1.524 job matcher din søgning 1.524 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dansk Køl & Varme Konsulent med en teknisk tankegang

Dansk Køl & Varme, Roskilde

Brænder du for at gøre en indsats for klimaet? Er du god til at sætte dig ind i tekniske problemstillinger? Og kan du godt lide at være lidt af en ekspert på dit område? Så kan stillingen som teknisk konsulent i Dansk Køl & Varme være lige noget for dig.

Vi søger en teknisk konsulent, der kan styrke Dansk Køl & Varmes position som kølebranchens kompetente samlingspunkt. Der er tale om en nyoprettet stilling. Du vil derfor selv kunne være med til at præge og udvikle stillingens konkrete indhold.

Som udgangspunkt skal du bl.a. stå for disse opgaver:

 • Give vejledning til medlemmerne om regulering, standardisering og best practice inden for køleteknik samt relevante dele af tilgrænsende fagområder (f.eks. el, vvs og kemikalier).
 • Udforme vejledninger, oversigter og andre skriftlige bidrag, som er beregnet på let forståelig formidling af faglige problemstillinger.
Jobindex A/S
Butiksmedarbejder til Roskilde

Jobindex A/S søger for Fest & Farver

Som vores nye butiksmedarbejder bliver du en del af et team på 15 sjove og skøre kollegaer i vores forretning i Roskilde. Sammen tager vi os rigtig godt af vores kunder. Vi sørger for, at butikken er flot og indbydende og fylder op på hylderne med vores mange varer fra det store lager, der er tilknyttet butikken.

Din arbejdsuge bliver på fuldtid, 37 timer – heraf hver anden lørdag.

I højsæsonerne har vi rigtig meget at lave, og her yder alle en ekstra indsats. Her viser vi for alvor vores styrke – både som individualister og som team – og formår at holde butikken og humøret i top og selvfølgelig stadig leve op til vores gode kundeservice. Og det er noget, vi er rigtig stolte af at kunne.

Jobindex A/S
Gem
Lokaltog A/S
Mekaniker til togvedligehold i Holbæk

Lokaltog A/S

Til vores værksted i Holbæk søger vi en mekaniker.

Se video om Lokaltog A/S som arbejdsplads

Opgaverne omfatter reparationer, service eftersyn og fejlsøgning på Lokaltogs tog og andet rullende materiel. Du vil løbende blive oplært og uddannet. Du vil arbejde indendørs på værksted, primært i dagtimerne på hverdage, og du vil blive en del af et velfungerende og samarbejdende team.
Overenskomst DI og Dansk Metal overenskomst (funktionærlignende vilkår).

Månedsløn kr. 34.241, fritvalgsordning 7%, pension 8% Lokaltog, 4% egenbetaling og betalt sundhedsforsikring.

KONTAKT: værkstedsleder Jacob Mortensen, tlf. 2921 1272.

Lokaltog A/S
Gem
Lokaltog A/S
Elektriker, elektromekaniker til Holbæk/Nordvestsjælland

Lokaltog A/S

Til vores værksted i Holbæk søger vi en elektriker, elektromekaniker eller autoelektromekaniker. Opgaverne omfatter reparationer, serviceeftersyn og fejlsøgning på Lokaltogs tog, og du vil løbende blive oplært og uddannet.

Se video om Lokaltog A/S som arbejdsplads

Du vil arbejde indendørs på værksted, primært i dagtimerne på hverdage, og du vil blive en del af et velfungerende og samarbejdende team.

Arbejdsopgaver

 • vedligeholdelse, fejlfinding og reparation af tog og andet rullende materiel
 • overholdelse af sikkerhedsregler og procedurer efter gældende forskrifter
 • rangering af tog i forbindelse med reparationer og andet vedligehold
Lokaltog A/S
Specialskolen Bramsnæsvig's Døgn og Aflastningstilbud ApS Vi søger vikarer til vores døgn- og aflastningstilbud

Specialskolen Bramsnæsvig's Døgn og Aflastningstilbud ApS, Kirke Hyllinge eller Kirke Såby

Specialskolen Bramsnæsvig er en selvejende virksomhed med skole, døgn- og aflastningstilbud beliggende i naturskønne omgivelser i Lejre Kommune. Aflastningstilbuddet er beliggende i Kr. Hyllinge mellem Roskilde og Holbæk og vores døgntilbud i Torkilstrup ved Kirke Såby.

Hos os er det vigtigt at skabe trivsel og udvikling for vores børn og unge. Vi arbejder ud fra en neuropædagogisk forståelsesramme, og vores værdier bygger på anerkendelse, tillid, ressourcesyn, udvikling og troværdighed. Frisk luft og motion er en del af dagligdagen sammen med sund økologisk kost uden gluten, mælk og sukker.

Til vores døgntilbud søger vi vikarer, der primært kan arbejde aften/nat i hverdage, weekender og helligdage. Til vores aflastningstilbud søger vi vikarer, der kan arbejde weekender (torsdag-mandag) i ulige uger og på helligdage.

Holbæk Kommune Pædagogisk orienteret familiebehandler til Familiehuset

Holbæk Kommune

Har du lyst til at arbejde i en aktiv, tværfaglig og løsningsfokuseret organisation?

Så er chancen der nu. Familiehuset i Holbæk søger en pædagogisk orienteret familiebehandler til en fast stilling på 37 timer fra d. 15. august 2022, samt en barselsvikar fra 15. august 2022 til og med 30. juni 2023.

Vi søger en person, som er god til at skabe relation til børn, unge og familier i udsatte positioner og som formår at skabe udvikling og retning i barnets og den unges liv. Arbejdsopgaverne vil primært bestå af praktisk pædagogiske arbejde hjemme hos familierne, samt støttekontakt- og samværsopgaver.

Som familiebehandler har man sin daglige base i Familiehuset, som er centralt placeret i Holbæk by, men man arbejder også i de enkelte familiers hjem, samt i de tværfaglige samarbejder, der er omkring familierne på tværs af hele kommunen.

Holbæk Kommune Bliv leder på en dejlig landsbyskole med store drømme – Undløse Skole kalder!

Holbæk Kommune, Tølløse

På Undløse Skole får du masser af historie og masser af muligheder for at skrive med på historien eller udgive helt nye historier i fællesskab med vores dygtige medarbejdere, nysgerrige elever og imødekommende forældre.

Undløse var den første by i landet, der fik titlen, som Blomstrende Landsby. Her blomstrer ikke bare den kønne natur, men også engagementet for at udvikle byen og særligt skolen.

Dit kontor ligger midt på skolen blandt pulserende klasseværelser, et hyggeligt og varmt personalerum, og fra vinduet har du åbent kig til vores udemiljø, som er fantastisk for en skole af vores størrelse.

Som leder arbejder du synligt og involverende, er tydelig og målrettet i din kommunikation og har gerne erfaring med personaleledelse, mødeledelse og forældresamarbejde. Din passion for ledelse skinner igennem, når du får hele teamet til at samarbejde om fælles mål.

Roskilde Tekniske Skole
Underviser til Landbrugsskolen Sjælland

Roskilde Tekniske Skole, Høng

På Landbrugsskolen Sjælland uddanner vi kompetente faglærte landmænd, produktionsledere og agrarøkonomer til fremtiden i landbrugets virksomheder. Vi søger nu en underviser til økonomi- og ledelsesfag.

Du kommer til at arbejde i lærerteams, hvor der er et tæt og forpligtende samarbejde omkring elevernes læring og udvikling. Undervisningen tilrettelægges med fokus på høj faglighed, et fælles pædagogisk didaktisk grundlag og anvendelse af digitale værktøjer.

Du skal undervise i økonomifag, herunder virksomheds- og erhvervsøkonomi, budget, regnskab, skat, investering, finansiering og bogføring. Herudover skal du undervise i et eller flere af fagene virksomhedsetablering, virksomhedsstrategi, organisation, personlig ledelse og markedsføring.

Solrød Kommune Tryllehytten Børnehave søger en pædagog

Solrød Kommune

Er du passioneret omkring dit fag og ønsker at gøre en forskel for alle børn, så er du netop den vi søger. Vi ønsker en uddannet pædagog 30-37 t/u

Børnehuset Tryllehytten er en integreret institution fra 2011 beliggende i den nordlige del af Solrød - Trylleskov strand. Vi har skov og strand inden for gåafstand, og benytter nærområdet som udflugtsmål.

Institutionen har 120 børnehavebørn fordelt på 6 stuer - 3 teams. Vuggestuebørn har 48 børn fordelt på 4 stuer - 2 teams.

Tryllehytten har en stor, udfordrende og spændende skøn legeplads. Vi ønsker at udvikle den meget mere, så natur og udeliv bliver en større del af vores profil. Vi ønsker at børnene skal få større del af den læring der findes i naturen, fordi den rummer rigtig mange muligheder.

Solrød Kommune Unik stilling, som Familiekonsulent til foranstaltningsteamet i Børn og Unge Rådgivningen

Solrød Kommune

Har du mod på at træde ind i en organisation, hvor der er sat gang i en vigtig faglig udviklingsrejse i en veldrevet kommune? Vi ønsker os en kollega, som er fagligt og metodisk velfunderet, og som har erfaring med familiebehandlingsarbejde, gerne i kommunalt regi. Hvis det er dig, så er du måske vores nye kollega?

Som familiekonsulent vil du arbejde med hele familiebehandlingsarbejdet, som spænder fra konkret og praktisk vejledning til mere indsigtsgivende familieterapi. Der arbejdes både individuelt og gruppeorienteret med familierne. Vi arbejder målrettet med familier og børn mellem 0-18 år med en helhedsorienteret familiebehandling i henhold til Lov om Social Service §52, stk. 3, nr. 2 og 3 og kortere rådgivningsforløb efter §11, stk. 2, stk. 3 og 11. stk. 8 mv.

Movianto Nordic
Kundeservicemedarbejder

Movianto Nordic, Greve

Vil du være Movianto Nordics nye kundeservicemedarbejder?

Som kundeservicemedarbejder vil du blive en del af vores kundeserviceteam og have det operationelle ansvar for flere kunder – med det primære formål at sikre de bedst mulige løsninger i alle situationer. Du vil være kundernes primære kontaktperson i alle operationelle forhold, og du vil samarbejde på tværs af vores organisation for at sikre, at kundernes opgaver håndteres bedst muligt.

Dine arbejdsopgaver

 • Primær kontaktperson og tæt dialog med tildelte kunder
 • Intern koordinering af specialopgaver og hasteordrer
 • Håndtering og opfølgning på henvendelser, ordrer og reklamationer
 • Selvstændig håndtering af tildelte opgaver
Drosthuset
Pædagog søges til socialpsykiatrisk §107/§108 botilbud

Drosthuset, Hvalsø

Drosthuset i Hvalsø søger en pædagog til en 30-timers stilling.

Drosthuset er et midlertidigt botilbud for voksne mennesker, som har behov for støtte i hverdagen. Der er plads til 10 beboere, som alle bor i en stor 2-værelses lejlighed med eget køkken og bad.

Dine arbejdsopgaver kan være:

 • At støtte beboerne i alle de basale omsorgsfunktioner som f.eks. aftaler med læge, tandlæge og psykiatri, og at der gives støtte til indkøb, madlavning, tøjvask og rengøring af egen bolig.
 • At vejlede, støtte og motivere beboerne til sunde rutiner, givende aktiviteter og forfølgelse af drømme, samt at hjælpe beboeren med det de udfordres af.
 • At indgå i en tværfaglig kollegial medarbejdergruppe, hvor der samarbejdes om at sikre beboerne trivsel og udvikling.
Drosthuset
Harboes Bryggeri A/S Trainee/Eksport Salg

Harboes Bryggeri A/S, Skælskør

– for dig, der gerne vil have verden som arbejdsplads.

Vi har en ambition om at være Danmarks førende arbejdsplads i at uddanne, forme og tiltrække talenter fra hele landet. Vi har derfor målrettet arbejdet på at skabe Danmarks foretrukne Traineeforløb med fokus på læring, involvering og ansvar.

Dit speciale bliver eksportsalg, og du kommer hele vejen rundt og får den fulde forståelse, oplæring og erfaring i salgsrollen. Du kommer rundt i hele koncernen for herigennem at få en bred forståelse for de forskellige områder i vores organisation og dybere indsigt i ansvaret forbundet med eksportsalg – lige fra Innovation, Produktudvikling, Produktion, Supply Chain, Indkøb, Customer Service, Finans samt Marketing og Salg.

Greve Kommune Er du vores nye assistentkollega til vores dagvagt i hjemmeplejen Vest Tune?

Greve Kommune

En af vores dygtige assistenter har fået nyt job internt, så derfor søger vi en ny kollega. Vi søger en assistent med særlig funktion som faglig koordinator.

Vi er en blanding af social -og sundhedshjælpere, assistenter og ufaglærte. Vi har højt til loftet og en humoristisk sans, som vi sætter høj pris på, da vores hverdag kan være hektisk.

Vi er socialt anlagt, så derfor mødes vi ofte i fritiden til fælles spisning eller en god gåtur på standen.

Dagvagten byder på mange forskelligartede opgaver, så der er rig mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Det Kgl. Bibliotek
Specialkonsulent med fokus på Open Science

Det Kgl. Bibliotek, Roskilde

Det Kgl. Bibliotek/Roskilde Universitetsbibliotek søger en energisk og innovativ Open Science-specialist, der kan bidrage til udviklingen af Open Science på Roskilde Universitet (RUC) og andre Open Science-initiativer på tværs af Det Kgl. Bibliotek.

Du skal være med til at drive RUCs Open Science-program, styre porteføljen som helhed og fungere som projektleder for nogle af de større initiativer. Derudover forventes det, at du vil tage ansvar for at opbygge bibliotekets Citizen Science-services og bidrage til et af områderne inden for Open Science (FAIR data, Open Access, eller Next Generation Metrics).

Udover ovennævnte vil du også:

 • Levere services som en del af Roskilde Universitetsbiblioteks lokale forskersupport-team
 • Samarbejde på tværs af Københavns Universitetsbibliotek og Roskilde Universitetsbibliotek som et fælles forskerservice-område
Det Kgl. Bibliotek
Osted Fri- og Efterskole Være én – men én iblandt?

Osted Fri- og Efterskole, Lejre

Osted Friskole søger en læsevejleder/specialunderviser og dansklærer pr. 1. august 2022.

Brænder du for læsning og dansk? Er du til skøn morgensang, vilde emneuger og fantastiske fællesskaber? Trives du i en dagligdag med glade børn, morgentrætte unge og (s)kønne kollegaer? Er du med på fredagshygge med kollegerne? Og kan du lide rejser og lejrskoler – hvert år? Så er du måske en af vores nye kollegaer.

Vi søger en dygtig indskolingsdansklærer, der skal være omdrejningspunktet ift. skolens specialundervisningstilbud. Du skal udover dansk- og specialundervisning være klasselærer i indskolingen. Endvidere skal du varetage en koordinatorrolle omkring skolens samlede specialundervisningsindsats.

Vurderingsstyrelsen Ambitiøs kontorchef med solid ledelseserfaring til centralt programstyringskontor

Vurderingsstyrelsen, Roskilde

Kan du styre og koordinere arbejdet i et af Danmarks største og mest komplekse IT-projekter? Brænder du for medarbejderudvikling, forretningsudvikling og implementering af nye processer og systemer i en stor organisation med mange interessenter?

Vurderingsstyrelsen er i gang med en omfattende udviklingsproces frem mod 2026. Du og dine fire lederkollegaer skal sammen med afdelingens underdirektør sikre den forretningsmæssige understøttelse af de nye ejendomsvurderinger efter den fastsatte tidsplan.

Derudover vil dine opgaver være:

 • At være en nærværende og motiverende personaleleder med et stort overblik
 • At sikre koordinering og opfølgning på de projekter og processer, som kontoret har ansvaret for herunder udvikling af det nye ejendomsvurderingssystem
 • At sikre forretningsprocesser og planer, der kan understøtte den samlede implementering på tværs i styrelsen
Vurderingsstyrelsen
Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Talent Acquisition specialist

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S, Holbæk

Er du passioneret omkring rekruttering og talent attraction, og trives du i en organisation, hvor der er frie rammer, mulighed for at tænke nyt og fokus på fremtidens arbejdsliv?

Vi søger en Talent Acquisition specialist til en nyoprettet stilling. Du får ansvaret for at opsøge og rekruttere de bedste kandidater til vores forretning, men også udvikle og fremtidssikre vores processer og initiativer indenfor området.

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S
Kan du lide at lave mad? Så er det dig vi mangler i MENY Kalundborg!

Meny

MENY søger flere MADarbejdere – er du vores nye delikatesseassistent?

Vil du være kok eller delikatesseassistent i et MADarena, hvor du har alle tænkelige, friske råvarer lige ved hånden? Og vil du udvikle retter og måltidsløsninger, der inspirerer og skaber madglæde blandt vores kunder?

I MENY Kalundborg er vi kendte for vores kvalitet, og det er hos os, du finder alle ingredienserne, når maden skal smage af lidt mere. Vi tilbyder nemlig mere end blot de bedste råvarer. Og vores medarbejdere går det ekstra skridt for at få gourmet på kundernes menu.

Du bliver en del af delikatesseafdelingen, hvor du laver og udvikler lune retter. Her er du med til at gøre det nemt for kunderne at få et lækkert, færdiglavet måltid i en travl hverdag.

Meny
Bilka Teamkoordinator til Frugt og Grønt - Greve

Bilka

Har du lyst til at arbejde med varebestillinger, markedsføringsplanlægning og varepræsentationer? Så er jobbet som teamkoordinator i Bilka måske lige noget for dig.

Som teamkoordinator refererer du til afdelingslederen, og i det daglige arbejder du tæt sammen med teamets dygtige salgsassistenter og elever.

Dine hovedopgaver bliver at sikre varebestillinger, markedsføringsplanlægning, prisstyring, varepræsentationer og vareopfyldning. Med andre ord, er det dig, der sikrer, at kunderne finder det, de kommer efter.