181 job matcher din søgning 181 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Brødrene Dahl
Bliv handelselev i Brødrene Dahl

Brødrene Dahl, København, Slagelse, Kalundborg, Nykøbing F. og Esbjerg

I Brødrene Dahl gør du en forskel for vores kunder, når du sørger for, at de altid har de varer, som de skal bruge. Du bliver en del af en uformel kultur, hvor samarbejde, humor og en positiv stemning vægtes højt. Som elev hos os får du gode karrieremuligheder, de bedste kollegaer, stor faglighed, et stærkt fællesskab - og fri i weekenden!

Se video om Brødrene Dahl som arbejdsplads

Du kommer til at arbejde i en af vores butikker. Dine dage bliver aldrig ens. Du ekspederer ved kassen, finder varer frem, fylder varer op, rådgiver håndværkerne, bestiller varer, administrerer og hjælper hver dag dine kolleger med at sikre, at håndværkerne kan arbejde så sikkert, effektivt og smart som muligt.

Brødrene Dahl
Zealand Business College
ZBC søger gymnasielærere til HTX/HHX

Zealand Business College, Slagelse

Vi søger pr. 1. maj 2023 - eller snarest derefter - gymnasielærere til undervisning i matematik, kemi og tysk – gerne i kombination med særligt musik, programmering eller andet gymnasierelevant fag. Ansættelsestidspunktet kan evt. udskydes til 1. august 2023.

Der er tale om faste stillinger - fuldtidsstillinger - og/eller deltidsstillinger. På ZBC’s Handelsgymnasium og Teknisk Gymnasium i Slagelse stræber vi efter, at vores elever får tre fantastiske år, de aldrig glemmer - tre år med en spændende hverdag, nye venskaber og oplevelser for livet.

Vi har et tæt samarbejde mellem ledelse, lærere og elever samt en kultur, hvor vi i gensidig respekt fremmer engagement, studiemiljø og den gode arbejdsplads.

Arla Foods amba
Ferieafløsere til nat-ekspedition på Arla Foods friskvareterminal - Slagelse Distribution

Arla Foods amba

Slagelse Mejericenter, som er en del af Arla Foods-koncernen, er en spændende mejerivirksomhed, der producerer og leverer ca. 45 % af Arlas friskmælksprodukter til de danske kunder.

Fuldtidsansættelse i perioden fra ca. uge 21 til og med uge 35.

Arla Foods amba
Danske Stenhuggerier A/S
Rådgiver/afløser til spændende branche

Danske Stenhuggerier A/S, Holbæk, Slagelse, Ringsted, Næstved og Roskilde

Se video om Danske Stenhuggerier A/S som arbejdsplads

Kan du periodisk afsætte 20-30 timer/ugen på en anderledes arbejdsplads?

For at udfylde stillingen kræves ikke, at man har kendskab til branchen. Vi forestiller os, at du har en baggrund, hvor du måske delvist har trukket dig tilbage fra arbejdsmarkedet.

Vi er åbne for, at du kan have mange forskellige tilgange til dette job og diskuterer gerne muligheder, der passer ind i din øvrige tilværelse.

Danske Stenhuggerier A/S
Spilhuset Butiksmedarbejder

Spilhuset, Helsinge og Slagelse

Spilhuset i hhv. Helsinge og Slagelse søger 2 butiksmedarbejdere med en normal effektiv arbejdstid på hhv. 8 og 15 timer om ugen fordelt på aften- og weekendarbejde.

Din vigtigste opgave er at sørge for, at vores spillekunder har det godt. Derfor skal du være serviceminded til fingerspidserne og god til at tale med mennesker.

Du vil blive en del af et team på i alt 4 medarbejdere i Spilhuset Helsinge eller Slagelse, og sammen med teamets tre øvrige medarbejdere vil det være din opgave at gøre spiloplevelsen i spillebutikken til noget helt særligt.

Kendskab til spilleautomater og væddemålsterminaler kan være en fordel men ikke en nødvendighed. Vi tilbyder grundig oplæring.

Dagrofa Foodservice
Weekendmedarbejder

Dagrofa Foodservice, Slagelse

Er du fyldt 18 år og vil du arbejde i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor to dage ikke er ens - så er du måske vores nye weekendmedarbejder i Dagrofa Foodservice Slagelse.

Dine primære opgaver vil være at fylde varer op, trimme hylderne i butikken, sørge for der er ryddeligt og rent i butikken samt betjene kunderne ved kassen.

Vi tilbyder et udfordrende job i et godt arbejdsmiljø med spændende opgaver.

Dagrofa Foodservice
Slagelse Kommune SFO-leder til Antvorskov Skole

Slagelse Kommune

Vi har brug for dig, der aktivt og helhjertet går ind for vores vision og mission og har en stærk profil inden for arbejdet med fællesskabende læringsmiljøer i både skole og fritid.

Du er en synlig leder, der er klar til at møde elever, personale, forældre og eksterne samarbejdspartnere med åbent sind og blik for muligheder.

Du ved af erfaring, at en god skole og SFO udvikles i fællesskab. Du skal være med til at sætte retning og sikre følgeskab, samtidig med at du kan arbejde teambaseret i ledelse. I samarbejdet bidrager du med en god portion humor, empati og solid faglighed. Herudover udviser du mod og handlekraft, når beslutninger skal træffes.

Gem
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

  • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
  • Artificial Intelligence og Machine Learning
  • ASP.NET Web Application med C#
  • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Actief Teknik Bureauet ApS Technical Writer

Actief Teknik Bureauet ApS søger for scansteel foodtech A/S i Slagelse

Vil du være ansvarlig for udarbejdelse af manualer til standardprodukter og særlige kundetilpassede projekter? Så er du måske Scansteel Foodtech’ nye Technical Writer.

Du vil blive en del af i Scansteel Foodtech’ erfarne engineering-team. Virksomheden er i maskinbyggerbranchen og leverer egen designede maskiner, udstyr og automatiserede produktionslinjer til deres kunder globalt.

Derudover vil du, i tæt samarbejde med de øvrige afdelinger i huset, arbejde med og have ansvaret for Scansteel Foodtech’ standard dokumentation. Desuden er der mulighed for deltagelse i projektafvikling herunder indsamling af standard dokumentation i tæt samarbejde med projektledere.

Actief Teknik Bureauet ApS
Actief Teknik Bureauet ApS PLC-programmør

Actief Teknik Bureauet ApS søger for scansteel foodtech A/S i Slagelse

Du vil indgå i vores erfarne team til gennemførelse af tilbuds- og projektleverancer. Virksomheden er i maskinbyggerbranchen og leverer egen designede maskiner, udstyr og automatiserede produktionslinjer til vores kunder globalt.

Vores projekter består primært af virksomhedens standard program på maskiner og udstyr. Vi henvender os primært til den globale pet food, kød- og fjerkræ forarbejdende og smelteoste industri.

Dine opgaver omhandler blandt andet:

  • Specifikation og programmering af PLC/HMI-systemer i Allen Bradley og Siemens
  • Udarbejdelse af styringer til egen designede maskiner og automatiserede produktionslinjer
  • Udarbejdelse af design- og anlægsdokumentation, herunder I/O-lister og lidt tegning i Caddy++
Actief Teknik Bureauet ApS
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Teknologisk Institut
Konsulent til Projektøkonomi

Teknologisk Institut, Taastrup eller Aarhus

Se video om Teknologisk Institut som arbejdsplads

Teknologisk Institut søger en medarbejder med interesse for økonomisk projektstyring.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som ønskes besat i vores afdeling for Projektøkonomi i enten Taastrup eller Århus.

Dit arbejde vil være præget af stor fleksibilitet, og du får god mulighed for at sætte din faglighed i spil i forhold til projektstyring, organisering og samarbejde.

Teknologisk Institut
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
Kognitiv Center København Speciallæge i psykiatri

Kognitiv Center København

Har du lyst til at indgå i et team, med udredning og behandling af bl.a. stress, angst, OCD, depression og ADHD/ADD på specialistniveau? Er du interesseret i også at arbejde psykoterapeutisk? Og har du lyst til at være med til at præge en klinik i fortsat udvikling?

Vi udreder og behandler voksne. Vi tilbyder psykoterapeutisk behandling individuelt og i gruppe. Vi arbejder evidensbaseret med afsæt i kognitiv adfærdsterapi (herunder metakognitiv terapi, ACT, compassionfokuseret terapi og skematerapi), mindfulness (MBSR), samt emotionsfokuseret parterapi (EFT).

I dagligdagen prioriterer vi vores trivsel højt. Vi har et godt arbejdsmiljø og har fokus på åbenhed, dialog og medindflydelse.

Mulighed for hjemmearbejde
Gem
EUC Nordvestsjælland Vi mangler (endnu) en lærepladskonsulent til vores online uddannelser. Er det dig?

EUC Nordvestsjælland

Bliv en del af Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution og landets største udbyder af online merkantile grundforløb. Som lærepladskonsulent bliver du en del af et stærkt team, der arbejder målrettet med at bygge bro mellem onlineelever, undervisere og lærepladser.

Primære opgaver bliver bl.a.:

  • Sikre høj overgang fra grundforløb til hovedforløb.
  • Optimere elevernes lærepladssøgning på grundforløbet.
  • Opsøgende indsats på elever som ønsker lærepladssøgning, både under og efter grundforløbet.

Vi tilbyder et spændende arbejde i spændingsfeltet mellem uddannelse og erhvervsliv. Selvstændigt arbejde, hvor du samarbejder med mange forskellige kollegaer.

Unique Human Capital Service Director

Unique Human Capital recruiting on behalf of GEA Food Solutions Nordic A/S in Skanderborg or Slagelse

Do you want to join a market leader within food processing solutions, and do you have strong experience from managing service organisations?

Approximately every third chicken nugget is produced using GEA technology. To hold such a market position demands world-class products and outstanding service. You might be the right candidate for GEA if you thrive in an international company and are eager to drive a service agenda.

As Service Director, you will have the responsibility for the service business in Denmark and Sweden for GEA Food Solutions Nordic in the Food & Healthcare Technologies division (FHT). You will play a vital role in redefining GEA Food Solutions’s service business and implementing the changes needed to execute the service and sales strategy.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Hejdoktor.dk Psykolog

Hejdoktor.dk

Vores team af dygtige læger og sundhedspersonale skal stå til rådighed online, så vores kunder har mulighed for hurtig og kompetent pleje.

Vi søger psykologer, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau. Vi leder efter psykologer der interesserer sig for telepsykologi, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde indenfor psykologien i en uortodoks og unik kontekst.

Alt hvad du behøver for at arbejde hos Hejdoktor er en computer, et webcam og en internetforbindelse. Arbejdet vil foregå fra eget hjem eller kontor og du planlægger i stor udstrækning selv dine vagter.

Altiden Ekko ApS
Socialpædagog til opholdsstedet Huset ved Slagelse

Altiden Ekko ApS

Altiden Ekko søger en uddannet socialpædagog med et stort hjerte for omsorgssvigtede børn og unge, til vores opholdssted Huset ved Slagelse.

Brænder du for at sikre et trygt barndomshjem, hvor vi arbejder inspireret af Theraplay, den neuroaffektive udviklingspsykologi samt hvor den legende tilgang spiller en central rolle i vores metoder og tilgange?

Vi har plads til 9 børn og unge, hvor målgruppen er normalt begavede børn og unge i alderen 4 – 18 år. Børnene kan være præget af omsorgssvigt, generelle indlæringsvanskeligheder, tilknytningsforstyrrelser, manglende social forståelse og/eller tidlig skade.

Altiden Ekko ApS
Sydbank
Erhvervsrådgiver Landbrug til Sydbank i Slagelse

Sydbank

Vi søger en udadvendt Erhvervsrådgiver, som på sigt ønsker at bestride et job som seniorerhvervsrådgiver for større landbrugskunder.

Du vil du i jobbet få ansvaret for en portefølje af større og mellemstore landbrugskunder.

Stillingen er derfor i høj grad for dig, som ønsker at udvikle dig, og ser dette job som vejen til at arbejde med finansiel og strategisk rådgivning af fremtidens landbrugsvirksomheder.

Sydbank
Hjemmearbejdsplads
Gem
Revisor1 ApS Revisorer, bogholdere eller revisorassistenter – du kan arbejde fra udlandet eller hjemmefra på deltid eller fuldtid

Revisor1 ApS

Revisor1 hjælper de allermindste virksomheder med regnskab. Vi hjælper dem med alle dele, fra bogføring til indberetning. Derfor søger vi revisorer og bogholdere, der kan hjælpe med de forskellige dele af dette.

Du behøver ikke at kunne det hele, men til eksempel bogføre, afstemme, udarbejde den udvidede selvangivelse eller udarbejde og indberette regnskaber for drift og holdingselskab.

Vi har splittet arbejdsopgaverne op, sådan at du i stor grad slipper for at lave rutinearbejde, som du er overkvalificeret til. For at understøtte dette har vi udviklet vores eget regnskabssystem fra bunden af. Vi arbejder 100% digitalt, i stor grad automatiseret og spilder ikke din tid.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV