4 jobannoncer matcher din søgning 4 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DHL Aviation

Aircraft Technician: Are you eager to be part of an innovative and dynamic organization?

Kastrup

We are looking for an Aircraft Technician for our brand-new Hub, located at Copenhagen Airport.

As DHL’s new Aircraft Technician, your responsibility will be to maintain and repair the aircraft on the line.

You will get to use your technical-, as well as your collaborative skills when engaging with the team as well as colleagues in the operation.

If you are a person who enjoys unpredictability and wishes to be part of a business that never sleeps, then you might be the one DHL is looking for!

EnviDan A/S

Specialist til realtidsstyringsværktøj i vandvirksomhed

Se video om EnviDan A/S som arbejdspladsEr du interesseret i drift af renseanlæg og avanceret proceskontrol? Kribler det i dig for at arbejde med driftsoptimering, automatisering og moderne teknologier?

Dine hovedopgaver bliver blandt andet:

  • At designe og kode avanceret proceskontrol
  • At konfigurere og indregulere driftsydelser
  • At gennemføre kursusaktivitet for kunder (inkl. at udarbejde driftsvejledninger)

Vi har kontorer i Silkeborg, Aalborg, Aarhus, Kolding, Odense, Kastrup og Lyngby. Du vil blive tilknyttet det kontor, der ligger nærmest din bopæl.

EnviDan A/S
EnviDan A/S

Projektleder til realtidsstyringsværktøj i vandvirksomhed

Se video om EnviDan A/S som arbejdspladsEr du en haj til projektledelse? Og ønsker du at følge dine projekter fra start til slut? Kribler det i dig for at blive en del af et stærkt kollegaskab og have god sparring med de dygtigste specialister?

Du får her rig mulighed for at udvikle dig inden for et bredt og varieret udvalg af opgaver – mange af opgaverne løser du i tæt samarbejde med kolleger med andre fagkompetencer.

Vi har kontorer i Silkeborg, Aalborg, Aarhus, Kolding, Odense, Kastrup og Lyngby. Du vil blive tilknyttet det kontor, der ligger nærmest din bopæl.

EnviDan A/S
EnviDan A/S

Senior projektleder til grøn miljøvirksomhed

Kastrup, Kgs. Lyngby

Se video om EnviDan A/S som arbejdsplads

Du kommer til at spille en afgørende rolle i at styre vores store og komplekse projekter. Det giver dig mulighed for at sætte din erfaring i spil, når du tager ansvaret for din egen portefølje af store projekter.

Ansvaret for den daglige ledelse af medarbejderne på projekterne er dit, og du er garant for at skabe et godt samarbejdsmiljø, der fremmer åben kommunikation og problemløsning. Men du er heller ikke bleg for at håndtere projektudfordringer og eventuelle konflikter.

EnviDan A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV