163 job matcher din søgning 163 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Komplex ApS
En selvstændig og erfaren projektingeniør

Komplex ApS søger for NOBIAN – Dansk Salt A/S i Mariager

Trives du med et dynamisk arbejdsmiljø, hvor ingen dage er ens? Har du den naturlige gennemslagskraft, der skaber resultater, og er du interesseret i at kunne bruge din viden og færdigheder til at håndtere den fremtidige projektportefølje?

Med reference til vores Site Asset & Technology Manager, vil du arbejde med tekniske projekter af forskellig karakter på Dansk Salt A/S. Din primære opgave vil være udtænkning og gennemførelse af projekter fra indledning, gennem projektets faser, til den endelige gennemførelse. Du formår at gennemføre projekterne i den rette kvalitet, og i henhold til den aftalte tids- og budgetplan.

Komplex ApS
Blå Kors Danmark
Afdelingsleder til service- og beskæftigelsesgruppe på botilbud

Blå Kors Danmark, Arden

Vi søger en afdelingsleder til servicegruppe og beskæftigelsesindsats på Blå Kors Rold Skov, som er et bo- og behandlingstilbud beliggende Arden. Sammen arbejder vi for at skabe en helhedsorienteret indsats blandt mennesker i udsatte situationer som hjemløshed, afhængighed eller psykisk sygdom.

Vi lægger vægt på, at Rold Skov er et sted, hvor det er rart at være både som beboer og medarbejder. Her hilser vi på hinanden, opbygger relationer gennem samvær og samtaler, og vi spiser alle vores måltider sammen. Vi bruger vores unikke placering i den skønne natur, og tilbyder blandet andet gåture, mountainbike, vinterbadning og ture ud af huset med vores beboere.

Blå Kors Danmark
Sparekassen Danmark
Privatkunderådgiver til Hadsund

Sparekassen Danmark

Vi søger en ambitiøs og engageret privatkunderådgiver.

Du får ansvaret for din egen kundeportefølje, hvor eksisterende kunder skal plejes, og forretningsomfanget udvikles. Der er samtidig plads til at udvikle porteføljen med nye kunder. Kunderne skal kunne mærke din interesse i deres liv og deres økonomi.

Du vil opleve en arbejdsplads med fokus på nærvær, arbejdsglæde og motivation, hvor du har stor frihed og handlekraft i dagligdagen samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Sparekassen Danmark
Hejdoktor Speciallæge i almen medicin

Hejdoktor

Hejdoktor er Danmarks største udbyder af online sundhedsydelser. Vi søger speciallæger i almen medicin, der kan være med til at drive vores platform videre og være med til at holde vores høje niveau.

Vi leder efter kandidater, der interesserer sig for telemedicin, der har de fornødne kvalifikationer, og som synes det er spændende at arbejde inden for medicin i en uortodoks og unik kontekst, hvor plejen rækker ud til patienterne.

Hejdoktor tilbyder en fleksibel stilling, hvor du kan arbejde både fra hjemmet, klinikken eller kontoret.

betterpeople A/S Sales Manager Europe, Jackson Family Wines

betterpeople A/S søger for Jackson Family Wines

Bliv en del af et globalt vinimperium, hvor du vil spille en afgørende rolle for distribution og salg til det centraleuropæiske marked. Som Sales Manager indtræder du i en selvstændig rolle, i et internationalt salgsteam, hvor du med din forretningsforståelse, indgående kendskab til vinbranchen og relationsskabende evner, udvikler og udbygger kundeporteføljen.

Du vil udvikle og udbygge din eksisterende kundeportefølje, blandt andet via deltagelse i messer og præsentation af sortiment til vinsmagninger, samt gennem aktivitetsplanlægning, der fordrer øget salg hos den enkelte kunde. I den forbindelse vil du kunne forvente omkring 40-50 rejsedage om året.

Nopa Nordic A/S International Salgskoordinator

Nopa Nordic A/S, Hobro

Brænder du for bæredygtighed og miljørigtige produkter, og har du erfaring med projektstyring, koordinering og kundesupport? Så er vores ledige stilling som international salgskoordinator måske den helt rigtige for dig.

Til vores hovedkontor i Hobro søger vi en international salgskoordinator, som kan understøtte vores dygtige sælgere dels i vores internationale team og dels i vores tyske team. Du vil referere til vores Market Manager i det internationale team, men kommer til at arbejde med både engelsktalende og tysktalende kunder. Det er en stor fordel, hvis du kan tysk, men det er ikke et krav, så søg endelig stillingen alligevel, hvis du brænder for kunder, men ikke kan tysk.

BILA A/S
Software Engineer til End of Line-løsninger

BILA A/S, Vemmelev eller Mariager

Er du en erfaren PLC-programmør, og vil du arbejde med End of Line-løsninger i en division i rivende udvikling?

Dine opgaver og ansvarsområder omfatter blandt andet:

 • Udvikling og vedligehold af software-standarden
 • Programmering af PLC-systemer, samt HMI-paneler
 • Opsætning af Fieldbus-netværk, frekvensomformere og stregkodelæser

Der er højt til loftet hos BILA, og udviklingsmulighederne er mange, og der vil derfor også på sigt være mulighed for at stifte bekendtskab med vores mange højteknologiske robotløsninger.

BILA A/S
KRUNIKA Inside Sales Manager – Danmark

KRUNIKA søger for Parador GmbH & Co. KG

Motiveres du af ansvar under stor frihed, struktur og kontor i eget hus? Så kan dit drømmejob være lige her.

Vi tilbyder et spændende job i en ekspansiv virksomhed. Du tilbydes gode medarbejderforhold, høj tillid og stor frihed til at tage ansvar.

Som Inside Sales Manager bliver det dit ansvar at større vores nationale eksterne salgsteam med ordrehåndtering og generel kundeservice. Du har en aktiv del i det opfølgende salgsarbejde.

Eurowind Energy A/S
Projektudvikler/teknisk designer til vedvarende energiprojekter

Eurowind Energy A/S, Hobro

Har du erfaring med projektudvikling og teknisk design og vil du vil være med til at udvikle nye energiparker i Danmark? Så har du nu muligheden for at blive en del af en grøn energivirksomhed.

Se video om Eurowind Energy A/S som arbejdsplads

Som projektudvikler/teknisk designer får du stor indflydelse på det overordnede design af vores nye VE-parker. Igennem screening af projektområder finder vi egnede områder og får det store puslespil til at gå op. Her bliver din primære funktion at arbejde i WindPRO, som er et GIS-baseret program specielt udviklet til at håndtere energiprojekter.

Eurowind Energy A/S
Hans Jensen Lubricators A/S
INDUSTRIAL PH.D. POSITION

Hans Jensen Lubricators A/S, Hadsund

At Hans Jensen Lubricators A/S, Denmark – an Industrial Ph.D. position is available within the field of cylinder lubrication for two-stroke marine diesel engines.

The Ph.D. project is in collaboration with the Department of Materials and Production at Aalborg University in Denmark. The Ph.D. stipend is open for appointment for a 3-year period starting as soon as possible.

Hans Jensen Lubricators A/S
Hans Jensen Lubricators A/S
Aftersales Supporter

Hans Jensen Lubricators A/S, Hadsund

Drømmer du om en spændende og varieret hverdag, hvor du yder teknisk support til vores kunder? Vil du bidrage til at minimere de operationelle omkostninger for vores kunder og skabe en grønnere fremtid? Så læs videre herunder.

Dit primære arbejde vil bestå af at understøtte vores internationale kunder, hvor du bl.a. kommer til at rådgive om installationer, motorproblemer, brændstoffer, driftsmønstre m.m. Herudover består opgaverne bl.a. af:

 • Teknisk support og troubleshooting
 • Behandle reklamations- og garantisager
 • Udarbejde tilbud og gennemføre opfølgning
Hans Jensen Lubricators A/S
Lund HR ApS Intern sælger ventilation

Lund HR ApS søger for Unilite A/S i Hobro

Til at styrke organisationen yderligere har vi brug for en stærk intern sælger, der kan indgå i salgsafdelingen og supportere kunder og samarbejdspartnere.

Opgaverne vil bl.a. være:

 • Gennemgang af forespørgsler og udbudsmateriale på komfortventilation og køl
 • Afklaring med kunderne i forhold til specifikationer og krav
 • Dimensionering af ventilation og køl

Vi tilbyder dig et selvstændigt og udfordrende job i en virksomhed, som er inde i en spændende udvikling, hvor tingene går stærkt.

Arla Foods amba
LEAN-ekspert til Arla Foods Logistik i Midt- og Nordjylland - Hobro

Arla Foods amba

Er du klar til at tage din supply chain-karriere skridtet videre? Og vil du udvikle vores logistikområde? Så grib chancen for at sætte dit præg på en nyoprettet stilling og et globalt højt prioriteret område i Arla.

I denne nyoprettet stilling får du ansvaret for at videreudvikle og drive et globalt continuous improvement mindset i vores regionale Warehouse & Outbound center i Hobro.

Arla Foods amba
Körber Supply Chain DK A/S
Lagermedhjælper

Körber Supply Chain DK A/S, Arden

Vi har travlt og har derfor brug for endnu en dygtig medarbejder til vores lagerteam. Bliv en del af en spændende hverdag og et stærkt team!

Se video om Körber Supply Chain DK A/S som arbejdspladsDine primære opgaver vil bl.a. være: Varemodtagelse og indgangskontrol/-registrering, af- og pålæsning af fragtbiler samt plukning og pakning af ordrer til ind- og udland.

Du vil i høj grad få mulighed for at påvirke og skabe dit eget job, og dine evner og resultater vil være en vigtig del af vores succes.

Körber Supply Chain DK A/S
Pro-Safe A/S Salgs-/marketingsmedarbejder - Studentermedhjælper

Pro-Safe A/S

Pro-Safe A/S er en førende RIB-bådsproducent beliggende i Korsør. Vi har specialiseret os i produktion, service og levering af RIB-både siden 1999 og betragtes i dag som førende inden for projektopbyggede og nøgleklare RIB- og gummibåde i Danmark. Her søger vi en motiveret medarbejder til at assistere med marketing- og kommunikationsmæssige tiltag i virksomheden.

Stillingen er annonceret som en "remote-stilling", hvilket betyder, at du kan arbejde hjemmefra ved hjælp af din egen computer. Hvis du bor i nærheden af vores beliggenhed i Korsør, er du velkommen til at arbejde på kontoret efter behov. Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er cirka 12 timer.

REO-PACK A/S
Service Account Manager med flair for rådgivning og salg

REO-PACK A/S, Mariager

Vil du stå i spidsen for at udvikle Salg og Service af innovative løsninger til fremtidens End of line kunder? Og sætter du en ære i at skabe bæredygtige relationer til nye og eksisterende kunder?

Dit arbejde vil primært omfatte mekanisk og elektrisk service. Du bliver en del af en flad organisation og vil få masser af frihed under ansvar, og du vil dagligt blive stillet overfor opgaver, som vil udvikle dig fagligt og personligt, men du vil aldrig få følelsen af, at du står alene.

REO-PACK A/S
Ballard Power Systems Europe A/S
Purchasing Manager

Ballard Power Systems Europe A/S, Hobro

Se video om Ballard Power Systems Europe A/S som arbejdsplads

Now you have the rare chance to become the first Purchasing Manager in Ballard Europe as we are looking for a structured and people-oriented Purchasing Manager to manage our European Team of buyers.

Your responsibilities are within the following areas:

 • Establish relationships with suppliers.
 • Create and monitor supplier KPI and drive corrective actions and performance
Ballard Power Systems Europe A/S
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Würth Danmark A/S
Storkundesælger til byggebranchen Aarhus, Djursland, Randers, Hobro og Aalborg

Würth Danmark A/S

Vil du være en del af Danmarks største kørende B2B-salgsstyrke? Brænder du for personligt salg, og har du viljen til at skabe resultater?

Se video om Würth Danmark A/S som arbejdspladsMed et stærkt brand i ryggen, salgsbackup i verdensklasse, kvalitetsprodukter og en salgsuddannelse, der klæder dig på til salg i verdensklasse, mangler vi kun sælgeren, der med entusiasme, vilje og robusthed kan skabe langvarige relationer hos vores kunder. Er det dig?

Würth Danmark A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV