145 job matcher din søgning 145 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Hjemmearbejdsplads
Baltic Control Certification A/S
Auditor til certificeringsopgaver særligt indenfor dyrevelfærd til Fyn

Baltic Control Certification A/S

Vi er et team i vækst med kollegaer både på landevejen, på vores kontor i hhv. Risskov ved Aarhus samt i det naturskønne Lundtofte, nord for København. Vi udvider hele tiden vores områder indenfor certificering, men en ting har alle standarder til fælles, og det er at vi brænder for at det vi spiser, er det vi tror det er – at dyrevelfærd ikke bare er et ord, men noget som bliver taget alvorligt.

Til at styrke vores team af dygtige auditorer i Danmark søger vi en faglig og administrativ stærk auditor til Fyn. Baltic Control Certification A/S består af små 40 fastansatte engagerede kollegaer og yderligere et antal freelancere som understøtter vores opgaver rundt omkring i hele verden.

Hjemmearbejdsplads
CervelloBusiness Controller

Cervello

Ambitiøs startup søger Business Controller. Er du klar til en vækstrejse sammen med os?

Cervello er en impact-startup-virksomhed inden for sundhedsområdet med et klart formål: Vi hjælper mennesker ramt af en alvorlig skade på hjernen hurtigere og bedre tilbage til fællesska-bet. En erfaren bestyrelse står bag, kapitalen er på plads, start-up teamet er i gang og de første knivskarpe neurospecialister er tjekket ind. Samtidig har vi købt et specialiseret hjerneskadecenter med 50 dygtige specialister, som vi snart byder velkommen.

Vi ønsker at skabe ’social impact’ for en udsat målgruppe ved at assistere landets kommuner, så borgere kan få specialiseret genoptræning i NÆR-miljøet. Vores ambitioner er store, og det kræver, at vi fra start af bygger en platform, som udgør fundamentet for den udviklingsrejse vi står over for. Derfor søger vi nu en Business Controller, som har mod på at udvikle Cervello sammen med os.

Mulighed for hjemmearbejde
Co3 A/SSenior Frontendudvikler

Co3 A/S, Aarhus, Ikast eller hjemmefra

Kan du skrive snorlige kode, der virker på tværs af platforme og enheder? Så er der en stol med dit navn på hos Jyllands mest dedikerede frontend-team.

Hos Co3 oplever vi et stigende antal af spændende projekter. Og vi har derfor brug for dig. En Senior Frontendudvikler, der kan sit kram og som vil være en del af et ambitiøst udviklerteam.

Du skal arbejde sammen med vores frontend-team, der implementerer user experience og funktionalitet i vores webløsninger. Udover at skrive smuk kode vil din arbejdsdag også indeholde workshops med kunder, code reviews, optimering af eksisterende løsninger og sparring med kollegerne.

Hjemmearbejdsplads
ZubstanzNiko søger en salgskonsulent til DK Vest (Jylland og Fyn)

Zubstanz søger for Niko

Niko er en international familieejet virksomhed, der producerer og sælger veldesignede, intuitive og brugervenlige løsninger i form af sensorer, lysstyring, smarthome og adgangskontrol, der får bygninger til at fungere bedre. Inspireret? Så vil du måske være en del af Niko?

Vi søger en teknisk stærk, selvstændig og imødekommende salgskonsulent til vores danske salgsafdeling, der skal være med til at styrke vores promovering og salg af Nikos danske produktprogram til målgruppen grossistfilialer og installatører i Danmark.

Som salgskonsulent bliver det dit ansvar at arbejde aktivt med vores salgsstrategi i dit geografiske område. Du skal besøge grossistfilialer og installatører med henblik på at sikre, at Niko er den foretrukne leverandør. Hos grossistfilialerne skal du blandt andet sørge for, at vores produktprogram er præsenteret, følge op på transaktionssalget ogmonitorere udviklingen.

FUGL LEONHARDTReceptionistchef der kan inspirere vores gæster og os

FUGL LEONHARDT søger for Bandholm Badehotel

Bandholm Badehotel er i en rivende udvikling, forandrings- og rebrandringproces og vi vil gerne have dig med på rejsen. Brænder du for at skabe unikke gæsteoplevelser og er du lederen der på motiverende vis kan sætte regler og rammer samt skabe tryghed og trivsel, så er denne stilling lige dig.

Et udpluk af dine opgaver:

 • Daglig ansvarlig for receptionen
 • Kommunikation og koordinering med hotellets afdelinger
 • Sikre høj gæstetilfredshed

Vi tilbyder et fantastisk hotel og en udfordrende og spændende jobmulighed hvor du får mulighed for at sætte dit præg. Vi værdsætter det gode kollegaskab, og tager hånd om/bakker op om og tør stille krav til hinanden.

Lolland Kommune
Teamleder til social- og sundhedsteam med fokus på kvalitet og udvikling

Lolland Kommune, Maribo

Vil du gøre en forskel for borgere og medarbejdere, imens du udvikler dine evner og vokser i rollen som leder? Uanset om du er ny eller erfaren i ledelse, så har vi både viden og ressourcerne til at gøre dig endnu bedre.

Teamet består af 35 dygtige medarbejdere, der er specialiserede i den praktiske hjælp og pleje, som er afgørende for vores borgeres hverdag. Vores team består af SOSU-hjælpere og –assistenter samt elever og praktikanter.

På sigt vil det være din opgave at:

 • Sikre vagtplaner, som laver de rette match mellem borgere og plejepersonale
 • Stå for den daglige ledelse med fokus på patientsikkerhed
 • Udvikle dine medarbejdere – både individuelt og som gruppe
 • Arbejde med rehabilitering og digitalisering
Hjemmearbejdsplads
AMBIZZIONPROJEKTRÅDGIVER – LÆKSIKRING

AMBIZZION søger for DanTaet A/S

Har du erfaring med opsøgende og rådgivende teknisk salg? Har du en teknisk baggrund som eksempelvis El-installatør, El- eller VVS-tekniker? Har du talent for god rådgivning og udvikling af eksisterende og nye relationer? Kan du svare ja, så bør du læse videre.

For vores kunde, DanTaet A/S søger AMBIZZION en Projektrådgiver.

Som konsekvens af øget vækst søges til en nyoprettet stilling en Projektrådgiver med ansvar for bl.a. projektering, tilbudsgivning og salget af læksikringsanlæg i Danmark. Du får et tæt samarbejde med dine kolleger, og ikke mindst Projektchefen i salgsafdelingen som du får reference til. Du kan se frem til en alsidig stilling med stor frihed og ansvar, hvor du får en rolle, som du i høj grad selv kan præge og udvikle.

Hjemmearbejdsplads
Amesto AccountHouse
Remote lønkonsulent

Amesto AccountHouse

Helt ærligt. Det er lige meget, hvor du bor.

Hos Amesto AccountHouse A/S er vi betroede samarbejdspartnere for virksomheder i alle størrelser og typer. Vi håndterer alt lige fra regnskab og økonomi til HR og lønadministration, og vi er kendte for et højt kvalitetsniveau, fleksibilitet og kompetent rådgivning.

Vi søger netop nu nye kolleger, der har lyst til at blive en del af vores professionelle team med arbejdssted hjemme fra den private adresse. Det er lige meget, hvor du bor, hvis bare du brænder for at levere professionelle resultater til tiden; ligesom os!

Du kommer til at administrere lønnen for din egen portefølje af både danske og internationale kunder. Udover lønadministrationen bliver du også en tæt og betroet sparringspartner, som kan vejlede og rådgive om regler ift. overenskomst, sygedagpenge, barsel m.m.

Amesto AccountHouse
PeopleLinkIndkøber

PeopleLink søger for Ortofon i Nakskov

En alsidig rolle med koordination og udvikling af leverandørporteføljen

Du får som indkøber af materialer og komponenter, som indgår i den direkte produktion af Ortofons verdenskendte pick-up´er og micro tech-produkter, en helt central rolle i at sikre en stabil værdikæde.

Du kommer til at arbejde med en række internationale og danske leverandører af plast og metalkomponenter – til tider indenfor områder, hvor der kun er få mulige leverandører. Det er derfor vigtigt, at du forstår at opbygge et troværdigt og smidigt kunde/leverandørforhold som gør, at Ortofon er en foretrukket kunde, når leverandørerne skal prioritere.

Sanistål A/S

Sælger til vores butik i Maribo

Sanistål A/S

Er du klar til en hverdag med fart på, hvor du rådgiver vores kunder om alt fra gulvvarme og varmepumper til skruer og boremaskiner?

Bliv en del af Sanistål og få:

 • en flok gode kolleger, der altid har din ryg
 • spændende opgaver – chancen for at udvikle dine kompetencer og få ansvar
 • være med helt i frontlinjen når Femern projektet for alvor tager fart
Som vores nye kollega får du en spændende hverdag med mange jern i ilden. Vi har et bredt varesortiment inden for VVS og VA, værktøj, teknik, elteknik, befæstelse, kemi og meget mere. Du møder kunderne med et smil og hjælper dem godt på vej.
Sanistål A/S
Lolland Kommune
Pædagog til Specialskolens SFO afd. Center

Lolland Kommune

Har du stærke kompetencer i relationsdannelse og synes du at det er vigtigt at arbejde mentaliserende? Så læs mere her!

Vi har lige nu en ledig deltidsstilling på 25 timer om ugen, hvor en del af arbejdet ligger i skolernes ferie.

Som pædagog i Specialskolens SFO får du høj grad af medindflydelse på, hvordan vi skaber de bedste rammer for børnene. Vi er altid i tæt samarbejde med skolen. Børnene i vores afdeling har alle hver deres udfordringer – og vores fornemmeste opgave er at skabe de bedste rammer for børnenes udvikling.

I SFO’en er vi særlig opmærksomme på at være tilstede i nuet, og vi er forberedte på at planerne skabes i samråd med børnene, så de tilpasses det enkelte barns ressourcer den pågældende dag.

Lolland Kommune
2 pædagoger søges Krogsbølleparken afd.1 og 2

Lolland Kommune

Om Krogsbølleparken afd. 1 i Nakskov.
Krogsbølleparken 1 er et botilbud til borgere med behov for varig støtte og vejledning i f.eks. personlig hygiejne, måltider, økonomi, sociale relationer med medbeboere og omverdenen samt kognitiv støtte og vejledning efter behov. Særligt for dette botilbud er, at det primært er for ældre borgere samt borgere med en demens sygdom.

Om Krogsbølleparken afd. 2 i Nakskov.
Krogsbølleparken 2 er et botilbud til borgere med betydelig og varig nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne med særlig støtte til sociale relationer. Miljøet er struktureret, forudsigeligt og genkendeligt. Der er fokus på kommunikation og konflikthåndtering.

Lolland Kommune
To pædagoger til Børnehaven ved Østofte Landsbyordning

Lolland Kommune, Nørreballe

Vil du være med til at give børnene tryghed, omsorg, samt tid, rum og plads til fordybelse. Så læs mere her!

Børnehaven ved Østofte Landsbyordning søger to pædagoger i tidsbegrænsede stillinger på 37 t. om ugen.

 • En stilling i perioden 1. august 2021 til 31. december 2022
 • En stilling i perioden 1. september 2021 til 30. maj 2022

Vi er en lille institution med et stort og givende samarbejde på tværs af Landsbyordningen. Vi gør os hver dag umage med at give børnene tryghed, omsorg samt tid, rum og plads til fordybelse. Vi arbejder ofte i små grupper for at give plads til det enkelte barn, og vi skaber fordybelse omkring aktiviteter med afsæt i sproglig udvikling, læring og kreative aktiviteter.

Lolland Kommune
To undervisere til Ung Lolland

Lolland Kommune, Nakskov

Vil du gerne arbejde med unges mødestabilitet, døgnrytmeregulering, samarbejdsevne, kommunikation og evne til at orientere sig om egne forhold? Så læs mere her!

Ung Lolland er et undervisningstilbud for unge op til 25 år, som ikke er i uddannelse eller beskæftigelse. Unge, som har brug for faglig og social kompetenceudvikling med henblik på at kunne indgå i uddannelse eller på et arbejdsmarked.

De unge undervises i:

 • Dansk, matematik og engelsk
 • Beskæftigelse med træ, metal og køkken
 • Øvrige fag, fx samfundsforståelse og førstehjælp

Ung Lolland har ca. 50 unge og 8 ansatte fordelt på to matrikler i hhv. Nakskov og Maribo.

SuperBrugsenSalgselev, SuperBrugsen Nakskov

SuperBrugsen

Vil du have løn for at lære en masse om butik og salg og få venner for livet? Nu har du mulighed for at blande praktisk arbejde med korte, fede skolehold i en 2-årig elevperiode.

Som salgselev arbejder du fuldtid i SuperBrugsen i [indsæt navn]. I butikken kommer du til at prøve det hele – lige fra at tale med kunder, når du sidder ved kassen, til at fylde varer op og til at arbejde på lageret.

Hurtigt bliver du en del af et super sammenhold, hvor vi sørger for, at du bliver godt klædt på til at hjælpe vores kunder og inden du har set dig om, har kunderne lært dig og dit gode humør at kende.

I løbet af uddannelsen er du på 8 korte skoleophold af 1 uges varighed sammen med en masse andre elever. Vi sørger for det hele. Det er et godt break fra dit job i butikken. Her begynder brikkerne at falde på plads – og pludselig giver det mening, hvorfor I gør, som I gør i butikken.

MAN Energy Solutions
Sales Coordinator

MAN Energy Solutions, Holeby

Are you a versatile team player who (almost) never loses sight of the big picture? Furthermore, are you able to do hard-core prioritizing when all tasks seem equally important?

MAN PrimeServ is a strong after sales and service business where focus is on customers and performance. As our new Sales Coordinator, you will serve international customers mainly within the marine industry.

MAN

As Sales Coordinator, you will furthermore be part of reaching the sales goals set out for the department, by supporting the Sales Managers with quotations and general sales tasks. You will support not only our Sales Managers here in Denmark, but also our local teams in the PrimeServ International Group Companies (IGC’s) located around the world.

MAN Energy Solutions
Mulighed for hjemmearbejde
Sistie / Izabel Camille ApsSalgskonsulent til Danmark

Sistie / Izabel Camille Aps

Vi søger en salgskonsulent til hele Danmark - med solid erfaring fra salg og som brænder for salgsoptimering og god service.

Som salgskonsulent i Danmark bliver en af dine vigtigste opgaver opsøgende salg, optimering af salget til eksisterende kunder samt ansvarlig for kundekontakten.

Det er et selvstændigt job, hvor du i starten skal have stor fokus på besøg af så mange potentielle kunder som muligt. Du vil blive en del af et stærkt salgsteam med egne sælgere, kundeservice samt tæt kontakt med Head of Sales.

Du vil desuden blive en del af et stærkt brand, hvor varesortimentet bliver solgt ind som ekspres. Din primære målgruppe vil være modebutikker, livsstils- og accessories butikker, frisører og parfumerier - alle potentielle kunder som passer ind i Sisties univers.

Lolland Kommune
Socialfaglig vejleder

Lolland Kommune, Maribo

Vil du være en del af det tidlige forebyggende sociale arbejde på skoler og dagtilbud i Lolland Kommune?

Lolland Kommune har et særligt fokus på tidlig indsats. Målet er at skabe en stærk næstegeneration gennem kvalificeret og fælles tidlig indsats for børn, unge og deres familier og dermed de opvækstbetingelser og den trivsel, sundhed og læring, der skal til for at klare sig godt ind i voksenlivet.

Som socialfaglig vejleder vil du blive en del af den understøttende indsats i Sektoren for Børn, Unge og Familie. Dine kerneopgaver vil bestå i at understøtte skole/dagtilbud. Dine tætte samarbejdspartnere, ud over primærpersonalet, vil blandt andet være PPR-psykolog, talepædagog, ergo- og fysioterapeut.

Du arbejder som udgangspunkt fysisk på forskellige dagtilbud og skoler i dit distrikt efter en fast plan. Derfor er det vigtigt, at du er god til at skabe struktur i dit arbejdsliv og prioritere dine opgaver.

Hjemmearbejdsplads
SNA EUROPE (DENMARK) A/S
Sælger/konsulent distrikt Midt-/Nordjylland

SNA EUROPE (DENMARK) A/S

Har du energi, lyst, er vedholdende og har et stort drive til at skabe personlige salgsresultater i samarbejde med vores forhandlere og kollegaer, bor centralt ifht. distriktet Midt-/Nordjylland, så kunne du være vores nye kollega.

Du bliver ansvarlig for eget distrikt med salg til udvalgte kunder, vedligeholde udstillinger, kampagneopsætning og lokale messer m.m. for vores eksisterende forhandlere ligesom besøg hos slutbrugere er aktuelt.

Det vigtigste er, at du er målrettet, resultat- og løsningsorienteret, har en professionel indstilling, er god til at planlægge, følge op, overholde aftaler, har et rigtigt godt humør samt at udfordringer og en travl hverdag motiverer dig. Du planlægger selv din hverdag, får dit eget budget og en solid salgsbackup. Det forventes desuden, at du rapporterer ugentligt til din nærmeste chef, som er salgschefen.

SNA EUROPE (DENMARK) A/S
Hjemmearbejdsplads
GRAM A/SAfter Sales Coordinator

GRAM A/S

Er du vores nye After Sales Coordinator? Og kan du se dig selv i rollen som en af servicecentrets administrative coordinatorer, så er det dig vi er på udkig efter.

GRAM er inde i en særdeles positiv udvikling på vores hovedmarkeder i Norden og grundet naturlig afgang af én af vores trofaste medarbejdere, søger vi en After Sales Coordinator til GRAMs hovedkontor i Kolding. Som After Sales Coordinator skal du fungere som bindeleddet mellem kunden og vort servicecenter og du bliver således det administrative omdrejningspunkt, som skal være med til at sikre, at alle kunder får den bedste service. Du vil langt overvejende have kontakt til vore danske kunder.

Dine primære arbejdsopgaver

 • Behandling af servicesager fra primært slutkunder og servicepartnere via telefon/mail
 • Teknisk support for servicepartnere og slutkunder
 • Registrering af reservedelsordrer i vores ordresystem