211 job matcher din søgning 211 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

PHE Nordic A/S Intern sælger

PHE Nordic A/S, Nørre Aaby

Søger du et job, hvor ikke to arbejdsdage er ens? Så er det måske dig, vi står og mangler til at styrke vores salgsafdeling i vækst!

Hos PHE Nordic A/S søger vi en ny kollega til at styrke vores salgsafdeling for mellemhandlere. Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af tilbudsgivning, ordrebehandling og kundeservice til både nationale og internationale virksomheder.

Arbejdsopgaver:

 • Tilbudsafgivning
 • Ordrebehandling
 • Opfølgning på egne ordrer, herunder afklaring om leveringstid, samarbejde med lager, booking af fragt og fakturering
Landal GreenParks ApS
Praktikant Serviceøkonom – Landal Middelfart

Landal GreenParks ApS, Middelfart

Sætter du pris på at skabe god stemning via venlig og imødekommende service? Og har du glimt i øjet og smil på læben – også når der er travlt?

SDS Landal Middelfart søger en praktikant til sommeren 2022 (juli-september) til Front Office, herunder også Fun & Entertainment. En praktikant hos os skal være interesseret i leisure gæster, da det er vores primære segment.

Den rette praktikant vil f.eks. kunne stå for at:

 • Planlægge, udvikle og afvikle forskellige aktiviteter, fortrinsvis børneaktiviteter, iht. Landals koncepter. Du skal derfor synes, det er sjovt at arbejde børn samt være kreativ og/eller outdoor-interesseret.
 • Servicering af vores gæster i Informationen
 • Daglige arbejdsopgaver i Informationen, f.eks. ind- og udcheck, sikre at vi har den rette turistinformation, salg af is o.l.
Landal GreenParks ApS
T. Hansen Gruppen A/S
IT Netværksadministrator

T. Hansen Gruppen A/S, Middelfart

Brænder du for netværk og sikkerhed, så er du måske vores nye Netværksadministrator til Koncern IT, som i dag beskæftiger 25 mand fordelt på både udvikling og drift.

Vi udvikler og drifter central IT for +1.500 brugere fordelt på +130 butikker og lokationer. Vi drifter både lokalt, via 2 datacentre, samt ved flere forskellige Cloud leverandører. Vi benytter produkter fra Cisco, Meraki, Check Point, F5 m.fl.

Som Netværksadministrator kommer du til at arbejde med:

 • Netværk – fysisk og logisk – arkitektur og vedligehold
 • Netværkssikkerhed – segmentering, firewall etc.
 • Overvågning af både netværk, servere og services
 • Cloud services omkring netværk
 • Sparring med eksterne leverandører
T. Hansen Gruppen A/S
Vejdirektoratet
Ansvarsfuld afdelingskoordinator

Vejdirektoratet, Middelfart

Se video om Vejdirektoratet som arbejdsplads

Vil du være med til at koordinere vores mange opgaver? Er du klar til at udvikle din faglighed og hjælpe os med at få vore arbejde i planlægning- og myndighedsafdelingerne i Middelfart og Aalborg til at lykkes? Så har vi en stilling til dig.

Som afdelingskoordinator skal du bistå afdelingslederen med planlægning og budgetopfølgning, samt særlige administrative opgaver i områdets projekter. Du skal også have overblik over journalstrukturen i vores ESDH-system, være ansvarlig for afdelingernes mailpostkasser, bl.a. hjælpe med sagsoprettelse og -proces, bistå med vores kvalitetsledelsessystem og i det hele taget hjælpe med driften af de to afdelinger i hverdagen.

Vejdirektoratet
Plast-line A/S Salgselev søges – Til et stærkt salgsteam i vækst!

Plast-line A/S, Middelfart

Plast-Line A/S har oplevet en positiv vækst siden opstarten i 2004, og er i dag en velkonsolideret agenturvirksomhed, med 20 ansatte. Plast-Line sælger rør, fittings og ventiler i plast og lagerfører et bredt program fra anerkendte producenter.

Med base i Middelfart, vil du indgå i et salgsteam bestående af 5 eksterne og 3 interne sælgere.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Udarbejdelse af tilbud samt opfølgning.
 • Deltage i diverse marketingopgaver. Udarbejdelse af nyhedsbreve, kataloger, hjemmeside, osv.
 • Projektstyring og vejledning af kunder.
 • Salgssupport til eksterne sælgere.
 • Koordinering af leverancer fra leverandør til slutbruger.

Derudover tilbydes du faglig og personlig udvikling, i form af diverse kurser og produkttræning. Der er en uformel omgangstone, humørfyldte kollegaer og et godt arbejdsmiljø. Du vil i denne stilling have en stor berøringsflade og lære hvordan en moderne virksomhed fungerer.

Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Bunker Holding A/S
Business Analyst for digital services innovation

Bunker Holding A/S, Middelfart

We know… You are busy. But let us try to entice you anyway.

We can offer you a role with significant impact on the vital parts our business. You will get to help create digital solutions for traders and be an important part of making us digital market leaders.

Bunker Holding A/S

“You’ll be part of setting the tone for our future business modelling and methodical approach, working closely with international traders, product owners and developers. New concepts are welcomed with open arms,” says Kirsten West, Head of Core Solutions.

Interested? Then read more here. 

Get an insight into our unique story and culture by clicking here.
Bunker Holding A/S
Bunker Holding A/S
Scrum Master for digital services innovation

Bunker Holding A/S, Middelfart

Would you like to work front and centre with agile leadership in a market-leading organisation? And how about being the one to set the team as we continue to create exceptional digital solutions for our traders, making us digital market leaders?

Bunker Holding A/S

”We strive to be a front runner when it comes to IT, and you’ll have endless opportunities to make your mark on Bunker’s further development within this area – enabling us to always better ourselves,” says Kirsten West, Head of Core Solutions.

Interested? Then read more here.

Get an insight into our unique story and culture by clicking here.
Bunker Holding A/S
Gem
Cheval Blanc Kantiner A/S
Kok til Trekantsområdet

Cheval Blanc Kantiner A/S

Kan du sætte hak ved følgende punkter?

 • Jeg brænder for at lave mad af højeste kvalitet med de bedste råvarer, sæsonen kan tilbyde
 • Jeg er faglært kok eller cater – gerne med erfaring fra restaurationsbranchen
 • Jeg har ja-tak!-hatten på og formår selv at finde en løsning på mine problemer
 • Jeg nyder at arbejde i et køkken med fantastiske kolleger – det er endda okay, at nogle har dårlig humor, bare de har humor!

Hak i nul felter? Ærligt – så skal du ikke bruge mere krudt på at læse denne jobannonce.

Hak i alle felter: Så er det nu, du skal slå læselapperne ud – for så er det måske dig, vi står og mangler!

Cheval Blanc Kantiner A/S
Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

Gældsstyrelsen Medarbejder til systemteamet i Forretnings- og Systemudvikling i Gældsstyrelsen

Gældsstyrelsen, Frederiksberg eller Middelfart

Vil du tage ejerskab, sikre forbedring og sørge for løbende udvikling af vores Gældsinddrivelsessystemer og forretningsprocesser i et tæt samarbejde med en bred vifte samarbejdspartnere. Og kunne du tænke dig at være med til at løse en vigtig samfundsopgave?

I kontoret Forretnings- og Systemudvikling arbejder vi 16 dedikerede kolleger med udvikling af Gældsstyrelsens forretning. IT er også forretning, og vi mangler en kollega til vores gruppe for digitalisering og systemudvikling. Her arbejder vi med at sikre stabil drift for forretningen af vores kernesystemer, og den løbende videre udvikling. Og vi er bindeled til IT-specialister, hvor vi hele tiden oversætter forretningens krav og behov. Sammen med de øvrige kolleger, der bl.a. arbejder med projektledelse og jura, er det vores ambition hele tiden at skabe ny værdi for Gældsstyrelsen.

Gældsstyrelsen
Gem
LKN Byg A/S Dygtige tømrere søges

LKN Byg A/S

Vi har travlt og søger dygtige tømrersvende til varierende arbejdsopgaver, primært på Fyn og Trekantområdet.

Vi forventer, at du:

 • Har erfaring inden for tømreropgaver, du kan dit kram og går ikke på kompromis med kvaliteten
 • Kan tage ansvar for egne opgaver og se fremad
 • Du er stolt af at levere et godt stykke arbejde
 • Du er stabil, kvalitetsbevidst, ansvarsfuld, løsningsorienteret og fleksibel.

Vi tilbyder:

 • Arbejdsopgaver, der spænder vidt lige fra større planlagte til mindre serviceopgaver
 • Gode kollegaer hvor vi hjælper hinanden, har en god tone og respekt for hinanden.
 • Ordnede arbejdsforhold med løn efter kvalifikationer, pension og firmabil
 • Vi har en ”flad” ledelsesstruktur, hvor der ikke er langt fra marken til kontoret
MUUSMANN PPR-Leder - Middelfart Kommune

MUUSMANN søger for Middelfart Kommune

Middelfart Kommune søger en ambitiøs og samarbejdsorienteret leder af PPR, der kan sætte retning, skabe udvikling og omsætte tanker til handling på skole- og dagtilbudsområdet.

Som PPR-leder i Middelfart Kommune får du en bred og varieret opgaveportefølje, mange kontaktflader og mulighed for at præge udviklingen på PPR-området. Du vil referere til skolechefen og får ansvar for den daglige ledelse af PPR-afdelingen, der består af 24 engagerede, ambitiøse psykologer, logopæder, læringskonsulenter og specialpædagoger.

I tæt dialog og sparring med dem skal du sikre kvalitet og effektivitet i opgaver og sagsbehandling, og herunder yde rådgivning og sparring til ledere på skole- og dagtilbudsområdet om komplekse sager.

Dinex A/S Test Technician

Dinex A/S, Middelfart

Do you want to join our growth journey? Are you ready to walk the extra mile to create results? Dinex is looking for a Test Technician, who will support the validation of tomorrows exhaust and emission systems for diesel and gas engines and in co-ordination with our customers.

You will take the role as test technician with the main responsibility of:

 • Assist Test Engineers with test setup and test start-up
 • Plan, execute and document tests, mainly on engine dynos
 • Dismantle test setup, return test objects and measuring equipment to relevant locations/functions
Landal GreenParks ApS
Rengøringsafløser til Landal Middelfart

Landal GreenParks ApS

Vil du være med til at skabe en god oplevelse for vores gæster på Landal Middelfart?

Vi søger nu medarbejdere til den kommende sommersæson, med mulighed for forlængelse.

Se video om Landal GreenParks ApS som arbejdsplads

Arbejdsopgaver:

 • Rengøring af feriecenterets faciliteter.
 • Rengøring af feriecenterets feriehuse.
 • Kontrol og egenkontrol af huse.
Landal GreenParks ApS
Gem
TREFOR
Familiemenneske og elektriker – er det dig?

TREFOR

Har du lyst til at være med til at sikre vandforsyningen til tusindvis af forbrugere i hele Trekantområdet? Hos TREFOR kan vi tilbyde dig et arbejde, hvor du også har tid og overskud til familien.

Som servicetekniker i TREFOR Infrastruktur bliver du en del af et fagligt dygtigt team bestående af både elektrikere og VVS-kolleger. Du får faste arbejdstider, som giver dig mulighed for at planlægge din fritid med andre spændende aktiviteter.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Planlagt vedligehold
 • Reparation og forbedringer på værker og råvandsnettet
 • Assistance på anlægsprojekter
TREFOR
Gældsstyrelsen Grundig og struktureret sagsbehandler til insolvensenhed

Gældsstyrelsen, Middelfart

Er du udadvendt, fagligt engageret og har et højt service- og kvalitetsniveau, som dine kolleger nyder godt af? Vil du bidrage aktivt til inddrivelsen af offentlig gæld ved at udføre grundig og professionel sagsbehandling på insolvensområdet?

Dit arbejde vil bestå af generel sagsbehandling inden for tvangsopløsninger og likvidationer. Konkret vil du, sammen med dine nærmeste kolleger i Middelfart arbejde med modtagelse, håndtering og indgivelse af anmeldelser samt opfølgning. Du vil løbende arbejde med tilpasning af processer, snitflader til øvrige styrelser og samarbejde med kolleger i hele Gældsstyrelsen.

Dine primære opgaver indebærer således:

 • Generel sagsbehandling relateret til tvangsopløsning og likvidationer
 • Kundekontakt og håndtering af henvendelser på mail eller telefon
 • Øvrige administrative opgaver tilknyttet insolvenssagsbehandlingen
Gældsstyrelsen
Gældsstyrelsen Tillidsfuld og selvkørende konkurssagsbehandler til insolvensenhed

Gældsstyrelsen, Middelfart

Kan du drive din egen sagsportefølje og præsentere dine resultater konstruktivt overfor kunden og i skifteretten? Trives du i et fagligt miljø, hvor vi skaber gode fælles løsninger? Så er det dig, vi søger til vores insolvensenhed i Middelfart.

Vi søger nye kollegaer, som vil bidrage aktivt til inddrivelsen af offentlig gæld ved at udføre grundig og professionel sagsbehandling på insolvensområdet. Du får ansvaret for egen sagsportefølje, hvor du på egen hånd skal bære sagerne fra indledende sagsbehandling til evt. afsluttende præsentation i skifteretten.

Derudover vil dine primære opgaver indebære:

 • Sagsbehandling relateret til Konkurssagsbehandling inkl. vurdering, indgivelse af konkursbegæring og løbende opfølgning
 • Fremmøde og sagsfremstilling i skifteretten
 • Varetagelse af sikkerhedsstillelser og evt. betalingsaftaler med kunden
Gældsstyrelsen