160 jobannoncer matcher din søgning 160 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lundsby Renewable Solutions

Vi søger en kollega til elteknisk projektering

Løgstrup

Vi søger en erfaren, teknisk orienteret kollega til for-projektering af elinstallationer i store energianlæg. Vi har i brug for din hjælp til for-projektering, beregninger og klargøring, som gør det muligt for vores byggeledere og underentreprenører at realisere anlæggene.

Din opgave bliver også at lede og koordinere opgaver indenfor teamet.

Vi tilbyder gode, engagerede kolleger med stærk faglig viden.

Lundsby Renewable Solutions
Raunstrup Bygningsservice A/S

Maler/finish specialist

Der er høj efterspørgsel på vores ydelser, og vi søger derfor en dygtig og selvstændig maler/finish specialist til fast arbejde i Trekantområdet samt Fyn.

Du kommer til at køre selvstændigt og samarbejde med kontor og taksator, som er dine primære sparringspartner på opgaverne.

Alle opgaverne vil være planlagt for dig, og fremgå af din tablet/smartphone.

Vi tilbyder:

 • Job i et velrenommeret firma, hvor dine kollegaer er et team med meget forskellige erfaringer.
 • Fast servicebil med fuldt udstyr.
 • Grundig oplæring i de forskellige programmer og opgaver.
KPI OceanConnect

Fuel your career with "get fuelled" Trainee programme in Denmark

Middelfart

This is an exciting chance to start your journey within the marine fuels industry.

Your daily responsibilities:

 • Worldwide trading
 • Counselling on various bunker solutions, fuel products and quality

You will develop new accounts and establish strong relations with customers and suppliers.

Come join our ‘get fuelled’ trainee program which provides education with opportunities to grow, develop, and build an exceptional career.

KPI OceanConnect
Assistance HR Partners A/S søger for kunde
Gem
Assistance HR Partners A/S

Faglært køkkenvikar søges til længerevarende vikariat nær Trekantområdet

Er tiden inde til at prøve noget nyt? Ønsker du hjælp til at komme i gang? Vi søger netop nu en faglært cater, smørrebrødsjomfru, ernæringsassistent eller lignende til et længerevarende vikariat nær trekantområdet.

Du bliver en del af en kantine, hvor fantasien kan blive sluppet løs, uanset om det er det kolde eller varme parti. Der kan som udgangspunkt tilbydes 20-25 timer pr. uge, men det præcise antal timer aftales nærmere.

Indrykket:
Middelfart Sparekasse

Kreditmedarbejder, erhverv

Middelfart

Kan du dit kredithåndværk, kan du samarbejde, kan du kommunikere klart og inddragende - og har du lyst til at arbejde på den mest attraktive arbejdsplads blandet landets pengeinstitutter - så er det nu, du har chancen.

I kreditafdelingen bliver du en af et team på tre kolleger, som bevilger Sparekassens største erhvervsengagementer.

Du kan se frem til en hverdag, hvor du løbende er i dialog med vores erhvervsrådgivere. Ét af vores adelsmærker er, at vi er hurtige, når det kræves, så du skal kunne trives i en hverdag, hvor du nogle gange må sadle om.

Middelfart Sparekasse
Gem
ARCTIC A/S

Lageransvarlig / Warehouse Manager

Middelfart

Vi søger en lagermedarbejder med ansvar og kendskab til lagerstyring, som kommer til at stå for den daglige drift, herunder:

 • Pluk håndtering af ordrer og returvarer (inkl. webordrer)
 • Ordreafsendelse og lagerstyring (ind- og udland)
 • Kontrol af fragtregninger (samt generelt lagerfakturering)

Du er klar på at løse forskellige opgaver og trives med at arbejde selvstændigt.

Patina Mode ApS

Sælger

Middelfart

Du arbejder aldrig weekend… du har ekstra fri til at holde din ferie, samt afspadserer fra højsæsonen, - hele december og hele juli, samt de 3 dage op til påske.

Du skal sælge masser af lækkert dametøj fra vores gårdbutik i Middelfart og vores mobilbutik, som kører ud fra gårdbutikken med ca. 200 kundebesøg om året, og alt der hører med til dagens fantastiske opgaver hos Patina. Du skal meget gerne have erfaring fra branchen og være en af dem, der bare ikke kan lade være med at sælge. når mulighed byder sig. Det er vigtigt, at du er en glad/udadvendt person, som altid har lyst til at hjælpe vores fantastiske kunder.

Patina Mode ApS
BioCirc Group ApS

Sales Trader

Middelfart

We are looking for a Sales Trader who will play a vital role in ensuring BioCirc’s ambitious growth plans.

The successful candidate will together with the Portfolio Manager be responsible for the short-term sale of Certificates, optimizing the portfolio, gather market intelligence, and ensuring value added through the whole supply chain of biomethane production, but also new renewable products stemming from our energy clusters.

Gem
TDC NET

Energi- og Bygningstekniker med el-teknisk baggrund

Trekantsområdet

Er du motiveret for nye udfordringer med at arbejde på vores kritiske infrastruktur, primært indenfor strømforsyning og køleteknik samt bygningsteknik, så har du chancen nu.

Som tekniker i Specialproduktion, vil du få et meget bredt teknisk arbejdsområde og du vil få brug for alle dine kompetencer inden for el-området, såsom om/opbygning af eltavler, test og vedligehold af brandalarmeringsanlæg (ABA), test af generator- og batterianlæg mm. på vores No-break energiforsyning.

Dette job vil give dig en spændende mulighed for at prøve kræfter med nye opgaver og udvikle dig fagligt på nye områder.

Im. Stiholt A/S

Værkførerassistent

Nørre Aaby

Gennem snart 75 år har Stiholt Gruppen opbygget et enestående ry som en af Danmarks førende leverandører af bl.a. lastbiler, kraner, hydraulik og tilhørende serviceydelser.

Som værkførerassistent kommer du bl.a. til at arbejde med:

 • Assistere vores værkstedschef med en række forskellige opgaver, både på værkstedet og i den daglige kundekontakt
 • Deltag aktivt i produktionsprocessen, herunder montering, reparationer og vedligeholdelse af udstyr
 • Forfaldne opgaver
Im. Stiholt A/S

Værkførerassistent

Nørre Aaby

Du får en travl hverdag, som aldrig er kedelig. Du kommer til at arbejde med:

 • At assistere vores værkstedschef med en række forskellige opgaver, både på værkstedet og i den daglige kundekontakt
 • Deltag aktivt i produktionsprocessen, herunder montering, reparationer og vedligeholdelse af udstyr
 • Forfaldne opgaver

Du vil indgå i et uformelt, travlt og engageret arbejdsmiljø med gode kollegaer og får et spændende job med mange udfordringer.

Bunker Holding A/S

Data Science Student

Middelfart or Aarhus N

Join us as a Student Data Scientist and you will have the opportunity to apply your analytical skills to real-world projects and gain valuable hands-on experience in the field of data science in an ever changing and dynamic industry.

You will be a part of an independent team who’s aim is to innovate and explore POC’s potential in a dynamic and competitive market. Your role will be to support our team.

Bunker Holding A/S
Bunker Holding A/S

Student Digital Designer

Middelfart or Aarhus N

Are you a creative trailblazer with a passion for digital designs? Are you ready to start your journey in the bunkering industry? Look no further! Then you are the Student Digital Designer we’re seeking to propel us into the future.

You will join a newly started Innovation team, called Digital Ventures. Here you will support the team in exploring new concepts, partnerships and trends in the market.

Bunker Holding A/S
Fontenay A/S

Montør til montering og trykprøvning af industrislanger

Middelfart

Hos Fontenay A/S søger vi en dygtig kollega til vores slangemontage i Middelfart. Som en del af vores montageafdeling vil du få 3 tætte kollegaer med fælles reference til lager-, logistik- og produktionschef Kent Hansen.

Vi forestiller os, at du...

 • har erfaring fra en tidligere montør- eller operatørstilling og/eller har en uddannelse som smed, maskinarbejder/maskinmester, mekaniker eller lign.
 • arbejder løsningsorienteret og selvstændigt
Fontenay A/S
Hilti Danmark A/S

Skab fremtidens byggeri som Account Manager

Vil du være med til at forme fremtidens byggeri og bidrage til betydningsfulde projekter med store vækstmuligheder? Ønsker du at arbejde i en organisation, der prioriterer professionel og personlig udvikling?

Som Account Manager bliver du nøglepersonen, der opbygger stærke forretningsrelationer til vores kunder på Fyn og i Sydjylland. Du får frihed til at forme din egen arbejdsdag og stræber efter markedslederskab.

ISS Facility Services A/S

Afløsere søges til rengøring hos kunde i Middelfart og Fredericia

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

Som afløser kommer du til at blive en del af et stort team, som sammen er ansvarlig for den daglige rengøring af kundens arealer. Du vil løbende have tæt kontakt til kollegaer fra teamet, samt vores Service manager ude på lokationen.

Som Afløser vil du blive ansat på Serviceoverenskomst der indebærer fordele som;

 • Pensionsordning
 • Tilbud om fastansættelse hvis det er muligt indenfor 6 måneder
 • Anciennitet optjenes fra første ansættelsesdag
ISS Facility Services A/S
LIFA A/S Landinspektører

Markedschef til forsyninger i LIFA digital

Vi vil være forsyningssektorens foretrukne leverandør inden for geografisk funderede data og dertilhørende IT-løsninger og rådgivning og søger derfor en markedschef, som via sin brancheforståelse og motiverende ledelsesstil kan være med til at få det til at ske.

Dit ansvarsområde vil bl.a. indeholde:

 • Inspirerende ledelse af dit team bestående af konsulenter, specialister og product managers. Alle med stærk brancheforståelse og kundefokus
 • Egen deltagelse i kundedialoger, hvor du formår at identificere og forstå kundernes behov – og kan facilitere de rette løsninger
 • Etablering af kommercielle processer, i samarbejde med bl.a. marketing
PHE Nordic A/S

Salgskoordinator med stort overblik

Nørre Aaby

Søger du et job, hvor ikke to arbejdsdage er ens? Drømmer du om at arbejde i en mindre virksomhed med engagerede kollegaer, hvor der er stor variation i opgaverne?

Vi tilbyder et selvstændigt job med fokus på sammenhold. Vi har et godt arbejdsklima og en uformel og positiv omgangstone. Hos os bliver du en del af et stærkt team, hvor vi altid står klar til at hjælpe hinanden med at løse opgaver og problemer undervejs, så du aldrig står alene. Du får klare retningslinjer og grundig oplæring.

Vi arbejder med frihed under ansvar, hvor der er mulighed for at planlægge din arbejdsdag, som det passer dig, så længe opgaverne løses indenfor tidsrammen.

A/S United Shipping and Trading

Global Graduate Program

Middelfart or Hellerup

Managing risk is challenging and rewarding. If you enjoy working with stakeholders, creating value for our clients, and supporting our growth strategy, a great career awaits you at GRM.

We invite you to be part of a graduate program represented by four internal brands covering bunker trading, sourcing, hedging solutions, and physical supply expertise.

A/S United Shipping and Trading
Eisbjerghus Internationale Efterskole

Forstander søges til velfungerende international efterskole

Nr. Åby

Kan du stå i spidsen for 30 engagerede medarbejdere og 120 dejlige elever? Kan du lede i hverdagens daglige gøremål og med skarpt blik for mennesker, pædagogik, økonomi og skolens fremtid?

Vi kan tilbyde dig stor indflydelse på skolens videre udvikling, en aktiv og velfungerende skole med fokus på elevernes trivsel og udvikling samt en arbejdsplads med højt til loftet, og hvor godt humør og seriøsitet er nøgleord.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV