262 job matcher din søgning 262 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 262 resultater.
European Sperm Bank
Et vellønnet, meningsfyldt og fleksibelt ekstra job

European Sperm Bank, Aarhus, Lyngby og København N

Tjen op til 4.200 kr. om måneden plus bonus

Du bliver en af hverdagens helte, der giver den ultimative gave til andre – muligheden for at få et ønskebarn. Du tjener 300 kr. per godkendt donation. I alt bliver det op til 4.200 kr. om måneden plus muligheden for en bonus.

European Sperm Bank

Hvad får man ud af at være sæddonor i European Sperm Bank?

 • Et fleksibelt job. Du bestemmer selv, hvor og hvornår du vil donere, og du behøver ikke at booke tid.
 • Et gratis sundhedstjek inkl. en genetisk profil, test for bakteriologiske og virologiske sygdomme samt en sædanalyse.
 • Et gratis sæddepot til din egen sæd. Så er du sikret, hvis du i fremtiden skulle blive syg.

Hvem er du?
Du er en rask mand mellem 18 og 45 år. Din uddannelse, dit udseende, din etnicitet og din religion har ingen betydning for os.

Ansøg nu på blivsæddonor.dk.

European Sperm Bank
Maersk Supply Service Head of Labour Relations

Maersk Supply Service, Lyngby

Are you motivated by taking responsibility and managing the relationships with unions including development of collective bargaining agreements? Maersk Supply Service’s in Lyngby is looking for a new Head of labour relations to join our vessel management team with direct reporting line to the Chief Operating officer.

Maersk Supply Service

Key responsibilities:

 • Successfully managing relationships with unions, most notably through the development of collective bargaining agreements; fostering constructive labour relationships with the representatives of our employees, including international trade unions, works councils, etc
 • Improving capability in crew operation, line leaders and HR managers in dealing with unionized workforces, including disciplinary matters
 • Monitoring relevant labour relations data
Maersk Supply Service
Wedofood ApS
Erfaren Manager

Wedofood ApS, Lyngby

Wedo åbner i Lyngby, og vi søger derfor en erfaren Manager fra servicebranchen til at gøre vores medarbejdere og gæster nord for København glade og tilfredse.

Wedo driver i dag seks restauranter, hvor vi bestræber os på at gøre det nemt for vores gæster at spise balanceret i en hektisk hverdag. Vi fokuserer på de grønne måltider uden at blive fanatiske eller hellige, og vi tror på et sundt liv med plads til forkælelse. Dette kombineret med et højt serviceniveau har skabt en sund forretning, hvor vi hele tiden prøver at forny os, så vi kan tilbyde vores dygtige medarbejdere flere udviklingsmuligheder.

Wedofood ApS
Novozymes A/SSenior Digital Automation Expert, Digital Transformation, Lyngby

Novozymes A/S

We are a couple of years into the digital automation journey with several automations up and running (built on combinations of various technologies – like UiPath/RPA, Abbyy-OCR, webapps, and chatbots). The broad variety of technologies enable our ability to re-imagine work in a digital context.

You will be part of the Digital Automation team and work directly with various leadership teams to identify automation opportunities; analyze and challenge current ways of working and design new digital automations, as well as leading implementation and driving change. You will work closely with in-house developers who bring your envisioned automations to life – all digital products are developed following the agile methodologies. The position is strategic, and you will report directly to the Director for Digital Transformation.

Udviklings- og ForenklingsstyrelsenProfessionelle testere til nyt komplekst udviklingsprogram

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Synes du det er sjovt at finde hullerne i osten? Har du en teknisk forståelse og indsigt i testteknikker og metoder, der gør, at du kan finde fejl i it-løsninger, hvor andre har overset dem?

Vi søger to professionelle testere til at indgå i et af vores agile team på et stort it-udviklingsprogram, der skal implementere Boligforliget 2017. Boligprogrammet er lige nu i analysefasen, så der er god mulighed for at være med til at sætte dagsorden helt fra starten af.

Som tester vil din primære opgave være at sikre testen på operationelt niveau, dvs. du udarbejder testdesign og udfører test. Men en stor del af din opgave vil også være at udfordre de test, som udviklere og forretningen står for og støtte dem med din viden om testteknikker og testtilgang.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenHandlekraftig og engageret Product Owner til strategisk vigtigt it-program

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, København og Lyngby

Vil du sikre den bedste it-løsning for de danske skatteydere og skabe tryghed om boligbeskatningen for 1,3 mio. boligejere i Danmark?

Som Product Owner vil du stå i spidsen for et af vores analyseteams, hvor du optimerer og afstemmer den forretningsmæssige værdi og prioritering i tæt samarbejde med vores kolleger fra Skattestyrelsen. Du har overblik over den samlede løsning og driver afklaringer, der sikrer, at teamet leverer enkle og brugbare løsninger med optimal forretningsværdi.

Det er dig, der sørger for fokus, retning og fremdrift i teamet, formidler detaljerede behov til teamet og prioriterer teamets backlog. Du kommunikerer teamets fremdrift og risici til det øvrige program, men er heller ikke bange for selv at gribe pennen og skrive features.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Jobindex Kurser
ASP.NET Web Application med C# (start 15. juni Online)

Jobindex Kurser

Lær at arbejde med C#-programmering, ASP.NET, og bliv Certified MCSD App Builder.

Du får undervisning i at oprette nye webapplikationer og designe brugergrænseflader. Kurset kommer bl.a. omkring Web API, symmetrisk og asymmetrisk kryptering samt programmering til forskellige platforme som JavaScript, JSON og XAML. Herudover vil du lære om data access med MS Azure og meget, meget mere.

Kurset er særlig rettet mod ledige, men alle er velkomne. Kurset henvender sig primært til dig, som ønsker at arbejde med webapplikationer og webprogrammering.

Jobindex Kurser
Kirkens Korshær
Leder af værestedet Paradiset i Lyngby

Kirkens Korshær

Vil du være den nye leder af Paradiset, når vores nuværende leder går på pension til sommer?

Vi er et lille sted med to ansatte (inkl. lederen) og frivillige, der har åbent på hverdage, hvor der kommer mellem 30 og 40 forskellige gæster på stedet. Kirkens Korshær driver Paradiset i en driftsaftale med Lyngby-Taarbæk Kommune.

Paradiset tilbyder et trygt sted med samvær, spisning, aktiviteter og muligheden for støtte til løsning af de udfordringer den enkelte står med, fx. misbrug, helbredsproblemer, økonomi mv. Som leder er du en del af stedets daglige drift og er på gulvet sammen med medarbejderen og de frivillige.

Novo Nordisk Fonden
Facility Manager

Novo Nordisk Fonden, Lyngby

Har du solid erfaring med Facility management, og motiveres du af at opbygge en serviceorienteret Facility management organisation? Så har du en unik mulighed for at bidrage til opbygningen og driften af det nye LIFE Campus i Lyngby.

Som Facility Manager vil du blive ansvarlig for opbygningen af en facility management organisation og ansvarlig for at sikre effektiv indflytning og drift af LIFE Campus inden for de fastsatte økonomiske rammer og kvalitetsmæssige krav i tæt dialog med interne og eksterne samarbejdspartnere. Arbejdsopgaverne kommer til at spænde bredt mellem bygnings- og laboratoriedrift, administration, indkøb og økonomi. Der er tale om en nyoprettet stilling med reference til ressourcechefen, og du får derfor muligheden for i høj grad at påvirke stillingens indhold og især udviklingen af facility- og laboratorieområdet.

Ørsted Radius, B2C & CityLight
Scrum Master with strong relationship skills

Ørsted Radius, B2C & CityLight, Virum

Are you committed to driving success through motivating people and deliver value to our business, and do you have the leadership skills required to achieve excellent results?

Ørsted

Join us and become Scrum Master in our Radius ART where you’ll perform your tasks within an Agile Release Train setup, supporting our Ironman team in delivering mobility-supported applications within field service/maintenance. The ART has, at present, four scrum masters onboard who are frontrunners in the agile transformation.

We offer an interesting position in a team with highly skilled colleagues from both IT and the rest of the business, where you’ll be able to influence your daily work and develop yourself.

Ørsted Radius, B2C & CityLight
Udviklings- og ForenklingsstyrelsenProduct Manager med det store overblik til strategisk vigtigt it-program

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, København og Lyngby

Vil du sikre den bedste it-løsning for de danske skatteydere og skabe tryghed om boligbeskatningen for 1,3 mio. boligejere i Danmark? Kan du lide at være med, hvor det går stærkt, og omsætter du let kompliceret lovstof til enkle og digitaliserbare processer og klare forretningskrav? Så er du vores nye kollega!

Som Product Manager vil du få ansvaret for løbende at opdatere og strukturere vores programbacklog ud fra dit overblik over den samlede løsning. Det er også dig, der prioriterer backloggen i tæt samarbejde med vores kolleger fra Skattestyrelsen og sikrer sammenhæng mellem forretningens ønsker og hensynet til den overordnede planlægning. Du får en central rolle i at udarbejde og kommunikere programmets overordnede plan og følge op på den samt sørge for kommunikation og understøtte samarbejde og koordinering på tværs i programmet.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Danmarks Tekniske UniversitetPhD scholarship in Nanochannel Liquid Cells for in situ Biochemical Phase Change Studies

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

This PhD project is at the interface of Nanotechnology, Physics, Chemistry and Life Science. The project aims at developing our unique microfabricated nanochannel systems and capabilities to perform chemical experiments by mixing reagents, while imaging using electron microscopy with resolution approaching the molecular scale. Establishing this method will benefit many diverse fields of applications.

We will use the systems to explore the reactions and phase changes in biochemical systems with e.g. soft materials and proteins. The PhD will be part of Kristian Mølhave’s Molecular Windows group at DTU Nanolab, and the project is in collaboration with leading researchers at Nanyang Technological University (NTU) in Singapore and at DTU.

Danmarks Tekniske UniversitetPhD scholarship in Charges and Potentials in Liquid Phase Electron Microscopy

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

This 3-year PhD project seeks to find ways to obtain the deepest level of understanding of charges and potentials in liquid chemical processes. It is based on unique nanochannel systems that allows us to probe liquid processes with electron microscopes that provide both atomic level resolution, and to use electron holographic methods that enables mapping electrical potentials.

Understanding, predicting and controlling colloidal nanoparticle diffusion, interaction, assembly, and transport are major challenges in materials chemistry, physics and bioscience. In a wide variety of fundamentally important processes, the essential driving forces are the electrical fields in the electrolyte, and the potentials and charges on the surfaces of particles in the liquid and structures with which they can interact.

Danmarks Tekniske UniversitetPhD scholarship in Biological Oceanography

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

A PhD Scholarship in biological oceanography is available at the National Institute of Aquatic Resources (DTU Aqua) with starting date 1st October 2020 or as soon as possible thereafter.

The overall aim of the PhD project is to determine whether selected non-indigenous zooplankton species in the Arctic seas are more tolerant to the multiple stressors than native species, and whether the differences in species tolerances can result to changes in the species composition, with associated changes to ecosystem functions. The project includes both laboratory and field work.

The specific tasks include:

 • Participating in two inter-disciplinary cruises to the West and East Greenland to investigate the spatial variation of stressors and their impact on marine zooplankton
 • Conducting experiments on the effects of multiple stressors on zooplankton
Danmarks Tekniske UniversitetPhD Scholarships in Gelatinous Zooplankton Ecology and Evolution

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

The National Institute of Aquatic Resources, Danish Shellfish Centre at the Technical University of Denmark offers a 3-year PhD position within the Villum Young Investigator Project “Gelatinous zooplankton: Overlooked player in marine food webs, favoured under global change?”.

We are looking for a highly self-motivated PhD candidate, who wants to join the team and who is interested in working with gelatinous zooplankton from a statistical modelling and experimental perspective.

The PhD candidate is expected to address three research topics: i) How does gelatinous zooplankton change over time in relation to biotic and abiotic factors (statistical modelling of long term data series), ii) investigate the impact of pressures on key gelatinous zooplankton groups by conducting laboratory controlled experiments, and iii) investigate interactions between jellyfish and fish.

Novozymes A/SData Analyst, Digital Transformation, Lyngby

Novozymes A/S

Digital Transformation reports to the COO and is responsible for driving the digital transformation of Novozymes. We do that by establishing impactful digital solutions which help Novozymes realize its strategy of ‘Better business with biology’. The position is anchored in the Analytics Solutions and Advanced Analytics area which is part of Digital Transformation.

As Data Analyst you will be involved in establishing data assets based on data from a wide range of research and business processes across Novozymes. This could be for our research processes where large amounts of experimental and instrument data are collected and routed to a research data lake. It could also encompass data from our commercial and supply processes generated by e.g. SAP and Salesforce.

Maersk Supply Service Communication & Marketing Partner (Maternity Cover)

Maersk Supply Service, Lyngby

Do you want to make a difference and be part of an exciting communication journey in a leading global company?

Maersk Supply Service

In the job you will:

 • Have a range of responsibilities requiring you to apply both editorial and design skills, such as researching, identifying and drafting content for digital channels, as well as developing and maintaining corporate branded materials.
 • Support the Head of Communications in the planning and execution of strategic, and day-to-day communications including crisis communication.
 • Manage small to large scale projects that support the marketing and communications agenda where you will be required to manage internal stakeholders and engage external vendors or consultants.
Maersk Supply Service
Danske BankControllere og Revisorer! Tag springet til Alternative Investeringer

Danske Bank, Lyngby

Brug din controller- eller revisorerfaring samt din interesse for alternative investeringer i et udfordrende internationalt miljø.

I tæt samarbejde med dine kollegaer i Finance & Monitoring teamet får du selvstændigt rapporteringsansvar for flere af vores forvaltede fonde og direkte investeringer som bl.a. indebærer en international kontaktflade. De forvaltede fonde har investeringer inden for bl.a. infrastruktur, private debt, ejendomme og private equity. Ansvaret dækker bl.a. over følgende:

 • International kontaktflade
 • Investeringsrapportering
 • Værdiansættelser
Novozymes A/SStudent Assistant, Global Engagements, Lyngby

Novozymes A/S

The Scouting & Venturing team’s primary responsibilities are to identify and mature promising new business and opportunities to deliver rapid and radical growth opportunities for Novozymes. We work with a diverse range of internal stakeholders and external innovators to find and create meaningful opportunities in markets and technologies. And in today’s interconnected world we also seek to explore the relevance and value unusual partnerships and innovative collaborations can create, interacting with bigger picture issues to explore ways to think and work differently.

>P> In this role, an ability to think holistically and work pragmatically are key. From supporting insight gathering, partnership development and outward facing platforms and channels, you’ll be asked to collaborate closely with the rest of the team and add your own life experiences, skills and personality to the tasks at hand.
Danmarks Tekniske UniversitetPhD scholarship in Quantitative Sustainability Assessment of Additive Manufacturing

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

The Quantitative Sustainability Assessment (QSA) group in the Sustainability Division of DTU department of Technology, Management and Economics (DTU Management) covers research and development of scientifically based engineering methods and tools for decision support for environmental and social sustainability.

We invite applications for a 3-year PhD scholarship in the field of Sustainability Assessment. The PhD is part of a Horizon 2020 project aiming to develop wire arc additive manufacturing (WAAM) for a number of different applications.

The PhD aim to evaluate and understand the sustainability implications of WAAM, including a circular economy perspective. Your research will thus focus on Life Cycle Assessment (LCA) and Life Cycle Costing (LCC) for decision support in a manufacturing setting and a circular economy context.