9 jobannoncer matcher din søgning 9 jobannoncer fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Genitor ApS søger for Scalgo ApS
Gem
Genitor ApS

Head of Marketing

Copenhagen

You have the main responsibility for establishing systematic global marketing strategies and executing marketing initiatives in a highly international setting.

You will manage our small marketing team consisting of a full-time Visual Identity Lead and part-time marketing student assistants. Over time you will be responsible for growing the team.

We believe in finding the right people and giving them the power and flexibility to do what they are good at. We welcome good ideas and create an innovative and fun culture together

Mølholm HR Resursen søger for Dansk Mode & Textil
Gem
Mølholm HR Resursen

Marketing- og kommunikationsmedarbejder med solidt digital ballast

Herning, København

Drømmer du om at udvikle vedkommende content, der påvirker både hjerte og hjerne? Har du lyst til at bruge dine digitale færdigheder til at styrke relationen til vores medlemmer? Og formår du at engagere vores mange brugere i den rigtige digitale rejse på tværs af kanaler?

Du kommer til at spille en vigtig rolle i kommunikationsafdelingen i Dansk Mode & Textil (DM&T), som er brancheorganisation for de danske mode-, tekstil- og livsstilsvirksomheder. En stærk, vedkommende kommunikation er afgørende i vores rolle som branchens samlende aktør.

Dansk Markedsføring/Danish Marketing Association

Agency & Client Manager

København K

Vi søger en passioneret Agency- & Client Manager til vores dynamiske kommercielle salgsteam.

Du vil være en nøgleperson i vores salgsindsats, og som nøgleperson i vores kommercielle team vil du være med til at skabe og vedligeholde værdifulde forretningsrelationer.

Vi tilbyder et spændende job i en organisation med topkvalificerede kolleger, som alle vil medvirke til, at dit fremtidige arbejdsliv, hos os, bliver succesfuldt, udfordrende og lærerigt.

Niels Brock

Head of Commercial/netværkschef til Jesper Buchs Iværksætterakademi

København K

Vi søger en udadvendt og visionær netværkschef, der brænder for iværksætteri og gerne med undervisningserfaring.

Din vigtigste opgave er at knytte stærke relationer til interne og eksterne samarbejdspartnere for at løfte og udvikle uddannelsen, så den bliver ved med at møde fremtidens behov for engagerede, dedikerede og kreative iværksættere.

Du bliver en del af et kollegialt fællesskab med højt til loftet og en stor omsorg og interesse for hinanden. Vi har vilje og lyst til udvikling, og der er afsat ca. 10% af arbejdstiden til udvikling hos alle.

Niels Brock
Spilbræt.dk ApS

Marketing Specialist med speciale i trade marketing til B2B brætspilsvirksomhed

København K

Hvis du har erfaring inden for B2B-marketing, kan skrive fængende tekster, lede marketing projekter inhouse og med eksterne partnere, er skarp i sociale mediestrategier og er dygtig til at analysere effekten af de marketingtiltag, du sætter i søen, så er du den rette kandidat til os.

Hvad kan vi tilbyde dig

  • Mulighed for at være en central nøgleperson ift. virksomhedens vækst og udvikling
  • Et tæt samarbejde med ledelsen om strategien
  • Et velbalanceret arbejdsmiljø
Gem
HAY ApS

Senior PR Coordinator (maternity cover)

Copenhagen

Are you passionate about design, public relations, and communications?

You will primarily be responsible for strengthening HAY’s PR efforts in the Nordics, ensuring maximal brand exposure in Denmark, Sweden, Norway, Finland, and Iceland.

The role is a maternity cover starting from Thursday, 1 August 2024, with a duration of approximately one year.

HAY ApS
Flying Tiger Copenhagen

Digital Growth & Performance Analyst

Copenhagen

You'll be at the forefront of driving growth and optimizing performance for our e-commerce division.

This pivotal role requires a blend of expertise in commercial planning, forecasting, and analytics to inform strategic decisions and elevate our digital presence.

Collaborating closely with the E-commerce Director, you'll play a key role in identifying growth initiatives, developing comprehensive digital strategies, and providing valuable insights to enhance traffic performance and customer acquisition.

Intersource ApS

Commercial Director til Sharper Image – nyoprettet stilling

København K

Vi er midt i en spændende vækstrejse med en forventet 3 cifret millionomsætning og en vækst på 30% i dette regnskabsår. Vi er Nordisk distributør af en række kendte brands, herunder det amerikanske consumer brand Sharper Image

Vi søger en Commercial Director, som får ansvaret for at videreudvikle Sharper Image brandposition og salg i Norden.

Med reference til direktionen, får du det overordnede ansvar for Sharper Image i Norden – og forventes at øge salg, indtjening og brand awareness markant de kommende år.

Senior Consultant

København K

Brænder du for kreative medieløsninger, og har du det med at vende klassiske marketinggreb på hovedet?

Indrykket:

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV