110 job matcher din søgning 110 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 110 resultater.
& friendsKørselsleder til logistikbranchen - Trekantområdet

& friends søger for kunde

Spændende international vækstvirksomhed med en markant markedsposition søger en erfaren kørselsleder med stærke faglige og personlige kvalifikationer. Virksomheden er præget af en engageret og samtidig uformel tilgang til opgaverne, og der er fokus på den enkelte medarbejders trivsel og arbejdsglæde.

De daglige arbejdsopgaver stiller store krav til dit overblik og din robusthed, og du formår samtidig at bevare det gode humør og din evne til at motivere medarbejderne på en positiv og konstruktiv måde.

Opgaverne vil typisk være:

 • Daglig disponering
 • Kontakt til chauffører, kunder og leverandører
 • Driftsoptimering
Futurum ApSERFAREN EJENDOMSADMINISTRATOR OG BOGHOLDER

Futurum ApS, Middelfart og Taulov

Vi vækster og søger derfor endnu en god kollega til vores administrationsafdeling. Er du grundig, udadvendt og trives du med den administrationstekniske opgave i et mindre ejendomsselskab?

Så har vi måske jobbet for dig!

Er du interesseret i følgende arbejdsopgaver?

 • Varetage henvendelser fra lejere, både personligt, telefonisk og på mail.
 • Booking af interesserede lejere til fremvisninger.
 • Udfærdigelse af reservationsaftaler, lejekontrakter og håndtering af indskud.

Vi tilbyder konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer, pensionsordning m.m.

Olivia Danmark
Teamleder til det respiratoriske område

Olivia Danmark, Middelfart

Er du sygeplejerske eller social- og sundhedsassistent og ønsker du et arbejdsliv med udfordringer, forandringer og høj grad af selvstændighed- så er vi måske dine nye kolleger!

Focus People har siden 2002 arbejdet for at skabe de bedste hjælpeordninger for borgere med særlige behov for pleje og omsorg. I Focus People tror vi på, at tillid er afgørende for menneskelige relationer, og vores kerneværdier tillid, indsigt, fleksibilitet og nytænkning er den røde tråd i vores daglige arbejde. Vi oplever stor vækst og mangler derfor en engageret, fagligt stærk og positiv teamleder.

Som teamleder er du ansvarlig for at:

 • Sammensætte og understøtte velfungerende hjælperhold
 • Lægge vagtplaner – igen og igen..
 • Omkostningsstyring, så hjælpen passer med bevillingen
 • >/ul>
Olivia Danmark
JKSProfilvalseoperatør til fast daghold

JKS søger for kunde i Middelfart

På vegne af Vestfynsk kunde i vækst søger vi en dygtig profilvalseoperatør til fast daghold.

Vi søger en medarbejder, som har mod på at træde ind i en virksomhed med fokus på den unikke og kundetilpassede løsning, og som har lyst til at arbejde med toppen af teknologien på området.

Din baggrund kan være maskinarbejder, operatør, smed eller lignende. Det vigtigste er, at du kommer med en stor motivation for at arbejde med profilvalsning.

Dine arbejdsopgaver:

 • Din primære funktion vil være opstiller og operatør på profilvalselinjen
 • Derudover vil du komme til at indstille og opstille stanseværktøjer
 • Betjening af robot-pakkeanlæg
Indrykket: 
JKSProfilvalseoperatør til aftenhold

JKS søger for kunde i Middelfart

På vegne af Vestfynsk kunde i vækst søger vi en dygtig profilvalseoperatør til fast aftenhold.

Vi søger en person, som har mod på at træde ind i en virksomhed med fokus på den unikke og kundetilpassede løsning, og som har lyst til at arbejde med toppen af teknologien på området.

Din indgangsvinkel til at søge stillingen er en baggrund som maskinarbejder, operatør, smed eller lignende relevant baggrund. Det vigtigste er, at du kommer med en stor motivation for at arbejde med profilvalsning.

Dine arbejdsopgaver:

 • Din primære funktion vil være opstiller og operatør på profilvalselinjen
 • Derudover vil du komme til at indstille og opstille stanseværktøjer
 • Betjening af robot-pakkeanlæg
Indrykket: 
CervelloNeuropsykolog – klar til neurorehabilitering i Vestdanmark?

Cervello

Cervello er en startup-virksomhed med en klar ambition: Sammen med kommuner, borgere, pårørende og fagspecialister vil vi bidrage til, at mennesker ramt af en alvorlig hjerneskade kommer hurtigere og bedre tilbage til fællesskabet. Ambitionen kræver fagligt dedikerede medarbejdere, som har modet til at indgå i et specialiseret, tværfagligt miljø og gentænke nutidens neurorehabilitering. Det er dem, vi er på udkig efter nu.

Som en del af Cervello-teamet kan du se frem til en udfordrende og alsidig hverdag, hvor de primære arbejdsopgaver vil være, at:

 • Foretage neuropsykologisk udredning og kognitive tests samt lave anbefalinger til indsatser
 • Gennemføre støttende samtaler, psykoedukation og vejledning af kriseramte familier
 • Deltage i udskrivnings- og hjemtagningssamtaler, statusmøder i borgerens forløb samt screene for følgevirkninger af hjerneskade som f.eks. angst og depression.
PopulosStrategy Lead – til Finans IT

Populos søger for kunde i Trekantsområdet

Kan du sikre implementering af strategien og samtidig tydeliggøre, hvornår mål er nået?

Populos er rekrutteringspartner for vores kunde, som er en moderne IT-virksomhed med 700 ansatte og med lokationer i Jylland. Virksomheden udvikler og drifter IT-løsninger til deres kunder og ejere.

Til en nyoprettet stilling søger vi en strategy lead, der skal opbygge struktur og systemer for strategi-udrulning og opfølgning, både operationelt og taktisk. Som strategy lead refererer du til direktøren for området, og du indgår i en 4 mand stor ledergruppe. Din kerneopgave er at drive den årlige business planning proces og sikre sammenhæng mellem den overordnede strategi for organisationen og leverancerne i de respektive udviklingsområder, således at initiativer og aktiviteter er aligned på tværs.

Fynske Bank A/S
Filialdirektør Middelfart

Fynske Bank A/S

Vil du være en del af en bank, der dyrker de nære og langvarige kunderelationer gennem personlig rådgivning? Og hvor du får drifts-, kredit- og forretningsansvaret for afdelingen?

Du får ledelsesansvaret for 11 dygtige kollegaer med kompetencer indenfor privat- og erhvervsrådgivning, som du skal motivere og udvikle, så de yder deres bedste. Som filialdirektør er din primære opgave at skabe resultater i samarbejde med, og gennem ledelse af medarbejderne i afdelingen.

I jobbet som filialdirektør fordeler du din hverdag mellem ledelse, kunderådgivning og profilering af banken i Middelfart-området. Du vil få en aktiv rolle i tiltrækningen af nye kunder og udvidelsen af porteføljen af gode erhvervskunder, hvorfor du både vil få friheden til at initiere lokale tiltag og muligheden for at påvirke koncepter og produkter i banken.

Fynske Bank A/S
GældsstyrelsenSenior projektleder til strategiske projekter og forretningsudvikling

Gældsstyrelsen, Middelfart

Brænder du for at eksekvere på store strategiske projekter, og er du i stand til at holde overblikket ved komplekse problemstillinger? Vil du være en del af et fagligt stærkt team, og er du interesseret i at udvikle dig i en organisation i konstant forandring? Så kan det være dig, der skal spille en aktiv i rolle i den fortsatte udvikling af Gældsstyrelsen.

Som projektleder i Projektkontoret (PMO), kommer du til at arbejde med eksekvering af vores nye inddrivelsesstrategi. Du vil komme til at arbejde helt tæt på forretningen, hvor du vil få ansvaret for at udarbejde business cases og inddrage relevante interessenter i dit arbejde. Du vil være med til at opbygge nogle stærke og fundamentale processer, som skal styrke vores forretning og sikre fremdrift og kvalitet i vores projekter.

Gældsstyrelsen
Indrykket: 
ToldstyrelsenFleksibel smugleritolder, Middelfart

Toldstyrelsen

Vil du bidrage til at forhindre ulovlig ind- og udførsel af narkotika, doping, våben, tobak og større pengebeløb ved at kontrollere varer og transportmidler? Kan du optræde myndigt og professionelt, og har du samtidig administrativ og talmæssig forståelse? Så er det måske dig, vi søger.

Din overordnede opgave er at sikre toldindtægter og beskytte borgere og samfund mod farlige og ulovlige varer. Det betyder, at du – i tæt samarbejde med dine kolleger – primært søger efter ulovlig ind- og udførsel af narkotika, doping, våben, tobak og større pengebeløb, som rejsende, importører eller eksportører måtte have skjult i deres bagage, gods eller transportmidler.

Ud over toldkontrol, som for vores enheds vedkommende oftest finder sted i havne, lystbådehavne og post- og kurérvirksomheder, skal du færdiggøre kontrollerne administrativt, når du vender tilbage til kontoret.

Toldstyrelsen
Indrykket: 
Min Bolighandel ApS
Mæglerkæde i rivende udvikling søger sagsbehandler

Min Bolighandel ApS

Vi tilbyder en spændende arbejdsdag med mulighed for alsidighed i arbejdsopgaverne. Du kommer til at indgå i et relativt ungt team, med en uformel tone og i øvrigt en god portion humor.

Din hverdag vil i høj grad ske i samarbejde med vores nuværende sagsbehandlere i Servicecentret. Vi har kunderne i fokus og forventer derfor, at du er serviceminded i din dialog med alle kunder, hvad enten det er i telefon eller på mail.

Vi har i 2020 foretaget en ekstern undersøgelse som viser, at Servicecenteret scorer 9,7 ud af 10 mulige på tilfredshed fra de tilknyttede mæglerforretninger. Du træder således ind i et firma med et velfungerende setup, og hvor mæglerne, som bruger Servicecenteret, påskønner arbejdet.

Min Bolighandel ApS
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex A/S
Kørende Teamleder til Serviceafdeling - Trekantområdet

Jobindex A/S søger for Bramidan

Motiveres du af at skabe gode kundeoplevelser sammen med dit eget hold af dygtige medarbejdere? Har du forstand på hydraulik og automation? Trives du med kundekontakt med ansvar for egne kundeforløb?

Som kørende Teamleder får du ansvar for 7 erfarne Serviceteknikere, som dækker service på vores ballepressere og komprimatorer vest for Storebælt, der hovedsageligt står hos detailvirksomheder, større industrivirksomheder, lager- og logistikvirksomheder samt genbrugspladser. Foruden din Teamlederrolle er du en vigtig del af driften, hvor du kører ud hjemmefra i egen servicebil – en VW Transporter, som er fuldt udstyret med den nyeste teknologi og DSG-gear.

Nogle af opgaverne vil være:

 • 50-75 % af din tid vil gå med reparationsopgaver (akutte og planlagte) samt service- og installationsopgaver hos vores kunder
 • Udarbejde tilbudskalkulationer og assistere Projektledere på installationer
Jobindex A/S
Billeshave EfterskoleBilleshave Efterskole søger snarest en kok/køkkenassistent

Billeshave Efterskole, Middelfart

Billeshave Efterskole er en levende skole med 7 spændende og meget forskellige linjer. Vi er 130 elever og 23 ansatte, der savner en ny kok/assistent i køkkenet, der vil være med til at lave spændende mad til os.

Køkkenet arbejder som et team, hvor alle hjælper hinanden med den daglige produktion af sund og alsidig kost lavet fra bunden - gerne økologisk - hvor det er muligt. Der er en naturlig rotation i arbejdet, som er opdelt mellem det varme køkken, det kolde køkken samt bageafdeling, hvor man hver uge roterer.

En særlig opgave er evt. at videreudvikle vores Gastrolinje, sammen med to af skolens andre ansatte – hvor der er undervisning én gang om ugen á 2 timer. Du skal være indstillet på, at der kan forekomme arbejde i weekender og til særlige arrangementer.

Jacobs Douwe Egberts Danmark ApS
Finance Business Partner

Jacobs Douwe Egberts Danmark ApS, Middelfart

The Business Partnering team in JDE Professional DK consists of a small team of two business partners referring to the Head of Commercial Controlling. Our purpose is to enable our partners across the organization to further develop and grow our business.

We are looking for a professional financial profile. who will be playing a key role in developing and transforming the overall business partner function in JDE Professional DK into becoming a fully business and management supporting driven function.Key responsibilities include:

 • Prepare, compose and analyze the overall management information: reviews of actual figures, planning and forecasting.
 • Provide key analyses and outtakes from monthly performance reporting as well as S&OP processes and highlight areas of importance and significance
Indrykket: 
Arbejde tilbydes til den rigtige entrepenør

Jm Kabelgrav ApS, Odense, Århus, Vejle, Middelfart, Horsens og Fredericia

Har du erfaring og lyst til at være kabelgraver, tilbyder vi stillinger som:

 • Maskinfører (små maskiner 1-2,5 ton)
 • Håndfolk (3 stillinger)
 • Brolægger (3 stillinger)
 • Skydemedarbejder med jordraketter (2 stillinger)
 • Boremedarbejder til styrbar boring (2 stillinger)

Min. 3 års erfaring med kabelgravning er et krav.

Vi er et lille og forholdsvist nyetableret firma, hvor man lever efter filosofien; frihed under ansvar. Der er kontakt med lederne hver dag. Vi ønsker en god tone og orden. Fordi det er et lille firma, vil vi også gerne være fleksible og imødekommende overfor vore kommende og nuværende ansatte. Vi tilbyder en god arbejdsplads samt gode forhold.

VKCONSULTINGBid Manager, Projekt- og udbudsspecialist til Sjælland/Fyn/Trekantområdet

VKCONSULTING søger for DANREN BOGDOL A/S

For at styrke og udvikle DANREN BOGDOLs position på markedet søger vi en erfaren person, der kan være med til at udvikle forretningen i en tid, hvor god rengøring og hygiejne står højt på dagsordenen.

Du indgår i samspil med engagerede kollegaer på tværs af organisationen og har stor berøring med både salg, beregning og drift. Du bliver blandt andet ansvarlig for den samlede udbudsproces fra prækvalifikationsansøgning over opgavebesigtigelse, beregning, tilbudsudarbejdelse og udarbejdelse/formulering af kvalitets- og konceptbeskrivelse.

Dine arbejdsopgaver:

 • Håndtering af hele udbudsprocessen fra prækvalifikation til kontraktindgåelse
 • Overdragelse, idriftsættelse og mersalg i samarbejde med serviceteamet
 • Konceptudvikling af virksomhedens CSR og bæredygtighed
 • Sikre kontinuerlig markedsdialog, overvågning og konkurrentanalyse
Indrykket: 
Uponor Infra A/SProduktionsmedarbejder til ekstrudering

Uponor Infra A/S, Middelfart

Vi har travlt og søger en medarbejder til vores produktion i Middelfart.

Er du uddannet plastmager eller har relevant erfaring fra en produktionsvirksomhed i plastbranchen er det dig vi søger til vores plastrørsproduktion i Middelfart. Det vigtigste er, at du har hænderne skruet rigtigt på, er omhyggelig i dit arbejde og har lysten til at lære nyt.

Arbejdsopgaver:

 • Overvåge produktioner
 • Kvalitetskontrol og dokumentation
 • Emballere færdigvarer og videregive til lager
Vi tilbyder et godt, stabilt job, gode produktionsfaciliteter og et godt sammenhold. Derudover tilbyder vi en konkurrencedygtig løn og pensionsordning, faglig udvikling m.m. Jobbet er på 2-holdsskift, der veksler mellem dag og aftenhold, så du skal være indstillet på skifthold.
Uponor Infra A/S
Indrykket: