139 job matcher din søgning 139 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 139 resultater.
ILVA
Serviceminded deltidssælger til boligtilbehør

ILVA, Slagelse

Kan du se fordelene ved et deltidsjob, hvor du:

 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
 • Bliver en del af Danmarks mest inspirerende og toneangivende boligunivers?
 • Arbejder med de nyeste boligtrends og inspirerer og hjælper kunden med at skabe et personligt hjem?
 • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?

Som deltidssælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor dine vigtigste opgaver er salg og vejledning. Hos ILVA er vi ikke ekspedienter, vi er sælgere, og vi vægter det personlige salg højt. Det betyder, at du som sælger skal ud på gulvet, møde kunderne og hjælpe dem med at finde de rette produkter, der passer til deres behov.

ILVA
Region SjællandDedikeret trivselskonsulent til 1,5-årigt projekt på NSR sygehuse

Region Sjælland, Slagelse

På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse, er vi i gang med et stort projekt, hvor trivsel, arbejdsglæde og fastholdelse er i fokus. Formålet med projektet er at sikre, at NSR bliver en arbejdsplads, hvor medarbejderne oplever stor arbejdsglæde. Det vil vi tilstræbe, både fordi det i sig selv er vigtigt for medarbejdernes trivsel, men også fordi det vil have en positiv effekt på både den brugeroplevede kvalitet og på sygefraværet.

Region Sjælland

Vi søger nu en trivselskonsulent, som har erfaring med at afkode mekanismer og faktorer, der har indflydelse på medarbejdernes trivsel. Det er en viden, som skal omsættes til konkrete tiltag. Derfor omfatter stillingen i høj grad rådgivning, sparring og støtte til lokale ledere i deres håndtering af konkrete forløb og i gennemførelsen af forebyggende indsatser.

Carl Ras A/S
Butikssælger Slagelse

Carl Ras A/S

Vil du være en del af en virksomhed, der vil være branchens bedste arbejdsplads? Og kunne du tænke dig at få lov til at gøre det, du er bedst til – 100% salg og rådgivning til professionelle kunder?

Som butikssælger i Slagelse bliver du en del af et professionelt team på 4 medarbejdere, der servicerer og rådgiver vores mange professionelle kunder fra lokalområdet og transitkunderne til og fra Storkøbenhavn. Du bliver en del af en virksomhed, der arbejder efter mottoet: "Hos Carl Ras går du ikke forgæves", hvor vi præsterer teamwork på højeste niveau og rådgiver vores kunder, så de altid får den bedste løsning.

I Carl Ras sørger vi for udfordringer og udviklingsmuligheder, og vi forventer, at du selv er med til at forme din udvikling og karriere.

Carl Ras A/S
Slagelse Erhvervscenter A/S
Detailhandelskonsulent

Slagelse Erhvervscenter A/S

KAN DU RUSTE DETAILHANDLEN I 3 KØBSTÆDER TIL FREMTIDEN?

Har du indsigt i de tendenser og udfordringer fremtiden bringer for detailhandlen, og kan du omsætte denne viden til konkrete handlinger og aktiviteter – så ser vi frem til at høre fra dig

Som Detailhandelskonsulent skal du i et meget tæt samarbejde med de 3 erhvervsforeninger i kommunen – Korsør Erhvervsforening, Skælskør Erhvervsforening og Business Slagelse, samt Slagelse Kommune, være tovholder på udviklingen af detailhandelen.

Opgaverne vil bl.a. bestå i at gennemføre større og mindre projekter inden for udvikling af byrum, tilgængelighed og parkering, udvikling af samarbejder samt driftsmæssige forhold.

Du skal også deltage i diverse fora, lokale som nationale, indenfor detailhandelen samt i det hele taget deltage aktivt i realiseringen af udviklingsplaner for de 3 bykerner, ud fra retningen og behovet fra de 3 erhvervsforeninger.

Miljø- og FødevareministerietMiljøstyrelsens Kemikalieinspektion i Slagelse søger en administrativ medarbejder

Miljø- og Fødevareministeriet

Vil du være med til at sikre at artikler, produkter, bekæmpelsesmidler, stoffer og blandinger der forhandles er lovlige, og ikke udgør en kemisk risiko for sundhed og miljø? Vil du være med til at sikre, at Kemikalieinspektionen kan overvåge, udvikle og anvende bedre redskaber til håndhævelse over for varer solgt over nettet, og styrke kontrollen med varer fra tredjelande, jf. den nye Markedsovervågningsforordning? Har du lyst til at indgå i et juridisk og kemisk-fagligt miljø af professionelle inspektører og håndhævelsesjurister, hvor vi lægger vægt på en målrettet kontrol, og proportionel håndhævelse?

Du får ophæng i Forbrugerproduktteamet, men skal betjene hele Kemikalieinspektionen. Fokus vil være på håndtering af inspektionen funktionspostkasse, hvor igennem de fleste henvendelser til inspektionen kommer.

 XL-BYG,
Sælger på deltid søges til XL-BYG Grønvold & Schou A/S

XL-BYG, Slagelse

Vi søger en dedikeret kollega til vores beklædningsafdeling for professionelle og private kunder i Slagelse.

Jobbet består fortrinsvis af:

 • Trykarbejde/logo-påsætning, varemodtagelse og ordrehåndtering
 • Salg til og servicering indenfor beklædning af vores mange loyale professionelle såvel som private kunder
 • Tæt samarbejde med dine kompetente, servicemindede og erfarende kollegaer

Det tilbyder vi dig:

En deltidsstilling med 20 timer ugentligt i en spændende, afvekslende og udviklende hverdag i vores veletablerede in-store beklædningsafdeling.

XL-BYG
EBK HUSE A/SErfaren byggeleder til fundamentsafdeling

EBK HUSE A/S

Vi søger en kompetent og erfaren byggeleder til vores fundamentsafdeling, med et geografisk arbejdsområde som primært dækker Sjælland.

Du vil som byggeleder i fundamentsafdelingen være bygherrens første kontaktperson i udførelsesfasen. Du bliver ansvarlig for koordinering, planlægning og kvalitetssikring af vores fundamenter i tæt samarbejde med vores underentreprenører og resten af fundamentsteamet i EBK.

Det er vigtigt, at vi får en god opstart på byggeriet, det vil derfor være en stor fordel, at du har en solid erfaring fra et tilsvarende job i fritids-/helårshusbranchen eller fra entreprenørbranchen.

EBK HUSE A/SBygningskonstruktør til projektering på vores arkitekttegnestue

EBK HUSE A/S, Slagelse

Du bliver en vigtig del af tegnestuens team, som hver dag medvirker til at projektere nogle af Danmarks flotteste fritidshuse.

Du får ansvar for egne byggesager, primært byggeandragende, og gennem projekteringsforløbet får du kontakt til kunder, myndigheder, byggeledelse, salgsafdeling m.v. Projekteringen foregår i Revit.

Vi tilbyder et spændende job i en virksomhed i udvikling. Du får gode og engagerede kolleger, som vil give dig en solid oplæring.

Fjerring A/SRådgivende ingeniørfirma Fjerring A/S søger en dygtig og engageret konstruktionsingeniør

Fjerring A/S, Slagelse

Måske har du i dag en lang transporttid og vil gerne bruge din tid bedre, eller måske søger du nye udfordringer.

Hvis du overvejer at blive en del af en mellemstor rådgivende ingeniørvirksomhed i vækst og med et godt renommé, en lang historie og STORE ambitioner så læs endelig videre.

Vores motto hos Fjerring A/S er: ”Hellere lille og vågen end…”

Vi er 25 engagerede kollegaer med gode løn- og ansættelsesvilkår, som bl.a. indeholder pensionsordning, sundhedsforsikring, fleksordning samt morgenmad- og frokostordning.

Vi ved, at du er svær at få fat i, men vi har noget unikt at tilbyde, og vi vil både udfordre dig og lære fra os.

ZBC
Lærer til elektrikeruddannelsen

ZBC, Slagelse

Brænder du for at gøre en forskel og uddanne fremtidens dygtigste elektrikere? Så har ZBC måske jobbet til dig. Vi søger pr. 1. januar 2021, eller efter aftale, en dygtig og engageret lærer til vores undervisningsteam på elektrikeruddannelsen.

Som lærer på ZBC er din indsats synlig. Den afspejler sig hver dag i dine elever. Undervisning er en livsstil, og du skal trives med, at slå dine daglige folder sammen med en masse mennesker, der brænder for at lære.

Du skal varetage den praktiske og teoretiske undervisning på elektrikeruddannelsen, herunder grundforløb, hovedforløb samt moduler. Du vil i samarbejde med teamet omkring elektrikeruddannelsen udvikle undervisningen, pædagogikken og skolemiljøet og således stræbe mod det bedste læringsmiljø.

Dania Software A/SSoftware Engineer søges til SCRUM- og DevOps-udviklingsteam i Slagelse

Dania Software A/S

Har du erfaring med softwareudvikling i Microsoft-teknologistacken, og har du lyst til at blive en del af et SCRUM-team, der udvikler klient- og cloudbaserede løsninger i Azure DevOps til kommuner, ministerier, store private virksomheder mv. i Danmark og internationalt? - Så søg stillingen som Software Engineer hos Dania Software og hjælp os med at fortsætte vores vækstrejse.

Vi arbejder i korte udviklingssprint og med afsæt i principperne for SCRUM med faste morgenmøder til planlægning og opfølgning. Vi anvender Azure DevOps til Build and Release Management samt projektstyring. I skyen bygger vi nye løsninger op om microservices, serverless og automatiserede tests – vi laver API’er, integrationskomponenter og sikrer stabil drift.

Du kommer til at arbejde med:

 • Udvikling af standardløsninger i Azure DevOps og Microsoft Azure
 • Principperne for DevOps og SCRUM i softwareudvikling
Redoffice Scan Office A/SButikschef til Redoffice Scan Office i Slagelse – fri hver weekend!

Redoffice Scan Office A/S

Vi søger en butikschef med en solid baggrund indenfor detailhandel. Har du kendskab til enten elektronik, kontorartikler og/eller kontormøbler, er det en fordel, men det vigtigste er et godt købmandsgen.

Er du en, der godt kan lide at have mange bolde i luften, så søg nu!

Du bliver ansvarlig for:

 • Butikkens resultater
 • Forberedelse og gennemførelse af salgskampagner
 • Personaleledelse af butikkens medarbejdere
 • At sikre en salgsklar og veltrimmet butik, lagerstyring og meget mere
O’Sullivan ConsultingMaskiningeniør, R&D

O’Sullivan Consulting søger for Frese A/S i Slagelse

Konstruktion & Mekanik til international produktionsvirksomhed

Til vores R&D-afdeling søger vi en maskiningeniør med brede kompetencer, kvalitetssans, gåpåmod og godt humør. Du bliver en meget vigtig del af vores team af særdeles kompetente kollegaer i Slagelse – vi glæder os til at tage imod dig!

Du får en selvstændig og udviklende stilling i en ambitiøs teknologivirksomhed i vækst med produktion i Danmark og Kina.

DU EVNER AT STYRE DINE PROJEKTER – OG DU HAR

 • En uddannelse som diplom- eller civilingeniør, Konstruktion & Mekanik eller tilsvarende.
 • Kendskab og erfaring med laboratorietests, design & konstruktion i metal og/eller plast, risikovurderinger og svejseprocesser. Kendskab til CFD-simuleringer og FEM/PED-beregninger er en fordel.
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Kom rigtig fra start i karrieren som revisortrainee i de bedste rammer

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Som revisortrainee vil du opleve en høj grad af frihed ledsaget af et stigende ansvar, som vi véd vil udvikle dig til at blive en god revisor.

Praktisk erfaring og uddannelse går hånd-i-hånd, og dét er vejen frem for dig her i Beierholm. Det er vores klare erfaring, at den kombination er den bedste måde at udvikle dine evner på som trainee. Derfor kommer du hurtigt til at løse opgaver for vores kunder, ligesom du bliver oplært internt og gennemfører vores interne, modulopbyggede traineeuddannelse.

Beierholm

Hvad får du som trainee i Beierholm?

 • Et velafprøvet intro- og uddannelsesforløb
 • En erfaren buddy, der får dig godt i gang
 • Udgifter dækket til HD
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
JYSKJYSK Danmark søger Sælger til JYSK i Slagelse

JYSK

Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes?

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Kan du li’ at tingene går stærkt? Bliver du motiveret af at performe i samarbejde med dine kolleger? Og trives du i en hverdag præget af konkurrence og en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den Sælger, vi er på udkig efter.

You meet possibilities and we offer you…

 • mulighed for at udfordre dig selv og styrke dine kompetencer
 • udvikling og træning som en vigtig del af hverdagen
 • en attraktiv bonus, der belønner salg og gode resultater
TUBA Danmark
Psykolog/psykoterapeut til fast stilling i TUBA Holbæk & Slagelse

TUBA Danmark

Ønsker du at være en del af TUBAs afdelinger i Region Sjælland og sammen med engagerede kolleger indgå i vores aktiviteter med unge i TUBAs målgruppe?

Den primære opgave består i at hjælpe unge med at komme videre til et liv med bedre trivsel og færre senfølgebelastninger på grund af opvæksten i en familie, hvor mor eller far har eller har haft alkohol- eller stofmisbrugsproblemer. Som psykoterapeut eller psykolog hos TUBA er den primære opgave at varetage terapeutiske forløb i form af individuelle samtaler og gruppeforløb.

Til vores afdelinger i Holbæk og Slagelse søger vi en fast terapeut, til at indgå i de daglige opgaver. Det samlede timeantal for stillingen er 31 timer om ugen, (fordelt med16 timer i Holbæk og 15 timer i Slagelse).

TUBA Danmark
Miljø- og FødevareministerietMiljøstyrelsens Kemikalieinspektion i Slagelse søger tre inspektører til kontrol, håndhævelse og udvikling i forbindelse med den nye Markedsovervågningsforordning – hhv. to permanente og en tidsbegrænset stilling

Miljø- og Fødevareministeriet, Slagelse

Vil du være med til at sikre at artikler, produkter, bekæmpelsesmidler, stoffer og blandinger der forhandles er lovlige, og ikke udgør en kemisk risiko for sundhed og miljø?

Kemikalieinspektionens arbejdsområde omfatter kontrol og håndhævelse af klassificering, mærkning, opbevaring, restriktioner og markedsføring af en bred vifte af produkter fra pesticider, biocider og andre kemiske produkter, over kosmetik, elektronik, HFC-gasser til legetøj.

Vi kan tilbyde spændende stillinger med selvstændigt arbejde og faglige udfordringer, både i forhold til virksomheder og samarbejdsparter, der skal opleve en professionel og transparent sagsbehandling, og i forhold til kollegaerne, hvor udvikling, faglig kvalitet og arbejdsglæde er prioriteret.

TelenorSalgskonsulent til Telenors butikker i Slagelse (deltid)

Telenor

Jeg får et kick af at sælge og tale med så mange forskellige mennesker. Og du får bare det bedste team og masser af muligheder for at gøre karriere, hvis det er det, du vil. Fortæller Deniz Alincak, salgskonsulent

Vi ved ikke præcis, hvor du er i dit liv, men vi forestiller os, at du enten søger et job ved siden af studiet, som kan gavne dig på den lange bane, eller at du søger et meningsfuldt fuldtidsjob med mulighed for at skabe en spændende og lærerig salgskarriere.

I Telenor ønsker vi at levere de bedste oplevelser til vores kunder hver eneste dag. Som salgskonsulent er du sammen med dit team på gulvet for at rådgive kunder og hjælpe dem med at finde den bedste af vores mange løsninger. Du afdækker kundens behov og finder frem til lige netop den løsning, som den enkelte kunde drager mest fordel af.

Q-Park Operations Denmark A/SParkeringsvagt - deltid

Q-Park Operations Denmark A/S, Slagelse

Q-Park Operations Denmark A/S søger en effektiv parkeringsvagt til Slagelse. Der er tale om en stilling på gennemsnitlig 25 timer pr. uge. Dog forventer vi, at du generelt er fleksibel og derfor tilbyder vi også muligheden for at byde ind på eventuelle ledige vagter. Du vil naturligvis blive lønnet for alle de timer du arbejder.

Du skal være opmærksom på, at vagtplanen dækker alle ugens 7 dage og døgnets 24 timer hele året rundt. Dine primære vagter vil være aftenvagter i hverdagene (15.00-20.00) og dagvagter samt aftenvagter i weekenden (10.00-15.00 & 15.00-20.00). I ferieperioder og ved sygdom forventer vi, at du er fleksibel og gerne tager et par ekstravagter også med kort varsel.

Som parkeringsvagt vil du få følgende opgaver:

 • Holde opsyn med de parkeringsområder, som virksomheden administrerer
 • Udskrive parkeringsafgifter jf. definerede regler
 • Besvare spørgsmål fra bilister omkring parkeringsregler
BUTIKSCHEF - SLAGELSE/DAME-AFD.

NIELSENs

Vi søger en dygtig og ambitiøs leder til NIELSENS dame-afdeling i Vestsjællandscentret Slagelse. For dig er det at arbejde med mode en livsstil. Du er ambitiøs og kan begejstre andre til fælles succes.

Det at nå dine mål og være en vinder er dit brændstof. Vi tilbyder dig et spændende og udfordrende job - hvor kodeordene er initiativ, team spirit og engagement.

VI TILBYDER:

 • En spændende hverdag med stor selvstændighed
 • Drifts- og budgetmedansvar for butikken
 • Uddannelse og træning
NIELSENs