skal trives med både administrative opgaver og klinisk rettede forbedringsindsatser.

Som risikomanager i kvalitetsafdelingen bliver du en del af en afdeling med mange forskellige profiler og kompetencer. I vil være to, der samarbejder om patientsikkerhed.

Norrecco A/S
Driftschef

Norrecco A/S

NORRECCO A/S søger en driftschef, som kan styre vore driftsaktiviteter på 4 pladser på Sjælland – Lynge, Greve, Nordhavnen og Prøvestenen på Amager. Motiveres du af en travl og alsidig hverdag med fokus på drift- og personaleledelse, administration, optimering af processer og arbejdsgange? Og har du lyst til at arbejde i vores virksomhed med fokus på håndtering af affald og jord som ressourcer med mindst mulig miljøaftryk, er dette måske jobbet for dig!

Dine væsentligste opgaver vil være: Driftschefen refererer til den administrerende direktør for Norrecco og er en vigtig sparringspartner for opfyldelse af budgetmål og strategiske målsætninger. Du har den overordnede personaleledelse af og skal sikre arbejdsglæde hos medarbejderne på pladserne ved at være til stede og synlig samt kunne motivere og uddelegere ansvar til vore fire pladsformænd. Du skal udvikle vores pladser, optimere processer og stå for alt logistikken på og mellem pladserne.

Norrecco A/S
Fjordstjernen Boliger og Sundhedscenter A/S
CENTERLEDER

Fjordstjernen Boliger og Sundhedscenter A/S, Holbæk

Kunne du tænke dig at være del af et ledelsesteam, hvor dialog og inddragelse vægtes højt og hvor der er stort fokus på både faglighed og kompetenceudvikling? Så er du måske vores nye centerleder?

Du vil blive daglig leder i Fjordcentret – et aktivitetstilbud til voksne med funktionsnedsættelser.

Vi har høje ambitioner – fagligt dygtige og engagerede medarbejdere – og gør dagligt en forskel for vores brugere. Du skal have lyst til at bidrage til Fjordcentrets fortsatte udvikling, samt være dygtig til at omsætte vores visioner og strategier til handling i hverdagen.

Vi tror på en synlig og anerkendende ledelse, som forstår at kommunikere klart og respektfuldt med både vores ansatte, bruger og pårørende.

Fjordstjernen Boliger og Sundhedscenter A/S
Kolon Total Inventar
Produktionsleder til vores produktion i Osted

Kolon Total Inventar

Til vores produktion i Osted, Lejre, søger vi en erfaren og fagligt stærk produktionsleder. Du vil være ansvarlig for den daglige planlægning og drift af produktionen og at sikre at ordrer leveres til den aftalte tid og i den rigtige kvalitet. Ligeledes skal du sikre at vores produktion kører optimalt og alle arbejdsstationer udnyttes bedst muligt.

Du skal have erfaring fra en mindre eller mellemstor produktionsvirksomhed der er ordreproducerende.

Det er vigtigt at du er en synlig og nærværende leder. Du skal have overblikket over hele produktionen, men skal også kunne træde til i spidsbelastninger.

Kolon Total Inventar
Solrød KommuneVI MANGLER DIG - SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPER TIL VORES AFTENVAGT

Solrød Kommune

Har du lyst til at gøre en forskel for vores ældre borgere, og er du uddannet social-og sundhedshjælper, så er du måske en af vores nye medarbejder i Solrød Kommune til de udekørende teams, der dækker hele Solrød Kommune.

I Solrød Kommune er vi i rivende udvikling, og Den kommunale Hjemmepleje er ingen undtagelse. Som i resten af landet får vi flere, især ældre og komplekse borgere, der har brug for vores sygepleje- og sundhedsfaglige pleje, samt omsorg og støtte for at klare hverdagen.

Derfor søger vi 1 social- og sundhedshjælpere, der skal indgå i vores aftenvagtteams. Stillingen er 28 timer ugentligt, efter 5-2-systemet med weekendvagt hver anden uge. Vi består af 9 social- og sundhedshjælpere/sygehjælpere samt 3 social- og sundhedsassistenter i hver vagtuge.

Solrød KommuneVI MANGLER DIG - SOCIAL- OG SUNDHEDSHJÆLPER

Solrød Kommune

Har du lyst til at gøre en forskel for vores ældre borgere, og er du uddannet social-og sundhedshjælper, så er du måske en af vores nye medarbejdere i Solrød Kommune til de udekørende teams, der dækker hele Solrød Kommune.

I Solrød Kommune er vi i rivende udvikling, og Den kommunale Hjemmepleje er ingen undtagelse. Som i resten af landet får vi flere, især ældre og komplekse borgere, der har brug for vores sygepleje- og sundhedsfaglige pleje, samt omsorg og støtte for at klare hverdagen.

Derfor søger vi 4 social- og sundhedshjælpere, der skal indgå i vores dagvagtteams. Stillingerne kan planlægges til en ugentlig norm på mellem 28 og 37 timer med arbejde hver 2. weekend.

Evida
Teknisk designer til anlægsprojekter

Evida, Nyrup

Er teknisk design din ting? Og vil du gerne være en vigtig brik i Danmarks energiforsyning og dermed også i den grønne omstilling?

Evida

Biogasbranchen er i hastig vækst, og biogassen udgør en stadig større andel af gassen i det danske gasnet. Som hele Danmarks gasdistributør er én af Evidas hovedopgaver at sikre, at biogasanlæg tilkobles det landsdækkende gasnet hurtigt og effektivt, og vi skal sikre, at biogas såvel som andre grønne gasser anvendes, hvor det er mest optimalt set i et samfundsperspektiv.

Derfor søger Evidas Anlæg og Teknik en teknisk designer eller konstruktør til projektering af anlægsprojekter i forbindelse med tilslutning af biogasanlæg, samt i forbindelse med ændringer og udvidelser af gasnettet.

Helt specifikt kommer du til at arbejde med projektering af nye gasledninger, omlægninger og øvrige anlægstekniske projekter.

Evida
DUKASKU-UNGBO IVSEnergisk og handlekraftig uddannet lærer til Afklaringsforløb & STU-tilbud

DUKASKU-UNGBO IVS, Hvalsø

Dukasku søger en uddannet lærer til vores nyoprettede Afklaringsforløb & STU-tilbud.

Da tilbuddet endnu er i en opbygningsfase, vil du til en opstart skulle varetage flere roller. Du kommer til at få en central funktion i selve etableringen af tilbuddet. Desuden vil der være behov for at placere timer både på selve undervisningsdelen og på støttekontakttimer i vores § 107/efterværnsafdeling.

Målgruppen er primært børn og unge i alderen 10-17 (25 år) udsat for negativ social kontrol og æresrelaterede konflikter, hvorfor erfaring med dette område vil være en fordel. Det er normaltbegavede børn og unge som er udfordret psykisk, socialt og fagligt.