184 job matcher din søgning 184 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Selfinvest Souschef til Selected Car Groups eksklusive bilhuse

Selfinvest, Middelfart

Er du ambitiøs, kreativ og gastronomisk alsidig – og kunne du tænke dig et job, hvor du stadig kan udvikle din karriere og dine ambitioner og samtidig kombinere det med familielivet? Så er dette måske jobbet for dig.

Som souschef vil du i samarbejde med køkkenchef Lasse Starup Petersen stå for de gastronomiske opgaver på lokationen, herunder den daglige frokostforplejning til 40 medarbejdere hos Selected Car Group samt den løbende servicering i forbindelse med møder og events hos bilgruppens unikke møde- og eventhus, Selected Car Collection.

Dette job er en fuldtidsstilling med en kombination af både dag- og aftenvagter.

Søgaard Group A/S Bogholder

Søgaard Group A/S, Ejby

Vi søger en erfaren Bogholder. Brænder du for at arbejde med tal og regnskab? Ønsker du at være i en virksomhed, hvor tiden aldrig står stille?

Vi tilbyder:

 • Et spændende job i en vækstorienteret virksomhed, hvor du har mulighed for at præge dagligdagen
 • Personlig og faglig udvikling
 • Ordnede forhold
 • Stillingen er som udgangspunkt 37 timer om ugen. Men færre timer kunne også være en mulighed
ABB A/S Installatør, stærkstrømstekniker, maskinmester eller lignende til vores Drives/Motor field serviceafdeling

ABB A/S, Skovlunde eller Middelfart

Tag dit næste karriereskridt hos ABB og bliv del af et globalt team, der spiller en teknologisk hovedrolle i transformationen af samfund og industrier med fokus på at skabe mere produktiv og bæredygtig fremtid.

Grundlæggende handler dit job om at holde kundernes udstyr i topform. Du kommer primært til at arbejde med frekvensomformere. Vi har alle typer af produkter og kunder, og der vil derfor også være mulighed for at arbejde med digitalisering, DC styringer, motorer, aktive filtre, mellemspænding, spændingskvalitet/analyse m.m.

Vi lover dig et spændende og afvekslende job i en førende virksomhed med de nyeste og bedste produkter.

Gem
Svanerent ApS
Rengøringsassistenter

Svanerent ApS, Vejle

Kunne du tænke dig et job hos Svanerent? Vi søger nye rengøringsassistenter til vores fantastiske team, som brænder for at gøre rent og levere et højt serviceniveau.

Vi vil være de bedste til det, vi gør! Vi vil skabe en lettere hverdag for vores kunder og gøre en forskel, der er til at få øje på. Hos os bliver du en del af et uformelt og positivt arbejdsmiljø med ordnede forhold, hvor du er med til at levere et topresultat

Vi søger assistenter til rengøring i Trekantsområdet, med Vejle som udgangspunkt fra firmaadressen.

Svanerent ApS
Gem
Jobindex
Er du Danmarks bedste servicetekniker – bliv ekspert på ventiler

Jobindex søger for Gustaf Fagerberg A/S

Har du en bred mekanisk baggrund? Og kunne du tænke dig at servicere og vedligeholde mekaniske produkter af højeste kvalitet?

”Vi glæder os til at få endnu en dygtig tekniker med i vores sammentømrede team. Her bliver du nemlig ekspert på ventilområdet, hvor vi arbejder inden for mange forskellige brancher,” fortæller din kommende leder.

Som servicetekniker inden for ventilområdet kommer du til at arbejde for mange forskellige brancher, fx energi, fjernvarme, olie/gas, pharma og fødevarer. Du vil derfor komme til at arbejde on-site på fx varme- og kraftværker.

Du bringer et par års erhvervserfaring, meget gerne som servicetekniker – men det er ikke et krav.

Jobindex
Gem
Hilti Danmark A/S
Strategisk Account Manager til key account kundesegment

Hilti Danmark A/S

Se video om Hilti Danmark A/S som arbejdsplads

I rollen som Account Manager for vores Key Accounts inden for kundegruppen EL og VVS får du en hverdag med Danmarks største teknikvirksomheder, hvor du vil arbejde med rådgivende salg.

Du vil få ansvaret for at vinde store forretninger og drive innovation inden for byggebranchen. Så hvis du er innovativ, nysgerrig, og løsningsorienteret, er du måske vores nye Account Manager for vores Key Accounts.

Du får en alsidig og selvstændig hverdag, hvor du selv er ansvarlig for at planlægge og strukturere dine møder med kunder. Det betyder, at du får fleksible arbejdsdage, hvor du selv kan disponere over din tid.

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Brenderup Lægehus I/S Fast stilling som praksissygeplejerske

Brenderup Lægehus I/S

Vi søger en praksissygeplejerske på deltid til et spændende og alsidigt job i Brenderup Lægehus.

Dine arbejdsopgaver vil overvejende være at varetage selvstændige konsultationer under lægelig supervision. Du vil især skulle varetage kronikerforløb, specielt KOL og diabetes, samt hypertension, osteoporose og myxødem.

Herudover vil der bl.a. være konsultationer med behandling af akutte tilstande, fx infektionssygdomme, sårbehandling og vaccinationer. Paraklinik med blodprøver, EKG og lungefunktion. Desuden telefonvisitation samt at assistere ved diverse procedurer.

A/S Ovethi - Dansk Dæk Service
Intern dækmontør og lagermedarbejder

A/S Ovethi - Dansk Dæk Service, Gelsted

Til vores afdeling i Gelsted på Fyn søger vi lige nu en dygtig intern dækmontør og lagermedarbejder med hænderne rigtigt skruet på - evt. med kendskab til dæk-/autobranchen. Jobbet er alsidigt og består bl.a. af arbejde med montering og reparation af dæk og fælge hovedsagelig til landbrugs- men også entreprenørsegmentet.

Du vil desuden skulle afløse på værkstedet, hvor der arbejdes med dæk og fælge til person- og varevogne samt til materiel inden for landbruget, transportbranchen og industrien.

A/S Ovethi - Dansk Dæk Service
Bunker Holding A/S
HEAD OF TECHNOLOGY – LEAD TECHNOLOGICAL ADVANCES IN A SEA OF CHANGE

Bunker Holding A/S, Middelfart

With an ever-changing market, and our desire to move towards greener fuelling solutions, trading is becoming increasingly complex.

As such, we are constantly improving our in-house product suites to help and support our colleagues in the E2E processes in the commodity trading market. The head of technology will be responsible to ensure a modern digital service architecture which enable us to easy integrate with ecosystems.

As we make our technological advances, you will be there to facilitate collaboration across your department, keep us heading in the right direction and ensure continued technical feasibility of our solutions.

Get an insight into our unique story and culture by clicking here.

Bunker Holding A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
Gem
FDB Møbler A/S Butikschef til FDB Møbler Middelfart

FDB Møbler A/S

Er du vores nye butikschef i FDB-Møbler Middelfart?

Du får ansvaret for en butik der gennem de seneste år har oplevet en rigtig god udvikling ikke mindst via butikkens Webshop. Butikken har ud over dig over dig 4 deltidsansatte.

Du vil stå for den daglige ledelse af et lille dedikeret team. Din vigtigste opgave er at gå lidt længere end andre, og give dine kunder en oplevelse ud over det sædvanlige i din butik.

AUTOFYN
Regskabsmedarbejder

AUTOFYN, Middelfart

Er du regnskabsuddannet med solid erfaring? Kan du sikre dig, at opgaverne løses med præcision og til tiden, samtidig med at du sikrer fremdrift i dine opgaver, er proaktiv og trives med at finde og træffe selvstændige beslutninger?

Som regnskabsmedarbejder hos AUTOFYN bliver du en del af et stærkt team, der sætter det at give kunderne en god og tryg oplevelse øverst på listen.

Som den nye regnskabsmedarbejder hos AUTOFYN vil du i denne fuldtidsstilling få opgaver inden for kategorierne:

 • Debitorstyring, afstemning og opfølgning på betalinger samt rykkerprocedurer
 • Kreditorstyring, herunder fakturabogføring, betalinger og afstemninger
AUTOFYN
Gem
Imerco
Salgsassistent til Imerco Home Middelfart

Imerco

Til vores butik i Middelfart søger vi en salgsassistent til en stilling på 37 timer med opstart 1. april 2023. Stillingen er tidsbegrænset frem til d. 31. juli 2023.

Som salgsassistent i Imerco Home Middelfart bliver du en del af en butik med et nyt koncept. Du afdækker kundens behov og kombinerer dette med den bedste kundeservice. Du får dit eget ansvarsområde som f.eks. køkken, el-artikler eller gaver. Inden for dette område har du ansvaret for varebestilling, varemodtagelse samt opfyldning.

Imerco
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
EUC Nordvestsjælland Vi mangler (endnu) en lærepladskonsulent til vores online uddannelser. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Bliv en del af Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution og landets største udbyder af online merkantile grundforløb. Som lærepladskonsulent bliver du en del af et stærkt team, der arbejder målrettet med at bygge bro mellem onlineelever, undervisere og lærepladser.

Primære opgaver bliver bl.a.:

 • Sikre høj overgang fra grundforløb til hovedforløb.
 • Optimere elevernes lærepladssøgning på grundforløbet.
 • Opsøgende indsats på elever som ønsker lærepladssøgning, både under og efter grundforløbet.

Vi tilbyder et spændende arbejde i spændingsfeltet mellem uddannelse og erhvervsliv. Selvstændigt arbejde, hvor du samarbejder med mange forskellige kollegaer.

Kvickly Slagtersvend, Kvickly, Middelfart

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 140 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vore kunder får den bedste kvalitet og finder boksene indbydende og præsentable.

Search & Select ApS Innovativ Packaging Designer

Search & Select ApS søger for STOK Emballage i Middelfart

Som Packaging Designer hos STOK Emballage bliver du en vigtig medspiller i en af Danmarks førende virksomheder inden for emballagebranchen.

Dine arbejdsopgaver inkluderer bl.a.:

 • Konstruktion af innovative emballageløsninger, samt grafisk arbejde
 • Sambesøg med Account Manager hos udvalgte kunder ifb. udvikling af emballage løsninger
 • Opgavestyring i ERP-system

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV