244 job matcher din søgning 244 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Arla Foods amba
Maintenance/Engineering Team Leader - Slagelse

Arla Foods amba, Slagelse

Kan du stå i spidsen for et hold dygtige tekniske medarbejdere, motivere og lede dem til at yde deres bedste? Og har du erfaring fra en teknisk organisation, hvor effektivitet, koordinering og oppetid er nøgleord?

Som teamleder for vedligehold indgår du i tæt samarbejde med afdelingens Vedligeholdelses-koordinator, Lagerfunktion, SAP-PM udvikler samt Maintenance-Manager og sammen spiller I en central rolle i forhold til planlægning og overholdelse af afdelingens budget og performance.

Mejeriet er i drift 24-7-365 og det forventes at du er fleksibel i forhold til arbejdstid. Normal mødetid mandag-fredag er Kl. 06:00. Vi er et team der hjælper hinanden så arbejde og privatliv balancerer.

Arla Foods amba
ZBC
ZBC i Slagelse søger en faglærer til mureruddannelsen

ZBC

Brænder du for at undervise og lære unge mennesker at være gode håndværkere? Og vil du være med til at gøre en forskel og uddanne fremtidens dygtigste murere?

Så har ZBC måske jobbet til dig. Vi søger pr. 1. august 2021 eller efter aftale, en dygtig og engageret faglærer til vores undervisningsteam på mureruddannelsen.

Vi har fuld tryk på vores mureruddannelse og vi søger en faglærer til at tage del i undervisningen af vores Grundforløb 1 i efteråret og grundforløb 2 og hovedforløb i foråret.

På murerskolen er vi lige nu et stærkt team på to faglærere og vi søger en tredje kollega til at indgå i teamet.

EBK HUSE A/SKVALITETSBEVIDST BYGGELEDER TIL SOMMERHUSE OG HELÅRSHUSE

EBK HUSE A/S, Slagelse

Danskerne fortsætter med at efterspørge nybyggede sommerhuse og helårshuse i træ. Vi søger derfor endnu en byggeleder til at forstærke vores erfarne team.

Vi elsker at bygge huse hos EBK HUSE. Noget af det bedste i byggeprocessen er at opleve vores kunders smil, når vi overdrager dem nøglen til deres nye hus – og du er den, der får æren af det.

JOBBET

 • Du er bygherres primære kontaktperson i byggeforløbet.
 • Du er ansvarlig for at styre, koordinere, planlægge og kvalitetssikre byggesager frem til aflevering af det færdige hus til bygherren.
 • Dit geografiske arbejdsområde er Sjælland.
ZBC
EUX-undervisere til forskellige fag i Ringsted, Roskilde, Vordingborg og Slagelse

ZBC

Brænder du for at gøre en forskel og uddanne de bedste elever? Så har ZBC måske jobbet til dig.

Som underviser på ZBC er din indsats synlig. Den afspejler sig hver dag i dine elever. Undervisning er en livsstil, og du skal trives med at slå dine daglige folder sammen med en masse mennesker, der brænder for at lære.

Vores elever har brug for de bedste rollemodeller til at tage hånd om deres uddannelse og sikre en helhed mellem det faglige og akademiske. Derfor forventer vi, at du er engageret, samarbejdsvillig og har et højt fagligt niveau; også med lyst til at udvikle dig fagligt og menneskeligt.

Privat Omsorgspleje ApSSocial- & sundhedshjælpere uddannede SSH'ere – dag-/aftenvagter

Privat Omsorgspleje ApS, Slagelse og Kalundborg

Flere borgerne vælger os som leverandør, og det er vi rigtig glade for. Derfor søger flere medarbejder, SSH’ere og ufaglærte med erfaring, til vores afdeling i Slagelse og Kalundborg, med tiltrædelse snarest muligt – eller efter aftale.

Vi søger uddannede SSH'ere, som er omsorgsfulde, mødestabile, fleksible, glade for at arbejde i borgernes hjem samt med en god arbejdsmoral.

Vi er en lille fleksibel hjemmeservicevirksomhed, som i mange år har serviceret borgere i Slagelse & Kalundborg kommuner.

NykreditSenior-/privatrådgiver til Center Slagelse

Nykredit

Vil du gøre drømme til virkelighed og give flere muligheden for at bidrage til et grønnere Danmark?

Som privatrådgiver skal du gøre alt for at give vores kunder den bedste rådgivning, hvilket indebærer, at du er nysgerrig og opsøgende, så du bliver bekendt med alle kundens behov – også dem de ikke selv kender. Du får en bred produktportefølje og en række digitale værktøjer at gøre godt med, og kombineret med din høje faglighed formår du at finde den bedste løsning til netop de kunder, du arbejder med.

Dine ansvarsområder bliver at:

 • skabe gode kundeoplevelser
 • skabe nye kundeforhold til Center Slagelse
 • identificere dine kunders individuelle behov — og sammensætte præcis den løsning, der passer dem
BMVisuelt.dkSkilteteknikere

BMVisuelt.dk, Slagelse

Du går derude – vi ved det – søg for pokker!!! - Kan du montere bildeko og pakke biler ind i folie, så er det dig vi søger.

Vi søger to nye skilteteknikere/foliemontører til BM Visuelt i Slagelse. Vi beskæftiger os med rigtig mange opgaver.

 • Montering af logo og folieindpakning af biler, varebiler, lastbiler, kontormiljøer, restauranter mv.
 • Vi designer og laver layout for kunder.
 • Vi laver facadeskilte, sætter logo og folie på butiksvinduer osv.
 • … og mange andre printopgaver

Du bliver en del af et ungt og dynamisk team. Heidi og Heidi har startet forretningen op i år og nu kører det i så højt et tempo at de ikke kan følge med længere. Derfor søger vi nu to nye medarbejdere – som er superdygtige til at pakke biler ind i folie (de opgaver har vi mange af), som montere, printe, skære folie til dekoration af biler, butiksfacader osv.

Mulighed for hjemmearbejde
A/S HindsgavlHindsgavl Slot søger en erfaren og engageret morgenkok

A/S Hindsgavl, Middelfart

På Hindsgavl Slot søger vi en faglært, erfaren, engageret og dygtig kok til at indgå i vores køkkenteam.

Her bliver du en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores mange forskellige gæster gode oplevelser – hver dag.

Du kommer til at indgå i et kokketeam med 26 engagerede og dygtige kolleger, som laver gastronomi til både a la carte, konferencer, selskaber og andre arrangementer.

For den rette kandidat vil der være mulighed for at få indflydelse på den daglige drift – herunder menuplanlægning, generel udvikling i køkkenet og oplæring af elever.

Hjemmearbejdsplads
Coach med salgserfaring

Libranor ANS

Libranor tilbyder kurser for kvinder som kæmper med overspisning, bulimi, yoyoslankekure eller overvægt. Vi er et norskejet selskab, som blev startet op af Anita Kargård i 2018.

Libranor søger en person, som kan tage indtagssamtaler med danske (og på længere sigt engelsktalende) potentielle kursusdeltagere. Samtalerne kræver kundskab/erfaring som coach men også evner/erfaring indenfor salg.

Vi er så langt et lille team, som alle arbejder hjemmefra. Men vi er en organisation under opbygning. Fremtidsplaner indeholder blandt andet en engelsksproglig version af vores hovedkursus samt en spiseforstyrrelses-coachuddannelse. Så gode engelsk kundskaber er en fordel.

Vikingbus A/SGroup Financial Controller – med vilje og mod på noget ekstra

Vikingbus A/S, Slagelse

Vi er i færd med at fusionere fire private busselskaber: Egons A/S, Larsenbus ApS, Papuga A/S og Papuga bus A/S under navnet Vikingbus.

I den forbindelse har vi behov for at få styrket vores økonomifunktion. Du bliver en del af et team på 14 personer, der varetager den samlede administration for vores fire forretningsområder Turistbusser, Minibusser, Rutebusser og Rejsebureau. Din arbejdsplads vil primært være på kontoret i Slagelse, men du må også påregne arbejdsdage i København.

Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • Udarbejdelse af måneds- og årsregnskaber for holdingselskaber
 • Udarbejdelse og konsolidering af månedlig ledelsesrapportering for gruppen
 • Udarbejdelse og konsolidering af budgetter og estimater for gruppen
 • Likviditetsstyring for gruppen
Cater Grønt A/S
Vi søger nye kollegaer til vores aftenhold på vores lager

Cater Grønt A/S, Slagelse

Hvis du trives med at være blandt gode kollegaer i et tempofyldt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og med god vækst, så er jobbet måske noget for dig?

Vi er en virksomhed i rivende udvikling, som er stolte af at levere frugt og grønt til tiden og med høj kvalitet. For os er det naturligt at varetage mange forskellige arbejdsopgaver, hvor vi hele tiden forsøger at spille hinanden bedre. Vi er stort set bemandet 24/7, og vores primære arbejde foregår i en fast temperatur på 3-5 grader.

Vi savner flere fuldtidskollegaer på vores aftenhold, som kan arbejde fra søndag til torsdag kl. 15.15-23.15.

Cater Grønt A/S
Pagunette A/S
Udadvendt kundeservicemedarbejder til kundeserviceteam i Slagelse

Pagunette A/S

Som kundeservicemedarbejder vil dit hovedsagelige fokus være at servicere og supportere vores forhandlerkunder i Danmark, Sverige og Finland via e-mail og telefon. Du vil blive en nøgleperson i at skabe den bedste kundeoplevelse, hver eneste gang.

Primære arbejdsopgaver:

 • Kundeservice via telefon og e-mail på dansk/svensk
 • Modtagelse og behandling af kundeforespørgsler og kundeordre
 • Support til kunder i forhold til leveringsspørgsmål.

Som person er du glad og udadvendt. Du er en teamplayer og du brænder for at give kunden den bedste oplevelse. Du har flair for IT og er erfaren bruger af Windows Office 365. Du er struktureret og selvstændig. Du trives i et dynamisk miljø, hvor du arbejder systematisk og formår at bevare overblikket i pressede situationer.

EDC Poul Erik BechVi søger en partner eller partnerduo, som har ambitionen om at udbygge vores position i Slagelse

EDC Poul Erik Bech

En hjørnesten i EDC Poul Erik Bech er vores stærke partnerstruktur, hvor den ideelle model er to lokale partnere i hver butik. Til vores boligbutik i Slagelse søger vi nu en partner – eller en partnerduo – der er udstyret med et brændende ønske om at tage ejerskab for boligbutikken samt en særlig vilje til at indfri målene for fremtiden.

Du har derfor muligheden for at blive medejer af boligbutikken i Slagelse og blive en del af Danmarks største mæglervirksomhed. Fordelen for dig, ved at blive partner i EDC Poul Erik Bech er, at du får glæde af at kunne trække på en stor organisation med sparring på tværs, et moderne back-office med HR-ressourcer, regnskabsafdeling, et stærkt marketing-setup, osv. Det gør din hverdag nemmere og sikrer cost-effektive og professionelle løsninger.

O’Sullivan ConsultingOffice Manager (Provstisekretær) — Folkekirken

O’Sullivan Consulting søger Slagelse Provsti

Jobbet på et provstikontor er krævende. Du får en bred berøringsflade. Du får ansvar. Ja, du får indflydelse. Og her i klosteret, hvor vi har til huse, siger vi tit: Vi finder ud af det. Vi søger efter løsninger.

Derfor skal du være skarp på administrationsprocesser og have en forståelse for økonomi. Du har blik for løbende at løse opgaverne smartere og enklere.

Som person har du

 • Uddannelse: Du kan have mange forskellige faglige baggrunde f.eks. cand.mag., merkonom, mv.
 • Erfaring med bogføring, regnskab og administration.
 • Flair for IT (vi bruger digitaliseringsplatformen F2 til sagsbehandling)
BilkaSlagtersvend - Slagelse

Bilka

Bliv slagtersvend i Bilka, og træd ind i et team, hvor udvikling og arbejdsglæde er i fokus.

Hos Bilka har vi høje kvalitetskrav. Vi har et bredt sortiment af traditionelle slagtervarer, fisk og delikatesseretter. Her skaber du gode oplevelser for kunderne og får en hverdag i selskab med et hold af glade og motiverede kolleger.

Vi har et kæmpe sortiment med alle typer kød og fisk, så du kan tilbyde kunderne alt, hvad hjertet og maven begærer – både til hverdag og fest. Om det så er MesterHakket, friskfangede rødspætter, importeret kobekød, økologisk plantefars, nylavet smørrebrød eller spansk tapas.

Du kan se frem til en varieret arbejdsdag, der går med produktion af slagtervarer. Dine opgaver inkluderer

 • opfyldning af slagterboksen og klargøring af butikken, så den er indbydende og præsentabel
 • ekspedering og rådgivning af kunder omkring kød, kvalitet og tilberedning
 • forberedelse og tilberedning.
Carl's Jr.Souschef - Slagelse

Carl's Jr.

Sætter du gæsterne først og yder den bedste service – hver gang? Har du lederevner og masser af drive?

Carl’s Jr. er en international burgerkæde med over 3.000 restauranter på verdensplan. Siden kædens etablering i USA for over 50 år siden har Carl’s Jr. været kendt for at servere store, saftige, flammegrillede burgere samtidig med, at vi leverer en service i særklasse.

Du sikrer, at restauranten lever op til Carl's Jr.’s standarder både inden for kundeservice, kvalitet, omsætning og indtjening, og du trives med at være på gulvet fremfor kontoret.

Vi tilbyder

 • Et stort ansvar med potentiale for hurtigt at vokse til næste niveau i karrieren
 • Et fantastisk fællesskab, hvor vi hjælper hinanden
 • En del af Salling Group, 100% dansk virksomhed med 33.000 kolleger i Danmark
ODIN Engineering A/S
Finance Manager søges

ODIN Engineering A/S, Slagelse

Vil du arbejde med udvikling og kvalitetssikring af virksomhedens økonomiske nøgleprocesser og forretningsgange, – og vil du være en central spiller i forbindelse med udarbejdelse af rapportering og regnskabsaflæggelse? Så læs med her.

Du kommer til at lede og arbejde tæt sammen med to engagerede kolleger i økonomifunktionen, hvor dine primære opgaver vil være:

 • Aflæggelse af måneds-, kvartals- og årsrapport til ledelsen
 • Controlling af projekter/igangværende arbejder
 • Budgettering og estimater

ODIN Engineering A/S tilbyder et selvstændigt og udfordrende job i en dynamisk og fleksibel virksomhed, der er kendetegnet ved en høj grad af faglighed, engagement og et uhøjtideligt arbejdsmiljø med gode kolleger og udviklingsmuligheder.

ODIN Engineering A/S