167 job matcher din søgning 167 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 167 resultater.
Lemvigh-Müller A/S
Intern teknisk sælger

Lemvigh-Müller A/S, Herlev eller Slagelse

Sikrer du at kunderne får en god oplevelse, når du proaktivt og med et smil i stemmen hjælper dem med at få bestilt de rigtige produkter?

Vi søger en ny kollega til vores interne industrisalgsteam i Region Øst, som sidder i Herlev eller Slagelse. Du vil have din gang på begge lokationer, men kan vælge hvor din base skal være.

Du bliver en del af et team bestående af interne og eksterne salgskollegaer, som alle brænder for at give Lemvigh-Müllers industrikunder professionel kundesupport og god service. Ud over den daglige kontakt med dine kunder, kommer du samtidig til at få en bred kontaktflade med kollegaer i andre afdelinger.

Autisme Center VestsjællandOmrådeleder til Autisme Center Vestsjællands Voksenområde

Autisme Center Vestsjælland, Slagelse

Vi har mange ideer og visioner for de borgere, der er tilknyttet Autisme Center Vestsjælland. Men vi mangler en ny kollega til at hjælpe os med at nå vores mål. Derfor udvider vi med endnu en områdeleder.

Vi søger dig, der evner at se, høre og forstå andre mennesker. Dig, der lytter til det, der ikke nødvendigvis siges højt, og som har ledelsesmæssig ”gefühl”. Dig, der kan definere dit eget ledelsesrum.

Dine overordnede opgaver som områdeleder

 • Varetage og sikre en bæredygtig drift og strategisk ledelse af vores ledelse af hele organisationen i samarbejde med øvrige områdeledere og virksomhedsleder
 • Varetage og lede i det store lederfællesskab på tværs af områder, herunder facilitere ledernetværk
 • Bidrage til og understøtte arbejdet med de politiske pejlemærker på tværs af virksomheder i Center for Handicap og Psykiatri.
Slagelse KommuneGenopslag, Teamledere til Rusmiddelcenter Slagelse

Slagelse Kommune

Er du én af de to nye teamledere, vi søger?

Stilling 1
Stofbehandlingen og Ungebehandlingen ”Perron 3”, der samlet består af 12 medarbejdere og ca. 175 borgere i alderen 13-99 år.

Stilling 2
Substitutionsbehandlingen ”Parkvej” og de udekørende teams Bilen og Bussen, der består af 10 medarbejdere og ca. 200 borgere.

For begge stillinger søger vi en leder, som brænder for og har erfaring med ledelse og gerne fagområdet, og som kan lede og sparre naturligt og ubesværet ud fra at være helt tæt på behandlingsarbejdet og en delvis meningsfuld del af driften. Som teamleder vil du også indgå i centerets ledelsesteam og bidrage til centerets videre samlede udvikling.

KvicklyBagermestersvend, Kvickly Slagelse

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 100 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job i et dynamisk arbejdsmiljø i en varehuskæde, hvor varekvalitet sættes i højsædet
 • Et job med gode personlige udviklings- og karrieremuligheder, med mulighed for at blive bagermester, hvis du virkelig gerne vil det.
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke

Opgaver:

 • Medansvar for at pleje og profilere bager-afdelingen med sigte på, at området når sine profil- og driftsmål
 • Med faglig dygtighed arbejder du for, at vore kunder får det bedste kvalitet brød og finder det friske brød indbydende og præsentabelt
 • Sikre at egenkontrol bliver overholdt 100%
ZBC
ZBC Slagelse søger rengøringsassistenter - Genopslag

ZBC

ZBC er en stor uddannelsesinstitution med mange kvadratmeter, der skal gøres rent for at bevare et godt studiemiljø. Vi søger derfor tre nye rengøringsassistenter pr. 1. maj 2021 eller snarest muligt.

Vi ved, at et godt lærings- og studiemiljø er afgørende for en god uddannelse. Derfor stiller vi høje krav til vores servicepersonale, som udfører arbejdet i tæt samarbejde med vores skolepraktik for ZBC’s serviceassistentuddannelse.

Vi tilbyder et positivt arbejdsmiljø, der i høj grad er præget af tillid, fleksibilitet og godt kollegialt samarbejde. Du vil blive en del af et engageret team, som er indstillet på at give dig opbakning og medspil.

Inventarland A/S
Sælger til en produktgruppe på webshoppen søges

Inventarland A/S, Slagelse

Kan du klare salget af en varegruppe på nettet, herunder oprettelse, priser, konkurrenter, billeder, tekster, avance, seo, ads, mv. Er du fortrolig med nettet og erfaren med hvordan man får salget til at vokse? Så har vi et godt job med gode indtjeningsmuligheder og en afvekslende hverdag.

Du får adgang til 150.000 besøgende om måneden og en plads i en aktiv produktgruppe, et godt team med en aktiv hverdag og en fin vækst.

Vores produktprogram er alt hvad der med rimelighed kan bruges af inventar og møbler i, eller ved, et kontor. Vi forudsætter at du har både uddannelse og erfaring på relevante områder.

Kan du se dig selv i rollen, så send os en ansøgning snarest. Vi læser ansøgningerne i takt med at de kommer og ansætter når den rette er der.

Fortæl hvorfor du gerne vil med ombord, og hvad du kunne tænke dig at sælge på vores platform. Måske har du en ide, vi ikke havde tænkt på, så skriv det. Velkommen.

Inventarland A/S
EY
Revisortrainee i EY

EY, Aabenraa, Aarhus, Sønderborg og Aalborg

Bliv revisortrainee i EY, og tag dine første skridt mod en spændende karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I EY får du rig mulighed for at udvikle dig og udleve dit potentiale.

Hos EY går vi meget op i, at alle revisortrainees får den bedst mulige start - både fagligt og socialt. Uagtet dit uddannelsesniveau vil du blive klædt på af dygtige eksperter, og du vil fra første dag i dit traineeforløb blive tildelt en mentor (også kaldet en counselor) og en ”buddy”. Samtidig vil du være omgivet af dedikerede kollegaer, som vil coache og vejlede dig igennem dine første år som trainee.

Som revisortrainee hos EY får du fra starten af et stort ansvar, og du får mulighed for at arbejde med kundeopgaver fra din første arbejdsdag.

EY
Moment Hollandsktalende kundeservicemedarbejdere

Moment søger for Hobbii ApS

Vil du yde kundeservice for Danmarks hurtigst voksende virksomhed? Hobbii.dk søger hollandsktalende kundeservicemedarbejdere til et-måneds fuldtidsvikariat med hurtig opstart!

Som Danmarks hurtigst voksende virksomhed får hobbii.dk en masse henvendelser fra deres mange kunder. En del af kunderne er fra Holland og taler, samt skriver, hollandsk, hvorfor vi, på vegne af hobbii.dk, søger hollandsktalende medarbejdere til deres hollandske kundeserviceteam til et et-måneds vikariat.

Din opgave bliver at yde skriftlig kundeservice for virksomhedens mange hollandsktalende kunder. Dette er primært på mail men kan også være via andre skriftlige kanaler såsom trustpilot.dk. Derfor er det også et krav, at du kan formulere dig professionelt på hollandsk - skriftligt og mundtligt.

Sydbank
Nye kollegaer med stærkt kundefokus til fremtidens Operations i Sydbank i Slagelse

Sydbank

I Operations i Sydbank er vi ambitiøse og har sat gang i en udvikling af måden vi arbejder på, og samtidig skaber værdi for vores kunder. Du kan nu blive en del af rejsen hen i mod at skabe fremtidens Operations.

Som kundesupporter i vores team i Slagelse vil du få en central rolle i at understøtte Sydbanks rådgivere i at levere sublime kundeoplevelser. Du bliver en del af et team, som sammen med vores teams i Aabenraa, Esbjerg og Vejle har ansvaret for ekspedition af opgaver til kunderne inden for bolig-området samt øvrige udlån og kreditter, som eksempelvis billån og andelsboligfinansiering.

Sydbank
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
ZBC
Sundhedsfaglig undervisere

ZBC, Slagelse

Vi søger to kolleger med sundhedsfaglig baggrunde med tiltrædelse 3. maj 2021 eller snarest muligt.

Om dig

 • Du er uddannet sygeplejerske, fysioterapeut eller social- og sundhedsassistent.
 • Du kan undervise bredt inden for det sundhedsfaglige felt.
 • Du drives af at undervise og udvikle dig med øvrige kolleger.

Du vil være en del af et tværfagligt samarbejdende underviserteam. Du kommer til at undervise på både vores grundforløb samt på social- og sundhedshjælper og -assistentuddannelsen.

SamFocusEngageret, kompetent og motiveret støtte- kontaktperson med motivation for arbejde med børn & unge søges til vores afdeling i Slagelse/Odsherred

SamFocus

SamFocus søger en energisk, positiv og engageret medarbejder, der er i stand til at se muligheder frem for begrænsninger. Det forventes, at du er dynamisk og ambitiøs med et højt fagligt niveau, og at du formår at levere resultater af høj kvalitet. Er du struktureret, ansvarsfuld, forandringsvillig og drives af udfordringer, kan SamFocus være stedet for dig.

Som familiebehandler bliver du en del af et fagligt kompetent og engageret hold, der samarbejder målrettet for at opnå relevant og optimal støtte og omsorg til familier og mennesker.

Der arbejdes ’’hands-on’’ og proaktivt på, at familie og mennesket opnår større evne til at tage ansvar for egen situation, og resultatet er, at de opnår forudsætningerne for at kunne opleve en mere aktiv livsudfoldelse.

Jobindex Kurser
Vi har et bredt udvalg i IT-kurser, der udbydes som e-learning

Jobindex Kurser

Af kurser kan nævnes:

 • Microsoft-certificeringer Amazon AWS Certified Developer Associate
 • Artificial Intelligence og Machine Learning
 • ASP.NET Web Application med C#
 • IT-sikkerhedskursus - IT security course in English

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
Projektledelse – e-learningkurser

Jobindex Kurser

Er du projektleder, eller savner du en opgradering på området? Vi har også mange kurser, der henvender sig til dig, der blot mangler certificeringen.

PRINCE2 – det mest anvendte projektledelsesværktøj i verden: Du kan opgradere til PRINCE2 Foundation- og PRINCE2 Practitioner-certificeringer.

SCRUM Master Certified: SCRUM er en udbredt agil udviklingsmetode, som er egnet til alle typer af projekter.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
Jobindex Kurser
SAP-kurser for ledige

Jobindex Kurser

Når du gerne vil arbejde i SAP – og videreuddanne dig til lige netop dit drømmejob.

SAP-kurserne, der er e-learning med lærersupport, findes i følgende kategorier: Digital Platform, Edition for Analytics, Customer Experience, Finance, IoT and Digital Supply, People Engangement, Procurement and Networks og S/4Hana Cloud.

Fælles for alle kurserne er, at de afsluttes med certificering. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAP eller har flair for IT.

De store virksomheder, der benytter SAP som administrativt system, mangler medarbejdere. Derfor kan det være vejen til dit næste drømmejob at tage et af ovenstående kurser.

Kurserne skal godkendes af dit jobcenter fra den regionale positivliste, der er dækkende i den region, hvor du bor.

Find kurserne på jobindexkurser.dk, hvor du også finder alle de regionale positivlister.

Jobindex Kurser
HRS Luftteknik A/SVentilationstekniker til Slagelse afd.

HRS Luftteknik A/S

Har du en bred erfaring og teknisk indsigt i ventilationsanlæg? Har du arbejdet med montage, drift, service/vedligehold og kan du arbejde selvstændigt, samt målrettet? Så er du den rette til den nye stilling.

Til vores afdeling i Slagelse søger vi en tekniker med det rigtige mindset for kvalitetsarbejde og god service. Du skal kunne fejlfinde og naturligvis kunne udføre langt de fleste opgaver selv.

Arbejdet omfatter bl.a. optimering, energitjek på eksisterende anlæg, montering af automatik på f.eks. nye anlæg og installationer, herunder gennemgang før ibrugtagning, samt funktionsafprøvning af ventilationsanlæg.

En vigtig del vil naturligvis være at kunne se mulighederne for energioptimering i forbindelse med service og kundebesøg, samt kunne synliggøre potentialet.

Der er tale om en udfordrende og spændende stilling med gode muligheder for at præge afdelingens udvikling.

KvicklyBagersvend, Kvickly, Slagelse

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 100 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job, hvor der er mulighed for at vi kan arbejde på at du bliver forfremmet til mestersvend.
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke
 • Fleksible og gode arbejdsforhold

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vore kunder får det bedste kvalitetsbrød, samt at du har flair for konditoridelen, da vi sælger en del spænende kager, som du kan være med til at udvikle på.

Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Produktion af brød og kager
 • Overholdelse af egenkontrol
 • Være en del af bageriet
KvicklyKonditorsvend, Kvickly, Slagelse

Kvickly

Du bliver en del af et varehus med i alt 100 medarbejdere.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udviklende job, hvor der er mulighed for at vi kan arbejde på at du bliver forfremmet til mestersvend
 • Løn efter kvalifikationer med fleksibel lønpakke
 • Fleksible og gode arbejdsforhold

Med faglig dygtighed arbejder du for, at vore kunder får det bedste kvalitetsbrød, samt at du har flair for konditoridelen, da vi sælger en del spænende kager, som du kan være med til at udvikle på.

Din hverdag kommer bl.a. til at bestå af følgende opgaver:

 • Produktion af flødekager, special kager og festkager.
 • Overholdelse af egenkontrol
 • Være en del af bageriet
TelenorSalgskonsulent på deltid til Telenor Bilka Slagelse

Telenor

Vil du være en del af et engageret team med et fantastisk sammenhold? Er du klar på at gøre hver dag bedre for vores kunder? Og leder du efter et job, hvor din udvikling starter på din første arbejdsdag? Så er der plads til dig på vores team i Bilka Slagelse!

”Jeg kan godt lide at gå på arbejde i Telenor, fordi man kan være sig selv, og fordi der altid er hjælp at hente både ved kollegaer og chefer. Vi har en fed teamånd, alle kan med alle og vi kan give hinanden feedback. Vi har sjove interne jokes og ses også efter arbejde.” - Sarah, salgskonsulent på deltid i Telenor Bilka Holstebro

Som medarbejder i denne butik vil du være rigtig meget ude på gulvet for at skabe en dialog med folk, der måske ikke endnu er klar over de unikke løsninger vi kan give dem som kunder i Telenor.