1.256 job matcher din søgning 1.256 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
ProTruck A/S
Gaffeltruck-tekniker til Midtsjælland

ProTruck A/S

Har du styr på gaffeltrucks og teknik? Så bliv en del af teamet i Danmarks hurtigst voksende truckfirma.

Hos ProTruck har vi rivende travlt og vores kundeportefølje stiger støt. Derfor søger vi en servicetekniker til reparations- og serviceopgaver med udgangspunkt fra Midtsjælland.

Som vores nye servicetekniker sætter vi din komfort i højsædet og sørger for, at din værktøjskasse er i topklasse, når du kommer ud til vores kunder. Du får en Mercedes Sprinter med alt i udstyr og moderne letvægtsindretning.

Hos ProTruck tilbyder vi dig en fuldtidsstilling i en virksomhed, der er kendt for sine gode arbejdsvilkår, og hvor der er rig mulighed for at udvikle sig.

ProTruck A/S
Gem
Lokaltog A/S
Uddannede lokomotivførere søges til alle Lokaltogs baner

Lokaltog A/S

Er du uddannet lokomotivfører og trives du med at sidde på første række gennem landskaber, der konstant skifter karakter? Så er du måske Lokaltogs nye kollega?

Se video om Lokaltog A/S som arbejdsplads

Vi søger lokomotivførere til Odsherredsbanen, Tølløsebanen, Østbanen, Lollandsbanen, Nærumbanen, Hornbækbanen, Gribskovbanen, Frederiksværkbanen og Lille Nord.

Lokaltog tilbyder

 • gode arbejdsforhold i et miljø præget af højt tempo og godt humør
 • en fast fuldtidsstilling, som aflønnes i henhold til gældende overenskomst mellem KL og Dansk Jernbaneforbund (DJ)
 • god pensionsordning og sundhedssikring
Lokaltog A/S
BL Støjisolering A/S Klejnsmed til støjisolering

BL Støjisolering A/S, Holbæk

Er du uddannet klejnsmed, og vil du være med til at producere specialtilpassede støjafskærmninger, der sikrer et bedre arbejdsmiljø for rigtig mange mennesker? Så er det dig, vi mangler på vores hold.

Du bruger størstedelen af din tid på værkstedet, hvor du producerer støjindkapslinger til diverse industrielle maskiner. Når produktet er færdigt, implementerer du det ude hos kunden. Du er altså med i processen fra produktionsstart, hvor du:

 • arbejder ud fra en tegning
 • klipper, bukker og svejser
 • arbejder i rustfri stål, aluminium og sortstål
Gem
Carl Ras A/S
Salgskonsulent til distrikt syd for København

Carl Ras A/S

Er en dynamisk vinderkultur med en høj grad af frihed i hverdagen, noget for dig?

Som salgskonsulent bliver du tilknyttet vores afdeling i Herlev, din arbejdsdag foregår dog på landevejen hos vores kunder.

Dine opgaver består derfor i høj grad af at formidle og eksekvere den værdi, som Carl Ras bidrager med i markedet og være bindeled mellem vores kunders behov og vores produkter, services samt koncepter.

Carl Ras A/S
Kalundborg Refinery A/S
Elektriker til vedligehold

Kalundborg Refinery A/S

Har du lyst til at arbejde med vedligehold inden for el på et af Danmarks største procesanlæg?

Som vores nye elektriker skal du arbejde tæt sammen med kollegaer i drift, vedligehold og mange andre afdelinger, når du i dit nye job skal udføre præventiv og korrektiv vedligehold på både lav og højspændingsinstallationer. Du kommer til at spille en vigtig rolle i at identificere effektive tekniske løsninger og sikre holdbare løsninger.

Kalundborg Refinery A/S
POWER A/S
Serviceleder

POWER A/S, Slagelse

Har du ledelseserfaring? Og kunne du tænke dig en stilling, hvor du får ansvaret for en håndfuld af Danmarks dygtigste servicemedarbejdere i et moderne og vækstende varehus?

Se video om POWER A/S som arbejdspladsSom serviceleder har jeg ansvaret for, at mine dygtige medarbejdere skaber tilfredse kunder. Det er vores opgave at lave den perfekte kombination af teknisk support og kundeservice, og det giver mig både en masse spændende udfordringer og en hverdag fuld af glade kunder,” siger serviceleder Morten Jacobsen.

POWER A/S
VKST
Fagligt fyrtårn til rådgivning af professionelle planteavlere | Sorø/Nykøbing F.

VKST

I VKST Planteavl hjælper vi vores kunder med at træffe de rigtige beslutninger i marken, og vi har et stort fokus på at yde en professionel rådgivning til vores landmænd. Landbrugene bliver større og større, og det er derfor vigtigt, at vi kan levere en høj faglig rådgivning i udvikling og strategi af nutidens plantebrug til vores største bedrifter.

Derfor søger vi nu et fagligt fyrtårn, som har stor erfaring i rådgivning inden for planteproduktion.

VKST
VKST
Planteavlskonsulent | Sorø / Nykøbing F.

VKST

Planteavlskonsulent med interesse for planlægning og opfølgning

Trives du godt i rollen, hvor du er mindre i marken og mere på kontoret, og hvor du planlægger, laver opfølgninger og afslutter opgaverne.

Dine primære opgaver løses fra kontoret, og du vil få en vigtig rolle over for dine kolleger, da dit speciale er sikker planlægning, god opfølgning og korrekt afslutning af opgaverne. Med andre ord trives du med faste strukturer, orden og forudsigelighed.

VKST
VKST
Juniorkonsulent til planteavl | Sorø / Nykøbing F.

VKST

Vil du rådgive landmænd om fremtidens planteavl? Så er du måske en af vores nye juniorkonsulenter til planteavlsrådgivningen

Som juniorkonsulent i VKST bliver du en del af en afdeling, hvor alle hjælper hinanden. Så uanset om du har få års erfaring eller er nyuddannet, vil du få en god start i VKST med faglige udfordringer, der matcher dig. Vigtigst er det, at du er nysgerrig og brænder for planteavlen.

VKST
Solrød Kommune SSH og SSA i nattevagt til Christians Have skærm

Solrød Kommune

Christians Have plejecenter er et hus fuld af liv med rigtig mange dejlige aktiviteter og traditioner, som f.eks. fredagsbar, banko, musikalske arrangementer, dansearrangementer, bålhygge og meget mere. Der er ikke langt fra ide til handling, og vi prioriterer at deltage i disse arrangementer, der giver glæde og livskvalitet.

Vi søger dig, der trives med at arbejde om natten. Du har ansvar for 20 beboere på 2 leve-bo-afdelinger med 10 beboere på hver afdeling.

Vi tilbyder

 • De skønneste kolleger i et rigtig dejligt hus
 • Stor fleksibilitet ift. din vagtplan
 • Et fagligt inspirerende miljø med gode og dygtige kollegaer
Gem
OK-Fonden
Handicaphjælper søges til kvinde - Kirke Hyllinge - Vikaransættelse

OK-Fonden

Kvindelig borger søger en vikar med opstart snarest muligt. Timerne ligger i tidsrummet kl. 07.00-15.30.

Se video om OK-Fonden som arbejdsplads

Borgeren sidder i kørestol. Som handicaphjælper er man enten hjemme eller med borgeren på arbejde, hvor vedkommende selv kører sin handicap-bil. Der vil være personlig pleje samt oprydning, rengøring og madlavning i samarbejde med borgeren.

OK-Fonden
Lemvigh-Müller A/S
Intern VVS-sælger

Lemvigh-Müller A/S, Slagelse

Har du lyst til at gøre en forskel, og vil du være en del af et succesfuld salgsteam, der bærer præg af professionalisme, god service og hvor kunden altid er i centrum? Så har du nu muligheden for at blive vores nye interne VVS-sælger. Du vil have din gang på vores kontor Slagelse.

Når du møder ind hos os, vil du blive budt velkommen i en organisation, hvor kulturen er inkluderende, opgaverne er alsidige, og der er rum til at kunne udvikle sig både individuelt og sammen med teamet. Og ikke mindst så fortæller de seneste års trivselsmålinger, at arbejdsglæden og engagementet er helt i top.

Lemvigh-Müller A/S
FGU Nordvestsjælland
FGU-lærer til fagtemaet Byg, Bolig & Anlæg

FGU Nordvestsjælland, Holbæk

Vi udvider fagtemaet i Holbæk og søger derfor endnu en håndværker til et velfungerende team.

Du har hænder og hjerte skruet godt sammen, du har stærke socialpædagogiske kompetencer, og du elsker tværfagligt samarbejde. Du er noget af en multikunstner, og når du lykkes med opgaven, et skridt ad gangen, da vil du være med til at knække koden for de unge, der har mest brug for dig.

Fordi ingen lærer kan løfte denne opgave alene, så skal du konstruktivt og aktivt ville fire timers ugentlig fællestid med dine nærmeste kollegaer. Her skal I drøfte og handle på elevernes trivsel og læring, udvikle og evaluere læringsforløb, understøtte elever og kollegaers adfærd samt ikke mindst turde prøve nyt og turde fejle.

BEC
Business Analyst for Pension

BEC, Roskilde

Join a community of people sharing great ambitions.

Your primary tasks and responsibilities will include:

 • Clarify and align expectations and requirements in relation to the needs of our customers
 • Translate business requirements into development tasks
 • Drive projects including ongoing clarifications and coordination

At BEC, we work in a hybrid remote model, coming into the office 3 days a week and working remotely for 2 days.

BEC
Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

Kalundborg Kommune
Fagcenter Børn og Familie, Ungeteamet, søger socialrådgiver/socialformidler

Kalundborg Kommune

Afdelingen for kontinuitet i børne- og ungeliv søger en ny kollega med tiltrædelse den 1. august 2023. Stillingen er på 37 timer.

Vi arbejder med unge mennesker i alderen 13-23, samt deres familier og du får som rådgiver opgaven med at iværksætte og følge op på forebyggende- og anbringende foranstaltninger jf. § 52 og 76 i Serviceloven. Hvis du vil være en del af et dygtigt team, hvor den faglige udvikling er i fokus, så har du muligheden nu.

Vi har igennem mange år haft fokus på tidlig indsats, inddragelse og nye metodetilgange, dette fundament står vi stadig på, men vi ønsker at videreudvikle kvaliteten i vores arbejde og vi ønsker derfor nye kollegaer der også er ambitiøse på det specialiserede børn- og ungeområde.

Zealand Business College
ZBC Slagelse søger rengøringsassistenter

Zealand Business College

ZBC er en stor uddannelsesinstitution med mange kvadratmeter, der skal gøres rent for at bevare et godt studiemiljø. Vi søger derfor nye rengøringsassistenter i Slagelse pr. 1. august 2023.

Vi ved, at et godt lærings- og studiemiljø er afgørende for en god uddannelse. Derfor stiller vi høje krav til vores servicepersonale, som udfører arbejdet i tæt samarbejde med vores skolepraktik for ZBC’s serviceassistentuddannelse.

Vi tilbyder et positivt arbejdsmiljø, der i høj grad er præget af tillid, fleksibilitet og godt kollegialt samarbejde. Du vil blive en del af et engageret team, som er indstillet på at give dig opbakning og medspil.

Region Sjælland Vi barsler - og får brug for dig! Plastik- og Brystkirurgisk sengeafsnit søger dygtige kollegaer til vikariat!

Region Sjælland, Roskilde

Vores dygtige sygeplejersker og kollegaer går på barsel, og vi søger derfor to sygeplejersker, som er interesseret i et års vikariat i et spændende speciale med stor meningsskabelse og i rivende udvikling.

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

Vi er den eneste plastikkirurgisk og brystkirurgisk afdeling i Region Sjælland og et af Danmarks største brystkræftcentre.

Vores kommende sygeplejerske i vikariat har ikke nødvendigvis plastikkirurgisk og/eller brystkirurgisk erfaring, men vi ser gerne, at du er nysgerrig på, og interesseret i, at lære vores specialer at kende.

Jobindex
Har du lyst til at arbejde med elektriske installationer i en af landets største procesvirksomheder?

Jobindex søger for Kalundborg Refinery A/S

Bliver du motiveret af at arbejde med store elinstallationer og mange typer udstyr? På Kalundborg Refinery har vi både egen 10 kV-distribution, 3 kV-, 690 V- og 400 V-motorinstallationer samt flere UPS- og nødstrømsanlæg installeret. Spændende? Så har vi jobbet til dig.

Jobindex
JN Data A/S
Junior Projektleder

JN Data A/S, Roskilde

Har du lyst til og ambitioner om at udvikle din karriere inden for IT-projektledelse i den finansielle sektor?

Vi leder efter en kollega, der har interesse for og evnerne til at sætte sig ind i IT-infrastruktur problemstillinger og som samtidig kan navigere i en kompleks organisation med et højt teknisk niveau, der er reguleret af finansielle retningslinjer.

JN Data A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV