83 jobannoncer

Din søgning

Filtrér din søgning

Kategori

83 jobannoncer

Flair søger for KWS Scandinavia A/S
Gem
Flair

KWS Scandinavia søger salgskonsulent til Lolland, Falster og Møn

Har du erfaring med direkte salg til landmænd og er du velbevandret i sukkerroefrø? Kunne du samtidig tænke dig at komme med på en spændende udviklingsrejse?

Vi har lige nu fornøjelsen af at rekruttere en salgskonsulent til KWS Scandinavia. Du vil i denne rolle blive en integreret del af en arbejdsplads, der prioriterer tilgængelighed og tilstedeværelse i alle processer, og du vil opleve et tæt samarbejde med ambitiøse og professionelle kolleger med mange års anciennitet i virksomheden.

Gem
Scandlines

Dualt senioruddannede skibsofficerer

Gedser eller Rødby

Er du dualt uddannet skibsofficer, og har du lyst til at kunne anvende dine fulde kompetencer på både broen og i maskinen, er du måske en af vores nye senior dual officerer med fuld sejltid – gerne i begge ”ben”.

Vi har p.t. duale besætningsfastsættelser på Rødby-Puttgarden og Gedser-Rostock overfarterne.

På Rødby-Puttgarden og Gedser-Rostock, der sejler i DIS, mønstrer officererne 3-4 dage ad gangen og arbejder ca. 12 timer i døgnet, når de er ombord.

Scandlines
Gem
Dansk Amatørorkester Samvirke

Administrator til DAOS (deltid)

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en administrator 360-400 timer/år til at understøtte det store frivillige arbejde i DAOS (Dansk Amatør Orkester Samvirke).

Er du vores nye uundværlige og samlende blæksprutte, som hjælper den frivillige bestyrelse med mange forskellige administrationsopgaver?

Du får ansvar for generel medlemsadministration, bogføring, administration af fondsansøgninger, løbende nyhedsopdateringer og sekretærfunktion til bestyrelsesmøder.

Gem
Cic Operations Rødbyhavn ApS

Service Crew Nat-/Dagstimer – Aiden by Best Western Lolland

Nørreballe

Som vores servicemedarbejder er du ansigtet udadtil! Du er værten, vores gæster møder, når de ankommer til hotellet. Du er den første, der byder velkommen, når de ankommer – og det er dig, der ønsker dem en fortsat god rejse, når de tager videre.

Hos os får du en bred vifte af arbejdsopgaver, hvor din vigtigste opgave er at have gæsten i centrum. Vi er en arbejdsplads, der ønsker at tage branchens inkluderingsansvar alvorligt!

Gem
Nordic Sugar A/S

Investment & Maintenance Specialist to Nordic Sugar

Nykøbing or Nakskov

Would you like to work in a hugely automated process industry that produces several million tons of sugar and animal feed made from sugar beet?

As our new colleague, you will participate in key projects that support our business needs. Specifically, you will:

  • Developing and supporting Go Green and I&M projects from planning to commissioning together with the plants or departments
  • Managing projects incl. monitoring budgets
Gem
Spoken Oy

Project Assistants for Danish Transcription

Hjemmearbejdsplads

The work is part-time transcription of research interviews and legal material in Danish. The project assistant can decide on the amount of work to take on.

Compensation is based on the length of the recording, number of speakers on the recording and the transcription type. The time spent to transcribe one recording hour depends on the person’s typing speed (usually around 3-4 hours per recording hour).

Gem
Anima

Målrettet og dedikeret sælger/fundraiser med stort hjerte for dyr

Hjemmearbejdsplads

Vi søger en målrettet og dedikeret telefundraiser, der kombinerer salgs- eller fundraisingerfaring med stor indignation over dyremishandling og en brændende lyst til at være en del af forandringen mod mere retfærdighed for dyr.

Du har talegaver, der ligger væsentligt over normen. Du keder ikke modparten – du har humor og kan fortælle den gode historie. Du vil selvfølgelig blive oplært i de forskellige kampagner og indsatser, så du er klædt godt på til opgaven.

Vi kan tilbyde mellem 13 og 35 timer om ugen, hvor 30 timer er det ideelle. Vores kontor ligger i København K, men vi er åbne for muligheden for, at jobbet udføres som hjemmearbejde.

Anzet A/S søger for Troels Jørgensen A/S
Gem
Anzet A/S

Sjakbajs søges

Lolland

Troels Jørgensen A/S er lokalt forankrede på Lolland Falster med både fagligheden og værdierne i orden, og det afspejles både i deres kundeportefølje og i deres medarbejderstab.

De udfører alt fra større entreprenørarbejder i hoved- eller fagentreprise til enkeltopgaver og reparationer samt renovering. Virksomheden råder over en veltrimmet, moderne maskinpark samt gedigent værktøj, hvilket sikrer optimal udførelse samt levering til tiden til den aftalte pris. De udfører selv jord-, kloak-, beton-, murer-, tømrer- og snedkerarbejde samt producerer hegn og porte.

Gem
World Medico ApS

Freelance / Vi søger Call Centre

Hjemmearbejdsplads

OPSTART ASAP

Vi søger 8 dygtige og engagerede telefonsælgere til salg af personlige værnemidler.

Om du sidder i Danmark eller i udlandet, kræver jobbet PC & headset, samt god internetforbindelse.

Vi kan tilbyde dig fastansættelse i firmaet med en fast løn med provision og bonusser! Vi tilbyder en attraktiv provisionsmodel på op til 20 %.

Er du den stjernesælger, vi leder efter?

World Medico ApS
Gem
Lidl Danmark K/S

District Manager med akademisk baggrund til Lolland-Falster

Vil du spille en afgørende rolle for Europas største og hurtigst voksende detailkæde?

Som District Manager spiller du en afgørende rolle for Lidls fremtid. Du bliver ansvarlig for 4-6 butikker med omkring 100 medarbejdere i et konkurrencepræget marked.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig lønpakke med en startløn fra 45.000 - 60.000 kr. brutto om måneden.

Lidl Danmark K/S
Gem
Superprof

Passionerede individer til privatundervisning

Hjemmearbejdsplads

Superprof rekrutterer lærere på tværs af hele Danmark og inden for et stort antal fagområder, herunder matematik, videnskab, sprog, musik, lektiehjælp, sundhed og velvære, fitness og meget mere.

Fordelene ved at arbejde på Superprof:

  • Administrer dine egne priser uden mellemliggende omkostninger (vi opkræver ikke provision)
  • Vælg selv, hvilke elever du accepterer, og administrer din egen tilgængelighed
  • Undervis i dit eget hjem, hos eleven, i dit lokalområde eller online til hele Danmark
Superprof
Gem
Per Aarsleff A/S

Maskininstruktør til projekt på Femern

Rødby

Er du teknisk velbevandret, og har du indgående kendskab til entreprenørmaskiner? Har du lyst til at dele ud af din viden, så du kan være med til at skabe forandring og ændre adfærd blandt dine kolleger?

Jobbet som maskininstruktør består blandt andet i at vejlede og undervise vores maskinførere og håndfolk. Derudover vil det blandt andet være din opgave at give instruktion til nye eller let erfarne maskinførere og afholde kurser omkring sikkerhed ved anvendelse af maskiner.

Du vil indgå i et lille team, hvor humor og den daglige dialog vægtes højt, og du vil få en hverdag, hvor du kommer til at møde en masse spændende og dedikerede kolleger.

Per Aarsleff A/S
Gem
SOFTLINE A/S

Area Sales Manager, Danmark

Maribo

SOFTLINE A/S designer, udvikler, producerer og sælger kvalitetsmøbler til det internationale marked.

Med et stærkt koncept af moderne designmøbler i høj kvalitet får du ansvaret for den videre udvikling af markedet i Danmark gennem tæt samarbejde med eksisterende forhandlere og partnere samt opbygning af stærke og gode relationer til arkitekter, designere og nye partnere på både detail- og kontraktmarkedet.

Du har en naturlig interesse for mode og design samt erfaring med high-end designmøbler eller livsstilsprodukter.

SOFTLINE A/S
Gem
SOFTLINE A/S

Sales Coordinator, French-speaking markets

Maribo

If new challenges in a key role as part of our sales team in Maribo sound interesting to you, we offer an exciting job in our export-oriented design company SOFTLINE.

Responsibilities will include:

  • Sales backup for agents, salesmen and vendors
  • Order processing and follow-up
  • Contact with the production and logistic department

We offer a great and versatile job where you will meet many different people in an international work environment.

SOFTLINE A/S
Gem
Tøjeksperten A/S

Sælger på fuld tid

Nakskov

Som sælger brænder du for salg og mode og har styr på de nye trends. Du er åben, udadvendt og er altid parat til at yde den bedste service over for vores kunder.

Du vil have det sjovt på arbejdet og vil helst nå at tale med så mange kunder som muligt på en dag. Du brænder for at rådgive kunderne omkring mode og stil, og dermed gøre en forskel.

Vi forventer, at du som sælger er drevet af at skabe resultater gennem god kundeservice. Du har måske erfaring fra et tidligere job i butik og er evt. uddannet som salgsassistent.

Gem
MAN Energy Solutions

Technical Sales Engineer

Holeby

Are you interested in working within a robust sales organization with a strong brand, where you have the opportunity to utilize your technical background and develop your sales skills?

Se video om MAN Energy Solutions som arbejdsplads

You will join our team of seven technicians who, in close cooperation with the rest of our technological business, solve sometimes complex technical issues and support the rest of the 4-stroke spare parts sales department with your current or future technical skills in 4-stroke medium-speed engines.

MAN Energy Solutions
Gem
Scandlines

Medarbejdere til Scandlines Check In og bilplads i Rødby

Kunne du tænke dig et selvstændigt job med gode kolleger, gode ansættelsesvilkår og attraktive personalegoder?

De primære opgaver i Check In består i bl.a. at at sælge billetter til personbiler samt ekspedition af busser og lastbiler, herunder kontrollere dokumenter vedrørende farligt gods.

En opgaver på bilpladsen er at sikre at biler og fragt kommer på færgen i den rigtige rækkefølge, så færgen lastes optimalt.

Scandlines
Gem
Scandlines

Medarbejdere til Catering

Gedser eller Rødby

Er du studerende, og har du mulighed for at arbejde i din sommerferie? Eller har du sabbatår og kan starte med det samme? Og er du i stand til at transportere dig til og fra job på alle tider af døgnet, også når der ikke er mulighed for at benytte offentlig transport?

Scandlines søger imødekommende, smilende og servicemindede personale til caféer og restauranter ombord på vores færger, der sejler på overfarterne Rødby/Puttgarden samt Gedser/Rostock.

Scandlines
Gem
Scandlines

Scandlines søger medarbejdere til Supermarked / Parfumerier

Gedser eller Rødby

Scandlines søger medarbejdere til vores supermarkeder og parfumerier, ombord på vores færger, der sejler fra Rødby og Gedser.

Er du måske ledig, faglært salgsassistent og har mod på noget nyt? Eller er du studerende med mulighed for at arbejde i din sommerferie? Eller du har måske sabbatår?

Scandlines' kunder har mange forskellige nationaliteter, så det er en fordel at du kan noget sprog - helst engelsk også gerne lidt tysk.

Scandlines
Gem
Synoptik A/S

Salgsrådgiver til Lolland og omegn

Maribo, Nakskov og Vordingborg

Hvis du brænder for det samme som os, og hvis du elsker at sælge og rådgive kunder i, hvordan de kan få mest værdi for pengene, så er det måske dig, der er vores nye salgsrådgiver. Du behøver ikke have tidligere erfaring fra branchen, vores onboarding program skal nok lære dig det hele.

Som salgsrådgiver i Synoptik tager du dig af butikkens salgsdel og alle kundevendte opgaver, mens vores optikere tager sig af den faglige, optiske del. Men hvad kommer du mere konkret til at lave? Du får en spændende hverdag med varierende arbejdsopgaver.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stillinger.

Opret CV