3 jobannoncer matcher din søgning 3 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

HRS  Luftteknik A/S

Ventilationstekniker

Slagelse

Har du bred erfaring og teknisk indsigt i ventilationsanlæg, montage, drift, service/vedligehold og kan du arbejde selvstændigt og målrettet? Har du en elektrikerbaggrund eller har forstand på styringssystemer er det en stor fordel.

Arbejdet omfatter bl.a. service, optimering, energitjek på eksisterende anlæg, montering af automatik på f.eks. nye anlæg og installationer, herunder gennemgang før ibrugtagning, samt funktionsafprøvning af ventilationsanlæg.

PeopleLink søger for ODIN Engineering A/S
Gem
PeopleLink

Projektleder

Slagelse

ODIN Engineering udvikler og leverer komplekse, forretningskritiske specialmaskiner til de førende virksomheder i industrien. Dette kan lade sig gøre, fordi virksomheden består af dedikerede medarbejdere med høj faglighed og nysgerrighed samt en fleksibel og løsningsorienteret tilgang.

Som projektleder får du ansvar for scope, planlægning og aflevering af projekterne – alt sammen med fokus på høj kvalitet og inden for de aftalte rammer. Du vil med andre ord blive omdrejningspunktet for at sikre projektets løbende fremdrift fra ordre til endelig levering. Du er desuden ansvarlig for opfølgning af projektøkonomien.

Slagelse Engineering ApS

Konstruktør til innovativ maskinbyggervirksomhed

Udforsk og udvikl din kreativitet, og skab specialmaskiner med os.

Du vil være med til at designe specialmaskiner ud fra vores kunders behov. Vi søger en dygtig konstruktør, der har erfaring med at tegne i CAD, ideelt set med erfaring inden for konstruktion af specialmaskiner. Vi arbejder primært i SolidWorks.

Vi tilbyder bl.a. fleksible arbejdstider og mulighed for at påvirke balancen mellem arbejde og fritid efter dit behov.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV