444 job matcher din søgning 444 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hottinger, Brüel & Kjær
Product Compliance Test Specialist

Hottinger, Brüel & Kjær, Virum

This job will provide you with an opportunity to further your career alongside some of the best and most passionate technology experts from around the world in a leading company within the test, measurement and data analytics industry.

We are looking for a Product Compliance Test Specialist to conduct product compliance tests on Hottinger Brüel & Kjær’s products to ensure compliance with relevant Quality and Regulatory requirements.

As our new Product Compliance Test Specialist you play a vital role in our ambition to deliver products of excellent quality. You will be a part of our QA Laboratory and work closely together with our R&D division, product managers and colleagues world wide.

Hottinger Brüel & Kjærs QA Laboratory holds high-end equipment for EMC, RF and magnetic field measurements as well as HALT equipment and equipment for mechanical and climatic testing.

Hottinger, Brüel & Kjær
tandlægen.dk Business Data Analyst

tandlægen.dk, Kongens Lyngby

Er en af dine kernekompetencer analyse i bred forstand? Kan du se dig selv samle, vedligeholde, analysere og formidle data til funktionsområder på tværs af tandlægen.dk? I givet fald hører vi gerne fra dig hurtigst muligt!

tandlægen.dk er en ambitiøs vækstvirksomhed med topmotiverede medarbejdere i en branche under hastig forandring - fra mange små klinikker til store klinikker i kædesamarbejder. Vi anvender data og dermed viden om alt - lige fra drift til marketing og HR - til at udvikle vores forretning og foretage de rigtige strategiske beslutninger. Med en øget datamængde har vi nu brug en fokuseret indsats på at bearbejde og dele vores data på tværs af funktionsområder.

Derfor søger vi en Business Data Analyst, der hands-on kan samle, vedligeholde, analysere og formidle data til interessenter på hovedkontoret og i direktionen.

Nykredit
Formuerådgiver til Private Banking København Nord

Nykredit

Vil du være med til at give vores formuende kunder det absolut bedste, Nykredit kan levere? Det indebærer individuel rådgivning og skræddersyede løsninger med det formål at skabe værdi og overskud for vores kunder.

Som formuerådgiver i Private Banking København Nord får du ansvar for at yde en alsidig og kompetent rådgivning til vores Private Banking-kunder med en formue på mellem 2 og 7 mio. kr.

Dit fokus bliver – i tæt samarbejde med rådgiverne på centrene i Regionen - at være opsøgende over for både privat- og erhvervskunder samt at udvikle samarbejdet med nuværende Private Banking-kunder. I samarbejde med de øvrige specialister skal du udarbejde individuelle løsninger til kunderne og derved sikre, at kunderne har en tæt og langvarig relation til Nykredit.

Nykredit
Nykredit
Seniorprivatrådgiver - ejerleder til Center Lyngby

Nykredit

Er du klar til at videreudvikle dit talent, og ønsker du at være en del af Nykredits ambitiøse vækststrategi? Og vil du gøre drømme til virkelighed? Vær med til at sikre, at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi, så de kan leve det liv, de drømmer om.

Som seniorprivatrådgiver - ejerleder får du mulighed for at arbejde selvstændigt med kundeporteføljer, hvor kunden er både privat- og erhvervskunde i Nykredit. Du udvikler gennem helhedsrådgivning den samlede forretning på bestående kunder i porteføljen, og med stærke akkvisitive evner identificerer du potentiale og mulige nye kunder. Kundetilfredshed, proaktivitet, tilgængelighed og fleksibilitet er væsentlige fokusområder, når du møder kunden.

Nykredit
Danmarks Tekniske Universitet Kontorchef for Stakeholder Management

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Bliver du inspireret af nytænkning og samarbejde? Har du organisatoriske kompetencer og indsigt i networking? Finder du energi i skabe det helt rigtige netværk, så du kan koble det med dit strategiske overblik og interessen for DTU’s relationer med omverdenen, er du måske vores nye kontorchef for Stakeholder Management på DTU.

Dit overordnede ansvarsområde vil være at lede et kontor, hvor I afholder store events som dimittendreceptioner for DTU’s nyuddannede civil- og diplomingeniører og arrangerer DTU’s årsfest med 4.000 deltagere. I står i spidsen for DTU’s outreach-aktiviteter med afvikling af en lang række besøg og arrangementer for DTU’s vigtige relationer, som ministre, politikere, ambassadører og udenlandske universiteter.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Business Analyst til Dataudveksling

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Kongens Lyngby

Brænder du for at arbejde med data som grundlag for forretningsudvikling og digitalisering? Har du lyst til at indgå i et samarbejde med forretningen og de eksterne dataanvendere på et område i udvikling? Så er du måske ny business analyst i kontoret Dataudveksling.

Vi har løbende opgaver, hvor vi samarbejder med interne og eksterne om nye løsninger, herunder lovgivning på områder, der kræver dataudveksling. Samtidig er vi i gang med en modernisering af vores løsninger.

Som forretningsudvikler kan du se frem til at blive tovholder for:

 • Idéudvikling og analyse af udviklingsopgaver
 • Udarbejdelse af analyser og beslutningsoplæg til ledelsen
 • Samarbejde med eksterne anvendere om forretningsafklaring og analyse, herunder ny lovgivning
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Danmarks Tekniske Universitet Sektionsleder til sektion for Driftsplanlægning og -projekter

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

DTU Campus Service søger en leder til sektionen, Driftsplanlægning og -projekter (DPP). Sektionen varetager bl.a. planlægningsarbejde inden for vedligeholdelse af DTU’s bygningsmasse, planlægning og udbygning af forsyninger og teknisk infrastruktur samt gennemførelse af projekter, som relaterer sig direkte til den løbende, oprettende vedligeholdelse.

De 17 medarbejdere i sektionen arbejder selvstændigt med forskellige typer af opgaver og projekter – helt fra idé til implementering. Fx projekter inden for installations- og bygningsfagene, teknisk forsyningsinfrastruktur og faciliteter, standarder og retningslinjer, ombygninger i laboratorier og kontorer optimering af arealanvendelse, hard FM-serviceudbud, energibesparelser og meget mere.

Marsh A/S
Junior Client Advisor

Marsh A/S, Virum

Marsh søger kandidater til vores Cyber Security graduatestillinger 2022.

Vores Cyber graduatestillinger er en værdifuld investering i din og Marshs fremtid. Som Cyber graduate får du langt mere end blot et job; graduatestillingen vil være fundamentet for din fremtidige karriere.

Du kan bl.a. forvente:

 • Ansættelse i en specifik graduatestilling som Junior Client Advisor inden for Cyber-risikorådgivning og Cyber-forsikringer
 • Et omfangsrigt internt og eksternt træningsforløb
 • Solid introduktion til Marsh, Risk Management og forsikringsbranchen
Marsh A/S
Andel Holding A/S
SoMe-manager – sæt retningen for vores sociale medier

Andel Holding A/S, Virum eller i Svinninge

Andel Holding A/S

Kunne du tænke dig at præge, udvikle og vedligeholde strategien for Andels tilstedeværelse på de sociale medier og samtidig sørge for, at den bliver bragt til live?

Her er du med til at styrke kendskabet til en række spændende brands i en branche, hvor den grønne omstilling er i fokus.

Klar til at bringe vores sociale kanaler i spil? Læs mere her!

SEAS-NVE er blevet Andel. Se mere her.

Andel Holding A/S
Danske Bank Tribe lead - Credit Decisioning

Danske Bank, Kgs. Lyngby or Copenhagen

Do you want to be part of building the core credit decisioning process that supports all customer types across all market areas in Danske Bank? Are you an experienced leader who always thinks customers first and sees digitalization and automation as a way of delivering on customers financing needs? If yes, then we have an interesting opportunity for you.

You will be responsible for setting and executing on the strategic direction to digitalize and automate the credit processes across the bank and all our channels. The goal is to make the credit process support the customers and the advisors experience, such that we can focus our attention on creating a valuable relationship with the customers.

Jyske Bank
Bankrådgiver med fokus på investering

Jyske Bank, Furesø, Lyngby og Søborg

Engageres du af at opsøge nye forretningsmuligheder indenfor primært investering, hvor kunderne oplever, at vi er på forkant og skaber værdi i dialogen, så er dette job måske noget for dig.

I din rolle er fokus på at opsøge nye forretningsmuligheder og primært indenfor investering. Du får dygtige kolleger, som brænder for at yde personlig rådgivning og har rådgivning som deres spidskompetence. I det daglige arbejder vi ud fra en ansvarsfordeling, som giver dig mulighed for at holde mest mulig fokus på opsøgende aktiviteter, mens kolleger varetager den videre dialog.

Jyske Bank
Danmarks Tekniske Universitet Studentermedhjælper til serviceopgaver

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Er du studerende og har du lyst til at hjælpe med at få hverdagen til at glide for ca. 700 ansatte i både DTU Aqua, DTU Fødevareinstituttet og DTU Sundhedsteknologi?

Hvis du ikke bange for at tage fat, har Serviceenhenden måske dit næste studiejob – vi søger nemlig en studerende til at hjælpe med forskellige serviceopgaver 8-15 timer om ugen.

Som studentermedhjælper bliver dine opgaver primært at vedligeholde, servicere og rengøre institutternes industrikaffemaskiner, gennemgå beholdningen af bl.a. te og kaffe og fylde op i køkkener, når der mangler. Desuden skal du koordinere indkøb af tilbehør, holde orden i vores mødelokaler, sørge for påfyldning af spritdispensere samt andre mindre serviceopgaver.

Danmarks Tekniske Universitet Administrative kontorelever

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Drømmer du om en elevtid med spændende administrative opgaver i et internationalt arbejdsmiljø?

DTU Learn for Life har fokus på at styrke og understøtte efter- og videreuddannelse på DTU og sætte nye standarder for livslang læring. Lige nu søger vi to nye kontorelever med lyst til varierede arbejdsdage med mange forskellige administrative opgaver og mulighed for at give god service til vores kunder.

Som kontorelev på DTU Learn for Life får du ansvar for en bred række administrative opgaver, der klæder dig fagligt på til at lykkes både som kontorelev og i din fremtidige karriere.

Danmarks Tekniske Universitet Projektindkøber til Koncernindkøb

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Kan du tilføre værdi til indkøbsprocessen og brænder du for at gøre en god handel.

Så er muligheden her for at blive del af et af verdens førende tekniske universiteter, hvor en stilling som projektindkøber lige er noget for dig. DTU vokser i disse år kraftigt og vores indkøbsfunktion gennemgår en rivende udvikling.

I stillingen som projektindkøber får du mulighed for at arbejde både individuelt såvel som i tæt samarbejde med kolleger i Koncernindkøb og brugere på specifikke institutter og afdelinger. Du bliver ansvarlig for indkøb af varer og tjenesteydelser som ikke er omfattet af rammeaftaler, herunder markedsafdækning, tilbudsindhentning, forhandling, gennemførelse af e-auktioner, kontraktforhandling, opfyldelse af dokumentationskrav, m.v. Der vil være fokus på at opnå den optimale handel i konkrete indkøb hver eneste dag.

Hottinger, Brüel & Kjær
Firmware technical lead and architect

Hottinger, Brüel & Kjær, Virum

Our new teachnical lead will be technical responsible for a team of about 6 developer and reporting to the HW department manager. You will be engaged in developing HBK new product portefolio and updating existing products.

This role is suited to a strong technical leader with a background as architect in firmware development, and a natural interest in taking initiative and driving forward innovation. You will be actively looking to build on an already established skillset and take on new responsibilities to help the team thrive overall.

Your daily work includes:

 • Technical team lead of 6 firmware developers working on all aspects of our instrumentation products
 • Participate in driving “best known practices” with other international teams
 • Help the team develop professionally
Hottinger, Brüel & Kjær
Haldor Topsøe A/S
Leader for team of ceramic processing specialists in solid oxide Power-to-X application

Haldor Topsøe A/S, Kgs. Lyngby

Are you empathic and love to see people and teams grow and develop together? Can you bring your theoretical knowledge to play, while working side by side with your team?

Topsoe’s Power-to-X unit is a strategic lighthouse on our path to being the leading provider of carbon emission reduction technologies and perfecting chemistry for a better world.

As leader of the ceramic processing team, you will be responsible for the continuous development of people in the team, onboarding new talent to ensure that we have the required competences, and establishing good workflows and cross-collaboration in our laboratories and with our pilot production.

Globeteam A/S
Ambitiøs regnskabsmedarbejder

Globeteam A/S, Virum

Er du regnskabs- eller økonomiuddannet med praktisk erfaring indenfor økonomi, finans eller revision, og kunne du tænke dig at være en del af en vækstrejse i en i forvejen etableret virksomhed?

Vi er et mindre team på fem, hvorfor du vil komme i berøring med forskellige områder indenfor økonomi og regnskab. Fælles for os alle er, at vi sætter en stor ære i at udføre vores arbejde med stor omhyggelighed og præcision.

Du vil beskæftige dig med samtlige områder indenfor regnskab, økonomi og controlling samt bogholderi i samarbejde med resten af finansfunktionen. Dine primære opgaver vil bl.a. være:

 • Regnskabsudarbejdelse, rapportering, budgettering og opfølgning
 • Håndtering af revision, årsrapport og skatteopgørelse
 • Månedsluk for Gruppen
Globeteam A/S
Mulighed for hjemmearbejde
Gem
IDG Direct
Mødebookere til afvekslende projekter (også hjemmefra)

IDG Direct, Herlev eller hjemmefra

IDG Direct er et leadgenereringsbureau med +27 års erfaring og er en del af Jobindex Media, som udgiver Computerworld.

Opgaven består i at udføre udgående opkald til virksomheder (b-t-b) og booke deltagere til seminarer eller møder på afvekslende projekter. Der er ikke noget salg forbundet med opgaverne, men du vil skulle argumentere for fordelene ved at deltage på seminaret eller afholde et møde.

Du kan have forskellige indgange til jobbet. Vi søger generelt modne medarbejdere i alle aldre og med alle typer uddannelse og erfaring fra arbejdslivet. Du vil få en grundig introduktion til alle kampagner.

Danmarks Tekniske Universitet PhD scholarship in Supercontinuum Laser Spectroscopy

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

If you have a passion for experimental laser physics and would like to pursue a career within advanced spectroscopic techniques for chemical and gas detection, then this is the ideal opportunity for you!

This PhD scholarship in Supercontinuum Laser Spectroscopy will allow you to develop your skills as an independent scientist, working in a state-of-the-art photonics laboratory and combining exploratory research with a possibility for collaboration with both industry and academic partners.

Your PhD project will be focused on investigating different spectroscopic techniques and combine them with broadband supercontinuum lasers to achieve sensitive and specific detection of a broad range of molecules.

NOVASOL A/S
Service Delivery Manager – Service Operations

NOVASOL A/S, Aarhus or Virum

The role of Service Delivery Manager - Service Operations, fundamentally, is about identifying and driving the implementation of processes that help improve our business, whether by making them more efficient or more effective.

The role will interact with our central and local homeowner and guest-facing teams, focusing on driving improvements in our homeowner-facing teams, including supporting the ongoing digital transformation of the service we provide to this incredibly important group of stakeholders.

It’s safe to say that no two days will be the same in this role, and you’ll be encouraged to work proactively to identify processes that can be improved or automated as well as then manage the implementation of the same.

NOVASOL A/S