140 job matcher din søgning 140 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Scandlines
Disponent/logistik-supporter til Supply Chain Management i Rødby

Scandlines

I stillingen som disponent kommer du til at spille en vigtig rolle i samarbejdet med Scandlines lager, færger og kantine og ikke mindst dine kollegaer i afdelingen. Du vil primært få ansvaret for disponering af catering- og retail-varer, så vores færger og kantine altid er sikret den rette varebeholdning.

Du kommer dagligt til at håndtere dine egne færger, både danske og tyske, ligesom du løbende har ansvaret for optimering af vareflows inden for dine områder. Du skal være med til at sikre korrekt leveringsservice, holde styr på lead time, minimere spild og disponere efter lagerkapacitet og aftræk.

Vi søger en analytisk profil, hvor disponering/indkøb og opfølgning har været omdrejningspunktet i tidligere jobs. Alternativt er du nyuddannet inden for supply chain eller logistik og er klar til at supplere din teoretiske ballast med en god praktisk hands-on opgaveløsning.

Scandlines
Gem
Royal Unibrew A/S
Salgskonsulent - Lolland/Falster

Royal Unibrew A/S

Vil du repræsentere nogle af Danmarks stærkeste brands inden for drikkevarer og chips? Og er du klar til at tage dit salgs- og servicetalent med på landevejen?

Vi har brug for en ny kollega til vores team på Sydsjælland. Vi er en del af field force i Retail, og har brug for dig til at hjælpe med at pleje og vedligeholde de gode relationer til vores kunder i detailhandlen. Du får ansvar for at vores stærke brands præsenteres knivskarpt og indbydende for forbrugerne ude i butikkerne.

Størstedelen af din tid bruger du på at hjælpe og servicere en fast gruppe af vores kunder, så vi får et godt salg i butikkerne.

Royal Unibrew A/S
Nordic Seed A/S Marktekniker til Nordic Seed (danishagro.dk)

Nordic Seed A/S, Holeby

Er du nysgerrig på de nyeste ting i landbruget, praktisk anlagt og har du plantefaglig interesse, og kan du godt lide mange kollegaer? Så har vi et job til dig.

Som Marktekniker bliver du en fast del af Nordic Seeds markafdelingen i Holeby, der bidrager til en høj kvalitet af forædlingen af nye sorter.

Dine hovedopgaver vil som udgangspunkt være som følgende:

 • Renseri – rense korn og sække op til bigbags
 • Sprøjteopgaver, både almindelige og forsøgssprøjtninger
 • Såning
Gem
Falck Danmark A/S
Fysioterapeut til Quick Cares afdeling i Nakskov

Falck Danmark A/S

Vil du være en del af et stærkt team der i fællesskab hjælper folk videre på arbejdsmarkedet?

Vi søger en relationsskabende og beskæftigelsesorienteret fysioterapeut til en stilling på 20-37 timer ugentligt med tiltrædelse snarest muligt. Vi er fleksible ift. timetallet, så dette kan afstemmes ved ansættelsessamtalen.

Dine opgaver bliver at agere projektkonsulent i spændingsfeltet mellem borger, virksomhed og jobcenter. Derudover omfatter stillingen udarbejdelse af træningsprogrammer for borgere henvist til Falck - Quick Care fra Jobcentret med henblik på fysisk opkvalificering i forhold til arbejdsmarkedet.

Falck Danmark A/S
MAN Energy Solutions
Superintendent

MAN Energy Solutions, Holeby

Vores afdeling for ”License Engines og Propeller” er i digital udvikling og søger derfor en superintendent med interesse for teknisk dokumentation til at beskrive drift og vedligeholdelse af MAN Energy Solutions firetakt-motorer.

MAN

Som medarbejder i License Engines, Propeller vil dit hovedfokus være: :

 • Udvikling og vedligeholdelse af teknisk dokumentation
 • Korrespondance med kunder og licenshavere
 • Deltagelse i projekter til videreudvikling af manualer
MAN Energy Solutions
Gem
Jobindex Kurser
Salgs- og kommunikationskurser

Jobindex Kurser

Alt salg er kommunikation, og al kommunikation er salg – lige fra salg af et produkt eller en løsning til salg af en idé eller en måde at tænke på. Gennemfør kurset i Strategisk salg, Kommunikation i praksis eller måske Coaching og Konflikthåndtering. Til dig, der vil arbejde digitalt, har vi fx online marketing, der giver dig de nye vigtige forudsætninger for at kunne lave markedsføring online.

På online markedsføring lærer du også om bl.a. SEO og Google Adwords, og hvordan du hurtigt bliver skarp på de vigtigste budskaber.

Jobindex Kurser
Indrykket:
Gem
Jobindex Kurser
Kontor- og økonomikurser

Jobindex Kurser

Økonomifunktionen er essentiel i enhver virksomhed – lille som stor. Derfor er der stor efterspørgsel på medarbejdere med regnskabsmæssig uddannelse – og forståelse. Vi har flere gode kurser, der helt sikkert kan bringe dig videre til dit næste job i en økonomifunktion.

Vidste du, at ca. 750 virksomheder i Danmark, alle med flere end 1.000 medarbejder, bruger SAP som administrativt system – og at du kan blive en af disse medarbejdere? Har du en finansiel baggrund, er en certificering inden for SAP Financial Accounting et fantastisk punkt at føje til dit CV. Har du brug for at kunne følge med i virksomhedens finansielle situation, er kurset Erhvervsøkonomi måske noget for dig. Mange små og mellemstore virksomheder søger medarbejdere med bogføringserfaring og gerne med kendskab til et evt. system. Kig i kursuslisten og find det kursus, der passer bedst til dig.

Jobindex Kurser
Indrykket:
OK-Fonden
Social- og sundhedsassistent i fast dagvagt

OK-Fonden, Maribo

Vi søger social- og sundhedsassistent til fast stilling. Der er tale om 32-35 timer i dagvagt med arbejde hver anden weekend ulige weekend.

Det er vigtigt, at du går engageret og nysgerrigt til de opgaver og udfordringer, vi i dagligdagen støder på. Hos os vil du opleve en god portion struktur og overblik, og vi mener, at opgaverne bedst løses gennem dialog og klar kommunikation mellem alle parter. Derfor forventer vi, at du bidrager til et godt arbejdsmiljø og vil tale højt om de udfordringer, du møder.

Arbejdsopgaverne er mangfoldige i og med, vi har 56 beboere, der får deres individuelle behov dækket. Opgaverne er palliativ pleje, personlig pleje, medicinhåndtering og sygeplejeopgaver, hvilket løbende vil ændre sig. Vi er stolte af vores arbejde og faglighed, og at vi gør tingene med ordentlighed og omhyggelighed. Således vil beboerne opleve sammenhæng og mening i hverdagen. Dette lykkes gennem et personcentreret arbejde.

Lolland Kommune
Lærer til Indskolingen på Byskolen

Lolland Kommune, Nakskov

Brænder du for børns gode start på skolelivet? Kan du se muligheder og potentiale i alle børn, og har du blik for deres læring, udvikling, trivsel samtidigt med, at du kan skabe rammerne for et stærkt lærings- og børnefællesskab i et inkluderende miljø? Sætter du barren højt ift. din egen faglighed og udvikling, så er du måske vores nye lærer i Indskolingen på Byskolen!

Vi søger en engageret lærer, der med naturlig autoritet, pædagogisk og didaktisk overskud samt ud fra et legende og lærende samspil, kan understøtte eleverne, så de udfolder deres potentiale både personligt, fagligt og socialt.

Du bliver en del af et engageret Indskolingsteam, der brænder for at gøre en forskel for vores elever. Vi er et rart sted at være og arbejder med mangfoldighed og nærvær som en styrke i det pædagogiske arbejde.

Lolland Kommune
Social- og pædagogfaglig konsulent til Center for Social Service

Lolland Kommune, Maribo

Brænder du for at understøtte myndighed og praksis på det socialfaglige område, og motiveres du af en travl og udfordrende hverdag - så er du måske vores nye kollega?

Vi søger en ny kollega 32-37 timer pr. uge fra den 1. september 2022, da vores nuværende konsulent går på pension.

Som konsulent i Center for Social Service får du en stilling med bred opgaveportefølje med alsidige og udfordrende opgaver med særligt fokus på myndighed, institutionsdrift og forvaltningsmæssige opgaver inden for det specialiserede socialområde.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Dentsply Sirona A/S Produktspesialist Digital Clinic

Dentsply Sirona A/S, Oslo

Er du interessert i mulighetene ved digital tannpleie, og ønsker du en jobb hvor du kan hjelpe tannhelseteamet å gi pasientene smilet tilbake?

Vi søker en produktspesialist til vårt Digital Clinic team. I rollen som Produktspesialist, Digital Clinic i vårt nordiske team, vil du få regionalt salgsansvar for vår digitale portefølje til tannklinikker. Produktene består av markedsledende merkevarer som CEREC, Primescan, Primemill og SureSmile. Du blir en del av tannlegens digitale reise fra A-Å, og vi forventer at du kan sette deg inn i kundens situasjon, behov og visjon for klinikken på en slik måte at din innsikt i våre løsninger sikrer at kunden får den løsningen som tilsvarer kundens visjon om en digital klinikk.

Stillingen tar utgangspunkt i hjemmekontor, og du må forvente en reiseaktivitet på opp til 40 overnattinger pr. år. Primært i Norge, men også reiser til de øvrige nordiske landene og Tyskland.

Hjemmearbejdsplads
Gem
Miinto A/S Senior Product Manager - Partner & Backoffice (remote)

Miinto A/S

As a Senior Product Manager you will learn to champion our partners, internal subject matter experts and providers. By expanding our backoffice product line you will drive the efficiency/effectiveness of our teams and therefore influence business results. This means you will be in the position to define the roadmap by gathering feedback from multiple sources and creating a prioritised backlog.

What we're looking for:

 • Fluent English with strong communication and presentation skills.
 • Ability to self-direct and work independently within a fast paced and rapidly growing environment.
 • 3+ years of previous experience as a Product Manager for a B2B SaaS company, D2C/eCommerce or marketplace backoffice industry is a plus.

We offer the opportunity to work 100% remote and travel to Copenhagen or Warsaw once in a while to meet up with your team. But if you prefer working from the office - that's also fine!

MAN Energy Solutions
Spare Parts & Logistics – Sales Coordinator

MAN Energy Solutions, Copenhagen, Frederikshavn or Holeby

MAN

Are you able to identify and understand customer needs and requirements? Do you like cooperating with many people internally and externally towards the customers? Can you cope with a high level of details? Are you interested in coordinating sales of spare parts and services? If this sounds like you, we would love to get you onboard as our new Sales Coordinator!

As our new colleague, you will be an important contribution to the execution of engine Long Term Service Agreements (LTSAs) for international customers, who are amongst the world’s largest marine transportation companies.

More specific your tasks will include:

 • Secure timely delivery of planned spare parts according to long term agreements with LTSA customers.
 • Prepare quotations, orders and logistics for unplanned spare part based on LTSA customers’ ad hoc requests.
MAN Energy Solutions
Svanevig Hospice Serviceassistent eller social- og sundhedshjælper 37 timer om ugen

Svanevig Hospice, Bandholm

Fra 1. juni til 31. august – med mulighed for forlængelse – søger vi en person, som har lyst til:

 • At servere morgenmad for patienter og pårørende i vores hyggelige køkken/alrum fra kl. 8 til 9.30
 • At lave den daglige rengøring i patientlejlighederne og køkken/alrummet
 • At hjælpe med opfyldning af håndklæder, linned m.m. i patientlejlighederne

Du kommer til at arbejde i et hus fyldt med engagerede medarbejdere og frivillige, som bestræber sig på at gøre patienternes og de pårørendes dage så gode som muligt. Livsglæde er et nøgleord i vores hus, hvor vi arbejder ud fra værdierne omsorg, rummelighed, ansvarlighed og medinddragelse.

Har du lyst til at være en del af vores hus og team, så er chancen der nu!

Lolland Kommune
Pædagog til Specialskolen Lolland Østofteafdelingen

Lolland Kommune, Nørreballe

Er du god til at skabe relationer! Kan du ydermere arbejde struktureret, skabe forudsigelige rammer i en uforudsigelig hverdag, så har vi jobbet til dig.

Som pædagog i specialskolen samarbejder du med lærerne om at skabe faglig, social og personlig læring/udvikling for den enkelte elev. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer i teams af ca. 4-5 lærere og pædagoger, hvor I sammen er ansvarlige for elevernes trivsel, læring og udvikling.

Du skal have lyst til at medvirke i undervisningen og have fokus på elevernes trivsel og udvikling i klasserummet og i hverdagen. Vi vægter det gode forældresamarbejde højt, da vi ikke alene, kan skabe udvikling hos eleverne. Dette sker bedst i et godt samarbejde mellem familie og skole.

Hjemmearbejdsplads
Gem
DE-CIX Business De­ve­l­op­ment Manager Cloud & In­tercon­nection Services (f/m/d)

DE-CIX, Home office

We are looking for an enthusiastic Business Development Manager for our operations in Nordics. This position is home office based in Denmark, Sweden, Finland or Norway, with immediate effect.

Our Offer:

 • You are a highly motivated self-starter who likes the idea of working for a leading Global player
 • You will be spearheading our Business Development Efforts in the Nordics Area and develop our business with both new and existing customers
 • You will lead and support the execution of business models from idea conception to full execution and program management
Hjemmearbejdsplads
Gem
Red Hat Dansktalende telefonværtinder/-værter/vejledere

Red Hat

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår, og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job, som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Lolland Kommune
Klubmedarbejdere til Ungdomsklubber i Lolland Ungdomsskole

Lolland Kommune

Lolland Ungdomsskole søger klubmedarbejdere til klubberne i Rødby, Maribo eller Nakskov med forskellige profiler til 1-2 aftener (18:30 – 21:30) ugentligt - plus mødeaktivitet og arrangementer ud over almindelig åbningstid.

Ungdomsklubberne hører organisatorisk hjemme under Lolland Ungdomsskole, og vi indgår forpligtende samarbejde med andre aktører på Ungeområdet, såsom foreningslivet, SSP, Musikskole og ikke mindst vores nyetablerede Ungeråd.

Som klubmedarbejder får du ansvar for at etablere og udvikle husets aktiviteter generelt, men i særlig grad på de felter, hvor du måske selv er stærk eller kan byde ind med noget helt nyt.

I Ungdomsklubberne hylder vi ungeinvolvering og mener, at det bedste tilbud til unge - skabes af unge. Det er derfor en fordel, hvis du har interesse for – og/eller erfaring med – Ungeinvolveringsprocesser.

Lolland Kommune
Koordinator til Ungdomsklub

Lolland Kommune, Maribo

Maribo Ungdomsklub søger klubkoordinator med lyst, mod og evner i forhold til arbejdet med 13-18-årige unge i Lolland Kommune (deltid 7-10 t/u).

Som koordinator i Maribo Ungdomsklub får du ansvar for at etablere og udvikle husets aktiviteter generelt.

I Maribo Ungdomsklub hylder vi ungeinvolvering og mener, at det bedste tilbud til unge – skabes af unge. Det er derfor en fordel, hvis du har interesse for – og/eller erfaring med – Ungeinvolveringsprocesser. Måske er du tidligere elevrådsformand, aktiv i foreningslivet eller på anden måde har forudsætninger for at lære de unge at komme til orde, og føre deres tanker og idéer ud over rampen, og generelt fungere, som vejleder for de unges idéer og projekter.

Vores normale åbningstid er fra 18.30-21.30 mandag, onsdag (åbner vi allerede 15.00) og fredag. Hertil laver vi en del ture, fester og andre aktiviteter, der kan ligge uden for almindelig åbningstid – ofte i weekender.

Syd-Dan A/S
Er du vores nye kollega til økonomiafdelingen?

Syd-Dan A/S, Maribo

Vi har travlt og søger en ny kollega til økonomiafdelingen, så hvis du har erfaring inden for økonomi og bogholderi, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Vi tilbyder en travl og spændende hverdag med kompetente kollegaer i en virksomhed med en uhøjtidelig omgangstone og højt til loftet. Du bliver en del af et team med et godt sammenhold, og som bakker hinanden op.

Du kommer til at arbejde med:

 • Finansbogholderi
 • Debitorbogholderi
 • Kreditorbogholderi
 • Betaling af kreditorer