171 job matcher din søgning 171 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dinex A/SProduct Validation Specialist

Dinex A/S, Middelfart

Do you want to join our growth journey? Are you ready to walk the extra mile to create results? Dinex is looking for a Product Validation Specialist to join our global testing & validation team, who will take the responsibility of the validation of tomorrow’s exhaust aftertreatment systems for diesel and gas engines, in close collaboration with Dinex customers and internal R&D teams.

You will take the role as Product Validation Specialist with the main responsibility of:

 • Discussing and aligning on EATS test & validation specifications with internal and external customers of our Test Centre in Denmark
 • Making detailed test protocols for test execution and handing them over to the test engineers and test technicians
 • Performing data verification, analysis, evaluation, documentation and reporting of emission tests
SelfinvestØkonomielev

Selfinvest, Middelfart

Vil du kickstarte din karriere i en virksomhed i udvikling, og har du samtidig flair for tal samt interessere dig indenfor regnskab og økonomi?

Selfinvest er i stærk vækst, og søger en økonomielev til økonomiafdelingen på hovedkontoret i Middelfart. Du bliver en del af en afdeling på 6-7 personer. Vi har fokus på udvikling og er en virksomhed med stærke værdier. Dine arbejdsområder vil omfatte bogføring af datterselskaber samt assistere i forbindelse med månedsregnskab, årsregnskab samt effektivisering og optimering af økonomiafdelingen samt diverse ad hoc-opgaver.

Du vil komme under grundig oplæring og vil med tiden få egne arbejdsopgaver og ansvarsområder med support fra teamet. Som økonomielev vil du assistere med den daglige bogføring af kreditor- og finansposter samt diverse faktureringer.

 unit it
IT Account Manager

unit it

Vi søger en IT Account Manager, primært til SMB-segmentet. Jobbet omfatter salg til eksisterende kunder, men der vil også være stort fokus på nysalg. Du vil med ledelsen og dine salgskollegaer være ansvarlig for virksomhedens samlede salg. Salget foregår både på telefon og ved fysiske og virtuelle kundemøder. Vi sælger primært Vest for Storebælt, men har kunder i hele landet. Det vil være en fordel, at du bor i rimelig kørselsafstand fra trekantsområdet.

Du kommer til at arbejde for en virksomhed, som virkelig søger at lave de mest optimale løsninger for vores kunder. Du vil blive en del af et team, som løfter opgaven i flok.

Vi sørger naturligvis for onboarding og træning i vores produkter, ydelser og services, så du ved hvad du sælger. Din arbejdsdag vil primært omfatte håndtering af eksisterende kunder, samt opsøge og lande nye kunder.

 unit it
Nature Planet ApSStruktureret og selvstændig indkøbsassistent

Nature Planet ApS, Middelfart

Vi søger en forretningsorienteret kollega til vores indkøbsteam i Nature Planet. Du vil fungere som højre hånd for vores indkøbschef, men samtidig også have ansvar for egne leverandører i forbindelse med den daglige indkøbsrutine. Du trives i en travl og ofte let omskiftelig hverdag med et mix af forskellige opgaver.

Som indkøbsassistent har du direkte kontakt med vores leverandører fra hele verden og du bliver en del af et team, hvor alle tager et fælles ansvar og hjælper til på kryds og tværs af afdelinger og arbejdsområder, således vi når vores mål samt yder den bedste service for vores kunder.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:

 • Daglig leverandør kontakt
 • Opdatering og vedligeholdelse af data i Navision Business Central
 • Tastning, opfølgning samt godkendelse af ordrer, layouts, shippingmarks osv.
T. Hansen Gruppen A/S
Klargøringsmedarbejder – Middelfart

T. Hansen Gruppen A/S

Har du erfaring med mekanik og ved hvordan en motor fungerer? Så er det dig, vi står og mangler på holdet!

Til vores toptunede centralværksted i Middelfart, søger vi en klargøringsmedarbejder til klargøring af alle vores spændende køretøjer. Har du hænderne skruet rigtigt på og har du interesse for scootere og ATV’er – så er stillingen her, helt sikkert noget for dig!

Arbejdet vil primært bestå i:

 • Klargøring af scootere, ATV, crossere og mobility-køretøjer, både nye og brugte.
 • Prøvekørsel af køretøjer
 • Små reparationer i forbindelse med klargøring
 • Afsendelse og modtagelse af køretøjer
T. Hansen Gruppen A/S
Mulighed for hjemmearbejde
ECCO Sko A/S
Marketing Effectiveness Specialist

ECCO Sko A/S, Tønder or Amsterdam

We are looking for a performance data analyst, passionate about growth marketing, performance data, analysis and insights.

If you are ambitious and can deliver performance analytics to support growth marketing then this could be your dream move.

We’d love to get to know you if you...

 • Like the idea of embracing Scandinavian style, sustainability, innovation and marketing in ECCO’s team in Denmark or in the Netherlands
 • Are focused on marketing measurement and attribution covering key areas of ROI or ROAS; acquisition cost and consumer lifetime value
 • Use data and reporting to accurately inform multiple stakeholders and recommend campaign investments, changes, and increases
ECCO Sko A/S
Fiberline Composites A/S
Process Engineer

Fiberline Composites A/S, Middelfart

Fiberline Composites, a world-leading company in the fast-developing technology of pultrusion, is seeking a Process Engineer for the pultrusion process.

Key responsibilities:

 • Research salient process parameters in the pultrusion process and investigate how they interact.
 • Determine and define process parameters to ensure quality is maintained during large-scale production.
 • Use statistical data analysis and sound experimental methods to optimize the output of the pultrusion process.
Fiberline Composites A/S
Hilti Danmark A/S
VI SØGER EN ACCOUNT MANAGER, SOM KAN DRIVE SALGET

Hilti Danmark A/S

I Hilti har vi hele tiden brug for nye Account Managere, som matcher vores værdisæt, især i områderne omkring Herning, Silkeborg, Billund og i Trekantsområdet.

Hilti Danmark A/S

Da det går godt i byggebranchen, leder vi efter dig, der har erfaring med salg, en byggeteknisk baggrund, eller en akademisk uddannelse for at bidrage til Hiltis vækst. Vi tilbyder dig muligheden for at bygge en salgskarriere ved at drive dit eget distrikt og fremme mulighederne med netop dine kunder.

Vi arbejder kontinuerligt med at udleve vores værdier og udvikle vores stærke kultur. En nøgle i dette arbejde er mangfoldighed, hvor vores medarbejderes baggrund, erfaringer, viden, sprogkompetencer og personligheder beriger vores virksomhed.

Restaurant Fænøsund ApSKøkkenchef med passion og drive

Restaurant Fænøsund ApS, Middelfart

Vi søger efter en ny køkkenchef, som brænder for faget og som fortsat kan være med til at udvikle og løfte det gastronomiske niveau på Restaurant Fænøsund.

Stillingen indebærer både at køre à la carte og selskaber. Du vil være daglig ambassadør for restauranten, og du sætter en ære i at give gæsterne en oplevelse udover det sædvanlige, hver gang.

Vil tilbyder et arbejdsmiljø med en god og uformel tone i et dynamisk og ungt miljø, hvor respekt for gæsterne og kollegerne er i centrum.

SuperBrugsenUddeler søges til SuperBrugsen Strib

SuperBrugsen

Vi søger en dygtig leder der kan bygge videre på den vækst-rejse som vi er på.

Din opgave bliver en VÆKST-rejse sammen med det kompetente personale. Vi har desuden en ambition om at flytte NPS-scoren til en top-10-placering i SuperBrugsen kæden. Butikken øger omsætningen år for år i sommerperioden og potentialet er endnu ikke udtømt her.

Vi gør det på en enkelt og ligetil måde samt lækkert og inspirerende for vores kunder. Du får nøglerne og ansvaret for SuperBrugsen Strib. Samtidig er du en del af mit ledelsesteam på 8 personer heriblandt en digital medarbejder som du kan trække på i forhold til at skabe online vækst.

Vi tilbyder:

 • Rammer som giver dig mulighed for butiks- og ledelsesmæssige udfoldelser
 • En engageret, positiv og visionær butiksråd
 • En attraktiv lønpakke efter aftale
Louis Nielsen A/S
Optiker til Middelfart (barselsvikariat)

Louis Nielsen A/S

Brænder du for at levere enestående kundeservice og levere et højt professionelt niveau indenfor synsprøver og linsekontroller?

Louis Nielsen A/SLouis Nielsen har stor fokus på at levere en enestående kundeservice i vores forretninger. Vi søger derfor en optiker, som hver dag brænder for at levere det høje professionelle niveau vi forventer indenfor synsprøver og linsekontroller.

Din hovedopgave vil bestå af synsprøver, men kan bl.a. også omfatte produkt- og kunderådgivning, kontaktlinsetilpasning og aftercare. Hos Louis Nielsen vil du også vejlede kunderne professionelt på bl.a. IOP-målinger og Fundus-billeder, som en del af synsprøven.

Louis Nielsen A/S
Comwell KongebrogaardenTjener

Comwell Kongebrogaarden, Middelfart

På Comwell Kongebrogaarden har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Som tjener Comwell Kongebrogaarden vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger. Sammen med dit team har du en helt central plads på hotellet, når I sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Kongebrogaarden til det bedste valg.

Arbejdsopgaver:

 • Professionel servering i vores gourmetrestaurant Dannebro, Restaurant Kongebro, bar/pejsestue samt mødelokaler
 • Hjælpe og rådgive vores gæster i valg af menu og vine
 • Oplæring af nye kollegaer.
Comwell KongebrogaardenKok

Comwell Kongebrogaarden

Dygtig, engageret og som kan skabe madglæde

På Comwell Kongebrogaarden har vi fokus på den gode mad, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Arbejdsopgaver:

 • Udarbejde lækre og spændende menuer til vores aftengæster
 • Afvikling af selskaber små som store
 • Håndtering af a la carte gæster både til frokost og aften
Comwell Kongebrogaarden
Kokkeelev

Comwell Kongebrogaarden

På Comwell Kongebrogaarden har vi fokus på den gode mad, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste - og også de bedste elever. Vi lover til gengæld, at du får en spændende og udfordrende uddannelse, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Comwell Kongebrogaarden

På Comwell Kongebrogaarden har vi fokus på din trivsel gennem hele dit elevforløb. Har du drive og engagement, har du mulighed for at sætte dit eget præg på din uddannelse og i Comwell. Vi er en koncern i rivende udvikling og derfor har vi brug for dig, dine ideer og din vinkel!

Comwell Kongebrogaarden
Vinduespudser

Byens Polering og Rengøring

Jeg søger en fuldtids eller deltids vinduespudser, helst med erfaring, men den rigtige person oplæres.

Kvalifikationer:

 • Mødestabil
 • God fysik
 • Ærlig

Du får mulighed for at arbejde i et lille team af glade og flittige medarbejdere, der udfører service primært hos private kunder, som forventer høj service og god kvalitet.

Du får telefon og firmabil og kører oftest ud hjemmefra. Det er en fordel, at du bor i Trekantsområdet.

Dinex A/SFinance Controller

Dinex A/S, Middelfart

Regnskab, driftsøkonomi og IT i en international organisation

Har du lyst til at være en del af en dygtig Group Finance-funktion, hvor der er fokus på agile forretningsgange med varierede opgaver indenfor bogholderi, driftsøkonomi og IT?

Dinex Group søger en Finance Controller, der interesserer sig for driftsøkonomi og regnskab, hvor IT-systemer skal understøtte opgaverne.

Du vil blive involveret i og får ansvar for udarbejdelse af måneds- og årsregnskaber for enkelte selskaber, herunder også mindre bogføringsopgaver indenfor både debitor, kreditor og finans. I forbindelse med årsregnskabet har du også kontakt til revisor.

Udover månedsafslutninger vil din dagligdag blive præget af driftsøkonomiske ad hoc-opgaver, fx analyser af lagre baseret på data fra forskellige datakilder.

 A/S United Shipping & Trading CompanyPR & Social Media Officer – Maternity cover

A/S United Shipping & Trading Company, Middelfart

Would you like to take part in driving the entire public relations and social media efforts within the USTC Group, and do you have a passion for communication? Here is a chance to join an international group of companies and create impactful PR through engaging storytelling and meaningful content creation.

Your role is to drive media outreach and increase our social media presence to help shape the overall public agendas for all USTC brands including our subsidiaries. In addition, you will establish a strong media relationship as well as defining our social media strategy and drive online engagement including creating individual communication plans for the brands.

Other responsibilities involve:

 • Work with Global Marketing team and senior leaders to execute PR and SoMe outreach plans
 • Create and write exciting news stories from around the Group
AD Danmark
Chauffører

AD Danmark, Middelfart

Til vores centrallager i Middelfart søger vi stabile, fleksible og pligtopfyldende chauffører med arbejdsopgaver som kørsel og levering af varer til vores kunder, varepluk, modtagelse af varer til lager, vareafsendelse, vareopfyldning samt almindeligt forefaldende lager- og ekspeditionsarbejde.

Som medarbejder hos AD Danmark bliver du en del af et team af dygtige kolleger og en spændende virksomhed i udvikling og vækst.

Vi forventer at du:

 • Har en præsentabel fremtoning
 • Kan lide kundekontakt og er god til at tale med mennesker
 • Har let til smil og et godt humør
AD Danmark
Carl Hansen & Søn A/S
Supply Chain Planner

Carl Hansen & Søn A/S, Gelsted

Med reference til Head of Production & Logistics søges en dygtig Supply Chain Planner, der kan bidrage med effektiv produktionsplanlægning og materialedisponering i et team bestående af 5 dedikerede medarbejdere.

Som Supply Chain Planner varetager du den praktiske produktionsplanlægning af en udvalgt del af det samlede produktionsflow. Du får ansvaret for at etablere overblik over kommende perioders kapacitetsbehov – således at rettidig ressourcetilpasning kan foretages i produktionen.

Dine opgaver vil du til dels løse i et tæt samarbejde med produktionsledelsen, men du vil samtidig opleve din rolle central for resten af organisationen – og med en bred kontaktflade til øvrige afdelinger, hvor koordinering af forskellige aktiviteter på tværs vil være en stor del af dagligdagen.

Carl Hansen & Søn A/S
HR Partner

Carl Hansen & Søn A/S, Gelsted

Til nyoprettet stilling søger vi en dygtig HR Partner, som har lyst til at arbejde med HR i en vækstvirksomhed.

Som HR Partner får du en alsidig rolle, hvor du varetager en bred vifte af HR-opgaver og projekter. Du supporterer organisationen med tiltrækning og rekruttering, fastholdelses- og udviklingstiltag samt forskellige aktiviteter, der styrker organisationen og medarbejderengagementet. Dine opgaver omfatter bl.a.:

 • Rekruttering fra A-Z samt onboarding
 • Kontrakter og personalejura
 • HR-Projekter