184 jobannoncer matcher din søgning 184 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fjerring A/S

Konstruktionsingeniør – se dine beregninger vokse op af jorden

Slagelse

Vil du følge byggeriet af dine projekter helt til dørs og være med i processen, efterhånden som beregningerne bliver til virkelighed?

Så bliv en del af en arbejdsplads, hvor du udvikler din faglighed ved at komme på nye projekttyper fra gang til gang.

Du får frihed til opgaveløsningen under fornuftige rammer og en arbejdsplads, hvor vi går op i et åbent miljø,

siger adm. direktør Christian Ninn-Hansen.
Fjerring A/S
Mindmill Denmark

German speaking B2B meeting planner

Mulighed for hjemmearbejde

Are you passionate about communication and enjoy building new relationships?

Now, you can acquire in-depth telemarketing knowledge and build experience within the area. Your primary responsibility will be to initiate contact and engage in dialogue with some of the largest B2B companies in Denmark and internationally.

As a meeting planner, your role is highly flexible – you decide how many hours you want to work!

Mindmill Denmark
Dagli'Brugsen

Souschef, Dagli'Brugsen, Kirke Stillinge

Slagelse

Grib chancen hos Danmarks største detailhandelsvirksomhed og få en unik mulighed for at:

  • være med til at lede en butik med stærk lokal forankring og et godt sammenhold
  • få en tæt relation til dine kunder og være blandt kunderne i dagligdagen
  • udvikle dig som leder og samtidig få mange karrieremuligheder i Coop
T. Hansen Gruppen A/S

Butikschef til Flagshipstore i Slagelse

Slagelse

Vi søger til snarlig tiltrædelse en dygtig og rutineret leder til at stå i spidsen for vores Flagship store i Slagelse, en af kædens højest omsættende butikker.

Som butikschef i vores Flagship store bliver du først og fremmest butikkens frontfigur og den, som har det daglige ansvar for butikkens performance, og ikke mindst teamet af dygtige og motiverede medarbejdere.

Når du kommer med på thansen holdet, bliver du samtidig en del af en ambitiøs og fremstormende virksomhed, der har ambitioner langt ud over landets grænser.

T. Hansen Gruppen A/S
Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I

Er du vores nye studieleder?

Slagelse

På Zealand – Sjællands Erhvervsakademi – uddanner vi dimittender til en række erhvervsrettede uddannelser på akademi- og bachelorniveau. Lige nu søger vi en energisk og struktureret studieleder med interesse, indsigt og sans for ledelse til uddannelserne indenfor jordbrug, el og VVS.

Du vil få personaleansvar for cirka 10 engagerede medarbejdere og vil sammen med den lokale studieadministration og underviserne sikre en stabil daglige drift, som følger i fodsporene på Zealands strategiske handleplaner og indsatser.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
JACK & JONES

Store Manager Slagelse

Slagelse

Er god service og ledelse din drivkraft? Bliver du motiveret af en alsidig arbejdsdag, med spændende og varierede opgaver. Vil du have en stor kontaktflade og ansvaret for både mennesker, produkter og salg?

Hos JACK & JONES mener vi at vores medarbejdere er kernen i vores forretning, og som Butikschef bliver du i den grad involveret i udviklingen af vores personale og driften af butikken.

Gem
Red Hat

Telefonværtinder/-værter/-vejledere

Hjemmearbejdsplads

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme, hvornår og hvor meget du vil arbejde?

Vi mangler både flere clairvoyante, synske, tarotlæsere m.fl. til vores spirituelle linjer. Vi søger også telefonværtinder, der ikke er clairvoyante, men som er frisindede og interesserede i at arbejde med underholdning via telefonen til vores voksenlinjer.

Når du er logget ind, bliver kundens opkald automatisk omdirigeret til din telefon fra vores system. Arbejdet kan kombineres med studier, deltidsjob eller andet.

Kim Augustsen A/S

Volkswagen Slagelse søger dygtig pladesmed

Slagelse

Vi søger dygtig pladesmed til VW – Seat – Cupra – Audi og Skoda.

Du skal sammen med vores øvrige medarbejdere, medvirke til at udvikle og vedligeholde samarbejdet med vores mange trofaste kunder.

Vi tilbyder et varigt, spændende, udviklende og travlt job i vores moderne bilhus. For den rette person vil der være rige muligheder for personlig og faglig udvikling.

Rea Erhvervsbiler A/S

Mekanikere og lærlinge søges til en af Danmarks førende forhandlere af IVECO og Fiat Professional

Slagelse eller Glostrup

Trives du med en hverdag, hvor din vigtigste opgave er, at få kunderne på farten hurtigst muligt, samtidig med at bilen spiller 100% ved aflevering? Så er det dig, vi står og mangler i vores team.

Vi er hos REA Erhvervsbiler på jagt efter vare- eller lastvognsmekanikere til vores afdelinger i Slagelse og Glostrup. Vi sælger og servicere IVECO og Fiat Professional, men har også brugte erhvervsbiler igennem værkstedet.

Vi tilbyder et job hos en af Danmarks førende forhandlere af IVECO og Fiat Professional. Her vil du få mulighed for at arbejde med alle facetter af reparation og vedligeholdelse af vare- eller lastbiler.

Professionshøjskolen Absalon

Eksterne lektorer til jordemoderuddannelsen

Slagelse

Er du speciallæge inden for henholdsvis neonatologi eller anæstesiologi, og har du lyst til at bidrage til undervisningen af jordemoderstuderende inden for disse områder? Så søger Center for Sundhed og Rehabilitering to eksterne lektorer til estimeret 40-60 lektioner pr. år. Stillingerne er tidsbegrænsede for en periode på 3 år.

Vi søger dig, der har hovedbeskæftigelse inden for henholdsvis neonatologi eller anæstesiologi, og som har lyst til at bidrage til undervisningen af jordemoderstuderende med din specialiserede viden.

Mandecentret Botilbud ApS

Mandecentret Sjælland søger en socialpædagogisk rådgiver med erfaring fra §110/§109

Slagelse

Vi søger en erfaren uddannet socialpædagog med et solidt fagligt pædagogisk grundlag og gerne med erfaring i at varetage §110/§109 beboertilbud, med en børnefaglig tilgang.

Vi arbejder i et komplekst felt med sårbare voksne og børn – derfor leder vi efter en kollega, der trives med, at to dage ikke er ens. Du skal kunne arbejde selvstændigt, men du er ikke alene.

Klar til et arbejde, du kan være stolt af?

Envafors A/S

Driftsmester til energiafdeling

Slagelse og Korsør

Hos Envafors har vi fuld tryk på kedlerne, og vi er i øjeblikket i gang med store udvidelser af fjernvarmeforsyningen. Vi har rygende travlt og søger derfor to dygtige maskinmestre til vores team af driftsmestre, der sikrer varmeforsyningen i Korsør/Halsskov og Slagelse.

Som driftsmester i Envafors’ energiafdeling vil dine arbejdsopgaver bl.a. bestå af:

  • Drift og vedligeholdelse af vores anlæg samt fjernvarmenettet.
  • Ad hoc-opgaver i forbindelse med driftsstop og havari.
  • Deltagelse i anlægsrevisioner og projekter.
Brødrene A & O Johansen A/S

Bliv handelselev i en af vores AO butikker i Region Sjælland - vest/midt

Slagelse, Holbæk, Roskilde eller Kalundborg
Se video om Brødrene A & O Johansen A/S som arbejdsplads

Kunne du tænke dig et job, hvor du ALTID har fri om aftenen og i weekenden? Og har du lyst til at blive en del af en bred organisation, hvor der er mange gode karrieremuligheder efter endt forløb?

Du behøver ikke vide noget om byggematerialer og værktøj – alt det skal vi nok lære dig! For vi har nemlig mere fokus på dit potentiale, din udvikling og din personlighed.

Som handelselev i AO kan du se frem til at bruge de næste 2 år på at suge viden til dig. Du bruger størstedelen af din tid på at arbejde i butikken, hvor du kommer til at kende dine håndværkerkunder utroligt godt.

Brødrene A & O Johansen A/S
Gem
Unicon A/S

Vi søger betonchauffør til Unicon i Slagelse

Som betonchauffør er du andet og mere end bare en “ratholder”. Du er chaufførernes svar på Tom Kristensen og en ørn til at navigere under selv de trangeste forhold.

Der er dig, der sørger for, at betonen bliver leveret rigtigt og til tiden – og derfor også dig, der er respekt om, når folk får øje på den blå- og hvidstribede Unicon-bil. At være en del af holdet hos Unicon er noget ganske særligt, og det kræver, at du også er det.

Envafors A/S

Projektleder/proceskonsulent til vand og spildevand

Slagelse

Som projektleder & proceskonsulent hos Envafors vil dit primære fokus i jobbet være at fremtidssikre processerne i forhold til driften af vand og spildevand i vores forsyningsområde.

Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt, hvor du blandt andet kan forvente at få opgaver relateret til processerne omkring etableringen af nye vandboringer efter kildevand, renovering og etablering af vandværker, modernisering af biogasanlæg og optimering af pumpestationer.

Vi tilbyder relevante kurser og efteruddannelser, og der er rig mulighed for medansvar og indflydelse i jobbet.

FOB
Gem
FOB

Projektchef

Slagelse og Kalundborg

Vi står de kommende år over for en række byggesager og mange store og små renoveringssager, som sikrer en løbende vedligeholdelse og modernisering af vores 4.300 boliger i Slagelse og Kalundborg. Til at stå i spidsen for det arbejde – og de fire kolleger i teamet – søger vi en projektchef.

Vi tilbyder et spændende og udviklende job i en ambitiøs boligorganisation. Som projektchef er du en del af FOB’s ledergruppe, og du får derfor både en mulighed og et medansvar for, at FOB kan fastholde den positive udvikling, vi har gennemgået de senere år.

Envafors A/S

Erfaren planlægger til spildevand

Slagelse

Hos Envafors A/S søger vi en erfaren spildevandsplanlægger til vores spildevandsafdeling i Slagelse.

Som planlægger i spildevand vil du være med til at løfte opgaverne i planfasen, herunder planlægningen af kloakering af landsbyer, oplandsplaner, hydrauliske modeller, sikre samarbejdet med Slagelse Kommune vedr. spildevandsplan, tillæg, byggemodninger og mange andre spændende planopgaver.

Vi tilbyder en arbejdsplads med høj grad af medansvar og indflydelse på jobbet, godt socialt sammenhold, uformel omgangstone og en flad organisationsstruktur.

Professionshøjskolen Absalon

Genopslag: Konsulent til fundraising og forskningsstøtte

Roskilde og Slagelse

Stab for Forskning og Udvikling understøtter forskningsmiljøerne på Professionshøjskolen Absalon. Vi søger en erfaren chef-/specialkonsulent til en fast stilling på fuld tid med primært fokus på pre-award forskerstøtte (fundraising).

Din stilling er knyttet til en mindre stabsfunktion, der dækker opgaver inden for udvikling, funding og kvalitetssikring af Absalons forsknings- og udviklingsaktiviteter. Stillingen har en høj grad af selvstændig opgavevaretagelse og fleksibilitet med en bred samarbejdsflade til Absalons forskere og fællesfunktioner samt fonde, forskningsstøttenetværk mv.

Daarbak Redoffice

Key Account med kundefokus og god energi

Slagelse

Grundet stort potentiale søger vi en Key Account til vores butikskunder. Som Key Account hos Daarbak Redoffice i Slagelse bliver dit job ved opsøgende telefonindsats at sælge vores koncept til eksisterende kunder med afsæt i den fastlagte salgsstrategi.

Du lever for at sælge, og du drives af lysten til at snakke med kunder og opnå resultater. Du har erfaring med opsøgende B2B salg, og det bedste, du ved, er at lave new bizz og canvassalg.

Lyder det tiltalende, og vil du gerne være en del af en spændende virksomhed i vækst? Så klik ind og læs mere

Daarbak Redoffice
Arla Foods amba

Teamleder til kørselsafdelingen i Arla Foods - Slagelse

Slagelse

Søger du ansvar og frie rammer? Og vil du være med til at præge en stor global virksomhed, hvor der hele tiden sker noget – og hvor du selv har mulighed for at udvikle dig?

Så står vi klar til at byde dig velkommen hos Slagelse logistik, som er en del af logistik Danmark i Arla Foods, hvor vi hver dag/nat sørger for, at de danske kunder har mælk til morgenmaden.

Arla Foods amba

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV