9 jobannoncer matcher din søgning 9 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Læger Uden Grænser (MSF)

Partnership Relation Officer

København S

Brænder du for at være med til at gøre en forskel for nogle af verdens udsatte mennesker og arbejde med erhvervspartnerskaber og konceptuelle samarbejder?

Vi søger en ny kollega til vores partnerskabsteam i fundraisingafdelingen, som aktivt vil arbejde for at udvide vores portefølje af engagerede virksomheder samt styrke relationerne til vores eksisterende og værdifulde erhvervspartnere og virksomhedsdonorer i major-kategorien.

Stillingen er en fuldtidsstilling med stor fleksibilitet i, hvordan du tilrettelægger dit arbejde, herunder mulighed for både hjemmearbejdsdage og daglig gang på vores kontor på Amager i København.

Gem
Jacobs Douwe Egberts Danmark ApS

Customer Shopper Manager (Interim 12 months)

København S

Brinner du för kategoriutveckling och motiveras av att bygga starka kundrelationer?

En Customer Shopper Manager hos JDE arbetar för tillväxt i kaffekategorin såväl internt som externt tillsammans med våra kunder.

En del av rollen innebär analys och aktiviteter kopplat till klassiskt category management arbete. En lika stor del handlar om att bygga starka relationer med våra kunder.

Vi erbjuder en fantastisk möjlighet att lära och utvecklas i ett spännande internationellt snabbväxande företag.

Gem
DR Byen

DR Koncerthuset søger kollega til booking, formatudvikling og indholdspartnerskaber

København S

DR Koncerthusets kommercielle team laver de arrangementer, der ikke er med DR’s egne kor og orkestre – og i dette område søger vi nu en kreativ og forretningsudviklende kollega, som i samarbejde med husets bookingansvarlige kan videreudvikle vores profil og forretning gennem stærke bookinger, indholdspartnerskaber, fokus på formatudvikling og nye målgrupper.

Du får en central position i huset og kommer til at arbejde tæt sammen med både kunstneriske og kommercielle profiler.

Gem
Lederne

Datadrevet Digital Marketing Specialist til performance-stilling

København S

Se video om Lederne som arbejdsplads Er du typen der altid spørger dig selv ”Hvordan kan det her blive bedre?” Bliver du glad, når det du er ved at teste, har givet leads natten over?

Som vores nye Digital Marketing Specialist vil du være primær ansvarlig for at eksekvere, drifte, optimere og afrapportere vores annoncering og performance marketing.

Du vil få en afvekslende arbejdsdag, med god plads til individuel tilrettelæggelse af opgaver og en høj grad af personlig styring af arbejdstiden.

Lederne
Gem
CBRE GWS Denmark ApS

Velskrivende og selvstændig koordinator til salgsteam i vækst

København S

CBRE Global Workplace Solutions søger en koordinator med en bred række kvalifikationer.

Dit arbejde vil primært bestå i at hjælpe vores sælgere med at omsætte tanker, koncepter og idéer til konkret salgsmateriale, som skal fremstå professionelt og helstøbt. Derudover skal du bistå vores Business Unit Director med forskellige administrative opgaver.

Vores tone er uformel, og der er plads til humor og personlighed.

CBRE GWS Denmark ApS
Gem
Danske Shoppingcentre P/S

Marketingkoordinator – barselsvikariat til Amager Centret

København S

Er du passioneret for marketing og branding? Drives du af at lave markedsføring, der tiltrækker kunder til et shoppingcenter med mere end 80 butikker?

Dine primære arbejdsområder omhandler udvikling af vores kampagner fra briefing af reklamebureau til eksekvering og dialog med mediebureau og grafiker, samt kampagneplanlægning med tids- og ressourceoptimering.

Gem
Jacobs Douwe Egberts Danmark ApS

Nordic Media & Digital Manager

København S

You are responsible for the marketing levers related to classic and digital media, transversally across JDE Nordics Brands and Categories.

Some of your key responsibilities will be to implement the company’s media strategy based on local business objectives, best practices & global guidelines for classic & digital media. You will also oversee local media planning & buying with Media agency with the objective to drive media costs efficiency & media effectiveness/ROI, overall relationships management with Media agency & key media partners.

DANMARKS RADIO DR-Byen
Gem

DR Koncerthuset søger eventkoordinator til events og konferencer

København S

DR Koncerthuset er hjemsted for DR’s Kor og Orkestre og en integreret del af DR’s public service-virksomhed med koncerter, events og...

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem

Marketingsmedarbejder med flair for eksekvering

København S

Elsker du at arbejde med mange aspekter af kommunikation og marketing?

Indrykket:
Hentet fra Jobcenter

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV