100 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

100 jobannoncer

Gem
FLSmidth

Servicetekniker

Valby eller Mariager

Bliv en del af vores stærke serviceteam bestående af 10 ansatte, der specialiserer sig indenfor gasanalyse, som til dagligt arbejder med det nyeste og bedste udstyr.

Ansvarsområder

  • Idriftsætning, service, reparation, gasanalyse, flowmåling og støvmåling for at give kunden maksimal produktlivscyklusværdi og træning af personel.
  • Fejlfinding på komplekse problemer relateret til vores løsninger, samt assistere med forbedringsprojekter.
FLSmidth
Gem
Hans Jensen Lubricators A/S

Softwareudvikler

Hadsund

Drømmer du om at arbejde med produktudvikling?

Vi er 11 ingeniører og teknikere, der har kompetencer inden for mekanik, hydraulik og styring – herunder 2 softwareudviklere. Innovation er for os en livsnerve, og vi ser frem til at forstærke afdelingen med endnu en softwareudvikler.

Se video om Hans Jensen Lubricators A/S som arbejdsplads

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

  • Udvikling og forbedring af vores kvalitetsprodukter.
  • Arbejde med embedded controllers.
  • Arbejde med både back- og frontend.
Hans Jensen Lubricators A/S
Gem
POWERCARE A/S

SSA, SSH, sygeplejersker og andet sundhedspersonale til vagter i jyske kommuner

Fra 1. september er POWERCARE 1. leverandør i otte jyske kommuner. Vær med fra start og få en opstartsbonus hele september.

Det betyder, at uanset om du er social- og sundhedsassistent, – hjælper, sygeplejerske, socialpædagog eller hjemmehjælper, så kan POWERCARE tilbyde dig spændende vagter på bl.a. plejecentre og i hjemmeplejen i de nævnte kommuner.

Vi er et vikarbureau, der sætter en stor ære i at yde branchens bedste service overfor vores kunder og vikarer. Derfor sidder vores dygtige personalekonsulenter altid klar til at hjælpe dig med at finde de rigtige vagter i dine foretrukne områder.

POWERCARE A/S
FairCare
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Gem
REO-PACK A/S

PLC and software technician til Service

Mariager

Du vil i det daglige arbejde med at servicere, optimere og programmere højteknologiske maskinanlæg hos nogle af BILA's store kunder.

Vi lover dig en hverdag, hvor du kommer til at arbejde med det fedeste udstyr og den nyeste teknologi, og som en bonus får du et godt kollegaskab og masser af personaleaktiviteter med dine kollegaer fra REO - PACK og BILA's afdelinger i hele Danmark.

REO-PACK A/S
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobstafet
Gem
Moment

Kontrollørassistent til indsamling af knoldprøver

Herning, Hobro, Randers NØ, Silkeborg, Viborg

Vi søger en kontrollørassistent til indsamling af knoldprøver omkring Silkeborg, Aars og Viborg og omegn.

Indrykket:
Hentet fra Moment
Gem
BILA A/S

Mechanical Engineer at BILA End of Line

Mariager

As a Mechanical Engineer, you will be responsible for developing and engineering customized End of Line solutions and products for our customers, ensuring they are delivered on time, on budget, and to the agreed quality.

Additionally, you will contribute to the modularization and optimization of our products and solutions, laying the right foundation for further development.

You will have a dynamic workday driven by continuous improvement. This will require your flexibility and adaptability, ensuring a varied and exciting job.

BILA A/S
Gem
BILA A/S

Technical Designer at BILA End of Line

Mariager

You will be responsible for engineering, design to manufacture, and optimization of our customized End of Line solutions and products for our customers, ensuring they are delivered on time, on budget, and to the agreed quality.

You will work closely with your project team to ensure the optimal solution that meets the customer’s needs. Additionally, you will contribute to the modularization and standardization of our products and solutions, laying the right foundation for further development.

BILA A/S
Gem
BILA A/S

Senior Electrical Engineer

Mariager

Er du dygtig til at lede og koordinere el-projekter inden for automatisering, og vil du være med til at revolutionere End-of-Line branchen sammen med os ved at sætte vores el- og automation-standard fremadrettet?

Med din dybdegående viden bidrager du til at sætte standarden, modularisering og optimering af vores elektriske design i vores produkter og løsninger, så vi får det helt rigtige fundament at udvikle videre fra.

BILA A/S
Gem
BILA A/S

Senior Automation Engineer

Mariager

Mestrer du at lede, programmere og koordinere automations-projekter og -løsninger, og vil du være med til at revolutionere End-of-Line branchen sammen med os?

Du er med fra start til slutleverance, hvor du er ansvarlig for at lede, programmere og koordinere automationsleverancen til vores end-of-line løsninger og produkter til vores kunder til aftalt tid, budget og kvalitet. Du arbejder tæt sammen med dit projektteam for at sikre den optimale løsning, der opfylder kundens behov.

BILA A/S
Maxi Zoo Hobro
Gem
Indrykket:
Hentet fra Jobcenter
Curia søger for Elcold
Gem
Curia

Innovativ Kølespecialist til udviklingsopgaver

Hobro

Vi søger en nytænkende Kølespecialist, der kan og vil bidrage til den fortsatte udvikling af Elcolds førende køle- og fryseløsninger til det internationale marked.

Kølespecialisten vil have en vigtig rolle og være omdrejningspunkt i Elcolds tekniske team med ansvar for design, udvikling og forbedring af køleteknologier til anvendelse i verdensklasse kummefrysere. Rollen kræver en dyb faglig forståelse af køleteknologi samt evnen til at innovere og forbedre eksisterende design og produktionsteknikker.

Gem
Indrykket:
Gem
Aagaard A/S

Er du vores nye mekaniske montør?

Hadsund

Aagaard A/S i Hadsund har forrygende travlt og søger derfor 1-2 rejsevante montører til at forstærke vores dygtige service- og montageteam.

Opgaverne består af både montage af nye anlæg samt service og reparationer af eksisterende anlæg.

Vi forestiller os, at du:

  • er faglært indenfor metalfaget og har praktisk erfaring inden for området
  • kendskab til el
  • er indstillet på rejseaktiviteter i ind- og udland
Komplex ApS søger for DS Stålkonstruktion A/S
Gem
Komplex ApS

Montageformand

Hobro

Er du en praktisk orienteret person, der trives i miljøet med montage af komplekse stålkonstruktioner, og som foretrækker at agere på første hånd? Vi søger en dedikeret montageleder til at motivere og lede holdet på nogle af Skandinaviens mest udfordrende byggeprojekter.

I tæt samarbejde med hele organisationen bliver du den ansvarlige på pladsen, der sikrer, at projektplanerne omsættes til virkelighed. Dine ansvarsområder spænder fra deltagelse i vigtige byggemøder og sikkerhedsmøder til at sikre dokumentation og kvalitetssikring.

Komplex ApS

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV