160 job matcher din søgning 160 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Plandent A/S
Softwa­re­ud­vik­ler

Plandent A/S, Båring, Vallensbæk eller Aarhus

Plandent søger en dygtig udvikler, der har lyst til at sætte tænderne i softwareudvikling. Brænder du for softwareudvikling, og ønsker du at være med til at skabe de bedste løsninger for den danske tandlægebranche, så er Plandent måske et sted for dig.

Med reference til udviklingschefen vil du indgå i vores centrale udviklingsteam der arbejder på udviklingen af patientjournalsystemet til tandlægeklinikker. Vi udvikler primært i C++ Win32 API.

Du vil bl.a. komme til at beskæftige dig med at

 • Udvikle og implementere nye løsninger, samt vedligehold af eksisterende kodebase
 • Gennemse færdig kode og give feedback
 • Udarbejde teknisk dokumentation og videreformidle dit arbejde til dine kollegaer i udviklings-, drift- og supportafdelingen
 • Indhente og revidere dokumentation fra samarbejdspartnere og varetage løbende teknisk dialog
Plandent A/S
Assistance HR Partners A/S
Er du skarp i et køkken og klar på en fleksibel hverdag? Så er det dig vi står og mangler!

Assistance HR Partners A/S søger for kunde

Er du skarp i et køkken og klar på en fleksibel hverdag? Så er det dig vi står og mangler!

Vi står og mangler vikarer som har lyst til at rejse ud og arbejde hos vores fantastiske kunder. Så er du uddannet inden for køkken- og kantineområdet eller har erfaring herfra – så læs endelig videre!

Vi leder efter kandidater som har lyst til at være med til at opruste vores vikarkorps.

Vi, hos Assistance HR Partners, er eksperter, vi er nysgerrige og vi har det sjovt. Dog er det vigtigste for os at finde de rette mennesker. Det er vores passion!

Som vikar hos Assistance HR Partners er du vores guld. Vi sætter derfor stor pris på dig, og hvordan du trives. Vores filosofi er at glade vikarer bidrager til glade kunder. Derfor er det vigtigt for os at lære dig at kende. Du er ikke bare et nummer i en database – du er vores kollega.

Assistance HR Partners A/S
Indrykket: 
Mulighed for hjemmearbejde
b.n.t scandinavia ABDansktalende intern sælger

b.n.t scandinavia AB, Arlöv, Sverige

Er du interesseret i salg, har et stærkt fokus på resultater og nyder et job med fokus på service og tilfredse kunder. Så kan du være vores nye interne sælger!

Som intern sælger er du ansvarlig for dit eget distrikt med dine egne kunder med tilhørende budgetansvar. Du skal aktivt behandle den eksisterende kundebase via telefon, e-mail og teams. Du vil arbejde som en traditionel sælger i ordets rette forstand og kæmpe for dine ordrer.

Men den eneste forskel er, at du gør det digitalt på en eksisterende behandlet kundebase. Alle møder finder sted som bookede besøg digitalt samt behandling via telefon og e-mail. Du rapporterer ugentligt til salgschefen. Alle ordrer du tager, indgår i vores forretningssystem NAV.

TEMP TEAM A/SFyldeoperatør til luftgasfabrik

TEMP TEAM A/S søger for Strandmøllen A/S i Ejby

Strandmøllen A/S i Ejby på Fyn søger fyldeoperatører til vores tekniske fyldehal. Du kommer til at indgå i et team af fyldeoperatører, som til dagligt fylder gasflasker i forskellige størrelser til bl.a. maskinfabrikker, bryggerier, slagterier, gartnerier og meget mere.

Dine primære opgaver er:

 • Klargøring og kontrol af flasker
 • Flaskemontering på ramper samt opstart og lukning af fyldninger
 • Lagerlægning og efterbehandling af flasker
Hjemmearbejdsplads
Red HatDansktalende vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder er behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Hjemmearbejdsplads
Webhelp
Webhelp søger nye ambitiøse kundeservicemedarbejdere til hjemmearbejde

Webhelp

Har du vindermentalitet, vil du arbejde hjemmefra og vil gøre dit bedste for at give kunderne en professionel oplevelse? Så er det dig vi leder efter!

Webhelp Nordic

Du vil arbejde med et af verdens mest innovative og populære IT-brands og rådgive vores danske, og periodevis engelske kunder.

Som kundeservicemedarbejder hos Webhelp i København giver du kunderne de løsninger de har brug for, når de melder sig med spørgsmål omkring deres mobiltelefon, tablet, eller computer.

Webhelp
erwin andersen a/s

erwin andersen a/s søger for kunde

Koordinator - QA

Implementering af kvalitetsstyring * Reklamationsbehandling * Procesoptimering

Med reference til den tekniske chef, der ligeledes er kvalitetsansvarlig i virksomheden, og i tæt samarbejde med den øvrige organisation, skal du tage lederskabet i forbindelse med udvikling, implementering og forankring af processer, der skal optimere den samlede kvalitetssikring i hele resultatkæden.

Dit ansvar bliver at have styr på alle papirer, herunder også løbende ajourføring af produktdokumentation, montagevejledninger og afvigelsesrapportering mv. Ligeledes skal du opbygge og vedligeholde virksomhedens dokumenthåndteringssystem.

Herudover bliver du ansvarlig for den løbende kvalitetsuddannelse i organisationen, så medarbejderne til enhver tid er motiverede, og i stand til at efterleve de krav til rutiner og processer, der stilles.

Indrykket: 
ALDI Danmark1. assistent - Middelfart (15 timer)

ALDI Danmark

Hvis du har lederpotentiale, så er det måske dig, der kan passe på nøglerne til butikken, når chefen ikke er der? Det giver dig en vigtig rolle, for kollegaerne vil kigge i din retning, når chefen er væk, og der skal træffes beslutninger.

Du er med til at gøre butikken salgsklar og give kunderne en fantastisk oplevelse i samarbejde med dine kolleger. På samme tid er du også den, der kan tage ansvaret for butikken, når både butiks- og souschefen er ude af huset.

Du får en sjov hverdag med masser af service og godt humør, når du:

 • med kunden i centrum giver den bedste service – både ved kassen og ude i butikken
 • får nøglerne og både kan åbne og lukke butikken
 • tæller kassen op, når du lukker
 • trimmer og fylder op ude på hylderne efter vores koncept.
Nilfisk A/S
Kørende Distriktschef til Nilfisk Consumer produkter med ansvar for Fyn/dele af Trekantområdet

Nilfisk A/S

Trives du i et job med stor frihed, selvstændigt ansvar og masser af spillerum til at skabe succes?

Nilfisk Med udgangspunkt fra din bopæl får du selvstændigt ansvar for salget af Nilfisk Consumer produkter indenfor byggemarkeder og hvidevarer SDA-butikker.

Jobbet indebærer, at du er budget- og omkostningsansvarlig for dit distrikt, hvor du bl.a. identificerer potentielle nye kunder samt vedligeholder og optimerer relationerne med eksisterende kunder.

Nilfisk A/S
erwin andersen a/s

erwin andersen a/s søger for kunde

Teknisk profil med erfaring i optimering af processer

Kan du skabe datagrundlag og systemer for en kommende supply chain-struktur?

Med reference til direktøren, bliver du den bærende nøgleressource i udvikling og implementering af en ny supply chain- og datastruktur, etableret på fundamentet af virksomhedens nuværende ERP-system.

Den røde tråd i din opgaveløsning bliver design af værktøjer, der kan understøtte en datadrevet driftsstyring og en løbende optimering af datagrundlag og rapportering.

Du tilbydes en nyoprettet stilling i en solid og veletableret projektvirksomhed, hvor du får mulighed for at prøve dig selv og dine evner af.

Indrykket: 
Bravida Danmark A/S
Afdelingsleder til el-projektafdeling i Kolding

Bravida Danmark A/S

Har du evnen til at koordinere på højt plan, tage ansvaret og via en stærk relaterende tilgang til både medarbejdere og kunder, være den der skal stå i spidsen for afdelingen og vores el-projekter?

Du kan blive en aktiv del af Bravidas vækstrejse og med fokus på at have det bedste team i branchen sikre at skabe de helt rigtige kundetilbud og effektivt eksekverer på leverancerne.

Som afdelingsleder for vores el-projekter i Bravida Kolding refererer du til afdelingschefen for El Kolding, der er en del af Bravidas Region Syd. Du får en bred og ansvarsfuld rolle med økonomisk, ledelsesmæssigt og teknisk ansvar for afdelingens medarbejdere bestående af i alt 3 funktionærer samt 22 timelønnede.

Bravida Danmark A/S
Dinex A/STest Technician

Dinex A/S, Middelfart

Do you want to join our growth journey? Are you ready to walk the extra mile to create results?

Dinex is looking for a Test Technician, who will support the validation of tomorrows exhaust and emission systems for diesel and gas engines and in co-ordination with our customers.

You will take the role as test technician with the main responsibility of:

 • Assist Test Engineers with test setup and test startup.
 • Plan, execute and document tests, mainly on engine dynos
 • Dismantle test setup, return test objects and measuring equipment to relevant locations/functions
FoodCareer.dkSpeditør til international fødevarevirksomhed

FoodCareer.dk søger for Uhrenholt A/S i Middelfart

Motiveres du af at forhandle fragtaftaler og booke internationale biltransporter med fødevarer hele vejen fra produktion hos leverandørerne til kunder over hele verden?

Til Uhrenholt A/S hovedkontor i Middelfart søger vi til Transport- & logistikafdeling en dygtig og udviklingsorienteret speditør. Afdelingen, der består af 3 medarbejdere, har tæt samarbejde og sparring med kolleger på tværs af organisationen og transportører.

Med reference til Director, Group Transport & Logistics bliver du ansvarlig for vores internationale biltransporter og med ad hoc-opgaver inden for sø- og flytransport:

Primære arbejdsopgaver:

 • Fragtforhandlinger med transportører.
 • Transportbookinger inkl. styring af samme.
 • Daglig håndtering af interne fragtforespørgsler samt problemløsning.
CervelloNeuropsykolog – klar til neurorehabilitering?

Cervello

Cervello er en startup-virksomhed med en klar ambition: Sammen med kommuner, borgere, pårørende og fagspecialister vil vi bidrage til, at mennesker ramt af en alvorlig hjerneskade kommer hurtigere og bedre tilbage til fællesskabet. Ambitionen kræver fagligt dedikerede medarbejdere, som har modet til at indgå i et specialiseret, tværfagligt miljø og gentænke nutidens neurorehabilitering. Det er dem, vi er på udkig efter nu.

Som en del af Cervello-teamet kan du se frem til en udfordrende og alsidig hverdag, hvor de primære arbejdsopgaver vil være, at:

 • Foretage neuropsykologisk udredning og kognitive tests samt lave anbefalinger til indsatser
 • Gennemføre støttende samtaler, psykoedukation og vejledning af kriseramte familier
 • Deltage i udskrivnings- og hjemtagningssamtaler, statusmøder i borgerens forløb samt screene for følgevirkninger af hjerneskade som f.eks. angst og depression.
Familielægerne Middelfart I/SKonsultationssygeplejerske med høj faglighed og højt humør

Familielægerne Middelfart I/S

Familielægerne Middelfart søger konsultationssygeplejerske til ansættelse per. 1.6.2021 på 37 timer eller efter aftale.

Familielægerne Middelfart er et lægehus med 3 kompagnoner. Herudover er der 2 sekretærer på deltid, 1-2 uddannelseslæger samt laboratoriemedarbejdere, som deles med nabolægehus på samme etage, og med hvem vi har et godt kollegialt samarbejde.

Vi søger en ny sygeplejerske som fast del af vores behandlerteam, og kan tilbyde en dagligdag med en bred vifte af opgaver: kroniker-kontroller af bl.a. diabetes- og KOL-patienter, sårpleje, injektioner og vacciner, vurdering af akutte patienter, hjemmebesøg, livstilssamtaler, visitation af patienter i telefonen og opgaver i sekretariatet.

Willis Towers Watson
Pensionskonsulent personlig rådgivning/Hele landet

Willis Towers Watson

Tiltaler det dig at arbejde i en virksomhed, hvor uvildighed og kundetilfredshed er i højsædet? Har du indblik i pensionsmarkedet i Danmark?

Som pensionskonsulent får du en afvekslende hverdag med daglig kontakt til mange nye mennesker. Fire dage om ugen rådgiver du medarbejderne om deres pensionsordning, mens fredagen er reserveret til sparring, forberedelse, efterbehandling – samt samvær med dine nærmeste kolleger på det kontor, du bliver tilknyttet.

Du bliver tilknyttet et kontor i Middelfart, Ålborg eller Nærum. Du skal forvente, at de fleste møder foregår online, da vores kunder virkelig har taget dette koncept til sig, og det vil variere, hvor mange fysiske møder der bliver.

Willis Towers Watson
KAR+CO
Studentermedhjælper – til rekruttering og marketing

KAR+CO, Middelfart

Interesserer du dig for rekruttering, HR, organisationsudvikling og markedsføring? Og ønsker du at få et indblik i livet som konsulent ved at arbejde med de bedste konsulenter i branchen og opnå relevant erhvervserfaring, mens du studerer?

KAR+CO er et konsulenthus, som beskæftiger sig med god ledelse! Det gør vi inden for et bredt udsnit af brancher og i form af search- og rekrutteringsopgaver af ledere og specialister, lederudvikling, -coaching og -sparring samt organisationsudvikling.

Vi søger en studentermedhjælper, som har lyst til først og fremmest at være med til at finde de allerbedste kandidater til leder- og specialiststillinger hos vores kunder. Samtidig vil du få en understøttende rolle i forhold til vores rekrutteringsopgaver og markedsføringsaktiviteter. Du bliver en del af et team af konsulenter og researchere med arbejdsplads i Middelfart - tæt på motorvejen.

KAR+CO
FoodCareer.dkSælger/Trader - attraktiv karrierestilling med en god fremtid!

FoodCareer.dk søger for Uhrenholt A/S i Middelfart

Er du nysgerrig på det store udland og er du klar til at modtage læring og udvikle dig som Trader med mejeriprodukter indledningsvis til Filippinerne og Taiwan? Uhrenholt tilbyder her en fantastisk mulighed til dig der vil have karriere med internationalt afsæt.

Hos Uhrenholt får du On the Job Training af topprofessionelle forretningsfolk og du starter med ansvar for Filippinerne og Taiwan. Du får her en unik mulighed for at udvikle dine færdigheder og karriere i en ambitiøs international fødevarevirksomhed.

Primære arbejdsopgaver:

Oplæring i forretningen, herunder træning i produktportefølje, kvalitetssikring, logistik, indkøb, risikostyring og afsætning. I dagligdagen med opgaver som:

 • Håndtering af ordrer og kundeforespørgsler
 • Kontakt til leverandører af mejeriprodukter
 • Salg og rådgivning af kunder og potentielle kunder i Filippinerne og Taiwan
Hjemmearbejdsplads
TimeXtenderTalent Acqui­si­tion and De­ve­l­op­ment Spe­ci­a­list

TimeXtender

Talent Acquisition and Development Specialist with high-quality execution power!

Are you passionate about the Future of Work and do you want to be a key driver in bringing our organization forward in being so attractive, that all X-people thrive, grow, and create strong business results AND we are able to attract the right talent from all over the globe? Do you know the exact magic of the moment when top talent meets the right company - and are able to make that happen? And last, are you ready to roll up your sleeves and get things done manifesting high-quality execution power? Then read on as we might be the right match!

You will play a vital role in our super ambitious continuous journey building an agile and high-performing organization creating outstanding results.

Hjemmearbejdsplads
TimeXtenderDeveloper

TimeXtender

Are you the .NET/C# developer, that wants to play a key part in building a world-class product?

Are you passionate about developing the technology behind a world-class data management system? Are you excited, when we tell you that you will take part in a growth journey that will shake the foundation of the establishment? Do you see yourself as a dedicated developer in our highly skilled Product Circle, where you will set new standards for how to build an automated data management system? Then read on, sounds like we are the perfect match!

We offer:

 • A role where you have a significant impact on our success as an ambitious global tech company, building a world-class data management system
 • An effective SCRUM way of creating output and achieving goals