1.220 job matcher din søgning 1.220 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex A/S
Supply Chain Manager

Jobindex A/S søger for DKT A/S i Kirke Saaby

Kan du tage ansvaret for en velafbalanceret varebeholdning og sikre høj leveringssikkerhed? Og vil du både tage hånd om den daglige leverandørkontakt og udarbejde forecasts i en rolle, som du i høj grad selv er med til at forme?

Her får du muligheden for at arbejde i en virksomhed, hvor alle kender og hjælper hinanden – og hvor det at arbejde hjemmefra også er noget, vi vil arbejde med fremover.

Opgaver

 • oprette og vedligeholde indkøbsordrer samt vedligeholde data i vores ERP-system
 • koordinere importfragt samt forhandle pris- og leveringsbetingelser
 • overvåge lagerbeholdningen og regulere minimumslager
Jobindex A/S
DBI Plastics A/SGenopslag - Plastmagere/opstillere til daghold

DBI Plastics A/S, Stenlille

Er du en dreven opstiller/plastmager, som via din mangeårige erfaring med at arbejde med sprøjtestøbning ved, hvor du skal kilde maskinen, så vi kan undgå fejlproduktion? Har du en positiv indstilling til dit arbejde, og kunne du tænke dig at bidrage til den gode stemning på dagholdet?

Hvis du kan svare ja til ovennævnte, er du måske en af vores nye opstillere/plastmagere, som vi står og mangler i vores team på daghold. Vi arbejder både i renrum og med almindelig produktion, hvor fokus er på vores mange opstillinger - og på at få vores maskiner til at køre optimalt.

Vi producerer på 41 sprøjtestøbemaskiner, alle af mærket Engel. Maskinparken består i stor udstrækning af de helt nye CC300-modeller med indbyggede bånd, robotter og de nyeste features inden for proces-overvågning (f.eks. IQ Weight control).

Deichmann SkoSalgsassistent til vores butik i Slagelse - 25 timer om ugen

Deichmann Sko

Vil du være en del af Europas største skokæde?

Hvorfor arbejde hos os?
Vi har mange gode grunde, bl.a.:

 • Deichmann koncernen har over 100 års erfaring fra branchen
 • Vi har et unikt koncept
 • Du får en masse dedikerede kollegaer
 • Du bliver en del af en succesfuld og voksende butikskæde
 • Deichmanns ledelse har fokus på trivsel og arbejdsglæde

Hvorfor ansætte dig?

 • Du motiveres af at få kunderne til at komme igen og igen
 • Du er super serviceminded og fleksibel
 • Du er en imødekommende sælger med et smil på læben
Sortimo A/S
Sortimo Bilindretning søger en dygtig og dynamisk KAM

Sortimo A/S

Sortimo er førende, såvel markedsmæssigt som innovativt, på det danske marked. Vi har et godt spillende hold på 5 udekørende sælgere, som har brug for en KAM, der vil være med til at vinde kunderne.

Vi fungerer som et hold med fælles mål, hvor der også er plads til den individuelle præstation.

Vi kan tilbyde dig en professionel, velorganiseret organisation med et godt supportteam. Vi er ambitiøse og har en samlet organisation, der sætter handling bagved ideer og initiativer.

Sortimo A/S
fakta a/s
Souschef, Fakta Rørmosen i Roskilde

fakta a/s

Vil du vokse i rollen som leder og være med til at skabe flotte resultater i tæt samarbejde med butikschefen? Og vil du åbne for flere karrieremuligheder, hvor du kan nå helt til tops?

fakta a/s

Du bliver butikkens næstkommanderende og er med til at sikre, at kunderne får en god oplevelse, og samt at medarbejderne trives. Du vil bruge størstedelen af din tid ude på gulvet med kolleger og kunder, hvor du hjælper til i det daglige og viser det gode eksempel. Og når butikschefen er ude af huset, så har du det overordnede ansvar.

Hos Fakta kan det godt betale sig at gøre en ekstra indsats, for vi tilbyder bl.a. en bonus til vores ledere, når din butik kommer over målstregen. Her spiller opnåelse af budget og medarbejder- og kundetilfredshed ind. Du vil også få en række personalegoder, herunder rabatter og leje af ferieboliger samt pensionsordning.

fakta a/s
Roskilde Tekniske Skole
Kontorelev med speciale i administration

Roskilde Tekniske Skole

Ønsker du en bred og alsidig kontoruddannelse, der styrker din profil inden for både økonomi og administration? Så bliv kontorelev på Roskilde Tekniske Skole.

I løbet af din 2-årige uddannelse vil du beskæftige dig med et bredt udvalg af administrative opgaver i hhv. receptionen, uddannelsesadministrationen, økonomi-, løn- og controllerafdelingen.

Du vil bl.a. lære om:

 • regnskab og økonomistyring
 • administration af uddannelser
 • statistik og ledelsesrapportering
 • indberetninger til Børne- og Undervisningsministeriet.
Professionshøjskolen Absalon
Engageret og selvstændig underviser til fysioterapeutuddannelsen

Professionshøjskolen Absalon, Roskilde

Brænder du for at formidle din viden til fysioterapeutstuderende? Center for Ernæring og Rehabilitering søger lige nu en kollega, til en tidsbegrænset stillig, til at undervise de studerende på fysioterapeutuddannelsen i Roskilde. Vi har en ambition om at yde den bedste undervisning over for de studerende.

Udover at undervise skal du varetage opgaver inden for forskning og udvikling samt vores efter- og videreuddannelse. Vi forventer, at du byder ind med iver og engagement og er en central drivkraft i at få opgaver inden for alle tre områder til at udvikle sig og spille sammen.

Dine arbejdsopgaver

 • Undervisning på fysioterapeutuddannelsen samt efter- og videreuddannelse.
 • Deltage i forsknings- og udviklingsaktiviteter.
Dansk Kabel TVMaskinførere søges til DKTV Anlæg

Dansk Kabel TV, Mørkøv

Er du vild med maskiner og elsker du at være ude i alt slags vejr? Har du erfaring med at lægge fiberkabler, og ikke bange for at tage ansvar, skal du ikke tøve med at søge stillingen hos DKTV Anlæg.

Du bliver en del af et team bestående af dygtige fagfolk samt håndfolk, der er vandt til at håndtere flere forskellige slags opgaver og maskiner. Jobbet indebærer en stor grad af selvstændighed, da du bliver en del af et to mandssjak der udfører kundestik hos private/erhvervskunder.

Din primære opgave bliver at køre minigraver og lave kabelskydninger.

KAR+CO
Category Manager til morgenmadsportefølje i stærk udvikling

KAR+CO, Gørlev

Brænder du for at arbejde med markedsføring af brands og innovative fødevareløsninger?

Du definerer og koordinerer i samarbejde med resten af marketingsafdelingen marketing-indsatserne til BtB og BtC. Du får en stor kontaktflade både internt og eksternt og nyder at holde præsentationer på dansk og engelsk.

I samarbejde med dine kollegaer i marketingsafdelingen vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Planlægge og udarbejde marketing- og kampagneplaner samt sikre eksekvering på underliggende aktiviteter både på BtB og BtC
 • Drive og udvikle Crispy Foods BtC produktkategorier samt pipeline-planer, der understøtter vækststrategien
 • Varetage projektlederrollen for specifikke projekter
KAR+CO
JN Data A/S
Technical Lead til Incident Response Team

JN Data A/S, Roskilde

Brænder du for cybersikkerhed og ønsker at være en del af et Blue team i rivende udvikling og med høje ambitioner? Og arbejder du struktureret og kan arbejde med mange opgaver ad gangen? Så er det måske dig JN Data mangler!

Som Technical Lead i vores Cyber Defence Center kommer du til at arbejde med mange af de nyeste teknologier på tværs af vores kunder og du vil agere som primært eskaleringspunkt i forbindelse med sikkerhedshændelser. Du bliver en del af Cyber Defence Centerets serviceledelse sammen med afdelingsleder, Serviceejer og Servicearkitekt, hvor dine opgaver blandt andet vil byde på sikring af kontinuerlig drift og overholdelse af service level agreements.

JN Data A/S
Lidl Danmark K/S
Souschef til Lidl Kalundborg

Lidl Danmark K/S

Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.

Som souschef er du med til at drive butikken og lede medarbejderne. Du har medansvar for, at butikken lever op til kundernes forventninger, så de bliver ved med at handle hos os. Ud over at bestille varer, fylde op og ekspedere kunderne ved kassen, så får du også følgende opgaver, som du løser i tæt samarbejde med butikschefen:

 • Planlægning af ressourcer og prioritering af arbejdsopgaver
 • Oplæring af medarbejdere, så de efterlever Lidls værdier og butikskoncepter
 • Ledelse af medarbejdere så de lykkes i deres job

Som souschef i Lidl får du:

 • En udfordrende rolle, hvor tingene går stærkt
 • Branchens bedste sammenhold
 • Adgang til skræddersyede kurser, der udvikler dig både personligt og fagligt
Lidl Danmark K/S
Spæncom A/S
Vedligeholdelsestekniker til Vemmelev

Spæncom A/S

Vi viser vejen - vil du med på holdet? Spæncom søger vedligeholdelsestekniker til Vemmelev.

Til vores fabrik i Vemmelev søger vi en stabil, selvstændig og ansvarsbevidst vedligeholdelsestekniker. Vi forestiller os, at du er uddannet elektriker, lastvognsmekaniker, landbrugsmaskine-mekaniker eller lign. Det er en fordel, at du har kendskab til forebyggende vedligehold, elektrisk fejlfinding, kedelpasning, svejsning samt hydraulik og pneumatik. Det vil være en fordel med krancertifikat og/eller truck-kørekort.

Spæncom A/S
ROI Consulting A/STeknisk tegner

ROI Consulting A/S søger for LBP Engineering A/S i Vipperød

LBP Engineering A/S er en rådgivende ingeniørvirksomhed med en stærk, stabil vækst på 10% til 15% om året, som er kåret som Gazelle flere år i træk. Vi har kontor i både Søborg og Vipperød.

Vi forfølger vores vækststrategi og søger afledt en dygtig teknisk tegner/assistent, der dokumenteret har erfaring med at kunne lede større komplekse byggeprocesser.

Du får +50 kollegaer, der med udgangspunkt i rådgivning til farmaindustrien, kraftværker og energisektoren har det tilfælles, at vi alle samarbejder i et uformelt dynamisk tværfagligt miljø og besidder viljen til at gøre en forskel for kunderne.

Jobindex A/S
Udekørende servicetekniker til trykluftkompressorer, efterbehandlingsudstyr & vakuumpumper

Jobindex A/S søger for Granzow A/S i Glostrup

Brænder du for at give branchens bedste serviceoplevelse, og har du altid øje for den tekniske detalje?

Så er det lige dig, vi står og mangler hos Granzow A/S!

Du bliver en del af vores serviceafdeling, hvor vi i alt er 11 serviceteknikere og værkstedstedsteknikere.

Dine primære opgaver bliver, at:

 • lave forebyggende service og vedligehold på trykluftkompressorer & efterbehandlingsudstyr.
 • lave forebyggende service og vedligehold på vakuumpumper og udstyr.
 • udføre mekaniske reparationer samt elektrisk fejlfinding.
Jobindex A/S
ZBC
ZBC Slagelse søger en dygtig og engageret timelærer til elektrikeruddannelsen

ZBC

Brænder du for at gøre en forskel og uddanne fremtidens dygtigste elektrikere? Og vil du undervise og lære unge mennesker at være gode håndværkere? Så har ZBC måske jobbet til dig.

Vi søger pr. 1. september 2021, eller efter aftale, en dygtig og engageret timelærer til vores undervisningsteam på elektrikeruddannelsen.

Vi søger en timelærer, som er fleksibel og kan være med til at undervise de dage eller perioder, hvor vi har ekstra mange elever på uddannelsen eller kan overtage undervisningen, når en faglærer i teamet er på uddannelse.

Som lærer på ZBC er din indsats synlig. Den afspejler sig hver dag i dine elever. Undervisning er en livsstil, og du skal trives med, at slå dine daglige folder sammen med en masse mennesker, der brænder for at lære.

Professionshøjskolen Absalon
Adjunkt/lektor til fødevareteknologi med stor interesse for forskning

Professionshøjskolen Absalon, Slagelse

Brænder du for fødevareteknologi og plantebaserede fødevarer, og har du stærke kompetencer inden for feltet? Vil du være en del af vores miljø, hvor vi arbejder med sunde, bæredygtige fødevarer under forskningsindsatsen: Fødevare- og sundhedsinnovation? Hvis du kan svare ja, og samtidig har lyst til at engagere dig i at undervise og forske, så er denne stilling måske noget for dig.

Som underviser vil du komme til at arbejde med både undervisning og praksisnære forskningsprojekter bl.a. i tæt samarbejde med virksomheder. Du tager afsæt i dine projekter i din undervisning, ligesom du involverer studerende i din forskning.

Din arbejdsdag vil spænde bredt og kunne se sådan ud:

 • Undervisning.
 • Deltage i forskellige typer af forsknings- og udviklingsaktiviteter.
Kalundborg Kommune
Dansklærer til Tømmerup Skole

Kalundborg Kommune

Er du en dygtig, kreativ og engageret lærer? Skaber du læring gennem gode relationer, og er det vigtigt for dig at arbejde i et fagligt dygtigt og energisk team?

Vi søger en kompetent og energisk lærer, der har ambitioner på alle børns vegne, til at træde ind i vores dygtige og ambitiøse personalegruppe.

Kan du gøre en forskel for vore elever i fag som dansk, håndværk og design samt billedkunst, så skynd dig at sende en ansøgning til os.

Øvrige kompetencer kan også komme i betragtning, og du får mulighed for, i samarbejde med kollegaer og ledelse, at sammensætte et skema, der matcher dine undervisningskompetencer.

Region SjællandSygeplejerske med kirurgisk erfaring

Region Sjælland, Roskilde

Vi søger en sygeplejerske til vores Karkirurgiske Sengeafsnit - Roskilde, der har lyst til at arbejde med karkirurgiske patienter. Erfaring med det karkirurgiske speciale er en fordel - men absolut ikke et must, da en god introduktion til specialet, prioriteres højt.

Region Sjælland

I Karkirurgisk afdeling har vi plads til 8 elektive/subakutte patienter – som skal have lavet procedurer i forhold til arteriesklerose samt anlæggelse af hæmodialysefistler. Derudover patienter til elektiv kirurgi som f.eks. aortaaneurismer, In situ bypass og crossover operationer.

De fleste af patienterne starter deres forløb i Karkirurgisk Ambulatorium. De karkirurgiske patienter stiller høje krav til din faglighed og kompetencer, da denne patientgruppe ofte har komplekse problemstillinger på grund af flere konkurrerende diagnoser, bl.a. medicinske og kardiologiske problematikker.

Lægesekretær

Tandklinikken Brogade ApS, Holbæk

Lægesekretær/erfaren sekretær søges til stilling 33-35 timer ugentligt i travl og velfungerende klinik centralt beliggende i Holbæk.

Arbejdet består udelukkende af sekretæropgaver herunder pasning af telefon, varebestilling og tidsbestilling etc.

BilkaProduktionsleder til slagterafdelingen - Slagelse

Bilka

Vil du bruge dine evner som slagter til at give kunderne inspirerende madoplevelser, der kan gøre enhver forbipasserende lækkersulten?

Som produktionsleder i Bilkas slagterafdeling er du med til at værne om danske slagtertraditioner, samtidig med at du indgår i en moderne organisation, der følger med tiden og sætter en ære i at udvikle sine medarbejdere og forny sit sortiment.

Som produktionsleder får du en aktiv arbejdsdag, hvor teamwork er nøgleordet. Med reference til slagtermesteren har du ansvaret for kød, fisk, mejeri, convenience, køl og delikatesse og mellem 30 og 80 slagtere, elever, delikatesseassistenter og opfyldere.

Dine driftsmæssige opgaver inkluderer at

 • planlægge produktionen og sikre, at afdelingen når sine mål
 • udarbejde vagtplaner og sikre den rette bemanding
 • kvalitetssikre produkterne og afdelingens hygiejne.